Mjesečni horoskop za AVGUST 2021.

Pogledajte najdetaljniji mjesečni horoskop za mjesec avgust 2021. koji vam je pripremio naš astrolog Igor Pavluković!

Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN

Posao:

Dragi Ovnovi,
Sunce i Merkur će praviti opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Uranom u prvoj dekadi avgusta. Ovi napeti aspekti će vam doneti velike teškoće na finansijskom polju. Bićete skloni nepromišljenim rizicima zbog kojih biste mogli pretrpeti gubitke. Odnosi sa saradnicima će se iskomplikovati i može doći do raskida jedne saradnje zbog neslaganja oko raspodele dobiti. Na polju platnog prometa imaćete zastoje. Izbegavajte da se zadužujete i da ulazite u kredite. Budite pažljivi štedljivi u rukovanju novcem. Merkur će 11. avgusta ući u znak Device gde je snažan i započećete da planirate nove ponude u oblasti usluga. Vaši odnosi na poslu će funkcionisati stabilno. Uspeh vas očekuje ako se bavite oblastima zdravstva, računovodstvom ili završenim radovima u građevinarstvu. Venera će ući u znak Vage 16. avgusta, a kako ovim znakom vlada, Venera će vam doneti uspeh u javnosti i pokrenuće vas ka novim poslovnim partnerstvima. Ako se bavite pravnim oblastima ili radite sa klijentima, vaše stručne sposobnosti će biti tražene. Bavićete se ugovorima i savetima.
Merkur će praviti konjunkciju sa Marsom 19. avgusta i pružiće vam povoljne mogućnosti da pokrenete nove poslove koji su povezani sa uslugama servisa, mehanikom i farmacijom. Sunce će 20. avgusta praviti opoziciju sa Jupiterom i ostaćete bez podrške koju ste očekivali sa stručne i finansijske strane. U trećoj dekadi meseca trigon Marsa sa Uranom će vam pomoći da rešite zastoje i teškoće na polju novca i prikupite sredstva za nastavak prioritetnih zadataka. Venera će praviti trigon sa Saturnom, što će vam omogućiti da učvrstite poslovne odnose i ostvarite značajan napredak u velikim i dugoročnim poslovima, timskom radu, odnosima sa saradnicima, javnim i pravnim oblastima. Moguć je uspon u karijeri.
Nezaposleni Ovnovi će biti u mogućnosti da se zaposle u svojoj struci, u društvenim institucijama, industriji, poljoprivredi ili građevinarstvu.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Venera će u prvoj dekadi avgusta praviti trigon sa Uranom i donosi vam ostvarenje novih planova i drugačiji, osvežavajući pristup partneru, što će unaprediti vašu emotivnu vezu. S druge strane, opozicija Venere sa Neptunom 10. avgusta vas upozorava da izbegavate tajne, skrivanje činjenica i nekorektne poteze prema voljenoj osobi jer može doći do zahlađenja.
Venera će u drugoj polovini avgusta ući u znak Vage i vaš partner će vam pružiti najbolje od sebe. Potrudite se da za to pokažete zahvalnost. Trigon Venere sa Saturnom u trećoj dekadi avgusta će vam doneti dobar osećaj za potrebe voljene osobe. Bićete čvrst oslonac vašem partneru u svemu, ostvarićete stabilnost u odnosu i uživaćete u izlascima i druženju.

Ako ste slobodni:

Početak avgusta vam donosi susret sa osobom koja je drugačija od većine ljudi koje poznajete, kako po svom stilu, tako i u svojim stavovima. Privući će vas svojom originalnošću i otvorenošću na nova iskustva. U početku će vam delovati kako sa vašom novom simpatijom možete da imate samo prolaznu avanturu i na to ćete pristati. Već u drugoj polovini avgusta ćete oboje osetiti kako se između vas bude osećanja i potreba da imate stabilnu vezu. Oboje ćete biti zadovoljni i ispunjeni.
Stariji Ovnovi će biti prijatno iznenađeni pažnjom koju će dobijati od osobe koja će iznenada ući u njihov život i koja će u njima podsticati potrebu za novim iskustvima u ljubavi. Ovo može da se pretvori u skladnu i dugu emotivnu vezu.

Zdravlje:

Izazovni aspekti Merkur koji vlada vašim poljem zdravlja u prvoj dekadi avgusta doneće vam tegobe u zglobovima. Izbegavajte da se opterećujete, a posebno nemojte da nosite veće terete. Izbegavajte hladne napitke po vrućini jer možete prehladiti grlo. Druga polovina avgusta vam donosi stabilno zdravlje i pojačava vaš imunitet. Zdravo se hranite.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji pretežno od voća i povrća. Svakodnevno možete da uzimate lubenicu, dinju, grožđe, breskve, ananas i kivi od voća. Od povrća jedite tikvice, karfiol, grašak, krompir, šargarepu i sočivo. Meso jedite umereno. Bar dva puta nedeljno pripremajte ribu. Izbegavajte namirnice pečene na ulju. Pijte više tečnosti i sok od limuna.

Srećni brojevi:

2, 8, 14, 19, 23


bikBIK

Posao:

Dragi Bikovi,
Merkur i Sunce će u prvoj dekadi avgusta praviti opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Uranom. Donosićete nepromišljene odluke i ishitrene poteze u radu na velikim i dugoročnom projektima, što će izazivati kašnjenja u rokovima i to se može negativno odraziti na vaš ugled u poslu i na finansijsku situaciju. Nailazićete na pritiske od strane nadređenih. Vaše ideje i način na koji pristupate radnim obavezama neće biti prihvaćen jer ćete pokušavati da unesete nešto novo, kao i da se služite nekim tehnologijama koje nisu dovoljno podržane i razrađene. Očekuju vas velike tenzije na poslu. Venera u opoziciji sa Neptunom će vam doneti neslaganja sa saradnicima. Bićete skloni ulasku u rizike koji mogu da vam nanesu ozbiljne gubitke. Merkur će 11. avgusta ući u znak Device gde je snažan i stabilan i omogućiće vam da isplanirate način da privučete investitore koji će vam pomoći da realizujete planove u vezi poslova koji zahtevaju kreativna rešenja. Venera ulazi u znak Vage 16. avgusta i donosi vam uspeh u oblastima usluga i mogućnost sklapanja isplativih ugovora.
Konjunkcija Merkura sa Marsom će vam 19. avgusta doneti mogućnost pokretanja novog projekta koji će zahtevati pomalo rizične investicije ali će se pokazati isplativ. Merkur i Mars će u trećoj dekadi avgusta praviti trigon sa Uranom i omogućiće vam uspešnu realizaciju novih ideja koje će unaprediti vaše poslovanje. Uspeh vas očekuje u oblastima menadžmenta, zabave, IT industrije, programiranja i ugostiteljstva. Ulaskom Sunca u Devicu 22. avgusta zauzećete visoke pozicije u nekoj od pomenutih oblasti i moguć je napredak u karijeri. Venera će praviti trigon sa Saturnom i omogućiće vam stabilno poslovanje u oblasti usluga, napredak u razvoju dugoročnih projekata i uspeh u oblastima dizajna.
Nezaposleni Bikovi će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima usluga kao što su kozmetičke i usluga lepote uopšte, u oblastima dizajna, IT industrije i menadžmenta.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Prva polovina avgusta vam donosi manje i prolazne smetnje u odnosima sa voljenom osobom. Oboje ćete biti pritisnuti poslovnim obavezama i imaćete manje vremena jedno za drugo. Potrudite se da se prilagodite okolnostima i da sve što vam je važno u vezi rešavate razgovorom. Pažljivo ćete isplanirati kako da partneru ispunite nešto što ste obećali.
Konjunkcija Merkura sa Marsom u drugoj polovini avgusta doneće vam više dinamike u emotivnoj vezi, važne i konstruktivne razgovore sa partnerom i ostvarenje zajedničkih ciljeva. Trigon Marsa sa Uranom će vam omogućiti da unesete željene promene u vaš odnos koje će vam omogućiti više zajedničke zabave i intimnih trenutaka.

Ako ste slobodni:

Početkom avgusta ćete osećati potrebu za samoćom i odmorom. Sa većinom osoba koje vas budu okruživale nećete biti na istoj talasnoj dužini ali nećete imati ni konfliktnih situacija. U drugoj polovini avgusta upoznaćete osobu koja je komunikativna i koja će na vas delovati podsticajno. Uživaćete u zajedničkim razgovorima i aktivnostima. U početku ćete želeti samo prijateljstvo ali ćete ubrzo shvatiti da je vaš odnos više od prijateljstva i spontano ćete započeti skladnu vezu.
Stariji Bikovi će nakon dužeg upoznavanja sa osobom koja ih inspiriše i sa kojom se povremeno viđaju neobavezno, odlučiti da odu korak dalje i daće šansu emotivnoj vezi. Odluka će biti obostrana i nećete se pokajati. Bićete zadovoljni.

Zdravlje:

Prva polovina avgusta vam donosi osetljivo zdravlje. Bićete podložni pojačanom stresu i psihosomatskim smetnjama, variranju krvnog pritiska, želudačnim tegobama i glavobolji. Druga polovina meseca vam donosi poboljšanje i stabilno zdravlje. Više ćete se kretati i kondicija će vam se poboljšati, a sa njom i imunitet. Potrebna vam je relaksacija.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži vitamine i srednje kalorične namirnice. Jedite što više svežeg voća kao što su dinja, ananas, lubenica, grožđe, kajsija i kruška. Od povrća će vam prijati kukuruz, grašak, sočivo, pasulj, keleraba i šargarepa. Od mesa jedite piletinu i ribu. Jogurt, sir, integralni hleb uzimajte svakodnevno. Potrebni su vam B i C vitamin.

Srećni brojevi:

3, 8, 12, 17, 22


blizanciBLIZANCI

Posao:

Dragi Blizanci,
Merkur i Sunce će u prvoj dekadi avgusta praviti opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Uranom. Nailazićete na zastoje i ozbiljne teškoće u pregovorima oko novih poslova. Druga strana će postavljati za vas teške uslove koji vam nisu isplativi. Može doći i do prekida pregovora. Teškoće vas očekuju i u organizaciji aktuelnih radnih zadataka, u saobraćaju, komunikaciji i radnim sastancima. Nailazićete na razne spletke i situacije u kojima nemate dovoljno iskustva. Imaćete dosta nesporazuma u odnosima sa drugima. Iznenadne i neočekivane okolnosti će vas ometati u radu. Ako ste planirali odmor i putovanja, moraćete da ih odložite zbog važnih obaveza koje će vam se odjednom nametnuti. Venera će 10. avgusta praviti opoziciju sa Neptunom i bićete primorani da neke rokove odložite zbog loše koordinacije i raznih neusklađenosti i drugih smetnji sa drugim učesnicima u poslovnim odnosima. To vam može naneti gubitke. Merkur će ući u znak Device gde je snažan 11. avgusta i omogućiće vam da se bolje organizujete i većim delom rešite nastale teškoće.
Venera će 12. avgusta praviti trigon sa Plutonom i dovešće do poboljšanja platnog prometa i tokova novca. Uspećete da isplatite veći deo dugovanja. Venera će ući 16. avgusta u znak Vage gde je u sedištu, pojačaće vaše kreativne sposobnosti i ostvarićete uspeh u oblastima dizajna, zabave i u kreativnom radu. Konjunkcija Merkura sa Marsom će vas činiti dobro organizovanim u svemu. Započećete nove zadatke i na vreme dovršiti planirane. U trećoj dekadi avgusta Merkur i Mars će praviti trigon sa Uranom i doneti vam uspeh u oblastima zdravstva, administracije i u IT sektoru. Trigon Venere sa Saturnom će vam doneti stabilnu zaradu ako se bavite prometom nekretnina, finansijama, obrazovanjem ili turizmom.
Nezaposleni Blizanci će biti u mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima zabave, dizajna, ugostiteljstva, saobraćaja i komunikacija. Honorarni poslovi će vam se isplatiti.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Opozicija Merkura sa Jupiterom u prvoj polovini avgusta izazvaće velike nesporazume i neslaganja sa voljenom osobom po brojnim pitanjima vašeg zajedničkog života. Imaćete suprotne potrebe oko destinacije potencijalnog odlaska na zajedničko putovanje i odmor. Komunikacija će vam biti otežana. Potrudite se da postignete kompromisno rešenje.
Sunce u drugoj polovini avgusta pravi opoziciju sa Jupiterom, što će još više iskomplikovati neslaganja sa voljenom osobom. Ovog puta urok će biti u novcu koji treba iz kućnog budžeta izdvojiti za putovanje. Razmatraćete više ponuda za mesto gde biste otišli na odmor i oboje ćete insistirati na različitim mestima. Bez dogovora može da dođe do svađe.

Ako ste slobodni:

Osobe koje vas budu privukle biće većinom zauzete ili nezainteresovane za vas i pored vaših pokušaja da privučete pažnju. S druge strane, osobe koje će pokušavati da privuku vašu pažnju delovaće vam ispod svakog proseka. Izlasci i druženja će vam postati naporni, a odnosi sa prijateljima će biti više monotoni nego zabavni. Imaćete različite želje po pitanju zabave. Mogućnost da upoznate nekog s kim ćete naći nešto zajedničko i da to bude obostrano imaćete tek krajem meseca.
Stariji Blizanci će imati mogućnost za prolaznu avanturu sa osobom koja ih simpatiše. Kako vas ta osobe ne privlači naročito, nećete želeti da ulazite u vezu. Više vremena ćete provoditi sa osobom koja vam je dobar prijatelj.

Zdravlje:

Uglavnom ćete biti dobrog zdravlja tokom celog avgusta. Prijaće vam da se bavite letnjim sportovima kao što je plivanje, vožnja kajakom, rafting, čak i ronjenje ako budete za to u mogućnosti. Biciklizam i planinarenje mogu biti još neke od aktivnosti koje će vam prijati i koje će vam omogućiti dobru kondiciju i dobro zdravlje. Izbegavajte jako sunce.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži vitamine, gradivne materije i vlakna za bolju probavu. Od povrća jedite boraniju, brokoli, grašak, sočivo, pasulj, šargarepu i celer. Od voća jedite dinje, kivi, lubenicu, banane, kajsije, kupine i borovnicu. Riba, naročito morska bi trebalo da vam se češće nađe na jelovniku uz sir i masline. Izbegavajte brzu hranu. Pijte više vode.

Srećni brojevi:

5, 9, 17, 20, 24


rakRAK

Posao:

Dragi Rakovi,
Merkur će praviti konjunkciju sa Suncem na samom početku avgusta i doneće vam mogućnost novih investicija koje će se isplatiti u budućnosti. U prvoj dekadi avgusta Merkur i Sunce će praviti opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Uranom. Nailazićete na zastoje i teškoće u platnom prometu. Neke važne transakcije će kasniti. Izbegavajte da se zadužujete i da ulazite u kredite jer bi vas to preopteretilo. U odnosima sa saradnicima ćete nailaziti na neslaganja oko raspodele zaduženja i dobitaka. Pojedini saradnici će neočekivano prekinuti saradnju sa vama, a zastoji i teškoće će vas zadesiti i u timskom radu. U primeni novih ideja i metoda rada nećete imati očekivane rezultate, što će vas primorati da koristite starije i sporije metode. Merkur će 11 avgusta ući u znak Device gde je u sedištu i omogućiće vam da se bolje organizujete u obavljanju svih radnih zadataka. Započećete nove pregovore i ostvariti uspeh u oblastima komunikacije i trgovine. Venera će 16. avgusta ući u znak Vage gde je snažna i donosi vam uspeh u oblastima ekonomije i privatnom biznisu.
Konjunkcija Merkura i Marsa 19. avgusta će vas pokrenuti da uđete u pregovore koji vam mogu doneti proširenje vaše poslovne ponude, više klijenata i bolju efikasnost u obavljanju radnih zadataka. Merkur i Mars će u trećoj dekadi avgusta praviti trigon sa Uranom i omogućiće vam bolju saradnju sa IT sektorom, kao i sa preduzećima koja se bave komunikacijama. Bićete uspešniji u timskom radu i u poslovima koji zahtevaju veliku preciznost i smisao za detalje. Trigon Venere sa Saturnom će vam omogućiti da sve rokove postignete na vreme i da poboljšate platni promet, što će vam doneti stabilnost u radu. U poslovnim odnosima ćete biti prilagodljivi i imaćete koristi od oglašavanja vaših usluga.
Nezaposleni Rakovi će imati pogodne mogućnosti da se zaposle u oblastima javnosti, elektronske industrije, komunikacija, saobraćaja i modernih tehnologija.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Opozicija Merkura i Sunca sa Saturnom na početku avgusta izazvaće zahlađenje u odnosu sa voljenom osobom i međusobno udaljavanje. Uzrok će biti u zajedničkim finansijama. Vi ćete želeti da jedan deo novca iz zajedničkog budžeta potrošite na kupovinu novog automobila ili renoviranje zajedničkog doma, a vaš partner će želeti da još malo uštedite.
Venera će praviti trigon sa Saturtnom u drugoj polovini avgusta, što će vam doneti više zabave, ostvarenje zajedničkih želja, više međusobne podrške i to će doprineti stabilnosti vaše emotivne veze. Partner će vam pružati podršku, a uspećete i da se dogovorite oko ulaganja zajedničkog novca u nešto novo što će vam biti od velike koristi u zajedničkom životu.

Ako ste slobodni:

Početak avgusta vam donosi nezadovoljstvo vašim emotivnim životom i osobama koje vas okružuju. Osećaćete potrebu da nekuda otputujete na svoj račun, sami, kako biste bili u prilici da upoznate nekog novog ko se razlikuje od većine ljudi koje poznajete. U drugoj polovini avgusta ćete sresti osobu sa kojom ste nekada bili bliski i koju niste dugo videli. Između vas će doći ponovo do jake privlačnosti i ući ćete u emotivnu vezu koja se ovog puta može pokazati stabilnom i dugom.
Nešto stariji Rakovi će odustati od pokušaja da se dopadnu osobi koja im se duže vreme činila ozbiljnim kandidatom za emotivnu vezu. U trećoj dekadi avgusta ćete upoznati nekog ko je ozbiljan, stabilan i ko će vam pokazati simpatije.

Zdravlje:

Merkur će u prvoj polovini avgusta praviti opoziciju sa Jupiterom koji vlada vašim poljem zdravlja. Moguće su tegobe sa respiratornim organima. Izbegavajte duži boravak na mestima gde je vazduh zagađen. Prijalo bi vam da odete na odmor na mesto gde je vazduh čist, kao što je more ili planina. U drugoj polovini avgusta ćete biti osetljivog zdravlja.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su u osnovi bazne kako biste ojačali vaš imunitet. Konzumirajte presno povrće kao što je šargarepa, zelena salata, luk, cvekla i keleraba. Možete da pravite i sokove od svežeg povrća. Od voća jedite kivi, dinju, lubenicu i jabuku. Ribu i belo meso možete uzimati svakodnevno. Pijte vodu sa limunom.

Srećni brojevi:

6, 10, 17, 21, 25


lavLAV

Posao:

Dragi Lavovi,
Merkur će na samom početku avgusta praviti konjunkciju sa Suncem u vašem znaku. Pokrenućete realizaciju novih planiranih radnih zadataka i bićete dobro organizovani u sprovođenju u delo svega što je vaša lična odgovornost. Vaše rukovodeće sposobnosti će doći do pojačanog izražaja. U prvoj dekadi avgusta Merkur i Sunce će praviti opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Uranom. Već na samom startu novih obaveza suočićete se sa zastojima, kašnjenjima i teškoćama. Vaši poslovni partneri će biti uzrok teškoćama jer neće uspeti da se usklade sa vašim ritmom rada. Nailazićete i na teške i zahtevne klijente, kao i na administrativne teškoće. Vaše ideje će se pokazati neproduktivne u ovom slučaju što će neočekivano uzdrmati vaše pozicije. Ovo će biti prilično nestabilan period za vašu karijeru kada ćete biti primorani da se dokazujete u izvršavanju radnih zadataka kako biste zadržali svoje pozicije. Venera će praviti opoziciju sa Neptunom, što će vaše finansijsko stanje činiti promenljivim i nestabilnim, pa su mogući veći troškovi, gubici i loše investicije.
Merkur će 11. avgusta ući u znak Device gde je u sedištu i omogućiće vam da poboljšate vaše finansijsko stanje zahvaljujućim mudrim i proračunatim potezima. Imaćete dobar osećaj za detalje. Venera će 16. avgusta ući u znak Vage gde je snažna i doneće vam bolje rezultate u pregovorima, komunikaciji i trgovačkim poduhvatima. Kroz ove oblasti ćete ostvarivati dobitke. Merkur i Mars će u trećoj dekadi avgusta praviti trigon sa Uranom, što će vam pomoći da rešite teškoće koje su vas snašle početkom meseca i da situaciju preokrenete u svoju korist. Novi projekat će uspešno nastaviti da se razvija i doneće vam očekivanu zaradu, što će vaše pozicije učiniti stabilnim. Moguć je neočekivani napredak u karijeri.
Nezaposleni Lavovi će dobiti priliku da se zaposle u struci ili da pokrenu privatni biznis ako im je to u planu. Zaposlenje možete dobiti u oblastima modernih tehnologija, komunikacija i trgovine.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Opozicija Merkura u Sunca sa Saturnom na početku meseca vam donosi ozbiljno zahlađenje u odnosima sa voljenom osobom. Zauzimaćete suprotne stavove, nećete se slagati u mnogim stvarima, a uzrok tome je u svemu što ste zapostavljali u vašem odnosu duže vreme. Ni jedno od vas dvoje neće biti spremno za kompromis što može dovesti do udaljavanja.
Venera će u trećoj dekadi avgusta praviti trigon sa Saturnom, što će vam pomoći da rešite probleme i neslaganja i da vaš odnos popravite i stabilizujete. Bićete spremni na iskrene razgovore i pokazaćete voljenoj osobi šta osećate prema njoj i šta vam je predstavljalo problem u vašem odnosu. Prijaće vam da odete zajedno na kraće putovanje. Dobro ćete se provesti.

Ako ste slobodni:

Počeće da vas brine činjenica da ste već duže vreme sami i da vas niko ne privlači. Koga god novog da upoznate, ubrzo shvatite da je nezreo, neozbiljan, nepouzdan, sa nedostatkom potrebnih kvaliteta. To će vas navesti da se povučete u sebe u prvoj polovini avgusta. U drugoj polovini meseca ćete upoznati osobu intelektualnog tipa, komunikativnu, jasnih stavova i stabilnog karaktera. Počećete da se viđate i otkrićete kako se dobro slažete, a pojavićete i obostrana osećanja.
Nešto stariji Lavovi će se previše eksponirati i naglašavati sopstvenu važnost, čime će odbiti od sebe osobu koja im se dopada. U drugoj polovini avgusta ćete primeniti drugačiji pristup i uspećete da vašu simpatiju zainteresujete.

Zdravlje:

Prva polovina avgusta vam donosi slab imunitet i slabiju fizičku kondiciju. Često ćete osećati pojačan umor. Potrebno vam je više odmora. Bićete podložni stresu što će dovoditi do povremenih psihosomatskih smetnji, kao što su otežana probava, glavobolja i nesanica. U drugoj polovini meseca će vam se poboljšati zdravlje. Bićete više u pokretu i u boljoj kondiciji.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži ugljene hidrate, vitamine i minerale. Od povrća uzimajte grašak, spanać, tikvice, celer i sočivo. Za doručak pripremajte integralne žitarice sa jogurtom, sirom, maslinama, kao i razne salate od voća i povrća. Jedite češće ribu nego meso. Od voća će vam prijati lubenica, grožđe, kajsija, smokva i kivi. Izbegavajte brzu hranu.

Srećni brojevi:

3, 7, 12, 16, 21djevicaDJEVICA

Posao:

Drage Device,
Merkur i Sunce će u prvoj dekadi avgusta praviti opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Uranom. Suočavaćete se sa spletkama na poslu i lošim odnosima sa radnim kolegama i nadređenima. Nedostajaće vam podrška, stručna i finansijska za realizaciju važnih radnih zadataka. Podmetanja iza vaših leđa mogu ozbiljno da ugroze vaš ugled i pozicije. Svaka sitna greška koju napravite u radu može vas skupo koštati. Na velike teškoće ćete nailaziti ako se bavite uslugama, zdravstvom, turizmom, obrazovanjem i transportom na duže relacije. Venera će 10. avgusta praviti opoziciju sa Neptunom i dovešće do teškoća u odnosu sa poslovnim partnerima. Oko zajedničkih poslova će se pojaviti više nejasnoća, neusaglašenih stvari, nekorektnih poteza, što može dovesti do prekida partnerstva, a to bi vam nanelo gubitke. Merkur će 11. avgusta ući u znak Device gde je snažan i pomoći će vam da otkrijete ko pokušava da se okoristi preko vaših leđa. Preuzećete mere da se zaštitite i učvrstićete vaše radne pozicije. Bićete bolje organizovani i vaše stručne sposobnosti će doći do izražaja.
Venera će 16. avgusta ući u znak Vage gde je u sedištu i usmeriće vas ka nalaženju konstruktivnih načina za uvećanje vaših prihoda i finansijskog stanja uopšte. Bićete vešti u investicijama koje će vam se isplatiti u budućnosti. Uspeh ćete postići u oblastima lepote i dizajna. Konjunkcija Merkura i Marsa u vašem znaku omogućiće vam pokretanje novog projekta koji će vas dovesti na pozicije gde možete da rukovodite i imate moć da donosite odluke. U trećoj dekadi avgusta Merkur i Mars će praviti trigon sa Uranom i omogućiće vam da u praksi uspešno isprobate jednu novu ideju i nove metode rada koje će vam doneti više klijenata, uspeha u radu i bolju zaradu. Dobitke ćete imati kroz oblasti usluga i programiranja.
Nezaposlene Device će dobiti ponudu za posao u oblastima usluga, finansija, menadžmenta i u IT sektoru. Dobru zaradu možete ostvariti kroz sezonske i honorarne poslove.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Venera će u prvoj polovini avgusta praviti opoziciju sa Neptunom. Saznaćete neke tajne vašeg partnera koje će dovesti do ozbiljnih teškoća u vašem odnosu, čak i do udaljavanja. Opozicija Merkura sa Jupiterom će prouzrokovati nerazumevanje, suprotne želje i potrebe i može doći do prestanka komunikacije. Neophodna vam je dobra volja kako biste ovo rešili.
Sunce će u trećoj dekadi avgusta praviti opoziciju sa Jupiterom. Sve više skrivenih stvari između vas i vašeg partnera ćete da otkrivate i saznajete, što će vas navesti na razmišljanje da prekinete vaš odnos. Opozicija Merkura sa Neptunom će to još više pojačati jer ćete izgubiti poverenje i delovaće vam da ste živeli u laži. Nije mudro da donosite nagle odluke.

Ako ste slobodni:

Vaše velike oscilacije raspoloženja koje će vas obuzimati tokom avgusta činiće vas teškom, kako za upoznavanje potencijalnih kandidata, tako i za ulazak u emotivnu vezu. Pokušaćete nekoliko puta da se bolje upoznate sa osobama koje ćete viđati u društvu vaših prijatelja i koje će vam privući pažnju ali će se uvek pokazati da između vas postoji više razlika koje su nespojive nego sličnosti. Tek će se krajem avgusta jedno novo poznanstvo pokazati perspektivno i zanimljivo.
Nešto starije Device će biti neodlučne u pogledu toga da li da pruže šansu osobi koja im se dopada ali im deluje prilično nepouzdano. Na korak od toga da uđete u novu vezu, ipak ćete odustati jer će vam ponašanje druge osobe sve reći.

Zdravlje:

Prva dekada avgusta vam donosi pojačanu osetljivost na stresne okolnosti i sklonost psihosomatskim smetnjama. Na teškoće ćete nailaziti i u predelu zglobova. Čuvajte se padova i uganuća. Potrebno vam je više odmora i psihofizičke relaksacije. Drugoj polovini avgusta izbegavajte duži boravak na jakom suncu jer će vam biti osetljiva koža.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice sa vlaknima kako biste imali bolju probavu. Jedite više voća i povrća, a meso, sir i hleb uzimajte umereno. Od povrća jedite grašak, brokoli, sočivo, kelj, cveklu i šargarepu. Od voća uzimajte maline, brusnice, borovnice, ananas i kivi. Pojačajte ishranu pahuljicama od heljde, ječma i raži. Izbegavajte slatkiše i brzu hranu.

Srećni brojevi:

8, 13, 16, 21, 25


vagaVAGA

Posao:

Drage Vage,
Merkur i Sunce će u prvoj dekadi avgusta praviti opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Uranom. Odnosi sa sardnicima će se odvijati sa teškoćama, neke zajedničke poslove ćete biti primorani da odložite zbog nemogućnosti dogovora, kao i zbog otežanih okolnosti i nedostatka sredstava. Jedna dugoročna saradnja bi mogla da se prekine, što bi vam nanelo gubitke. Na teškoće ćete nailaziti u oblastima zabave, ugostiteljstva, dizajna, građevine i arhitekture, ekonomije i prometa novca. Izbegavajte ulazak u velike troškove, transakcije i kredite jer bi vas to opteretilo više nego što očekujete. Troškovi oko jednog projekta bi mogli da se neočekivano uvećaju i da uspore očekivani napredak i ostvarenje onoga što je planirano. Venera će praviti opoziciju sa Neptunom i bićete suočeni sa raznim spletkama i nejasnoćama koje će vas ometati na polju usluga i u radu sa klijentima. Neko će pokušati da vas iskoristi i stekne ličnu korist od vašeg truda i rada. Merkur će 11. avgusta ući u znak Device gde je snažan i pomoći će vam da izbegnete zamke konkurencije i pokrenete tajne planove.
Venera će 16 avgusta ući u vaš znak, gde je u sedištu i daće vam dobar osećaj za sve što je u vašoj ličnoj nadležnosti. Imaćete dobar osećaj za rukovođenje i rad sa drugim ljudima. Vaši kvaliteti i stručne sposobnosti će doći do pojačanog izražaja. Merkur i Mars će u trećoj dekadi avgusta praviti trigon sa Uranom, što će vam doneti brz napredak u rešavanju važnih finansijskih pitanja i neočekivane dobitke kojima ćete uspeti da pokrijete sve neophodne troškove. Uspeh vas očekuje u oblastima zdravstva, administracije i u sprovođenju tajnih planova u delo, a to će vam doneti i vanrednu zaradu. Trigon Venere sa Saturnom će vam omogućiti stabilan uspeh u oblastima zabave, dizajna i modernih tehnologija.
Nezaposlene Vage će imati povoljne mogućnosti da se zaposle u poslovima gde se od njih traže kreativna rešenja, osećaj za lepo i rukovodeće sposobnosti. Možete se zaposliti i u oblastima finansija.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Prva polovina avgusta donosi vam neslaganja sa partnerom u vezi zajedničke zabave, društvenog života, izlazaka i druženja sa prijateljima. Imaćete suprotne potrebe u vezi svega ovog i neophodno je da pronađete zajednički prihvatljivo rešenje, kako vaš odnos ne bi trpeo i bio napet. Izbegavajte neiskrenost i skrivanje važnih stvari od voljene osobe.
Druga polovina avgusta vam donosi mogućnost da otputujete sa partnerom na udaljenu destinaciju na odmor gde ćete uživati u intimnim trenucima i imati dovoljno vremena da poboljšate vašu vezu. Mars će u trećoj dekadi meseca praviti trigon sa Uranom i doneće vam mogućnost da u vašu vezu unesete nešto novo što će vam oboma prijati i zbližiti vas.

Ako ste slobodni:

Tokom prvog dela avgusta ćete biti raspoloženi za izlaske, druženja i putovanja. Uglavnom će vas zanimati zabava gde može da vam se dogodi poneka prolazna avantura. U drugoj polovini avgusta bićete u mogućnosti da na putovanju upoznate nekog ko će vas privući svojom dinamikom, načinom komunikacije i s kim ćete deliti mnogo zajedničkih interesovanja. Započećete vezu na daljinu koja se vremenom može pretvoriti u ozbiljnu i spojiti vas u istom mestu.
Starije Vage će biti više raspoložene za avanture nego za ulazak u ozbiljnu vezu. Bićete u mogućnosti da na putovanjima imate kraće ali veoma uzbudljive avanture koje će vas ispuniti srećom. Jedna od tih avantura može da bude ozbiljna.

Zdravlje:

Merkur će praviti opoziciju sa Jupiterom u prvoj polovini avgusta što će izazivati slabiju cirkulaciju, sklonost alergijskim reakcijama i disbalansu hormona. Izbegavajte duže izlaganje jakom suncu i koristite sredstva za zaštitu od sunca i od uboda insekata. U drugoj polovini avgusta bićete podložni variranju krvnog pritiska zbog opozicije Sunca sa Jupirerom.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice bogate vitaminima i ugljenim hidratima. Jedite najviše voće i to dinju, lubenicu, ananas, kivi, kajsiju, smokvu, grožđe i krušku. Pijte više tečnosti. Prijaće vam voda sa limunovim sokom i mentom. Od povrća jedite krastavac, paradajz, papriku i grašak. Ribu jedite često, a meso i mlečne proizvode umereno.

Srećni brojevi:

2, 7, 11, 15, 22


skorpijaŠKORPIJA

Posao:

Dragi Škorpioni,
Na samom početku avgusta Merkur i Sunce će praviti konjunkciju u vašem polju posla i karijere. Dobićete nove radne zadatke i velike odgovornosti, možda i bolje radno mesto gde ćete trebati da se dokažete. Na samom početku ćete se suočavati sa ozbiljnim teškoćama jer ćete morate da koristite opremu koja je zastarela, a za nabavku nove nećete imati raspoloživih sredstava. Merkur i Sunce će praviti opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Uranom i doneće vam kašnjenja u postizanju važnih rokova, teškoće u razvoju velikih i dugoročnih poslova, neočekivane teškoće u odnosima sa poslovnim partnerima i klijente koji će često menjati svoje zahteve. Na prepreke ćete nailaziti ako ste vlasnik sopstvenog biznisa, u oblastima građevinarstva, poljoprivrede, javnosti, modernih tehnologija i medija. Izbegavajte upuštanje u finansijske rizike i čuvajte se spletki u odnosima sa saradnicima jer biste zbog opozicije Venere sa Neptunom mogli da se nađete na gubitku. Merkur će ući u znak Device gde je u sedištu 11. avgusta. Poboljšaćete saradničke odnose i bićete bolje organizovani.
Venera će 16 avgusta ući u znak Vage gde je snažna i omogućiće vam da otkrijete ko vam radi iza leđa. Preduzećete mere da uklonite takve smetnje i imaćete uspeha u razradi tajnih planova i pregovora, kao i u oblastima zdravstva i administracije. Konjunkcija Merkura i Marsa će vas pokrenuti da postižete uspehe u svakoj vrsti timskog rada i da započnete obostrano korisnu saradnju. Merkur i Mars će u trećoj dekadi avgusta praviti trigon sa Uranom, što će vam pomoći da značajno unapredite vaše odnose sa klijentima i poslovnim partnerima. Nove metode rada i drugačiji pristup poslovnim odnosima uvećaće vašu popularnost, doneti vam uspeh u javnosti i u pravnim oblastima, kao i dobitke.
Nezaposleni Škorpioni će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima modernih tehnologija, oglašavanja, javnosti, ekonomije i prava.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Kvadrat Merkur i Sunca sa Uranom u prvoj polovini avgusta doneće vam iznenadne nesuglasice sa voljenom osobom u vezi zajedničkih ciljeva. Mada ste se prvobitno dogovorili šta vam je prioritet i gde ćete ulagati zajedničke napore i sredstva, vaš partner će se predomisliti i želeće nešto drugo. To može izazvati napetost, prepirke i zahlađenje.
Trigon Merkura i Marsa sa Uranom u trećoj dekadi avgusta će vam doneti rešenje nesuglasica. Složićete se oko promene zajedničkih planova i ciljeva. Čak ćete zaključiti kako su partnerova intervencija u vidu promene dogovora i novih predloga bolje rešenje u datoj situaciji. Možete otići na zajednički odmor i putovanje. Imaćete više zabave u vezi.

Ako ste slobodni:

Zainteresovaće vas jedna osoba i potrudićete se da dođe do susreta kako biste se bolje upoznali. Mada ćete uspeti da organizujete da dođe do susreta, u poslednjem trenutku ćete se predomisliti jer ćete odjednom doći do informacije o toj osobi koja vam se neće dopasti i odbiti vas od pokušaja da se spojite. U drugoj polovini meseca doći će do neočekivanog susreta sa osobom koju ćete upoznati preko prijatelja i sa kojom će doći do obostrane privlačnosti i uzbudljive avanture.
Stariji Škorpioni će biti neodlučni i skloni ishitrenim odlukama prilikom izbora potencijalnog partnera za vezu. Ući ćete u jednu avanturu, da biste naprasno prekinuli i odmah potom pokušali sa drugom osobom. Ovog puta sa više uspeha.

Zdravlje:

Tokom avgusta ćete biti u odličnoj kondiciji i zdravlje će vam biti stabilno. Osećaćete potrebu da se više krećete , da budete fizički aktivni i bavićete se nekim sportom ili rekreativnim aktivnostima. Prijali bi vam vodeni sportovi, plivanje, ronjenje, kajak, kao i planinarenje i vožnja bicikla. Koristićete slobodno vreme za česte izlete u prirodu.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od kalorične ali lako svarljive hrane. U tu svrhu će vam najviše odgovarati voće i povrće pripremljeno kao kaša, sok ili salata. Od voća uzimajte lubenicu, dinju, borovnicu, kupinu, grožđe i kivi. Od povrća uzimajte šargarepu, celer, cveklu i blitvu. Kao dodatak jelu prijaće vam masline, morske alge i vitamin B6. Pijte više vode.

Srećni brojevi:

4, 10, 15, 18, 21


strelacSTRIJELAC

Posao:

Dragi Strelčevi,
Merkur i Sunce će na početku avgusta praviti opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Uranom. Vaši planovi da odete na odmor će propasti jer ćete zbog povećanog obima posla i problema sa rokovima ali i zbog finansijskih teškoća, biti primorani da odlazak na odmor odložite i da se posvetite rešavanju teškoća na poslu. Važni pregovori će dospeti u ćorsokak i na korak do prekida. Izostaće očekivani rezultati na poslovnim sastancima i putovanjima. Plan da pokrenete nešto novo u okviru usluga će se neočekivano naći u zastoju zbog nedostatka potrebnih sredstava i stručne podrške. Sa radnim kolegama nećete moći da se uskladite oko zajedničkih obaveza. Venera će praviti opoziciju sa Neptunom i izazivaće nejasnoće u koordinaciji sa drugim učesnicima u obavljanju radnih obaveza, što će dovesti do kašnjenja u rokovima i do gubitaka. Merkur će 11. avgusta ući u znak Device gde je snažan i omogućiće vam da se bolje organizujete u obavljanju vašeg dela posla, kao i da rešite veći deo zaostalih obaveza. Bićete praktični i vešti, što vam može doneti napredak u karijeri.
Venera će 16. avgusta ući u znak Vage gde je u sedištu i omogućiće vam da značajno poboljšate odnose sa saradnicima i započnete novu obostrano korisnu saradnju. Uspeh vas očekuje u radu sa klijentima, u oblastima dizajna, marketinga, ljudskih resursa, ekonomije, javnosti i prava. Konjunkcija Merkura sa Marsom će dovesti do pokretanja novih projekata gde ćete dobiti važne odgovornosti i mogućnost da rukovodite većim delom radova, a to će vam doneti i dobitke i bolje pozicije. U trećoj dekadi avgusta će Merkur i Mars praviti trigon sa Uranom i doneće vam neočekivani uspeh i uvećanu zaradu u novim uslugama koje ste nedavno pokrenuli kao i u uslugama koje su povezane sa modernom tehnologijom.
Nezaposleni Strelčevi će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima programiranja ili izrade aplikacija, u zdravstvu, knjigovodstvu i ugostiteljstvu.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Merkurova opozicija sa Saturnom i kvadrat sa Uranom u prvoj polovini avgusta doneće vam velike nesuglasice u odnosima sa emotivnim partnerom koje mogu dovesti i do prekida komunikacije između vas dvoje, kao i do zahlađenja u vašoj vezi. Oboje ćete biti naglašeno nervno napeti i skloni ishitrenim reakcijama i nepromišljenim rečima.
Konjunkcija koju će Merkur praviti sa Marsom u drugoj polovini avgusta omogućiće vam da pokrenete ostvarenje jednog zajedničkog cilja, što će vam pomoći da prevaziđete nesuglasice. Trigon Merkura sa Uranom će vam pomoći da unesete nešto novo u vašu vezu što će vam dati nove podsticaje, približiti vas, poboljšati međusobno razumevanje i sklad u vezi.

Ako ste slobodni:

Prva polovina avgusta vam donosi promenljivo raspoloženje, potrebu da se povučete u sebe i izbegavate veće grupe ljudi. Osobe koje vas okružuju delovaće vam naporno i nećete uspevati da se uskladite sa njima i razumete. Svako će vući na svoju stranu. U drugoj polovini meseca ćete upoznati nekog novog ko će biti dovoljno originalan, komunikativan i ko će umeti da vam priđe onako kako to vama prija. Počećete da se viđate, izlazite i između vas dvoje pojaviće se osećanja.
Nešto stariji Strelci će u prvoj polovini avgusta biti skloni avanturama ali u tome neće nalaziti očekivano zadovoljstvo. Druga polovina meseca donosi vam više zabave i dugo očekivanu avanturu koja može da se pretvori u ozbiljnu vezu.

Zdravlje:

Kvadrat Merkura i Sunca sa Uranom koji prolazi kroz vaše polje zdravlja vam u prvoj polovini avgusta donosi pojačanu osetljivost na stres, mogućnost glavobolje, psihosomatske i meteoropatske smetnje. Savet je da se više odmarate i izbegavate stresne situacije. U drugoj polovini meseca vas očekuje dobro i stabilno zdravlje, kao i jači imunitet.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži srednje kalorične namirnice sa velikim procentom vitamina. Od povrća jedite svakog dana kupus, blitvu, zelenu salatu, celer i šargarepu. Od voća će vam prijati kivi, ananas i grožđe. Jaja i sardine možete konzumirati često uz povrće. Uzimajte semenke bundeve. Čaj od kamilice i crnu čokoladu. Izbegavajte brzu hranu.

Srećni brojevi:

4, 9, 16, 18, 23


jaracJARAC

Posao:

Dragi Jarčevi,
Merkur i Sunce će u prvoj polovini avgusta praviti opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Uranom. Nailazićete na zastoje u pregovorima i na teške sagovornike. Pregovori oko velikih poslovnih projekata bi mogli da budu u prekidu ili da propadnu zbog nedostatka zajedničkih interesa. Na poslovnim sastancima i putovanjima, kao i u saradnji sa inostranim partnerima nailazićete na neslaganja koja će vas usporavati u ostvarivanju planiranih ciljeva. Najviše nesuglasica ćete imati sa osobama od autoriteta i sa administrativnim institucijama koje izdaju razne radne dozvole. Na neočekivane nesuglasice ćete nailaziti u odnosima sa radnim kolegama, a prepreke će vas ometati u ako se bavite uslugama, zdravstvom i modernom tehnologijom. Opozicija Venere sa Neptunom dovodiće do kašnjenja u rokovima. Nailazićete na spletke koje će ugrožavati vaš položaj. Biće neophodno da pravite kompromise koje ne biste da pravite ali je to jedini izlaz. Merkur će 11. avgusta ući u znak Device gde je snažan i omogućiće vam da se dobro organizujete i rešite veći deo teškoća u poslu.
Venera će 16. avgusta ući u znak Vage gde je u sedištu i doneće vam pogodnosti u timskom radu, mogućnost da započnete novu saradnju koja će se pokazati korisnom, a dobitke ćete imati kroz saradnju sa društvenim sektorom, oblastima javnosti i dizajnerima. Merkur će praviti konjunkciju sa Marsom i doneće vam očekivanu podršku. Započećete nove projekte koji će vam biti odskočna daska u napretku u karijeri jer ćete sve moći da razradite do detalja i ostvarite veliki uspeh. Merkur i Mars će u trećoj dekadi avgusta praviti trigon sa Uranom, što će vam otvoriti mogućnost da kroz nove i plodne ideje postignete uspeh na polju zabave, privučete nove klijente i uvećate zaradu. Imaćete dobar osećaj za dobitne investicije.
Nezaposleni Jarčevi će dobiti šansu da se zaposle u oblastima zabave, javnosti, zdravstva, dizajna, arhitekture i građevinarstva. Tražiće se vaše stručne sposobnosti.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Prva polovina avgusta vam donosi promenljivo raspoloženje, neočekivane i iznenadne promene planova u dogovorima sa partnerom. Nailazićete na velike nesuglasice u vezi ulaganja zajedničkih finansija. Vi ćete imati sasvim drugačije prioritete u odnosu na voljenu osobu. Odlasci na zabave će se odvijati previše haotično za vaš ukus i izbegavaćete izlaske zbog toga.
Druga polovina avgusta će vam biti skladnija i uspećete da se dogovorite oko zajedničkih planova i da postignete kompromis. Vaša veza će ući u fazu stabilnosti i bićete posvećeni jedno drugom, pružaćete voljenoj osobi oslonac i podršku. Poboljšaćete međusobnu komunikaciju. Odlazićete na zajedničke izlete u prirodu i uživaćete u provodima.

Ako ste slobodni:

Tokom prve polovina avgusta na ljubavnom polju vam se neće ništa značajno dešavati. Nailazićete na hvalisave ali iznutra prazne osobe. Druga polovina avgusta vam donosi susret sa dinamičnom, praktičnom i komunikativnom osobom koju ćete upoznati na putovanju ili koja dolazi iz inostranstva. Otkrićete kako imate mnogo zajedničkog i kako vas vaša nova simpatija inspiriše i pokreće na akciju. Mada ćete biti spremni na avanturu, veliki su izgledi za ozbiljnu emotivnu vezu.
Nešto stariji Jarčevi će u drugoj polovini avgusta upoznati osobu sa kojom imaju mnogo zajedničkih interesovanja i sa kojom će u početku sarađivati u nekoj vrsti društvenih aktivnosti. Između vas dvoje pojaviće se obostrana simpatija.

Zdravlje:

Nepovoljni aspekti Merkura koji vlada vašim poljem zdravlja sa Saturnom i Uranom u prvoj polovini avgusta doneće vam tegobe u predelu kostiju i zglobova, opasnosti od padova i uganuća, kao i pojačanu osetljivost na stres, što za sobom povlači sklonost ka psihosomatskim smetnjama. Druga polovina meseca će vam doneti poboljšanje i jači imunitet.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su u osnovi bazne i koje će vam omogućiti potrebnu ravnotežu. Od voća jedite ananas, lubenice, dinje, jabuke, kajsije, kupine i maline. Pijte više vode sa limunovim sokom i mentom. Pijte i mineralnu vodu. Od povrća jedite grašak, šargarepu i crvenu papriku. Umereno uzimajte meso i ribu. Izbegavajte slatko.

Srećni brojevi:

4, 10, 16, 21, 25


vodolijaVODOLIJA

Posao:

Drage Vodolije,
Merkur i Sunce prave konjunkciju na samom početku avgusta i donose vam mogućnost ulaska u novo poslovno partnerstvo, potpisivanje jednog važnog ugovora koji bi vam mogao doneti napredak u karijeri i veliku zaradu, kao i pokretanje novih projekata vezanih za oblasti javnosti. Na samom početku realizacije novih projekata suočavaćete se sa velikim preprekama i teškoćama jer će Merkur i Sunce praviti opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Uranom. Nećete moći da se složite sa drugim učesnicima u zajedničkim poslovima ko će da bude glavni koordinator i ko će preuzeti veći deo odgovornosti. Vaši partneri će želeti da vama prepuste veliku odgovornost ali da sebi uzmu više zasluga nego što zaslužuju. To će zahtevati nalaženje kompromisa. Usporavaće vas zakonske i administrativne procedure. Neočekivane prepreke i nedostatak potrebnih sredstava primoraće vas da odložite važne rokove i to će vam naneti gubitke. Opozicija Venere sa Neptunom će uticati na nepovoljna kretanja u prometu novca. Izbegavajte velike troškove i investicije.
Merkur će 11. avgusta ući u znak Device gde je snažan i omogućiće vam da se dobro organizujete i rešite teškoće na polju novca i platnog prometa. Venera će 16. avgusta ući u znak Vage gde je u sedištu i omogućiće vam da dobijete stručnu podršku tamo gde vam je najpotrebnije. Drugu polovinu avgusta možete iskoristiti i za odlazak na odmor. U trećoj dekadi meseca će Merkur i Mars praviti trigon sa Uranom i uspećete da neke radne zadatke neočekivano dovršite pre predviđenih rokova, što će vam doneti značajnu prednost u radu i uvećati vašu zaradu. Trigon Venere sa Saturnom će vam omogućiti da učvrstite svoje pozicije i da ostvarite uspeh u oblastima menadžmenta, turizma, obrazovanja i transporta robe.
Nezaposlene Vodolije će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima komunikacija, modernih tehnologija, obrazovanja, finansija, ekonomije i prava.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Opozicija Merkura i Sunca sa Saturnom u prvoj polovini avgusta donosi vam ozbiljne nesuglasice u odnosima sa voljenom osobom, velike razlike u međusobnim potrebama, željama i ciljevima koje će prouzrokovati zahlađenje između vas dvoje, a može doći i do fizičkog udaljavanja. Neočekivane teškoće imaćete i u odnosima sa drugim članovima porodice.
Sunce će u drugoj polovini avgusta praviti opoziciju sa Jupiterom, što će dodatno iskomplikovati već napete odnose sa emotivnom partnerom koji će želeti da uspostavi dominaciju, umesto da pristane na vaš predlog da razgovorom i kompromisom rešavate neslaganja. Partner će vas optuživati da ste previše lične koristi ostvarili preko njegovih leđa.

Ako ste slobodni:

Više osoba će u prvoj polovini avgusta pokušavati da vam se nametne i bukvalno će vas na neki način proganjati kako bi vas naveli da uđete u vezu sa jednim od njih. Jedna osoba će sebe isticati u svakoj prilici u prvi plan i ponašaće se dominantno i hvalisavo, dok će druga biti rečita u pokušajima da vam objasni zašto je upravo ona najbolji izbor za vas. Na grub način ćete ih sve odbiti i oterati od sebe. U trećoj dekadi meseca ćete upoznati nekog ko će vas istinski privući.
Nešto starije Vodolije će biti vrlo zatvorene i nepristupačne na pokušaje drugih kojima se budu dopadale da im priđu. Pred kraj avgusta će vas privući vrlo atratktivna i inteligentna osoba sa kojom postoji mogućnost da uđete u skladnu vezu.

Zdravlje:

Prva dekada avgusta vam donosi nestabilno zdravlje, posebno ako imate hronične tegobe. Osetljive će vam biti kosti, kičma i zglobovi gde možete osećati bolove. Moguće su i kardiovaskularne smetnje. Kontrolišite krvni pritisak i izbegavajte izlazak napolje kada su velike vrućine. Poboljšanje i stabilno zdravlje vas očekuje u drugom delu meseca.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice sa vlaknima za bolju probavu. Od povrća uzimajte artičoke, grašak, pasulj, šargarepu, brokoli, krompir i sočivo. Od voća uzimajte avokado, kruške, suve šljive, smokve i banane. Od žitarica jedite kukuruz, laneno seme i ovsenu kašu. Prijaće vam badem, pistać i crna čokolada. Izbegavajte meso i slatkiše.

Srećni brojevi:

7, 10, 14, 19, 23


ribaRIBE

Posao:

Drage Ribe,
Merkur i Sunce će u prvoj polovini avgusta praviti opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Uranom, što će vam doneti teškoće i zastoje zbog zamki od strane konkurencije, otežanog rešavanja zakonskih i administrativnih procedura i neočekivane prekide u pregovorima oko novih projekata zbog neslaganja sa drugom stranom oko najvažnijih stavki. Na teškoće i zastoje ćete nailaziti u oblastima usluga, zdravstva, komunikacija, saobraćaja i trgovine. Nailazićete i na spletke pojedinih ljudi koji će želeti da se preko vaših leđa dokopaju položaja ili lične koristi. Glasine i ogovaranja na vaš račun vam mogu ugroziti ugled i položaj. U odnosima sa radnim kolegama ćete imati konfliktne situacije i imaćete vrlo napetu situaciju na poslu. Opozicija Venere sa Neptunom doneće vam nejasnoće u odnosima sa poslovnim partnerima i saznaćete da su vam nešto radili iza vaših leđa. Doći će i do razilaska u nekim interesima, što bi moglo dovesti i do prekida jednog partnerstva. Ulazak Merkura u znak Device će vam pomoći da to sprečite veće probleme i da učvrstite važna poslovna partnerstva.
Venera će 16. avgusta ući u znak Vage gde je u sedištu i omogućiće vam da poboljšate platni promet i vaše finansijsko stanje. Uspeh vas očekuje ako se bavite oblastima finansija, javnosti, ekonomije i administracije. Merkur i Mars će praviti konjunkciju 19. avgusta, što će vam doneti mogućnost da započnete obostrano korisno poslovno partnerstvo koje će vam doneti veliki uspeh, napredak u karijeri i dobitke. Merkur i Mars će u trećoj dekadi meseca praviti trigon sa Uranom. Neočekivano ćete uspeti da nastavite važne pregovore i da ih uspešno zaključite. Imaćete uspeha u oblastima komunikacija i trgovine. Trigon Venere sa Saturnom doneće vam dobitke kroz oblasti zdravstva i preko tajnih izvora finansiranja.
Nezaposlene Ribe će biti u mogućnosti da dobiju zaposlenje u struci, posebno ako imaju licencu inženjera, kao i ako ste po struci zdravstveni radnik.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Na početku avgusta će doći do ozbiljnog zahlađenja u vašem odnosu sa voljenom osobom jer ćete saznati nešto što je vaš partner krio od vas. Venera će praviti opoziciju sa Neptunom, pa ćete naknadno saznati još neke tajne vašeg partnera, što će vašu vezu dovesti na korak do prekida. Savet je da ne donosite prenagljene odluke i pokušate da nađete rešenje.
Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi će 11. avgusta ući u znak Device gde je snažan i pomoći će vam da sprečite razilazak sa partnerom. Uspećete da postignete dogovor, da neke stvari u vašoj vezi postavite na bolje osnove i da unesete kvalitetne promene i nešto novo što će doprineti da se znatno ublaži nepoverenje koje je nastalo između vas dvoje.

Ako ste slobodni:

Prva polovina avgusta vam donosi mogućnost da uđete u tajnu vezu sa osobom koja će vas snažno privući ali koja nije slobodna. Već na samom početku ćete shvatiti da ste napravili pogrešan izbor i da osim slaganja u intimnim odnosima, na svim drugim poljima postoje velike razlike između vas i vaše simpatije. Prekinućete ovu vezu i u trećoj dekadi avgusta ćete neočekivano uploviti u novu vezu sa osobom koja duže vreme živi u vašem susedstvu i u koju ćete se zaljubiti.
Nešto starije Ribe će biti neodlučne u pogledu jedne osobe koja ih snažno privlači ali će odustati kada saznaju da je to neko ko ima paralelne veze. Treća dekada avgusta doneće vam poznanstvo sa osobom koja vam odgovara kao partner.

Zdravlje:

Opozicija Merkura i Sunca koji prolaze kroz vaše polje zdravlja sa Saturnom doneće vam u prvoj polovini avgusta pojačanu osetljivost na stres, povišeni krvni pritisak, disajne i probavne smetnje. Potrebno vam je više odmora. U drugoj polovini meseca zdravlje će vam se poboljšati i više ćete se kretati što će vam ojačati imunitet i popraviti kondiciju.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od srednje kalorične i lako svarljive hrane. Uzimajte što više voća i pijte sokove od svežeg voća ceđenog u sokovniku. Prijaće vam jabuka, kruška, kupina, dinja, lubenica, ananas, grožđe, smokva i urma. Od povrća jedite grašak, šargarepu, spanać, cveklu, krompir i celer. Integralni pirinač i testenine će vam prijati uz ribu.

Srećni brojevi:

4, 7, 12, 16, 20


Mjesečni horoskop za AVGUST 2021. pripremio astrolog Igor Pavluković za MesecniHoroskop.com! Strogo je zabranjeno preuzimanje mjesečnog horoskopa bez navođenja i linkovanja izvora!