Mjesečni horoskop za DECEMBAR 2014.

Mjesečni horoskop za novembar

Pogledajte najdetaljniji mjesečni horoskop za mjesec oktobar koji vam je pripremio naš tim astrologa!

Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN

Posao
Dragi Ovnovi, evo ga jedan divan mjesec pred nama, mjesec u kome definitivno nećete napraviti velike pare, niti ćete napredovati u karijeri, ali većina vas će lako spojiti kraj sa krajem, što je u ovim vremenima veliki uspjeh. Ovog mjeseca ništa posebno ne bi trebalo da se dogodi, što se poslovnih planova tiče, ništa novo, ali ne bi smjelo da bude nikakvih problema. Radite ono što radite, učite ono što morate, i polako ali sigurno pregurajte i ovaj mjesec. Pazite se nenadanih troškova krajem mjeseca… glupo je to reći ali ako je ikako moguće ne pretjerujte sa novogodišnjim euforijama, poklonima, rasipanjima.
Ljubav
Ako ste u vezi
Oni koji imaju duže veze, koji su u braku, neka već razmisle gdje bi sa svojom drugom polovinom mogli da idu na doček 2015. a naš predlog je definitivno neko udaljeno mjesto, dakle ako ste u mogućnosti kofere u ruke i provedite romantičan mini odmor negdje daleko od kuće, sigurno će vam ta romantika oboma prijati, i te kako. Ne očekuju vas nikakvi problemi ni na polju ljubavi pa samo ostaje da vam poželimo lijepe praznike!
Ako ste usamljeni
Imate odličnu šansu da u narednih 30-40 dana upoznate neku jako zanimljivu osobu i to osobu rođenu u znaku Device, Lava ili Raka. Ako vam se to desi ne odustajte, već dajte sve od sebe da tu osobu očarate prije svega zanimljivom pričom, pa onda lijepim manirima i uspjeh će vam biti zagarantovan. Druga polovina mjeseca je definitivno vrijeme kada ćete imati šansu da ostavite samoću za sobom!
Zdravlje
Ovaj mjesec dobro bi bilo da izvadite krvnu sliku, da provjerite kakvo je stanje sa trigliceridima ili holesterolom, i ako je sve u granicama normale, nema šta da brinete. Oni koji imaju probleme sa masnoćama morali bi malo da “smanje kašiku” i dovedu se u normalu, mnogo lakše, a pogotovu zdravije će da se osjećaju. Ostalih problema ne bi trebalo da bude.
Sretni brojevi
1, 7, 21, 29


bikBIK

Posao
Još malo pa ulazimo u sljedeću godinu, godinu koja definitivno mora biti puno bolja od ove, naročito od trećeg mjeseca pa na dalje. Sada se vi pitate zašto pišemo o 2015. kada je ovo mjesečni horoskop za decembar – pa zato što u decembru ne vidimo baš ništa lijepo na poslovnom, tj konkretnije, na materijalnom planu. Troškovi početkom mjeseca, troškovi krajem mjeseca, a neke nove pare nikako da dođu. Generalno, savetujemo vas da se uzdržite od novogodišnjih provoda, sačuvajte svaki dinar koji možete trebaće vam, a biće prilike za mnogo bolje provode i trošenja. Izdržite ovaj mjesec kako znate i umete, pa onda idemo da jurimo neke bolje periode!
Ljubav
Ako ste u vezi
Za razliku od materijalnog stanja, emotivno ide na bolje i to je ono na šta treba da budete koncentrisani, ono što treba da vam drži raspoloženje na najvećem nivou. Razimslite o nekom iznenađenju za vašu ljubav, možda neki skroman novogodišnji poklon, poklon koji puno ne košta ali puno znači. Uživajte, volite se i bićete sigurno i voljeni! Ništa ružno neće da se desi tokom ovog mjeseca, nikakvih većih svađa i prepirki ne bi trebalo da bude, neće se pojaviti nikakva treća osoba… lijepo, uživajte.
Ako ste usamljeni
Ide još jedan mjesec u kome vam baš neće cvetati ruže što se tiče ljubavi, ali to nije razlog da odustajete. Pokušajte da stupite u kontakt sa osobom sa kojom ste se upoznali u poslednjih mjesec-dva dana, sa osobom koja je na vas ostavila jak utisak ali ništa sa njom niste pokušavali. Moguće je da ćete toj osobi da se svidite, ali tek krajem ovoga ili verovatnije početkom sljedećeg mjeseca. Možda da razmislite o zajedničkom dočeku NG?!
Zdravlje
Ko god se poslednjih par mjeseci mučio sa čestim glavoboljama definitivno bi trebao da posjeti ljekara, da izvrši sva potrebna ispitivanja i da svojim mukama stane na kraj. Žene bi ovoga mjeseca mogle da imaju problema sa prehladama, upalama, pa se pripazite malo i pijte što je više moguće čajeva, makar ih ne voljeli.
Sretni brojevi
13, 16, 19, 30


blizanciBLIZANCI

Posao
Ovaj mjesec bi trebao da vam bude mjesec tokom koga ćete svoditi račune iz prošle godine i doneti zaključak da li ste zadovoljni 2014. ili niste… Ako niste zadovoljni, razmislite šta bi to mogli bolje da uradite sljedeće godine, kako svoje poslovno stanje da poboljšate za početak za 10% i ako to uspijete, sljedeća godina će vam sigurno biti bolja, a što je važnije ta godina će biti početak jednog jako dobrog materijalnog perioda za vas. Iako ovo zvuči kao pusta želja, verujte nam da dolazi dobar period, tačnije period pun mogućnosti za vas, na vama je samo da se skoncentrišete, date sve od sebe i konačno uspijete u onome o čemu već dugo maštate!
Ljubav
Ako ste u vezi
Ovaj mjesec su mogući neki problemi izazvani ljubomorom, naročito parovima koji nisu baš predugo u vezi. Oni koji su dugo, dugo u vezi ili braku neka ne čitaju ovo, nema veze sa njima. Znači svi vi koji ste godinu-dve dana zaljubljeni pripazite se ljubomornih scena pošto bi zbog njih mogli sami da dočekujete NG… Ako ste vi ta osoba koja je ljubomorna, opustite se, mislite o nekim pozitivnijim stvarima a ne samo o tome koga je vaš partner pogledao, sa kim je popričao, na koga je pomislio… To su gluposti koje mogu da unište vašu vezu. A ako je ipak vaš partner ljubomoran, njega ne možete da smirite, ali dajte sve od sebe da mu ne date ni zrnce sumnje u vas, jer bi to moglo da se pretvori u katastrofu ☹. Ništa lijepo ne rekosmo, držimo vam palčeve, a vi pamet u glavu.
Ako ste usamljeni
Nije baš neki period za pronalaženje novih ljubavi, pa se koncentrišite na prijatelje, poznanike, porodicu, na sve one sa kojima se lijepo osjećate. Vidite kako da se najbolje provedete na dočeku NG, kako da lijepo provedete cijeli mjesec, biće vremena za ljubav, decembar definitivno nije pravo vrijeme za to. Jednom se živi, glavu gore i uživajte u nekim drugim stvarima, bar u decembru.
Zdravlje
Stariji Blizanci mogu da imaju ozbiljnijih zdravstvenih problema, naročito hronični bolesnici tokom hladnijih dana, pa u slučaju bilo kakvog problema pravac bolnica, ništa ne prepuštajte slučaju. Čuvajte se i povreda koje mogu da nastanu kao posledica klizanja, dakle ako bude snijega, leda… najbolje da ostanete kod kuće!
Sretni brojevi
4, 15, 21, 22


rakRAK

Posao
Rakovi ovaj mjesec mogu da imaju probleme na poslu, sa nekim manje stabilnim ličnostima, onom najgorom sortom ljudi koja “gazi preko mrtvih” da bi dostigla svoje ciljeve. Ako se susretnete sa takvom osobom, prva i najvažnija stvar – ostanite mirni i hladne glave, ne padajte u vatru, ne svađajte se, na pomišljajte da pravite probleme zbog kojih bi vi mogli da snosite posledice. Pronađite nekoga sa kim biste mogli da popričate o tim problemima, pokušajte da budete mudriji i na kraju izvučete pobedu. Možete vi to, iako će vas te stvari nasekirati, i sami znate da ste pametniji i “nevidljivo namazaniji” i da ćete na kraju pobediti. Ovo bi naročito moglo da zadesi osobe zaposlene u privatnim firmama, pazite se. Studenti, đaci, nezaposleni ovoga ne moraju da se brinu, u njihovim životima neće biti ništa novo u odnosu na prošle mjesece, štoviše, ovo će biti mjesec hibernacije.
Ljubav
Ako ste u vezi
Jedan klasičan mjesec je pred vama… A zašto klasičan kada biste mogli da ga napravite nezaboravnim? Hajde da malo pokažemo da su Rakovi najemotivniji ljudi, pa da ovaj mjesec uradimo nešto lijepo za partnera! Kome ne fali para neka ih potroši da odvede partnera na neki nezaboravan doček, u neku svetsku metropolu, sigurno će partnera znati da se zahvali na najbolji mogući način, na način o kom maštate. Ako niste ni vi priparama, onda zaboravite na metropole, biće dovoljna neka sitnica tačno u ponoć da iznenadi partnera i da u NG uđete zaljubljeniji nego ikada. Naravno, ne treba samo 31.12. da budete nežni i emotivni, budite takvi svaki dan… Muškarci koji su malo duže u vezama, koji su razmišljali da uplove u bračne luke sljedeće godine – ma, šta do đavola čekate, uradite to u novogodišnjoj noći, zaprosite vašu dragu, zagarantovano vam je DA!
Ako ste usamljeni
Nećete više biti. Ne kažemo da ćete tokom decembra da se venčate ili nešto slično, ali definitivno ćete upoznati osobu, ili ćete se jako zbližiti sa nekom osobom koju znate od ranije. Dakle samoća odlazi zajedno sa ovom godinom, i nadamo se da se više ne vraća u vaše živote. Pa, šta reći sem da vam želimo mnogo sreće i da vaš lov bude usjpešan. Konačno!
Zdravlje
Čuvajte se povreda koje mogu da nastanu kao posledice padova. Znači, čim padne snijeg, a vi ne žurite nigdje, pažljivo gazite i gledajte da izbegavate led. Dakle, ruke i noge mogu biti osjetljive i povređene tokom ovog mjeseca, pa ne možemo pametniji savet da vam damo sem da se čuvate. Ostalih problema ne bi smjelo da bude, a ako osjetite da vas išta muči – ne tražite po internetu rešenje, rešenje na vaše probleme pronaći ćete u bolnici!
Sretni brojevi
7, 18, 22, 29


lavLAV

Posao
Miran mjesec decembar mogla bi da pokvari neka vaša nesmotrena reakcija, nešto što sigurno nećete namerno da uradite a moglo bi da ima teške posledice. Pazite da nekome ne odate neku poslovnu tajnu, da ne pošaljete poruku pogrešnoj osobi, da ne govorite kolegama ili prijateljima ono što ne biste smjeli da im kažete, iako ste sa njima jako bliski. Čuvajte se svih mogućih nesmotrenosti i sve će biti ok. Ak oveć dođe do nekog problema, ipak ne možete kontrolisati stvari o kojima niste ni pomišljali, onda se iskreno suočite sa problemom, priznajte svoju grešku i posledice će biti manje. Svi grešimo, a ovaj mjesec je Lavovima namijenio probleme zbog neke greške, pa dajte sev od sebe da do njih ne dođe. Živimo u modernim vremenima, pa ovo kada prevedemo na sadašnjost moglo bi da se svede na – pazite da ne pošaljete mail, sms, chat poruku pogrešnoj osobi. Studenti i đaci, ako prepisujete, ako varate na ispitima, dooobro se pazite da vas ne uhvate. Jasno je šta smo hteli reći.
Ljubav
Ako ste u vezi
Ovaj mjesec, naročito prvih 20-ak dana biste mogli da imate omanjih poteškoća u vezi prvenstveno zbog poslovnih problema, ili preopterećenosti poslom. Vaš partner bi mogao da se osjeti usamljeno, da pomisli da vaše zajedničke stvari ili njegove probleme koji se tiču i vas zapostavljate zbog svojih poslovnih obaveza, pa dajte sve od sebe da do toga ne dođe. Iako ste prezaposleni, iako imate probleme na poslu, setite se koga imate kraj sebe i kako bi vama bilo da vas partner na bilo koji način ignoriše. Ne biste se prijatno osjećali, zar ne?
Ako ste usamljeni
Oni koji nisu u vezi definitivno ništa pametno neće da urade tokom decembra, moguće su neke kratke vezice, ali vezice koje će doneti više nerviranja nego sreće, pa bolje u takve veze i ne ulaziti, ali ta odluka je na vama. Ono što je lijepo je da je decembar kraj nekog lošeg ljubavno emotivnog perioda za usamljene Lavove i Lavice, i da će naredni period biti znatno bolji. Dok taj period ne dođe okrenite se nekim drugim zanimljivim stvarima u vašim životima.
Zdravlje
Moguće je da ćete biti premoreni tokom mjeseca, i da će to da se odradi na vaš imunitet, pa će svi virusi koji budu u okolini da se instaliraju u vašem organizmu, a i nos gotovo da nećete imati od prehlada koje vas sigrno neće zaobići tokom decembra. Limunade, čajevi, toplije se obucite i gledajte da proradite na svom imunitetu. Pored toga, sve će biti ok. Ništa strašno!
Sretni brojevi
18, 24, 27, 31


djevicaDJEVICA

Posao
Ako pročitate horoskopska prevdiđanja za bilo koji znak, videćete da je ovaj mjesec generalno statičan, da se neće dešavati nikakva previranja, a ni napredak nije na vidiku. Tako je i za Device. Miran mjesec, mjesec koji ćete provesti u razmišljanjima i pripremama za najluđu noć, jedva čekajući praznike i svaki slobodan dan. Neki mogu da imaju manjih problema krajem mjeseca, zato što će im se nagomilati neke stvari koje nisu tokom decembra uradili, a moraće da ih završe do kraja godine, pa je savet da sve što treba da radite uradite odmah, nemojte da čekate poslednji trenutak. Uživajte u mjesecu odmora, već od sljedećeg ćete dobro da zasučete rukave i da se preznojite od posla.
Ljubav
Ako ste u vezi
Jedan divan mjesec vam sleduje, mjesec koji bi mogao da vam bude i dosadan pošto nećete imati nikakvih problema na ljubavnom polju. Šalimo se, naravno da dosadan neće biti, biće pun romantike, nežnosti, iskrenosti… sa voljenom osobom. Baš je lijepo vidjeti da ćete imati harmoničan mjesec, pa zato možemo samo da vas savetujemo da voljenoj osobi date još više ljubavi nego ikada, iznenađujte je sitnicama tipa šetnja po snijegu, poklončići koji će obradovati vašeg partnera, možda i neki put krajem mjeseca, izbor lijepog novogodišnjeg dočeka.
Ako ste usamljeni
Moguće je da će osoba koju poznajete da vam pošalje neke signale, a vi da ih pogrešno protumačite. To pogrešno može da znači da ćete pomisliti da se sviđate osobi od koje te signale primate, a ta osoba vam šalje baš suprotne signale. Tako, da ako vam se učini da vam se neko “nabacuje” dobro razmislite da li je to baš to, ili je nešto drugo u pitanju. Ako dobro izanalizirate, i vidite da je to stvarno to – bacite se u akciju, u suprotnom odmaknite se od te osobe neko vrijeme da ne biste sebi napravili probleme!
Zdravlje
Mlađe Device mogle bi tokom decembra da imaju problema sa disajnim organima, i ako do njih dođe ne primenjujte kućnu medicinu već se obratite ljekaru da vas detaljno pregleda. Moguće je da dođe do sitnijih upala, koje bi započele običnim prehladama, tako da čuvajte mlađe Device. Stariji nema čega da se brinu, ništa specijalno ne bi smjelo da se dešava ovog mjeseca.
Sretni brojevi
9, 11, 19, 22


vagaVAGA

Posao
Vage, naročito one koje imaju neke svoje privatne posliće, ovaj mjesec imaju šansu da povećaju kućni budžet zahvaljujući novogodišnjim promocijama, novogodišnjim prodajama. Ovaj period je jedan od najboljih za prodaju svega i svačega, naročito prazničnih sitnica pa ako ono što vi radite može da se iskoristi u te svrhe – eto odlične šanse za vas. Dakle samozaposlene Vage, imate dobar period pa ga iskoristite. Oni koji nemaju tu sreću da rade svoje poslove, moći će da budu opušteni jer bi ovaj mjesec trebao da bude bolji od nekoliko prethodnih, znači iako će troškovi biti povećani zbog praznika, biće i većih priliva novca, tako da ćete lakše proći kroz decembar. Problema na poljima posla, nauke, škole – ovaj mjesec ne bi trebalo da bude.
Ljubav
Ako ste u vezi
Dame, pripazite se neke treće osobe koja bi jako mogla da zainteresuje vašeg partnera. Reč je o nekoj osobi koja puno voli da se priča, stalno je nasmejana i spremna na sve zarad ispunjenja svojih ciljeva. Takva osoba će na neki način stupiti u kontakt sa vašim partnerom, a moglo bi se desiti da on ne ostane imun na takvu osobu. Savet ne možemo da vam damo, da pravite ljubomorne scene – ne, nikako, da se opustite i mislite da će sve proći – isto ne, nikako. Dajte sve od sebe da vaš partner vidi da ste mu vi važniji od te osobe, da ne postoji nikakav razlog zašto bi vaš partner od te osobe tražio nešto što kod vas nema! Promijenite sebe da biste ojačali vašu ljubav. Muškarci Vage, vi nećete imati ovakvih problema, sa vašim partnerkama biće sve ok, voljeće vas, pa neka budu i dalje voljene!
Ako ste usamljeni
Moguće je da za vrijeme praznika, od sredine decembra do sredine januara upoznate više zanimljivih osoba. Da li će se tu roditi neko lijepo prijateljstvo, neki lijep provod ili pak veza – zavisi samo od vas. Vi ćete najbolje da shvatite, koga ste upoznali i šta želite sa tom osobom. U svakom slučaju, biće zanimljivo.
Zdravlje
Generalno dobar mjesec je pred vama probleme možete imati sa par dosadnih glavobolja, ako tih par preraste u više od 3-4 tokom mjeseca ne bi bilo loše da proverite pritisak, ali prvenstveno da smanjite stres. Stres je ono što bi moglo da vas dokrajči, pa shvatite da je zdravlj važnije od svega, prvenstveno od para. Pare mogu doći, a izgubljeno zdravlje se više ne vraća!
Sretni brojevi
3, 6, 22, 23


skorpijaŠKORPIJA

Posao
Na frontu – primirje!
Evo ga jedan miran mjesec za sve Škorpije, nikakvih stresova neće biti, nikakvih problema, nikakvih konflikata, što će vam baš prijati tokom ovog mjeseca, mjeseca kada se svode godišnji izvještaji, kada se mozak polako postavlja u poziciju off, i sprema se za novu radnu godinu. Pošto ćete ovaj mjesec uglavnom da se odmarate, razmislite o sljedećoj godini, šta biste to mogli da uradite da poboljšate vašu poslovnu poziciju tokom 2015. i kada budete imali slobodnog vremena napravite neke planove, napišite nešto na papiru, i taj papir čuvajte za sljedeću godinu. Mogli biste uskoro da započnete nešto što će vam doneti dodatne prihode vremenom, tako da koja god ideja vam padne na pamet – zapišite je, velika je šansa da je uskoro realizujete. Dakle, decembar je Škorpijama mjesec za odmor, ali i za planove za budućnost!
Ljubav
Ako ste u vezi
Spremite se za lijep provod tokom praznika, vi budite inicijator, odaberite gdje biste najivše vojleli da dočekate NG sa partnerom, sigurno će vaš dragi partner učiniti sve da vas zadovolji i na taj način. Partneru će se svideti to što ste vi ovaj put preuzeli inicijativu, pa će biti i više nego srećan kada vaš predlog prihvati. Ovaj mjesec ćete uživati u razmjeni nežnosti, nećete imati većih problema sem možda nekih čarki oko svakodnevnih sitnica, ali i to su čari ljubavi.
Ako ste usamljeni
Nema nade ovog mjeseca. I ako upoznate nekoga, ili čak uđete u neku vezu, to neće biti nešto što će dugo da traje, pa u tom slučaju izbegavajte takve veze, samo mogu da vam donesu probleme kasnije. Ako se baš, baš zaljubite do ušiju tokom decembra, onda dajte sve od sebe da veza uspije, tako što ćete da prihvatite sve mane potencijalnog partnera, da se prilagodite partnerovom razmišljanju, načinu i stilu života. Drugim rečima, ako uđete u vezu sa jako dominantnom osobom, a ta osoba vam se baš svidi, onda šta da se radi, ćutite i trpite, to je vaš izbor!
Zdravlje
Ne volimo kada ovo napišemo, ali se ovaj mjesec čuvajte hrane?! Jedite ali ne prejedajte se. Znamo da ide vrijeme praznika, da će da se slavi sve i svašta, da će izbor hrane biti bolji nego ikada, sve je to u redu, jedite koliko treba da se jede ali nemojte da pretjerujete, to bi moglo puno da vas košta. One Škorpije koje imaju problema (hroničnih) sa čirevima, ovaj mjesec bi mogli da imaju izraženije probleme, pa se držite svojih ljekova i terapija, i na svaku promjenu stanja obratite se ljekarima. Gospođice Škorpijice bi mogle da posjete ginekologa, da odrade jedan detaljan pregled, pa da onda mirno uđu u sljedeću godinu!
Sretni brojevi
1, 11, 19, 20


strelacSTRIJELAC

Posao
Početkom mjeseca zvijezde predviđaju stagnaciju po pitanju novca, da bi već u drugoj polovini mogli očekivati blagi porast i priliv novca. Da biste održali taj rast potrudite se da racionalno trošite i pametno ulažete, a prethodna loša iskustva iskoristite za nauk, nemojte dozvoliti da suludo trošite teško stečene pare i ulažete u nesigurne investicije. Posebno obratite pažnju na nekretnine, bilo da je u pitanju garaža ili lokal ili, pak, plac ili kuća, uključite šesto čulo i pazite se prevaranata.
Ljubav
Ako ste u vezi
Ljubav je na testu. Cijeli mjesec bićete podvrgnuti raznim eksperimentisanjima. Voljena osoba je vidno neraspoložena i ljuta zbog nekih neraščišćenih stvari u vašem odnosu, a postoje i neke stvari koje pamti, a koje ste vi zaboravili, pa se pazite, jer će ih koristiti kao argumente. Sex će zato biti sjajan. Oboje ćete biti prepuni besa i seksom ćete se oslobađati napetosti medju vama. Nije loše, složićete se.
Ako ste usamljeni
Vaša usamljenost je ovog mjeseca samo u vama. Poželecete dublju vezu, trajniju od tek jedne noći, dublju i kvalitetniju, gdje emocionalna strana prati u korak fizičku. I dalje ćete bivati okruženi raznim ljudima, isijavaćete svojim šarmom, ali lagano se već umarate od svega toga i želećete nešto više od toga. Ali, prvo je potrebno da se sredite, obećate sebi da druge nećete povređivati, što je u vašem stilu inače, i da ćete se potruditi u vezi i da nećete pokleknuti pred prvim izazovom.
Zdravlje
Zglobovi reaguju na promjenu vremena. Unosite li dovoljno kalcijuma i magnezijuma? Kako se hranite? Priznajte sebi da ste krenuli putem koji nije poželjan, a to je brza hrana i potoci alkohola. Rešite se tih gadnih navika. Već sutra probudite se kao nova osoba. Vežbajte. Hranite se zdravo. Pijte vodu. Neograničeno.
Sretni brojevi
3, 7, 11, 30


jaracJARAC

Posao
Ovaj mjesec je odličan za vaš znak i vas. Prosto ćete biti magnet za novac i dobru komunikaciju sa kolegama. Svima će se dopadati vaše ideje, čak i onima koji vas do sada nisu baš podržavali. Krišom će vas slušati. A vi, vi budite inspirisani, sigurni u sebe i svoje ideje, slobodno istupite i započnite svoja dela. Vaš slobodan i nonšalantan stav, koketnost u govoru i gestikulacija biće veliki saveznik, nema te osobe koja će ostati imuna na to. Iskoristite situaciju, ovo je vaš mjesec!
Ljubav
Ako ste u vezi
Jednako kako ste uspješni na poslovnom planu, tako ćete biti uspješni i na emotivnom. Bar vi tako mislite. Verovaćete da vas vole kao osobu, zbog vaših lijepih osobina, a istina moze da zaboli. Želeće vas fizički. Vaša emocionalna strana mnoge je odbijala, jer zvučite preemotivno, kada se otvorite nekom. Tako da, preinačimo početnu rečenicu u – bićete uspješni na polju seksa. Uzdržite se riječi i dugih govora kad ste sa voljenom osobom i pređite odmah na stvar.
Ako ste usamljeni
Vaša usamljenost poprima oblike depresije, osjećate se svakim danom sve lošije i praznije, niste raspoloženi ni za kakva upoznavanja. Od silne tegobe, pomišljaćete da ste zalutali i da sreću treba potražiti u osobi istog pola. Ako ste mladi, iskušajte se na svim poljima. Mladost tome i služi. Ljudi moraju da se traže, da vide gdje pripadaju. Istražujte, upoznajte se sa samim sobom preko odnosa sa drugim ljudima. Kroz te odnose ćete puno toga saznati i možda se i iznenaditi kakvi se zapravo.
Zdravlje
Uporna glavobolja, ne toliko jaka koliko neprestana. Postoji mnogo načina da je ublažite, pa savetujemo da oprobate nekoliko, sigurni smo da će neki od načina upaliti. Zbog glavobolje proradiće i nervoza i nesanica, pa zato gledajte da se što više odmarate, i što manje brinete zbog gluposti.
Pretjerujete sa poslom.
Sretni brojevi
11, 19, 25, 26


vodolijaVODOLIJA

Posao
Vaša ćudljivost i sujeta dolazi po naplatu, bićete veoma neprijatni prema kolegama ovog mjeseca, zapravo situacije u kojima ćete se naci biće takve da će buditi ono najgore u vama. Savetujemo vam da se suzdržite, jer ćete, s obzirom na vašu prirodu, bljuvati vatru, pašće teške reči. Ako osjetite da se situacija zahuktava, predlažemo da odete na bolovanje ili uzmete slobodne dane, kad se situacija malo smiri, a vaša glava ohladi i isplanira sljedeće poteze. Posao trpi. Biće bolje, ali tek početkom iduće godine.
Ljubav
Ako ste u vezi
Neraspoloženi ste. Osjećate se neshvaćeno. Iritira vas voljena osoba zapitkivanjem. Iritira vas i samo njeno prisustvo. Čak bi vam bilo svejedno da sad ode i ne vrati se. Iako biste uskoro zažalili, trenutno ste vrlo hladni prema svemu što ima veze sa ljubavlju. Jedino ste bolećivi prema životinjama. Imate više osjećanja za njih. Ali sve je to samo trenutno. Bićete vi bolje.
Ako ste usamljeni
Usamljene duše ovog mjeseca mogu očekivati susret sa osobom sa znakom Lava, jednako ćudljivom i svojeglavom kao i vi sami. Sve će početi strogo prijateljski. Razviće se u ono- prijatelji sa beneficijama, ako znate na šta mislimo. Ne predviđamo dugu vezu, jer ste oboje teške osobe i naprosto se sudarate umjesto da se uklapate, ali uživajte u tom iskustvu dok traje.
Zdravlje
Posjetite zubara. Gornja vilica krije problem u desnima, zbog cega mogu da nastanu mnogi drugi problemi. Uglavnom se osjećate sasvim dobro. Rešite se roja misli u glavi, tu je mnogo toga suvišnog.
Sretni brojevi
6, 17, 28, 31


ribaRIBE

Posao
Kakav posao, pa vi ste samo fizički prisutni. Vaše misli su zaokupirane jednom osobom sa posla, o kojoj iznenada počeste da maštate toliko intenzivno, da vam je postalo neprijatno. Niste momentalno dobri za realizaciju ideja, zelećete da sve prođe a vas da ne dotiče nijedan problem, i da se glatko iz svega izvučete. Moći ćete tako do sredine mjeseca, a onda.. primetiće svi da se sa vama nešto dešava i zaprijetiće vam ukorom ili ozbiljnijom kaznom. Jednostavno, maštarije ostavite za pauzu,a na radnom mjestu morate da date sve od sebe, kako se i očekuje.
Ljubav
Ako ste u vezi
U vezi ste kao i na radnom mjestu. Prisutni telom, a duh vam luta. Intrigira vas jedna osoba iz znaka Škorpije, sve češće vam je u mislima, a u krevetu vaša mašta čuda čini. Sirota osoba sa kojom ste u vezi ni ne sluti za šta vam koristi i šta vam se to vrzma po glavi dok je volite, zato budite pažljivi i pazite da je ne povredite jer nije zaslužila takvo nešto. Snovi će vam biti intenzivni i bićete vrlo bučni, smislite opravdanja već sad kako biste voljenoj osobi objasnili svoje noćne zvuke i imena druge osobe.
Ako ste usamljeni
Vaša usamljenost uskoro poprima oblik fatastičnog praska strasti, jer osoba o kojoj dugo maštate šalje neke signale koje vi naprosto gutate i željno kao ptić čekate još. Nagli padovi raspoloženja prouzrokovani su dugim iščekivanjem da se osoba iz mašte oglasi nečim, naprosto ste navučeni kao na drogu na te koketne strelice koje vam šalje osoba o kojoj sanjarite. Kontrolišite se ipak. Drugima ličite na pubertetliju.
Zdravlje
Aritmija i gubitak daha su prouzrokovani emocijama. Nastojte da kontrolišete uzbuđenja, predlažemo bavljenje i okupiranost nekim aktivnostima koje zahtevaju veći fizički napor, kako biste izbacili nakupljene i zbrkane misli o svemu i svačemu, i time rasteretili mozak. Sigurno će vam nakon toga biti bolje i zvučaćete razumno.
Sretni brojevi
16, 21, 24, 31