Mjesečni horoskop za FEBRUAR 2015.

Mjesečni horoskop za februar 2015.

Pogledajte najdetaljniji mjesečni horoskop za mjesec januar 2015. koji vam je pripremio naš tim astrologa!

Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN

Posao
Nadamo se da ste poslušali naše savjete za januar i da se niste previše istrošili, da ne dugujete bankama, rodbini i prijateljima, pa će ovaj mjesec već krenuti na bolje. Iako je ovaj mjesec najkraći u godini, očekuje vas poboljšanje na polju posla, dosta bolji mjesec od januara. Ovo se posebno može reći za mlađe Ovnove, one koji su u poslednjih 12-18 mjeseci krenuli da rade nešto ili u nekoj firmi, sada je pravi mjesec za dokazivanje, za ostvarivanje planova koji su još prošle godine započeti. Ako se ne dokažete i ne uradite nešto tokom februara, a onda bar probajte, pokrenite se da bi već koliko u martu dobili neke rezultate. Svi ostali, ne samo mlađi Ovnovi, imaju mogućnost da napreduju, kako u finansijskom, tako i u smislu napretka na poslovnoj ljestvici, ostvarivanja novih i dobrih kontakata, sklapanja novih ugovora i dogovora.
Februar može biti dobar mjesec za Ovnove, na vama je da date sve od sebe, da napravite nešto tokom ovog mjeseca, ili da započnete nešto što bi već od sledećeg mjeseca moglo da daje rezultate!
Ljubav
Ako ste u vezi
Januar je mogao da bude malo teži mjesec za vašu emotivnu vezu, neke sitnice su mogle da stvore probleme i nepotrebne rasprave, a ovaj mjesec tih problema ne bi trebalo da bude. Da ne bude sve idealno, potrudiće se neko iz vaše okoline (prijatelji, rodbina) koji će da vam unese neke nemire, da na trenutak posumnjate na iskrenost vašeg partnera. Ne ništa pretjerano, ne vara vas partner, nema drugu osobu kraj sebe, ali ćete imati situacije u kojima ćete da posumnjate da je partner nešto od vas prikrio, rekao vam ali iskrivljeno – daleko od istine. Pripazite, ako vam te nemire unose osobe sa kojima i niste baš bliski, nemojte to da primite zdravo za gotovo, a naročito nemojte da napadate partnera dok se sami ne uvjerite u istinitost informacija koje su do vas došle. Ako se to i desi, budite civilizovani, razumni, dajte partneru šansu da vam objasni sve što vas interesuje. Dobar razgovor, ili više njih će prijati vašoj vezi.
Ako ste usamljeni
Ovnovima je januar bio dobar mjesec za upoznavanje novih osoba, za zaljubljivanje. Ako se ipak niste zaljubili, niste ušli u vezu tokom prošlog mjeseca, i dalje postoji šansa da vam se svidi osoba koju ste upoznali u prethodnih mjesec dana, osoba sa kojom ste bili u kontaktu, koja je na vas ostavila dobar utisak. Pokušajte da trezveno razmislite sa kim biste voljeli da provedete naredni period, osoba koja je u vašoj blizini definitivno osjeća nešto prema vama, a to krije od vas, ali i od sebe. Dobar je period pred vama, radite na svom samopouzdanju i krenite u lov. U konačan lov!
Zdravlje
U sred smo sezone gripa koji bi mogao da vas uhvati, pa je preporuka da radite na jačanju imuniteta, da to zlo ili zaobiđete ili da bar protrči kroz vas. Spavajte, hranite se zdravo, unosite vitamine prirodnim putem i vaš imunitet bi trebalo da ojača, ali to neka bude preporuka za duži period, naročito ako ste do sada primetili da se lako razboljevate, zamarate… Pored standardnih bolesti obratite pažnju i na krvnu sliku, a ako imate problema sa venama obavezan je pregled specijaliste!
Srećni brojevi
4, 8, 15, 22, 27


bikBIK

Posao
Ovaj februar je vaš mjesec. Sve što zamislite ostvariće vam se, ali pazite, sudbina zahteva vašu volju i napor, pa tako, udrženim snagama vi ćete ostvarivati svoje ciljeve. Morate se ipak paziti da u svom tom ohrabrujućem periodu ne popustite i ne uljuljka vas da će sve samo od sebe da se dešava. Vi ste jak znak, ne zaboravite to. Čuvajte se čestih padova koncentracije pred kraj mjeseca, mogu vas koštati jednog poslovnog poteza koji je bio skoro stoprocentno siguran.
Ljubav
Ako ste u vezi
Nešto ste nervozniji nego inače, osjećate da vam partner ne odgovara u ovom trenutku, posebno jer vas sve češće uhvatite da vas ne sluša uopšte. Tad krene svađa, ali partner je takva maza, da mu brzo popustite i padate u zagrljaj. Ne vidimo da ćete još dugo nasedati na te igre, vama je razgovor i diskusija bitan dio u predigri.
Ako ste usamljeni
O, kako vi uživate! Nikog da vam zvoca, da vas budi, češka, duva za vratom, zapitkuje o ama baš svemu… Zašto li mora da zna kakav vam je dan, zašto mora da zna vaše planove za taj ili neki drugi dan, zašto voli da priča tokom obroka, pritom piljeći u vas? O, kako je lijepo biti ostavljen na miru. Ne vidimo vam nikakvu vezu, čak ni tjelesnu, ovog mjeseca. Ovaj mjesec je rezervisan samo za mačke i ostale znakove, a vi? Vama je baš lijepo.
Zdravlje
Lako se nasjekirate, a onda ceo dan vas prati neka teskoba koja se sabije u želucu. Manje kafe i jakih čajeva, cigarete ne bi smeli nipošto. Mučninu ublažite nekim od ljekova, i preduhitrite je njima. Svakako nemojte da je ničim izazivate.
Srećni brojevi
12, 13, 56, 67, 89


blizanciBLIZANCI

Posao
Februar je dobar mjesec za vaše investicije, zvezde su se baš dobro postavile i ne bi trebalo da gubite. Pošto vrlo dobro poznajete psihologiju svog kolektiva, znate da će tu i tamo doći do nesuglasica, međutim, ovaj put biće sve u obliku pozitivnih rasprava koje vode ka iznalaženju najboljeg rešenja za sve. Dakle, nema skrivenih namera od strane pojedinaca, opustite se.
Ljubav
Ako ste u vezi
Vi i ljubav, večita borba suprotnosti…. Onaj ko se zadesi u vašem životu u prvih par dana povjeruje da vas već dobro poznaje, pošto ste takvi uvek na početku, servilni, dragi, naterate partnera da pomisli da ste lak plen… A onda počinje vaša igra. Sve to vodi većoj strasti, vi ste vrlo uzbudljiv znak i vama je sve bitno, a osobi sa kojom delite strast sve je nevjerovatno i intenzivno… Međutim, lako sagorevate. Trenutni partner vas totalno izmori.
Ako ste usamljeni
Depresija kod vas uzima sve veće razmere. Previše gledate emisije i filmove o međuljudskim odnosima. najednom vam sve izgleda previše komlikovano, gubite samopouzdanje, tonete u neki svoj svijet koji ste stvorili, a koji veze nema sa stvarnošću. Brzo pod tuš i upristojite se.
Zdravlje
Zdravi ste kao dren. Savjetujemo tek rutinsko kontrolisanje krvne slike. Moguće malo povišene masnoće u krvi, posledice praznične trpeze…
Srećni brojevi
10, 11, 67,89, 100


rakRAK

Posao
Vaša rasejanost dolazi po svoje, gubite klijentelu, odlažu vam sastanke… Nikom ne trebaju sanjari na radnom mjestu, tamo se cijeni dobra koncentracija, motivisanost, angažovanje i maksimalna posvećenost poslu. Jednostavno, dozlogrdilo je svima da se provlačite i samo ste tjelesno prisutni, a mislima ko zna gdje ste. Pothitno se budite, svi su vas već primetili kako vam luta pogled. Stop neozbiljnosti!
Ljubav
Ako ste u vezi
Vaša romantična duša ponekad se previše uplete u krug slatkorečivosti, i ne ume da se zaustavi, pa postajete nekako sladunjavi i neprivlačni suprotnom polu. Malo zrelijeg tona u razgovorima ne bi bilo naodmet, jer voljena osoba sve manje ima sluha za taj površni način izlivanja ljubavi.
Ako ste usamljeni
Kad bi svi na svijetu patili poput vas, svijet bi bio prepun vrlo duboke tuge i patnje. Vaša trenutna zaljubljenost je, neopravdano, opterećena osjećanjem da je neuspeh siguran, i zato ste u dubokoj krizi, i ta patnja vam osirumašuje racio. Savjetujemo da popričate s nekim, poželjno bi bilo sa osobom suprotnog pola, pa da uvidite i objektivnije sagledate svoju situaciju. Mislimo da ste se prilično potcijenili. I drugi će vam isto reći, i budite sigurni da govore istinu.
Zdravlje
Prilično ste usporeni i bez energije. Vjerovatno vas crpi ovo nestabilno vrijeme. Pokušajte prirodnim putem da se regenerišete, a može i neki suplement iz apoteke uz sve to.
Srećni brojevi
21, 23, 44, 46, 56


lavLAV

Posao
Lavovski se borite na svom poslu, doduše ponekad ste čak i agresivni da biste došli do cilja, ali, u vašem slučaju, nekako cilj uvek opravdava sredstva, jer vi uvek radite za opšte dobro, a ne samo za sebe. Ovog mjeseca bićete na vrhuncu svoje moći, drugi će vam nuditi svoje usluge, a vi budite fer, pa zapamtite to. Jedan Strelac vam parira u inteligenciji i spreman je za obračun sa vama, ali na drugom mjestu. Prihvatite susret, spojite lijepo i korisno.
Ljubav
Ako ste u vezi
Vaša veza momentalno stagnira. Ne razgovarate mnogo, nemate u planu ništa posebno s voljenom osobom. Dani praznika su vas totalno iscrpeli, pa sad tupo oboje provodite dane iščekujući da neko treći vas pokrene. Niste posebno raspoloženi za ljubav. Voljena osoba pokušaće da prijeti prevarom, ali vi ne mrdate ni tad. Oboma ste dosadni.
Ako ste usamljeni
Niste sami, tako bar kažete kad vas pitaju. Trenutno ste jako srećni zbog kruga prijatelja koje imate i sa kojima ste intenzivirali odnose posle novogodišnjih praznika. Tu se negdje provlače iskrice i laki flert sa osobom iz znaka Ribe, tako da je moguća kratka avantura od ne duže od par dana, jer ni toj osobi, a ni vama, nije do vezivanja. Svakako, uživajte i u tim danima dok traju.
Zdravlje
Ok. Povremena probadanja u predjelu ledđa su zbog dugog sedenja, ako imate vremena idite na relax masažu. Preporodiće vas iz korijena.
Srećni brojevi
8,9.19, 28, 33


djevicaDJEVICA

Posao
Ako ste tokom januara imali bilo kakav konflikt sa kolegama, poslovnim partnerima, ako ste doneli neku pogrešnu odluku, ako ste rekli nešto što i niste smeli… sada će stvari da dođu na svoje mjesto, ono što nije bilo dobro – u februaru će biti. Dakle, definitivno bolji mjesec što se tiče poslovnog plana od januara, što je najvažnije ne bi trebalo da bude nikakvih stresova, sjekiranja, nerviranja, mjesec će proteći brže i mirnije nego ikada. Baš zbog te mirnoće, ne bi trebalo da bude nikakvih poboljšanja na planu postojećih poslova, pa se zamislite da li je pravo vrijeme da počnete da radite neke dodatne, honorarne poslove. Znate i sami da vam je svaka para dobrodošla, a ako već imate malo slobodnog vremena, razmislite da krenete da radite neke posliće koji će koliko toliko popuniti vaš budžet. Ako biste tokom februara ili marta krenuli po malo da raduckate, već do juna bi se videli finansijski rezultati. Mislite o tome.
Ljubav
Ako ste u vezi
Zanimljiv mjesec bi mogao biti za sve dame Device, koje su u poslednjih par mjeseci stupile u novu vezu. Ovaj mjesec mogle bi da budu jako prijatno iznenađene svojim partnerima, toliko lijepo da će još više da se zaljube, i da vide da je ovaj partner možda i ponajbolji do sada, da je on onaj pravi.
Device koje su duže u vezama mogu da očekuju malo zahlađenje u odnosima sa partnerom, ali ne zato što se ljubav gasi, već zato što partner neće imati previše vremena za emocije, biće preokupiran nekim drugim stvarima. Zbog toga ne paničite, ne komplikujte, proći će i taj period, sve je ok što se tiče vaše veze, eto došao je period kada se još neke stvari moraju završavati, pa zato vi padate u drugi plan. Ništa strašno.
Ako ste usamljeni
Ovaj mjesec “mrka kapa”. Ne očekujte nikakvo poboljšanje vašeg emotivnog statusa, nije vam suđeno da upoznate pravu osobu ovog mjeseca. Ako i stupite u kontakt, upoznate nekog novog, to će biti ili samo prolazna avantura, neko druženje bez emocija, tako da ovaj mjesec možete da se posvetite sebi, čitajte, vežbajte, družite se. Doći će i bolji period za sing Device.
Zdravlje
Postoji mogućnost da vas ovaj mjesec napadnu prehlade, grip, da ćete dobar dio mjeseca provesti sa maramicom u ruci. Ovde nema šta pametno da vam kažemo sem da perete ruke, ma koliko to zvučalo šablonski, vodite računa o higijeni, što više zdrave ishrane i nadamo se da će imunitet da odradi svoje. Device koje imaju problema sa hroničnim bolovima u leđima, naročito donjim delovima, ovaj mjesec bi mogle da se pomuče, a česte promene temperature mogu da uzrokuju malo dosadnije bolove ovaj mjesec. Ako se to desi, ljekar će vam dati najbolje savjete i pomoći će vam da lakše pregurate ružan i bolan period.
Srećni brojevi
13, 19, 25, 27, 28


vagaVAGA

Posao
S obzirom da ste vi jedan od onih znakova koji prije nego povuku potez prvo dobro porazmisle o svemu, tako će vaša ta dobra navika kao i uvek dobro doći pri svakom novom izazovu. Samo, ne dajte da vas ponese to da možete i intuicijom da rešite dileme, sačekajte da se glava ohladi i stvari “legnu”, pa mirno razmislite, ne trčite pred rudu. Osoba iz znaka Raka vas neprestano sapliće, ogovara kod kolega, a trač će stići i do nadređenih, stoga uključite sva čula.
Ljubav
Ako ste u vezi
Srećni ste. Osjećate se nekako drugačije nego ikad, kao da po prvi put spoznajete šta znači izraz “ispunjen ljubavlju”. Do sada, poput deteta, predavali ste se lako, nošeni šiparičkim zanosom, ali ne i sada. Nešto ili neko, u vama je probudio zrelu osobu za ljubav. Nama se čini da ste naišli na pravu osobu. Pazite da previše ne analizirate, kako to inače radite, već se prepustite, dajte šansu ljubavi.
Ako ste usamljeni
Samoća vam teško pada. ali, ne brinite, nećete još dogo biti u toj fazi. Iskoristite samačke dane spremajući taktiku, radite na sebi. Savjetujemo par dobrih knjiga radi obogaćivanja rečnika i misli uopšte. Koliko god mislili da je vrijeme kvalitetnih razgovora prošlost, vjerujte nam da će to uvek biti aktuelno, slobodno možemo reći broj jedan u odnosima među ljudima. Uskoro u vaš život ušetaće sjajna osoba, poželjećete da je odmah osvojite bez mnogo čavrljanja, ali ipak moraćete da je osvajate po fazama. Zato, pravac biblioteka. Osoba je iz vašeg znaka.
Zdravlje
To povremeno kašljucanje može i ne mora biti znak blaže upale plućne maramice, te svakako predlažemo da posjetite ljekara. Vrijeme je nestabilno i haraju raznorazni virusi, i sve je aktuelno od bolesti, od bronhitisa do težih oblika upale pluća.
Srećni brojevi
8, 9, 13, 55, 98


skorpijaŠKORPIJA

Posao
Ambiciozni ste i prilično ste žestoko zakoračili u novu godinu. ipak, niste agresivni i ne gazite po drugima, već sasvim lijepo i pozitivno drsko sarađujete sa svima. Mnogima se dopada vaš stav i uzor ste im. Vaša naočitost vam u tome dosta pomaže, pošto imate taj urođeni šarm i harizmu kojom vladate fantastično. Ipak, čuvajte se pojedinaca, jedan iz znaka Device ili Bika vam pokušava podmetnuti nogu, ali sve je to dio svakodnevnice, uvek imamo “trolove”u svakom poslu, zar ne?
Ljubav
Ako ste u vezi
Vaša strast je neugasiva, vi kao da ste konstantno pod dejstvom afrodizijaka! Naprosto, krevet je vaša teritorija, tu niko ne može da vam parira, osim ako biste za partnera imali Strelca recimo. Ako imate osobu iz drugog znaka, trenutno, s kojom ste u vezi, to je odnos potčinjen-nadređen, i vama se to veoma dopada, pošto vas uspeva zadovoljiti na način na koji vama prija. Svakako da povremeno nailazite na rutinu, ali vaša mašta uvek smisli nove, često i uvrnute načine da osvežite strast. Svaka čast na živopisnosti!
Ako ste usamljeni
Kada ste usamljeni, odnosno nemate stalnog partnera, vi olako posežete za bilo kim ko vam padne šaka. Ta osoba srećom ne zadržava se dugo u vašem životu, pošto posle kratkog vremena prelazite u ofanzivu i psihički se iživljavate, jer podsvesno znate da ta osoba nije ona prava, i kao da je baš zbog toga maltretirate. Razmislite da li je vrijeme da prerastete takvo ponašanje prema drugima.
Zdravlje
Prepuni ste energije i prosto isijavate. Uz vas se drugi osjećaju bolje, vi ste pravi akumulator! Potrebno je samo povremeno “punjenje”. Uzimajte nešto od suplemenata, ali ne pretjerujte u količini. Napravite pauzu svakih mjesec dana od bar nedelju dana.
Srećni brojevi
23, 34, 100, 67, 90


strelacSTRIJELAC

Posao
Sujetni ste i nekako potišteni zbog tuđih uspeha, dok vama nikako da krene. Krajem mjeseca stvari konačno kreću na bolje. Do tada, pokušajte da se suzdržite od negativnih komentara na račun drugih, jer će vam olako preći u naviku da komentarišete i da postanete vrlo neumjesni. Dobru energiju trošite za nove ideje i stvaralaštvo. Onu lošu trudite se da izbacite svaki put kad osjetite da “kreće”.
Ljubav
Ako ste u vezi
Sjajan ste ljubavni partner u krevetu, svi bi vam odali priznanje za maštovitost i trud. Ali svaka medalja ima i drugu stranu. Vas je nemoguće osvojiti na duže staze. Sve vam prebrzo dosadi. Iskreno, svako ima pravo da bude onakav kakav je i ne treba da se terate da budete ono što vam ne prija. Vi ste jednostavno takvi i čak i onda kad taman drugi pomisle da ste se skrasili, da je to to, pa čak i vi u to povjerujete, nakon nekog vremena vaš nemirni duh počinje da se koprca i traži izlaz, jer počinje da se guši. Radite kako vam prija.
Ako ste usamljeni
Vi nemate napade depresije kada ste bez stalnog partnera. Vas zadovoljavaju filmovi sa eksplicitnom tematikom oduvek. Nemate problem da smirite đavolka u vama. U narednom periodu nećete imati ništa na putu da vas guši, poput neke naporne osobe, ali imaćete nekog ko vas tajno posmatra i za vama žudi. Pošto ste trenutno zainteresovani samo za seks, ta osoba biće povređena ako uskoro uđe u vaš život, pošto ona žudi i za nečim višim od toga.
Zdravlje
Pretjerujete u samoposmatranju i težnji za savršenstvom. Vi ste takvi da ćete drugima delovati vrlo samopouzdano, a u sebi večito ste nezadovoljni sobom, što dovodi do depresije. Idite u prirodu na čist vazduh, očistite misli i um.
Srećni brojevi
12, 19, 26, 29, 99


jaracJARAC

Posao
Dosta dobar period je pred vama, vi ste dobar kolega i sarađujete sa svima zarad dobrih rezultata. Međutim, imate lošu osobinu da se pretvarate u pravu zvijer kad vam nešto nije po volji. Srećom, rijetko se to dešava. Uglavnom ste zadovoljni tuđim idejama. A i vi doprinosite svojim, a drugi na vas nemaju zamerke. Osim kad počnete da besnite. Tada vam se uglavnom sklanjaju sa puta dok vas ne prođe napad. Oni malo smeliji vam “staju na crtu”. Gledajte da se kontrolišete. Bilo bi dobro da u trenucima besa imate ogledalo u blizini. Vjerujemo da biste najradije da nestanete kad biste mogli da vidite sebe u tim momentima!
Ljubav
Ako ste u vezi
Stabilnost u vezi doprinosi ponajviše voljena osoba sa kojom ste trenutno u vezi, pošto vešto uspeva da vas ne razjari, tako da je sve zasad mirno i nema talasa… Dokle će tako biti? Sve dok to ne dosadi voljenoj osobi! Kako vidimo, ona je ta koja odlučuje o svemu, iako se vama čini da vi vladate situacijom. Pokušajte da se preispitate da li ste srećni sa osobom, da li vama odgovara ova veza?
Ako ste usamljeni
Usamljeni ste i poprilično nervozni zbog toga. Čini vam se kao da je večnost prošla od prethodne veze. Vi volite sebe više onda kad ste s nekim. Tada ste drugačiji, staloženiji ste i razumniji. Seks lako pronalazite u usputnim vezama. Ali nekako u poslednje vrijeme vam nije do toga. Poželjeli ste se nečeg kvalitetnog. Znate i zašto. Misli vam je okupirala jedna osoba. I to vas čini tako nemirnim. Osjećate se nekako nesigurno. Osoba za kojom čeznete iz jednog je vrlo jakog znaka, vrlo je erotična i intelektualno superiornija od vas, i zato vas plaši i čini tako nemoćnim. Dalje od puke maštarije ne vidimo.
Zdravlje
Osim što vas gnjavi uporna kijavica, sve drugo je ok. Ipak, čuvajte se ovih opasnih virusa koji vrebaju, klonite se zatvorenih prostora i što više boravite na svežem vazduhu, jer tu zasigurno je najmanja opasnost.
Srećni brojevi
27, 29, 33, 45, 100


vodolijaVODOLIJA

Posao
Trenutno ste pasivni i radite sve što vam kažu. Ništa vas posebno ne uzbuđuje i ne inspiriše, tako da ste u narednom periodu puka mašina. Ali, i to je ok. Vi ste vrijedni, a to je najvažnije. Kreativnost, koja je trenutno na pauzi, dolazi posle nekoliko nedelja tek. Samo nastavite vi sa svojim vrijednim odrađivanjem datog posla i niko vam neće moći da nađe zamerku. Pazite se da ne upadnete u zamku nemogućnosti da kažete “ne”. Imajte stav i osjetite kad počnu da vas iskorišćavaju.
Ljubav
Ako ste u vezi
Vaša ćudljivost je uvek bila ta koja narušava odnose. Nešto vam ne da mira da pustite vezu da lijepo i mirno teče, vi kao da volite da “drmate kavez”. Zapravo ste uplašeni kolotečine. Stabilnost vas užasava. Vi ne vjerujete u nju. Ona, po vama, nešto sprema. To je, opet po vama, zatišje pred buru. Dajte šansu miru da vam pokaže da je dobronameran. Mučite voljenu osobu i sebe, a nema potrebe.
Ako ste usamljeni
Veoma ste se zaljubili tokom praznika i ta opsesija traje zabrinjavajuće dugo, i trajaće, jer tu osobu nećete sresti ovog mjeseca, a vi se nećete ohladiti. Naredni susret biće iznenadan, rukovaćete se sa tom osobom, gledajte je u oči pritom, ne sklanjajte pogled, budite hrabri, pokažite i tim pogledom vašu želju za zbližavanjem. Zadržite ruku u ruci malo duže. Pazite da ne izgledate očajno. Imate dovoljno vremena da se naučite samokontroli. Vežbajte mimiku pred ogledalom.
Zdravlje
Postali ste hipohondrični. Svaka boljka traži publiku. Naprosto ste dosadili kuknjavom. Nije vam ništa. Osim viška energije, a i kilograma!
Srećni brojevi
2,4,9,15,78


ribaRIBE

Posao
Svaka čast na trudu. Vi ste ovu godinu počeli ambiciozno i skroz kako treba. Period rasijanosti je iza vas i pazite da vas opet ne uhvati. Kolege vas cijene, umete sa rečima, a drugima to prija. Doduše, vi koketirate sa svima, od čistačice do domara. Volite da skupljate poene sa svih strana, nikad se ne zna kad će vam zatrebati podrška i od koga. Nastavite tako. Važno je da vi svoj posao shvatate ozbiljno i da ga obavljate kako drugi očekuju od vas. Sprema se veći projekat uskoro, a vi ćete biti važan dio te priče. Moguće i vodeći. U vezi je sa inostranstvom, okolne zemlje, pa je skorije putovanje moguće.
Ljubav
Ako ste u vezi
Zavisni ste od osobe sa kojom ste trenutno u vezi. Ona vas je opčinila, mada na prvi pogled nije tako delovala na vas. Sad kad ste se kao prava Riba upecali, ne koprcate se pretjerano, potpuno ste postali zavisni od mrvica koje bam baci. Pomalo se voljena osoba i poigrava sa vama čisto da vidi koliko ste submisivni. Ali, dobra je osoba, tako da kratki izleti u ponižavanje brzo prođu. Vas to nevjerovatno uzbuđuje.
Ako ste usamljeni
Samoća vas uništava i fizički i mentalno. Ne uspevate da se naterate ni na običan izlazak. Najradije biste kad bi mogli,da preskočite upoznavanje s nekim i sve etape, i odmah prešli na stvar. Željni ste fizičkog kontakta kao nikada pre. A nikad lenji bili niste da pokušate da dođete do toga. Morate ipak da se malo potrudite i uljudite.
Zdravlje
Hronični bolovi u lumbalnom delu. Utopljavajte se! Vrijeme je varljivo, pa se ne utopljavate kako treba. Oblačite se slojevito. Koristite neku od krema koje griju i mažite bolna mjesta. Ne nosite teške stvari. Prijeti vam išijas.
Srećni brojevi
1, 7, 13, 16, 44