Mjesečni horoskop za FEBRUAR 2018.

Mjesečni horoskop za februar 2018.

Pogledajte najdetaljniji mjesečni horoskop za mjesec februar 2018. koji vam je pripremio naš astrolog Igor Pavluković!

Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN

Posao:

Dragi Ovnovi,
Već na početku februara ćete biti u prilici da poboljšate saradnju, a to će vam omogućiti da efikasnije i brže postižete planirane ciljeve. Merkur će 3. februara praviti sekstil sa vašim vladarem Marsom koji prolazi kroz znak Strelca i donosi vam mogućnosti za poslovna putovanja u inostranstvo kao i za učestvovanje na seminarima, sajmovima i drugim manifestacijama na kojima možete da predstavite svoja poslovna dostignuća širem auditorijumu i tako privučete nove poslovne mogućnosti i nove klijente. U prvoj polovini februara obratite više pažnje na to da se bolje organizujete i da razradite svoje ideje kako biste mogli da ih realizujete tamo gde će moći najbolje da se upotrebe. 16. februara će Venera praviti sekstil sa Saturnom koji vlada vašim poljem posla i karijere. Dobitke ćete ostvariti zahvaljujući vašem osećaju za povoljne i dugoročne investicije. Uspeh vas očekuje kroz poslove povezane sa administracijom i ustanovama zatvorenog tipa. U drugoj polovini februara bavićete se pripremama za predstojeće poslovne projekte koji su vam u planu.
Istraživanja će vam pomoći da jasno sagledate šta je od vaših planova ostvarivo u budućnosti i šta vam može doneti očekivani profit, a šta može da nailazi na prepreke i na mogućnost promašenih investicija. Na polju novca izbegavajte potrebu za dokazivanjem i ulaganjem većih suma u statusne simbole, posebno početkom meseca. Manji rizici su dozvoljeni u slučaju razrade novih ideja za ostvarenje profita. U drugoj polovini februara Venera koja vlada vašim poljem novca će praviti konjunkciju sa Neptunom. To će vam doneti dobar osećaj za raspoređivanje prihoda i rashoda i za nalaženje načina da ostvarite bolju zaradu. Uspećete da ostvarite očekivano stanje na vašem računu.
Nezaposleni Ovnovi će imati više sreće u nalaženju privremenih poslova nego što će uspeti da se zaposle u struci i na stalno.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Nećete moći da se složite sa vašim partnerom oko zajedničkih ulaganja. Bićete više nego obično zaokupljeni nalaženjem sopstvenog zadovoljstva i svoja osećanja nećete deliti u dovoljnoj meri sa voljenom osobom. Delovaćete slobodno i nezavisno, svojevoljno, što će vašeg partnera emotivno povređivati. Sredinom februara ćete uspeti da se uskladite.
U drugom delu meseca prijaće vam da provodite više vremena u intimnoj atmosferi sa partnerom. Osećaćete potrebu da se prepustite dubljim osećanjima ali će vas to činiti osetljivijim. 25. februara će Venera, koja vlada vašim poljem ljubavi, praviti kvadrat sa Marsom, što će pojačati vašu strastvenost ali to može prouzrokovati ljubomoru i posesivnost.

Ako ste slobodni:

Privlačiće vas avanture. Primetićete nekoliko potencijalnih kandidata u vašoj blizini sa kojima ćete pokušati da se povežete. Flertovaćete u isto vreme sa više osoba. Neko sasvim nov će naići naočekivano i privući vašu pažnju. Počećete u tajnosti da se viđate sa tom osobom. To neće dugo trajati jer ćete u drugoj polovini meseca upoznati još nekog u koga ćete se zaljubiti ali ta osoba neće biti slobodna, pa ćete odlučiti da se potrudite kako biste je osvojili.
Stariji Ovnovi će dobiti priliku da uđu u tajnu vezu sa osobom koja će im slati tajne signale da je za to otvorena. Vama to neće biti po volji. Pred kraj meseca ćete uspeti da uđete u stratvenu vezu sa osobom koja vas od ranije privlači.

Zdravlje:

U februaru će vaše zdravlje biti uglavnom dobro. Vaš imunitet će biti osnažen kroz fizičke vežbe koje ćete praktikovati nekoliko puta nedeljno, kao i kroz svakodnevnu šetnju. Jedino ćete biti osetljivi na vlažno i hladno vreme, što može uticati na smetnje u predelu urogenitalnog trakta. Moguća je lakša upala mokraćnih kanala sredinom meseca.
Ishranu je potrebno da prilagodite vašim aktivnostima. Ako obavljate brojne aktivnosti i često ste u pokretu i fizički angažovani, potrebna vam je kalorična hrana. Tu spada goveđe meso, mleko i mlečni proizvodi u većoj količini. Ako više sedite, a manje se krećete, konzumirajte više povrća i voća. Čaj od koprive će vam pomoći kod urogenitalnih smetnji.

Srećni brojevi:

3, 9, 14, 21, 26


bikBIK

Posao:

Dragi Bikovi,
Potrudite se da što bolje iskoristite prvu dekadu februara jer će tri planete prolaziti kroz vaše polje posla i karijere. To su Merkur, Sunce i Venera. Imaćete ideje kako da poboljšate vašu poslovnu ponudu. Uspeh vas očekuje kroz IT industriju i nove tehnologije. Možete nabaviti modernija osnovna radna sredstva što bi pozitivno uticalo na vašu povezanost sa savremenim trendovima i unapredilo poslovanje. Potrebno je da razvijate nove veštine u rukovođenju vašim sektorom. Koristi ćete imati kroz ispitivanje tržišta i navika vaših klijenata. Vaš vladar Venera ulazi u znak Riba i vaše polje saradnje 11. februara, a sredinom meseca će praviti sekstil sa Saturnom. To će vam doneti bolju i stabilniju saradnju sa industrijskim sektorom. Ukazaće vam se povoljniji uslovi za razvoj dugoročnih radnih zadataka. 17. februara Merkur pravi konjunkciju sa Suncem u vašem polju posla što vam je pogodan period za započinjanje potpuno novih projekata. Merkur i Sunce će u trećoj dekadi meseca praviti sekstil sa Saturnom i pomoći će vam da obavite sve u predviđenom roku.
Vaša finansijska situacija će biti povoljna početkom meseca i mogući su dobici kroz vešte i efikasne akcije na poslovnom polju koje će vam omogućiti sekstil Merkura koji valda vašim poljem novca sa Marsom. Na prolazne nestabilnosti nailazićete 14. februara kada Merkur bude pravio kvadrat sa Jupiterom. Izbegavajte tog dana da ulazite u rizične investicije i potrudite se da ne budete rasipni. Smanjite troškove koliko je to moguće. Druga polovina februara vam je takođe nestabilna jer ćete biti puni nerealnih očekivanja. Merkur će ući u znak Riba gde je slab i u izgonu, a praviće i konjunkciju sa Neptunom. To će zamagliti vašu moć racionalnog upravljanja novem. Pazite da ne pogrešite u kalkulacijama.
Nezaposleni Bikovi će imati povoljne mogućnosti za zaposlenje u oblastima elektronike i u firmama koje se bave modernim tehnologijama ili programiranjem.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Vaš emotivni partner i vi ćete biti otvoreni na razgovore o raznim temama i nalazićete nova zajednička intertesovanja. To će uneti potrebnu svežinu u vašu vezu. Dogovaraćete se oko novih zajedničkih ciljeva i u vezi toga ćete oboje imati zanimljive i plodne ideje. Manja neslaganja ćete imati u vezi trošenja zajedničkog budžeta.
U drugoj polovini februara su moguće nesuglasice, čak i svađe. Mars koji vlada vašim poljem ljubavi i braka će 17. u mesecu praviti kvadrat sa Neptunom. Vaša česta odsustvovanja i zabave sa prijateljima će vašeg partnera činiti ljubomornim i uznemirenim. Potrudite se da ne pretrujete. Krajem meseca ćete uspeti da prevaziđete nesporazume.

Ako ste slobodni:

Kvadrat Venere sa Jupiterom na početku meseca će vas činiti sklonim ulasku u paralelne veze pune strasti. Neko će biti u vas zaljubljen i pokušavaće da vam to stavi do znanja ali će vama više odgovarati da tu osobu ignorišete i povlađujete svojim strastima. U drugoj polovini februara ćete shvatiti da vam više ne prija dvostruka igra i prekinućete površne veze čiji je seks jedini cilj. Biće vam mnogo teže tada da steknete ponovnu naklonost osobe koja se trudila oko vas.
Stariji Bikovi će se potruditi da ispolje svoje najbolje osobine i privuku pažnju osobe koja im se dopada. Moraćete prilično da se potrudite i da budete strpljivi jer osoba koja vam se sviđa nije laka. Ima stroge kriterijume i visoka očekivanja.

Zdravlje:

Tokom većeg dela februara će vam biti osetljiv urogemitalni trakt. Moguće su povremene upale u tom delu. Savetuje vam se da pijete više tečnosti, posebno čaj od koprive i uvinog lista kako biste to ublažili. Potrebno vam je više odmora. Izbegavajte preterane napore. Prijaće vam povremena šetnja u prirodi kada vam vremenske prilike budu dozvolile.
Ishrana treba da vam sadrži namirnice koje su lako svarljive i koje u sebi imaju manji procenat masti. Kao dodatak ishrani uzimajte mekinje, morske alge i kapi divljeg origana, kako bi pročistile vaš probavni sistem, creva i moraćne kanale. Konzumirajte više voća, posebno sušenog kao što su šljive i smokve. Od povrća uzimajte spanać, kelj i celer.

Srećni brojevi:

2, 8, 13, 16, 25


blizanciBLIZANCI

Posao:

Dragi Blizanci,
Obratite pažnju na odnose sa radnim kolegama i atmosferu na vašem radnom mestu na početku meseca. 4. februara će Venera praviti kvadrat sa Jupiterom koji vlada vašim poljem posla i karijere. neko od vaših kolega će se poslužiti nekorektnim postupkom kako bi dobio posao koji ste vi očivali i koji bi vam mogao doneti pozitivne poene i napredak u karijeri. Čuvajte se spletki na poslu. 11. februara će Sunce praviti kvadrat sa Jupiterom, što će vam doneti teškoće u odnosima sa nadređenima. Smatraće kako vaše obaveze obavljete nesavesno. Najviše teškoća ćete imati ako se bavite administracijom, knjigovodstvom ili kalkulacijama, kao i ako je vaš posao povezan sa elektronikom, kompjuterima i programiranjem, gde su neophodni proračuni. Ako se bavite obrazovanjem nailazićete na teške i nezainteresovane polaznike. U drugoj polovini meseca imaćete uspeha zahvaljujući svojim kreativnim sposobnostima. Vaš vladar Merkur će 18. februara ući u vaše polje posla ali će tamo biti slab, pa će vam biti teško da postignete sve što ste planirali.
Izbegavajte rizične poteze sa novcem i nesigurne investicije. Potrudite se da održavate vaš saldo na računu stabilnim, što ćete uspeti samo ako budete štedljivi. Dobitke ćete ostvariti kroz već ranije započete i rutinske radne zadatke. Novac će vam dolaziti kroz građevinsku industriju, turizam i trgovinu uvoznom tehničkom robom. Druga polovina februara će vam biti povoljnija za naplatu vaših potraživanja, što će vam olakšati da na vreme obavite neophodne nabavke materijala i sirovina koje su vam neophodne za neometano odvijanje vaših poslova. Isplatiće vam se investicije u marketing, kao i u oblasti dizajna, IT sektora i u nova naučna istraživanja. Pažljivo kalkulišite troškove kako se ne biste nađli u minusu.
Nezaposleni Blizanci će dobiti ponudu o poslovnoj saradnji koja bi mogla da im obezbedi siguran posao i sigurne prihode na duže vreme.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Između vas i vašeg emotivnog partnera postoji dosta toga što već duže vremena narušava vašu emotivnu vezu. Vaša sklonost da mnogo toga zadržavate u sebi i ne delite sa partnerom dovešće vas vrlo blizu razdvajanja. Neophodno će biti da se potrudite da ispravite svoje nekorektne postupke i dokažete voljenoj osobi da vam je stalo do nje.
U drugoj polovini februara najviše će vam koristiti da vašu vezu postavite na čvrste osnove tako što ćete naći novi način u pristupu voljenoj osobi. Biće vam potrebno da više vremena provodite zajedno, da imate zajedničke aktivnosti u kojima ćete pronaći nešto korisno za oboje. Potrebno će biti da poboljšate međusobnu komunikaciju. To će poboljšati vaš odnos.

Ako ste slobodni:

Vaša želja da se neprestano zabavljate i da letite sa cveta na cvet dovela vas je na loš glas. Čak i osoba kojoj se dopadate i koja vam je to još ranije stavila do znanja, ne želi da se upusti sa vama u nešto više od povremenih izlazaka i površnog seksa jer nema poverenja u vas. Plaši se da joj nećete biti verni i da ćete joj okrenuti leđa čim ugledate bolju priliku. Biće vam teško da je razuverite. Da stvar bude komplikovanija, osetićete potrebu da uđete u ozbiljnu vezu sa njom.
Stariji Blizanci će biti vedrog i mladalačkog duha, čime će privući pažnju jedne osobe. Vaša nestalnost neće ostaviti povoljan utisak na nju, zbog čega je kranje vreme da se uozbiljite ako želite da uđete u novu emotivnu vezu.

Zdravlje:

Zdravlje će vam biti osetljivo. Moguće su tegobe povezane sa hormonima, štitnom žlezdom, kao i alergijske reakcije. Bilo bi dobro da prekontrolišete krvnu sliku u slučaju da se osećate umornije nego obično. Pluća i disajni sistem će vam biti osetljivi i podložni prehladi. Izbegavajte zagušljive prostorije. Boravite na mestima sa dobrom ventilacijom .
Ishrana bi trebala da vam se sastoji od što više povrća i voća. Prijaće vam grašak, pasulj, kao i turšija, a od voća ananas, banane i pomorandže. Takođe će vam prijati masline, urme, kikiriki, semenke od bundeve i brusnica. Meso uzimajte u umerenim količinama, kao i mlečne proizvode, testenine i hleb. Od žitarica uzimajte integralne i pojačajte B vitamin.

Srećni brojevi:

4, 11, 15, 20, 23


rakRAK

Posao:

Dragi Rakovi,
Početkom februara će Merkur praviti sekstil sa Marsom koji vlada vašim poljem posla i karijere, što će pozitivno uticati na vaše odnose sa radnim kolegama, tako što će vam omogućiti efikasniju i bržu razmenu informacija. Ako se bavite oblastima zdravstva, imaćete pristup novijim tehnologijama što će unaprediti vaš rad i korespodenciju sa osobama koje srećete u svom poslu, kao i sa vašim klijentima. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite oblastima zabave, prosvete i poslovima gde je potrebno da budete kreativn i, kao što je dizajn, modna industrija i slično. Na ovim poljima ćete se suočavati sa nezgodnom konkurencijom, a dogodiće vam se i promašaji, pa bi jedan od vaših projekata mogao da se pokaže neisplativim. 17. februara će Mars praviti kvadrat sa Neptunom. Ovaj period vam nije pogodan za saradnju sa inostranim partnerima, niti za preuzimanje bilo kakvog rizika na poslovnom i finansijskom polju. Bavite se samo onim za šta ste sigurni da će vam doneti očekivane rezultate. Krajem meseca su moguće nesuglasice u odnosima sa nadređenima.
Vaše finansijsko stanje će biti podložno promenama. Manji obim posla u februaru će na to uticati na prvom mestu. Naći ćete se u situaciji gde će biti neophodno da doneste važne odluke u vezi toga koliku sumu novca ćete trebati da izdvojite za neophodne troškove kao i za nove projekte za koje niste sigurni koliko će biti isplativi. Suočavaćete se sa rizicima koje nećete moći da izbegnete u prvoj polovini februara. Najbolje bi bilo da ne ulažete veće sume novca, već da se pobrinete da imate dovoljno za troškove koji su vam obavezni, a koji mogu da budu uvećani. Samo manji rizici će se pokazati isplativim. Stabilniji privi sredstava na račun ćete imati u drugoj polovini meseca.
Nezaposleni Rakovi bi trebali da se više potrude oko traženja novog posla. Ako budete dovoljno uporni, dobićete bar privremeni posao.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Potrudite se da više pažnje poklanjate svom partneru i da ravnomerno raspoređujete kućne i porodične obaveze. Imaćete utisak da vas partner zapostavlja, ali nećete primetiti kako je zapravo prezauzet obavezama. Potrebno je samo malo više inicijative sa vaše strane kako bi se vaš partner osećao manje opterećenim i kako biste više vremena provodili zajedno.
16. februara Venera će praviti sekstil sa Saturnom koji vlada vašim poljem ljubavi. Doneće vam stabilnije odnose sa partnerom, koji će umeti da vam na delu pokaže koliko mu je stalo do vas. Prijaće vam da odete zajedno tokom jednog vikenda na putovanje jer ćete vam se za to pružiti povoljne mogućnosti. Poboljšaće se vaša međusobna komunikacija.

Ako ste slobodni:

Zaljubićete se u nekoga ko će vam delovati zanimljivo i koga ćete upoznati preko zajedničkog prijatelja. Ta osoba će vas privući svojom inteligencijom i komunikativnošću. Izaći ćete nekoliko puta i razgovaraćete o raznim temama, potpuno slobodno. Poželećete da uđete u vezu ali ćete otkriti da je vaša simpatija neko ko voli da dobija mnogo pažnje i da se eksponira, dok je u vezama nepouzdan i nestabilan. Ako ga ne budete idealizovali u početku, nećete se razočarati.
Nešto stariji Rakovi će nailaziti na osobe koje nisu slobodne ali su spremne da uđu u tajnu vezu. Vama će više odgovarati neko ko je slobodan. Upoznaćete sredinom meseca ozbiljnu, šarmantnu osobu i odmah ćete se svideti jedno drugom.

Zdravlje:

Vaše zdravlje će biti bolje u odnosu na prethodni period. Osećaćete nemir i potrebu da budete često u pokretu. To možete iskoristiti tako što ćete ići na duže šetnje ili džoging kada vam vremenske prilike dopuste. Izbegavajte vlažno i hladno vreme. Potreban vam je čist i suv vazduh. Prijalo bi vam da radite lakše fizičke vežbe nekoliko puta nedeljno.
Ishrana treba da vam sadrži više ugljenih hidrata. Riba, posebno morska bi trebalo češće da vam se nalazi na jelovniku. Od povrća konzumirajte cveklu, celer, spanać, brokoli i kelj. Od voća će vam prijati sušene smokve i kajsija, kivi, jabuke i mandarina. Brzu i tešku hranu izbegavajte, a slatkiše uzimajte umereno. Mleko, sir i jogurt možete uzimati svakodnevno.

Srećni brojevi:

7, 11, 16, 22, 26


lavLAV

Posao:

Dragi Lavovi,
Nailazićete na razne prepreke u realizaciji planiranih radnih zadataka. Osim što će to biti jednim delom materijalne i finansijske smetnje, obratite pažnju i na administraciju. Venera koja vlada vašim poljem posla i karijere će praviti kvadrat sa Jupiterom 4. februara. Teškoće vas očekuju ako se bavite javnim poslom. U odnosima sa poslovnim partnerima doći će do neslaganja u vezi zajedničkih ulaganja i raspodele dobitaka. 11. februara Venera ulazi u znak Riba , gde je u egzaltaciji i snažnog dejstva. Doneće vam dobar osećaj za rešavanje komplikovanih situacija. Useph ćete postići ako se bavite oblastima zdravstva ili nekim vidom pomoći drugim ljudima, kao i ako radite u socijalnim službama. Sredina meseca vam je povoljna za poboljšanje uslova na vašem radnom mestu. Imaćete bolje i stabilnije odnose sa kloegama na poslu i klijentima. Kvadrat Venere sa Marsom 25. februara vas opominje da ne ulazite u rizične i neproverene projekte, već da se držite onog što je sigurno i u čemu imate dovoljno iskustva. Potrebno će biti da se prilagodite aktuelnim okolnostima.
Vaše polje novca će funkcionisati stabilnije i imaćete bolji priliv u odnosu na prethodni mesec. Bez obzira na pogodnosti, nemojte se previše opustiti, već se potrudite da obezbedite da to tako funkcioniše duži vremenski rok. Iskoristite svaki veći finansijski priliv da izdvojite deo za pokrivanje soopstvenih dugova, a manji deo investirajte u zamenu dotrajalih i servisiranje važnih osnovnih sredstava. U drugoj polovini februara Merkur pravi konjunkciju sa Suncem i otvara vam mogućnost za nova ulaganja koja imaju povoljne izglede da vam donesu dobitke i uvećaju saldo na vašem računu. Imaćete dobar osećaj za rukovanje novcem, što će vam omogućiti stabilne prihode i ostvarivanje očekivanih rezultata.
Nezaposlenim Lavovima neće biti lako da dobiju šansu kod poslodavca za stalno zaposlenje. Moraće prethodno da dokažu koliko su vešti u obavljanju traženih zadataka.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Na početku februara Merkur, Sunce i Venera će prolaziti kroz vaše polje ljubavi i braka, što će vam doneti više razumevanja sa voljenom osobom, uticaće pozitivno na vašu razmenu mišljenja, komunikaciju, a isto tako i na razmenu iskrenih i toplih emocija. Više ćete se angažovati oko zajedničkih ciljeva i imaćete više vremena za zabavu.
U drugoj polovini meseca će Sunce praviti sekstil sa Saturnom koji vlada vašim poljem braka i ljubavi što će doprineti stabilnijim odnosima sa partnerom. Jedno drugome ćete biti privrženi i od podrške. Uživaćete u razgovorima koje ćete voditi više nego obično i koji će vam omogućiti da se bolje razumete i da postavite nove zajedničke pravce i ciljeve.

Ako ste slobodni:

Privlačiće vas avanture i površne, slobodne veze. Viđaćete se sa više osoba dok se ne odlučite za jednu koja će vas najviše privući i sa kojom ćete pronaći najviše zajedničkih tema za razgovor. Vaša simpatija neće biti spremna za ozbiljnu vezu, pa nije vreme da pokušavate da je nagovarate na to. Budite strpljivi i uživajte u zajedničkim izlascima i zabavi. Ni vi sami nećete želeti da vas neko previše obavezuje. Vremenom vaš odnos može da se promeni. Za sada je najbolje bez obaveza.
Nešto stariji Lavovi će pažljivo i sa dosta obzira da prilaze osobi koja ih privlači, nastojeći da pokažu svoje manire i vrline. To će im doneti pozitivne poene i ubrzo će zakazati sastanak sa tom osobom, a zatim će početi zajedno da izlaze.

Zdravlje:

Izbegavajte da dugo sedite, jer ćete imati bolove u leđima, posebno u donjem delu, a moglo bi da dođe i do povećanja telesne težine zbog manjka aktivnosti. Neophodno vam je da se više krećete. Povremeno će vam varirati krvni pritisak, posebno kada se naglo menjaju vremenske prilike. To će biti praćeno glavoboljom. Prijala bi vam masaža.
Potrebno je da unosite više tečnosti, posebno vode, sa dodatkom kalcijuma i vitamina. E i B vitamin vam je potreban u pojačanoj količini. Vaša ishrana treba da sadrži manje mesa i više povrća. Možete uzimati morsku ribu, grašak, kuvani krompir, kelj i šargarepu. Voće i sokovi od ceđenog voća će vam takođe prijati, kao i mleko. Umereno sa slatkišima.

Srećni brojevi:

5, 8, 13, 17, 20djevicaDJEVICA

Posao:

Drage Device,
Februar vam donosi mogućnost značajnih ostvarenja na polju poslovnih usluga. Merkur koji vlada vašim poljem posla i karijere će prolaziti kroz vaše polje usluga zajedno sa Suncem i Venerom. Najviše uspeha ćete postići ukoliko se bavite informacionim tehnologijama i uslugama povezanim za ove oblasti. Bićete u mogućnosti da proširite vašu poslovnu ponudu, kao i da poboljšate saradnju. 14. februara će Merkur praviti kvadrat sa Jupiterom. To će vam doneti teškoće u pregovorima oko jednog važnog projekta. Biće vam teško da se dogovorite oko finansijske konstrukcije, što će usporiti ostvarenje vaših planova. 17. februara Merkur će praviti konjunkciju sa Suncem, što čće doprineti boljim odnosima sa nadređenima. Poveriće vam veće odgovornosti, što će pozitivno uticati na vaš napredak u poslu. U drugoj polovini februara Merkur će preći u znak Riba i vaše polje javnosti i partnerstava, odakle će praviti sekstil sa Saturnom. To će vam doneti uspešne javne nastupe, kao i dobitke kroz oblasti zabave, prosvete i kreativne projekte.
Venera koja vlada vašim poljem novca vam u prvoj polovini meseca donosi zaradu kroz razne vidove usluga, oblasti informatike i savremenih tehnologija, kao i kroz saradnju sa elektronskom industrijom. Početkom meseca obratite pažnju na dogovore i nemojte da obećajete nešto za šta niste sigurni da ćete moći finansijski da ispratite jer će vam u protivnom to naneti gubitke. 16.februara će Venera praviti sekstil sa Saturnom i uspećete da ostvaruite stabilan protok novca kroz vaš račun. To će vam omogućiti da isplatite neophodne troškove. U trećoj dekadi februara izbegavajte rizična ulaganja i budite štedljivi jer ćete se suočavati sa nestabilnom finansijskom situacijom. Budite ažurni sa administracijom.
Nezaposlene Device će trebati da se potrude oko traženja zaposlenja i oko prezentovanja svojih sposobnosti potencijalnim poslodavcima.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Venera, Sunce i Merkur u prvoj polovini februara prave kvadrat sa Jupiterom koji vlada vašim poljem braka i ljubavi, a koji se nalazi u vašem polju doma i porodice. Nećete moći da se uskladite sa potrebama osoba koje su vam najbliže, kao ni sa potrebama vašeg emotivnog partnera. To će izazivati sukobe i stvarati u vama potrebu da se osamite i povučete.
U drugoj polovini februara će doći do smirivanja tenzija ali će biti neophodno da nešto promenite u odnosu sa voljenom osobom. Venera će prolaziti kroz vaše polje braka i ljubavi, što će vam olakšati da se međusobno uskladite. Bez obzira na to, vaši odnosi će biti nestabilni i promenljivi. Bićete skloni sumnjama i nerealnom sagledavanju stvarnosti.

Ako ste slobodni:

Osećaćete se u neku ruku razočarano jednom osobom koja vam se duže vreme dopada jer ćete shvatiti da sa njom ne možete ostvariti ništa od onoga što želite, eventualno prolaznu avanturu. U drugoj polovini febrauara ćete se zaljubiti u nekog ko će vam delovati vrlo privlačno. Počećete da sanjarite i da idealizujete tu osobu ali se nećete dovoljno potruditi da privučete njenu pažnju. Krajem meseca može da dođe do buđenja strasti i seksa sa tom osobom ali i do razočaranja.
Nešto starije Device će biti neodlučne i nesigurne u ljubavi. Biće vam teško da se povežete sa svojim stvarnim potrebama, pa ćete se zadovoljavati zabavom i avanturama u čemu će vam nedostajati iskrene emocije i kvalitet koji očekujete.

Zdravlje:

Potrebno vam je više fizičkih aktivnosti. Vaše zdravlje će biti stabilnije i vaša vitalnost pojačana ako budete boravili u prostorijama sa dobrom ventilacijom i čistim vazduhom. Izbegavajte gradski smog koliko možete. Odlazak na izlet na planinu bi vam dobro došao za bolje zdravlje. Biće vam lakše osetljive kosti i zglobovi. To je prolazno.
Potrebno je da promenite navike u ishrani i da uzimate samo lakšu hranu koja odgovara vašem organizmu. Ako niste sigurni šta bi vam odgovaralo, napravite pregled kod nutricioniste i pridržavajte se uputstava koje dobijete. Potrebno vam je više voća, posebno sušenog kao što su smokve, šljive, kajsija. Mleko, semenke bundeve i kikiriki uzimajte češće.

Srećni brojevi:

1, 12, 15, 23, 27


vagaVAGA

Posao:

Drage Vage,
Tokom februara ćete biti u svom elementu i nalazićete u onome čime se bavite više zadovoljstva nego obično. Vaš vladar Venera će do 11. u mesecu prolaziti kroz vaše polje kreativnosti i zadovoljstva, a tu će se još nalaziti i Sunce i Merkur. Bićete u mogućnosti da ostvarite uspeh u oblastima zabave, ugostiteljstva, prosvete, grafičkog dizajna, trgovine elektronskim proizvodima i modernom tehnologijom, kao i u kreativnim projektima i poduhvatima. Sekstil Venere sa Uranom će vam omogućiti da razradite jednu plodnu ideju koja će vam doneti napredak u razvoju aktuelnih planova. Nakon prelaska Venere u znak Riba i vaše polje usluga, bićete u mogućnosti da proširite vašu poslovnu ponudu i razradite jedan dugoročni projekat koji ste nedavno započeli. Venera će praviti sekstil sa Saturnom 16. februara. Ako se bavite prometom nekretnina, uvećaćete svoj profit. Bićete u mogućnosti da preuredite svoj radni prostor i da nabavite nova osnovna sredstva koja će vam omogućiti efikasnije ostvarenje planiranih zadataka.
Vaše polje novca će biti ugroženo nepovoljnim aspektima u prvoj polovini februara. Venera, Sunce i Merkur će praviti kvadrate na Jupiter koji se nalazi u vašem polju finansija. Bićete skloni preteranom trošenju i nećete realno sagledavati vaše mogućnosti. To vam može dovesti u situaciju da olako uložite novac u oblasti estrade, zabave i da vam se to ne bude isplatilo, čak vam može naneti gubitke. Izbegavajte po svaku cenu bilo koji vid finansijskog rizika jer vam to može prouzrokovati ozbiljan minus na računu. U drugoj polovini februara ćete biti pažljiviji ali vam 25. u mesecu opet preti opasnost od gubitaka ako budete donosili brzoplete odluke i poteze. Najbolje je da se držite sigurnih puteva.
Nezaposlene Vage će umati da se snalaze oko nalaženja novog zaposlenja. najviše mogućnosti ćete imati da započnete nešto u sopstvenoj režiji ili da radite kao freelancer.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Bićete raspoloženi za zabavu i razgovore sa partnerom o raznim temama. Imaćete ideje kako da poboljšate vašu vezu i zajednički život. Pružaće vam se mogućnosti za zajedničke izlete vikendom i za putovanja na mesta koja vas oboje privlače i koja ste još od ranije želeli da posetite. To će vam pomoći da poboljšate vašu bliskost i da uživate.
Mars koji vlada vašim poljem braka i ljubavi praviće 17. februara kvadrat sa Neptunom i doći će do neporazuma sa partnerom. Nećete se moći razumeti oko važnih stvari, a saznaćete i za nešto što ste skrivali jedno od drugog, pa će doći i do sukoba. To će pojačati kvadrat Venere sa Marsom krajem meseca. Biće vam potrebni strpljenje i tolerancija.

Ako ste slobodni:

Pokušavate da privučete pažnju osobe koja vam se odnedavno dopada ali ne uspevate. Zbog toga ćete početi strpljivo da planirate kako da ostvarite svoj cilj. Počećete da se viđate sa nekim koga ta osoba dobro poznaje i polako da izvlačite informacije koje vas zanimaju. U drugoj polovini meseca ćete pokušati da to iskosritite kako biste se približili vašoj simpatiji. Jednim delom ćete uspeti u tome ali će osoba od koje ste dobili informacije da se zaljubi u vas.
Starije Vage će imati osećaj da ne mogu da nađu srodnu dušu i osećaće se malodušno. Sredinom meseca ćete se naći u društvu osobe koja će vam prići sa željom da vas bolje upozna. Iz tog poznanstva može lako da se dogodi nešto više.

Zdravlje:

Osećaćete potrebu da se više krećete i neće vas držati mesto. Obuzimaće vas nemir i imaćete višak energije. Dobro bi vam došlo da se bavite fizičkim vežbama ili nekim vidom rekreacije. Vaš imunitet će biti pojačan. U drugoj polovini februara moguća je slabija cirkulacija i smetnje koje mogu biti povezane sa hormonima ili štitnom žlezdom.
Posvetite više pažnje svojoj ishrani jer će vam biti važna za stabilno zdravlje. Potrebno vam je više svežeg povrća i vitamina i to posebno A i E vitamin. Od voća će vam prijati limun, ananas, kao i suve šljive i smokve. Meso možete koristiti u ishrani više nego obično kao i ribu. Mleko i mlečne proizvode umereno. Izbegavajte hleb i testenine.

Srećni brojevi:

5, 11, 14, 20, 24


skorpijaŠKORPIJA

Posao:

Dragi Škorpioni,
Najveći deo februara biće pogodan za Škorpione koji obavljaju posao od svoje kuće, posebno za one koji rade poslove preko interneta. Ostvarićete uspeh ako se bavite nekom vrstom slobodnih profesija ili pružate svoje usluge preduzećima i pojedincima iz raznih oblasti kao što su grafički dizajn, izrada web sajtova, reklamiranje na internetu, ažuriranje tektova, postavka ili montaža video i audio materijala i slično. Povoljan period vas očekuje i ako se bavite nekretninama ili dizanom enterijera, kao i knjigovodstvom. 11. februara Sunce koje vlada vašim poljem posla i karijere pravi kvadrat sa Jupiterom. Bićete skloni da prenaglašavate svoj autoritet, što će prouzrokovati nepoverenje vaših klijenata i uticati negativno na vaše poslovne odnose. Nalazićete i na nesuglasice sa nadređenima. 14. februara Sunce pravi sekstil sa Uranom i donosi vam pogodnosti za započinjanje novog poslovnog partnerstva i sklapanje unosnog ugovora. Uspeh vas očekuje na polju javnosti. Održaćete zapaženu poslovnu prezentaciju koja će biti dobra reklama za vaš biznis.
Nakon što pređe u znak Riba 18. u mesecu i u vaše polje platnog prometa, Sunce će 25. februara praviti sekstil sa Satunom. To će vam doneti uspeh u poslovnim pregovorima koji se tiču velikih i dugoročnih projekata. Na polju novca vas tokom februara očekuje više angažovanja i praćenja rada berzi i tokova novca. Vaš vladar Mars prolazi kroz vaše polje finansija, pa ćete biti aktivniji nego obično u rešavanju važnih finansijskih obračuna i u investicijama. Budite pažljivi 17. februara kada Mars bude pravio kvadrat sa Neptunom, jer nećete umeti realno da sagledate svoje mogućnosti, što vam može naneti gubitke ako uđete u rizične investicije. U trećoj dekadi meseca ćete imati bolji osećaj za rukovanje novcem.
Nezaposleni Škorpioni će imati pogodne mogućnosti da započnu sopstvenu posao ili će naći posao saradnika koji će biti honorarnog tipa.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Posvetićete više svog vremena zajedničkom životu i domaćinstvu, kao i porodici ako je imate sa vašim partnerom. Neophodno će biti da se pozabavite važnim pitanjima koja su se nagomilala nerešena u vezi raspodele kućnih i porodičnih obaveza. Ukućani će vam zamerati da ih zapostavljate i da mislite samo na sebe. Moguće su i nesuglasice sa njima.
Venera će se od 11. februara nalaziti u vašem polju zabave, a kako vlada vašim poljem ljubavi i braka, unećete u vaše odnose sa partnerom više razonode. Bićete većinom vedrog duha, dobrog raspoloženja i predusretljivi prema voljenoj osobi. Umećete da organizujete više zajedničkih intimnih trenutaka. Sa članovima porodice ćete uspeti da se uskladite.

Ako ste slobodni:

Lako ćete se zaljubljivati ali će vam biti teško da se odlučite kome od nekolicine osoba koje će vas privlačiti da priđete. Radije ćete sanjariti i čekati da se nešto dogodi što će vas pokrenuti na akciju. Jednu dobru šansu za uzbudljivu emotivnu vezu biste mogli zbog toga da propustite. krajem meseca, 25. februara će Venera praviti kvadrat sa Marsom, što će u vama razbuktati strasti nakon susreta sa osobom koja će vas snažno privući. Ubrzo ćete ući u vatrenu avanturu.
Stariji Škorpioni će pokušati da zavedu osobu koju često viđaju na mestu na koje izlaze. To će od vas zahtevati da budete taktični, da pokažete lepo vaspitanje, inteligenciju i snagu ličnosti. Samo mala greška dovešće do neuspeha.

Zdravlje:

Osećaćete potrebu da se krećete i bilo bi dobro po vaše zdravlje da praktikujete svakodnevnu šetnju kao i da posećujete teretanu ako ste u mogućnosti. Mada će vam zdravlje biti uglavnom dobro, biće vam osetljivo grlo, pa se čuvajte prehlade. U slučaju da vas zadesi nekakva virusna infekcija, to će biti kratkotrajno, sa samo malo povišenom temperaturom.
Potrebno je da ishranu pojačate tvrdim sirevima, jogurtom, kao i žitaricama koje možete mešati sa mlekom i jogurtom kao što su pšenične, ovsene i ražene pahuljice. Goveđe i pileće meso možete uzimati u većim količinama ali bolje kuvano nego pečeno. Od povrća su vam pasulj, grašak, karfiol i cvekla korisni. Od voća uzimajte kivi, banane i mandarine.

Srećni brojevi:

4, 11, 16, 20, 26


strelacSTRIJELAC

Posao:

Dragi Strelčevi,
Početkom meseca 3. februara, Merkur koji vlada vašim poljem poslam i karijere pravi sekstil sa Marsom. Bićete angažovani oko pregovora koji vam mogu doneti napredak u karijeri i bolje pozicije. Obavićete ih efikasno i uspešno. Više nego obično ćete biti u pokretu i zakazivaćete sastanke. Informisaćete se o svamu što je važno za neopmetano odvijanje vaših planova i zadataka. 14. februara će Merkur praviti kvadrat sa Jupiterom. Pazite da ne procure informacije koje držite u tajnosti, kako ne bi dospele do vaše konkurencije. Čuvajte se ogovaranja iza leđa i spletki osoba koje žele da steknu ličnu korist preko vaših leđa. Konjunkcija Merkura sa Suncem 17. februara otvoriće vam mogućnosti za započinjanje novog posla povezanog sa novim tehnologijama. U drugoj polovini meseca ćete imati uspeha ako se bavite poslovima koje obavljate od svoje kuće ili ako ste vlasnik privatne trgovačke firme. Bićete uspešni i ako se bavite nekretninama. Imaćete dobar osećaj za poteze koji će vam doneti dobitke. Vaša kreativnost će biti pojačana krajem meseca.
Na polju novca ćete biti u mogućnosti da postignete stabilnu situaciju ali samo pod uslovom da se budete držali sigurnih staza i već uobičajenih procedura. U prvoj polovini februara izbegavajte promet novca tajnim kanalima jer vam to može naneti gubitke. Proverite dobro vaše saradnike i zaposlene jer se može dogoditi da vas neko potkrada ili da postoje pokušaji od strane nekih osoba da vas izigraju u vezi jednog finasijskog dogovora. U drugoj polovini februara ćete imati dobitke od drugoročnih poslovnih projekata i prilično stabilno finansijsko stanje zahvaljujući povoljnim aspektima Sunca, Venere i Merkura sa Saturnom koji vlada vašim poljem novca. Isplatiće vam se investicije u industriju i nekretnine.
Nezaposleni Strelčevi će biti vešti u traženju stalnog zaposlenja i umeće da se na pravi način predstave poslovdavcima što će im doneti velike šanse za uspeh.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Početak februara će vam doneti više inicijative i ideja kojima ćete oduševiti voljenu osobu i uneti više dinamike u vašu emotivnu vezu. Pojačaće se vaša strastvenost, što će vašem partneru prijati. Bićete komunikativniji nego obično i raspoloženi za duge i zanimljive razgovore. Predložićete partneru izlet na planinu i provešćete lep vikend zajedno.
Izbegavajte da tajite bilo šta od partnera. Ako imate mnogo tajni, zadesiće vas neprijatnosti i to bi mogli ozbiljno da poremeti sklad u vašoj emotivnoj vezi. Ako izgubite poverenje, nećete moći lako da vratite. Ulazak Merkura u znak Riba i vaše polje zabave doprineće da vaš partner i vi više izlazite na mesta koja volite da posećujete i doneti vam više razonode.

Ako ste slobodni:

Zaljubićete se u osobu u koju je zaljubljen neko od vaših prijatelja sa kojim imate dobre odnose. Potrebno je da pazite da to ne pokvari vaše prijateljstvo. Situaciju će komplikovati činjenica da će osoba u koju ste zaljubljeni više pažnje i naklonosti poklanjati vama. Reakcije nekih osoba koje poznajete iz istog društva i sa kojima ste bliski mogle bi da vas povrede. Krajem meseca neko drugi će zaokupiti vašu pažnju i moguća je nova veza ili bar zanimljiva avantura.
Nešto stariji Strelci će biti skloni paralelnim vezama. Ako budete duže vreme sedeli na dve stolice, možete lako da izgubite osobu do koje vam je stalo. Neće vam biti lako da se odlučite ali ćete krajem meseca ipak doneti odluku.

Zdravlje:

Bićete dobrog i stabilnog zdravlja ali je svakako potrebno da budete fizički aktivni. kako Mars koji vlada vašim poljem zdravlja priolazi kroz vaš znak, osećaćete pojačanu potrebu za fizičkim aktivnostima. Prijaće vam da svakodnevno odlazite u šetnju ili da praktikujete neki drugi vid fizičkih aktivnosti i rekreacije. Bićete osetljivi na nagle promene vremena.
Raznovrsna i zdrava ishrana će vam omogućiti da zdravlje održavate stabilnim. Konzumirajte više semenki kao što su suncokretove i bundevine, kikiriki i orah. Suvo voće kao što su smokve, šljive, kajsije i urme će dorineti da imate više energije za veće napore. Umanjite unos mesa i mlečnih proizvoda, kao i hleba. Od povrća koristite spanać i cveklu.

Srećni brojevi:

4, 9, 18, 23, 27


jaracJARAC

Posao:

Dragi Jarčevi,
Početkom meseca 4. februara, Venera koja vlada vašim poljem posla i karijere pravi kvadrat sa Jupiterom. Na teškoće ćete nailaziti u odnosima sa saradnicima, a uzrok će biti finansije. Izbegavajte nekorektno ponašanje jer biste tako mogli da ostnanete bez važnih pomagača u poslu koji obavljate. Neophodno je da se potrudite da poboljšate odnosa sa saradnicima i da uvažite njihove primedbe i potrudite se da rešite nepravilnosti. Imaćete dosta teškoća na tom polju, a nailazićete i na smetnje u poslovima koji podrazumevaju timski način rada. Teškoće vas očekuju i u poslovanju sa društvenim sektorom i raznim društvenim organizacijama. 11. februara Venera ulazi u znak Riba i u vaše polje komunikacija, što će vas preusmeriti na dogovore oko predstojećih planova. Bićete zaokupljeni nabavkom potrebnih sredstava i materijala i organizovanjem etapa po kojima će se odvijati ono što planirate. U drugoj polovini februara će Venera praviti sekstil sa Saturnom i Plutonom, što će vam doneti uspeh u oblastima menadžmenta, građevinarstva i industrije sirovinama.
U prvoj dekadi februara Merkur, Sunce i Venera prolaze kroz vaše polje novca i prave kvadrat sa Jupiterom. To vas upozorava da izbegavate velike investicije i bilo koji vid finansijskog rizika. U protivnom biste mogli da se nađete u ozbiljnijim gubicima. Izbegavajte i tajne tokove novca. Budite štedljivi, obratite pažnju an troškove koji bi mogli da budu uvećani i budno pratite obračune prihoda i rashoda. Promet novca će vam se odvijati otežano. U drugoj polovini februara ćete uspeti da poboljšate stanje na vašem računu zahvaljujući sekstilu Venere sa Saturnom koja će vam doneti povoljne ponude koje ćete uspeti dobro da unovčite. Dobici će vam najvećim delom dolaziti od oblasti trgovine i saobraćaja.
Nezaposleni Jarčevi će imati povoljn e šanse da dobiju posao u oblastima saobraćaja, informacija i trgovine. Mogu privremeno raditi i kao operateri u call centru.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Vaši odnosi sa partnerom će biti napeti u prvoj polovini februara. Bićete mnogo više zainteresovani za zabave sa prijateljima nego što ćete provoditi vreme sa voljenom osobom. Bićete skloni i da nešto krijete i tajite od partnera, što bi moglo da dovede do ozbiljnih nesuglasica. Potrebno je da se potrudite da bolje organizujete zajednički život.
Provodićete više vremena sa partnerom nakon 16. februara, kada Venera bude pravila sekstil sa Saturnom, vašim vladarem. Nastojaćete da ispravite propuste koje ste napravili u proteklom periodu, za šta će vam trebati strpljenje i posvećenost. Ako se potrudite da dokažete partneru da vam je stalo do vaše veze, uspostavićete bolju bliskost.

Ako ste slobodni:

Preko jednog prijatelja upoznaćete osobu koja će vam privući pažnju i sa kojom ćete početi da se viđate i izlazite. Zaljubićete se jedno u drugo i započećete emotivnu vezu ali će onda treća osoba, bivši partner vaše simpatije, početi da se meša u vašu vezu i da pravi razne spletke ne bi li vas razdvojio. To će činiti vrlo promišljeno. Do vas će doći glasine kako je vaš novi partner neuračunljiv i nestalan u vezama. Trebaće vam vreme da budete sigurni šta je istina u svemu.
Nešto stariji Jarčevi će osećati potrebu da uđu u ozbiljnu vezu ali će imati utisak da ne mogu da nađu nikoga ko im odgovara. Sredinom meseca upoznaćete osobu koja će vas iznenaditi svojim kvalitetom. Nova veza će biti moguća.

Zdravlje:

Zdravlje će vam biti nestabilno u prvoj polovini februara. Najviše ćete biti podložni prehladi i virusnim infekcijama. Biće vam osetljivo grlo, sinusi i bronhije. Potreban vam je čist vazduh. Izbegavajte gradski smog i boravite u prostorijama sa dobrom ventilacijom. U drugoj polovini meseca će vaš imunitet ojačati i zdravlje će vam biti stabilno.
Pojačajte ishranu kaloričnim namirnicama kao što su pasulj, morska riba, goveđe meso i tvrdi sirevi. Takođe su vam neophodne namirnice koje čiste telo od štetnih materija. To su zeleni čaj, morske alge koje možete uzimati kao dodatak jelima, kombuha i kefir. Potrebno vam je više tečnosti, kako vode, tako i sokovi od sveže ceđenog voća.

Srećni brojevi:

9, 12, 17, 21, 24


vodolijaVODOLIJA

Posao:

Drage Vodolije,
U prvoj dekadi februara će Merkur, Sunce i Venera prolaziti kroz vaš znak. Bićete u mogućnosti da se istaknete u oblastima menadžmenta, u planiranju, dogovorima i organizaciji predstojećih projekata, kao i u oblastima dizajna. Sa saradnicima ćete imati dobro organizovane odnose i umećete da se postavite korektno i ljubazno u odnosima sa sklijetima, radnim kolegama i uopšte osobama koje srećete kroz posao. Očekuje vas mnogo izazova jer će sve ti planete praviti kvadrat sa Jupiterom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere. To će izazivati teškoće u vezi finansiranja važnih radnih zadataka, ometaće odnosa sa saradnicima i timski rad. Izložiće vas opasnosti od uklaska u preterane rizike koje bi vam mogle naneti gubitke, a sve to može negativno uticati na vaš ugled i dovesti do nepoverenja vaših klijenata u vašu stručnost. U drugoj polovini februara biće neophodno da se usmerite u rešavanje svih navedenih teškoća, što će od vas zahtevati taktičnost i dobru koncentraciju. Uspeh ćete ostvariti u saradnji sa institucijama zatvorenog tipa.
Potrebno je da više vremena izdvojite za rešavanje finansijskih pitanja jer će aktuelni radni zadaci zahtevati veća novčana ulaganja, a za sve što je neophodno nećete imati dovoljno sredstava. Nije sada povoljan period da se zadužujete, osim kada se radi o manjim sumama koje možete da dobijete na kraći rok i za to vreme da budete sigurni da ćete moći da pokrijete dugove i izdatke. Naći ćete se u situaciji gde ćete biti primorani da uđete u neki vid finansijskog rizika, pa je potrebno da imate u vidu da vam se nepromišljeni i veći rizici neće isplatiti, već će vam doneti teškoće i gubitke. Usmerite se samo na ono za šta možete da izdvojite sredstva. Nove investicije vam za sada nisu povoljno postavljene, pa ih izbegavajte.
Nezaposlene Vodolije će se naći pred komplikovanim zahtevima od poslodavca u pogledu dokazivanja kompetentnosti za radno mesto na koje konkurišu.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Posvetite više pažnje planiranju zajedničkih ciljeva u odnosima sa partnerom. Sunce koje vlada vašim poljem braka i ljubavi praviće kvadrat sa Jupiterom i doneće vam neslaganja u vezi zajedničkih ciljeva. Imaćete nove ideje kako da to rešite, što će vam pomoći da poboljšate komunikaciju i razumevanje između vas i vašeg partnera, na obostranu radost.
17. februara će Merkur praviti konjunkciju sa Suncem, što će uneti više aktivnosti u vašu vezu i motivisati vas da više vremena provodite u razgovorima sa partnerom o zajedničkom životu i međusobnim očekivanjima u vašoj vezi. U većini predloga ćete se usaglasiti i potruditi se da ih ostvarite. Imaćete više zabave i izlazaka, što će vam prijati.

Ako ste slobodni:

Nedavni susret i upoznavanje sa osobom koja vam je privukla pažnju nastaviće se u februaru vašim predlogom da izađete zajedno i potrudićete se da tu osobu bolje upoznate. Oboje ćete zaključiti kako imate slična interesovanja i kako vam prija kada ste zajedno. Počeće da se bude emocije između vas dvoje. S druge strane, još uvek niste raščistili sa osobom sa kojom ste prethodno prekinuli vezu. To će vam praviti smetnju da uđete u novu vezu. Nova veza bi bila bolji izbor.
Nešto starije Vodolije će postati predmet pažnje i interesovanja osobe koja je zanimljiva i po nečem originalna, a koja će im se svideti. Ako želite da uđete u vezu koja bi mogla da bude ono što vam je potrebno, potrudite se.

Zdravlje:

Potrebno je da se pridržavate zdrave ishrane kao i da izbegavate preterivanja u životnim uživanjima. Biće vam osetljivi zglobovi i kosti, a moguća je i slabija cirkulacija. Krvni pritisak će vam varirati. Bilo bi poželjno da radi preventive prekontrolišete krvnu sliku. U drugoj polovini februara će se vaš imunitet poboljšati i zdravlje će vam biti stabilno.
Potrebna vam je ishrana koja sadrži vlakna. To su ovas, ječam, grašak i boranija. Od voća će vam prijati avokado, jabuke i banane. Od povrća uzimajte u većoj količini brokoli, šargarepu i sočivo. Za dodatak ishrani su vam korisne čia i lanene semenke, badem i cerna čokolada. Umanjite unos belog hleba, testenina i šećera. Mleko uzimajte umereno.

Srećni brojevi:

7, 10, 18, 22, 24


ribaRIBE

Posao:

Drage Ribe,
Merur pravi sekstil sa Marsom koji prolazi kroz vaše polje posla i karijere 3. februara. Donosi vam uspeh u pregovorima iza zatvorenih vrata. Bićete dobro organizovani u oblastima saobraćaja i češće ćete posećivati radne satanke, učestvovati u pregovorima oko predstojećih projekata. Bićete zainteresovani za seminare gde biste mogli da poboljšate vaše radne sposobnosti i veštine. Posećivaćete sajmove, gde ćete izlagati ali se i informisati o najnovijim dostignućima iz vaše stručne oblasti. Sklapaćete nove saradničke odnose. Bićete u mogućnosti da ostvarite povoljnu saradnju sa inostranim partnerima. Uspeh vas očekuje kroz oblasti industrije. 17. februara će Mars praviti kvadrat sa Neptunom, što vas upozorava da izbegavate velika ulaganja i upuštanje u oblasti koje ne poznajete dovoljno i u kojima vam nedostaje iskustvo jer bi se to moglo pokazati kao promašaj. 25. februara će Venera praviti kvadrat sa Marsom, što će dovesti do neslaganja sa nadređenom osobom u vezi načina obavljanja aktuelnih radnih zadataka. Možete imati osećaj da ste žrtva mobinga.
Na polju novca ćete se suočavati sa preprekama i izazovima tokom većeg dela februara. Kako biste mogli da obavljate sve planirane radne zadatke, potrebna su vam sredstva kojima ćete moći da finansirate nabavku neophodne opreme i materijala, kao i ostalu logistiku. Zbog toga je potrebno da vrlo racionalno kalkulišete sa novcem koji imate na računu i da vodite više računa o troškovima. Zbog nepovoljnog aspekta Marsa koji vlada vašim poljem novca sa Neptunom, bićete skloni rasejanosti i nerealnom sagledavanju vaših mogućnosti, što vam može naneti gubitke. Izbegavajte da se zadužujete. Novac će vam pritizati kroz timski rad i poslove u kojima imate odnos saradnika, kao i kroz građevinske radove.
Nezaposlene Ribe će će biti u užem izboru za jedan posao na koji su konkurisale, ali nema garancija da će biti priomljene. Privremeni posao vam je dobra alternativa.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Početak februara vam je pogodan da sa partnerom ostvarite nešto na čemu ste u prethodnim danima zajedničkim snagama radili. Imaćete ponudu da odete na zajedničko putovanje ili zimovanje ali budite pažljivi jer bi se nešto moglo zakomplikovati na putu ili ćete imati veće troškove. Moguće su manje nesuglasice sa partnerom oko zajedničkog novca.
Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi i braka pravi 15. februara sekstil sa Uranom, što će vas motivisati da unesete promene u vašu emotivnu vezu koje će doprineti boljem razumevanju između vas i partnera. Merkur će 21. februara pšraviti sekstiol sa Saturnom, što će vam doneti više izlazaka i viđanja sa dugogodišnjim zajedničkim prijateljima.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete osobu koja živi u inostranstvu i koja je došla poslovno ili u posetu rođacima. Privući će vas i zaljubićete se, provešćete zajedničko vreme u razgovorima o temama koje vas oboje interesuju. ta osoba će ostaviti snažan utisak na vas. Problem da nastavite da se viđate i da uđete u vezu je što ćete shvatiti da niste u mogućnosti da se preselite kod njega jer za to neće postojati uslovi. Osim što bi ovo mogla da bude lepa avantura, male su šanse za nešto više i trajnije.
Nešto starije Ribe biće uporne pokušavajući da privuku pažnju osobe u koju su se nedavno zaljubili. Mada znate da je to neko ko nije siguran za duge i stabilne veze, imate osećaj da je vredan vaše pažnje. Vaš trud će se isplatiti krajem meseca.

Zdravlje:

Potrebno je da se više krećete kako biste poboljšali cirkulaciju i kako bi vaša fizička kondicija bila u boljoj formi. Tako ćete poboljšati eventualne smetnje povezane sa krvnim pritiskom i cirkulacijom. više kretanja bi vam koristilo za teškoće sa cirkulacijom. U drugoj polovini februara ćete biti boljeg zdravlja. Potrebno vam je više odmora.
Ishrana bi trebalo da vam se sastoji od više ugljenih hidrata i kaloričnih namirnica. uzimajte više povrća, kao što je spanać, grašak, karfiol, celer i cvekla. Kiseli kupus možete uzimati u većoj količini zbog vitamina. Od voća uzimajte jabuke, kao i sušene smokve i šljive. Mleko i mlečne proizvode mpžete uzimati svakodnevno. Smanjite slatkiše i kafu.

Srećni brojevi:

4, 7, 14, 19, 25


Mjesečni horoskop za februar 2018. pripremio astrolog Igor Pavluković za MesecniHoroskop.com! Strogo je zabranjeno preuzimanje mjesečnog horoskopa bez navođenja i linkovanja izvora!