Mjesečni horoskop za FEBRUAR 2022.

Pogledajte najdetaljniji mjesečni horoskop za mjesec februar 2022. koji vam je pripremio naš astrolog Igor Pavluković!

Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN

Posao:

Dragi Ovnovi,
Merkur će 4. februara krenuti direktno u vašem polju posla, što će vam omogućiti da nadoknadite ono što ste bili primorani da odložite i nakon toga ćete moći da pokrenete nove projekte. Planiraćete na dugoročnoj osnovi. Mars će praviti sekstil sa Jupiterom i pokrenuće vas ka nalaženju kreativnih rešenja za razvoj tajnih planova i poboljšanja vaše zarade. Nadređeni će vam poveriti rukovodeću poziciju u jednom timu. Uspeh vas očekuje ako se bavite zdravstvom i menadžmentom. Konjunkcija Sunca sa Saturnom omogućiće vam pokretanje dugoročnog projekta koji će zahtevati obimne pripreme i suočavanje sa brojnim zahtevima naručioca, preprekama i izazovima. Ovaj projekat će testirati vašu sposobnost za rad na velikim poslovima koji zahtevaju sigurnu i stabilnu saradnju. Trigon Marsa sa Uranom 8. februara doneće vam neočekivanu mogućnost za uvećanje finansijskog stanja, a profit ćete ostvariti i od novih investicija. Konjunkcija Merkura sa Plutonom otvoriće vam mogućnost da učestvujete u poslovima gde se obrće veliki novac.
Merkur će 14. februara ući u znak Vodolije, što će vam omogućiti da se bolje organizujete u timskom radu i da ostvarite nove saradničke odnose koji će vam se isplatiti. Venera će praviti konjunkciju sa Marsom i omogućiti vam da pokrenete nova poslovna partnerstva koja će vam otvoriti nova vrata i pomoći da napredujete u karijeri. Jupiter će 18. februara praviti sekstil sa Uranom i doneće vam dobitke kroz saradnju sa inostranim partnerima. Imaćete podršku stručnih osoba. Mars će 23. februara praviti sekstil sa Neptunom i doneće vam osećaj za dobitne poteze u pravom trenutku, što će vam omogućiti da dođete na istaknute pozicije. Vaši poslovni odnosi će se odvijati na visokom nivou i doneće vam veliki uspeh i dobitke.
Nezaposleni Ovnovi će biti u mogućnosti da pronađu novo zaposlenje u oblastima menadžmenta, industrije, ekonomije i zdravstva. Tražiće se vaše kreativne sposobnosti.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Prva polovina februara vam donosi sklad u odnosima sa voljenom osobom i mogućnost da nadoknadite zajedničke trenutke koje ste u prethodnom mesecu propustili zbog potrebe da se posvetite sebi i svojim obavezama. Provodićete više vremena sa voljnom osobom i u krugu porodice. Dobro ćete se razumeti i bićete složni u svemu što vam bude važno.
Venera i Mars će biti u konjunkciji 16. februara i to vam je odličan dan da okrenete novo poglavlje u vašoj emotivnoj vezi. Jedno drugome ćete pružati podsticaje i bićete od inicijative. Uživaćete u zajedničkim aktivnostima. Sekstil Venere sa Neptunom 24. februara doneće vam sposobnost da predosetite šta je vašem partneru potrebno da bi vaš odnos bio skladan.

Ako ste slobodni:

Prva polovina februara će vam proteći mirno, bez značajnih dešavanja. U drugoj polovini meseca ćete upoznati osobu koja će vas privući na prvi pogled i koja će u vama probuditi strasti. Simpatija će biti obostrana. Počećete da se često viđate i brzo ćete ući u intimne odnose u kojima ćete se odlično slagati. Zahvaljujući sekstilu Venere sa Neptunom, doći će do pojave dubokih osećanja i potrebe da započnete vezu koja ima mogućnost da bude ozbiljna, romantična i na duge staze.
Stariji Ovnovi će sredinom februara ući u avanturu sa osobom koju će upoznati preko poslovnih aktivnosti. Između vas će se stvoriti snažna privlačnost i zaljubljenost, što može lako dovesti do početka emotivne veze koja će biti harmonična.

Zdravlje:

Merkur kreće direktno 4 februara, što će vaše zdravlje činiti stabilnim i dovešće do postepenog jačanja imuniteta. Počećete više da se krećete, a prijalo bi vam da upražnjavate svakodnevne fizičke vežbe, šetnju u prirodi i antistres program. Pružiže vam se mogućnost da odete na sistematski pregled i da dobijete predlog programa koji bi vam koristio za čuvanje zdravlja.
Vaša ishrana treba da sadrži namirnice koje sadrže vlakna kako biste izbegli probavne smetnje. Od povrća uzimajte pasulj, brokoli, grašak, sočivo i kupus. Od voća će vam prijati suve šljive, banane, jabuke i kruške. Umanjite konzumaciju mesa i češće spremajte ribu. Kao dodatak ishrani koristiće vam čia i lanene semenke, zobene žitarice, crna čokolada i B vitamin.

Srećni brojevi:

2, 5, 12, 17, 23


bikBIK

Posao:

Dragi Bikovi,
Merkur će krenuti direktno 4 februara nakon čega ćete započeti sa reorganizacijom planova u onom delu gde ste primetili da postoje propusti i greške. Usmerićete se na organizaciju novih poslova i radnih zadataka. Potrudićete se da obnovite kontakte sa osobama koje vam mogu dati podršku i stručni savet. Mars će praviti sekstil sa Jupiterom, što će poboljšati vašu saradnju sa inostranim partnerima i sa obrazovnim institucijama, kao i društvenim organizacijama. Uspeh i uvećana zarada vas očekuju ako se bavite turizmom, prosvetom, transportom i trgovinom robom iz uvoza. Konjunkcija Sunca sa Saturnom će vam omogućiti da pokrenete jedan veliki i dugoročni projekat u koji će biti uključena moderna tehnologija i gde ćete vi biti rukovodilac. Nadređeni će vam poveriti odgovorne radne zadatke. Merkur će 14. februara ući u znak Vodolije i vaše polje karijere, što će vam doneti plodne ideje kako da ostvarite uspon u karijeri i probijete se ispred konkurencije. Umećete vaše znanje, radne veštine, pregovaračke sposobnosti i iskustvo da iskoristite za veliki uspeh.
Venera će 16. februara praviti konjunkciju sa Marsom i doneće vam početak plodne saradnje sa partnerom iz inostranstva. Ova saradnja će vam otvoriti mnoga vrata, a imaćete i važnu stručnu i finansijsku podršku. Sekstil Jupitera sa Uranom uticaće povoljno na vaše saradničke odnose koje ćete uspeti znatno da poboljšate. Uspešna saradnja će vam doneti dobitke i ubrzano ostvarenje važnih radnih zadataka. Poslodavci i klijenti će početi više da vas vrednuju i da vas vide kao autoritet u vašoj oblasti rada. Mars će 23. februara praviti sekstil sa Neptunom, što će vam doneti dobar osećaj za dobitne poteze u pravom trenutku. Bićete u mogućnosti da uvećate vaše stručne sposobnosti i da se usavršite za nove metode rada.
Nezaposleni Bikovi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima finansija, turizma, mehanike, građevinarstva i prosvete.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Sekstil Marsa sa Jupiterom u prvoj dekadi februara doneće vam mogućnost da otputujete sa partnerom na mesto gde ćete moći da se posvetite jedno drugom u potpunosti i uživati u dobrom provodu. Odlazak na planinu, na zimovanje, imao bi značajan uticaj na stabilnost vašeg odnosa. Bićete posvećeni zajedničkim interesovanjima i planovima za budućnost.
Mars će praviti sekstil sa Neptunom u trećoj dekadi februara, što će vas motivisati da poboljšate društveni život. Sa voljenom osobom ćete posećivati mesta za izlazak koja vam oboma prijaju i družićete se intenzivno sa zajedničkim prijateljima. Zajedno ćete učestvovati u društvenim akcijama u svrhu poboljšanja uslova života u vašem okruženju.

Ako ste slobodni:

Februar vam donosi povoljne prilike za putovanja i zabavu sa prijateljima. Imaćete više od jedne prilike da započnete novu emotivnu vezu ali će vas najviše privući osoba koja će biti originalna, ambiciozna i puna inicijative, sa snažnom pokretačkom energijom. Kako će to biti neko ko živi u drugom gradu, započećete vezu na daljinu ali ćete pre toga imati intimne odnose kroz koje ćete osećati kako ste odličan spoj i kako jedno drugome možete doneti nova iskustva u ljubavi.
Stariji Bikovi će imati avanturu na putovanju sa osobom koja će ih neodoljivo privući svojim izgledom, magnetizmom i optimističkim duhom. Ostaćete u kontaktu i nakon povratka sa putovanja. Oboje ćete osećati potrebu da nastavite odnos.

Zdravlje:

Tokom februara vas očekuje dobro i stabilno zdravlje. Potrebno je da se dovoljno odmarate i da imate svakog dana vreme za psihofizičku relaksaciju. Imunitet će vam biti u porastu, fizička kondicija u dobroj formi ali je neophodno da održavate vaše zdravlje stabilnim. To žete postići kroz umerenost u jelu i piću, kao i kroz rekreativne fizičke vežbe poput šetnje.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice sa antioksidansima. Od povrća uzimajte beli i crni luk, spanać, brokoli, pasulj, krompir, kupus i šargarepu. Za doručak jedite tofu sir sa cveklom. Od voća uzimajte suvo grožđe, šljive i brusnice, jabuke, banane, kivi, pomorandže i grejpfrut. Pijte zeleni čaj. Od dodataka jelima uzimajte morske alge, đumbir, cimet i kurkumu.

Srećni brojevi:

4, 11, 16, 21, 25


blizanciBLIZANCI

Posao:

Dragi Blizanci,
Merkur će krenuti direktno 4. februara i olakšaće vam rešavanje finansijskih teškoća na koje ste nailazili u proteklom periodu. Biće vam lakše da naplatite vaša potraživanja i pokrijete dugovanja. Imaćete plodne ideje kako da poboljšate obrt novca i počećete da pravite nove finansijske planove. Mars će praviti sekstil sa Jupiterom, što će vam doneti napredak u razvoju prioritetnih i velikih projekata. Uspećete da obezbedite neophodna sredstva, bićete vešti u prevazilaženju prepreka i pružiće vam se mogućnost da ostvarite uspeh koji će vam obezbediti napredak u karijeri i bolje radne pozicije. Konjunkcija Sunca sa Saturnom će vam doneti važnu podršku koja obuhvata stručnu i finansijsku pomoć od osoba na visokom položaju, velikih preduzeća i državnih institucija. Započećete saradnju sa inostranim partnerom. Mars će 8. februara praviti trigon sa Uranom i omogućiće vam uspešno ostvarenje ideje koja će vam obezbediti bolju zaradu i efikasniji platni promet. Naći ćete način da prevaziđete brojne prepreke koje su vam pravile smetnje u poslu i saradnji.
Merkur će 14 februara ući u znak Vodolije i započećete da planirate uvođenje novih tehnologija i metoda rada u vaš posao. Konjunkcija Venere sa Marsom će vam obezbediti početak plodne saradnje, pokretanje novih usluga i kreativnog projekta koji će vam doneti očekivanu zaradu. Jupiter će 18. februara praviti sekstil sa Uranom i obezbediće vam ostvarenje plodne ideje koja će vam doneti uspon u karijeri. Najviše uspeha ćete imati ako se bavite zdravstvom i modernim tehnologijama. Mars i Venera će u trećoj dekadi februara praviti sekstil sa Neptunom, što će vam dati odličan osećaj za dobitne poteze i za uspešne investicije. Steći ćete dragocena iskustva, poboljšati radne veštine, ispoljiti autoritet i zauzeti višu radnu poziciju.
Nezaposleni Blizanci će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima finansija, bezbednosti, zdravstva, ekonomije, inženjeringa i modernih tehnologija.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Mars će u prvoj dekadi februara praviti sekstil sa Jupiterom koji vlada vašim poljem ljubavi. Sa voljenom osobom ćete se slagati u vezi zajedničkih ciljeva i u vezi ulaganja zajedničkih finansija. Imaćete više vremena za intimne trenutke i unećete više strasti u vaš odnos, što će vam omogućiti da budete bliski i da jedno drugom pružate potrebne podsticaje.
Jupiter će 18. februara praviti sekstil sa Uranom i omogućiće vam da u vaš odnos sa partnerom unesete nešto novo što će vam doneti poboljšanja i mogućnosti da ostvarite jedan važan zajednički cilj. Sekstil Marsa i Venere sa Neptunom će vam doneti više emocionalne otvorenosti topline. Imaćete bolji osećaj za potrebe voljene osobe i ispunićete joj jednu želju.

Ako ste slobodni:

Prva dekada februara vam donosi poznanstvo sa osobom koja će u vama probuditi strasti i koja će ispunjavati vaše trenutno visoke kriterijume i očekivanja u ljubavi. Vaša nova simpatija će pokazivati osećaj za kulturu, ophodiće se prema vama sa pažnjom i razumevanjem. Posedovaće ambiciju, stabilan karakter i inteligenciju, što će vam izuzetno prijati. Često ćete se viđati i voditi zanimljive razgovore. U drugoj polovini meseca ćete spontano započeti skladnu vezu.
Stariji Blizanci će preko poslovne saradnje upoznati osobu sa kojom će otkriti slična interesovanja i ubrzo će početi da se viđaju privatno, izvan posla. Između vas dvoje će doći do obostranih osećanja i do kraja meseca ćete biti spremni za vezu.

Zdravlje:

Povoljni aspekti Marsa koji vlada vašim poljem ljubavi sa Jupiterom i Uranom vam u prvoj polovini februara donose jak i stabilan imunitet, kao i ideje kako da vaše zdravlje održavate stabilnim kroz nove metode zdravog života i ishrane. Bićete otporni na stres. U drugoj polovini februara ćete biti puni snage i praktikovaćete svakodnevne fizičke vežbe i aktivnosti.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice bogate proteinima. Za doručak vam se preporučuje jogurt, tvrdi sirevi, integralni hleb, jaja i slanina. Za glavni obrok jedite više mesa, kao što je piletina i ćuretina, kao i morska riba, uz pirinač. Od voća jedite jabuke, ananas i sušeno voće poput urme. Od povrća jedite soju, grašak, spanać, krompir i brokoli.

Srećni brojevi:

3, 7, 14, 18, 22


rakRAK

Posao:

Dragi Rakovi,
Merkur će 4. februara krenuti direktno, što će vam omogućiti da se angažujete oko radnih zadataka koje obavljate u saradnji sa poslovnim partnerima i da se vratite dogovorima oko zajedničkih projekata koje planirate da pokrenete, a oko kojih niste mogli da se složite u prethodnom periodu. Mars će praviti sekstil sa Jupiterom i doneće vam napredak u odnosima sa inostranim partnerom, kao i dobijanje stručne i finansijske podrške od strane institucija od kojih ste to potraživali. Uspeh vas očekuje ako se bavite javnim poslovima, ekonomijom, istraživačkim radom kao što je istraživanje tržišta, marketingom, izdavačkom delatnošću, turizmom ili prosvetom. Konjunkcija Sunca sa Saturnom navešće vas na ozbiljno i temeljno planiranje finansijskih transakcija. Započećete da prikupljate neophodna sredstva za pokretanje velikog i dugoročnog projekta koji zahteva velika ulaganja. Mars će 8. februara praviti trigon sa Uranom, što će vam omogućiti da započnete plodnu saradnju i unapredite vaša postojeća poslovna partnerstva. Neočekivani uspeh vas očekuje u javnosti.
Merkur će 14. februara ući u znak Vodolije, što će vam omogućiti da ostvarite profit od uvođenja novih tehnologija i metoda rada u vaše poslovanje. Konjunkcija Venere sa Marsom označiće početak obostrano korisnog partnerstva na dug period koji će vam osim dobitaka koje donosi, znatno olakšati dalji rad na velikim projektima. Jupiter će 18. februara praviti sekstil sa Uranom, što će unaprediti vašu saradnju sa inostranim firmama i doneti vam neočekivane prilike da unapredite vaše radne veštine i sposobnosti jer ćete biti pozvani na razne seminare. Mars i Venera će u trećoj dekadi februara praviti sekstil sa Neptunom i doneće vam dobar osećaj za potrebe klijenata i javnosti, što će uvećati vašu zaradu.
Nezaposleni Rakovi će biti u mogućnosti da dobiju zaposlenje u oblastima marketinga, turizma, transporta, veletrgovine, pravosuđa i knjigovodstva.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Sekstil Marsa sa Jupiterom u prvoj dekadi februara pružiće vam mogućnost da odete sa voljenom osobom na putovanje koje će vam uneti više dinamike i omogućiti nova i osvežavajuća iskustva u vašem odnosu. Konjunkcija Sunca sa Saturnom će vam doneti slaganje oko ulaganja zajedničkih finansija u unapređenje vašeg zajedničkog života i vašeg doma.
Konjunkcija Venere sa Marsom 16. februara uneće više strasti u vaš odnos sa partnerom i imaćete više vremena za da se posvetite zajedničkim ciljevima oko kojih ćete se u potpunosti složiti kako želite da ih ostvarite. Sekstil Marsa i Venere sa Neptunom će vas činiti punim razumevanja, dubokih osećanja i spremnim da budete oslonac partneru gde bude potrebno.

Ako ste slobodni:

Poznanstvo sa osobom koja živi u udaljenom kraju ili inostranstvu, pretvoriće se u obostrane simpatije i potrebu da se svakodnevno čujete, budete u kontaktu i razmenjujete iskrena osećanja. Moguć je i dogovor da odete na putovanje gde biste se videli sa vašom simpatijom i proveli nekoliko dana zajedno. U tom slučaju ćete se lepo provesti i nećete se razočarati. Ovo će biti veza na daljinu ali će biti otvorene mogućnosti da vremenom dođe do zajedničkog života.
Nešto stariji Rakovi će otići na putovanje gde će upoznati osobu koja će im se na prvi pogled dopasti i sa kojom će započeti intenzivno viđanje i intimne odnose. Kontakt će se nastaviti i po povratku sa putovanja, a moguća je i veza.

Zdravlje:

Sekstil Marsa sa Jupiterom u prvoj dekadi februara će uticati na jačanje vašeg imuniteta. Na stabilnost vašeg zdravlja ćete uticati tako što ćete praktikovati jogu ili slične metode za psihofizičku relaksaciju, a koristićete i sredstva za detoksikaciju organizma. Osim što ćete vašu kondiciju podići na viši nivo, ovo će vam doneti i naglašenu otpornost na stresne okolnosti.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje su u osnovi bazne. To su mandarine, ananas, jabuke, kivi i grejpfrut od voća. Od povrća uzimajte sočivo, crni luk, rukolu, grašak, brokoli, šargarepu, kelerabu i crvenu papriku. Prijaće vam pšenične klice, pečurke, indijski orah, a kao dodatak ishrani koristite morske alge, kombuhu, limun i mineralnu vodu.

Srećni brojevi:

2, 6, 13, 18, 24


lavLAV

Posao:

Dragi Lavovi,
Merkur će 4. februara krenuti direktno, što će poboljšati vaše odnose sa radnim kolegama i omogućiti vam da nastavite rad na uvođenju novih ponuda u vaš sektor usluga, oko čijeg je planiranja i organizacije dolazilo do čestih zastoja u ranijem periodu. Doći će i do porasta vrednosti vaših akcija koje su bile u padu jedno vreme. Mars će praviti sekstil sa Jupiterom, što će vam omogućiti da ostvarite bolji platni promet i veći obrt novca. Oblasti u kojima ćete imati mogućnost za uvećanje zarade su trgovina i proizvodnja mehanizacije i alata, zdravstvo, finansije i projektovanje. Sunce će praviti konjunkciju sa Saturnom i bićete u mogućnosti da pokrenete jedan veliki projekat u saradnji sa dugogodišnjim poslovnim partnerom. Vaši nadređeni će vam poveriti više odgovornosti i pružiti vam šansu da napredujete u karijeri ali ćete morati da se dokažete i ulažete velike napore. Započećete partnerstvo sa osobom na visokom položaju. Mars će 8. februara praviti trigon sa Uranom, što će vam omogućiti da započnete novi projekat koji će uključivati nove tehnologije i moderne metode rada.
Merkur će 14. februara ući u znak Vodolije, što će vas zainteresovati da se usmerite na planiranje projekata od javnog značaja, kao i da više pažnje obratite na marketing kako bi vaše usluge i proizvodi lakše nalazile put ko klijenata i kupaca. Jupiter će 18. februara praviti sekstil sa Uranom, što će vam doneti premeštaj na novo radno mesto koje će biti bolje od prethodnog i dobićete rukovodeću poziciju u jednom projektu. Ako ste privatnik, pokrenućete nešto sasvim novo, što će vam doneti veliku zaradu i veći obim poslovanja. Sekstil Marsa i Venere sa Jupiterom u trećoj dekadi februara uticaće na uvećanje obrta novca i doneće vam dobitke, kao i srećne okolnosti koje će vam omogućiti da preteknete konkurenciju .
Nezaposleni Lavovi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima finansija, usluga, zdravstva, metalske industrije, inženjeringa i modernih tehnologija.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Sunca sa Saturnom 4. februara u vašem polju ljubavi i braka suočiće vas sa važnim stvarima u vašem odnosu sa partnerom ali i sa onim što vam je pravilo velike smetnje i dovodilo do zahlađenja u proteklom periodu. Od vas će se očekivati da prihvatite više odgovornosti za vaš zajednički život i da doprinesete ostvarenju zajedničkih ciljeva.
Sekstil Jupitera sa Uranom u drugoj polovini februara odraziće se povoljno na vaš odnos sa voljenom osobom jer ćete uneti nešto novo u vašu vezu što vam je nedostajalo. Uživaćete u zabavi i bićete emotivno otvoreni i puni topline prema partneru. Pružiće vam se mogućnost da odete na putovanje koje će vas zbližiti i ostvarite važan i veliki zajednički cilj.

Ako ste slobodni:

Vaši kriterijumi prilikom izbora potencijalnog partnera za emotivnu vezu biće tokom februara visoki i strogi zahvaljujući uticaju konjunkcije Sunca sa Saturnom. Upoznaćete već u prvoj polovini meseca nekoga ko će delovati dovoljno ozbiljno, stabilno i ko će biti komunikativan i ambiciozan, otvoren na emotivnu vezu sa zajedničkim ciljevima na dugi rok. U drugoj polovini februara ćete se dovoljno upoznati da biste zaključili kako jedno drugom odgovarate za skladnu vezu.
Nešto stariji Lavovi će upoznati osobu koja je njihova sušta suprotnost, a upravo to će biti ono što će ih privući. Kako će i druga osoba biti zainteresovana za vas, ubrzo ćete otkriti kako se odlično dopunjujete i do kraja meseca ćete započeti vezu.

Zdravlje:

Merkur će krenuti na početku februara direktno u vašem polju zdravlja i to će doprineti postepenom jačanju vašeg imuniteta. Sekstil Marsa sa Jupiterom će vas podržati u detoksikaciji vašeg organizma primenom novih metoda, što će dodatno ojačati vaše opšte zdravstveno stanje. U drugoj polovini februara ćete biti otporni na sve vrste stresnih okolnosti.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice viših kalorijskih vrednosti. Od voća jedite banane, jabuke, suvo grožđe i ostalo sušeno voće. Kikiriki, orah i semenke suncokreta možete uzimati svakodnevno. Od povrća jedite ajvar, krompir, pasulj i suvi grašak. Za doručak obavezno uzimajte jogurt i kajmak. Od mesa će vam prijati govedina, a od ribe girice i tunjevina.

Srećni brojevi:

3, 11, 14, 20, 25djevicaDJEVICA

Posao:

Drage Device,
Merkur će krenuti direktno 4. februara i počećete polako da rešavate zastoje koje ste imali u kreativnom radu jer ste bili u manjku sa plodnim idejama i u nedostatku inspiracije. Sada ćete da nadoknadite izgubljeno vreme i bićete bolje organizovani. Uspeh vas očekuje ako se bavite prosvetom i zabavom. Mars će praviti sekstil sa Jupiterom, što će vam doneti porast popularnosti u odnosima sa javnošću, nadređeni će vam pokloniti više poverenja, a bićete i u mogućnosti da lako rešavate sve administrativne i pravne obaveze i obezbedite sa lakoćom neophodnu dokumentaciju za aktuelne radne zadatke. Poboljšaćete odnose sa poslovnim partnerima. Sunce će praviti konjunkciju sa Saturnom i bićete u mogućnosti da pokrenete jedan veliki projekat koji bi trebao da vam donese sigurnu zaradu na dugoročnom planu. Uspeh vas očekuje ako se bavite zdravstvom i uslugama. Mars će 8. februara praviti trigon sa Uranom i doneće vam neočekivano povoljne uslove za dobijanje stručne i finansijske podrške, za uvećanje vaših radnih veština, kao i za saradnju sa inostranim partnerom.
Merkur će 14. februara ući u znak Vodolije i započećete da planirate i organizujete uvođenje novih usluga. Ako ste privatnik, zaposlićete nove radnike koji poseduju stručne veštine koje odgovaraju najnovijim radnim tehnologijama. Venera će praviti konjunkciju sa Marsom 16. februara i doneće vam mogućnost pokretanja projekta koji zahteva kreativne sposobnosti, a imaćete uspeha i u oblastima dizajna. Jupiter će 18. februara praviti sekstil sa Uranom, što će vam doneti dobitke kroz međunarodnu trgovinu, transport, turizam i IT oblasti. Sklopićete unosne ugovore i plodna partnerstva. Sekstil Marsa i Venere sa Neptunom će vam doneti u trećoj dekadi meseca dobar osećaj za potrebe javnosti i klijenata.
Nezaposlene Device će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima javnosti, pravosuđa, ekonomije, inženjeringa, zdravstva i usluga.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Sekstil Marsa sa Jupiterom 4. februara uneće više dinamike u vaš odnos sa voljenom osobom. Bićete u mogućnosti da unesete više zabave i izlazaka na mesta gde se možete dobro provesti. Umećete da voljenu osobu pokrenete na zajedničke aktivnosti i da je činite nasmejanom, zadovoljnom i ispunjenom srećom. Ispunićete partneru obećanje koje ste ranije dali.
Jupiter će praviti sekstil sa Uranom u drugoj polovini februara, što će vama i vašem partneru doneti neočekivano povoljnu mogućnost da otputujete u inostranstvo turistički ili na zimovanje i dobro se provedete. Uživaćete u otkrivanju novih zajedničkih interesovanja. Sekstil Marsa i Venere sa Neptunom uneće u vašu vezu mnogo emotivne topline i podsticaja.

Ako ste slobodni:

Početkom februara ćete upoznati osobu koja će u vama probuditi strasti, a ubrzo će se pojaviti obostrana zaljubljenost. Viđaćete se često i otkrićete kako imate isti ukus za zabavu i slične potrebe u ljubavi. U drugoj polovini februara ćete otkriti i kako vas slične stvari u životu interesuju i sve više ćete se oduševljavati novim i novim saznanjima jedno o drugom. U trećoj dekadi meseca ćete spontano započeti emotivnu vezu koja će biti puna dubokih i iskrenih osećanja.
Starije Device će upoznati osobu koja će ih u svemu dobro razumeti i koja će znati kako da ih pokrene na akciju i čini optimistički raspoloženim. Nećete moći da odolite šarmu vaše nove simpatije i do kraja meseca ćete ući u novu vezu.

Zdravlje:

Konjunkcija Sunca sa Saturnom u vašem polju zdravlja na početku februara će vas navesti da obavite neophodne sistematske preglede i da potražite novi metod za održavanje vašeg zdravlja u stabilnom stanju. Potražićete i nove metode za poboljšanje zdravlja i ublažavanje postojećih hroničnih tegoba. Tegobe su moguće sa zglobovima i krvim pritiskom.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje spadaju pod zdravu hranu. Potrebno je da jedete više žitarica kao što su pšenične klice, ovsene i ražene pahuljice, raženi hleb i integralni pirinač. Prijaće vam orasi, badem suncokretove semenke. Od povrća jedite kiseli kupus, brokoli, grašak i pasulj. Od voća jedite suvo grožđe, jabuke i banane. Ribu jedite često.

Srećni brojevi:

5, 12, 17, 21, 26


vagaVAGA

Posao:

Drage Vage,
Merkur će 4 februara krenuti direktno i omogućiće vam da počnete da polako i sigurno nadoknađujete odložene radne zadatke i one koji su bili u zastoju u prethodnom periodu zbog nepovoljnih i otežanih okolnosti i nedostatka sredstava. Najveći deo prolongiranih rokova ćete uspeti da dovršite i izaći ćete iz zaostatka. Obratite posebnu pažnju na neophodan servis sredstava za rad koja su vam neophodna i primarna u poslu. Mars će praviti sekstil sa Jupiterom, što će vam omogućiti da poboljšate promet vaših usluga, posebno ako se bavite generalno uslužnim delatnostima, kao i ako ste specijalizovani za tehničke ili pravne usluge. Imaćete uspeha ako se bavite javnim poslovima ili oblastima zabave i ugostiteljstva. Konjunkcija Sunca sa Saturnom pružiće vam mogućnost da pokrenete jedan važan projekat iz oblasti arhitekture ili dizajna koji zahteva obimne pripreme i visok stepen stručnosti i odgovornosti. Mars će 8. februara praviti trigon sa Uranom i činiće vas izuzetno efikasnim u pronalaženju i primeni načina da ostvarite uvećani obrt novca.
Merkur će 14. februara ući u znak Vodolije i pokrenuće vas da u svom načinu obavljanja radnih zadataka koristite nove metode rada i da pokažete svoju kreativnost i organizacione sposobnosti. Konjunkcija Venere sa Marsom otvoriće vam mogućnosti da započnete nešto u sopstvenoj režiji, kao što je salon lepote ili zanatska radionica. Jupiter će 18. februara praviti sekstil sa Uranom, što će vam doneti neočekivane pogodnosti da ostvarite veliku zaradu kroz program usluga koji ste prethodno dobro razradili. Isplatiće vam se višestruko ono što ste uložili u aktuelne projekte. Sekstil Marsa i Venere sa Neptunom u trećoj dekadi februara će vam olakšati da sve obaveze dovršite u predviđeno vreme. Bićete precizni i efikasni.
Nezaposlene Vage će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima dizajna, lepote, programiranja, finansija i građevinske industrije.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Sekstil Marsa sa Jupiterom u prvoj dekadi februara omogućiće vam da pružite više pažnje članovima porodice i da se potrudite da u saradnji sa voljenom osobom poboljšate uslove života u vašem domu. Unećete nešto novo u vašu emotivnu vezu što će nadoknaditi ono što vam je nedostajalo i doneće vam više bliskosti. Uvećaćete i zajedničke finansije i imovinu.
Konjunkcija Venere sa Marsom 16. februara omogućiće vam da postignete stabilnost u odnosu sa voljenom osobom, da uneste više strasti i sklada i da pokrenete zajedničke aktivnosti koje bi vas vodile ka ostvarenju dugoročnih zajedničkih ciljeva. Sekstil Marsa i Venere sa Neptunom će vam omogućiti da postignete sve što vam bude potrebno u vašem odnosu.

Ako ste slobodni:

Februar će vam biti dosta povoljno postavljen za ulazak u novu emotivnu vezu, a svakako ćete upoznati jednog ili dva ozbiljna kandidata koji će vas privući, kako svojim izgledom, tako i osobinama. Najvažnija će biti konjunkcija Venere sa Marsom sredinom meseca jer će vam doneti poznanstvo sa osobom koja se uklapa u vaša očekivanja i sa kojom ćete imati obostranu zaljubljenost. Vrlo brzo ćete ući u intimne odnose, a odmah potom i u vezu. Osećaćete duboku privrženost.
Starije Vage će tragati za ozbiljnom vezom i sa osobom koja je spremna za zajednički život i porodicu. Upoznaćete nekoga ko je razveden i kome je potreban životni partneri jednako koliko i vama. Imaće osobine koje su vam važne.

Zdravlje:

Vaša kondicija će biti iznad proseka jer ćete se kretati više nego obično i praktikovaćete svakodnevne fizičke vežbe kao i neki od sistema psihofizičke relaksacije. To će doprineti da vaš imunitet ojača i dovešćete svoje zdravlje u stabilno stanje. Važno je da ne preterujete u jelu, piću i drugim životnim zadovoljstvima i da se redovno odmarate. Izbegavajte stres.
Prijalo bi vam da tokom februara praktikujete dijetalnu ishranu. Od povrća jedite zelenu salatu, krastavac, kiseli kupus, papriku, spanać, šargarepu i brokoli. Orašasti plodovi su vam važni u ishrani, pa uzimajte orah, suncokretove semenke i badem. Jedite morsku ribu, grilovano meso i jaja. Izbegavajte sve vrste mlečnih proizvoda, slatkiše, hleb i peciva.

Srećni brojevi:

4, 9, 16, 18, 23


skorpijaŠKORPIJA

Posao:

Dragi Škorpioni,
Merkur će krenuti direktno 4. februara, što će vam doneti veliko olakšanje u pogledu poslovne komunikacije i sastanaka koji su u prethodnom periodu bili puni nesporazuma, kašnjenja i odlaganja. Počećete da postepeno nadoknađujete sve radne zadatke i druge obaveze koje ste bili primorani da odložite zbog nepovoljnih okolnosti i raznih prepreka. Nastavićete pregovore oko novih projekata oko kojih niste uspeli da se uskladite sa drugom stranom. Sada ćete imati više šanse da uspešno okončate pregovore i postignete korisne sporazume. Mars će praviti sekstil sa Jupiterom i omogućiće vam da ostvarite napredak u projektima vezanim za dizajn, prosvetu i zabavu. Vaši planovi i dogovori u vezi tih oblasti će biti uspešni i njihova realizacija će vam doneti zaradu višu od očekivane. Konjunkcija Sunca sa Saturnom će vam pružiti mogućnost da pokrenete sopstveni biznis ili da veći deo svog posla radite od kuće. To će vam doneti stabilnost u poslu ali će zahtevati viši stepen odgovornosti i tačnost u rokovima. Uspeh vas očekuje u građevinskoj industriji i menadžmentu.
Trigon Marsa sa Uranom vam donosi 8. februara uspeh u javnosti i oblastima komunikacija. Ostvarićete dobitke kroz poslove koje radite u saradnji sa poslovnim partnerima. Merkur će 14. februara ući u znak Vodolije i činiće vas dobro organizovanim u završnom delu dogovorenih obaveza. Na vreme ćete sve postizati. Konjunkcija Venere sa Marsom omogućiće vam pokretanje novih poslova vezanih za trgovinu, usluge i marketing. Jupiter će 18. februara praviti sekstil sa Uranom i donosi vam neočekivani uspeh jedne vaše kreativne ideje koja će vam doneti pohvale u javnosti i dobitke. U trećoj dekadi meseca ćete imati dobar osećaj za poteze koji će vam u budućnosti doneti veliku zaradu i napredak u karijeri.
Nezaposleni Škorpioni će dobiti povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima ugostiteljstva, komunikacija, saobraćaja, trgovine, javnosti i marketinga.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Trigon Marsa sa Uranom 8. februara doneće vam poboljšanu komunikaciju sa partnerom. U svemu ćete se dobro razumeti i lako ćete se dogovarati, poštovati dogovore i planirati zajedničke ciljeve. U vašu vezu ćete uneti nešto novo što će vam doneti osveženje koje vam je nedostajalo i što će vam omogućiti više dinamike, strasti i međusobnih podsticaja i podrške .
Konjunkcija Venere sa Marsom u drugoj polovini februara pokrenuće vas na prijatne i iskrene razgovore sa voljenom osobom o svemu što vam je važno i to će vaš odnos činiti stabilnim. Sekstil Jupitera sa Uranom će vam doneti više zajedničke zabave, ostvarenje važnih potreba u ljubavi i doneće vam promene koje će značajno unaprediti vaš odnos.

Ako ste slobodni:

Februar vam donosi izuzetno povoljne šanse da upoznate osobu sa kojom biste mogli da započnete skladnu i ozbiljnu emotivnu vezu. Već u prvoj dekadi meseca ćete upoznati osobu punu optimizma, ambicioznu, komunikativnu, koja će imati upravo one osobine koje odgovaraju vašim potrebama u ljubavi. Zaljubljenost će biti obostrana. Provodićete mnogo vremena zajedno i otkrićete kako imate mnogo zajedničkog. Do kraja meseca ćete započeti emotivnu vezu punu ljubavi.
Stariji Škorpioni će upoznati osobu koja će ih potpuno opčiniti svojom inteligencijom i dobrim raspoloženjem. Jedno drugome ćete se dopasti na prvi pogled i nakon kraćeg upoznavanja ćete početi da se viđate. Spontano ćete ući u vezu.

Zdravlje:

Zdravlje će vam tokom februara biti stabilno. Bićete puni snage i praktikovaćete svakodnevne fizičke vežbe, kao i psihofizičku relaksaciju. Bićete privučeni novim metodama brige o zdravlju i bavićete se meditacijom, jogom, zdravom ishranom, kao i drugim metodama koje će doprineti da se osećate generalno bolje. Vaš imunitet će biti u porastu.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje sadrže vlakna. To su pasulj, artičoka, čia i lanene semenke, avokado, suve šljive, kukuruz, brokoli i grašak. Za doručak možete uzimati zobene žitarice. Od voća jedite jabuke, kruške, pomorandže i banane. Za dodatak ishrani koristite badem i crnu čokoladu. Pijte zeleni čaj. Uzimajte B vitamin i med.

Srećni brojevi:

7, 12, 18, 23, 26


strelacSTRIJELAC

Posao:

Dragi Strelčevi,
Merkur će 4. februara krenuti direktno i olakšaće vam rukovanje novcem i sprovođenje finansijskih planova u delo. Uspećete da polako nadoknadite zastoje koje ste imali u prethodnom periodu, pa čak i da pokrijete gubitke koje su vam ti zastoji naneli. Mars će praviti sekstil sa Jupiterom, što će vam omogućiti da investirate novac u sredstva za rad ali i u nekretnine. Imaćete dobar osećaj za tokove novca i jasan pravac u koje oblasti da usmeravate vaše investicije kako biste ostvarili očekivani profit. Konjunkcija Sunca sa Saturnom će vam omogućiti da pokrenete važne pregovore u vezi jednog velikog projekta koji se odnosi na moderne tehnologije i zahteva visok stepen stručnosti i odgovoran pristup. Pregovori će biti teški i zahtevaće od vas veliku veštinu i strpljenje, a iznad svega taktičnost. Mars će 8. februara praviti trigon sa Uranom, što će vam omogućiti da u vaš sektor usluga uvedete primenu novih metoda rada, što će vas uskladiti sa modernim trendovima i privući veći broj korisnika i klijenata. Uspeh vas očekuje ako se bavite oblastima zdravstva.
Merkur će 14. februara ući u znak Vodolije, što će vas motivisati da isplanirate nove strategije za pregovore koji su u toku ali i za one koje planirate da pokrenete. Doći će do izražaja vaše veštine u oblasti trgovine. Konjunkcija Venere sa Marsom u vašem polju finansija pokrenuće vas ka investiranju u dugoročne projekte, akcije i investicione fondove, što će doprineti poboljšanju vašeg opšteg finansijskog stanja. Jupiter će 18. februara praviti sekstil sa Uranom i doneće vam povoljne uslove da proširite vaše poslovanje na nove oblasti, da pronađete bolji i veći prostor za rad, kao i da poboljšate odnose sa radnim kolegama. Ako ste privatnik, zaposlićete novo osoblje koje će se pokazati visoko stručno i pouzdano.
Nezaposleni Strelčevi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima usluga, zdravstva, finansija, ekonomije, prometa nekretnina i trgovine na veliko.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Prelazak Merkura u direktan hod u prvoj dekadi februara poboljšaće vaše odnose sa voljenom osobom i bićete u mogućnosti da prevaziđete nesporazume na koje ste ranije nailazili. Konjunkcija Merkura sa Plutonom će vam doneti veliko razumevanje međusobnih potreba u vašoj vezi. Posvetićete se novim zajedničkim ciljevima i ostvarićete ih.
Merkur će 14. februara ući u znak Vodolije, što će vas činiti komunikativnim i imaćete više inicijative za zajedničke aktivnosti i planove. Podelićete sa partnerom vaše nove ideje, a on će vas saslušati i prihvatiti vaše predloge. U trećoj dekadi februara može doći do iznenadnih ali prolaznih nesuglasica oko zajedničkih finansija. Uspećete to da rešite.

Ako ste slobodni:

Početkom druge dekade februara upoznaćete osobu koja će vas neodoljivo privući i koja će na vas ostaviti duboki pozitivan utisak već pri prvom susretu jer će dodirnuti srž vašeg bića. Imaćete utisak da ste upoznali nekoga ko vas poznaje bolje nego svi drugi. Simpatije će biti obostrane i ubrzo ćete početi da se viđate i razgovarate. Odlično ćete se razumeti gotovo u svemu, a pojaviće se i iskre strasti uz osećanja koja će biti sve jača. Do kraja meseca ćete biti u vezi.
Nešto stariji Strelci će upoznati osobu sa kojom će imati mnogo sličnih interesovanja i tema za razgovor, a koja će umeti da ih zabavi i razonodi. Ući ćete u intimne odnose vrlo brzo nakon prvog susreta. Do kraja meseca moguća je i veza.

Zdravlje:

Sekstil Jupitera sa Uranom koji prolazi kroz vaše polje zdravlja doneće vam nove ideje i informacije o načinu da vaše opšte zdravstveno stanje održavate u stabilnoj formi. Bavićete se metodama koje do sada niste isprobali, a koje će imati vrlo pozitivnog efekta. Istraživaćete zdravu ishranu i antistres metode. Bićete otporni na stres i u odličnoj kondiciji.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice sa antioksidansima. Na prvom mestu je potrebno da jedete više voća kao što su suvo grožđe i suve šljive, zatim banane, jabuke, pomorandže, kivi, avokado i borovnice. Od povrća jedite spanać, brokoli, pasulj, slatki i kiseli kupus i šargarepu. Od mlečnih proizvoda uzimajte tofu sir, a od mesa morsku ribu. Pijte više vode.

Srećni brojevi:

3, 7, 16, 20, 24


jaracJARAC

Posao:

Dragi Jarčevi,
Merkur će 4. februara krenuti direktno, što će vam omogućiti da se bolje organizujete, da ispravite propuste koje ste napravili u proteklom periodu u obavljanju radnih zadataka i da nadoknadite ono što ste bili primorani da odložite zbog nepovoljnih okolnosti, nedostatka sredstava i kašnjenja u isporukama potrebnog materijala. Mars će praviti sekstil sa Jupiterom, što će vas motivisati da ulažete više napora u pregovore oko novih i aktuelnih projekata, u proširenje vaših trgovačkih kapaciteta i u poboljšanje logistike, kao što su prevoz i skladišta. Sunce će praviti konjunkciju sa Saturnom, što će od vas zahtevati savestan i odgovoran pristup upravljanju novcem. Vaši naređeni će vam poveriti odgovornije zadatke i tražiće od vas ulaganje ozbiljnih napora. To vam može doneti napredak u karijeri. Mars će 8. februara praviti trigon sa Uranom i pružiće vam se mogućnost da lako i efikasno ostvarite vaše ideje o uvećanju zarade pri čemu ćete ući u izvesan rizik ali će vam se isplatiti. Uspeh vas očekuje ako se bavite prosvetom, dizajnom, IT oblastima i menadžmentom.
Merkur će 14. februara ući u znak Vodolije i otvoriće vam nove mogućnosti za investiranje. Bićete odlično organizovani u planiranju i rukovanju novcem. Konjunkcija Venere sa Marsom će vam doneti šansu za dobijanje boljeg radnog mesta gde ćete imati izvršnu ili rukovodeću funkciju. Bićete u mogućnosti da započnete sopstveni posao. Jupiter će 18. februara praviti sekstil sa Uranom, što će vam doneti velika ostvarenja i zaradu kroz oblasti komunikacija, kreativne poduhvate, zabavu i ugostiteljstvo. Ako se bavite trgovinom ili komunikacijama, uspećete da proširite obim vašeg poslovanja. U trećoj dekadi februara ćete imati dobar osećaj za poslovne odnose i dobitke kroz trgovinu kozmetikom i kućnom hemijom.
Nezaposleni Jarčevi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima menadžmenta, ugostiteljstva, prosvete i trgovine. Bićete u mogućnosti da pokrenete sopstveni biznis ako to imate u planu.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Sekstil Marsa sa Jupiterom u prvoj dekadi februara doneće vam više razgovora sa partnerom, što će vas oboje činiti dobro raspoloženim i delovaće na oboje opuštajuće. Poverićete partneru neke svoje brige, a on će vam pružiti podršku. Trigon Marsa sa Uranom će vam doneti više zabave i dinamike. Unećete nešto novo u vašu intimu, što će pojačati vašu bliskost.
Konjunkcija Venere sa Marsom u drugoj polovini februara dovešće do buđenja uspavanih strasti, što će izuzetnoi prijati i vama i voljenoj osobi. Više vremena ćete provoditi zajedno i započećete nove zajedničke aktivnosti u čemu ćete uživati. Trigon Jupitera sa Uranom će u vaš odnos uneti više zabave. Otići ćete na zajedničko putovanje i dobro se provesti.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Venere sa Marsom sredinom februara doneće vam poznanstvo sa privlačnom i strastvenom osobom. Doći će do obostrane privlačnosti i vrlo brzo ćete zaključiti kako vas slične stvari privlače i kako imate mnogo tema za razgovor. Počećete da se viđate i što se više budete upoznavali, više žete se dopadati jedno drugom. Doći će do ulaska u intimne odnose u čemu ćete se odlično slagati, a odmah potom ćete započeti emotivnu vezu koja će vam doneti nova iskustva.
Nešto stariji Jarčevi će upoznati osobu koja će im delovati magnetski privlačno i koja će im otvoreno pokazati svoju naklonosti simpatije. Ući ćete u avanturu ali ćete ubrzo shvatiti da ste odličan par za skladnu i ozbiljnu emotivnu vezu.

Zdravlje:

Merkur koji vlada vašim poljem zdravlja će u prvoj dekadi februara krenuti direktno što će dovesti do postepenog jačanja vašeg imuniteta. Počećete da se više krećete i da praktikujete svakodnevne fizičke vežbe. Vaša otpornost na stres će se uvećati u drugoj polovini meseca, ali ćete opet biti osetljivi na stres i na promene vremenskih prilika u trećoj dekadi.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su kalorične. Od voća uzimajte avokado, banane, suvo grožđe, urme, pomorandže i suve šljive. Od orašastih plodova jedite sirovi badem, kikiriki i semenke od bundeve. Od povrća jedite pasulj, grašak, kelj, krompir i kupus. Od mesa jedite piletinu, slaninu i govedinu. Od mlačnih proizvoda kajmak i sir.

Srećni brojevi:

2, 8, 16, 19, 24


vodolijaVODOLIJA

Posao:

Drage Vodolije,
Merkur će 4. februara krenuti direktno i bićete u mogućnosti da se lakše nosite sa preprekama koje vam stvaraju okolnosti na koje ne možete uticati, kao i da sprečite da vam štetu nanose spletke ljudi koji pokušavaju da se iza vaših leđa okoriste na vašu štetu. Nastavićete sa tajnim pregovorima i planovima koji su bili u zastoju neko vreme. Mars pravi sekstil sa Jupiterom i donosi vam mogućnost da uvećate profit kroz poslove koji su povezani sa zdravstvom, službama za pomoć ljudima u nevolji, kao i sa finansijskim institucijama i investicionim fondovima. Sunce će praviti konjunkciju sa Saturnom, što će vam doneti velike odgovornosti i još veće izazove. Vaši nadređeni će od vas zahtevati velike napore i koncentraciju. Ako ste na rukovodećem položaju, upravljaćete velikim projektima, što će staviti na ispit vaše rukovodeće sposobnosti i moraćete da se dokazujete. Mars će 8. februara praviti trigon sa Uranom, što će uvećati vašu efikasnost u obavljanju radnih zadataka i sve dogovorene rokove ćete postići na vreme. Uspećete da jednim tajnim planom prestignete konkurenciju.
Merkur će 14. februara ući u vaš znak, što će vas činiti dobro organizovanim i doneće vam mnogo korisnih ideja koje ćete moći da sprovedete u delo i poboljšate vašu radnu efikasnost. Venera će praviti konjunkciju sa Marsom, što će vam omogućiti da pokrenete realizaciju jednog tajnog plana koji bi mogao da vam donese uspon u karijeri. Imaćete uspeha ako se bavite dizajnom, međunarodnom trgovinom i transportom. Jupiter će 18. februara praviti trigon sa Uranom i omogućiće vam da prikupite sva potrebna sredstva za nabavku najnovijih sredstava za rad koja obuhvataju modernu tehnologiju i koja će značajno ubrzati ostvarenje vaših radnih zadataka. Uložena sredstva ćete vrlo brzo uspeti da povratite i još da zaradite .
Nezaposlene Vodolije će dobiti šansu za novo zaposlenje u oblastima finansija, građevinske industrije, prosvete, inženjeringa i menadžmenta.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Sunca sa Saturnom u prvoj dekadi februara zahtevaće od vas da uvedete značajne promene u vaš odnos sa voljenom osobom. U protivnom će u vaš odnos da se uvuče neprimetno monotonija, a vi sami ćete postati previše neosetljivi emotivno, što bi se negativno odrazilo na stabilnost vaše veze. Potrebni su vam novi zajednički ciljevi.
Sunce će 18. februara ući u znak Riba. Počećete da jasnije uviđate vrline voljene osobe i da više vrednujete pažnju i podršku koju će vam davati. U trećoj dekadi ćete imati više vremena za zajedničke intimne trenutke i unećete više strasti u vašu vezu, što će vam doneti sklad i duboka osećanja. Jedno drugome ćete poveravati brige, što će vas opustiti.

Ako ste slobodni:

Vaši kriterijumi u traganju za osobom koja bi vam odgovarala za emotivnu vezu biće visoki i prilično strogi tokom februara. Nećete udostojiti pogleda nikog ko se većim delom ne uklapa u vaše potrebe i želje u ljubavi. Na prvom mestu će vam trebati neko ko je ozbiljan, iskusan u ljubavi, ima jasne ciljeve i velike ambicije i ko ume da se pokaže i dokaže da vas je dostojan. Upoznaćete osobu koja odgovara ovom opisu sredinom meseca. Mogućnost da uđete u vezu postoji.
Nešto starije Vodolije će biti na distanci u odnosu na osobu koja će uporno pokušavati da im privuče pažnju i koja će im pokazivati simpatije. Sve dok se ne uverite da je druga strana iskrena i da ima ozbiljne namere nećete spuštati gard.

Zdravlje:

Potrebno vam je više kretanja i fizičkih aktivnosti kako biste vašu kondiciju održali u dobroj formi i kako bi vaše zdravlje moglo da bude stabilno. U slučaju da budete mnogo sedeli i izbegavali fizičke aktivnosti, bićete podložni bolovima u leđima i variranju krvnog pritiska. Vaša otpornost na stres će biti pojačana ali su moguće meteoropatske smetnje.
Vaša ishrana bi trebalo da obuhvata hranu bogatu proteinima. Možete u tu svrhu da češće jedete meso, posebno piletinu ali isto tako i govedinu, šunku, slaninu i ribu. Svakodnevno možete uzimati jogurt, tvrde sireve i jaja. Od povrća uzimajte soju, grašak, spanać, sočivo, krompir i brokoli. Od voća jedite jabuke, kruške, ananas i sušeno voće. Pijte zeleni čaj.

Srećni brojevi:

5, 11, 16, 20, 24


ribaRIBE

Posao:

Drage Ribe,
Merkur će 4. februara krenuti direktno i bićete u mogućnosti da se bolje organizujete u timskom radu i na polju saradnje, gde ste u proteklom periodu nailazili na neusklađenost i česte nesporazume koji su vas usporavali u radu. Mars će praviti sekstil sa Jupiterom, što će vam omogućiti da proširite vašu saradnju i da ostvarite značajan napredak na svim poljima gde se od vas očekuje visoka stručnost i da pokažete rukovodeće sposobnosti. Prikupićete neophodna sredstva koja će vam omogućiti da pokrenete nove projekte i ostvarite napredak u aktuelnim. Sunce će praviti konjunkciju sa Saturnom, što vas upozorava da se čuvate konkurencije, kao i promena u vašem radnom kolektivu. Od vas će se zahtevati ulaganje više napora i više odgovornosti, kao i prilagođavanje novim i savremenim tehnologijama. Jedna osoba će pokušati da dobije vaše radno mesto i svaki propust može da vas skupo košta. Mars će 8. februara praviti trigon sa Uranom i doneće vam uspeh u pregovorima oko novih projekata, a imaćete uspeha i ako se bavite komunikacijama, trgovinom i saobraćajem.
Merkur će 14. februara ući u znak Vodolije i započećete sa pregovorima iza zatvorenih vrata u vezi važnih projekata koje ste od ranije planirali ali niste uspeli da ih pokrenete zbog nepovoljnih okolnosti. Venera će praviti konjunkciju sa Marsom i doneće vam početak obostrano korisne i plodne saradnje sa osobama koje se bave dizajnom i koje su vešte i u mehanici. Jupiter će 18. februara praviti sekstil sa Uranom, što će vam doneti veliki uspeh u oblastima komunikacija i trgovine. Uspećete da uz pomoć novih metoda rada ostvarite mnogo brži napredak u realizaciji radnih zadataka, a vaše nove ideje će vam doneti napredak u karijeri. U trećoj dekadi februara ostvarićete višu zaradu od očekivane uz pomoć novih saradnika.
Nezaposlene Ribe će imati povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima menadžmenta, saobraćaja, trgovine, u organizacionim strukama i u prosveti.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Izlazak Merkura iz retrogradnog hoda 4. februara će vam omogućiti da postepeno prevaziđete nesuglasice i nesporazume koje ste u prethodnom periodu imali u odnosima sa voljenom osobom. Poboljšaćete vaš društveni život koji je bio u zastoju i počećete češće da izlazite sa partnerom i da se viđate sa zajedničkim prijateljima. Dobro ćete se razumeti.
Merkur će 14. februara ući u znak Vodolije, što će vam doneti više vremena za zajedničke intimne trenutke. Prema voljenoj osobi ćete biti iskreni i otvoreni i bićete spremni da poverite neke vaše tajne, što će vaš partner prihvatiti sa odobravanjem i prućiti vam podršku. Prolazne nesuglasice su moguće krajem meseca zbog kvadrata Merkura sa Uranom.

Ako ste slobodni:

Prva dekada februara vam donosi obnavljanje kontakta sa osobom sa kojom ste počeli da se viđate pre mesec dana, a zatim ste odjednom, bez vidljivog razloga, prekinuli viđanje. Ovog puta ćete se oboje osećati spremnije da jedno drugom poklonite poverenje i priznate da između vas dvoje postoje obostrane simpatije. Ući ćete u intimne odnose ali ćete odlučiti da vašu novu vezu držite podalje od očiju drugih i vaša veza će u početku biti tajna. Krajem meseca ćete imati nesuglasice.
Nešto starije Ribe će biti snažno privučene osobi koja će u njima probuditi strasti. Vaša nova simpatija neće biti slobodna ali će vam predložiti tajnu vezu, na šta ćete pristati. U početku ćete uživati ali će vaš odnos ubrzo postati nestabilan.

Zdravlje:

Početak februara vam donosi pojačani umor, tegobe sa krvnim pritiskom i cirkulacijom, bolove u leđima i povišenu nervnu napetost i podložnost stresu, što će izazivati psihosomatske smetnje. Potrebno je da se više odmarate i praktikujete svakodnevnu psihofizičku relaksaciju. U drugoj polovini meseca ćete se bolje osećati i vaš imunitet će ojačati.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje su u osnovi bazne. Jedite više voća, posebno pomorandže, ananas, jabuke, kivi i grejpfrut. Od povrća jedite grašak, brokoli, šargarepu, crni luk, kelerabu, sočivo i peršun. Prijaće vam pšenične klice, morske alge, đumbir, indijski orah, badem, kombuha i čaj od maslačka. Uzimajte C vitamin i magnezijum.

Srećni brojevi:

8, 13, 17, 21, 25


Mjesečni horoskop za februar 2022. pripremio astrolog Igor Pavluković za MesecniHoroskop.com! Strogo je zabranjeno preuzimanje mjesečnog horoskopa bez navođenja i linkovanja izvora!