Mjesečni horoskop za JANUAR 2018.

Mjesečni horoskop za januar 2018.

Pogledajte najdetaljniji mjesečni horoskop za mjesec januar 2018. koji vam je pripremio naš astrolog Igor Pavluković!

Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN

Posao:

Dragi Ovnovi,
Januar će za vas biti važan mesec na polju posla. Čak pet planeta će prolaziti kroz znak Jarca i kroz vaše polje posla. Osim Saturna i Plutona, tu će se nalaziti još Sunce i Venera, a od 11. januara će i Merkur ući u znak Jarca. 8. januara će Sunce i Venera praviti sekstil sa Jupiterom, a Mars vaš vladar će praviti sekstil sa Plutonom. To će vam otvoriti mogućnost za ostvarenje dobitaka na osnovu ranijih ulaganja, investicionih fondova i akcija na berzi. Poboljšaćete poslovna partner tva, a imaćete koristi i od putovanja i poslova povezanih sa trgovinom inostranom robom. 9. januara će Venera, Sunce i Pluton biti međusobno u konjunkciji u vašem polju posla, što će vam omogućiti da započnete nove projekte koji će zahtevati veća ulaganja ali mogu doneti i veliku zaradu. Proseta, zabava i kreativni rad će vam donositi najviše dobitaka. Konjunkcija Merkura sa Saturnom 13. u mesecu će omogućiti početak novih poslova vezanih za inžinjering i građevinarstvo. Kvadrat Venere sa Uranom vas upozorava da ne ulazite u nepotrebne rizike. Nailazićete na neočekivane prepreke.

Jupiter pravi sekstil sa Plutonom 16. januara i donosi vam mogućnost obrta velikog novca. Deo toga mogao bi da dođe i kroz tajne kanale. Dobra zarada vas očekuje kroz oblasti prosvete, turizma, industrije, trgovine energetskim resursima i kroz saradnju sa inostranstvom. Venera koja vlada vašim poljem novca ulazi 18. januara u znak Vodolije i omogućuje vam da profitirate kroz poboljšanje saradnje i kroz timski rad. 24. januara će Merkur praviti konjunkciju sa Plutonom. Imaćete uvide u to gde vam se najviše isplati da investirate, a to će biti većinom start-up projekti i naučna istraživanja, što vam može kasnije doneti značajne dobitke. 28. januara Merkur pravi kvadrat sa Uranom, pa izbegavajte ishitrene poteze.

Nezaposleni Ovnovi će biti upućeni u tokove novca i investicije. To im može doneti zaposlenje u finansijskom sektoru ili u oblastima bankarstva i osiguranja.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Vaš partner i vi ćete imati predloge o novim zajedničkim ciljevima i o tome ćete voditi ozbiljne razgovore koji će delovati na oboje podsticajno. U isto vreme ćete raditi na ostvarivanju aktuelnih ciljeva, a pokrenućete i nešto novo u vašem zajedničkom životu. Oko nekih ideja nećete uspeti da se složite 13. januara kada Venera bude u kvadratu sa Uranom.

Venera koja vlada vašim poljem ljubavi ulazi 18. januara u znak Vodolije. Počećete na drugačiji i kvalitetniji način da pristupate svom partneru. Unećete promene koje će vaš odnos osvežiti i poboljšati. Više ćete se družiti sa zajedničkim prijateljima, izlazićete i zabavljati se. Imaćete vremena i bićete raspoloženi da upražnjavate zajednička interesovanja.

Ako ste slobodni:

Bićete zainteresovani da upoznate osobu sa kojom biste mogli da uđete u ozbiljnu vezu na duge staze i sa kojom biste se u velikom delu vaših potreba u ljubavi mogli složiti. U prvoj dekadi januara bićete lako zaljubljivi i upoznaćete osobu koja će vas na prvi pogled privući. Delovaće vam kao neko ko odgovara vašim potrebama. Nakon kraćeg vremena počećete zajedno da izlazite. U trećoj dekadi januara ćete shvatiti kako vam više odgovara slobodna veza sa tom osobom.

Stariji Ovnovi će biti emotivno povučeni i zatvoreni na početku januara. Jedna osoba će pokušavati da privuče vašu pažnju ali će vam delovati neozbiljno. Posle 20. januara ćete popustiti i pristati da izađete sa njom. Dopašće vam se.

Zdravlje:

Početak januara vam donosi promenljivo i nestabilno zdravlje. Metabolizam i cirkulacija će vam biti usporeni. Izbegavajte vetar i hladnoću. Toplije se obucite i boravite u suvim i toplim prostorijama. Potrebno je da se više krećete i budete fizički aktivni ali nemojte da preterujete. Vaš od 11. januara će vam zdravlje biti stabilnije, kada Merkur uđe u znak Jarca.

Uzimajte kaloričnu hranu kako bi vam se imunitet pojačao. Dobro će vam doći kuvano povrće ili supe od povrća. Meso možete češće da koristite u ishrani, ali uglavnom piletinu i govedinu. Bolje je da meso jedete kuvano nego pečeno. Voće i vitamini su vam takođe važni. Južno voće kao što su ananas, kivi i mandarina će vam prijati.

Srećni brojevi:

6, 11, 18, 23, 26


bikBIK

Posao:

Dragi Bikovi,
U januaru možete ostvariti veliki uspeh ako se bavite oblastima turizma, saobraćaja i transporta robe i putnika na duže relacije, međunarodnom trgovinom i prosvetom. Bićete u mogućnosti da dopunite svoje stručno obrazovanje i da steknete nove veštine, kao i da poboljšate one koje već posedujete. Pružiće vam se mogućnost da pohađate kurs koji obuhvata neki od vidova stručne specijalizacije ili sticanja novih radnih veština. Umećete da vašim radnim kolegama pružate pomoć i podršku tamo gde to zatreba, a zauzvrat će i vama neko pružati podršku koja će vam omogućiti brži i lakši uspeh u ostvarenju planiranih radnih zadataka. Pružiće vam se pogodna prilika da započnete realizaciju jednog dugoročnog projekta koji će od vas zahtevati sistematsko poznavanje tradicionalnih tehnologija i metoda 13. januara kada Merkur bude pravio konjunkciju sa Saturnom. 18. januara Merkur ulazi u znak Vodolije i vaše polje posla, a 20. će i Sunce ući ovde. To će vam pomoći da se bolje organizujete i da sigurnije rukovodite svojim aktivnostima. Pojačaćete svoj autoritet.

Donosićete mudre odluke u vezi upravljanja novcem i u vezi ulaganja. Umećete da racionalno raspoređujete prihode i rashode. Razmišljaćete dugoročno i pravićete planove koji će vam obezbediti sigurnu zaradu. Izbegavaćete svaku vrstu rizika i ići ćete samo na sigurno. U drugoj polovini januara ćete moći da se oslonite na svoj osećaj i intuiciju u vezi finasijskih poteza jer će vas voditi u dobrom pravcu. Vaš um će po pitanju zarađivanja biti prodoran i uspećete da nađete efikasan način da vam se isplati ono što radite i da svoje veštine unovčite. To će vam 25. januara doneti uvećane dobitke. Budite pažljivi 28. jer ćete biti skloni brzopletim potezima zbog kvadrata Merkura sa Uranom.
Nezaposleni Bikovi će imati najviše pogodnosti da dobiju posao u oblastima transporta, saobraćaja ili turizma, kao i da dobiju privremeni posao.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Na početku januara vas očekuje mnogo zabave i druženja. Vi i vaš emotivni partner ćete biti u mogućnosti da zajedno putujete i imaćete više vremena jedno za drugo. Mars koji vlada vašim poljem ljubavi će praviti konjunkciju sa Jupiterom i sekstil sa Plutonom. To će probuditi strasti između vas dvoje. Vaša veza će biti ispunjena dinamikom što će vam prijati.

Vaš emotivni partner će zračiti privlačnošću i biće zahtevniji nego obično. Biće vam teško da izađete u susret svim njegovim željama ali vam to neće donositi konflikte, već će vašu vezu začiniti neophodnim međusobnim podsticajima. Krajem januara će vaš partner biti sklon promenljivom raspoloženju, što će od vas zahtevati da mu se prilagodite.

Ako ste slobodni:

Venera će na početku januara praviti sekstil sa Neptunom, što će vas činiti zanesenim i lako ćete se zaljubljivati. Upoznaćete osobu koja će vas izuzetno fizički privlačiti ali ćete ubrzo otkriti da osim što se dobro slažete u krevetu, malo toga imate zajedničkog. To neće predstavljati prepreku da imate burnu i uzbudljivu avanturu i bolju zabavu nego što možete da zamislite. Prolazne nesuglasice možete imati sredinom meseca ako budete imali tajnu avanturu u prolazu.

Stariji Bikovi neće biti zainteresovani za novu vezu ali će zato biti u mogućnosti da otputuju u inostranstvo i da uživaju u dobroj zabavi. Na putovanju ćete imati kratku ali slatku avanturu. Kada se vratite moguć je ulazak u tajnu vezu.

Zdravlje:

Vaše zdravlje će biti stabilno i velikim delom januara će vam otpornost organizma na bolesti biti pojačana. Prijalo bi vam da odete na kraći odmor ili na izlet na planinu. Ako se bavite skijanjem, sportske aktivnosti na snegu će pozitivno uticati na vašu kondiciju. Čuvajte se padova sredinom meseca jer je to vreme kada su moguće neočekivane i prolazne smetnje.

Potrebno vam je više gradivnih materija koje sadrže skrob i belančevine. U tu svrhu možete da korisite za ishranu jaja, krompir, pšenične, ovsene i ražene pahuljice, griz, palentu, šargarepu, celer i praziluk u svakodnevnoj ishrani. Sušene smokve i sveže pomorandže i kivi takođe svakodnevno koristite. Smanjite kafu, grickalice i brzu, pečenu hranu i meso.

Srećni brojevi:

7, 11, 16, 20, 23


blizanciBLIZANCI

Posao:

Dragi Blizanci,
Sunce i Venera na početku januara prave sekstil sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere. Vaše kreativne sposobnosti će biti pojačane i otvoriće vam se mogućnosti za nadogradnju već postojeće poslovne ponude. 7. januara Mars ulazi u konjunkciju sa Jupiterom koji vlada vašim poljem posla. Pokrenućete novi projekat koji je povezan sa uslugama ili oblastima bezbednosti ili zdravstva, a koji bi mogao da se pokaže profitabilnim u daljem razvoju tog projekta. Napredak na polju usluga će ubrzati i podržati sekstili Venere i Sunca sa Jupiterom. Sredinom januara će Sunce i Venera praviti kvadrat sa Uranom i doneće vam iznenadne teškoće u odnosima sa saradnicima. U grupnim poduhvatima nećete biti dobro organizovani i usaglašeni sa drugim učesnicima. 20. januara Venera ulazi u znak Vodolije, što će vam pružiti mogućnost povezivanja sa inostranim partnerima putem poslovnih mreža na internetu. Mars će ući u znak Strelca 26. januara i pružiće vam mogućnost uspeha na polju javnosti. Sa poslovnim partnerima ćete ubrzati dinamiku ostvarenja zajedničkih planova.

Na polju novca će se januar pokazati pun mogućnosti, a na vama je da ih što bolje iskoristite. Čak pet planeta će prolaziti kroz vaše polje platnog prometa. Najviše možete zaraditi od realizacije vaših kretivnih ideja i projekata. Isplatiće vam se investicije u oblast medicine i energetske resurse. Umećete da racionalno raspoređujete vaše prihode i rashode i da pravite planove u vezi ulaganja koji će vam se kasnije isplatiti. Razmišlajte dugoročno. Možete ostvariti i saradnju sa monetarnim institucijama koja bi mogla da vremenom uveća vaše prihode. Izbegavajte preterane rizike i nagle odluke. Uvek prvo dobro razmislite i razmotrite temeljno sve raspoložive činjenice. Tako ćete biti bliži dobicima i izbeći ćete gubitke.

Nezaposleni Blizanci će biti motivisani da se suoče sa izazovima i konkurencijom prilikom traženja zaposlenja. Konkurišite na posao koji bi mogao dugoročno da vam se isplati.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Januar će vam biti pogodan za bolji sklad u odnosima sa emotivnim partnerom. Mars će praviti konjunkciju sa Jupiterom koji vlada vašim poljem braka i ljubavi, što će pojačati privlačnost između vas i voljene osobe. Prijaće vam više intimnih trenutaka provedenijh zajedno. Jedno drugom ćete pružati iskrene emocije više nego obično.

Predlagaćete partneru kako da ispunite zajedničko vreme i bićete rapoloženi za zabavu, izlaske, druženja sa zajedničkim prijateljima i nalaženje novih zajedničkih interesovanja. U drugoj polovini januara ćete razgovarati o zajedničkom ili kućnom budžetu i o tome kako da unapredite zajednički život. Prijaće vam iskreni razgovori o raznim temama.

Ako ste slobodni:

Venera će praviti sekstil sa Jupiterom 8. januara, što je za vas pravo vreme da upoznate osobu sa kojom biste započeli skladnu emotivnu vezu. Prema toj osobi ćete osim jake obostrane fizičke privlačnosti osećati i da imate mnogo toga zajedničkog čak i pre nego što je bliže upoznate. Vaš osećaj neće biti daleko od istine. Neka vaša očekivanja u ljubavi će se ostvariti. Ako očekujete neobaveznu vezu, ovaj mesec vam nije za to pogodan. Uslovi za ozbiljnu vezu su realni.

Stariji Blizanci će biti skloni da se osame i povuku u sebe i pored brojnih prilika koje će ima se pružati na emotivnom polju. Jedna osoba će uporno pokušavati da privuče vašu pažnju ali vi to nećete jasno primetiti.

Zdravlje:

Bićete često u pokretu tokom januara što će pozitivno uticati na vaš imunitet. Dobro bi vam došlo da se bavite fizičkim vežbama, za šta vam je teretana najbolje rešenje. Bićete skloni i da preterujete sa aktivnostima i da se premorite, pa vam se savetuje da budete umereni u svemu. Svakodnevna šetnja na čistom vazduhu, van gradskih gužvi bi vam prijala.

Prijaće vam oštri ukusi i hrana koja je u izvesnoj meri ljuta. Možete koristiti i začine kao što su ljuta paprika ili biber kao dodatak jelima, ali umereno. Vašem organizmu će prijati više mesa, mleka, mlečnih proizvoda i jaja. Umanjite unos hleba, testenina i konzervirane hrane. Jedite više voća, posebno onog koje sadrži C vitamin, kao što je pomorandža.

Srećni brojevi:

6, 10, 14, 21, 25


rakRAK

Posao:

Dragi Rakovi,
U prvoj dekadi januara, Mars, vladar vašeg polja posla i karijere pravi konjunkciju sa Jupiterom u znaku Škorpiona i vašem polju zabave i kreativnosti. To vam otvara mogućnosti za uspešno započinjanje novog kreativnog projekta. Ako se bavite ugostiteljstvom, mogli biste da otvorite novi lokal ili da proširite ponudu vaših usluga. Ovo je povoljan period za Rakove koji se bave prosvetom ili koji su po profesiji sportski treneri ili fitnes instruktori. Sekstil Marsa sa Plutonom doneće vam uspeh u javnosti, što može da vam donese i povećanu zaradu. 10. januara Sunce pravi sekstil sa Marsom što će vam omogućiti da zablistate kao autoritet i da upotrebite svoj autoritet i rukovodeće sposobnosti na pravi način i na pravom mestu, što će vam doneti napredak u karijeri. 13. i 14. januara budite pažljivi prilikom donošenja važnih odluka i u javnim nastupima, kao i u odnosima sa poslovnim partnerima. Sunce i Venera će praviti kvadrat sa Uranom koji se nalazi u vašem polju posla što vam donosi neočekivane teškoće na polju saradnje i u poslovnim odnosima uopšte.

U trećoj dekadi, 26. januara. Mars ulazi u znak Strelca. Naglasak će se premestiti na polje usluga gde ćete trebati da se prilagođavate ponudi na tržištu i da pazite na zamke koje vam može postaviti konkurencija. Na finansijskom polju ćete započeti poslovnu godinu dosta dobro, u čemu će vam pomoći pozitivni aspekti Sunca sa Jupiterom i Plutonom. Dobici će vamn dolaziti kroz oblasti zabave, prosvete, usluga, kroz velike poslovne poduhvate, bezbednost na radu, medicinu i saradnju sa društvenim institucijama. Kvadrat Sunca sa Uranom na sredini meseca i kvadrat Merkura sa Uranom krajem meseca će vam doneti teškoće i nestabilnost u protoku novca, što može da vam nanese gubitke.

Nezaposleni Rakovi će imati mogućnosti da se zaposle u oblasti usluga, na određeno vreme. Moguć je i posao u oblasti javnosti, prava i administracije.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Januar će za vas biti važan mesec na polju ljubavi. Pet planeta će prilaziti kroz vaše polje ljubavi i braka, a tu se nalazi i Saturn koji vlada ovim poljem. Bićete u mogućnosti da vašu emotivnu vezu poboljšate i postavite nove temelje za dugoročni sklad i emotivno ispunjenje između vas i vašeg partnera. Imaćete više mogućnosti za zabavu i smeh.

Između vas i vašeg partnera će se razbuktati strasti kakve niste duže vremena osetili i već ste mislili da su prošle. To će vas zbližiti bolje nego što očekujete. Naći ćete nova zajednička interesovanja, više ćete izlaziti na zabavna mesta i uživaćete u zajedničkom vremenu. Jedino ćete trebati da se dogovorite oko zajedničkih ciljeva jer ćete tu biti nedovoljno usaglašeni.

Ako ste slobodni:

U prvoj dekadi januara će Sunce i Venera praviti sekstil sa Jupiterom i venera će praviti sekstil sa Marsom. To će am pružiti priliku za ulazak u jednu avanturu punu erotskog naboja ali i uzajamnih emocija. Čak ćete biti u prilici da birate jer će više osoba biti zainteresovane za vezu sa vama. Osoba koja vas prva privuče će biti ona sa kojom ćete imati snažnu povezanost. Mada će to početi kao avantura, kasnije ima velike izglede da se pretvori u skladnu vezu na duge staze.

Nešto stariji Rakovi će biti neodlučni. Pokušavaćete da privučete osobu koja vam se dopada, dok će s druge strane neko vama da udvara. Taj neko će biti dovoljno uporan, privlačan i zabavan i uspeće da vas osvoji i odvede u krevet.

Zdravlje:

Bićete dobrog zdravlja u januaru i puni pozitivne energije. Na samom početku meseca su moguće manje osetljivosti, pa vam se preporučuje da ne preterujete u zabavi, jelu i piću, kao i da se toplije obučete po hladnijem vremenu. Više ćete se kretati, što će pozitivno uticati na vašu fizičku kondiciju. Vodićete brigu o svom zdravlju i imunitet će vam se pojačati.

Ishrana treba da vam sadrži vitamine, a to možete naći u povrću koje je pripremljeno za zimnicu, kao što je turšija, kiseli kupus, pečena paprika. Jelovnik možete pojačati ribom koju možete bar dva puta nedeljno jesti kuvanu u čorbi ili pečenu. Od voća jedite jabuke, ananas, kivi i banane. Umanjite unos krompira, hleba, kafe, mladih sireva i mleka.

Srećni brojevi:

4, 13, 18, 22, 26


lavLAV

Posao:

Dragi Lavovi,
U januaru ćete najviše uspeha postići kroz razvoj raznih vidova poslovnih usluga. Takođe će vam ovo biti dobar poslovni mesec ako se bavite trgovinom mešovitom robom, zanatstvom, oblastima zdravstva i higijenom. Venera koja vlada vašim poljem posla i karijere će praviti sekstil sa Jupiterom 8. januara. Ostvarićete napredak ako se bavite knjigovodstvom ili ako ste zaposleni u administrativnom sektoru. 9. januara će Venera praviti konjunkciju sa Suncem i Plutonom. Imaćete povoljne uslove da započnete nove poslovne projekte gde na vama biti veći deo odgovornosti, kojima ćete vi rukovoditi većim delom i koji će zahtevati veća novčana i materijalna ulaganja. 13. januara će Venera praviti kvadrat sa Uranom. Moguće su neočekivane teškoće u vezi saradnje sa inostranim partnerima. Ti dani vam neće biti pogodni za poslovna putovanja. 18. januara će Venera ući u znak Vodolije i u vaše polje partnerstava i javnosti, što će vam otvoriti mogućnosti za sklapanje novih ugovora. U odnosima sa klinetima, saradnicima, radnim kolegama pokazivaćete više ljubaznosti.
Merkur koji vlada vašim poljem novca će 8. januara praviti trigon sa Uranom i doneće vam neočekivane dobitke. 11. januara će Merkur ući u vaše polje usluga gde će praviti konjunkciju sa Saturnom, što će vam doneti stabilne i dugoročne prihode od učestvovanja na poljima građevinarstva, industrije i trgovine energentima i sirovinama za proizvodnju. U trećoj dekadi meseca Merkur će praviti konjunkciju sa Plutonom i sekstil sa Jupiterom, što će pozitivno uticati na porast vaše zarade. Umećete da mudro organizujete vaše tokove novca, da podignete vrednost vaših proizvoda i usluga, a profit možete ostvariti i kroz ulaganje u hartije od vrednosti investicione fondove. Izbegavajte nepotrebne rizike sa novcem.
Nezaposleni Lavovi će umeti da ponude svoje usluge potencijalnim poslodavcima na način koji će ih istaći i staviti u prvi plan, što povećava šansu da dobiju stalni posao.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Na samom početku januara Sunce, vaš vladar pravi sekstil sa Neptunom i Uran kreće direktno. To vam donosi uvide u potrebe voljene osobe na koje ćete znati na pravi način da odgovorite. Pokazaćete nova zajednička interesovanja i uneti više dinamike i uzbuđenja u vašu svakodnevicu sa partnerom. Probudiće se i strasti koje su bile uspavane.
Sredinom meseca će Sunce praviti kvadrat sa Uranom, što će dovesti do nesporazuma i mogućih konfliktnih situacija. Nećete se slagati sa partnerom oko nekih predloga za zajedničke aktivnosti. 20. januara će Sunce ući u znak Vodolije, pa ćete biti spremniji da prepustite partneru inicijativu i porazgovarate o zajedničkim potrebama i željama u vašoj vezi.

Ako ste slobodni:

Bićete više zainteresovani za površna poznanstva i zajedničke izlaske i zabavu nego što ćete tragati za osobom sa kojom biste mogli da uđete u vezu. Privući će vas neko ko je slobodnog duha, razmišlja drugačije od većine ljudi koje poznajete i ima originalne stavove. Počećete da izlazite sa tom osobom ali ćete ubrzo uvideti da je to neko ko je previše poseban i nad kim ne možete da dominirate niti da budete u centru pažnje. To će vam zasmetati, pa lako možete prekinete taj odnos.
Nešto stariji Lavovi će upoznati osobu koja će ih fizički privući i sa kojom će ubrzo imati dobar seks. Ako ne očekujete mnogo više od te veze, uživaćete dok bude trajalo. Slabi su izgledi da će to biti veza na duge staze.

Zdravlje:

Tokom januara će pet planeta prolaziti kroz vaše polje zdravlja, pa ćete najviše pažnje poklanjati upravo zdravlju. Potrudićete se da vodite zdraviji život, da praktikujete neki od sistema zdravog življenja, kao što su joga vežbe, vežbe disanja, fizičke aktivnosti. Sve to će doprineti da vam zdravlje bude stabilno, jedino ćete biti osetljivi na prehladu.
Osećaćete potrebu da unesete više gradivnih materija u ishranu, pa ćete konzumirati hranu koja sadrži skrob i belančevine. To je korensko povrće, krompir, šargarepa, celer, peršun, cvekla. Integralni hleb, proizvodi od integralnih žitarica, mleko i sir će biti sastavni deo vašeg jelovnika. Od voća anans i banane. Meso ćete jesti umereno. Uzimajte više B vitamina.

Srećni brojevi:

3, 8, 12, 17, 22djevicaDJEVICA

Posao:

Drage Device,
Tokom januara ćete imati najviše mogućnosti za napredak i uspeh na poljima zabave, ugostiteljstva, prosvete i u svemu što se tiče kreativnih poslova, kao što je umetnost i slično. Pet planeta će prolaziti kroz znak Jarca i vaše polje kreativnosti. 7. januara Mars pravi konjunkciju sa Jupiterom u vašem polju komunikacija i saobraćaja, što vam otvara mogućnost za započinjanje novih poslovnih pregovora, što će od vas zahtervati da budete stalno u pokretu i da zakazujete i održavate veliki broj sastanaka sa poslovnim partnerima, saradnicima i zainteresovanim komintentima. Merkur koji vlada vašim poljem posla i karijere 11. januara ulazi u znak jarca i 13. pravi konjunkciju sa Saturnom. Pokrenućete dugoročne i velike projekte koji mogu biti povezani sa naučnim institucijama ili istraživanjima ili ćete učetvovati u tim projektima, posebno ako je vaš posao vezan za nauku i prosvetu. U trećoj dekadi januara Merkur će praviti sekstil sa Neptunom i doneće vam sklapanje novog ugovora koji može da vam donese dobitke iznad očekivanih i uveća vašu popularnost na polju javnosti.
Merkur će praviti konjunkciju sa Plutonom, što vam donosi veliku šansu da kroz proširenje poslovne ponude uvećate prihode. Na polju novca ćete imati svakako povoljan mesec gde će vaša zarada rasti. Venera koja vlada vašim poljem novca će praviti sekstil sa Neptunom i Jupiterom u prvoj dekadi januara, pa ćete imati dobar osećaj za ulaganja i zarada će vam pristizati kroz poslove vezane za zabavu i komunikacije. Konjunkcija Venere sa Suncem i Plutonom 9. januara će vam omogućiti da pokrenete nove tokove novca i da kroz prihvatanje razumnih rizika u vezi investicija budete u prilici da steknete značajan profit u vremenu koje dolazi. Sredinom meseca imaćete prolazne teškoće na polju platnog prometa.
Nezaposlene Device će lako moći da dobiju privremene poslove na polju zabave ili u restoranima i kafićima, koji im mogu duže vremena potrajati.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Na polju ljubavi vas očekuje dinamičan mesec, pun dešavanja. Na samom početku januara će Sunce i Venera praviti sekstil sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju braka i partnerstva. Imaćete lepe zajedničke trenutke sa voljenom osobom i jedno drugom ćete pružati nežnost i iskrena osećanja. Više nego obično ćete izlaziti i zabavljati se.
Sekstil Venere sa Jupiterom donosi vam mogućnost da sa partnerom odete na kraće putovanje u posetu prijateljima ili u inostranstvo gde ćete se odlično provesti. Sekstil Jupitera sa Plutonom će pojačati erotičnost u vašoj vezi i razbuktati strasti koje su vam nedostajale. Bićete u prilici i da uvećate kućni budžet. Razgovaraćete o nesvakidašnjim temama.

Ako ste slobodni:

Pružiće vam se više mogućnosti za ulazak u ljubavnu vezu. Odjednom ćete se naći okruženi udvaračima. Biće ih nekolicina i svako će biti na svoj način privlačan i zanimljiv. Vi ćete s druge strane želeti da privučete nekog ko vam se duže vreme dopada. Očekuje vam mnogo dinamike, zabave, uzbuđenja, čak i jedna strasna avantura. Do kraja meseca ćete trebati da donesete konačnu odluku. Svoje poverenje poklonićete onome ko je romatičan i praktičan u isto vreme.
Nešto starije Device će početi češće da izlaze, da se druže sa starim prijateljima i da se zabavljaju. Pružiće im se prilika za jednu uzbudljivu ljubavnu avanturu sa osobom sa kojom će se dobro slagati u krevetu. To može da se prevori u vezu.

Zdravlje:

Uglavnom ćete biti dobrog zdravlja, mada ćete biti osetljivi na hladnije vreme, što može da dovede do prehlade ako ne budete dovoljno pazili na sebe. Provetravajte prostorije u kojima boravite češće jer će vam disajni sistem biti osetljiv. Moguće je i alergija na prašinu. Dobro bi vam došle vežbe za kičmu u slučaju da mnogo sedite dok ste na poslu.
Ishrana u januaru treba da sadrži što više povrća, uglavnom ono koje se može nabaviti sveže kao što je kupus, karfiol, brokoli, celer. Kalorije koje su vam potrebne možete unositi kroz konzumiranje pasulja, pilećeg i junećeg mesa u umerenim količinama. Pijte više tečnosti, posebno čajeva, sa dodatkom limuna. Jedite i više voća, posebno pomorandže.

Srećni brojevi:

6, 14, 19, 21, 26


vagaVAGA

Posao:

Drage Vage,
U januaru ćete imati mnogo prilika za uspeh na poljima koja su povezana sa građevinarstvom, arhitekturom, projektima koji su povezani sa izradom enterijera, proizvodnjom nameštaja i trgovinom nekretninama. Pet planeta će prolaziti kroz znak Jarca i vaše polje završetaka, što će vam omogućiti da dovršite veliki deo onoga što vam je zaostalo iz prethodnog perioda i što zbog otežanih okolnosti ili više sile niste uspeli da obavite na vreme. Na administrativnom polju ćete lako rešavati neophodne stvari, a ovaj mesec vam je povoljan da pokrenete izdavanje radnih dozvola u vezi novih projekata koje planirate da uskoro pokrenete. Sunce i Venerea će praviti sekstil sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju usluga. To će vam doneti mogućnost proširenja poslovne ponude na oblasti umetnosti, saradnju sa umetničkim galerijama, mestima za zabavu, kreativnim uslugama kao što je izrada nakita, modni dizajn, kao i trgovina alkoholnim i osvežavajućim pićima. Vaš vladar Venera će 18. januara ući u znak Vodolije, što će vam doneti uspeh na poljima prosvete i zabave.
Na polju novca ćete imati uspešan mesec. Mars koji vlada vašim poljem novca će 7. januara praviti konjunkciju sa Jupiterom. Veštim akcijama ćete ostvariti značajan dobitak. Investiraćete deo svog novca u berzanske akcije ili investicione fondove što će vam doneti sigurne i očekivane dobitke. Mars će praviti sekstil sa Plutonom, što vam pruža priliku da ostvarite veliku zaradu ako se bavite trgovinom nekretninama ili kroz investicije u energetske resurse. Venera i Sunce će praviti sekstil sa Marsom. Platni promet ćete poboljšati kroz bolju koordinaciju sa vašim saradnicima. Budite pažljivi sredinom meseca kada Venera bude pravila kvadrat sa Uranom jer ćete se suočiti sa nepredviđenim troškovima.
Nezaposlene Vage će imati povoljne mogućnosti da dobiju posao u privatnom sektoru ili privremeni posao kroz freelance saradnju u raznim vidovima IT usluga.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Marsa koji vlada vašim poljem ljubavi i braka sa Jupiterom doneće više dinamike u vašu vezu. Prijatno ćete iznenaditi voljenu osobu poklonom koji ste posebno birali. Imaćete bolji uvid u vrline i vrednosti vašeg partnera i to ćete pokazati da umete da cenite. Usmerićete se ka ostvarivanju zajedničkih ciljeva i uvećanju kućnog budžeta.
Venera vaš vladar će praviti sekstil sa Marsom, dok će Mars praviti sekstil sa Plutonom. To će pojačati strasti i uneti neophodan začin u vašu emotivnu vezu. Partner će vam delovati vrlo privlačno i uživaćete u zajedničkim intimnim trenucima. Imaćete dovoljno vremena za zabavu i izlaske ali će vam odgovarati da više vremena provodite kod kuće.

Ako ste slobodni:

Mars koji vlada vašim poljem ljubavi praviće konjunkciju sa Jupiterom i upoznaćete osobu koja je vrlo privlačna, po vašem ukusu i koja voli da se zabavlja. Moguće je da je to neko ko je poreklom iz inostranstva, što će vas još više zainteresovati. Sekstil Marsa sa Plutonom će u vama probuditi strasti i očekuje vas uzbudljiva avantura. Vaš novi partner će imati mnogo ličnih kvaliteta, što će vam imponovati. Postoji mogućnost da ove veza potraje duže vremena.
Starije Vage će upoznati nekoga ko će im delovati kao srodna duša. Stvari će se vrlo brzo odvijati i ući će u novu vezu. Ovoga puta bi to moglo da bude vrlo ozbiljno i na duge staze, čak u obzir dolazi i da ovo bude trajna veza.

Zdravlje:

Bićete dobrog zdravlja. Potrebno vam je da boravite u suvim, toplim prostorijama koje imaju dobru ventilaciju. Svakoga dana vam je potrebnao da boravite neko vreme na čistom vazduhu. Kondiciju možete da održavate plivanjem, ukoliko za to imate mogućnosti, ako u mestu gde živite postoji zatvoreni bazen. Lakše fizičke vežbe su vam neophodne.
Ishranu pojačajte ribom, suvim voćem i semenkama. Najviše će vam prijati morska riba, orada ili oslić. Od rečnih pastrmka ili skuša. Suve smokve, kajsije, grožđe ali i sveže voće kao što je jabuka, mandarina i kivi. Sirove suncokretove semenke, sirovi kikiriki, orah i badem uzimajte češće. Mleko i mlečne proizvode smanjite. Vitamin C vam je potreban.

Srećni brojevi:

2, 11, 15, 21, 27


skorpijaŠKORPIJA

Posao:

Dragi Škorpioni,
Tokom januara ćete biti u mogućnosti da ispoljite svoje talente, poboljšate radne sposobnosti i istaknete se u ostvarivanju ciljeva u predviđenom roku. Vaše rukovodeće sposobnosti će doći do pojačanog izražaja zahvaljujući konjunkciji Marsa, vašeg vladara sa Jupiterom. Bićete više nego obično u pokretu, održavaćete sastanke sa poslovnim partnerima i drugim osobama koje su vam važne za posao. Uspeh vas očekuje u poslovnim pregovorima, kao i ako se bavite oblastima saobraćaja, informacija i prosvete. Bićete dobro organizovani i sve ćete pažljivo i sistematski planirati. Zahvaljujući sekstilu Marsa sa Venerom, uspećete da pridobijete interesovanje za vaše projekte. Uspeh ćete postići u oblastima trgovine, naročito ako se bavite trgovinom građevinskim materijalnom, energetskim resursima kao što su uglaj i nafta, rude, kao i kozmetika. Na teškoće prolaznog tipa ćete nailaziti ako se bavite zantskim delatnostima i uslugama raznog tipa. To će biti iznenadni kvarovi sredstava za proizvodnju ili teškoće u odnosima sa sardnicima, što ćete lako rešavati.
Uspećete da sklopite nove ugovore koji će vam doneti bolju zaradu od očekivane. 7. i 8. januara će Mars praviti konjunkciju sa Jupiterom koji vlada vašim poljem finansija, a zatim će Sunce i Venera praviti sekstil sa Jupiterom. To će vam doneti dobar osećaj za ulaganja. Isprobaćete drugačije metode od dosadašnjih za obrt veće količine novca, što će vam doneti dobitke. Jedino što može da vam poremeti planove na polju novca jesu nepredviđene okolnosti koje bi dovele do prolongiranja zakazanih rokova. U tom slučaju bi se radilo o nekom vidu više sile na šta ne biste mogli da utičete i što ne bi nastalo zbog vaše nemarnosti. Bez obzira na to, nećete imati veliku štetu i uspećete da budete na dobitku.
Nezaposleni Škorpioni će umeti da se predstave na najbolji način potencijalnim pslodavcima, što će im doneti velike šanse da dobiju stalni posao.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Venera koja vlada vašim poljem braka i ljubavi pravi u prvoj dekadi jaunara sekstil sa Neptunom, Jupiterom i Marsom. Bićete maštoviti, romantični i ispoljavaćete prema voljenoj osobi više pažnje i nežnosti. Vaši predlozi u vezi mesta gde biste zajedno izlazili biće dobro dočekani. Vašem partneru će prijati vaš optimizam i vedro raspoloženje.
Vaša veza će biti dionamičnija i sa više strasti i to će vam doneti više bliskosti. Jedino što će moći da remeti sklad između vas dvoje biće kvadrat između Venere i Urana sredinom januara. Nećete se složiti oko nekih novih predloga u vezi zajedničkih ciljeva. Kada Venera uđe u znak Vodolije, više ćete se družiti sa zajedničkim prijateljima. Venera koja vlada vašim poljem braka i ljubavi pravi u prvoj dekadi jaunara sekstil sa Neptunom, Jupiterom i Marsom. Bićete maštoviti, romantični i ispoljavaćete prema voljenoj osobi više pažnje i nežnosti. Vaši predlozi u vezi mesta gde biste zajedno izlazili biće dobro dočekani. Vašem partneru će prijati vaš optimizam i vedro raspoloženje.
Vaša veza će biti dionamičnija i sa više strasti i to će vam doneti više bliskosti. Jedino što će moći da remeti sklad između vas dvoje biće kvadrat između Venere i Urana sredinom januara. Nećete se složiti oko nekih novih predloga u vezi zajedničkih ciljeva. Kada Venera uđe u znak Vodolije, više ćete se družiti sa zajedničkim prijateljima.

Ako ste slobodni:

Na početku meseca ćete biti zaljubljeni u osobu koju ste nedavno upoznali na jednoj zabavi. Maštaćete o vezi koja će trajati do kraja života i biti ispunjena svim što želite da doživite. Vašu simpatiju ćete idealizovati i dizati u nebesa. Kada je malo bolje upoznate otkrićete da se ni malo ne razlikuje od proseka. Prestaćete da očekujete nemoguće i odlučićete da budete strpljivi dok se bolje ne upoznate. Bićete otvoreni da sa tom osobom uđete u slobodnu i neobaveznu vezu.
Stariji Škorpioni će mnogo pričati o tome kako ih zanima samo prava ljubav i kako su spremni da poklone svoje srce osobi koja je pouzdana i želi ozbiljnu vezu. Sami sebe ćete demantovati tako što ćete ući u avanturu ili površnu vezu.

Zdravlje:

Mars koji je vladar vašeg polja zdravlja će tokom januara biti dobro postavljen i u povoljnim aspektima, što će vaše zdravlje činiti stabilnim. Bićete puni snage i vaš imunitet će biti iznad proseka. Umećete da svoju snagu štedite i ne rasipate je na nepotrebne stvari, pa ćete biti uvek odmorni i puni pozitivne energije.
Osećaćete pojačanu potrebu za slatkišima i brzom hranom ali je savet da to kontrolišete tako što ćete pravilno rasporediti obroke i biti umereni u svemu. Mleko i mlečne proizvode kao i hranu koja sadrži puno skroba umanjite. Pojačajte hranu koja sadrži vlakna kao što je celer, peršun, pomorandža. Jedite više voća, meso umereno i pijte više vode ili sokova.

Srećni brojevi:

1, 7, 13, 16, 22


strelacSTRIJELAC

Posao:

Dragi Strelčevi,
Na početku januara je za vas vreme da planirate poslove koje biste započeli sredinom meseca. Imaćete ideje šta da pokrenete i bićete informisani, što je od velike važnosti da biste mogli da se što bolje organizujete i pripremite na izazove koji su pred vama. Uspeh ćete postići u držanju poslovnih prezentacija i u svemu gde je potrebno da pokažete svoje rukovodeće sposobnosti i zainteresujete potencijalne klijente za vaše usluge i proizvode. 11. januara će Merkur ući u znak Jarca i praviće konjunkciju sa Saturnom. Postaćete više nego obično sitematični u svom pristupu radnim zadacima i svakodnevnim obavezama. Od ruke će vam ići svi poslovi gde se od vas očekuje dobra koncentracija. Vaša ambicija će biti pojačana i usmerićete se na postizanje velikih i dugoročnih ciljeva, koji će zahtevati i veća ulaganja, pa samim tim i dobar finansijski plan. U trećoj dekadi januara će Merkur praviti sekstil sa Neptunom, što će vam doneti nove kreativne ideje koje ćete moći da realizujete ako se bavite oblastima industrijske proizvodnje ili administrativnim radom.

Sekstil Merkura sa Jupiterom krajem meseca će vam dati dobre uvide u ono što bi moglo da vam predstavlja potencijalnu prepreku i što biste mogli da previdite, pa ćete preduzeti preventivne mere kako vas konkurencija ne bi prestgla. Na polju novca ćete biti promišljeni i pažljivi, uz pomoć Merkura koji će kroz to polje vašeg horoskopa prolaziti od 11. januara. Kako će se čak pet planeta nalaziti u vašem polju novca i većinom će praviti povoljne aspekte, bićete u mogućnosti da napravite veliki finansijski obrt i da zaradite daleko više nego što planirate, što bi vam donelo stabilne finansije na duži period. Zarada vas očekuje kroz građevinarstvo, industriju, trgovinu energetskim resursima, ugostiteljstvo i zdravstvo.
Nezaposleni Strelčevi će se snalaziti pomoću svojih poznanstava kako bi došli do poslodavaca koji traže ljude njihovog radnog profila.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Vaš partner i vi ćete razgovarati o novim i važnim temama koje će imati za cilj da poboljšaju vašu vezu i zajednički život. Jedno drugome ćete se poveravati više nego obično, što će poboljšati vaše međusobno razumevanje i učvrstiti poverenje. Tako će vaša veza dobiti na kvalitetu. Imaćete konstruktivne predloge o tome kako da provodite zajedničko vreme.
U drugoj polovini januara će Merkur praviti skladne aspekte sa Neptunom i Jupiterom. Bićete romantični i zainteresovani da sa partnerom odete na putovanje za jedan vikend u posetu zajedničkim prijateljima ili na neku turističku destinaciju. To će vas zbližiti i omogućiti vam da se dobro zabavite i opustite. Vaš partner će vam otkriti svoje želje u ljubavi.

Ako ste slobodni:

Neće vas zanimati da sklapate površna poznanstva i da izlazite samo da biste bili viđeni u istom društvu. Imaćete potrebu da idete na mesta gde možete da se zabavite i da se sastajete sa osobama koje su slobodnog duha, komunikativne, imaju smisla za humor i koje vas neće smarati sa trivijalnim temama. Počećete da se češće viđate i izlazite sa nekim kim ste se ranije viđali povremeno i ko vas privlači. Otkrićete da se u mnogo čemu dobro slažete. Bićete strpljivi sa ulaskom u vezu.
Nešto stariji Strelci će od jedne osobe dobiti ponudu da započnu tajnu vezu. Prihvatićete predlog pod uslovom da ta osoba od vas ne očekuje ništa drugo osim zabave, seksa i zajedničkih razgovora kada oboje imate vremena i mogućnosti.

Zdravlje:

Zdrtavlje će vam biti većim delom dobro ali ćete biti osetljivi na hladnoću i nagle promene vremena. Možete da imate u tim trenucima smetnje sa krvnim pritiskom koji će da varira i da osećate meteoropatske tegobe u vidu preteranog umora i pospanosti. Potrebno vam je više odmora i psihofizičke relaksacije. Provetravajte češće prostorije u kojima boravite.
Potrebna vam je raznovrsnija hrana, pretežno voće kao što su jabuke, grejfrut, ananas i kivi. Vitamine možete da unosite kroz ceđene sokove od limuna i pomorandže. Meso, hlab, mlečne proizvode i slatkiše jedite umereno i u umanjenim količinama. Pojačajte sušeno voće i koštunjave plodove kao što su smokva, orah, kikiriki, lešnik i semenke bundeve.

Srećni brojevi:

8, 12, 15, 19, 23


jaracJARAC

Posao:

Dragi Jarčevi,
Imaćete dobar osećaj kako da usmeravate vaše akcije. Venera koja vlada vašim poljem posla i karijere prolaziće kroz vaš znak do 18. januara, a tu će se osim nje nalaziti još četiri planete. 8. januara će Venera praviti sekstil sa Jupiterom, što će vam omogućiti da proširite saradnju i da sklopite nove ugovore koji će vam kasnije doneti dobitke. 9. januara će Venera praviti konjunkciju sa Suncem i Plutonom i sekstil sa Marsom. Započećete nove projekte kojima ćete ili vi upravljati ili ćete dobiti viši stepen odgovornosti. Vaše rukovodeće sposobnosti i lični nastup će biti pozitivno ocenjen i doprineće da učvrstite vaše pozicije, čak i da napredujete u karijeri. Umećete da se prilagodite svakoj, čak i težoj situaciji na poslu i nalazićete efikasna rešenja. Vaša motivacija da se dokažete biće pojačana. Uspeh ćete ostvariti kroz oblasti menadžmenta, industrije, inžinjeringa, bezbednosti i zdravstva. 13. januara će Venera praviti kvadrat sa Uranom, što će vam doneti neočekivane teškoće koje će dovesti do prolongiranja roka za završetak jednog projekta i bićete na manjem gubitku.
Merkur će 20. januara praviti sekstil sa Neptunom i pojačaće vašu intuiciju u nalaženju rešenja kako da nadoknadite gubitak prouzrokovan zastojima izazvanim višom silom. Obavićete uspešne pregovore sa drugom stranom i rešićete problem. Na finansijskom polju ćete pokrenuti investicije u cilju započinjanja jednog dugoročnog projekta. Investiraćete deo po deo i ići ćete sigurnim i proverenim putem, što će vam doneti sigurnu zaradu. Venera će 18. januara ući u znak Vodolije i vaše polje novca, što će vam doneti nove ideje kako da raspoređujete prihode i rashode, kao i u šta, kada i u kolikom iznosu da investirate. Dobici će vam dolaziti kroz ulaganja u nove tehnologije, IT i energetske resurse.
Nezaposleni Jarčevi će umeti da istaknu sebe i svoje rukovodeće sposobnosti, što im lako može doneti posao nadzornika, šefa sektora ili rukovodioca.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Imaćete ideje kako da vaš partner i vi provedete vreme i dobro se zabavite. Većinu tih ideja će vaš partner prihvatiti. Najviše ćete se družiti sa zajedničkim prijateljima, izlazićete u bioskop i pozorište, na poneki koncert ili umetničku izložbu. Odlazićete na razne radionice i društvena okupljanja gde možete upoznati nove ljude i sresti stare prijatelje.
Imaćete dovoljno vremena da ispunite želje vezane za zajedničke planove koje niste ranije uspeli da ostvarite. Ispunićete i jedno obećanje koje ste ranije dali partneru i često ga odlagali. Sve to će uneti više radosti i sklada u vašu vezu. Na manje i prolazne teškoće ćete nailaziti jedino oko dogovora oko kućnih i porodičnih obaveza.

Ako ste slobodni:

Osećaćete potrebu za druženjem, izlascima i zabavom. Nećete biti zainteresovani za ozbiljne veze, ali će vam zato prijati avanture. Već prvih dana januara bićete u prilici da sa jednom osobom koja vam se duže vreme dopada, a koja vam je naklonjena započnete romansu. Očekuje vas dobar seks, provodi, čak je moguće i zajedničko putovanje. Bićete ispunjeni lepim emocijama koje daju dobru osnovu da se započeta veza nastavi, čak i da potraje duže nego što se nadate.
Nešto stariji Jarčevi će delovati vrlo privlačno i imaće više od jedne prilike da uđu u novu vezu. Zanimaće vas samo neko u koga možete imati poverenja i ko deli slična interesovanja i životne poglede sa vama. Upoznaćete takvu osobu.

Zdravlje:

U prvoj polovini januara ćete biti promenljivog i osetljivog zdravlja. Potrebno vam je da boravite u toplijim prostorijama i da se ne izlažete hladnoći. Biće vam osetljivi zglobovi i kosti. Izbegavajte veće napore jer vas mogu boleti i leđa. U drugoj polovini januara će vaše zdravlje biti stabilno. Preporučuje vam se da se više krećete i da praktikujete rekreativne vežbe.
Vašem organizmu će biti potrebno više kaloričnih namirnica. Možete češće da konzumirate meso i ribu. Pileće i goveđe meso će vam najviše prijati, više kuvano, mada može povremeno i pečeno i sa roštilja. Od ribe vam odgovara morska riba, oslić, brancin i skuša. Od povrća jedite karfiol, brokoli i spanać. Smanjite mleko i mlečne proizvode, žitarice i testenine.

Srećni brojevi:

5, 10, 14, 21, 23


vodolijaVODOLIJA

Posao:

Drage Vodolije,
Tokom januara će Mars koji vlada vašim poljem posla i karijere prolaziti kroz znak Škorpiona, gde je u sedištu. Osećaćete pojačanu motivaciju i bićete takmičarski nastrojeni u svom poslu. Umećete da mudro planirate svoje poteze i pokazivaćete strpljivost i taktičnost ali i veliko lukavstvo, što će vam omogućiti da se probijete ispred konkurencije. 7. januara Mars pravi konjunkciju sa Jupiterom, što će vam otvoriti mogućnosti da započnete plodnu saradnju sa tehnološkim institutima, zdravstvenim ustanovama, bankama, osiguravajućim i akcionarskim društvima. Započećete i pregovore iza zatvorenih vrata u vezi važnih projekata koji će uključivati šire vidove saradnje i velike investicije. Uspevaćete da se prilagodite raznim izazovima koji vas očekuju ida pronalazite efikasna rešenja. 10. januara će Sunce praviti sekstil sa Marsom, što će poboljšati vaše rukovodeće sposobnosti i omogućiti vam da se istaknete u svom poslu. Imaćete uspeha u svemu što je povezano sa radom u institucijama zatvorenog tipa, kao i u trgovini robom iz uvoza.
Na polju novca će vam januar biti mesec koji će vam pružiti povoljne šanse da uvećate svoje prihode. 8. januara će Sunce i Venera praviti sekstil sa Jupiterom koji vlada vašim poljem novca. Deo zarade će vam pristizati kroz tajne kanale, u gotovini iz ruke u ruku. Drugi deo ćete dobijati preko zarade od ranijih investicija, kao i preko regularnog dela koji vam pristiže od posla kojim ste bavite. Ukoliko imate nekretnine, njihova vrednost bi mogla da poraste. 16. januara će Jupiter praviti sekstil sa Plutonom. Bićete u mogućnosti da značajno uvećate svoju zaradu kroz mudro osmišljene finansijske poteze. Ono što ste pripremali u tajnosti da biste pretekli konkurenciju doneće vam dodatne dobitke.
NezaposleneVodolije će biti u mogućnosti da nađu dobro plaćeni posao, ali to neće biti stalni posao, već nešto tipa rada “na crno”. Bićete zadovoljni uslovima i zaradom.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Na početku januara će Sunce koja vlada vašim poljem braka i ljubavi praviti sekstil sa Neptunom. Bićete romantični, što će predstavljati nešto novo i neuobičajeno u vašem pristupu voljenoj osobi. Vašem partneru će ta promena prijati. Posvetićete se zajedničkim ciljevima. Pružiće vam se mogućnost da odete na vikend putovanje u inostranstvo.
10. januara će Sunce praviti sekstil sa Marsom, što će uneti više dinamike i senzualnosti u vašu vezu. Na svog partrnera ćete delovati podsticajno. Uživaćete u intimnim trenucima. Sredinom meseca nailazićete na neočekivane nesuglasice. Moguće su prepirke. To je prolazno i neće vam doneti veće probleme ali pazite da ne izgovarate teške reči.

Ako ste slobodni:

U januaru ćete biti privučeni tajnom ljubavi. Jedna osoba koja nije slobodna će vam prići i ostaviti snažan utisak na vas. Počećete da se češće viđate na diskretnim mestima, daleko od pogleda javnosti ili osoba koe bi mogle da vas vide zajedno. Ono što će započeti kao neobavezno druženje, ubrzo će se razbuktati u strastvenu tajnu vezu, punu erotskog naboja. Dodatno uzbuđenje će vam predstavljati činjenica da ste u tajnoj vezi i u opasnosti da to bude otkriveno.
Nešto starije Vodolije će biti sklone povučenosti. Bićete nezainteresovani za ulazak u emotivnu vezu i više ćete vremena provoditi baveći se sopstvenim planovima, poslovima i ciljevima, nego što ćete želeti da upoznate nekog novog.

Zdravlje:

Zdravlje će vam biti osetljivo, pa vam se savetuje da izbegavate duži boravak na vetru i hladnoći i da se oblačite toplije. Potrebno je da boravite u toplim prostorijama sa dobrom ventilacijom. Bićete podložni prehladi, virusu gripa, a moguća je i osetljivost u predelu zglobova i kostiju, naročito u nogama. Ako mnogo sedite dok radite, potrebne su vam vežbe.
Savetuje vam se umerena ishrana, gde možete više puta na dan uzimati manje obroke. Doručak bi trebao da vam bude obavezan i da sadrži kaloričnu hranu. U to spadaju vitaminski šejkovi, kuvana jaja, slanina. Pijte više tešnosti, posebno čajeva sa dodatkom meda i limuna. Od povrća možete jesti spanać, ali i turšiju i kiseli kupus.

Srećni brojevi:

8, 14, 19, 23, 26


ribaRIBE

Posao:

Drage Ribe,
Januar će za vas biti pogodan mesec za ostvarivanje bolje saradnje, posebno sa društvenim instutucijama, državnim preduzećima i firmama koje se bave građevinskim radovima. Kroz vaše polje saradnika će prolaziti pet planeta. 7. januara će Mars praviti konjunkciju sa Jupiterom. Bićete u mogućnosti da započnete projekat koji uključuje saradnju sa inostranim partnerima, obrazovnim institucijama i turističkim agencijama. Ako vaš posao uključuje diplomatske aktivnosti ili ekonomiju, ovo vam je pogodan period da na tom polju ostvarite napredak. Sunce i venera će praviti sekstil sa Jupiterom, što će vam doneti podršku od jedne osobe na visokom društvenom ili poslovnom položaju, kao i materijalnu i finansijsku podršku u vidu subvencija za realizaciju vaših planova i projekata. Sredinom meseca budite pažljivi u poslovnim pregovorima jer ćete naići na neočekivane teškoće i razilaske u interesima, a najviše će se to odnositi na novac koji je potrebno uložiti u planirani posao. Druga polovina januara vam donosi uspeh i napredak kroz timski rad i saradnju.
Na finansijskom polju ćete biti u prilici da uvećate zaradu. 8. januara će Mars koji vlada vašim poljem novca praviti sekstil sa Plutonom. veštim potezima ćete uspeti da ostvarite značajan dobitak koji će vam omogućiti da investirate u nove poslovne projekte i da vam deo zarade ostane u rezervi. 16. januara će vaš vladar i vladar vašeg polja posla Jupiter praviti sekstil sa Plutonom. Kroz dobro koordiniranu saradnju, dobru organizaciju i planiranje, uz pomoć saradnje sa jednom osobom koja ima veliko tehničko znanje i veštine, uspećete da ostvarite dobitke koji će biti čak veći od očekivanih. Na manje teškoće ćete nailaziti 13. i 14. januara, kada se preporučuje da izbegavate rizične finansijske poteze.
Nezaposlene Ribe će uspeti da dobiju posao na određeno vreme kao saradnici u marketingu ili prodaji. Ako se dobro pokažete, to bi mogao da vam postane stalni posao.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Početak januara možete iskoristiti za dogovore sa voljenom osobom o predstojećim zajedničkim ciljevima. Bićete raspoloženi da zajednički planirate i da se dogovarate. Ovaj mesec vam je svakako pogodan za komunikaciju i volećete da veći deo slobodnog vremena provodite kako u konstruktivnim i važnim, tako i u neobaveznim i veselim razgovorima.
Iskoristite priliku za putovanje sa partnerom na neku turističku destinaciju ili u posetu prijateljima u inostranstvu za jedan vikend jer ćete za to imati ponudu. U drugoj polovini januara ćete se više družiti i izlaziti. Treću dekadu meseca ćete iskoristiti za intimne trenutke sa voljenom osobom. To će pozitivno uticati na sklad u vašem odnosu i pojačaće bliskost.

Ako ste slobodni:

Pružiće vam se prilika za putovanje početkom januara i na tom putovanju ćete upoznati osobu koja će vas očarati i koja će se potruditi da vam se dopadne. Lako se može dogoditi da to bude neko iz inostrastva, što će vam u najboljem slučaju pružiti šansu za uzbudljivu i lepu avanturu. Šanse postoje i da se veza nastavi na daljinu ali vam to ne garantuje dugo trajanje u slučaju veće međusobne udaljenosti. Uzmite ono što vam se pruža i uživajte dok traje.
Nešto starije Ribe će sredinom januara upoznati osobu koja će početi da im se udvara i koja će ih privući. Kako ta osoba nije slobodna, predložiće vam tajnu vezu, što ćete vi prihvatiti. U početku će vam prijati ali neće zadugo.

Zdravlje:

Posvetite više pažnje zdravlju. Biće vam osetljivo grlo, pa bi moglo da dođe do upale ili do prehlade. Pazite se i ako bude klizavo jer vam se može dogoditi da uganete nogu, istegnete tetivu. U drugoj polovini januara će vam imunitet biti poboljšan. Izbegavajte velike nbapiore i budite u svemu umereni. Više se odmarajte.
Prijaće vam hrana koja u sebi sadrži biljna vlakna, kao što su grašak, pasulj, šargarepa, krompir, brokoli i kukuruz. To će vam koristiti za bolju probavu i eliminaciju toksina iz organizma. Suve šljive i smokve su vam takođe dobar izvor potrebnih proteina u ishrani. meso i mlečne proizvode konzumirajte umereno, kao i slatkiše i grickalice.

Srećni brojevi:

2, 10, 14, 19, 26


Mjesečni horoskop za januar 2018. pripremio astrolog Igor Pavluković za MesecniHoroskop.com! Strogo je zabranjeno preuzimanje mjesečnog horoskopa bez navođenja i linkovanja izvora!