Mjesečni horoskop za JUL 2015.

Mjesečni horoskop za jul 2015.

Pogledajte najdetaljniji mjesečni horoskop za mjesec jul 2015. koji vam je pripremio naš tim astrologa!

Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN

Posao:
Dođe nam jul mjesec, i nadamo se da će veliki deo vas da čita ovaj horoskop negdje daleko od mjesta boravka, na plaži ili nekom kafiću na obali plaže, sa najdržim osobama kraj sebe. Ovaj mjesec neće biti nekih velikih poslovnih a ni finansijskih tumbanja, sve će biti kao i ranije, samo što će veliki deo vas da odmara, a oni koji još nisu na odmoru (ili su već bili) će mjesec provesti u standardnim, šablonskim poslovima. Ako se ipak odlučite da mjesec provedete radno, nebeske prilike vam poručuju da se oslonite na prijatelje i poslovne partnere, nečija pomoć će vam dobro doći tokom mjeseca a rezultati takve saradnje bi mogli da budu dobri. Imate Veneru u kući poslova pa je to znak da ćete lakše doći do cilja ako vam neko pouzdan, drag pomogne. Finansije će ovaj mjesec biti na nivou ispod, biće dosta troškova planiranih i neplaniranih, a to možemo da povežemo sa letovanjima, putovanjima, provodom. Generalno, savjet je da radite koliko morate, ako budete imali snage i volje za nešto više – bolje za vas. Oni koji se odmaraju neka izbace posao iz glave, biće prilike za razmišljanje i nerviranje!

Ljubav:
Ako ste u vezi:
U vašem polju ljubavi imate Veneru. Za one koji se iole razumiju u astrologiju ovo je dovoljno reći i biće zadovoljni. Što se vaših emocija tiče one će biti na jako visokom nivou, vi ćete ih slati partneru, partner će svoje dati vama i bićete jako zadovoljni i zaljubljeni tokom mjeseca jula. Ako idete na odmor gledajte da to bude neki period koji će vaš partner da pamti po romantici, po vašem lijepom ponašanju i izlivima ljubavi. Vašu ljubav će da podrži i Jupiter, tako da će Ovnovi (i njihovi partneri zajedno sa njima) ovaj mjesec pamtiti dugo, dugo vrijemena kao jedan od najljepših. Ako ste imali neke probleme sa bliskim osobama (ne sa partnerom već prijateljima ili rodbniom), konflikte, nesporazume, ovo je odličan period da sa njima popričate o svemu što vas muči i da izgladite sve nesporazume. Tenzije, stres, nerviranje – toga ne bi smjelo da bude ovaj mjesec. Porodični Ovnovi uživaće u čarima porodične atmosfere… Uživajte Ovnovi!

Ako ste slobodni:
Kao i za zaljubljene Ovnove koji će ovaj mjesec da pamte samo po lijepom, i oni trenutno slobodni Ovnovi bi mogli konačno da uđu u neku ozbiljniju vezu. Imate podršku Venere koja je ušla u vaše polje ljubavi, Jupter je tu da vas podrži u presudnim momentima, tako da su sve karte na stolu, na vama je da ih otvorite. Morate da se pripazite baš zbog ovog “savršenog stanja”, čuvajte se da vaše emocije u nekom trenutku ne prorade više nego što bi trebalo, pa da se zaljubite u pogrešnu, zauzetu osobu. Ako ste kojim slučajem tokom jula na moru, šanse da upoznate nekoga tamo su 99%, pa dajte sve od sebe da nađete neku slobodnu osobu i dozvolite joj da vas dobro upozna. Komunikacija će vam biti na nivou tokom celog mjeseca, moći ćete da pričate i da slušate, pa iskoristite to kada budete upoznavali nove osobe. Nemojte samo da gubite vrijeme na neke osobe koje su vas ranije odbile, već idite na nova poznanstva, tu imate najveće šanse!

Zdravlje:
Zdravlje dobro, nikakvih većih problema ne bi trebalo da bude. Čuvajte se prvenstveno sezonskih opasnosti – sunčanice, izgorjele kože i slično. Ko god ima problema sa disajnim organima može ovaj mjesec da iskoristi blagodeti vode, pa ako ste na moru, jezeru, dišite punim plućima i trebalo bi da se riješite napasti koju ste ranije vukli sa sobom. Ako ste imali bilo kakvih psihičkih problema (stres, nervoza, bes… svi to imamo, zar ne?), ovaj mjesec biste mogli i od toga da izlečite organizam i vratite svu pozitivnu enrgiju koju ste u prethodnom periodu izgubili! Uživajte, Ovnovi!

Srećni brojevi:
3, 7, 15, 21, 27


bikBIK

Posao:
Jedan deo nas će da se odmara većim dijelom mjeseca, a drugi će da rinta. Naravno, posvećujemo se ovima koji će umjesto na plaži dane provoditi u kancelariji, za kompjuterom, na radnom mjestu. Ako već morate da radite zapnite od prvog dana pošto je prvi deo mjeseca mnogo povoljniji od drugog. Radite više na onim poslovima koji su vam se tokom prošlog mjeseca pokazali kao produktivniji, a ne pokušavajte ništa novo da pokrećete ili da oživljavate poslove i posliće koje tokom prošlog mjeseca niste razvili do kraja. Moraćete da proširite krug djelovanja ako hoćete da poboljšate stanje u vašem novčaniku, tako da morate da razmislite o nekim dodatnim, honorarnim poslovima koje biste odrađivali u slobodno vrijeme. Retko ko danas uspjeva da pregura mjesec radivši 8h dnevno, na žalost takva je situacija i sa vama, pa se zato potrudite da pametno uložite malo više energije, ali prvo da razmislite šta biste mogli da radite. Ovaj mjesec nivo komunikacije će vam biti na jako visokom nivou, pa iskoristite to i popričajte sa prijateljima, poslovnim partnerima, šefovima… popričajte i dajte im do znanja da želite da uradite još, i da za to budete plaćeni. Očekujte lošiji period krajem mjeseca, a u poslednjih 5 dana mogući su nesporazumi, greške, pogrešna tumačenja vaših postupaka. To bi trebalo da vas zabrine u smislu da otvorite četvoro očiju i pazite šta i kako radite tokom samog kraja mjeseca.

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Ovaj mjesec ste pod zaštitom moćnog Jupitera, planete sreće i ljubavi. Tako da što se vaše porodice, vaše ljubavi tiče, jedina stvarčica zbog koje treba da se brinete su mogući konflikti ni oko čega koje će da izazove ratoborni Mars koji će proći kroz znak Riba. Mogući su burni ali kratkotrajni konflikti sa partnerom oko nekih sitnica koje u drugim periodima ne biste ni primjetili, pa se pripazite i gledajte da delujete razumno, i nikako da ne ulazite u svađe. Kada vidite da partner insistira na raspravljanju oko nekih nebitnih stvari, klimnite glavom i recite sebi da to priča Mars, a ne vaš partner. Kada prođu te čarke i konflikti, opet ćete da uživate sa partnerom, a gle čuda – posle svakog konflikta vaša ljubav će biti još jača. Ipak je Jupiter dominantan. Tokom mjeseca obratite pažnju na odnose sa porodicom, malo im više vrijemena i pažnje posvijetite, ako ste imali bilo kakve konflikte, nedorečene priče, sada je vrijeme da jednom za sva vremena stavite tačku na sve ružne stvari koje su se desile. Imate li sreće (novca) da odete na letovanje tokom jula, opustite se i ispunite sve partnerove želje ne bi li odmor bio idealan. Gledajte da odmor iskoristite do 26. pošto bi posle toga mogao da preraste u sve, samo ne u odmor!

Ako ste slobodni:
Iako je leto najbolji period za zaljubljivanje, a uz to imate podršku Jupitera, ovaj mjesec i nije baš idealan za slobodne Bikove zbog ulaska Saturna u znak Škorpije koji će vas natjerati da često razmišljate mozgom a ne srcem. Tako da se može desiti da baš zbog toga propustite neku dobru priliku, priliku zbog koje ćete se kasnije kajati. Tako da pokušajte iz glave da izbacite sve ono što vas odbija od neke osobe, sve priče koje ste čuli od drugih zaboravite, sve predrasude bacite duboko u vodu. Gledajte da malo manje razmišljate a više da se zaljubljujete. Moguć je flert (ili flertovi) sa osobom kojoj ćete se dopasti ali koju ćete vi odbiti zbog nekih objektivnih razloga. Ipak razmislite, možda bi vam prijalo par lijepo provedenih dana sa nekom osobom iako znate da je posle toga više nikada neće vidjeti. Imate samo jedan život, i zašto da ne uživate u njemu?!

Zdravlje:
Nismo vas baš obradovali što se posla tiče, ljubav malo više od toga, a zdravlje bi ipak trebalo da bude na prvom mjestu, pa eto razloga za osmeh nakon svega.
Tokom mjeseca ćete biti jako zdravi, puni energije, ništa neće moći da vas izbaci iz takta bar što se zdravlja tiče. Jedino što možemo da vam savjetujemo je da pripazite na tempo života, ako vidite da je ubrzan pokušajte na sve načine da ga usporite, prijaće vam i psihički i fizički. Čuvajte se standardnih letnjih prijetnji, sučnanica, dehidracije, opekotina. Zapamtite da dnevno gubite po 2-3 litra tečnosti i da to morate da nadoknadite, zato ovaj mjesec nigdje ne idite bez flašice vode!

Srećni brojevi:
7, 11, 17, 22, 24


blizanciBLIZANCI

Posao:
Dok je svima u glavi more, plaža, odmor… Blizanci bi ovaj mjesec mogli da se posvijete poslovima, koliko god im to mogućnosti dozvoljavaju. Ovaj mjesec je stvarno dobar što se poslovno – finansijskih aspekata tiče, Sunce je u polju finansija, pa je možda ovaj mjesec šansa da prikupite novac za neko dobro putovanje ili da zakrpite rupe koje imate u budžetu. Pošto će tokom jula veliki broj vaših saradnika biti odsutan, iskoristite priliku i pokažite nadređenima da neke stvari radite bolje od kolega, ako treba budite i bezobrazni onoliko koliko su kolege prema vama, pa ukažite nadređenima da neke stvari bolje radite kada ste sami nego kada vam neko “pomaže”. Ako ste te sreće da nemate nikoga iznad sebe, onda je ovo odlična prilika da se izborite sa konkurencijom koja se odmara, i da zuazmete bolji položaj na tržištu. Naravno, kada prođe jul, na vama je samo da stečene pozicije i sačuvate jedan duži period. Ako ste ipak planirali odmor tokom ovog mjeseca, ne brinite, makar ne radili ništa, kada se vratite i krenete sa poslom situacija neće biti gora nego kada ste na odmor otišli!

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Nebeska boginja ljubavi, Venera je uz vas, tako da ćete ovaj mjesec pored Sunčeve svjetlosti primati i emotivnu, pa nema razloga da brine što se emotivnog jula tiče. Ako imate mogućnost da posjetite neke morske predjele sa partnerom, sigurno ćete se lijepo provesti, a odmor ćete pamtiti po idiličnoj slozi sa partnerom, bez ijedne čarke, bez ikakvog konflikta. Mjesec će biti obojen ljubavlju sve do 26. jula kada Venera kreće retrogradno, zato gledajte da period do 26. provedete na odmoru, a posle toga bi moglo da dođe do konflikata, svađa, dugotrajnih ćutanja, a to je ono što vam je na putovanju najmanje potrebno! Do tada, uživajte i družite se što više pošto će vam prijati blizina dragih vam ljudi, ali i onih koje ćete tek da upoznate. I ovo pada u vodu nakon 26. dana jula, pa bi taj period najbolje bilo da provedete daleko od svih.

Ako ste slobodni:
Tokom mjeseca Mars u znaku Raka će vam dati toliko potrebnu energiju koju biste trebali da iskoristite na najbolji način, na provod, komunikaciju, upoznavanje. Samim tim, velike su šanse da ćete sresti više zanimljivih osoba, naročito na kraćim (ili dužim) putovanjima. Pa, ako kojim slučajem idete na more, sve vam je rečeno, ovaj mjesec imate velike šanse, a na vama je da šanse pretvorite u vezu! Ako niste te sreće i leto ćete da provedete kod kuće, onda trk napolje, na mjestima gdje se okuplja i zabavlja više ljudi sigurno će naići neko kome ćete vi zapasti za oko, a sa kim biste mogli veoma brzo da pronađete zajednički jezik…

Zdravlje:
Svim Blizancima koji lošije podnose vrućinu savjetujemo da se čuvaju tokom julskih dana, da što manje izlaze dok napolju peče, a i kada izađu da ne mrdaju bez flašice sa vodom. Umor bi mogao da vas sustigne ovih dana, pa gledajte da se što više odmarate i naspavate. Pripazite se naglih promjena temperature, ako je temperatura napolju preko 30 stepeni, a vi ste u klimatizovanom prostoru, mogli biste da se susretnete sa prehladama, upalom grla ili čak da vam se mišići ukoče. Ako vas muče glavobolje i to više puta tokom mjeseca obavezno provjerite pritisak ili se obratite ljekaru za savjete.

Srećni brojevi:
4, 9, 16, 19, 25


rakRAK

Posao:
Sve moćne planete su se udružile da vas podrže na osnovnom planu (napomenimo Merkur u Vašem znaku već početkom mjeseca), a vama dale krila da imate vjeru u sebe i spremni i puni samopouzdanja u narednom periodu krenete u realizacije nekih ideja koje se već dugo krčkaju u vašem mozgu. Iskoristite ovaj trenutak kada je sve na vašoj strani, pošto, kao uostalom svima nama, i vama će doći period zatišja i vrijeme loših momenata. Trenutno vas prati i izvesna napetost pomiješana sa euforijom, što rezultira praskom emocija, promjenama raspoloženja, stradaće nedužni oko vas, ali, to je cijena koja prati celu ovu priču. Po vama, cilj treba dosegnuti a usput šta se desi, desi se. Dakle, savršeno vrijeme za napredak, po cijenu svega. Možemo vam samo sugerisati da se kontrolišete da ne bi bilo kajanja posle teških riječi. Saradnici će vam biti potrebni ubuduće.
Što se tiče finansija – dobar mjesec, Venera i Jupiter u znaku Lava su tu da vam pomažu oko priliva ali i da spriječe neplanirane odlive novca!

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Trenutna preokupacija ličnom promocijom na poslu automatski utiče na vaš libido, osjećate se tako moćno, tako poželjno, tako dobro! Vaša euforija dovodi do vrhunca vaša maštanja, pa se rado upuštate u kontakte koji odišu pretjeranom prisnošću. Sve što ima i nagovještaj seksualnog u sebi, bio to razgovor ili samo pogled, u vama stvara osjećaj moći i potrebe za momentalnim činom ljubavi uz obilje perverzija. Vaša draga osoba trenutno je samo objekat kojim ispunjavate svoje ludosti. Ne pominjete joj ljubav, ne govorite joj da je volite. To je zato što u ovom periodu niste naročito romantični. Suviše ste okupirani sobom. Moguća prevara s vaše strane, vrlo surova i bez trunke savijesti. Ali stići će vas ona, zato, pamet u glavu prije svega.

Ako ste slobodni:
Pucate od samopouzdanja, svi vam se nude. Zračite erotičnošću. Mnogi vam to i govore, ali vi više volite one koji manje pričaju, ali im tijelo, pogled i pokreti govore više nego što to mogu riječi da učine. Vaš riječnik je trenutno prepun lažnih hvalospjeva, uživate da gledate kako se potencijalni partneri “gube”pred vašim naletom kitnjastih riječi, a vi, bez imalo stida, igrate se žrtvom, prije nego se oboje prepustite strastima. Fantastičan period, dakle. Neobuzdan, divlji, pomalo i primitivan, ali sve je to za ljude. Ne pomišljate na stalnu vezu, savršeno vam je ovako.

Zdravlje:
Respiratorni problemi ujedinjeni sa gastrointestinalnim. Sve će proći samo od sebe, ali biće potrebno mirovanje i litre tečnosti. Nagomilani kilogrami će pritom da se istope, pa eto i neke koristi od bolesti… Izbjegavajte gužve. Vreline dovode do zatvaranja ljudi u kuće i stanove, i eto kako se šire virusi. Idite u hladovinu i udišite vazduh punim plućima negdje gdje je taj vazduh čist. Najbolje je jutarnji vazduh pun soli, kraj mora.

Srećni brojevi:
1, 3, 15, 16, 20


lavLAV

Posao:

Ovaj mjesec i nije baš obećavajući što se tiče porasta finansija, vrijeme je odmora, pa tako i sami poslovi trpe, a naročito je loš drugi deo mjeseca kada se Saturn preseli u znak Škorpije, 16. jula. Već krajem mjeseca dolazi još teži period, pa zato dobro pazite šta i kako radite. Ne rizikujte, ne radite ništa što nije sigurno!
Zato period kad su svi pogasili svoje receptore i prepustili se čarima leta vama nek posluži za sagledavanje situacije, sad imate vrijemena više nego što biste ikad imali tokom godine. Izbjegavajte podmetanje nogu saradnicima jer će vam se vratiti dvostruko. Oni koje vidite kao neprijatelje gledajte da preobratite u prijatelje. Vaši neprijatelji su ljubimci nadređenih, te nije mudro s njima biti u ratu. Upotrijebite sav svoj postojeći šarm kao oružje i pridobijte ih. Vaše stvarno mišljenje nikog ne zanima i nemate nikakve koristi od njega, stoga ga zadržite za sebe.

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Planete su se ujedinile, Mars u Raku, retrogradna Venera, i sklad među njima dovodi do sklada među mnogim znakovima ovog mjeseca, ali kod vas pravi džumbus. Negdje mora da puca, i eto, prelomilo se na vama, kao žrtvenom jagnjetu zarad dobrobiti ostalih znakova. Ne brinite, vi ste samo došli na red, i istrpite to junački. Voljena osoba vas je vidno očarala, pa silno razočarala, besni ste. Ponajprije jer ste dozvolili da vas toliko obuzme ta zaljubljenost, dakle, besni ste na samog sebe, jer se osjetiste kao slabić, što vam se nije dešavalo ranije ( da pravite budalu od sebe i na vrijeme to ne vidite). Ali ne očajavajte! Smiješi vam se jedan prijatan susret, a osoba krajnje neočekivana, zaceliće vam rane na srcu prvo lijepim prijateljstvom, a onda sledi nešto mnogo više od toga. Ali moraćete se dobro potruditi da izađete iz onog prvobitnog besa i vidite situaciju u jasnom svjetlu, a ne mutno kad sad.

Ako ste slobodni:
Udarila vam vrelina u glavu, prožima vaše tijelo, sviđa vam se pomisao da hodate sa što manje odeće na sebi, otkrivajući dijelove tijela na koje ste ponosni. Noći su vaše vrijeme za lov. Osobe koje upoznajete i sa kojima provodite u razgovorima ispunjavaju vas i prijaju vam. Niko prema vama nije neprijatan,a i vi ste fin sagovornik. Nastavite tako. Vaše riječi i vaše pričanje gode ljudima i željeće vas u društvu uvijek. Sve to otvara puteve za neke nove stvari i ljude. Očekujte direktan “napad”osobe suprotnog pola, obasuće vas prijedlozima koji će vas prijatno šokirati. I njoj je udarila vrelina u glavu i ne preza ni od čega…

Zdravlje:
Moguće je da ćete se ukočiti dok budete nešto dizali s poda, pa sve što treba radite uz čučanj, ili vam sledi nepriajtan period bola i strogog mirovanja. Znate da ste čangrizav stvor i da više od svega mrzite stajanje u mjestu, zato vas i upozoravamo na vrijeme. Preporučujemo nešto za jačanje kostiju, potražite u apotekama, a svakako preporučujemo večernje šetnje, pomalo intenzivnijeg karaktera, jer većinu dana svi provodimo pasivni, jer vrelina ne posustaje, ali mi da.

Srećni brojevi:
9, 10, 12, 22, 23


djevicaDJEVICA

Posao:
Naredni period je period zatišja, a znate da posle svakog zatišja sledi period burnih dešavanja. Vi ste tip osobe koja i voli akciju u svakom pogledu, tako da vam ovaj period neće donijeti očekivanog uzbuđenja, stoga ga iskoristite da se odmorite od svega. Vjerujemo da ste isplanirali svoj odmor po svojoj želji i htenju, zato napunite baterije i regenerišite se, pa uskoro u nove izazove. Priliv novca će očekivano malo da uspori, ali vi ste mudra tvrdica i vas ništa ne može iznenaditi. Vi ste spremni za sve situacije, pa tako i za ovu. Pripazite na glasine na radnom mjestu, i vama su našli zasad sitne mane, ali ne staju u potrazi za većim i pikantnijim stvarima. Ne dajte da vas to uzruja. Delajte dok drugi tračare.

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Samoživi ste i prepuni neslaganja sa voljenom osobom oko izbora mjesta gdje ćete letovati. Vi biste nešto umjereno i daleko od gužve i buke, dok vaša voljena osoba traži izazove i uzbuđenja, pritom vam prigovarajući za manjak avanturiste u vama. Na kraju se može desiti da odvojeno odete na odmor. Ako se to i desi, voljena osoba imaće priliku da vas prevari, pa ako vam je mnogo stalo do nje, ne rizikujte da morski vazduh pomuti um vašem partneru ili partnerki, pustite da vas vode gdje žele. Trebaće vam dosta energije, svakako. Ako ste u površnoj vezi ili onoj pred pucanjem, onda svakako stavite na test sebe i partnera i otputujte odvojeno.

Ako ste slobodni:
Samoća vam je dosadila, dani su topli, more i bazeni vas zovu, a vama dosadiše prijatelji. Uželjeli ste se poljubaca u vodi, i ispod nje, dodira i milovanja ispod kupaćeg… Više se ne smijete šalama drugih, radije biste ćutali s nekim i uživali u poljupcima. U vašoj najbližoj okolini nalazi se osoba koja je takođe željna susreta s nekim poput vas i koji ima identične želje, stoga, oslušnite dobro okolinu i potražite svoju “soul mate”…

Zdravlje:
Osjećate slabosti. Sunce vam ne prija, kao da vam izvlači svaki atom snage iz mišića i vi jednostavno ne funkcionišete ovih dana… Prijaće vam napici, pa i oni energetski, koji će vam davati tu potrebnu energiju, ali naravno, budite umjereni i prevashodno radite na dobroj i dobro izbalansiranoj ishrani koja će vam dati preko potrebnu energiju. S padom energije raste vam nivo depresije. Opet, hrana, mudro odabrana, moze učiniti čuda po tom pitanju ..

Srećni brojevi:
10, 24, 29, 30, 31


vagaVAGA

Posao:
Vaša mudrost u donošenju važnih odluka u narednom periodu će biti na vrhuncu svoje moći, jer zbog godišnjih odmora manje je ljudi, samim tim imate manju konkurenciju i sve može biti vaše, a na vama je da sednete i u miru svog radnog mjesta uđete u problematiku i iznedrite rješenja ili ideje koje vašem genijalnom umu i jesu svojstvene, a koje traže red, mir i tišinu, da bi se mogle rađati. Kad drugi dremaju, vi ste prava mašina. Finansije su vam manje bitne od lične potrebe za promocijom. Vas hrane pohvale i nagrade, a toga će biti posle ovog mirnog perioda u kom delate vredno. Očekujte salve ljubomore i niskih udaraca, i to od onih sa najnižih položaja koji vam se nikad nisu činili opasnim. Ono što može da vas oraspoloži je potencijalno dobra slika što se finansija tiče, tako da bi Mars ulaskom u znak Raka vama mogao da donese neke (ne)očekivane prilive novca. Na vama je samo da prepoznate odakle bi novac mogao da dođe, i jednostavno – da ga uzmete za sebe!

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Stabilna i lijepa veza u kojoj ste trenutno, potrajaće. Sasvim ste zadovoljni,prvenstveno spoljašnjim izgledom koji je srazmeran unutrašnjoj ljepoti, a vi volite balanse. Seksipila ne nedostaje, jer nije dovoljno imati izgled, vi volite kad je i on izbalansiran sa harizmom. U ovoj vezi ne zna se ko je vođa,ko je više voljen,jednostavno ste dobar par. Savjetujemo, da veza ne bi upala u monotoniju, malo mašte, promjene mjesta gdje ste intimni, avanturu u kolima van grada, recimo. Ili, motel u zabiti, a vi igrate igru zavođenja. Igru uloga? SM možda? Kad ste već tako dobar spoj, istražite se na svim poljima i igrajte se.
Ako bude ikakvih problema u vašoj vezi samo jedna stvar će vam pomoći, a to je tolerancija. Ako partner nije tolerantan, onda bar vi budite. A problemi bi mogli da se jave tek u poslednjih 5-7 dana mjeseca, do tada sigurno ćete da uživate u čarima ljubavi!

Ako ste slobodni:
Rado biste da zavedete nekoga, ali mrka kapa još neko vrijeme, bar dok djelovanje Marsa u znaku Raka ne prođe. Zapustili ste i izgled, jer nekako vam smeta sva ta fama oko spoljašnje ljepote i željeli biste da vas primjete jer imate nešto pametno da prozborite o mnogo čemu. I kao da se inatite i čekate da ta osoba naiđe i naleti na vas, dok vi pasivno posmatrate svijet oko sebe. Savjetujemo da se potrudite oko svega i vi sami, jer ne pada ništa s neba. Doduše, nekad nekom i padne,ali valjalo bi da malo i sami poradite na svojoj sudbini, i da vjerujete sebi da vi to možete. Svi možemo, a potrebna je volja. Zato, u toalet na uljepšavanje!

Zdravlje:
Gojaznost prijeti, jedete zbog nagomilane frustracije i nerazumjevanja okoline, sve više se povlačite u sebe i na putu ste ka depresiji. Razgovor sa osobom od povjerenja ili stručnom osobom bio bi od velike pomoći, prije nego krenu i svi drugi problemi uz ove. Dakle ishrana i stres na minimum i bićete mirni!

Srećni brojevi:
1, 11, 17, 20, 24


skorpijaŠKORPIJA

Posao:
Drage naše Škorpije, evo ga jedan od onih mjeseci koje ćete što se poslovno-finansijskih prilika tiče, brzo zaboraviti. Ništa loše vas ne očekuje, naprotiv, radićete sve ono što ste i do sada radili ali ćete zbog nebeskih prilika a prvenstveno zbog opasnog Marsa u znaku Raka, morati da radite više nego inače da biste završili ono što ste ranije šablonski odrađivali. Jedan period neproduktivnosti je pred vama, tako da bi najbolje bilo da ovaj mjesec odete negdje i pošteno se odmorite, pa onda posle odmora da krenete u nove radne pobede. Umor vas je sustigao, koncentracija i motivacija baš i nisu na nivou, pa zato ćete biti manje upotrebljivi nego inače. Što se tiče finansija, ipak je moguće da dobro pregurate ovaj mjesec zbog nekih rezultata iz prošlog perioda, a ako vas snađu neki neočekivani prilivi budite oprezni i ne trošite ono što ne morate, nije nemoguće da vam uskoro svaka para zatreba. Ako bude neuspjeha na poslovnom planu, pretvorite to u nešto dobro za vas – vidite šta i gdje ste pogriješili, šta ste to trebali da uradite da ne dođe do uspjeha, pa tu lekciju upotrijebite u budućnosti, ta škola bi vam mogla dobro doći. Malo bolje rezultate će imati one Škorpije koje rade na nekim dalekim poslovima (za strance, u inostranstvu i slično) kao i svi oni koji se bave bilo čim vezano za turizam, što je i očekivano u ovom periodu.

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Što se ljubavi tiče, sve će ići skoro pa kako bi i trebalo da ide. Nikakvih problema ne bi trebalo da bude što se vas tiče, ali mogući su problemi sa partnerom. Neka osoba blisko povezana sa vašim partnerom (prijatelj, poslovni saradnik,…) bi mogla na neki način da zainteresuje partnera, i da on/ona počne da vas poredi sa njim/njom. Partner će u jednom trenutku pronaći koje to osobine ta osoba ima a vi nemate, šta je bolje kod vas a šta kod druge osobe, i u jednom trenutku to bi moglo da dovede vašu vezu, ili bar kvalitet vaše veze u pitanje. Ovo se posebno odnosi za one Škorpije čiji je partner Riba, Lav, Ovan, Vodolija ili Djevica, pa obratite pažnju. Kako se izboriti sa ovim – pa kvalitetom… Poboljšajte kvalitet vaše veze, prikrijte mane koje imate bar na neko vrijeme i partner neće imati potrebe da neke stvari traži na nekom strancu, imaće sve što mu treba kod vas. Ako ovu sitnicu zaboravimo, sve ostalo bi trebalo da bude kako biste vi željeli!

Ako ste slobodni:
Iako je letnji period najbolji za početak neke veze ili bar za upoznavanje zanimljivih osoba, vama se jul baš i nije nasmiješio, pošto će ovo biti još jedan mjesec koji će proći bez konkretnijih ulova. Nije nemoguće da upoznate jednu, 5, 10… zanimljivih osoba, ali jednostavno nivo vaše komunikacije neće biti dovoljan da ikoga očarate dovoljno da poželi da bude sa vama. Jednostavno imaćete neku prazninu u sebi, a naročito u drugoj polovini mjeseca, koja će vas napraviti maltene odbojnim. Tako da sa velikom sigurnošću možemo da kažemo da ovaj mjesec nećete uraditi ništa kako biste započeli neku ozbiljnu vezu koja vam je toliko potrebna, a moguće je da bude dosta i upoznavanja, flertovanja, možda i nekih vezica na jednu ili par noći. Ne očajavajte, ne upadajte u depresiju, uživajte u slobodi dok je imate, sigurno će vam kad – tad nedostajati.

Zdravlje:
Moguće je da vas tokom ovog mjeseca par puta uhvati depresija, da potonete i povučete se u sebe. To je nešto za šta vam na treba nikakav lijek, već samo dobra psiha i podrška okoline kako bi se iz tih depresija izvukli. Što je najgore, često nećete ni znati šta vas muči, sem da se radi o “nečemu”. Iskoristite sve blagodeti ovog mjeseca, odmorite se, uživajte u sunčanim zracima, razmišljajte o pozitivnim stvarima kako bi se izvukli u teškim trenucima. Čuvajte se glavobolja, a ako prerastu u migrene obavezno konsultujte ljekare kako bi pronašli šta je uzrok tih problema. Ne dozvolite da vam koža pati, bez faktora 50 ne izlazite na sunce, lepše je biti beo u sred leta nego dopustiti da vam se koža muči, što bi u budućnosti moglo da ima teže posledice. Još jednom, bez kreme ne mrdajte iz kuće.

Srećni brojevi:
3, 7, 15, 21, 25


strelacSTRIJELAC

Posao:
Mars je u znaku Raka i ovog mjeseca, zato se u julu ali i ubuduće, očekuje od vas realizacija nagomilanog. Prijatelji i kolege su vam dobri saveznici u poslu, koji je najbolje da završite do pred sam kraj mjeseca. Ako nešto ne možete sami da završite oni su tu da vam pomognu, samo ih lijepo zamolite i objasnite da ne stižete sve sami. Priliv novca ne staje. Zaista vam dobro ide od ruke sve što započeste. Merkur se kreće brzo i nema mjesta problemima na radnom mjestu još neko vrijeme. Ipak, savjetuje se ostavljanje novca u stranu, jer pomalo se prebrzo troši stečeno, na žalost. Sem pomenutih saradnika kojima možete vjerovati, informacije koje budete dobijali od drugih prethodno provjerite pošto je moguće da u vašem okruženju pored onih koji su spremni da pomognu, ima i onih koji bi vam rado vidjeli leđa. Ipak, imaćete sreće, jer vas planete čuvaju u ovom periodu, dajući vam i ogromnu dozu samopouzdanja, koje vam i inače ne manjka.

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Planeta ljubavi je u vašem polju intimnih odnosa i nježnosti, tako da, ako se pojave neki problemi, neka vas ova misao vodi, i bićete odmah bolje. Trenutno je složena komunkacija sa suprotnim polom, lako dolazi do nesuglasica, ali u postelji se vrlo brzo sve razriješi, pa savjetujemo rješavanje konfliktnih situacija na ovaj način. Bar onih manjih. One veće konflikte možete da riješite na samo jedan način a to je iskrena i otvorena komunikacija sa partnerom. Bez laži i prikrivanja problema. Ništa nećete uraditi ako bilo koji problem gurnete ispod tepiha i sačekate da sam od sebe prođe, naprotiv, samo može vrijemenom da se od problemčića napravi čudovište.
Do skora ćudljivi Saturn je mračio i još uvijek se pomalo osjeća njegovo prisustvo, ali ne toliko jako, zato vrijeme je da poradite na odnosu sa partnerom i na planu komunikacije. Dosta ste pod stresom, kog generiše Mars i svakodnevni život pa se to osjeća u vašoj vezi koja trpi zbog toga.

Ako ste slobodni:
Zbog planete ljubavi i vama ima spasa, tračak nade na kraju tunela. Za sve nas uvijek postoji neko koji čeka upravo nas, samo je, eto, pitanje trenutka kad će se sresti te dve duše. Vama sleduje prijatan period pun značajnih poznanstava iz kojih i ne mora ništa značajnije da se rodi, ali vas će ispuniti osjećajem blaženstva i nahraniti vaš ego jakim samopouzdanjem. Vama ne manjka pomenutog, ali povremeno umijete da potonete, iako po vama se to nikad ne bi reklo. Spolja odajete utisak da ste nesalomivi i pomalo nepristupačni, kao i da pucate od samoljublja. Uskoro upoznajete osobu koja će biti neprijatno iskrena prema vama, a vi ćete imati nezadrživu potrebu da s tom osobom provodite vrijeme.

Zdravlje:
Ovih dana bilo bi dobro da zakažete bar onaj opšti pregled kod ljekara, a ako bude potrebe za detaljnijim pretragama, saznaćete na vrijeme i spriječiti nečem ozbiljnijem da napadne vaš organizam, mislite o tome. Preventiva je najpametnija stvar. Čuvajte grlo. Iako je vrijeme hladnih napitaka, vama će više škoditi nego drugima.

Srećni brojevi:
4, 17, 20, 23, 24


jaracJARAC

Posao:
Ovaj mjesec se fokusirajte na sve u vašoj blizini oko čega se može sklopiti ugovor, pa i bračni, ako ste na pragu nečega takvog. Do kraja mjeseca, tačnije do 26., kada Venera kreće retrogradno, imaćete priliku za baš dobre poslovne poduhvate, stoga usudite se i budite odlučni i puni inicijative. Ako treba malo da se uloži ili da se rizikuje, ne plašite se već vjerujte svojim instiktima i budite vrijedni.
Mars je na vašoj strani, a on je vladar finansija. Ipak,nek ne manjka opreznosti, naravno. Svaki vaš potez i inicijativa nek bude propraćena razboritošću, mudrošću, jer ako olako sve shvatite i učini vam se previše primamljivo i lako, znajte da nije tako, sa strane uvijek vrebaju negativne sile koje čekaju na vašu nesmotrenost. Svi vi koji imate svoj, privatni biznis, ovog mjeseca bićete u finansijskoj prednosti. Vi koji tražite posao, upornost će se isplatiti, pa potražite posao baš tokom ovog mjeseca, dok drugi odmaraju.

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Planeta ljubavi Venera najbolji vam je saveznik u vašim odnosima sa partnerom, i iako Mars tu petlja svoje duge prste, kvareći vam komunikaciju, ipak nadjačaće ga vaša spremnost za toleranciju. Ako vam manjka tolerancije, vežbajte je! Vi koji ste u braku, imaćete povremenih blagih nesuglasica, ali prolaznog karaktera. Posle 26.mogu biti i učestalije. Više se posvijetite voljenoj osobi. Ljubomorna je na vaša duga odsustva. Ipak, vama treba povremeni bijeg od stvarnosti i ona će morati na to da se navikne zarad dobra vaše veze. Trebaće jedino vrijemena za prihvatanje, ali smiren pristup i jedan ljudski razgovor bi sve probleme mogli da otklone i tako vama omoguće vaših 5 minuta mira.

Ako ste slobodni:
Osobe u znaku Lava, Jarca ili Vage u narednom periodu bi vam se mogle učiniti interesantnim,i inicijativa polazi od njih. Vi nećete ostati imuni na to, vama će put pokazati Venera, vidno raspoložena da vas usreći. Bar na jedno veče. Ne očajavajte ako se sve brzo i završi. Ne budite pesimista. Može vam se destiti da se nesmotreno zaljubite nakon i jedne večeri sa tom osobom, jer oni umiju da budu vrlo sugestivni i primamljivi, ali ta ošamućenost će vas proći vrlo brzo. Imaćete utisak da je s vas neko skinuo ljubavne čini.

Zdravlje:
Obratite pažnju na to šta jedete ali i koliko jedete. Vaša želja da dobro izgledate u ovom letnjem periodu mora da kontroliše porcije u tanjiru. Vrijeme je voća i povrća, iskoristite to. Grilujte, jedite i sirovo, samo što dalje od friteza i testa.
Pripazite se standardnih letnjih povreda (alergije na sunce ili voće, opekotine od sunca), i pijte tečnosti više nego ikada.

Srećni brojevi:
11, 13, 17, 18, 19


vodolijaVODOLIJA

Posao:
Dobar period sledi, zasluženo kupite nagrade za svoj trud i zalaganje u radu, koje su drugi umjeli da cijene. Osim verbalnih, tu su i novčane nagrade, tako da predlažemo da vam ovo bude primer kako se trud isplati, ma koliko vam se često činilo da radite stvari uzalud. Mars je u vašoj kući rada, i on će pomoći da se rasteretite nagomilanog posla na najbrži način, i tako rasterećeni uđete u naredni mjesec. Tako da tokom jula, ako ne odete na zasluženi odmor, možete da završite veliki broj poslića koji su vam se tokom godine nagomilali, pa onda lijepo da odete i mirne glave se odmorite od svega.
Ipak, pod stresom ste, ali srećom Sunce je u kući zdravlja i posla, i olakšaće vam dane apatije i depresivnih stanja u koja zalazite povremeno. Izmamiće vas napolje, a vazduh i lijepi dani probudiće serotonin u vama i bićete kao novi.
Ako sebi priuštite odmor, ne brinite se za posao, već naprotiv – zaboravite sve poslovne probleme i muke koje vas tište, tako da se vratite kao novi i tek ćete onda krenuti uzlaznom linijom.
Ljubav:
Ako ste u vezi:
Mars u Raku je prisutan, savjetujemo oprez, zbog emocija. Loš period je iza vas i red je da se malo opustite. Neće biti trzavica u narednom periodu jer ih nećete uzrokovati. Bićete vrlo smireni, iako odsutni i pomalo nezainteresovani za partnera. Ipak, iz vas je moguća provala emocija pomiješanih sa besom ako neko uporno insistira da u vama izazove nekakvu reakciju. Pazite na rječnik. Imate vrlo uvrijedljiv repertoar u trenucima kad se osjetite ugroženim i kad su vam riječi jedino oružje. Govorite i što mislite i što ne mislite, ali u tim trenucima duboko vjerujete u ono što govorite. Pokušajte zarad mira u kući da iskontrolišete bes kada primjetite da ćete “pući”, partner će se osjećati mnogo bolje kraj vas, a i vama će vrijemenom prijati takav način ophođenja!

Ako ste slobodni:
Mars u Raku prijeti emotivnim ispadima i padovima, moguće da ćete se osjećati vrlo potišteni u drugoj polovini mjeseca, tačnije od 10.7., pa spas nađite u druženju sa vedrim, pozitivnim i nadasve duhovitim ljudima koji će vam uspjevati skretati misli i svoditi sve na smijeh i zabavu. Možda to bude i dobra prilika da proširite društvo, odnosno da upoznate nekoga zanimljivog.
Kad niste u društvu, gledajte da vas ne zavede taj talas koji vas povlači u dubine, stalno radite nešto. Radite na sebi, čitajte, radite na svom intelektu. Bolji period će tek doći.

Zdravlje:
Dosta stresa. Mnogo loše hrane na meniju. Ubrzan rad srca. Pojačano znojenje. Ne, to ne smete da dozvolite. Sve su to prijeteće stvari po vaš organizam. Jednu po jednu riješavajte, a ako imate još neke loše navike uz sve nabrojano, poput cigareta ili pića, hitno izbacujte iz životnih navika. Ozbiljno prijete da vam ugroze zdravlje, što vam nikako u ovom trenutku nije potrebno.
Ako imate bilo kakve ozbiljnije ili dugotrajnije probleme, obavezno posjetite ljekara i “ispovedite” mu se, ipak stručna lica u takvim situacijama jedino mogu da pomognu.

Srećni brojevi:
10, 13, 19, 25, 27


ribaRIBE

Posao:
Mars je znaku Raka, što i nije baš povoljna situacija, iako je Mars vaš saveznik na polju finansija. Profitiraće jedino oni sa privatnim biznisom, ostali, ili stagnacija ili nazadovanje.
Ovo bi mogao da bude alarm za sve one koji imaju iole slobodnog vrijemena, razmislite o nekom dodatnom poslu, poslu koji bi vam oduzeo neko vrijeme ali bi sigurno pomogao što se vaše finansijske situacije tiče. U modernom dobu živimo, pa svi koji imaju kompjuter sigurno mogu pronaći još nešto da raduckaju, pa tako i vi. Pogledajte šta se traži, procijenite (ali ne precijenite) svoje mogućnosti i polako krenite sa dodatnim poslićima koji bi vrijemenom mogli da vam postanu značajan oslonac! Naravno, ne očekujte rezultate odmah i sad, budite vrijedni i strpljivi, isplatiće vam se!
Oni koji su u potrazi za novim poslom, mogu se nadati da će u tome uspjeti u narednim nedeljama. Puni ste radnog elana i želje za dokazivanjem. Sve do kraja mjeseca držaće vas taj entuzijazam, a onda stvari kreću nizbrdo u zadnjoj nedelji mjeseca. Imate priliku, dakle, za dokazivanjem do tada, a ako vam je cilj unapređenje, zapnite sad, ne vidimo da će vam se dobra prilika ukazati posle ovog mjeseca još dugo vrijemena.

Ljubav:
Ako ste u vezi:
Uživate u partnerovoj pažnji i partner u vašoj, sve teče glatko i kao podmazano. Mars je u Raku i umije da zabrlja i pomuti odnose, zato oprezno u komunikaciji, da ne bi bilo kajanja zbog pogrešnih riječi. Ako dođete u situaciju da se ne slažete sa partnerom po bilo kom osnovu, setite se naših riječi i prećutite nešto za šta ste čak i sigurni zarad mira u kući.
Imate potrebu za nečim novim, nečim radikalnim, ali plašite se da to kažete partneru iz straha da vas neće razumjeti. I u pravu ste, neće. Zato morate sačekati pravi trenutak i izabrati prave riječi da nešto saopštite, a da ne naiđe na osudu kod voljene osobe.

Ako ste slobodni:
Ovaj mjesec mogao bi biti vaš, smiješe vam se prilike, a na vama je da ih primjetite na vrijeme i da reagujete. Najprije izađite iz svoje ljušture i napunite se samopouzdanjem i hrabro krenite u osvajanje. Uz našu sugestiju da je pogodan period za ljubavna dešavanja, sve je mnogo lakše, zar ne? Osobe u znaku Lava, Škorpije i Ovna najpogodnije su za vašeg potencijalnog partnera/partnerku, zato, izoštrite čula i krenite u osvajanje tuđih srca. Ako kojim slučajem deo ovog mjeseca provodite na nekom odmoru, imaćete još veće šanse da se zaljubite…

Zdravlje:
Odlično. Sledi vam period u kom ćete se osjećati puni elana i bićete u punoj formi i bićete zadovoljni sobom. Kratka anksioznost na kraju mjeseca, ali ako se ne potrudite da je produbite i ugušite je u startu, trajaće svega nekoliko dana. Kada je već sve savršeno potrudite se da i za naredni period budete spokojni, pa proradite na svom imunitetu koristeći blagodeti Sunca i voća koga je sada puna svaka pijaca.

Srećni brojevi:
1, 2, 7, 19, 30


Mjesečni horoskop za jul pripremio astrološki tim MesecniHoroskop.com!
Strogo je zabranjeno preuzimanje mjesečnog horoskopa bez navođenja i linkovanja izvora!