Mjesečni horoskop za JUL 2017.

Mjesečni horoskop za jul 2017.

Pogledajte najdetaljniji mjesečni horoskop za mjesecjul 2017. koji vam je pripremio naš astrolog Igor Pavluković!

Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN

Posao:

Dragi Ovnovi,
Vaš vladar Mars na samom početku mjeseca, 2. jula pravi opoziciju sa Plutonom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere. Takođe i Sunce pravi opoziciju sa Plutonom 10. jula. To vas upozorava da u prvoj polovini jula budete pažljivi u odnosima sa nadređenim osobama jer su moguća neslaganja i razilaženja oko nekih pitanja. Bićete preopterećeni obavezama, što će vam ostavljati malo vremena za sebe, porodicu, čak i za odmor. Na poslu ćete se suočavati sa teškoćama koje će zahtevati većinu vaših resursa, veliku koncentraciju, iskustvo, veštinu, sposobnost analize, a najviše od svega moć prilagođavanja. Sve to će vam stvarati pritisak i osjećaćete veliku napetost, dok će vam sposobnost prilagođavanja biti umanjena i ograničena. Da ne bi došlo do većih komplikacija, koristite slobono vrijeme za psihofizičku relaksaciju i odmor. Od 6. jula Merkur prolazi kroz vaše polje zabave, pa ćete imati ventil gdje ćete moći da ispraznite napetost. Uspjeh ćete postići na poljima ugostiteljstva i u svemu gdje je potrebno da pokažete kreativnost i inicijativu.
Venera koja vlada vašim poljem novca ulazi 5. jula u znak Blizanaca, što vam donosi profit kroz pregovore, oblasti komunikacija, informacija, informacionih tehnologija i saobraćaja. Bićete vešti u planiranju finansijskih transakcija i u investiranju. Vaš ljubazan i rečit nastup će vam otvarati mnoga vrata za poboljšanje salda na računu. U drugoj polovini jula izbjegavajte mutne radnje i ulazak u bilo šta što vam nije dovoljno jasno. Pazite da vas neko ne prevari. Venera će u drugoj polovini mjeseca praviti izazovne aspekte sa Neptunom i Saturnom, dok će Mars imati kvadrat sa Uranom. To će dovoditi do zastoja u platnom prometu. Izbjegavajte da se zadužujete jer ćete nailaziti na neočekivane troškove.
Nezaposleni Ovnovi će moći da nađu privremeni ili honorarni posao, dok će imati manje šansi da nađu stalno zaposlenje.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Zbog opterećenosti koju ćete osjećati na poslu i zbog niza obaveza imaćete malo vremena za partnera i emotivni život. To će se odraziti negativno ne samo na vašu emotivnu vezu, već i na vaše porodične odnose. Nastojte da ne zanemarite vaše kućne i porodične obaveze i stavite do znanja vašem partneru šta vam se dešava i zamolite za razumijevanje.
U drugoj polovini jula Venera koja vlada vašim poljem braka i partnerstva pravi trigon sa Jupiterom koji se nalazi u tom polju, što će vam umnogome olakšati da vašu emotivnu vezu dovedete u željenu ravnotežu. Znate šta je vašem partneru potrebno da bi se osjećao voljeno i srećno. Uspjećete da pružite i više od toga. Bićete puni nježnosti.
Ako ste slobodni:
Privući ćete osobu koja vam se dopada tako što ćete umeti u pravom trenutku da izgovorite pravu reč, udijelite kompliment, skrenete pažnju na poneki svoj kvalitet. Pri tome je važno da izbjegavate ishiternost i pokušaj da po svaku cijenu budete primećeni. Ako ljubavnoj igri pristupite sa taktom, planski, promišljeno, uspećete da osvojite osobu koja vam se dopada. Može vam dejlovati komplikovano u jednom trenutku ali ćete naići na naizgled srećne okolnosti koje vam donose uspjeh.
Stariji Ovnovi će biti po običaju nestrpljivi i pomalo navalentni, što im neće ići u prilog pri osvajanju osobe do koje im je stalo. Ako uspete da započnete novu emotivnu vezu, to će biti čistom srećom, uz malo vaše zasluge.

Zdravlje:

Osjećaćete potrebu za rekreativnim fizičkim aktivnostima, koje će, osim što će vam poboljšati kondiciju, uticati pozitivno na vaše raspoloženje jer ćete u tim aktivnostima uživati. Na taj način ćete uspeti da prevaziđete veliki deo tenzija koje ćete imati na poslu i u pojedinim odnosima. Tako ćete uspeti da steknete bolju otpornost na stresne okolnosti.
Ishrana bi trebala da vam bude kalorična i da sadrži više gradivnih materija. U tu svrhu konzumirajte žitarice, integralne hlebove, kao i biljke čiji se koren koristi za ishranu. Uzimajte i meso, uglavnom junetinu. Voće treba da vam bude sastavni deo ishrane. U tu svrhu vam je dinja odlična u ovom mjesecu. Potrebno vam je i više vitamina A i E.

Srećni brojevi:

9, 11, 16, 18, 24


bikBIK

Posao:

Dragi Bikovi,
Očekuju vas pogodne mogućnosti u poslovima koji se bave energetskim resursima i prometom novca. Bikovi koji se bave knjigovodstvom i hartijama od vrednosti imaće povoljne prilike za ostvarenje napretka i dobitaka. Od 5. juna Venera koja vlada vašim znakom ući će u vaše polje novca i vrednosti. Pružiće vam se prilika da pregovarate oko unosnih i profitabilnih poslova i saradnje koja bi išla u tom pravcu. Ono što vam na tom polju bude važno da dogovorite i postignete neće ići lako i očekujte da ćete trebati da ulažete više napora. Poneki pregovori će biti teški i zahtevaće od vas dobru procjenu i nalaženje kompromisnih rešenja. 17. jula Venera pravi kvadrat sa Neptunom što će vas činiti u neku ruku lakovjernim, pa vam se može dogoditi da vas neko navede na potez koji vam može naneti poslovnu i finansijsku štetu. Zbog toga nemojte da pristajete niti da postpisujete ništa dok nekoliko puta dobro ne promislite i objektivno procijenite šta vam se realno isplati. Bićete skloni nepromišljenim potezima jer ćete ne malaziti pod pritiskom od strane nadređenih.
U drugoj polovini jula ćete imati i srećne okolnosti zahvaljujući trigonu Venere sa Jupiterom. Ovaj aspekt će doneti nove šanse i potencijalne dobitke Bikovima koji se bave raznolikom oblasti poslovnih usluga. Na polju novca ćete imati više koristi ako budete investirali u nekretnine nego u investicione fondove ili berzanske akcije. Merkur koji vlada vašim poljem novca će vam pomoći da dobro procijenite kada, koliko i u šta da uložite svoj novac od 6. do 26. jula dok bude prolazio kroz znak Lava. Do zastoja na polju platnog prometa može doći 24. jula kada će Venera praviti opoziciju sa Saturnom. Tih dana izbjegavajte da se zadužujete i budite štedljivi, umanjite troškove.
Nezaposleni Bikovi će ljubaznim i dobro pripremljenim nastupom pred potencijalnim poslodavcem predstaviti svoje veštine, prednosti i potencijale, što će im doneti željeno zaposlenje.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Mars koji vlada vašim poljem ljubavi već na početku mjeseca, 2. jula, pravi opoziciju sa Plutonom što će uneti napetosti i nemir u vaše odnose sa bračnim ili emotivnim partnerom i dovesti do nestabilnosti vašeg odnosa. Moguće su ozbiljnije nesuglasice, svađa, čak i razilazak. Neophodno je da budete spremni na zajednički prihvatljiva rešenja.
Posvetite više vremena porodici jer ćete tako ublažiti neslaganja sa partnerom. Uz više pažnje i pružanjem podrške bliskim osobama uspjećete da dovedete vaše odnose u ravnotežu. Pokrenućete sa emotivnim partnerom dijalog o nalaženju načina da razrešite ono što vam stvara napetosti u odnosu. Bolji period u ljubavi imaćete od 20. jula kada Mars uđe u znak Lava.
Ako ste slobodni:
Lako ćete se zaljubljivati i bićete obuzeti strastima koje nećete moći da kontrolišete, a koje mogu da vam s jedne strane donesu jednu burnu avanturu, dok će vam s druge strane stvarati probleme u vidu sklonosti ka ljubomori i posesivnosti. Kako biste zaobišli da vam potencijalna veza već od samog početka bude ispunjena nesuglasicama i brzo se okonča, važno je da se potrudite da svoje česte promene raspoloženja kontrolišete, isto kao i prejake strasti.
Stariji Bikovi će pokušavati da se zbliže sa osobom koja im se dopada, a koji će upoznati na zabavi kod prijatelja. Trebaće vam dosta strpljenja za to jer ćete ubrzo uvideti da je ta osoba prilično zahtevna i veliki individualista.

Zdravlje:

Potrebno vam je više odmora, razonode i psihofizičke relaksacije, za šta ćete imati mogućnosti u slobodno vrijeme i umećete da te mogućnosti iskoristite. To će doprineti stabilnosti vašeg zdravlja. Osjećaćete potrebu da više vremena provodite u prirodi. Prijaće vam duže šetnje, kao i planinski vazduh. Izleti u prirodu će vas činiti otpornijim na stres.
Ishrana treba da vam se sastoji od dovoljno kalorija koje su vam neophodne kako biste izdržali napore kojima ćete biti izloženi na poslu i na drugim poljima života. Jača hrana koja sadrži meso, ribu i sveže povrće bi trebalo da vam se češće nalazi na jelovniku. Uzimajte više tešnosti i vitamina, posebno vitamina B za mentalni napor.

Srećni brojevi:

4, 7, 15, 20, 26


blizanciBLIZANCI

Posao:

Dragi Blizanci,
Od 5. do 31. jula Venera prolazi kroz vaš znak, što će vas činiti ljubaznim u svom nastupu. To će vam otvoriti vrata za poboljšanje poslovne saradnje i ostvarenje finansijskih dobitaka. Imaćete koristi od saradnje sa ženama i osobama koje se bave oblastima ljepote, kozmetike, modne konfekcije ali i oblastima komunikacija. Napredak u ostvarivanju poslovnih zadataka koji će im omogućiti da prošire poslovnu ponudu, privuku nove klijente i ostvare jedan za njih značajan poslovni cilj imaće Blizanci koji se bave oblastima dizajna, konsaltinga i trgovine. Od 6. do 26. jula će vaš vladar Merkur prilaziti kroz znak Lava, što će vam omogućiti kontakt sa osobama koje se nalaze na važnim položajima i imaju uticaj, a koje će vam pomoći u ostvarivanju vaših ciljeva i koje vam mogu pružiti protekciju u napredovanju društvenim i poslovnim lestvicama. Vi sami ćete umeti da se istaknete u svom nastupu pred drugima, posebno u poslovnim pregovorima, a to će još više doći do izražaja kada i Mars i Sunce budu ušli u znak Lava, nakon 20. jula.
Na samom početku jula će Mars praviti opoziciju sa Plutonom, pa budite pažljivi sa novcem jer su mogući uvećani izdaci ili ćete biti pritisnuti većim finansijskim obavezama za koje u datom trenutku nećete imati adekvatno rešenje. Finansijske teškoće će vas pratiti sve do 17. jula, nakon čega će doći do postepenog poboljšanja. Ako budete racionalno kalkulisali, izbjegavali da se zadužujete i ne budete ulazili u rizike sa novcem, ovo ćete moći znatno da ublažite. S druge strane, ako budete popuštali svojim slabostima, možete se naći na gubitku. Potrebno će vam biti više napora kako biste uvećali saldo na svom računu i ispunili plan. Slušajte svoj osjećaj kada je reč o investicijama.
Nezaposleni Blizanci će imati kreativna rešenja kako da dožu do novog posla, a u tome će im najviše koristiti njihova veština komunikacije.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Potrebno je da voljenoj osobi pokažete više inicijative u rešavanju zajedničkih ciljeva i u nalaženju rešenja za teškoće koje ometaju vašu emotivnu vezu. Takođe je važno da pokažete da cijenite vrednosti i potencijale voljene osobe. To ćete moći učiniti tako što ćete povremeno udijeliti kompliment ili znak pažnje. Potrebno vam je više bliskosti.
Druga polovina mjeseca će vam doneti više mogućnosti da unesete svežinu u vašu emotivnu vezu i učvrstite sklad između vas i vašeg partnera. Potrebno je da više vremena provodite zajedno u zajedničkim aktivnostima koje ćete sami osmiliti ali vi treba da imate više inicijative za to. Odlazak na zajedničko putovanje i više zabave će vas oboje ispuniti srećom.
Ako ste slobodni:
Pokušaćete da osvojite osobu koja vam se dopada ali ćete pri tome biti skloni da je idealizujete i da ne primećujete neke važne stvari. Ako budete previše zaneseni i imali velika očekivanja, može vam se lako dogoditi da se neprijatno iznenadite kada otkrijete da vaš pristup djeluje odbojno na osobu u koju ste zaljubljeni. Zbog toga je važno da realno sagledate situaciju. U tom slučaju će vam trigon Venere sa Jupiterom, 18. jula, pomoći da osvojite srce druge osobe.
Stariji Blizanci će imati otvorena vrata kod osobe koja ih posmatra iz prikrajka i često se nalazi u njihovoj blizini. Ako obratite pažnju na tu osobu i započnete komunikaciju, bićete bliži ulasku u novu emotivnu vezu.

Zdravlje:

Energija će vam biti u padu do 20. jula, što vam sugeriše da vam je potrebno više kretanja i fizičkih vežbi, kako biste svoju kondiciju održali u optimalnoj formi. To vam je važno kako ne bi došlo do pada vašeg imuniteta. Više odmora i svakodnevna psihofizička relaksacija će pozitivno uticati na vaše zdravlje. Izbjegavajte velike napore i mentalne i fizičke.
Pojačani unos vitaminavam je neophodan kako biste ojačali imunitet. vašem organizmu je najviše potreban vitamin B, B12 i E. Kalorična ishrana koja u sebi sadrži meso u umjerenim količinama i u većim količinama ribu i morske plodove sa dodatkom morskih algi će vam prijati. Konzumirajte više voća i žitarica. Od začina uzimajte đumbir i kurkumu.

Srećni brojevi:

6, 14, 21, 25, 27


rakRAK

Posao:

Dragi Rakovi,
Spremite se na stresne situacije na poslu početkom mjeseca, jer će 2. jula Mars koji vlada vašim poljem posla i karijere praviti opoziciju sa Plutonom. Bićete izloženi sudu javnosti u ovom periodu i kasnije. Čuvajte se upadanja u skandale i slične neprijatne situacije. Sve do 10. jula izbjegavajte susrete sa ljudima koji vam djeluju sumnjivo, kao i bilo kakav vid poslovanja sa takvima, naročito ako imate saznanje da se neko bavi poslovima s one strane zakona. Vi sami treba da izbjegavate da se služite mahinacijama i ne dopustite da vas drugi uvuku u mutne radnje. Moglo bi zbog sličnih pokušaja da dođe do raskida jednog poslovnog partnerstva sa jednom osobom na višem položaju kada Sunce bude pravilo opoziciju sa Plutonom. Od 14. jula će vam početi bolji period na poslu. Merkur će praviti sekstil sa Jupiterom, što će vam otvoriti prostor za profitabilne investicije. Od ruke će vam ići administrativni poslovi, promet nekretninama, a imaćete koristi i od oglašavanja vaših usluga u medijijma kao i ako se vi sami bavite reklamnim uslugama.
Venera sve do kraja mjeseca prolazi kroz vaše polje tajni i znak Blizanaca, pa vam se preporučuje da vaše poslovne planove držite u tajnosti, bar one koji su važni i koji treba da vam donesui veći profit. U tu svrhu vam se preporučuje da važne sastanke obavljate u četiri oka i da budete okruženi isključivo osobama od povjerenja. Na finansijskom polju će vam pomoć pružiti Merkur koji prolazi kroz vaše polje novca od 6. do 26. jula, a nakon 22. jula će se tu naći još Sunce i Mars. Bićete u prilici da pažljivo osmišljenim akcijama i investicijama u dugoročne projekte, ostvarite stabilnost na polju novca. Naći ćete način da izbjegnete zamke konkurencije i da jedan vaš projekt dobije podršku u vidu subvencije.
Nezaposleni Rakoviće biti promišljeni i sistematični u nalaženju novog zaposlenja, što im može doneti šansu da dobiju stalan i siguran posao.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Dešavaće vam se da ne možete da se sukladite sa emotivnim ili bračnim partnerom po nekim pitanjima zajedničkog života. Čak će vam biti teško da o tome uopšte razgovarate i postignete bilo kakakv kompromis. To će izazivati napetosti. Najbolje rešenje je da ne ulazite u otvoreni sukob oko toga. Potražite savjet zajedničkog prijatelja ili osobe od povjerenja.
Druga polovina mjeseca vam donosi smanjenje prethodnih tenzija i otvara vam prostor za dijalog i nalaženje rešenja u vezi onoga oko čega niste mogli da se složite. To će uneti mir u vašu vezu i uspostavićete željeni sklad i ravnotežu. Potrebno vam je više zajedničkih trenutaka u vidu druženja i izlazaka, a dobro bi vam došlo i zajedničko putovanje.
Ako ste slobodni:
Fizičke strasti će kod vas biti pojačane, pa ćete birati osobu sa kojom biste mogli da imate avanturu gdje je seks na prvom mjestu, dok vas nešto više od toga neće naročito zanimati. Sa jednom osobom ćete započeti takav vid veze ali ćete početi i da osjećate prema njoj nešto više od same fizičke privlačnosti.Osjećanja nećete umjeti da ispoljite na pravi način, dok druga osoba neće osjećati isto što i vi. Ako želite da dođe do prave ljubavi, moraćete mnogo da se potrudite oko toga.
Nešto starijimRakovima će biti teško da se odluče da li da započnu nešto novo na emotivnom polju sa osobom koja je na to otvorena ili da odustanu, jer će im se činiti da to od njih zahteva mnogo napora i odricanja. Emocije će ipak biti jače.

Zdravlje:

Više se krećite i bavite se nekim vidom fizičkih vežbi. Svakodnevna duža šetnja ili bilo koji način fizičke rekreacije će vam prijati i pomoći vam da i svoju kondiciju održavate u dobroj formi i da ojačate imunitet organizma. Izbjegavajte duži boravak na jakom suncu. Velike vrućine vam neće prijati. Nađite način da se rashladite ali da se ne prehladite.
Potrebna vam je disciplina po pitanju ishrane, kao i sticanje navike da se zdravo hranite. Vi se često hranite usput, bez nekog jasnog reda, što može da dovodi do želudačnih smetnji, posebno do 20. jula. U tu svrhu vam se preporučuje više svežeg povrća, lakša hrana bogata proteinima i vitaminima. Jedite više voća i mlečnih proizvoda.

Srećni brojevi:

6, 13, 16, 21, 26


lavLAV

Posao:

Dragi Lavovi,
Pružiće vam se prilika da upoznate nove ljude sa kojima biste mogli započeti plodnu saradnju. Ova poznanstva vam dolaze kroz učestvovanje u grupnom radu i kroz članstvo u društvenim organizacijama. Venera koja vlada vašim poljem posla i karijere prolazi od 5. jula pa sve do kraja mjeseca kroz vaše polje saradnika.Donosi vam priliku da poboljšate svoje poslovne veze i kontakte i da uz pomoć tih poznanstava ostvarite napredak u ostvarivanju poslovnih ali i ličnih ciljeva. Umećete da nastupite srdačno, što će naići na dobar prijem. Pridobićete svojim nastupom nekolicinu osoba koje bi mogle da se pokažu kao izuzetno dobri saradnici tamo gdje su vam potrebni. Uspjeh ćete postizati u oblastima tehnologija, posebno informacionih, u ugostiteljstvu, radu sa mladim osobama i tamo gdje je potrebno da pokažete svoje rukovodeće i organizacione sposobnosti. Izbjegavajte da se previše eksponirate, već se dokazujte više djelima, a manje rečima. Čuvajte se ulaska u rizike, kako poslovne tako i finansijske jer biste tu mogli da se nađete u problemu, posebno oko 17. jula.
Dobitke ćete ostvarivati zahvaljujući svojoj uvjerljivosti pred drugima. Ako se bavite bilo kojim vidom trgovine ili radite kao prodavac, ovo će doći di posebnog izražaja. Umećete da ostvarite više od planiranog prometa zahvaljujući svojoj sposobnost da se istaknete kao osoba. Veće dobitke ćete biti u prilici da ostvarite 14. jula i to će vam omogućiti da pokrenete jedan novi poslovni projekat ili da proširite svoj posao i usluge. Vaš saldo na računu će biti relativno stabilan tokom jula, sa tendencijom poboljšanja i uvećanja, pa se potrudite da to održavate i nastavite u tom pravcu. Čuvajte se da vas neko ne izradi tako što će vam ponuditi laku zaradu. Zapamtite da je u tom slučaju reč o prevari.
Nezaposleni Lavovi će biti dovoljno samouvjereni i odlučni da ne propuste dobru priliku. Naći ćete načina da se izborite za novo radno mjesto.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Primetićete kako je vaš partner povučen i neraspoložen, pa ćete se potruditi da saznate o čemu se radi. U prvu ruku ćete posumnjati da nešto krije od vas jer će vam biti teško da izvučete od njega zašto je zabrinut. Nemojte ga previše pritiskati jer ćete tako pogoršati vaš odnos. Partner će vam se povjeriti i shvatićete da nije problem u vašoj vezi.
Vaša podrška i spremnost da se nađete pri ruci partneru, značiće mu mnogo i pokazaće vam zahvalnost. Vaš odnos će tako ući u bolju fazu gdje ćete imati više bliskosti i više razgovora. To će vam pomoći da postignete naopredak u ostvarenju zajedničkih ciljeva. Potrudite se da imate više izlazaka, zabave i zajedničkih trenutaka jer vam je to neophodno za sklad.
Ako ste slobodni:
Privlačiće vas više osoba u isto vrijeme i pokušaćete da paralelno udvarate tim osobama. Lako vam se može dogoditi da tako uđete i u nešto nalik na paralalnu vezu. U početku će vam to djelovati interesantno i uzbudljivo ali ćete ubrzo shvatiti da ne možete da sedite na dve stolice jer rizikujete da vam se obe izmaknu. Doći će trenutak kada ćete morati da se odlučite sa kojom ćete osobom biti u vezi. Ako budete odugovlačili, možete proći neslavno. Budite odlučni.
Nešto starijimLavovima će se u životu pojaviti osoba sa kojom su imali nešto na emotivnom polju u prošlosti. biće zainteresovani da pokušaju ponovo. Koristilo bi vam da dobro razmislite pre nego što napravite prvi korak.

Zdravlje:

U prvoj polovini jula će vam zdravlje biti osjetljivo. Bićete podložni virusnim infekcijama koje mogu izazivati mučninu i dehidraciju. Zbog toga uzimajte suplemente za jačanje imuniteta preventivno. Biće vam i energija u padu, što će od vas zahtevati više kretanja. Nastojte da se ne iscrpljujete fizički i da se više odmarate. Izbjegavajte stresne situacije.
Vaša ishrana bi trebalo da bude bogata kalorijama ali to ne znači da treba da uzimate tešku hranu. Naprotiv, lakša hrana vam se preporučuje uz način ishrane gdje ćete više puta na dan uzimati manje količine hrane. Prijaće vam što više svežeg voća i povrća. Meso smanjite i konzumirajte više ribe, žitarica i namirnica za čišćenje toksina iz organizma.

Srećni brojevi:

1, 7, 11, 18, 22djevicaDJEVICA

Posao:

Drage Djevice,
Od 5. jula pa sve do kraja mjeseca Venera će prolaziti kroz znak Blizanaca i vaše polje posla i karijere. To će vam doneti mogućnost za ostvarenje napretka u ostvarenju poslovnih ciljeva kroz prijatan i dobro osmišljen nastup u poslovnim pregovorima. Bićete uspješni ako se bavite oblastima komunikacija, informacija, saobraćaja, trgovine kozmetikom i modnom konfekcijom, kao i oblastima zabave. 7. jula Merkur koji vlada vašim poljem posla pravi sekstil sa Venerom, što će vam doneti povoljne mogućnosti da se dogovorite oko podrške koja vam je potrebna u razvoju aktuelnih poslovnih projekata. U poslovnim odnosima ćete stvoriti prijatnu i prijateljsku atmosferu, što će vam olakšati da radite timski i da ubrzate ostvarenje planiranih ciljeva. Vi sami ćete biti motivisani, a umećete svojim entuzijazmom da motivišete svoje kolege i saradnike. Potreban vam je pažljiv pristup osobama koje su na rukovodećem položaju, kao i vašim nadređenima, jer će oni imati zahteve koji se neće sasvim uklapati u vašu koncepciju poslovanja i moraćete da im se prilagođavate.
Imaćete plodne ideje kako da poboljšate svoje finansije, ostvarite bolji profit u odnosu na prethodni period i uvećate saldo na svom računu. Donosićete mudrije odluke vezane za investicije i pažljivije ćete raspoređivati prihode i rashode, zahvaljujući tome što ćete imati bolji osjećaj za tokove novca. Budite pažljivi 17. jula kada Venera bude pravila kvadrat sa Neptunom i 24. kada bude pravila opoziciju sa Saturnom. U tim periodima nećete moći realno sagledati vaše mogućnosti, pa možete da se zaletite i napravite gubitak. Dobici su vam povoljno postavljeni 18. jula zahvaljujući trigonu Venere sa Jupiterom, u oblastima gdje je potrebno da pokažete svoju kreativnost i u oblastima informacija i izdavaštva.
Nezaposlene Djevice će imati šansu za posao u oblastima trgovine i tamo gdje je potrebno da poznaju rad sa novcem i fiskalnom kasom.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Razgovarajte što više sa voljenom osobom o svemu što vam se čini važno za napredak vaše veze. Otkrićete da vaš partner slično razmišlja o onome što bi mogli da vam budu prioritetni zajednički ciljevi u narednom periodu. Osim važnih pitanja, razgovaraćete i o međusobnim potrebama i prijaće vam da podijelite jedno sa drugim ono što osjećate.
Potrebno vam je više zajedničke zabave kako se u vašu vezu ne bi uvukla monotonija koja bi prouzrokovala zahlađenje. Posvetite se nešto više i porodici i rešavanju porodičnih pitanja. Organizujte izlazak sa partnerom na mjesto koje oboje volite da posjećujete. Prijalo bi vam i da otputujete zajedno na kraći odmor ili bar vikend u prirodi.
Ako ste slobodni:
Prići ćete osobi koja vas privlači i započećete razgovor, pokazaćete inicijativu. Dobićete pozitivan odgovor i započeti viđanje uz razgovore o zajedničkim interesovanjima. Polako ćete da se zbližavate i primetićete da sve ide u željenom pravcu i da je veza moguća. Kada budete pred odlukom da li ćete započeti vezu, primetićete da je druga osoba na neki način zahtevna i da vrši pritisak na vas. Počećete da osjećate nezadovoljstvo. Nije sigurno da ćete pristati na vezu.
Nešto starije Djevice biće u nedoumici da li da se posvete ličnim ciljevima ili da više vremena provode sa osobom koja ih stalno zove da se viđaju i druže, a koja im prija i sviđa im se. Bilo bi mudro da ne propustite pruženu šansu za ljubav.

Zdravlje:

Bićete promenljivog zdravlja, podložni pojačanom umoru i slaboj cirkulaciji. Bićete skloni psihosomatskim reakcijama i smetnjama jer ćete biti pojačano osjetljivi na stres. Kako biste poboljšali otpornost svog organizma, izbjegavajte stresne situacije i bolje se organizujte u svakodnevnom životu. Nađite više vremena za odmor i psihofizičku relaksaciju.
Hrana bogata hranljivim vlaknima, čega najviše ima u voću, pogodna vam je za jačanje imuniteta. Uzimajte lakšu ali kaloričnu hranu u manjim količinama više puta na dan. Smanjite unos mesa u ishrani i obogatite ishranu povrćem, koje većinom treba da konzumirate presno ili tek blago kuvano na pari. Mlijeko i mliječne proizvode u umjerenim količinama.

Srećni brojevi:

4, 8, 13, 17, 24


vagaVAGA

Posao:

Drage Vage,
Tokom dve trećine jula, do 20. i 22. u mjesecu Mars i Sunce prolaze kroz vaše polje posla i karijere. Osjećaćete veliki pritisak i potrebu da radite napornije i da se takmičite sa vremenom, dok vam okolnosti neće ići na ruku. To će biti naročito vidljivo početkom mjeseca, tačnije 2. jula kada Mars bude pravio opoziciju sa Plutonom. Bićete preopterećeni obavezama, što će ometati vaš privatni život. Moglo bi doći ko konflikta sa nadređenim osobama ili osobama od autoriteta, čak i do raskida jedne saradnje. U odnosima sa osobama na visokom položaju, kao što su direktori preduzeća i ugledni ljudi nailazićete na tenzije i neslaganja i 10. jula kada Sunce bude pravilo opoziciju sa Plutonom. Potrebno je da budete otvoreni na kompromise i da ne insistirate previše na svojim stavovima. Merkur koji prolazi kroz vaše polje saradnika, prijatelja, timskog rada i društvenih organizacija, što vam donosi pogodnosti na polju poslovne saradnje. 19.jula Merkur pravi trigon sa Saturnom i pomaže vam da ostvarite napredak u razvoju dugoročnih projekata.
Druga polovina mjeseca vam je povoljna za saradnju sa starijim osobama ili onima sa dugogodišnjim iskustvom u svom polju djelatnosti. Bićete u prilici da sebe istaknete u prvi plan i da proširite svoju poslovnu ponudu. Uspjeh ćete postići u oblastima građevinarstva, menadžmenta, komunikacija i informativnih tehnologija. Imajte u vidu mogućnost neočekivanih teškoća u odnosima sa pojedinim poslovnim partnerima, jer će Mars i Sunce praviti kvadrat sa Uranom. Na polju novca ćete biti opterećeni sporim prilivom prihoda na račun. Troškovi će vam biti uvećani, pa nije vrijeme za veće investicije. Nakon 22. jula će doći do poboljšanja i uspjećete da deo po deo rešavate finansijske teškoće i budete na dobitku.
NezaposlenimVagama se savjetuje da upotrebe svoj prirodni šarm i istaknu lične kvalitete. To će im doneti pozitivne poene kod potencijalnog poslodavca.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Vaš partner se može osjećati zapostavljeno jer ćete često biti odsutni zbog obaveza, a kada budete zajedno, bićete ili umorni ili napeti. Povremeno ćete biti skloni da reagujete impulsivno na potrebe voljene osobe. Ako se ne budete setili da je voljena osoba potred vas da vas razumije i podrži, rizikujete da dođe do zahlađenja u vašem odnosu.
Ono što bi vam najviše prijalo, što bi vam pomoglo da se opustite, unesete više sklada u vašu emotivnu vezu i uživate u društvu voljene osobe je da odete zajedno na odmor, na putovanje. Imaćete tako dovoljno vremena jedno za drugo. Između 18. i 21. juna budite pažljivi jer ćete oboje biti napeti i skloni naglim reakcijama. Izbjegavajte sukobe i rasprave.
Ako ste slobodni:
Bićete promenljivo raspoloženi kada se radi o mogućnosti da započnete novu emotivnu vezu. Postoji osoba koja vas privlači i sa kojom ste već u površnom kontaktu. Postoji nešto što vas kod te osobe privlači ali postoji i nešto što vas odbija. Skloni ste i da idealizujete u izvesnoj mjeri tu osobu, što vam može donijeti razočaranje. U jednom trenutku ćete postati bliskiji sa njom, ali ćete se nakon toga početi povlačiti. To će vam otežati razvoj emotivnog odnosa.
Starije Vage će pristupati osobi koja im se dopada sa stilom, pri čemu neće obratiti dovoljno pažnje na važnije stvari. Dogodiće vam se neželjena reakcija od strane druge osobe, zbog koje je potrebno da promenite taktiku.

Zdravlje:

Vaše raspoloženje će u julu najviše od svega uticati na stabilnost vašeg zdravlja. Što više budete opušteni i vedriji, to će i vaše zdravlje biti bolje. Potrebno je da svakog dana izdvojite neko vrijeme da se bavite nečim što volite i što vas ispunjava. Budite više u kontaktu sa prirodom i okruženi pozitivnim i dragim ljudima. To će vas činiti srećnim i zdravim.
Potrebna vam je lako svarljiva hrana, bogata vitaminima i ugljenim hidratima. Od mesa uzimajte piletinu i junetinu, sa dodatkom kuvanog i presnog povrća. Hleb, testa, brzu hranu, kao što su razna peciva, pice, pomfrit i slično izbjegavajte. Mlijeko i mliječne proizvode konzumirajte u umjerenim količinama. Pojačajte unos voća.

Srećni brojevi:

7, 11, 19, 21, 26


skorpijaŠKORPIJA

Posao:

Dragi Škorpioni,
Na početku jula može se dogoditi da vam izostane podrška koju očekujete u vezi jednog poslovnog projekta, a što se najpre može odnositi na finansijsku podršku. Vaš vladar Mars pravi opoziciju sa Plutonom, što može dovesti i do raskida jednog poslovnog partnerstva. Neki planovi će vam ovim nepovoljnim aspektom biti poremećeni i bićete primorani da ih menjate ili prilagođavate. Izbjegavajte ulazak u veće finansijske transakcije i investicije. Saradnja sa inostranim partnerima vam neće dobro funkcionisati do 10. jula, a to je i period kada vam se ne preporučuju poslovna putovanja. Merkur će između 6. i 26. jula prolaziti kroz vaše polje posla i karijere i kroz znak Lava. To će vam doneti uspjeh u poslovima koji su povezani sa oblastima komunikacija, informacionih tehnologija, oglašavanjem i reklamiranjem, grafičkim dizajnom, estradnom i zabavnom djelatnošću i govorništvom. Umećete da se probijete u prvi plan i privučete pažnju klijenata ili publike svojim radnim veštinama i nastupom. Ovo će vam posebno pomoći ako ste po profesiji prodavac.
Pružiće vam se pogodne mogućnosti da poboljšate saldo na svom računu i ostvarite bolju zaradu u odnosu na protekli period. Merkur će 14. jula praviti sekstil sa Jupiterom koji vlada vašim poljem novca. Imaćete investicioni plan dobro osmišljen i dobro organizovan. Venera će praviti trigon sa Jupiterom 18. jula i doneće vam dobitke kroz investicione fondove i tokove novca. Imaćete pojačan platni promet i pratiće vas srećne okolnosti. Mars ulazi u vaše polje posla 20. jula, a nakon toga i Sunce, što će vam pojačati motivaciju. Vaše rukovodeće sposobnosti će biti pojačane i vaša inicijativa će vam otvoriti mnoga vrata. Ako ste na mjestu menadžera, očekuje vas napredak na poslu i još dobitaka.
Nezaposleni Škorpioni će biti u prilici da započnu sopstveni biznis, za šta im je pogodan period nakon 22. jula. Imaće podršku, moguće i u vidu subvencija.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Više nego obično ćete razgovarati sa partnerom o raznim temama i većina tih tema će biti zabavnog karaktera i odnosiće se na vaša zajednička interesovanja i svakodnevne teme. Oboje ćete uživati u tim razgovorima jer će vas činiti opuštenim i omogućiće vam da poboljšate emotivni odnos. Saznaćete i nešto više o potrebama i očekivanjima voljene osobe.
Trigon Venere koja vlada vašim poljem ljubavi i partnerstva sa Jupiterom u drugoj polovini jula donosi vam lijepe trenutke sa partnerom u kojima ćete oboje uživati. Mogli biste da taj period iskoristite da odete zajedno na odmor u inostranstvo gdje biste se dobro proveli i to bi vam ostalo u sećanju kao jedan od boljih zajedničkih perioda udvoje.
Ako ste slobodni:
Osoba koju želite da osvojite i započnete sa njom novu emotivnu vezu djelovaće vam previše ležerno i neozbiljno u početku jer će pokazivati interesovanje samo za zabavu i površne kontakte. djelovaće vam kao da vas ne primećuje i da nije zainteresovana. U stvari, vi sami nećete primećivati skrivene signale koje vam šalje. Zahvaljujući povoljnom uticaju Venere, imaćete velike šanse da uđete u novu vezu, pod uslovom da pažljivo i realno sagledate šta vam je činiti.
Stariji Škorpioni će idealizovati osobu koja im se dopada, pa se mogu razočarati kada shvate da je ta osoba daleko od ideala koji su zamišljali. U vezu ćete uspjeti da uđete samo ako istaknete svoje kvalitete i privučete njenu pažnju.

Zdravlje:

Do polovine jula vam je potrebno više kretanja. Ako se potrudite da budete u optimalnoj fizičkoj kondiciji, to će vam pomoći da prevaziđete trenutke umora i padove energije kojih će biti povremeno. Izbjegavajte preterano izlaganje suncu i uzimajte više tečnosti. Potrebno vam je svakoga dana bar malo vremena za psihofizičku relaksaciju.
Ishrana bi trebala da vam sadrži više voća koje je bogato vitaminima. Od povrća bi vam prijao najviše brokoli, a zatim i mladi krompir, grašak i šargarepa. Ananas i lubenica vam nadoknađuju potrebnu tečnost i čiste organizam od viška štetnih materija. Umanjite unos mesa i mlečnih proizvoda, dok mlijeko možete da konzumirate u umjerenoj količini.

Srećni brojevi:

7, 11, 16, 21, 24


strelacSTRIJELAC

Posao:

Dragi Strelčevi,
Na početku mjeseca, 5. i 6. jula Merkur ulazi u znak Lava, a Venera ulazi u znak Blizanaca i vaše polje partnerstava. To će vam doneti više kontakata sa poslovnim partnerima, mogućnost ulaska u nove vidove saradnje, mogućnosti sklapanja novih ugovora koji mogu da se pokažu profitabilnim u budućnosti. Pažljivo procijenite s kim ćete da ostvarite novo poslovno partnerstvo i kakav ćete ugovor ili sporazum da potpišete. Merkur će praviti kvadrat sa Uranom, što će vas činiti brzopletim i nepromišljenim. Ne bi valjalo da se upustite u nešto što je samo po sebi rizično i neprovjereno i što bi vam moglo naneti više štete nego koristi. Druga nedjelja u julu će vam otvoriti mogućnost za dobitke na polju saradničkih odnosa, kroz poslovanje sa društvenim organizacijama, poboljšaće vašu popularnost na polju javnosti i otvoriće vam mogućnost saradnje sa inostranim partnerom ili uspjeh kroz oblasti izdavaštva. U drugoj polovini jula će se pojačati opasnost od ulaska u rizične poslove zbog kvadrata Marsa sa Uranom 18. jula, pa vam se preporučuje veliki oprez.
Do 20. tj. 22. jula Mars i Sunce će prolaziti kroz vaše polje platnog prometa. Već 2. jula će Mars praviti opoziciju sa Plutonom koji se nalazi u vašem polju novca, a takođe će Sunce praviti opoziciju sa Plutonom 10. jula. Preporučuje vam se da u ovom periodu izbjegavate velike finansijske transakcije i investicije, a posebno da izbevagate zaduživanja. Poslovanje sa sumnjivim ljudima ili bavljenje nekakvim nelegalnim tokovima noivca bi vas moglo dovesti u nezgodan položaj ili vam naneti gubitak. U drugoj polovini jula će vam trigon Merkura sa Saturnom pomoći da dovedete svoje finansijse u stabilnije stanje. Zarada vam dolazi kroz oblasti javnosti i javne nastupe.
Nezaposleni Strelčevi će se nemarno odnositi prema mogućnostima koje će im se pružati, što im može doneti neuspjeh u nalaženju zaposlenja.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Venera će do kraja mjeseca da prolazi kroz vaše polje ljubavi i partnerstva, što će vam doneti pogodnosti da svoju emotivnu vezu poboljšate i da osmislite kako ćete provoditi zajedničko vrijeme sa voljenom osobom. Uživaćete u razgovorima o raznim temama i razmenjivaćete ideje o zajedničkim ciljevima. Oko mnogo toga ćete se slagati.
Sredinom jula će Merkur praviti sekstil sa Jupiterom, što je pravo vrijeme da odete na zajednički odmor ili putovanje , gdje ćete moći da se jedno drugom posvetite i kvalitetno provodite zajedničko vrijeme. Jedno drugom ćete pružati podršku, u svemu ćete se dobro razumjeti, dobro ćete se zabavljati i tako ćete ostvariti bolju bliskost i unaprediti vašu vezu.
Ako ste slobodni:
Bićete druželjubivi i više ćete vremena trošiti na izlaske i zabavu. Neko će vam privući pažnju, ali ćete i vi nekom drugom privući pažnju. Doći ćete u situaciju da ćete pokušavati da osvojite osobu koja vam se dopada i da neko vas pokuša da osvoji. Naći ćte se i u neočekivanim situacijama, da na jednoj zabavi imate seks na jednu noć, a da vas posle toga ista osobe ne bude privlačila za nešto više. Ako ušete u novu vezu, ista će biti na samom početku nestabilna.
Nešto stariji Strelci će nailaziti na kontradiktorna osjećanja, što će ih ometati u donošenju odluke da li da započnu nevu vezu. Ista osoba će ih u jednom trenutku veoma privlačiti, dok će u drugom trenutku osjećati odbojnost ka njoj.

Zdravlje:

Osjećaćete potrebu da se više krećete, da budete na čistom vazduhu u prirodi. Najviše će vam prijati planinski vazduh, pa vam se preporučuje da odete na izlet u planine. Duže šetnje ili trčanje će vam odgovarati kako biste svoju kondiciju održali u optimalnoj formi. Više nego obično ćete upražnjavati neki vid sportsko – rekreativnih aktivnosti.
Ishrana treba da vam bude raznovrsnija ali da naglasak bude na lakšoj hrani. Izbjegavajte teško svarljivu hranu, umjereno uzimajte meso i mahunasto povrće, a više uzimajte hranu bogatu vitaminima i onu koja u sebi sadrži antioksidanse. Voće i povrće jedite sveže i većinom presno. Umjereno konzumirajte žitarice, hleb i mliječne proizvode.

Srećni brojevi:

4, 10, 17, 22, 25


jaracJARAC

Posao:

Dragi Jarčevi,
Venera koja vlada vašim poljem posla i karijere od 5. jula pa do kraja mjeseca će prolaziti kroz znak Blizanaca i vaše polje usluga. Kako su Blizanci promenljiv znak, to vam donosi promene na poslu, većinom one koje su za vas dobre. Takođe ćete biti u prilici da promenite posao ako to imate u planu. Ono što će većini Jarčeva najviše koristiti jeste da promene nešto u svom pristupu poslu, a što će im pomoći da poboljšaju svoju efikasnost i ubrzaju ostvarenje ciljeva. Ostvarićete bolju saradnju sa radnim kolegama i uopšte osobama koje budete sretali kroz posao. Imaćete i bolju saradnju sa vašim klijentima. Uspjeh ćete postići kroz oblasti trgovine, kao i ako se bavite zanatskim djelatnostima i to pravljenjem nakita i ukrasa ili nečim što je povezano sa modom, a to može biti i krojački zanat. Isto tako ćete postići uspjeh ako se bavite nekim vidom dizajna. Na početku mjeseca će Merkur praviti sekstil sa Venerom, što će vam doneti nove ideje. U drugoj polovini će vam trigon Venere sa Jupiterom otvoriti mogućnosti za ostvarenje značajnog napretka i može vam doneti unapređenje.
Merkur će većim dijelom jula prolaziti kroz znak Lava i vaše polje platnog prometa. Kako će praviti većim dijelom povoljne aspekte, bićete u prilici da poboljšate saldo na vašem računu. Povoljni dani kada biste mogli da ostvarite dobitke i stabilnije poslujete su 14. i 19. juli. Na teškoće ćete nailaziti 24. jula kada će Venera praviti opoziciju sa Saturnom koji vlada vašim poljem novca. Tih dana bi bilo poželjno da izbjegavate da ulažete novac u ono što vam nije dovoljno poznato, za šta niste dovoljno stručni ili u čemu nemate iskustva. Takođe, tih dana izbjegavajte da se bavite bilo čim što podrazumijeva sumnjive tokove novca jer vam to može naneti gubitke. Ssvakako će doći do zastoja na polju novca.
Nezaposleni Jarčevi će biti u mogućnosti da kroz pokazivanje svojih radnih veština privuku pažnju poslodavca i dobiju novo radno mjesto.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
U prvoj polovini jula će vaši odnosi sa bračnim ili emotivnim partnerom biti nestabilni i napeti. Mars i Sunce prolaze kroz vaše polje braka i ljubavi i prave opoziciju sa Plutonom u vašem znaku. Doći će do nesklada, nerazumijevanja, napetih odnosa koji mogu izazvati burne emocionalne reakcije na obe strane, čak mogu dovesti do prekida odnosa.
Drugu polovinu mjeseca iskoristite kako biste došli do zajednički prihvatljivog rešenja i umanjili napetosti. U tome će vam pomoći razgovori i dosta dobre volje. Ako se ne potrudite, teškoće će se pogoršati kada Venera bude pravila opoziciju sa Saturnom. Izbjegavajte da prećutkujete i tajite bilo šta od partnera. Budite iskreni i otvoreni na rešavanje nesuglasica.
Ako ste slobodni:
Površan pristup osobi koja vam se dopada i čije srce želite da osvojite može vam doneti neuspjeh jer ćete ostati neprimećeni. Mnogo priče, a malo toga na djelu nije ono što će vam otvoriti vrata za ulazak u novu emotivnu vezu. Ovog puta ste naišli na tvrd orah i biće neophodno da se potrudite i dokažete da ste dostojni, kako bi osoba koja vam se dopada obratila pažnju na vas. Ako uspijete da prođete kroz ispite kroz koje ćete se dokazati, tek tada ćete ući u novu vezu.
Nešto starijim Jarčevima će nedostajati volja i strpljenje da se trude oko toga da uđu u novu vezu i više će im prijati samoća i druženje sa prijateljima. Samo ako se sa jednom osobom duže vrijeme viđaju, moguć je ulazak u vezu.

Zdravlje:

Vaše polje zdravlja će pojačati Venera koja će vas činiti dobro raspolpženim, opuštenijim i otpornijim na stres i psihosomatske reakcije. Više ćete se kretati, prijaće vam da slobodno vrijeme provodite napolju, u prirodi i u društvu. Izbjegavajte preterano izlaganje suncu i koristite kreme za zaštitu jer će vam koža biti osjetljiva.
Ishrana treba da vam bude umjerena i relativno laka. To znači da ćete se najbolje osjećati ako budete uzimali manje količine hrane više puta na dan i ako budete pili više vode. Prijaće vam riba, kako rečna tako i morska. Meso uzimajte u umjerenim količinama i to kuvano, a u samo minimalnoj količini pečeno. Pojačajte unos voća zbog vitamina koji su vam potrebni.

Srećni brojevi:

6, 9, 14, 18, 23


vodolijaVODOLIJA

Posao:

Drage Vodolije,
Početkom mjeseca, 2. jula, Mars koji vlada vašim poljem posla i karijere pravi opoziciju sa Plutonom koji se nalazi u vašem polju tajni. To vas upozorava da izbjegavate poslovanje sa ljudima sa one strane zakona i da izbjegavate bilo kakve mahinacije, tajne kanale i nelegalne načine poslovanja. U protivnom se možete naći u nevolji i na gubitku, kako novca, tako možda i posla. Merkur od 6. do 26. jula prolazi kroz znak Lava i vaše polje partnerstva i javnosti. Doneće vam mnogo sastanaka i kontakata sa poslovnim partnerima gdje ćete razmatrati planove u vezi načina realizacije zajedničkih poslova. Najviše će reči biti o logistici i načinu finansiranja. Vaši predlozi će biti većim dijelom prihvaćeni i uspjećete da zaključite još jedan ugovor koji će vam u budućnosti doneti očekivani profit. Dogovori sa poslovnim partnerima će vam otvoriti mogućnosti da proširite vaše poslovanje ili lepezu vaših usluga. Bolji uspjeh u poslovma će vam doneti i oglašavanje vaših usluga u medijima. Uspjeh očekuje Vodolije koje se bave javnim i pravnim djelatnostima, kao i konsaltingom.
Venera prolazi do kraja mjeseca kroz vaše polje zabave i kreativnosti, što će vam omogućiti da spojite ugodno sa korisnim i da radite ono što volite, kao i da da više vedrine i entuzijazma pristupate vašim radnim zadacima. Uspjeh ćete ostvariti i kroz oblasti zabave, estrade, ugostiteljstva, kao i u svemu gdje je potrebno da prikažete svoju kreativnost. Na finansijskom polju vas očekuje uglavnom povoljan period. Budite pažljivi 6. jula kada Sunce bude pravilo kvadrat sa Jupiterom, jer ćete biti skloni da ulazite u povećane troškove. Dobici vas očekuju 14. i 18. jula kada Merkur i Venera budu pravili pozitivne aspekte sa Jupiterom. Imaćete dobar osjećaj za investicije i obrt novca, što će vam uvećati saldo na računu.
NezaposleneVodolije će uspjeti da dobiju novi posao samo ako budu istrajni u učestvovanju na konkursima za zapošljavanje.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Zahvaljujući Merkur koji će veći deo jula prolaziti kroz vaše polje braka i partnerstava, bićete komunikativni i puni inicijative, što će prijati vašem partneru. Pronalazićete nova zajednička interesovanja i imaćete ideje o tome šta bi vam mogli biti sledeći zajednički ciljevi. Vaš partner će pozitivno reagovati na vaše predloge jer znate šta želi.
19. jula će Merkur praviti trigon sa Saturnom što će vam doneti sklad i stabilnost u emotivnoj vezi. U skoro svemu ćete se dobro razumjeti sa voljenom osobom i o svemu ćete se dogovarati. Bićete jedno prema drugom iskreni i otvoreni. Trigon Merkura sa Uranom 24. jula doneće vam neočekivanu priliku da odete na kraće putovanje i dobro se provedete.
Ako ste slobodni:
Venera koja prilazi kroz vaše polje zabave će vas motivisati da više izlazite, da se družite i da se zabavljate. Upoznaćete osobu koja će vas privući i koju ćete pokušati da osvojite. Otkrićete da imate slična interesovanja i da lako ulazite u komunikaciju o raznim temama. privući će vas intelekt te osobe. S druge strane ćete biti skloni da je idealizujete. Da biste otišli korad dalje ka ulasku u vezu, potrebno je da budete realni, jer ova osoba neće lako pristati na to.
Nešto starijeVodolije će prolaziti kroz razna iskušenja u pokušajima da osvoje osobu koja im se dopada. Baš kada pomislite da ste na korak do uspjeha, druga osoba će se povući i nećete biti sigurni zašto je to uradila.

Zdravlje:

Sve do 20. jula će vaše zdravlje biti promenljivo i osjetljivo. Potrebno vam je više kretanja i svakodnevne fizičke vežbe ili neki vid rekreacije. Ako buste statični i ne budete se dovoljno kretali, vaš imunitet će oslabiti. Izbjegavajte da duže vrijeme boravite u klimatizovanim prostorijama u kojima je velika razlika u temperaturi u odnosu na spoljnu.
Kako vam je zdrava ishrana neophodna da biste mogli da poboljšate imunitet, uzimajte više meda i matičnog mleča. Pojačajte unos voća i vitamina. Najvažniji su vam u ovom mjesecu vitamin E i B12. Od povrća konzumirajte šargarepu, po mogućstvu presnu. Smanjite unos mesa, a pojačajte ribu u ishrani i mlečne proizvode.

Srećni brojevi:

3, 8, 14, 19, 25


ribaRIBE

Posao:

Drage Ribe,
Tokom jula ćete biti u prilici da proširite obim ponude svojih usluga, posebno ako se bavite nekim vidom poslovnih usluga. Merkur će od 6. do 26. jula prolaziti kroz vaše polje usluga i doneće vam više povoljnih mogućnosti. Bićete u prilici da poboljšate uslove rada na svom radnom mjestu, servisirate ili nabavite nova osnovna sredstva za rad ili čak dodate nešto novo od radnih sredstava što bi vam otvorilo mogućnosti da ubrzate razvoj aktuelnih poslovnih zadataka. Lako ćete se dogovarati sa potencijalnim klijentima, sa radnim kolegama i osobama koje srećete kroz posao. 14. jula će Merkur praviti sekstil sa Jupiterom koji vlada vašim poljem posla i karijere, što će vam pružiti mogućnost da profitirate kroz primenu idejnih rešenja koja budete osmislili u vezi jednog poslovnog projekta. Uspjeh ćete postići ako se bavite oblastima zdravstva, farmaceutske industrije, trgovine modnom konfekcijom visokog kvaliteta i uopšte trgovinom brendiranom robom. Izbjegavajte da ulazite u poslove koji vas mogu uvesti u rizike i nose opasnost od gubitaka.
Vaše finansijske mogućnosti tokom većeg dijela jula će biti manje nego što biste želeli. Mars koji vlada vašim poljem novca će 2. jula praviti opoziciju sa Plutonom, što vas upozorava da izbjegavate poslovanje i finansijske transakcije sa osobama koje se bave nečim što je sumnjivo i nelegalno. Izbjegavajte bilo kakav vid saradnje sa takvim osobama. Isto tako, izbjegavajte rizične investicije, naročito 10. jula kada će i Sunce praviti opoziciju sa Plutonom. U protivnom biste se mogli naći na gubitku. 18. jula će Venera praviti trigon sa Jupiterom, što vam otvara mogućnost dobitaka i što će poboljšati vaš platni promet. Bićete u mogućnosti da ostvarite dobitke ako se bavite kupoprodajom nekretnina ili knjigovodstvom.
Nezaposlene Ribe će pratiti srećne okolnosti na konkursima za zaposlenje i biće im relativno lako da uđu u uži izbor i dobiju nov posao.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Zahvaljujući Merkuru, vladaru vašeg polja ljubavi i partnerstava, koji pravi većinom skladne aspekte, očekuju vas prijatni zajednički trenuci uz voljenu osobu. Dobro ćete se razumjeti i razgovaraćete o raznim temama. Na prvom mjestu o porodičnim planovima i o preuređenju vašeg zajedničkog doma. U vezi toga ćete biti složni i puni entuzijazma.
Sredinom jula ćete uspostaviti harmoničan odnos sa voljenom osobom i oboje ćete uživati jedno pored drugog. Ovo je i povoljno vrijeme da odete na duži odnor ili zajedničko putovanje. Prijala bi vam poznata turistička destinacija u inostranstvu ako budete u mogućnosti. Više izlazaka i druženja sa zajedničkim prijateljima će vam oboma prijati.
Ako ste slobodni:
Može vam se dogoditi da započnete emotivnu vezu sa osobom koja će na vas djelovati magnetski privlačno i koja će buditi vaše strasti, ali se ta osoba može pokazati i kao nezgodna za vezu, jer će biti sklona da vas uvlači u razne neprijatne situacije. Ona sama je osoba prejakih strasti, nemirna i sklona da sebi i drugima priređuje probleme. Previše dinamike u svemu tome će vas isrpeti. Pokušaćete da prekinete ovu vezu ali vam to neće biti lako jer će privlačnost biti snažna.
Nešto starijim Ribama neće biti lako da se usklade sa zahtevima i uslovima koje će pred njih postaviti osoba sa kojom žele da započnu vezu. Dešavaće im se česti usponi i padovi u emotivnom životu. Početak nove veze nije siguran.

Zdravlje:

Merkur koji će najveći deo jula prolaziti kroz vaše polje zdravlja, doneće vam stabilnije mentalno i fizičko stanje i uticaće pozitivno na vašu vitalnost. Osjećaćete potrebu da se više krećete i praktikujete telesne vežbe. Slobodno vrijeme koristite za boravak ili šetnju na čistom vazduhu. S druge strane, koristite zaštitu od jakog sunca jer vam je koža osjetljiva.
Za ishranu vam se preporučuje kalorična hrana, ali da vam obroci budu raspoređeni tako da uzimate manje količine hrane više puta u toku dana. Prijaće vam povrće koje je potrebno da jedete presno ili minimalno termički obrađeno, kao što je šargarepa, brokoli, celer. Od mesa će vam prijatu pileće belo meso i junetina. Umanjite unos mlečnih proizvoda.

Srećni brojevi:

3, 9, 15, 18, 22


Mjesečni horoskop za jul pripremio astrolog Igor Pavluković za MesecniHoroskop.com! Strogo je zabranjeno preuzimanje mjesečnog horoskopa bez navođenja i linkovanja izvora!