Mjesečni horoskop za JUL 2020.

Pogledajte najdetaljniji mjesečni horoskop za mjesec JUL 2020. koji vam je pripremio naš astrolog Igor Pavluković!

Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN

Posao:

Dragi Ovnovi,
Na samom početku jula Merkur pravi sekstil sa Uranom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Sunce pravi sekstil sa Uranom. Ideje koje ste duži period razrađivali i pokušavali da sprovedete u delo, a koje su u vezi poboljšanja vaše zarade i uvećanje salda na vašem računu, konačno će uroditi plodom. Očekuju vas dobici zahvaljujući završetku jednog projekta nešto pre ugovorenog roka. Bićete u mogućnosti da započnete nešto novo što bi vam moglo doneti bolje pozicije, a u čemu ćete imati pomoć jedne osobe na višem položaju od vašeg. Ako planirate da započnete privatni posao, za to ćete imati potrebne uslove, sredstva i podršku. Sunce će praviti sekstil sa Uranom, što će vam omogućiti da ostvarite uspešnu finansijsku saradnju sa nadležnim institucijama. Saturn se 2. jula vraća retrogradno u znak Jarca i vaše polje posla i karijere. Ono što niste uspeli da postignete u vezi velikih i dugoročnih projekata, sada ćete biti u mogućnosti da nadoknadite. Budite pažljivi jer će vas kvadrat Merkura sa Marsom činiti ishitrenim, pa možete načiniti propust u radu.
Merkur će 12. jula krenuti direktno i omogućiće vam da brže i lakše postižete zakazane rokove, u čemu ste u ranijem periodu zaostajali zbog otežanih okolnosti. Sunce će od 14. do 21. jula praviti opoziciju sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom. Vaše pozicije će biti uzdrmane zbog neslaganja i suprotnih stavova u odnosima sa nadređenima u vezi načina izvođenja radnih zadataka. Trpećete pritiske da što pre dovršite nešto što je po vama nemoguće postići u kratkom roku, a to će dovesti do umanjenja vaše zarade. Jupiter će 27. jula praviti sekstil sa Neptunom, što će vam omogućiti da rešite teškoće na poslu i da ublažite nesuglasice sa nadređenima. Pripazite na spletke tajnih neprijatelja i budite taktični.
Nezaposleni Ovnovi će biti u mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima administracije i finansija, kao i u oblastima javnosti. Bićete u mogućnosti da pokrenete sopstveni biznis ako to imate u planu.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Bićete okrenuti sebi i svojim potrebama i manje nego obično ćete osećati potrebu da se oslanjate na voljenu osobu. Vašem partneru to neće mnogo smetati, pod uslovom da održavate iskrenu i otvorenu komunikaciju i da se oko svega zajedničkog dogovarate. U vezi zajedničkih dogovora ćete se slagati. Povremeno su moguće prolazne prepirke.
U drugoj polovini jula bićete zauzeti rešavanje teškoća na poslu i zbog toga ćete imati sve manje vremena za zajedničke aktivnosti sa voljenom osobom. Zbog pritisaka koje ćete trpeti na poslu, bićete skloni da ulazite u konflikte sa partnerom. Venera će 27. jula praviti kvadrat sa Neptunom, što vam može doneti ozbiljne nesuglasice jer ćete biti neiskreni.

Ako ste slobodni:

Ostvarićete više kontakata sa novim osobama koje će vam delovati zanimljivo za razgovor, a poželećete i da dođe do emotivnog zbližavanja sa jednom osobom koja će se u odnosu na ostale izdvajati svojom privlačnošću i načinom komunikacije. Počećete da se viđate i izlazite ali ćete ubrzo shvatiti da se u mnogim stvarima ne slažete i da većina onoga što vam vaša simpatija govori samo prazna priča, kako bi vas zavela i iskoristila. Razočarani ćete prekinuti taj kontakt.
Stariji Ovnovi će doći u kontakt sa osobom sa kojom su nekada davno bili intimni i između njih će se razbuktati strasti. Vaša bivša ljubav nije slobodna ali će vam predložiti tajnu vezu. Pristaćete ali ćete se već u startu razočarati.

Zdravlje:

Vaša osetljivost na stres biće pojačana u prvoj polovini jula i bićete skloni psihosomatskim smetnjama koje će pojačavati kvadrat Merkura sa Marsom. Od 12. Jula će Merkur krenuti direktno, pa ćete biti stabilniji. U drugoj polovini jula moguće su kardiovaskularne smetnje, posebno variranje krvnog pritiska. Izbegavajte preterane napore i više se odmarajte.
Vaša ishrana treba da sadrži integralne žitarice kao što su ovsene i ražene pahuljice, raženi hleb i pšenične klice, što možete svakodnevno uzimati za doručak. Jedite sezonsko voće, najbolje sveže, a posebno dinje i lubenice. Od povrća vam se preporučuje grašak, spanać, krompir i sočivo. Meso, prerađevine od mesa i mlečne proizvode uzimajte umereno.

Srećni brojevi:

2, 7, 15, 19, 23


bikBIK

Posao:

Dragi Bikovi,
Na samom početku jula Merkur pravi sekstil sa Uranom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Sunce pravi sekstil sa Uranom. Zahvaljujući vašoj veštini komunikacije, konstruktivnim idejama i predlozima, kao i snalažljivosti u pregovorima, uspećete da ostvarite uspešne dogovore u vezi započinjanja novih radnih zadataka. To će se neočekivano dobro odraziti na vaš status na poslu i od vas će početi da se traže saveti. Uspeh vas očekuje ako se bavite komunikacijama, trgovinom, saobraćajem ili informacionim tehnologijama. Najbolje ćete proći u dogovorima sa jednom osobom na višem položaju od vašeg koja će vam pružiti podršku tamo gde vam je najpotrebnija. Sa nadređenima ćete moći da se uskladite po svim važnim pitanjima i u svemu ćete se dobro razumeti. Saturn će se 2. jula retrogradno vratiti u znak Jarca i navešće vas da se usmerite u dalji razvoj poslova povezanih sa inostranstvom ili trgovinom robom iz uvoza jer će tu doći do otežanih uslova. Kvadrat Merkura sa Marsom upozorava vas na mogućnost spletki i zamki konkurencije.
Merkur će 12. jula krenuti direktno i olakšaće vam organizovanje i planiranje predstojećih radnih zadataka. Bićete u mogućnosti da dovršite neke od ranije započetih pregovora gde je bilo zastoja i teškoća. Sunce će između 14. i 27. jula praviti opozicije sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom, što će dovesti do razilaženja sa pojedinim osobama sa kojima ste ranije dobro sarađivali, a to će dovesti do uskraćivanja podrške koju ste imali ranije. Pripazite na finansije, posebno kada se radi o troškovima vezanim za velike i dugoročne poslove. Poslovna putovanja će biti neuspešna, pa ih odložite. Jupiter će 27. jula praviti sekstil sa Neptunom, što će vam doneti pomoć i podršku poverljivih saradnika u savladavanju teškoća.
Nezaposleni Bikovi će imati uspeha u nalaženju novog zaposlenja ako su po struci ekonomisti, hemičari, trgovci i informatičari. Honorarne poslove možete dobiti u oblasti marketinga.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Merkur će praviti kvadrat sa Marsom u prvoj polovini jula. Nailazićete na napetosti i neslaganja sa voljenom osobom koje će izazivati prepirke i napetosti između vas dvoje. Nakon što Merkur 12. juna kreće direktno, uspećete da poboljšate komunikaciju i umanjiće se napetosti. Potrudite se da što više razgovarate sa partnerom o načinu prevazilaženja teškoća.
U drugoj polovini jula ćete vaš partner i vi ćete zauzimati suprotne stavove i biće vam teško da se dogovarate. Oko jednog zajedničkog putovanja nećete moći da se organizujete jer ćete vi želeti jednu destinaciju, a vaš partner neku drugu. Najbolje bi bilo da budete otvoreni na kompromis. Krajem meseca suočićete se sa nerešenim nesuglasicama i napetostima.

Ako ste slobodni:

Očekuje vas promenljiv period na polju ljubavi. Imaćete više od jedne prilike za ulazak u novu emotivnu vezu jer ćete upoznati više osoba koje će vam, se dopasti, a neko će vam i otvoreno prići i staviti vam do znanja da želi sa vama nešto više od avanture. Kako ni sa jednim od potencijalnih kandidata nećete imati dovoljno zajedničkih interesovanja, već dosta razlika u stavovima i mišljenjima, odlučićete da je najbolje da ne ulazite u odnos koji nema šanse da opstane.
Stariji Bikovi će pokušati da se približe osobi koja im se dopada ali neće umeti da zauzmu ispravan stav kojim bi tu osobu privukli i zainteresovali. Često ćete biti napeti i ishitreni u svom pristupu, što će vam doneti negativne poene i neuspeh.

Zdravlje:

Potrebno vam je više odmora i psihofizičke relaksacije kako bi vaš imuni sistem ojačao i kako biste povećali vašu moć regeneracije. Izbegavajte preterane fizičke napore i stresne situacije. U trećoj dekadi jula ćete biti podložni disbalansu hormona i alergijskim reakcijama na ubod insekata, jako sunce ili neku vrstu hrane. Preduzmite preventivne mere.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži kalorične namirnice kao što su meso i riba, jaja, sirevi i integralne žitarice. Doručak je važno da ne preskačete i da vam to bude glavni obrok tokom dana. Svakodnevno možete da jedete salate od voća i povrća. Potreban vam je pojačani unos D i E vitamina i magnezijuma. Izbegavajte delikatese, brzu hranu i alkoholna pića.

Srećni brojevi:

4, 7, 11, 16, 24


blizanciBLIZANCI

Posao:

Dragi Blizanci,
Na samom početku jula Merkur pravi sekstil sa Uranom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Sunce pravi sekstil sa Uranom. Uspešno ćete razraditi i sprovesti u delo jednu ideju koja bi mogla da vam donese dodatne prihode i uveća saldo na vašem računu. Vaše ideje ćete čuvati u tajnosti, što će vam doneti prednost nad konkurencijom. Uspešno ćete koristiti tajne kanale za ostvarivanje boljeg uspeha, uspon u karijeri i zauzimanje stabilnih pozicija u poslu. Uz podršku nadređenih ili jedne osobe na visokom položaju, pokrenućete nove investicije koje će vam u budućnosti doneti značajne dobitke. Pružiće vam se mogućnosti za napredak u poslu ako se bavite administracijom, finansijama, konsaltingom, informacionim tehnologijama i komunikacijama. Saturn će se 2. jula retrogradno vratiti u znak Jarca, što će vas pokrenuti da više vremena posvetite rešavanju važnih finansijskih pitanja, poboljšanju tokova novca, naplati zaostalih potraživanja i dugoročnim projektima koji zahtevaju veće investicije. Kvadrat Merkura sa Marsom doneće vam zastoje i nesuglasice sa saradnicima.
Merkur će 12. jula krenuti direktno, što će pozitivno uticati na vaše finansije jer ćete na tom polju biti bolje organizovani. Između 14. i 21. jula Sunce će praviti opozicije sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom. Ovo će vam doneti ozbiljne teškoće na polju platnog prometa. Vaši nadređeni će na vas vršiti pritisak da budete efikasniji. Moguće je da vam umanje zaradu. Nailazićete na otežane okolnosti na poslovnom polju. Čuvajte se gubitaka. Jupiter će 27. jula praviti sekstil, a Venera će praviti kvadrat sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju posla. Uspećete da kroz podršku jedne osobe i kroz vaše vešte poteze rešite zastoje u prometu novca. S druge strane ćete biti neodlučni i skloni pogrešnim procenama u rukovođenju.
Nezaposleni Blizanci će imati mogućnost da dobiju novi posao u oblastima zdravstva, administracije, socijalnih službi i u sektoru usluga. Imaćete i raznovrsnu ponudu honorarnih poslova.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Vašem partneru će trebati više pažnje i delovaće povučeno. Vi ćete imati dobar osećaj za potrebe voljene osbe i pružićete svu podršku i pažnju. Bićete odličan oslonac svom partneru i to ćete činiti sa lakoćom. Vodićete opuštene razgovore, oko svega ćete moći da se dogovorite i pružaćete vaša osećanja, što će vašem partneru prijati. Vaš odnos će biti stabilan.
Druga polovina jula će od vas zahtevati prilagođavanje i otvorenost na kompromise. Vaš partner i vi zauzimaćete suprotne stavove u vezi ulaganja zajedničkih finansija, što će stvarati tenzije između vas. Bićete opterećeni poslovnim obavezama i nećete imati strpljenja za potrebe voljene osobe. Bićete skloni da vaše brige krijete od partnera, što će izazvati sumnje.

Ako ste slobodni:

Kako ćete tokom prve polovine jula biti u intenzivnim kontaktima sa prijateljima i često u pokretu, upoznaćete više osoba koja će vam privući pažnju ali ćete biti neodlučni sa kojom od njih da pokušate ostvariti blizak odnos. Odlučićete se za osobu koja vam deluje optimistički i koja u sebi ima avanturistički duh. Zbližićete se i u drugoj polovini jula otkrićete da oko nekih stvari imate suprotne stavove. To vas neće obeshrabriti da istrajete i proverite da li ćete prevazići razlike.
Stariji Blizanci će ući u slobodnu vezu sa osobom koju će upoznati preko poslovnih kontakata. Ta veza će biti i jednim delom na daljinu jer ćete oboje biti u pokretu i prilično zauzeti obavezama. Za sada će vam takva veza odgovarati.

Zdravlje:

Vaša osetljivost na stres će biti pojačana što će dovoditi do sklonosti ka psihosomatskim smetnjama. Bićete osetljivi i na nagle promene vremenskih prilika, što može da izaziva glavobolju i pojačani umor. Kontrolišite krvni pritisak jer bi mogao da varira. Pazite na vašu ishranu jer će vam želudac biti osetljiv. Potrebne su vam vežbe za leđa i rameni pojas.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su većinom bazne. Od voća jedite svakodnevno mandarine, ananas i lubenicu. Od svežeg povrća možete da pravite sokove. Naročito će vam prijati šargarepa, keleraba, brokoli i paprika. Pijte sok od maline, kombuhu i mineralnu vodu. Meso jedite umereno. Ribu i morske alge uzimajte nekoliko puta nedeljno.

Srećni brojevi:

9, 14, 17, 20, 23


rakRAK

Posao:

Dragi Rakovi,
Na samom početku jula Merkur pravi sekstil sa Uranom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Sunce pravi sekstil sa Uranom. Ostvarićete saradnju koju ste zbog niza nepovoljnih okolnosti više puta bezuspešno pokušavali da ugovorite. Bićete zadovoljni jer vam je upravo takav vid saradnje neophodan za brže i efikasnije odvijanje radnih obaveza. U timu gde radite bićete postavljeni za lidera ili koordinatora, zahvaljujući svojim veštinama i stručnim sposobnostima. Sa nadređenima ćete poboljšati odnose i bićete u mogućnosti da dobijete unapređenje ili premeštaj na odgovornije radno mesto gde ćete moći nekim delom posla sami da rukovodite. Razvijaćete uspešnu saradnju sa osobama na višem položaju od vašeg, što će se pokazati korisnim po vas. Saturn će se 2. jula retrogradno vratiti u znak Jarca, što će od vas zahtevati da više vremena posvetite poslovnim partnerima i privlačenju novih klijenata. Merkur će 8. jula praviti kvadrat sa Marsom, što će vas činiti sklonim ishitrenim potezima i donošenju odluka bez dogovora i razmatranja mogućnosti uspeha.
Merkur će 12. jula krenuti direktno i uspećete da se bolje organizujete u svemu što zavisi isključivo od vas. Vaši predlozi će naići na više uvažavanja na radnim sastancima. Sunce će između 14. i 21. jula praviti opozicije sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom, zbog čega ćete imati ozbiljnih problema i neslaganja u odnosima sa poslovnim partnerima. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite javnim poslom ili ako radite u pravnom ili administrativnom sektoru. Može doći do raskida sa jednim ili više poslovnih partnera, kao i do pokretanja parničnog postupka protiv vas, što vam može naneti štetu i gubitke. Jupiter će 27. jula praviti sekstil sa Neptunom, što će vam pomoći u rešavanju sporova i ublažiće teškoće sa partnerima.
Nezaposleni Rakovi će imati najviše šansi da dobiju novi posao u sektoru zaštite i bezbednosti, zabave, ugostiteljstva i zdravstva. Najviše ponuda ćete imati za honorarne poslove.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Saturn koji vlada vašim poljem ljubavi vraća se retrogradno 2. jula u Jarca. Vaš partner će tražiti više pažnje. Potrebno je da to ozbiljno uzmete u obzir i da se potrudite da zajednički poradite na ostvarivanju onih zajedničkih planova niste uspeli da postignete u prethodnom periodu. Biće vam potrebno više strpljenja i istrajnosti. Nailazićete na prolazne nesuglasice.
Druga polovina jula doneće vam poboljšanje međusobne komunikacije i imaćete mogućnost da više vremena provedete zajedno. Opozicija Sunca sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom doneće vam neslaganja oko ulaganja zajedničkih finansija, suprotne potrebe oko zajedničkog putovanja i zahtevaće spremnost na kompromise. Vaš odnos će biti vrlo napet.

Ako ste slobodni:

Obuzimaće vas česta nostalgija i sećanja na jednu vezu koju ste imali u prošlosti. Osoba koju ćete upoznati na javnom skupu podsećaće vas na bivšeg partnera. Poželećete da se zbližite sa tom osobom i to će vam uspeti do sredine meseca. U drugoj polovini jula ćete shvatiti da niste jedno za drugo i da postoji mnogo suprotnosti i neslaganja između vas dvoje da biste mogli da uđete u emotivnu vezu. Odlučićete se za nekog drugog, a to će biti samo prolazna letnja šema.
Nešto stariji Rakovi će uvideti da su zauzeli pogrešan stav u pristupu osobi koja im se dopada. Potrebno je da promenite neke vaše navike i da prikažete mnogo bolje vaše unutrašnje kvalitete kako bi vas vaša simpatija shvatila ozbiljno.

Zdravlje:

Zdravlje će vam biti stabilno u prvoj polovini jula. Potrebno je da se više krećete i da praktikujete svakodnevne fizičke i rekreativne vežbe radi bolje kondicije i jačanja imuniteta. U drugoj polovini jula bićete podložni otežanoj cirkulaciji, bolovima u leđima i zglobovima i urološkim smetnjama i tegobama. Potrebne su vam preventivne mere.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje su lako svarljive i koje sadrže puno vitamina. Osim svežeg voća i povrća, potrebno vam je i mnogo tečnosti. Pijte više mineralne vode i sveže ceđenih sokova od voća i povrća. Izbegavajte delikatese, meso sa roštilja, hranu pečenu na ulju i grickalice. Od slatkiša možete jesti sladoled. Uzimajte magnezijum.

Srećni brojevi:

3, 8, 12, 15, 21


lavLAV

Posao:

Dragi Lavovi,
Na samom početku jula Merkur pravi sekstil sa Uranom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Sunce pravi sekstil sa Uranom. Ostvarićete uspešnu saradnju sa institucijama koje se bave zdravstvom, humanitarnim aktivnostima, informacionim tehnologijama i istraživanjima u oblastima nauke i tehnike. Uspećete da razradite jednu ideju koja će vam doneti neočekivani uspon na polju karijere. Jedna osoba na visokom položaju će vam pružiti dragocene savete i pomoć koji će vam omogućiti uspon u karijeri, a to će učiniti nezvanično, što ćete joj uzvratiti privatnom uslugom. Pokrenućete nešto novo što ste pažljivo pripremali u tajnosti, a što će vam doneti prednost nad konkurentima. Saturn će se 2. jula retrogradno vratiti u znak Jarca i zahtevaće više zalaganja od vas u oblasti usluga. Na tom polju ćete trebati da se bolje organizujete i rešavate važne i prioritetne stvari, što će se odvijati sporije zbog nepovoljnih okolnosti. Kvadrat Merkura sa Marsom doneće vam teškoće ako se bavite trgovinom inostrane robe, turizmom i transportom robe na duge relacije.
Merkur će 12. jula krenuti direktno i omogućiće vam da se bolje organizujete oko svega što je povezano sa radom u logistici, magacinima i prevozu robe, administraciji i oblastima zdravstva. Sunce će između 14. i 21. jula praviti opozicije sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom, što će prouzrokovati ozbiljnije teškoće u odnosima sa radnim kolegama, korisnicima vaših usluga i vašim podređenima ako se nalazite na rukovodećem položaju. Najviše se čuvajte spletki osoba koje žele da vas uklone sa položaja ili da vam nanesu štetu kako bi one ostvarile ličnu korist. Jupiter će 27. jula praviti sekstil sa Neptunom. Imaćete dobar osećaj kako da veštim potezima nadoknadite gubitke koje ste imali u platnom prometu.
Nezaposleni Lavovi biti u mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima prava, javnosti, prosvete, saobraćaja i komunikacija. Imaćete dosta mogućnosti i za honorarne poslove.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Potrebno je da se uskladite sa voljenom osobom po pitanju međusobnih očekivanja u vašem odnosu. Vama sve deluje jasno i jednostavno ali ne primećujete da vaš partner ne deli vaš optimizam i da već duže vreme pokušava da vam skrene pažnju da postoji nešto što ste zanemarili, a što je bitno. Ako ne obratite pažnju na to, može doći do nesuglasica.
Druga polovina jula donosi vam napetosti zbog nečega što ste skrivali od partnera. To će dovesti do sumnji i narušiće vaše međusobno poverenje. Neophodno je da budete iskreni razjasnite jedno drugom sve što može dovesti do emotivnih povređivanja. U protivnom biste mogli da se udaljite jedno od drugog , što bi vašu vezu ugrozilo i dovelo na ivicu.

Ako ste slobodni:

Privući će vas osoba koja će vam se naći na usluzi da vam pomogne oko nekih tehničkih situacija kada vam to bude hitno i neophodno. Delovaće vam šarmantno i počećete privatno da se viđate. Lako vam se može dogoditi da uđete u intimne odnose. U drugoj polovini jula saznaćete da postoji nešto što vaša nova ljubav krije od vas i posumnjaćete da možda nije slobodna i da ste u tajnoj vezi. Neke činjenice će potvrditi vaše sumnje. To bi moglo dovesti do odluke da se raziđete.
Nešto stariji Lavovi će postavljati visoke kriterijume i neće prihvatiti predlog jedne osobe koja je tek izašla iz emotivne veze da pokušaju da se emotivno zbliže. Niko vam neće pružati sliku osobe od poverenja i nećete ulaziti u novu vezu.

Zdravlje:

Tokom prve polovine jula zdravlje će vam biti uglavnom stabilno ali je poželjno da održavate kondiciju u formi fizičkim vežbama i kretanjem. Čuvajte se padova i povreda. U drugoj polovini jula bićete podložni variranju krvnog pritiska, pa je važno da to kontrolišete. Izbegavajte preterane fizičke napore jer će vam leđa biti osetljiva. Potrebna vam je masaža.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su lako svarljive, a to su sveže povrće koje možete jesti presno ili kuvano na pari. Najviše će vam prijati voće kao što su lubenice, dinje, ananas, smokva i urma. Od mesa jedite samo pileće belo meso. Izbegavajte roštilj, brzu i previše začinjenu hranu, kao i slatkiše. Jedite više ribe, masline, jogurt i mladi sir.

Srećni brojevi:

6, 11, 15, 21, 26djevicaDJEVICA

Posao:

Drage Device,
Na samom početku jula Merkur pravi sekstil sa Uranom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Sunce pravi sekstil sa Uranom. Jedna ideja koja vam može doneti više podrške iz izvora koji su vam potrebni radi napredovanja u poslu i karijeri biće spremna i uspešno ćete je sprovesti u delo. Poboljšaćete saradnju sa inostranim partnerima. Neočekivano će vam se pružiti prilika da započnete saradnju sa jednom osobom na položaju koja će vam pružiti poverenje u pogledu vaših radnih sposobnosti i doneti vam nove poslove koji će uvećati vašu zaradu. Sa nadređenima ćete imati bolje odnose. Saturn će se 2. jula retrogradno vratiti u znak Jarca i zahtevaće od vas da više napora uložite u velike i dugoročne projekte gde je neophodno da pokažete više kreativnosti i da iznalazite drugačije idejna rešenja. Ono što ste pokušali da unapredite, a nije uspelo da donese željene rezultate, sada ćete biti u mogućnosti da menjate. Merkur će praviti kvadrat sa Marsom i dovešće do neslaganja sa saradnicima oko raspodele dobitaka i drugih dogovora. Nailazićete i na teškoće na polju platnog prometa.
Merkur će krenuti direktno 12. jula i pomoći će vam u rešavanju nesporazuma i zastoja u odnosima sa saradnicima. Trigon Sunca sa Neptunom doprineće vašoj popularnosti na polju javnosti i doneće vam korist od saradnje sa javnim institucijama. Sunce će između 14. i 21. jula praviti opozicije sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom, što će od vas zahtevati otvorenost na kompromise u načinu obavljanja radnih zadataka koji zahtevaju kreativne rešenja. U vezi toga imaćete suprotne stavove u odnosu na vaše nadređene i saradnike. Jupiter će 27. jula praviti sekstil sa Neptunom, što će vam omogućiti da dođete do zajednički prihvatljivog rešenja i ostvarite važan napredak u realizaciji planiranih ciljeva.
Nezaposlene Device će dobiti šansu da se zaposle u oblastima trgovine, ugostiteljstva, usluga, javnosti i usluga. Najviše će se tražiti vaše organizacione sposobnosti.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Trigon Sunca sa Neptunom u prvoj polovini jula doprineće da imate dobar osećaj za potrebe voljene osobe, što će vam omogućiti da pružate više inicijative za zajedničke akcije koje će vaš partner prihvatiti sa oduševljenjem. Prijalo bi vam da odete na zajedničko putovanje gde biste mogli da se posvetite jedno drugom. To bi unelo svežinu i unapredilo vašu vezu.
Sredinom jula opozicija Sunca sa Jupiterom dovešće do nesuglasica sa voljenom osobom zbog toga što ćete previše vremena provoditi u zabavi sa prijateljima. Na sreću, sekstil Jupitera sa Neptunom omogućiće vam da rešite neslaganja i da zainteresujete partnera za neke vidove zabave koje će oboma odgovarati. Uživaćete u zajedničkim izlascima.

Ako ste slobodni:

Juli vam je povoljan mesec za ulazak u vezu koja će ispuniti veći deo vaših očekivanja u ljubavi. Poznanstvo sa osobom koja je po prirodi vedra i optimista doneće vam podsticaje i inspiraciju. Provodićete više vremena zajedno i deliti ista interesovanja. To će vas zbližiti više nego što očekujete. Pojaviće se obostrane emocije, toplina, nežnost i mnogo toga što dugo vremena niste osetili pored nekoga. Do kraja meseca ćete započeti emotivnu vezu i oboje ćete biti srećni i ispunjeni.
Nešto starije Device će morati da izaberu kome će pokloniti svoju naklonost od nekoliko potencijalnih kandidata za emotivnu vezu. Mada vam trenutni izbor neće delovati perspektivno, iznenadiće vas krajnji ishod koji vodi u skladnu vezu.

Zdravlje:

Neophodno je da se više krećete i da praktikujete vežbe za leđa, zglobove, kukove i ramena. Dobro bi vam došle vežbe istezanja jer ćete tako umanjiti nepoželjne efekte preteranog sedenja. U drugoj polovini jula nailazićete na variranje krvnog pritiska i otežanu cirkulaciju. Izbegavajte preterano izlaganje jakom suncu. Koristite zaštitne kreme i više se odmarajte.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su srednje kalorične i lakše za probavu. Dobro bi bilo da ribu i morske plodove imate nekoliko puta nedeljno na jelovniku. Izbegavajte hranu pečenu na ulju i onu koja je teška i puna masnoća. Jedite više svežeg voća, posebno lubenice, ananas i smokve. Od povrća jedite razne salate. Potreban vam je B vitamin.

Srećni brojevi:

2, 8, 14, 17, 23


vagaVAGA

Posao:

Drage Vage,
Na samom početku jula Merkur pravi sekstil sa Uranom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Sunce pravi sekstil sa Uranom. Nešto što ste duže vreme planirali i pokušavali da pokrenete, a što ste zbog nepovoljnih okolnosti bili primorani da odlažete, dasa ćete konačno uspeti da uspešno započnete. U tome ćete imati pomoć i podršku vaših nadređenih. Vaše ideje kako da poboljšate platni promet će se pokazati uspešnim, što će uvećati vaš profit. Bićete u mogućnosti da ostvarite napredak u karijeri zahvaljujući odličnoj organizaciji i stručnoj spremnosti. Saturn će se 2. jula retrogradno vratiti u znak Jarca i doneće vam teškoće u postizanju planiranih rokova. Na otežano poslovanje ćete nailaziti i ako se bavite privatnim biznisom ili građevinarstvom. Biće vam potrebno da više energije usmerite u velike i dugoročne projekte. Kvadrat Merkura sa Marsom doneće vam nesuglasice u odnosima sa važnim poslovnim partnerima. Budite pažljivi u javnim nastupima i u poslovnoj komunikaciji jer ćete nailaziti na nezadovoljne klijente i biće vam teško da postižete dogovore.
Merkur će krenuti direktno 12. Jula, što će vam olakšati komunikaciju na poslu i uspećete da se bolje organizujete u rešavanju prioritetnih zadataka. Neke ranije zastoje ćete uspeti da nadoknadite. Sunce će između 14. i 21. jula praviti opozicije sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom. Nailazićete na suprotne stavove u odnosima sa nadređenima u vezi izvođenja prioritetnih i hitnih radnih zadataka, što će dovesti do zastoja i pomeranja nekih rokova na vašu štetu. Važno je da postignete kompromis. U suprotnom možete čak dobiti otkaz. Jupiter će 27. jula praviti sekstil sa Neptunom, što će vam olakšati da rešite probleme na poslu i doneće vam uspeh i dobitke na polju usluga. Zaostale rokove ćete nadoknaditi.
Nezaposlene Vage će biti u mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima menadžmenta, javnosti, ekonomije i u pravnom sektoru. Tražiće se vaša veština u radu sa klijentima.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Kvadrat koji će Merkur 8. jula praviti sa Marsom dovešće do sukoba i svađe između vas i vašeg partnera oko zajedničkih ciljeva. Imaćete različite poglede na to šta bi trebalo da vam bude prioritet u vezi. Oboje ćete imati čvrste argumente od kojih nećete odstupati. Dogovor ćete postići kada Merkur krene direktno, nakon 12. jula. Poboljšaćete komunikaciju.
Druga polovina jula doneće vam nova neslaganja, koja su povezana sa raspodelom kućnih i porodičnih obaveza. Zbog obaveza koje ćete u isto vreme imati na poslu, osećaćete se razapeti, a vaš partner neće imati ni malo razumevanja. To će pojačati tenzije između vas i krajem meseca dovešće do novih sukoba. Opet ćete se spoticati o nerešene teme.

Ako ste slobodni:

Nailazićete na brojna iskušenja koja će testirati vaše kriterijume u odabiru osobe koju želite kao emotivnog partnera. Pružiće vam se više mogućnosti za ulazak u vezu ali vam ni jedan od potencijalnih partnera neće delovati dovoljno u skladu sa vašim potrebama. Mada ćete u jednom trenutku biti blizu odluke da uđete u vezu sa jednim od njih samo da ne biste bili sami, predomislićete se jer će vam postati jasno da između vas postoji previše suprotnosti i da veza ne bi opstala.
Starije Vage će se naći na pravoj klackalici od različitih emocija u vezi osobe koja im se dopada. Svaki argument za vezu, pratiće argument protiv ulaska u vezu Na kraju meseca ćete ipak doneti mudru odluku i skupiti hrabrost da pokušate.

Zdravlje:

Imaćete dobar osećaj za potrebe vašeg organizma i bićete umereni u svemu, što će vam tokom jula osigurati uglavnom stabilno i dobro zdravlje. Bićete u pokretu i praktikovaćete fizičke vežbe koje će vam jačati imunitet i kondiciju. Jedino je poželjno da izbegavate da nesmotreno žurite ili trčite jer biste mogli da se povredite. Pažljivo rukujte oštrim alatom.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži većinom bazne namirnice kao što su mandarina, ananas, lubenica i malina od voća, a od povrća zeleno lisnato povrće, crvena paprika, keleraba, šargarepa i brokoli. Prijaće vam sokovi od povrća, kao što je sok od cvekle i šargarepe. Izbegavajte crveno meso, delikatese i alkoholna pića. Jedite ribu i mladi sir. Pijte mineralnu vodu.

Srećni brojevi:

4, 10, 16, 21, 25


skorpijaŠKORPIJA

Posao:

Dragi Škorpioni,
Na samom početku jula Merkur pravi sekstil sa Uranom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Sunce pravi sekstil sa Uranom. Imaćete plodne ideje kako da poboljšate vaše odnose sa javnošću. To će vam doneti više podrške. Uspeh vas očekuje kroz poslove povezane sa inostranstvom, kao što je turizam, transport robe na duge relacije, trgovina robom iz inostranstva, kao i kroz izdavaštvo, prosvetu i uvođenje inovacija u vaš način poslovanja. Dobićete podršku od javnih institucija, a bićete u mogućnosti i da započnete saradnju sa jednom osobom koja je na višem položaju od vašeg, a koja će vam pružiti veliku pomoć u ostvarivanju vaših planova i otvoriti vam mnoga vrata do uspeha. Saturn će se 2. jula retrogradno vratiti u znak Jarca i dovešće do sporijeg odvijanja raznih pregovora i dogovora. Okolnosti će od vas zahtevati da više svog vremena utrošite u planiranje i organizovanje radnih zadataka, posebno dugoročnih. Merkur će praviti kvadrat sa Marsom 8. jula i doneće vam teškoće na polju usluga u vidu nezadovoljnih klijenata, što će stvarati tenzije ali je rešivo.
Merkur će 12. jula krenuti direktno i moći ćete da nadoknadite putovanja ili pokretanje planova koje ste morali odložiti u prethodnom periodu zbog nepovoljnih okolnosti. Uspeh ćete imati u svemu gde se traži vaša kreativnost. Između 14. i 21. jula Sunce će praviti opozicije sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom. Pregovori koje ste ranije započeli završiće se neuspešno. Sa nadređenima nećete moći da se složite oko organizacije važnih radnih zadataka i trpećete pritiske. Budite otvoreni na kompromise kako biste to rešili. 27. jula će Jupiter praviti sekstil sa Neptunom i doneće vam uspeh u poslovima koji su povezani sa zabavom, kreativnim poslovima, ugostiteljstvom i komunikacijama. Bićete na dobitku.
Nezaposleni Škorpioni će biti u mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima javnosti, trgovine, turizma, komunikacija i saobraćaja. Kreativni Škorpioni će dobiti honorarni posao.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Potrebno je da se potrudite da poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom. U protivnom ćete nailaziti na nesporazume koji će dovoditi do pojačanih tenzija i povremenih prepirki. Kada Merkur bude krenuo direktno 12. jula, počećete polako da prevazilazite neslaganja i bićete složniji u vezi zajedničkih planova. Potrebno vam je više zabave i izlazaka.
Druga polovina jula donosi vam neslaganja oko odlaska na zajednički odmor i putovanje. Nailazićete na nepovoljne okolnosti, a imaćete i suprotne želje u vezi mesta na koje biste otputovali. Neophodno je da budete otvoreni na kompromis. Do kraja meseca ćete uspeti da se dogovorite i da rešite nesuglasice. Očekuje vas više sklada u vezi.

Ako ste slobodni:

Susret sa osobom koja je maštovita, zabavna i privlačna probudiće u vama duboka osećanja i zaljubićete se. Primetićete da vam vaša nova simpatija daje signale kako je otvorena za bliže upoznavanje. Počećete da se viđate i često izlazite zajedno. U početku ćete biti u oblacima ali će već u drugoj polovini jula doći do pojave naglašenih različitosti između vas i druge osobe. To će prouzrokovati razočarenja. Prekinućete odnos, da biste pred kraj meseca obnovili vezu sa bivšim partnerom.
Stariji Škorpioni će biti puni nade u uspeh njihovog pristupa osobi koja im se dopada. To će biti kratkog veka jer ćete otkriti kako vaša simpatija nije ni približno takva kao što ste je idealizovali na početku. Moguća je samo avantura.

Zdravlje:

Bićete podložni upalnim procesima, glavobolji, želudačnim tegobama, kao i psihosomatskim i meteoropatskim smetnjama. Često ćete se nalaziti opterećeni stresnim okolnostima. Preventiva će zahtevati zdravu i uravnoteženu ishranu, više odmora i svakodnevnu psihofizičku relaksaciju. U drugoj polovini jula mogući su bolovi u leđima ako mnogo sedite.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji najvećim delom od voća i povrća. Brokoli, šargarepa, celer, keleraba, spanać i sočivo mogu svakodnevno da vam se nađu na jelovniku. Prijaće vam smokve, urme, ananas i lubenica. Jedite morsku ribu sa zelenim povrćem, krompirom i maslinama. Izbegavajte delikatese, brzu hranu i slatkiše. Potreban vam je A i D vitamin.

Srećni brojevi:

2, 6, 14, 19, 24


strelacSTRIJELAC

Posao:

Dragi Strelčevi,
Na samom početku jula Merkur pravi sekstil sa Uranom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Sunce pravi sekstil sa Uranom. Bićete u mogućnosti da uložite sredstva u oblast usluga jer će vam neočekivano stići jedan deo zaostalih uplata na vaš račun. Pokrenućete nešto novo u vašem poslu što će dovesti do poboljšanih prihoda ali će vam u početku trebati više truda i strpljenja dok to novo razradite u dovoljnoj meri da počne da donosi očekivanu zaradu. Pre toga ćete uspevati da pokrivate samo troškove. Sa jednom osobom na višem položaju u poslovnom svetu započećete finansijsku saradnju. To će vam omogućiti da dobijete prednost u dodeli namenskih sredstava. Saturn će se 2. jula retrogradni vratiti u znak Jarca, što će dovesti do sporijeg priliva sredstava na vaš račun, pa je preporučljivo da vodite više računa o tekućim troškovima i da se ne zadužujete. Ovo će zahtevati da veći deo vremena radite na nalaženju načina da vaši prihodi budu stabilni i da ne ulazite u minus. Kvadrat Merkura sa Marsom vas upozorava da izbegavate rizične poslovne i finansijske poteze.
Merkur će 12. jula krenuti direktno i doći će do postepenog poboljšanja na polju platnog prometa. Ono što vam je otežavalo finansijske transakcije u prethodnom periodu, sada će prestati da vas ometa. Sunce će između 14. i 21. jula praviti opozicije sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom. Ovo će se nepovoljno odraziti na vaše finansije. Vaši nadređeni će zahtevati od vas da radite nešto sa čime niste saglasni, a ako uđete u konflikt sa njima, mogu vam umanjiti zaradu. Proverite pravno da li je sve u redu u vašem poslovanju jer se može dogoditi da vas sankcioniše inspekcija. Jupiter će 27. jula praviti sekstil sa Neptunom. Poboljšaćete finansijsko stanje kroz završetak važnog i prioritetnog projekta.
Nezaposleni Strelčevi će imati povoljne mogućnosti da dobiju zaposlenje u oblastima menadžmenta, ekonomije, u pravnom sektoru i u zdravstvu.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi praviće u 8. jula kvadrat sa Marsom i dovešće do pojačanih tenzija i mogućih svađa i prepirki između vas i vašeg partnera. Uzrok će biti u nemogućnosti da se dogovorite i složite oko ulaganja zajedničkih finansija, kao i oko načina kako biste da provodite zajedničko vreme. Budite uviđavni i strpljivi.
Merkur će 12. jula krenuti direktno i biće vam lakše da se razumete sa partnerom i da rešavate nesuglasice. Poboljšaćete komunikaciju i imaćete plodne ideje o zajedničkim akcijama. Krajem meseca će ponovo doći do pojačanog neslaganja zbog opozicije Mekura sa Jupiterom. Suprotni stavovi između vas dvoje zahtevaće spremnost na kompromisna rešenja.

Ako ste slobodni:

Nailazićete na nerazumevanje od strane okoline, čak i pojedinih prijatelja, što će otežavati vaše društvene kontakte i mogućnost da upoznate osobu koja bi vam odgovarala za ulazak u emotivnu vezu. Sa jednom osobom ćete imati intenzivniju komunikaciju ali ćete nailaziti na različite stavove što će vam stvarati teškoće u komunikaciji. Mada će vam se ta osoba dopadati i delovati vam privlačno, shvatićete da imate previše različite sisteme vrednosti da biste se uklopili.
Nešto stariji Strelci će biti privučeni osobom koja će na njih ostaviti pozitivan utisak svojom pojavom i inteligencijom. Naći ćete na klackalici da li da uđete u vezu ili ne jer ćete naići i na razlike u životnim pogledima. Veza nije izvesna.

Zdravlje:

Vaša otpornost na stres će biti pojačana, a isto tako i vaš imunitet. To će vaše zdravlje činiti stabilnim. Bićete u pokretu i bavićete se fizičkim vežbama, što će vam prijati i pozitivno će uticati na vašu fizičku kondiciju. U trećoj dekadi jula bićete podložni otežanoj cirkulaciji i disbalansu hormona. Biće vam potrebno više odmora i psihofizička relaksacija.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice sa vlaknima za lakšu probavu. To su: brokoli, sušeni grašak, sočivo, pasulj, cvekla i šargarepa. Od voća jedite banane, avokado i maline. Zobene žitarice, lanene i čia semenke, kao i bademe, možete uzimati svakodnevno. Jedite crnu čokoladu i pije mineralnu vodu sa magnezijumom. Izbegavajte alkoholna pića.

Srećni brojevi:

6, 14, 19, 22, 26


jaracJARAC

Posao:

Na samom početku jula Merkur pravi sekstil sa Uranom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Sunce pravi sekstil sa Uranom. Bićete u mogućnosti da realizujete jednu plodnu ideju koja vam može ubrzati i olakšati postizanje planiranih ciljeva. Najviše uspeha vas očekuje ako se bavite kreativnim poslovima kao što je dizajn ili ako se bavite oblastima zabave ili radite u javnom sektoru. Sa jednom osobom na višem poslovnom položaju od vašeg sklopićete novi ugovor i partnerstvo, što će vam doneti dobitke na dugoročnom planu. Saturn, vaš vladar vratiće se 2. jula retrogradno u vaš znak, što će od vas zahtevati da budete sistematičniji i da više vremena izdvojite za velike i dugoročne projekte, gde ćete nailaziti na otežane okolnosti. Vaš autoritet i rukovodeće sposobnosti koristite pažljivo jer ćete biti opterećeni većom količinom odgovornosti. Merkur će 8. jula praviti kvadrat sa Marsom i usporavaće vas u postizanju planiranih rokova, što vam može doneti konflikte sa nadređenima i neslaganja sa jednim poslovnim partnerom. Nailazićete na pravne teškoće.
Merkur će 12. jula krenuti direktno i olakšaće vam rešavanje spornih pitanja u odnosima sa poslovnim partnerima. Polako ćete početi da nadoknađujete ono što ste bili primorani da odložite u radu sa klijentima i u rešavanju pravnih aspekata vašeg posla. Sunce će između 14. i 21. jula praviti opozicije sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom. Naći ćete se pod pritiskom nadređenih, klijenata i javnosti u vezi načina na koji obavljate prioritetne zadatke. Sa jednim poslovnim partnerom doći će do razilaska u interesima i moguć je raskid partnerstva. Jupiter će 27. jula praviti sekstil sa Neptunom, pa ćete imati dobar osećaj kako da ublažite i prevaziđete nastale teškoće. Ostvarićete napredak u započetim pregovorima.
Nezaposleni Jarčevi će biti u mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima usluga, komunikacija, trgovine i saobraćaja. Tražiće se vaša veština prodaje i dobrog kontakta sa klijentima.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Merkur koji prolazi kroz vaše polje ljubavi praviće retrogradnu konjunkciju sa Suncem i doneće vam neophodne promene u emotivnoj vezi koje će zahtevati od vas i voljene osobe da poklanjate više emocija i pažnje jedno drugom. Kvadrat sa Marsom u prvoj dekadi jula i doneće vam neslaganja sa partnerom u vezi raspodele kućnih i porodičnih obaveza.
Sunce će od sredine jula praviti opoziciju sa Jupiterom, a nakon toga i sa Plutonom i Saturnom, što će izazvati oprečne stavove između vas i voljene osobe koje se tiču međusobnih potreba u vašoj emotivnoj vezi. Partner će vršiti pritisak na vas i postavljaće se previše autoritativno i sebično. To možete da rešite otvorenošću na zajednički prihvatljiva rešenja.

Ako ste slobodni:

Više ćete se kretati u društvu i tu ćete primetiti nekoliko osoba koje će vam slati signale da im se dopadate i da su zainteresovani za bliže poznanstvo. U početku će vam jedna osoba delovati privlačno ali ćete otkriti da se oko malo stvari slažete i da niste jedno za drugo. Slično iskustvo ćete imati i sa drugim potencijalnim kandidatima za emotivnu vezu. Tek krajem jula će vam se pružiti mogućnosti za blizak odnos sa osobom koja vam se od ranije dopada ali je bila odsutna.
Nešto stariji Jarčevi će nailaziti na niz razočaranja jer će nailaziti na osobe koje će vam delovati privlačno ali nećete ostvariti zadovoljavajući kontakt. Susret sa osobom sa kojom ste ranije bili emotivno bliski uliće vam novu nadu.

Zdravlje:

Prijalo bi vam da slobodno vreme koristite za boravak u prirodi gde je vazduh čist. Ako ste u mogućnosti idite u planinske predele. Praktikujte svakodnevnu šetnju i rekreativne fizičke vežbe. U drugoj polovini jula ćete biti pojačano osetljivi na stres. Moguće su i kardiovaskularne smetnje i variranje krvnog pritiska, kao i bolovi u leđima, kolenima i krstima.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su većinom baznog sastava. To su limun, mandarina, ananas, malina i lubenica od voća. Od voća jedite crni luk, crvenu papriku, kelerabu, šargarepu, brokoli i mladi grašak. Prijaće vam svež kukuruz uz ribu i morske alge. Izbegavajte slatkiše, hranu prženu na ulju, goveđe meso i alkoholna pića.

Srećni brojevi:

6, 12, 17, 21, 23


vodolijaVODOLIJA

Posao:

Drage Vodolije,
Na samom početku jula Merkur pravi sekstil sa Uranom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Sunce pravi sekstil sa Uranom. Vaše ideje kako da poboljšate radnu efikasnost i postižete planirane rokove na vreme, čak i nešto ranije od predviđenih rokova, pokazaće se delotvorne i doneće vam očekivane rezultate. Na polju usluga ćete biti u mogućnosti da pokrenete nešto novo, u čemu će vam od pomoći biti saradnja sa osobom na višem položaju od vašeg. Ako se bavite zanatskom delatnošću ili servisnim uslugama, kao i podrškom korisnicima usluga, očekuje vas više posla i poboljšaćete poverenje klijenata. Dobićete i nove klijente koji će biti zadovoljni vašim radom. Saturn će se 2. jula retrogradno vratiti u znak Jarca. Više vremena i rada ćete trebati uložiti u deo poslova koji se obavljaju u pozadini jer će doći do sporijeg i otežanog odvijanja tog dela posla. Merkur će 8. jula praviti kvadrat sa Marsom, što će dovesti do teškoća u pregovorima oko važnih radnih zadataka. Nećete moći da se složite sa nadređenima, što će izazivati tenzije i konfliktne situacije.
Merkur će 12. jula krenuti direktno i počećete da polako rešavate teškoće i zaostale obaveze na polju usluga. Poboljšaćete odnose i komunikaciju sa radnim kolegama. Sunce će između 14. i 21. jula praviti opozicije sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom. Ozbiljnije teškoće u poslu doći će preko podmetanja od strane konkurencije, a nailazićete i na nekorektne postupke i spletke od strane osoba koje žele da se okoriste na vaš račun. Vaši nadređeni će vršiti pritiske i teretiti vas za greške za koje vi niste odgovorni. Neophodno je da budete spremni na kompromis. Jupiter će 27. jula praviti sekstil sa Neptunom, što će vam doneti dobar osećaj za finansijske poteze i vaša zarada će se uvećati. Bićete na dobitku.
Nezaposlene Vodolije će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima trgovine, komunikacija, usluga i u finansijskom sektoru. Imaćete i veću ponudu honorarnih poslova.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem na početku meseca pokrenuće rešavanje onoga u čemu niste mogli da se u ranijem periodu složite sa voljenom osobom. Imaćete ideje i inicijativu koje promene su vam potrebne kako bi vaš odnos mogao da funkcioniše skladnije. Vaš partner će se u mnogo čemu složiti sa vama i imaće predloge koji će vam odgovarati.
Opozicije koje će Sunce praviti od sredine jula sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom prouzrokovaće ozbiljne nesuglasice i izazvati krizu u vašem odnosu sa partnerom zbog izlaska na videlo nekih stvari koje ste vi i vaš partner jedno drugom radili iza leđa. Vaše međusobno poverenje će biti znatno poljuljano. Samo otvorenost na kompromis može ovo da reši.

Ako ste slobodni:

Počećete da se intenzivnije viđate sa osobom sa kojom delite mnoga zajednička interesovanja, a koju ste nedavno upoznali na jednoj zabavi. Uživaćete u temama o kojima ćete voditi razgovore i prijaće vam vedrina i smisao za humor vaše nove simpatije. Primetićete da između vas postoje i različiti stavovi i mišljenja o nekim temama ali vam to neće smetati, već će vas oboje podstaći da se više prilagodite jedno drugom. Do kraja meseca ćete započeti skladnu vezu i bićete zadovoljni.
Nešto starije Vodolije će već u prvoj dekadi jula započeti slobodnu vezu bez većih obaveza sa osobom koju su upoznali preko društvenih mreža. Biće vam potrebno neko vreme da se prilagodite jedno drugom ali ćete prevazići smetnje.

Zdravlje:

Potrebno je da što više vremena provodite na čistom vazduhu u prvoj polovini jula kako bi vaše zdravlje bilo stabilno. Praktikujte svakodnevnu šetnju ili rekreativne vežbe u prirodi. U drugoj polovini jula bićete osetljivog zdravlja. Kontrolišite krvni pritisak i izbegavajte preterane fizičke napore. Više se odmarajte. Ne izlažite se jakom suncu.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su lake za probavu. Sveže povrće i voće uzimajte svakodnevno u većim količinama. Od voća će vam prijati lubenica, jabuka, dinja, avokado, maline, smokva i urma. Od povrća jedite mladi grašak, krompir, spanać i šargarepu. Od mesa pileće belo meso i ribu. Izbegavajte slatkiše i alkoholna pića.

Srećni brojevi:

3, 10, 14, 17, 22


ribaRIBE

Posao:

Drage Ribe,
Na samom početku jula Merkur pravi sekstil sa Uranom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Sunce pravi sekstil sa Uranom. Vaše kreativne ideje koje ste predložili u okviru jednog projekta će se svideti vašim sagovornicima i ostvarićete napredak u organizaciji i planiranju priprema oko njihove realizacije. Pokrenućete i nešto novo u svom poslu gde ćete moći da koristite vaše veštine i da se bavite nečim što volite da radite i što će vam se odvijati sa lakoćom. Napredak i uspeh vas očekuju u oblastima zabave, ugostiteljstva i u berzanskim akcijama. Saturn će se 2. jula vratiti retrogradno u znak Jarca. U odnosima sa saradnicima doći će do otežanog odvijanja zajedničkih radnih zadataka, što će od vas zahtevati više vremena i strpljenja. Teškoće će izazivati nepovoljne okolnosti. Merkur će 8. jula praviti kvadrat sa Marsom i činiće vas ishitrenim i sklonim ulascima u poslovne i finansijske rizike, što bi vam moglo doneti konflikte sa nadređenim osobama, kao i finansijske gubitke. Nedostajaće vam potrebna sredstva za prioritetne planove i bićete neorganizovani.
Merkur će 12. jula krenuti direktno i biće vam lakše da se organizujete oko kreativnih projekata koji su bili u zastoju u prethodnom periodu. Trigon Sunca sa Neptunom doneće vam veliki uspeh ako se bavite dizajnom, zabavom ili radom u medijima. Sunce će između 14. i 21. jula praviti opozicije sa Jupiterom, Plutonom i Saturnom. Nailazićete na suprotstavljene interese u odnosima sa saradnicima i na teškoće u poslovanju sa raznim društvenim institucijama. Ovo može dovesti do prekida jedne ili više dragocenih i dugoročnih saradničkih odnosa. Kako će Jupiter 27. jula praviti sekstil sa Neptunom, uspećete da ublažite nastale teškoće jer ćete imati dobar osećaj kako da dođete do kompromisnog rešenja.
Nezaposlene Ribe će biti u mogućnosti da dobiju posao u oblastima menadžmenta, zabave, komunikacija i u administraciji. Najviše ponuda imaćete za honorarne poslove.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi će na početku jula praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Unećete promene koje su vam neophodne kako bi vaš odnos sa partnerom bio skladniji i kako biste oboje bili zadovoljni. Imaćete plodne ideje kako da brže i lakše ostvarujete zajedničke ciljeve. Provodićete više vremena zajedno i poboljšaćete komunikaciju.
Merkur će 12. jula krenuti direktno što će vam omogućiti da prevaziđete nesporazume koje ste imali u prethodnom periodu i imaćete više vremena za zajedničku zabavu i razmenu osećanja i nežnosti. Promenljivi aspekti Merkura krajem meseca doneće vam inicijativu ali i sklonost prepirkama jer ćete imati suprotne potrebe od partnerovih u vezi druženja i zabave.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete osobu koja je po prirodi vedrog duha, komunikativna i puna informacija o raznim stvarima koje se većim delom uklapaju u vaša interesovanja. Više ćete izlaziti i družiti se, što će vam omogućiti da češće viđate tu osobu i da se bliže upoznate. Probudiće u vama osećanja, a primetićete da postoji obostrana privlačnost. Isto tako, shvatićete krajem meseca da između vas dvoje postoje i neke razlike u mišljenjima i stavovima ali vam to neće smetati da započnete vezu.
Nešto starije Ribe će biti neodlučne da li da započnu novu vezu sa osobom koju su nedavno upoznale i koja im deluje privlačno ili da se pomire sa bivšim partnerom koji će želeti pomirenje. Veće sanse daćete bivšem partneru.

Zdravlje:

Tokom jula ćete biti pojačano osetljivi na stres što će dovoditi do psihosomatskih smetnji. Isto tako, bićete vam osetljiv želudac. Moguće su povremene glavobolje, posebno kada je nagla promena vremenskih prilika. Kontrolišite krvni pritisak i izbegavajte preterane fizičke napore. Praktikujte svakodnevne fizičke vežbe i psihofizičku relaksaciju.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od lako probavljivih namirnica. Svakodnevno uzimajte povrće koje ćete prethodno kraće kuvati na pari. To su krompir, brokoli, tikvice i spanać. Uzimajte i kuvani pirinač, kao i proso i heljdu. Od mesa jedite pileće belo meso, a od ribe oslić i brancin. Od voća jedite borovnice i maline. Izbegavajte hranu pečenu na ulju.

Srećni brojevi:

4, 9, 11, 18, 22


Mjesečni horoskop za JUL 2020. pripremio astrolog Igor Pavluković za MesecniHoroskop.com! Strogo je zabranjeno preuzimanje mjesečnog horoskopa bez navođenja i linkovanja izvora!