Mjesečni horoskop za JULI 2014.

Mjesečni horoskop za jul

Pogledajte najdetaljniji mjesečni horoskop za mjesec juli koji vam je pripremila astrolog Darka Cvetković!

Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN

POSAO: Spremni ste za nove avanture i nova pojačanja. Aspekat za Ovnove koje žele da se osamostale. Ovde je akcenat na drugu polovini mjeseca kada planeta sreća i blagostanja uđe u znak Lav gdje će praviti harmonične aspekte u odnosu na vaše natalno Sunce a samim tim i dati podsticaj da se pokrenete na dobro i budete svakako uspješni u onome što ste zamislili da radite.

LJUBAV: Pred kraj mjeseca je velika koncentracija planeta ka vašoj petoj kući ljubavi. Jupiter koji će ući u sazvježđe Lava pravi generalno dobar aspekat na sve koji su usamljeni. To će svakako dati zanimljive osobe koji su vrlo ljubavne, senzualne, operativne. Ovan koji je u braku ima povezanost  preko djece, brige o njima, posebno o školovanju.

ZDRAVLJE: Redovno kontrolišite krvni pritisak. Posebno Ovan druge i treće dekade jer stres jako ima uticaj na vas, koliko god vi izgledali stabilno jako i smireno moraćete da se pazite bez rezerve. Mlijeko i mliječne proizvode izbegavajte.


bikBIK

POSAO: Ulažete kako sebe, svoje kvalitete, dar, rad tako i optimizam koji će vam biti potreban tokom mjeseca. Bikovi koje rade u okviru državnih institucija mogu da očekuju prevrat. To ne znači otkaz, ali predstavlja totalnu reorganizaciju. Vjerovatno ćete promjeniti direktora. Sarađujte sa Rakom ili Blizancima. Novac vam stiže oko druge sedmice  u mjesecu.

LJUBAV: Tokom ovog mjeseca mnoge žene Bikovi će pažnju posvetiti svom domu, kući, porodici. Ukoliko ste slobodan  Bik, onda je za Vas bolji period od 18. u mjesecu. Možda je kolega, koleginica sa kojim pokušavate da započnete nov posao ali ipak shvatate da je neko sa kim možete stvoriti  ljubavnu vezu.

ZDRAVLJE: Ljeto  je važno godišnje doba za sve pripadnike ovog znaka. Morate da povedete računa o svojoj tjelesnoj težini, posebno od druge polovine mjeseca. Hormoni, urogetnitalni trakt osjetljivi.


blizanciBLIZANCI

POSAO: Vama su potrebne originalne ideje. Osoba rođena u ovom znaku biće primorana možda i na neku pozajmicu, kredit. Uložite pametno posebno od druge polovine mjeseca kako planeta velikog novca Jupiter uđe u vatrenog Lava, otuda i bolji aspekti na vaše natalno Sunce i mogućnosti veće da zablistate tamo gdje radite. Sarađujte sa vatrenim znakovima Lav, Ovan, Strijelac. Potreba da započnete poslovnu saradnju sa znakom Jarac.

LJUBAV: Emotivno ste neko ko će sreću pronaći u svojoj blizini. Kuća, prijatelji, komšiluk, rođaci. Venera planeta ljubavi u vašem sazvježđu tokom prve polovine jula daće opuštene veze, poznanstva, čak i za one Blizance koji su u braku ili vezi. Slobodne žene Blizanci mogu očekivati muškarca iz znaka Rak ili Lav pred kraj mjeseca. Muški Blizanac može imati vezu sa Ovnom. To je neko ko će pokazati emociju i želju za stabilnošću.

ZDRAVLJE: Sve što je vezano za planetu Saturn  ( kosti, zubi, koža, žuč, refleks kroz želudac ), biće naglašeno tokom mjeseca, posebno u drugoj polovini. Mogućnost pojave hroničnih oboljenja. Mlađe devojke neka povedu računa o kičmi ukoliko su i ranije imali problem.


rakRAK

POSAO: Planeta sreće polako napušta vaš znak, ali dalje se kreće kroz vaše drugo polje koje je astrološki predstavljeno kao kuća novca. Pored svega imaćete mogućnosti da napredujete ili lakše zarađujete. One osobe koje žele da uzmu pozajmicu savijetuje se da to urade u prvoj polovini mjeseca. Sarađujte sa znakovima koji imaju dobru organizaciju novca poput Bika, Škorpije, Jarac.

LJUBAV: Vama je potreban partner koji će vam pružiti zabavu, opuštenost i optimizam, pre svega. Ukoliko ste u braku ili vezi koja liči na brak imaćete dobre dane periodično. Druga polovina mjeseca biće više otvorena za emocije. Ako ste slobodna žena Rak, onda očekujte sigurno puno  udvarača u  vašem okruženju koji će sve dati da budete ,,njegova,,. Muški Rak traži sreću pored žene iz znaka Ribe.

ZDRAVLJE: Do prve polovine mjeseca imate zaštitu Jupitera. Posle toga planeta sreće prelazi u znak Lav i to može označiti da ste popustljivi prema sebi i okrenuti hedonizmu kroz hranu, alkohol, cigarete. Slede upale grla, kože lica.


lavLAV

POSAO: Svakako da će sve promjeniti kada Jupiter uđe u vaše sazvježđe. Novac vam neće biti  problem, već ćete imati totalno drugačiji stil života. On će biti na većem nivou, uspješnije, poslovi koji su čekali tako dugo sada se vrata raja otvaraju. Spremite se da vam ova godina Jupitera u Lavu bude jedna od najuspješnijih. Pokrenite nov posao, promjenite firmu, prihvatite ponudu za novo radno mjesto ili poziciju koja vam se nudi. SREĆNO !

LJUBAV: Uspjeh na polju ljubavi. Svaki znak čeka i dočeka ulazak Jupitera u svoje sazvježđe pa ćete tako dragi Lavovi i vi imati tu sreću da zablistate. One dame koje su same, usamljene imaju tu mogućnost da upoznaju osobu koja im je sudbina, posebno prva dekada znaka. To može biti muškarc koji je vaš prijatelj. Lavice u braku imaju podršku supruga na svakom životnom polju. Muški Lav ako je sam vrijeme je da se skrasi i ostavi pretjerani noćni život iza sebe. Idealni partneri su Ovan, Vodolija, Vaga.

ZDRAVLJE: Jako je važno da tokom letnjeg perioda unosite što više tečnosti. Planeta Pluton u polju zdravlja može da donese mnogo toga dobrog kroz transformaciju. Žene će posebno biti plodne od druge polovine mjeseca pa narednih godinu dana.


djevicaDJEVICA

POSAO: Ne pretjerujte sa zaduživanjem. Vi ste neko ko može da pretjeru sve kada je posao u pitanju. Imate sve u svojim rukama. Vi ste osoba čuvar firme, vođa iza kulisa ali ipak i najveći dolaze kod vas po savijet i podršku. Dobru zaradu ćete ostvariti kroz poslove koji traže detalje, duboku analizu, dobru komunikaciju. Sarađujte sa muškim Ribama, Bikovima, ženama Blizanci, Jarac ili Vaga.

LJUBAV: Velike ljubavi će se u drugoj polovini dogoditi sa dobrim prijateljm. Zapravo, biće vam potrebna podrška koju ćete pronaći u osobama sa kojima ste najčešće u kontaktu. Muškarac koji vas privlači je Blizanac, Rak, Vodolija ili tajanstveni Škorpion. Djevice u braku mogu imati dobar period sa suprugom. Muške Djevice u vezi, imaju potrebu da uđu u tajnu vezu.

ZDRAVLJE: Vjerovatno ćete morati ići na neku hirušku intervenciju. Vaš organizam je pun toksina, što kroz hranu, što kroz duvan ili alkohol. Ako morate da rešavate operacijom svoje zdravlje to ostvarite koliko je moguće pre. Oprezno sa zglobovima, cirkulacijom.


vagaVAGA

POSAO: Poslovi koji zahtjevaju jaku koncentraciju i organizaciju velikih grupa ljudi. Ukoliko radite poslove koji su vezani za javnost, onda vam se sprema odličan period da započnete novo poglavlje u životu u sferi djelatnosti kojom se bavite. Ako ste neko ko radi kod privatnika, moraćete da istrpite razne promjene i kritike. Sačuvajte nerve jer će vam biti potrebno u narednim mjesecima. Novac od samog početka mjeseca.

LJUBAV: Dobar period za mlade žene Vaga od druge polovine mjeseca. Imaćete mnogo udvarača, pa će vam biti teško da napravite pravi izbor. Vage u vezi imaju dogovor sa partnerom oko zajedničkog života. One Vage koje već imaju brak i porodicu mogu biti pod pritiskom djece. Pokušajte da im pružite podršku ukoliko su tinejdžeri.

ZDRAVLJE: Za vas je najvažnije da održavate visok nivo energije. Morate da se podvrgnete raznim tretmanima, tipa masaže, aerobiku, posjeti spa centrima, lijekovitim banjama. Ovo je posebno važno za sve dame koje imaju problem urogenitalnog trakta, pa čak i da nisu rođene u ovom znaku a imaju natalni položaj Mjeseca u Vagi.


skorpijaŠKORPIJA

POSAO: Prva polovina mjeseca je okrenuta radu sa strancima. Škorpije koje imaju svoje firme, radnje, manje oblike proizvodnje će biti pod stalnim pritiskom o uspijehu. Jupiter u vašem desetom polju karijre će obilježiti svako dobro i promjenu koju ste očekivali. Ovo je pozicija za one koji žele da promjene posao ili postanu vođe. Dobra zarada vam slijedi posebno od treće sedmice u mjesecu.

LJUBAV: Potrebna vam je egzotika. Bićete u fazi kada ne želite da se vezujete. Sloboda vas čini jačom. Muškarac koga želite je neko ko je rođen u znaku Ribe jer će vam pružiti tajne kojima težite. Muški Škorpijon u braku ili vezi moraju da obrate pažnju na kućni budžet. Tenziju smanjite tako što ćete vrijeme provoditi pored rijeke, jezera ili na planini.

ZDRAVLJE:  Morate da pazite jako na svoje fizičko tijelo, vitalnost. Možete s vremena na vrijeme da upadnete u fazu ljenjosti i samim tim podstaknete ćelije u organizmu na sporiji rad u smislu pozitivne energije. Problem sa crijevima, posebno debelo crijevo.


strelacSTRIJELAC

POSAO:  Strijelac u ovom mjesecu se bavi poslovima koji su vezani za rad na moru, nekom poznatom ljetovalištu ili u turističkoj agenciji. Bavite se kreativnim stvarima, više nego nekim ekonomskim ili marketinškim djelatnostima. To ne znači da ćete imati manje uspijeha, već će vaša vještina ubedljive komunikacije pobijediti upravo u poslovima koji zahtjevaju korišćenje stranog jezika i kretanje. Dobar mjesec za novac, posebno petkom i vikendom.

LJUBAV: Odličan period za ljubav posebno za one Strijelčeve koji su sami. Nije vam potrebno da budete u velikom društvu da biste upoznali  pravu osobu. Vi jednostavno plijenite gdje god da se pojavite. Oni koji planiraju brak mogu da se odvaže. Strijelac u braku ili vezi razmišljaće o novcu, ulaganju u nove poslove, pokretanje porodičnog biznisa.

ZDRAVLJE: Skloni ste visokom holesterolu. Kada planeta Jupiter uđe u znak Lava, koji je hedonista, neko ko uživa u svim materijalnim ovozemaljskim stvarima. Međutim kako Jupiter ulazi u deveto polje religije, onda bi za vas najbolje bilo da se liječite molitvama ili postom.


jaracJARAC

POSAO: Razmišljate da se bavite poslovima koji su vezani za komunikacije. Imaćete saradnju sa ženom Rak, Djevica ili Blizanci. Biće vam potrebna podrška muškog Bika ili Ribe. Važno je da se dogovorite na pravi način. Novac će vam biti dostupan kako iz poznatih tako i iz nepoznatih izvora. Koristite svaki dan kako biste zaradili jer vam zaista ide plodan period za posao ili pokretanje novog posla.

LJUBAV: Druga polovina mjeseca će biti značajnija za vas. Sada ste u prilici da uživate u ljubavi pa će vaš izabranik biti neko ko radi sa vama i to muškarac koji je mlađi od vas. Ukoliko ste u braku možete očekivati bolji odnos sa suprugom koji će pokazati svoje emocije češće i više nego što ste mislili da može. Muški Jarac u vezi imaće osećaj dosade, pa će potražiti sreću u nekoj kraćoj avanturi.

ZDRAVLJE: Može se reći da ste pregurali dobar deo godine gdje ste se osećali teško ili umorno od posla koji vas iscrpljuje. Interesantno ali vama je zaista potreban pravi odmor, iako ste rob posla. Koristite prirodne meleme.


vodolijaVODOLIJA

POSAO: Odličan mjesec za posao i klijente koji ne žive u državi gdje i vi. Bićete okrenuti putovanju. Imate dovoljno vremena da se stabilizujete i sve će vam krenuti bolje nego što ste zamislili. Novac zarađujete bez većih napora i problema. Potrebno je da slijedite svoju intuiciju koja vas vodi na pravi put.

LJUBAV: Emotivno ćete se stabilizovati. One Vodolije u braku imaju odličnu energiju i brak je nešto što će vam podići novo dobre energije i lične sreće. Slobodne Vodolije imaće uspjeha u ljubavnim vezama sa muškim Lavom, Škorpijom ili muške Vodolije sa ženom Blizanci koji dolaze iz drugih zemalja.

ZDRAVLJE: Dosta ste osjetljivi na promjenu temperature u vazduhu. Nervoza, nestrpljenje vam može donijeti nešto što narušava vaše zdravlje kroz organe za varenje, krvni pritisak, srce. Posebno kada u drugoj polovini Jupiter uđe u znak Lav i aspektuje opoziciju na vaše natalno Sunce.


ribaRIBE

POSAO: Dosta dobar mjesec za pripadnike ovog znaka. Uporni ste, možete da izgurate sve što započnete. Imate sreće i bićete okrenuti poslovima koji donose dosta novca. Ulaskom planete sreće u vaše šesto polje posla, zdravlja, pojačaćete sebi energiju i vratiti se  na pravi put. Imate podršku zemljanih i vatrenih znakova. Novac veći od druge polovine mjeseca.

LJUBAV: Ovo je period avanture. Budite opušteniji i pokrenite se na promjenu. Dobra veza sa Blizancima, Vodolijom, Bikom ili Vagom. Žene koje su u braku ili vezi imaju doba manje nestabilnosti. Možda je bolje da budete razdvojeni od parnera neko vrijeme kako biste napunili baterije za predstojeći period. Muškarac Ribe doživjeće veliku ljubav sa osobom iz znaka Bika ili Blizanci.

ZDRAVLJE: Bolje zdravlje od druge polovine mjeseca. Možete da se osigurate ukoliko ste imali loše dane, posebno oni sa lošim srcem, cirkulacijom. Provedite više vremena na moru ili vodi. To je vaš iscijelitelj.


Autor mjesečnog horoskopa:

Astrolog Darka Cvetković