Mjesečni horoskop za JUNI 2014.

Mjesečni horoskop za juni

Pogledajte najdetaljniji mjesečni horoskop za mjesec jun koji su vam pripremili naši astrolozi!

Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrlozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN
POSAO:
Vaš vladar Mars je konačno krenuo direktno. Imate velike šanse da ostvarite saradnju prije svega sa ženskim saradnicama rođenim u vazdušnom sazvježđu, Vaga, Blizanci ili Vodolija. Venera je u sejdištu u drugom polju znaka Bika, pa će sve osobe a posebno Ovan imati uspijeha u zaradi i samoj organizaciji finansija. Dobar aspekat za napredak imaju oni Ovnovi koji su rođene u trećoj dekadi. Ne bi bilo loše da se posavjetujete sa nekim muškim Rakom.
LJUBAV:
Privlače vas moćne osobe. Mlade djevojke mogu da budu ponesene osjećajem moći i vlasti jednog uvaženog muškarca. Oni koji su usamljeni imaju susret u prirodi, banji, pored rijeke. Barem bi trebalo tamo da potraže sreću i zadovoljstvo. Ovan u braku, mora da obrati pažnju na partnera i njegove želje, posebno one koje su povezane sa novcem. Ovdje je preopterećenje zbog finansija, pa će vam brak više podsjećati na neku poslovnu saradnju. Dajte smisao humoru i nekom interesantnom izlasku.
ZDRAVLJE:
Od 7. juna pa sve do početka narednog mjeseca morate da obratite pažnju na stomak i organe u njemu. Ovan je zbog svoje jake energije sklon bolovima u želucu. Takođe obratite pažnju na gornji dio vrata posebno Ovnovi koji rade u kancelarijama i veći dio dana provode u ,,udobnim,, stolicama.


bikBIK
POSAO:
Dosta konfuzan mjesec. Možete imati početkom dobru poslovnu ponudu koju bi trebalo da prihvatite odmah bar u prvih nedelju dana. Kako Merkur krene u svoj retrogradni hod, tako ćete biti manje ambiciozni i aktivni, ali ideje vam neće ponestati. One osobe koje planiraju da se bave poslovima u većim grupama ili kolektivima, moraju da pripaze na mlađe saradnike sa kojima gube dragoceno jvrijeme, posebno ako nisu stručni za datu delatnost. Novac od treće sedmice u mjesecu. Imate pomoć osobe iz znaka Vaga ili Bik.
LJUBAV:
Odličan period za sve pripadnike ovog znaka. Iskoristite lijepo vrijeme, raspoloženje okoline, družite se više i češće. Period za novo poznanstvo već u startu mjeseca, a osoba koja bi bila interesantna za jednu emotivnu i senzibilnu osobu Bik je neko na položaju, može biti uniformisana. Mlade devojke treba da obrate pažnju na svoj emotivni status jer su sklone flertu sa više muškaraca koji mogu biti prilično hladni ili nezainteresovani. Bik u braku mora da pokazuje više emocije partneru koji isčekuje svaki slobodni trenutak da bude sa njom.
ZDRAVLJE:
Morate obratiti pažnju na vrijemensku, meteorološku promjenu. Veoma ste osetljivi tokom ovog perioda posebno vam je grlo i glasne žice napeti pa samim tim morate da vodite računa. Česte alergije su moguće a nervna napetost zbog toga pojačana. Morate da pazite na svoj način ishrane i često provjetravanje radnog i stambenog prostora biće od koristi.


blizanciBLIZANCI
POSAO:
Blizanci treba da budu oprezniji tokom juna mjeseca. Posebno one osobe koje nisu zaposlene ili čekaju neka sretnija vrijemena. Vaš vladar Merkur ide ponovo u retrogradni hod što će i vas negde usporiti ili vam dati manje motiva i entuzijazma za dalji napredak. Ukoliko ste tokom aprila imali predlog za unaprijeđenje ili aplicirali za neku drugu poslovnu poziciju,onda možete da računate na boljitak i posao koji može da vas unaprijedi. Novac od druge polovine mjeseca.
LJUBAV:
Većina mjeseca biće zatvorena za ljubav. Venera u polju koje predstavlja izolaciju i tajnu, ne daje uvek srećne okolnosti pa će oni Blzanci koji se nađu u nekoj tajnoj vezi, imati priliv emocija i senzibila, ali neće moći tu vezu da legalizuju u otvorenu i stvarnu ljubav. Mlade devojke rođene u ovom znaku imaće više sreće u partnerstvu i novim poznanstvima posle 20. juna. Lepo poznanstvo i ljubav sa Vagom ili Rakom.
ZDRAVLJE:
Treba biti oprezan na polju zdravlja tokom mjeseca. Imate problem sa mišićima ekstremiteta posebno ruke,u predelu ramena. To može da bude izloženost promaji, posebno ako radite na mijestu koje je otvoreno često ili se nalazite u kancelariskim prostorijama koje nisu zaštićene. Očekujte polovinom mjeseca osetljivost i reakciju stomaka na različistost u hrani koju konzumirate.


rakRAK
POSAO:
Puni ste energije i samopouzdanja. Rakovi koji su u velikim firmama, sistemima imaju promijenu na svom radnom mijestu. Mogu da se obraduju, jer ono što su čekali duži period i mjesecima sad mogu da realizuju. Iako period retrogradnog Merkura može da utiče sporije na realizaciju nekih planova, vi ste pravi profesionalac koji ima samo jedna intuitivna znak, Rak. Novac očekujete preko muških saradnika iz znaka Ribe ili Jarac.
LJUBAV:
Vaše emocije su uglavnom okrenute osobama koja je iz vatrenog sazviježđa jer sa njima imate odličnu komunikaciju, strast i mentalnu razmijenu. Posebno naglašena ljubav u periodu treće nedjelje mjeseca. Verovatno ćete imati ljubav sa Lavom koji može da vam promijeni ustaljen način razmišljanja. Ukoliko ste u braku ili vezi morate da obratite pažnju na osobu koja je pored vas. Manje se izlažite osjećaju ljubomore, nepoverijenja. Mlade djevojke mogu ostvariti strastvenu vezu sa jednim Bikom ili Blizancem.
ZDRAVLJE:
Početak mjeseca do desetog može biti opisano sasvim dobrim zdravljem. Već od druge nedelje mjeseca Rak mora da povede računa o svom spoljašnjem tijelu, kilogramima, načinu ishrane. Nije potrebno da se izlaže pretaranim iscrpljujućim dijetama već da promijeni način života. Najbolje bi bilo da ima partnera sa kojim ide na neki fitness ili bilo koji drugi trening.


lavLAV
POSAO:
Prolazite kroz važnu fazu u životu. Niste donijeli odluku o promijeni posla u prošlom mjesecu, pa će vas tokom ovog perioda mučiti isto. Ako želite da pokrenete nešto novo onda neka to bude posle 18. u mjesecu. Imaćete više psihološke snage i bolje ćete da razmišljate. Pokrenite se sa Bikom, Vagom ili Strelcem. Novac vam sada neće predstavljati neki problem jer oko sebe imate dobre saradnike.
LJUBAV:
Mlade osobe neće imati problem u zavođenju i privlačenju partnera. Ali mogu imati problem sa jednim Bikom ili Škorpijonom koji se često opire susretu sa vama. Morate ponekad da pokažete suptilnost, manje vaš autoritet i snagu sa kojom osvajate. Lav u braku ili vezi ima priliku da ostvare vezu i to ozbiljnijeg karaktera sa mlađom osobom. Dobar period za izlazak i druženje jeste oko sredine mjeseca i sam kraj juna.
ZDRAVLJE:
Lav mora da poseti kardiologa. Takođe i taj problem vučete više od mjesec dana. Čuvajte svoj nervni sistem, izolujte se od stresa koliko je moguće. Vaša preporuka za revitalizaciju biće masaža sa raznim eteričnim uljima, anticelulit, relax, šijacu masaža. Posebno vam može pomoći šijacu i tehnike koje poseduje ovaj vid iscjeljenja.


djevicaDJEVICA
POSAO:
Vaš vladar Merkur je ponovo retrogradan pa samim tim su umanjene šanse za početak nekog novog i kvalitetnijeg posla. Možda bi bio bolji predlog za sve pripadnice ovog sazvježđa da se usmjerite na već postojeći posao, proširenje, nove ideje koje imate da ih projektujete. Imaćete dobru saradnju sa Bikom kao i uvijek, što je za vas najbolji izbor, svakako. Nikako ne odbijajte saradnju sa Rakom ili Škorpijom. Novac očekujte češće tokom mjeseca. Više sreće sa finansijama od 13. u mjesecu.
LJUBAV:
Emotivno ste rasejani. Postoje dva ekstrema, dve grupe ovog znaka koji upadaju nekontrolisano u veze, ljubavne avanture ne tako perspektivno dobre i srećne za samu osobu. Ako ste od onih koje traže ljubav za sva vremena očekujte da ćete biti nagrađeni osobom sa kojom već duži period imate prijatnu komunikaciju. Djevice u braku mogu da očekuju bolju komunikaciju sa supružnikom, posebno ako je on Vodolija ili Vaga u znaku.
ZDRAVLJE:
Osijetljivi ste na svoju okolinu. Vjerovatno ćete imati dragog prijatelja koji će imati problem sa zdravljem pa će vas ponijeti emocija. Djevice koje su prešle ili ušle u šestu deceniju moraju da povedu računa o krvnim sudovima. Moguće su intervencije, operacije. Nije potrebano imati strah. Ishod dobar.


vagaVAGA
POSAO:
Vjerovatno ćete imati manji problem sa karijerom, ukoliko ste osoba iz javnog sektora. Ti problemi nisu indikovani vašim neradom ili lijenjošću već okolnostima u kojima se nalazite. Morate da radite sve po redu i zakonu jer kao prirodan znak pravde, ukoliko sami ne poštujete pravila može da vam se sruši svijet. Vage koje rade u poslovima trgovine, ugostiteljstva, turizma bi trebalo da imaju sreće u svom poslovanju jer im se vraćaju stalni klijenti koji su bili zadovoljni ranijim uslugama. Dobar period za novac često sredom ili vikendom u mjesecu.
LJUBAV:
Ovaj mjesec bi bio dobar za otkrivanja vaše senzualnosti i unutrašnje snage. Vage koje su slobodne imaće udvarače koji su slobodne osobe duhom i tijelom, često putuju zbog svog posla, osobe sa velikom imovinom. Mlade djevojke će ući u vezu sa Bikom ili Ovnom i to će biti velika strast. Dok Vage u braku ili vezi traže povjerenje i odanost partnera. Vaš partner je često van kuće i pomalo rigidan prema ukućanima. Bolji period za komunikaciju tokom početka druge sedmice mjeseca.
ZDRAVLJE:
Ukoliko je bilo problema sa urinarnim traktom, bubrezima, bešikom, takvo stanje bi trebalo da stane posle 19 juna. Imaćete više napetosti i stresa sa poslom koji radite i jednim opštim stanjem na tom mijestu pa ćete verovatno i psihološki biti napeti. Dobar period za zdravlje je svakako pred kraj mjeseca.


skorpijaŠKORPIJA
POSAO:
Poslovno morate da budete vezani za Blizance koji vam daju energiju i brzinu u donošenju određenih odluka. Morate da obratite pažnju na saradnju sa vodenim znakovima koji mogu da vas odvedu više u neku vrstu iluzije ili da vas povežu sa osobama koje nisu pretjerano angažovane, radne. Škorpije koje rade u većim kompanijama imaju važan poslovni put u inostranstvo. Dobra saradnja i zarada su u velikom potencijalu posebno sa Ovnom ili Vagom.
LJUBAV:
Emotivno često razmišljate o pravim vrijednostima koje nosi ljubavna veza. Ukoliko ste usamljeni, imate susret u jednom restoranu ili kod prijatelja sa osobom koja je jaka ličnost sa snažnim životnim stavovima. Škorpije u zajednici moraju da smanje unutrašnju tenziju i strahove koje imaju u braku. Partner nije neko ko je neprijatelj, već osoba koja želi da ukaže na loše stavove i djela. Mlade djevojke moraju biti operativnije u pronalaženju mladića kojeg žele. Ljubav sa Ovnom ili Lavom izvjesna.
ZDRAVLJE:
Bolje zdravlje kada je vaš vladar i suvladar Mars u direktnom hodu. Ukoliko ste imali problem sa donjim dijelom kičme ili koljenima sada možete da odahnete. Mlade devojke moraju da imaju češću kontrolu kod ginekologa.


strelacSTRIJELAC
POSAO:
Dobra komunikacija sa Rakom, Bikom ili Blizancima. Kako retrogradni Merkur krene od 7 juna, tako treba da obnovite saradnju sa jednim muškim Blizancem. Bik i Rak su dobri za saradnju kada je uvećanje budžeta aktuelno. Rak može da vam predloži neke nove ideje, pomogne oko realizacije. Inače ste osoba koja je laka za saradnju i sa vama je izvesno zaraditi više novca. Bolji period za novac od samog starta mjeseca. Posebno Strijelčevi prve dekade treba da maksimalno iskoriste ovaj period.
LJUBAV:
Ovo je dobar period za vaš znak. Puni ste pozitivne energije. Imate bolju komunikaciju sa partnerom u odnosu na prošli mjesec i trudite se da zadovoljite želje voljene osobe. Ovo se sve odnosi na dame koje su u braku ili vezi. Slobodne žene Strelac moraju da pokrenu svoju emotivnu energiju sa Bikom i to sa osobom sa kojom rade ili imaju poslovni sastanak. Mlade devojke imaju susret u školi ili na fakultetu. Mlađi muškarci Strelčevi bi trebalo da budu galantni prema djevojkama. Potreba za stabilnom vezom je na putu ostvarenja.
ZDRAVLJE:
Samo prava i iskrena ljubav može da vas izliječi i zacijeli. Imate dobro zdravlje tokom mjeseca. Posebno istaknuti aspekti za mlađe pripadnike rođene u ovom znaku, dok Strijelčevi preko 40 godina imaju potrebu da preispitaju krvni pritisak koji po aspektima ne bi trebalo da bude previše problematičan.


jaracJARAC
POSAO:
Konačno se energija pokreće. Aspekti obećavaju više snage i volje za angažman na polju novih projekata. Sarađujte sa Vagom, Ovnom odlična saradnja. Kreativnost je nešto što vam otvara dušu i bez čega ne možete. Radićete poslove za uljepšavanje, nakit, garderoba, šminka. Možete imati finansijsku podršku jednog muškog Lava ili žene rođene u znaku Strijelac. Novac vam neće predstavljati problem tokom mjeseca jer ćete uvek raditi i zarađivati neočekivano dobro.
LJUBAV:
Konačno lijep mjesec za ovaj znak. Slobodne žene Jarac imaju prirodno jaku privlačnost na suprotan pol. Najviše udvarača će biti iz zemljanog sazvježđa. Jedan muški Bik ima veliku želju, osjećaj strasti ali i strah od vas. Budite pitomiji, suptilniji, nježniji ukoliko želite njegovu naklonost. Muški Jarčevi mogu biti privučeni jednom zauzetom damom iz sazvježđa Škorpije. Jarac u braku ili vezi može biti do te mjere šarmantan i privlačan da će se mlađi muškarci ili djevojke zagledati u njihovu ljepotu. Mlade djevojke imaju divan period za žurke, provode, lijepa udvaranja.
ZDRAVLJE:
Vodite računa u periodu retro Merkura da ne ponavljate iste greške kada je zdravlje u pitanju. Ako imate osjetljivo grlo onda nikako hladno, ukoliko imate višak kilograma obavezno promijenite ritam života u suprotnom još više ćete otići u kilograme. Starije žene Jarac neka povedu računa o bubrezima.


vodolijaVODOLIJA
POSAO:
Vodolije koje žele da se osamostale morale bi to učiniti odmah. Ovo je period kada mogu same da pokrenu ne samo svoje ideje već i realan rad. Iako ste vezani za svoje dobre prijatelje, u ovom trenutku bi trebalo da potražite pomoć od jedne ambiciozne, uticajne Lavice. Mlade dame moraju da se više potrude kako bi pokazale kolektivu da vrijede i ono što rade ne radi niko i nigdje. Jednostavno vi ste znak Unikat! Muške Vodolije idu na važan poslovni put. Od toga zavisi zarada. Novac zarađujete svake nedjelje sve više.
LJUBAV:
Emotivno morate da pogledate istinu u oči. Posebno se odnosi na žene u braku koje su sklone da trpe dosadan bračni život godinama i decenijama. Ipak će vam planeta Venera donijeti mir u dom i mogućnost da na lijep način i normalnom komunikacijom sredite vaše unutrašnje stvari. Dame koje su slobodne imaju poznanstvo sa muškarcem pomalo tradicionalnim i ne toliko raspoloženim za priču. Vjerovatno će biti rođen u znaku Bika ili Ovna, mada muškarac Ribe ima skrivene želje. Muškarac Vodolija ima na umu jednu veliku ljubav da ostvari sa znakom Djevica. To je osoba sa kojom se znate duži period.
ZDRAVLJE:
Osjetljivi dupli organi. Jajnici, dojke, bubrezi, oči, uši. Niste pretjerano bolesni ali ste pretjerano emotivni i to narušava vaše zdravlje na nekom objektivnom nivou. Povedite računa u periodu retro Merkura kada mogu da vam se aktiviraju ovi organi kao zdravstveni problem. Kod muških Vodolija posebno bubrezi.


ribaRIBE
POSAO:
Kaže narodna izreka ,,lijepa reč gvozdena vrata otvara”. Ne bi bilo loše da se i vi ponekad držite ovih izreka jer su istinite i potrebno vam je strpljenje i dobra komunikacija sa ostalim saradnicima da biste ostvarili dobre rezultate. Saradnja sa Lavom, Bikom Vagom posebno ako su suprotnog pola mogu da vam donesu sreću i napredak. Novac možete da očekujete periodično. Imaćete dane kada zarađujete dosta, a biće dana kada ćete imati otežanja.
LJUBAV:
Imate snage za novu ljubav i to ćete iskoristiti. Susret sa osobom iz bliže okoline ili sa posla. Morate da se ponekad potrudite više oko partnera. Vi ste jak senzibil ali ponekad pokazujete svoja osjećanja vrlo škrto. Ovog mjeseca dobar odnos sa Blizancima ili Bikom koji je uvijek fatalan za vas. Žene u braku moraju da obrate pažnju da ne pretjeraju u prevelikoj pažnji prema suprugu jer će ih tretirati kasnije kao sluškinju. Muškarci Ribe, često na poslovnom putovanju mogu biti u izazovu, aferi sa jednom Djevicom ili Škorpijom.
ZDRAVLJE:
Pazite se povreda ali u domu u kom živite. Moguće je da se okliznete, padnete nezgodno i napravite manju povredu glave ili ekstremiteta. Djevojke morate da obratite pažnju na štitnu žlijezdu. Muškarci Ribe mogu imati čestu nesanicu. Krećite se više,trenig, vožnja biciklom je dobra za zdravlje ovog znaka.


Autor mjesečnog horoskopa:

Astrolog Darka Cvetković