Mjesečni horoskop za JUN 2018.

Mjesečni horoskop za jun 2018.

Pogledajte najdetaljniji mjesečni horoskop za mjesec jun 2018. koji vam je pripremio naš astrolog Igor Pavluković!

Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN

Posao:

Dragi Ovnovi,
Početkom meseca, 1. juna, Merkur pravi trigon sa vašim vladarem Marsom. Uspećete da se bolje organizujete u odnosima sa saradnicima i da ostvarite uspešniju komunikaciju i koordinaciju. U prvoj dekadi juna nailazićete na nekorektne poteze od strane ljudi koji će iza vaših leđa pokušati da steknu ličnu korist na vašu štetu. Pripazite se zamki konkurencije i izbegavajte da se služite tajnim poslovnim kanalima. U drugoj dekadi meseca, 16. juna, Merkur pravi opoziciju sa Saturnom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere. To će vam otežati da ispoštujete rokove i usporiće vas u razvoju dugoročnih i velikih poslova. Bićete primorani da se reorganizujete i da pronađete kompromis između onoga što je prioritetno i onoga što je realno moguće izvesti i postići. Neophodno je da sve pažljivo planirate i ništa ne prešuštate slučaju. U trećoj dekadi juna vaš vladar Mars će krenuti retrogradno. Zbog nepovoljnih okolnosti kasniće jedan važan posao ali će vam u pomoć priskočiti stari i pouzdani saradnici sa kojima ćete obnoviti odnose.
Na početku juna, trigon Venere koja vlada vašim poljem novca sa Jupiterom i neptunom doneće vam povoljne prilike za ostvarenje većih dobitaka. Platni promet će vam biti poboljšan. Izbegavajte jedino tajne transakcije i nelegalne tokove novca. Sredinom juna će Venera praviti kvadrat sa Uranom, što vas upozorava da nije vreme za nove investicije. Ishitreni i nepromišljeni troškovi vam mogu naneti štetu. 25. juna će Venera praviti kvadrat sa Jupiterom. Neplaćeni dugovi će vas pritiskati i nećete biti u prilici da investirate tamo gde je važno. Ne bi valjalo da ulazite u dodatna zaduživanja. Oblasti u kojima ćete moći da poslujete sa dobitkom su saobraćaj, komunikacije, elektronika i IT.
Nezaposlenim Ovnovima prućiće se mogućnosti za sezonski ili privremeni posao. Dobro će se pokazati u oblastima saradnje i timskog rada gde mogu dobiti honorani posao.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Povoljni aspekti Venere koja vlada vašim poljem braka i ljubavi sa Jupiterom i Neptunom na početku juna doneće vam više radosti, optimizma, romantike i lepih zajedničkih trenutaka sa voljenom osobom. Mogli biste otići na putovanje i provesti dinamičan i uzbudljiv vikend udvoje. 13. juna Venera ulazi u znak Lava i donosi vam više zajedničke zabave.
U trećoj dekadi, 21. juna, Venera će praviti opoziciju sa Marsom, vašim vladarem. To će izazivati pojačane strasti ali i ljubomoru, kao i neslaganja sa partnerom. Nakon toga Venera pravi i kvadrat sa Jupiterom. Čuvajte se duplih igara, flerta sa drugima i skrivanja istine od partnera jer će vam to doneti udaljavanje. Neophodno je da pravite kompromise.

Ako ste slobodni:

Prva dekada juna biće ispunjena dinamikom koja će vam prijati. Upoznaćete osobu koja će vam se na prvi pogled dopasti i koju ćete odlučiti da osvojite.Očekuje vas uzbudljiva igra. Upotrebićete svoj šarm i svoje iskustvo ali kad god uspete da se približite vašoj simpatiji, ona će vešto da se izmakne i uputiće vam novi izazov. To će izazvati i poneku impulsivnu reakciju sa vaše strane ali će to biti deo igre. U trećoj dekadi juna ćete uspeti da započnete avanturu.
Stariji Ovnovi će nakon nekoliko neuspelih pokušaja i dosta truda najzad uspeti da dogovore izlazak sa osobom koja im se duže vreme dopada i u koju su zaljubljeni. Ulazak u vezu zahtevaće više strpljenja, a to vam nije jača strana.

Zdravlje:

Potrebno je da se više krećete. Zbog previše sedenja, posebno ako vaše radno mesto podrazumeva sedeći položaj, moguće su tegobe u predelu leđa. Dobro bi vam došla masaža ali i vežbe za razgibavanje. Stariji Ovnovi osećaće smetnje u predelu kolena, a moguće su i disajne tegobe, kao i želudačne i probavne smetnje, posebno u trećoj dekadi juna.
Lakša hrana je ono što vam je potrebno i u tu svrhu će vam koristiti kuvana pšenica, sočivo, šargarepa, kao i zeleno povrće. Izbegavajte roštilj, brzu hranu i grickalice. Meso kuvajte na pari i unosite ga umereno, najbolje svežu piletinu i govedinu. Mleko možete svakodnevno koristiti, kao i jogurt. Od voća će vam prijati banane, trešnje i lubenica.

Srećni brojevi:

2, 7, 14, 19, 24


bikBIK

Posao:

Dragi Bikovi,
Početkom juna Venera, vaš vladar, pravi trigon sa Jupiterom i Neptunom, što će dovesti do poboljšanja saradničkih odnosa kao i poslovnih partnerstava. Imaćete uspeha u javnosti i u poslovima povezanim sa javnošću i pravosuđem. Budite pažljivi kada se radi o investitorima, bankama, kao i osobama od auteriteta i na višem položaju od vašeg jer ćete na tim relacijama nailaziti na teškoće. 12. juna Merkur ulazi u znak Raka i vaše polje komunikacija. Tamo će narednih dana praviti sekstil sa Uranom i opoziciju sa Saturnom. Bićete u mogućnosti da pokrenete nove projakte i da se istaknete sa idejama u vezi bržeg ostvarivanja planiranih ciljeva. S druge strane, izbegavajte saradnju sa inostranim partnerima, obrazovnim institucijama i državnim preduzećima. Povedita računa i o ažurnom vođenju administracije. Venera će 13. juna ući u znak Lava i vaše polje kreativnosti i zabave, ali vam se savetuje da se držite već isprobanih načina rada i da izbegavate eksperimentisanje i ulaske u poslovne rizike. Na teškoće ćete nailaziti ako zapošljavate radnike.
U trećoj dekadi juna Venera pravi opoziciju sa Marsom i kvadrat sa Jupiterom, što vas upozorava na mogućnost sukoba interesa u odnosima sa jednim polovnim partnerom, kao i na neslaganja sa nadređenima. U ostvarivanju planiranih zadataka imaćete teškoće u vidu velikih pritisaka naređenih na vas. Izbegnite subobe kako ne biste snosili neželjene posledice. Prelazak Marsa u retrogradni hod 26. juna olakšaće vam rešavanje nesuglasica na poslu. Na polju novca je važno da na vreme plaćate račune koji vam pristižu i da se ne zadužujete iznad realne granice. dobici vas očekuju početkom juna. Ostatak meseca će priliv finansija na vaš račun biti promenljiv. Budite prilagodljivi i proračunati.
Nezaposleni Bikovi će dobiti mogućnost zaposlenja u javnom sektoru, kao i u oblastima administracije, knjigovodstva i računovodstva.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Venera 1. juna pravi trigon sa Jupiterom koji se nalazi u vašem polju braka i ljubavi. Vaši odnosi sa voljenom osobom će biti ispunjeni srećom. Ostvarićete zajedničke želje i bićete u mogućnosti da putujete, da posetite jedno mesto gde već duže vreme želite da odete zajedno. Pazite na troškove. Vaša strastvenost će biti pojačana. Izbegavajte ljubomoru.
U drugoj polovini juna Venera će praviti opoziciju sa Marsom koji vlada vašim poljem ljubavi i kvadrat sa Jupiterom. Vaši česti izlasci sa prijateljima počeće da smetaju vašem partneru. Osećaće se zapostavljeno sa vaše strane. Nećete moći da se složite oko načina realizacije zajedničkih ciljeva. Vaš odnos će biti napet i lako može da dođe do svađe.

Ako ste slobodni:

Privući će vas neko ko je inteligentan, zabavan i sa kim ćete naći dosta zajedničkih tema za razgovor. Počećete da se viđate i u početku ćete biti prilično zainteresovani za ulazak u vezu. U drugoj polovini jula ćete početi da primećujete kako je vaša simpatija nestalan tip i kako nema osećaj za vaše potrebe, već isključivo za sopstvene. To će dovesti do nesuglasica koje mogu da vas odbiju i da donesete odluku da nećete nastaviti viđanje. Možete se razočarati ako ne budete pažljivi.
Stariji Bikovi će upoznati osobu koja će im delovati vrlo privlačno ali će ubrzo uvideti da se radi i osobi koja je vrlo komplikovana, što će im zasmetati. Ako želite vezu, budite strpljivi, tolerantni i i potrudite se da se bolje upoznate.

Zdravlje:

Zdravlje će vam biti osetljivo i promenljivo. Potrebno vam je više odmora i boravka u prirodi na suncu i čistom vazduhu. Naravno, izbegavajte da duže vreme budete izloženi jakom suncu. Najbolje bi bilo da praktikujete jutarnje i večernje šetnje. Moguće su smetnje sa cirkulacijom. Bolove u leđima ako duže sedite rešavajte vežbama za razgibavanje.
Potrebna vam je ishrana koja sadrži dosta ugljenih hidrata. Paradajz, šargarepa, cvekla, grašak i kupus su vam neophodni za svakodnevnu ishranu. Od voća uzimajte urme i smokve, kao i jabuke i banane. Crveno meso i riba takođe mogu češće da vam se nađu na jelovniku. Supu od povrća sa više začina, posebno sa dodatkom bibera uzimajte povremeno .

Srećni brojevi:

4, 11, 16, 20, 23


blizanciBLIZANCI

Posao:

Dragi Blizanci,
Venera 2. juna pravi trigon sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere. Imaćete dobar osećaj u šta treba da ulažete novac kako biste ostvarili bolji profit i uvećali vašu zaradu. Od ruke će vam ići sve što je povazano sa kreativnim radom, dizajnom, filmom, fotografijom ali i sa zdravstvenim ili terapeutskim radom. 6. i 7. juna Merkur i Sunce prave kvadrat sa Neptunom, što će vas činiti konfuznim i rasejanim. Pazite da ne napravite kakvu grešku koju bi vam posle bilo teško da ispravite. Povedite računa o rokovima, dogovorima, posebno o onome što vam nalože nadređeni. Najbolje bi bilo da vodite planer obaveza. 12. juna Merkur ulazi u znak Raka i vaše polje finansija. Bićete više nego obično angažovani oko kalkulacija i finansijskih planova. Pažljivo i sistematično pristupite proračunima i pravljenju finansijskih planova, a pažljivo rukujte i novcem jer će situacija na tom polju biti promenljiva. Imaćete plodne ideje ali u isto vreme ćete nailaziti i na prepreke. Vaše planove u vezi investicija čuvajte u tajnosti jer će neko pokušati da vam radi iza leđa i ošteti vas.
Sredinom meseca, 16. juna, Merkur će praviti opoziciju sa Saturnom, što će dovesti do zastoja i teškoća na polju platnog prometa, a to vam može naneti gubitke. Neophodni su kompromisi kada je reč o novčanim obavezama i planiranim investicijama. Neptun će krenuti retrogradno 18. juna i bićete primorani da se pozabavite zaostalim radnim zadacima. Venera će praviti kvadrat sa Jupiterom koji se nalazi u vašem polju usluga. Na tom polju ćete imati teškoće koje će zahtevati prilagođavanja i dosta napora da biste izbegli gubitke. Obustavite jedno vreme ambiciozne projekte i bavite se samo rutinskim i već uhodanim poslovima. Uspeh možete imati ako se bavite informatikom ili obrazovanjem.
Nezaposleni Blizanci će ispoljiti veliku snalažljivost u nalaženju zaposlenja ali teško će moći da dobiju siguran i stalan posao. Uglavnom su vam povoljni sezonski poslovi.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Početak juna vam donosi zabavu, česte izlaske, mnogo komunikacije i lepih zajedničkih trenutaka sa voljenom osobom. Venera će praviti trigon sa Jupiterom koji vlada vašim poljem ljubavi. Prva polovina juna vam donosi mogućnost ostvarivanja važnih zajedničkih ciljeva što će dovesti do poboljšavanja vaše veze i bliskosti kojom težite već dugo.
U drugoj polovini juna bićete skloni da se previše opustite i da ne posvećujete dovoljno pažnje potrebama voljene osobe. Više vremena ćete provoditi na poslu i zaokupljeni svojim ciljevima. Izbegavajte dvostruke standarde u ljubavi jer bi to moglo dovesti do ozbiljnih nesuglasica. 25. juna će Venera praviti kvadrat sa Jupiterom i bićete u svađi sa partnerom.

Ako ste slobodni:

Početak juna vam donosi uzbudljiva dešavanja. U vaš život će ući osoba koja će vas zavesti i vrlo brzo ćete sa njom započeti uzbudljivu avanturu koja će se na prvom mestu zasnivati na uzajamnoj seksualnoj privlačnosti. U početku ćete biti ispunjeni zadovoljstvom. U drugoj polovini juna pojaviće se još neko ko će sa vama želeti isto, tj. avanturu. Ući ćete u paralelnu vezu bez razmišljanja, a onda ćete se naći u intrigama i emotivnim previranjima. Očekuju vas problemi.
Stariji Blizanci će upoznati osobu sa kojom će početi da se viđaju i izlaze. Uskoro će vam ta osoba priznati da nije slobodna. Nastavićete da se viđate ali će vaš odnos početi sve više da se komplikuje. Biće vam teško da održite vezu.

Zdravlje:

Prva polovina juna vam donosi dobro i stabilno zdravlje. Bićete u pokretu, praktikovaćete fizičke vežbe i vitalnost će vam biti pojačana. U drugoj polovini juna će doći do pada vašeg imuniteta. Bićete skloni da svoju energiju rasipate na nepotrebne i naporne aktivnosti i bićete povišeno nervno napeti. Potrebna vam je svakodnevna psihofizička relaksacija .
Ishrana treba da vam se sastoji od namirnica koje sadrže antioksidanse, vitamine i ugljene hidrate. Takođe bi vam prijala hrana bogata vlaknima, kao što je grašak, pasulj i sočivo, zatim spanać, brokoli i integralne žitarice. Voće uzimajte svakodnevno. Unosite više B vitamina, tečnosti, a potrebni su vam i mleko, sir, jaja i riba. Izbegavajte šećer.

Srećni brojevi:

4, 9 ,15, 18, 24


rakRAK

Posao:

Dragi Rakovi,
Početkom meseca, 1. juna, Merkur pravi trigon sa Marsom koji vlada vašim poljem posla i karijere. Očekuje vas uspeh u dogovorima sa saradnicima kojima ćete predstaviti i nove planove za naredni poslovni period. 6. juna Merkur pravi konjunkciju sa Suncem što će vam doneti uspeh u tajnim pregovorima oko jednog važnog projekta koji će biti značajan za vašu karijeru. U isto vreme ćete se suočavati sa teškoćama u odnosima sa jednim poslovnim partnerom. Izbegavajte da poslujete sa osobama koje su sklone nezakonitim radnjama. 12. juna Merkur ulazi u vaš znak i pojačava vaš osećaj za planiranje, organizaciju i smisao za detalje. Ostvarićete uspeh u trgovini prehrambenim proizvodima i u trgovini nekretninama. 16. juna će Merkur praviti opoziciju sa Saturnom. Moglo bi da dođe do prekida saradnje sa jednim dugogodišnjim poslovnim partnerom zbog sukoba interesa. 21. juna Sunce će ući u vaš znak i doprineće jačanju vašeg autoriteta. uspećete da se istaknete u svemu što zahteva vaš lični nastup i rukovodeće sposobnosti.
Venera će u isto vreme praviti opoziciju sa Marsom, što će se nepovoljno odraziti na vaše finansije i platni promet. Prekid jednog poslovnog odnosa i partnerstva doneće vam finansijske pritiske koji mogu izazvati gubitke. Venera će praviti kvadrat sa Jupiterom 25. juna i bićete skloni da se upuštate u rizična ulaganja i transakcije, kao i zaduživanja, što bi bilo mudro da ne činite jer se možete uplesti u komplikovane novčane situacije. Odmah potom Mars koji vlada vapim poljem posla kreće retrogradno i donosi vam zastoje. Bićete primorani da se posvetite prioritetnim zadacima, a sve drugo da odložite. Ulazak Merkura u znak Lava i vaše polje novca 29. juna, pomoći će vam u rešavanju finansijskih teškoća.

Nezaposleni Rakovi će uspeti da se dobro pokažu potencijalnim poslodavcima i da se izbore za novo radno mesto najviše šansi imaju u sektoru računovodstva i finansija.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Prva polovina juna vam je pogodna za sve vrste zabavnih aktivnosti sa voljenom osobom, kao i za odlazak na zajedničko putovanje. Imaćete inicijativu i umećete da svog partnera učinite srećnim tako što ćete više vremena provoditi zajedno. Kako znate šta vaš partner želi, ispunićete mu i jednu veliku želju. To će vaš odnos ojačati i učvrstiti poverenje.
Merkur će 16. juna praviti opoziciju sa Saturnom koji se nalazi u vašem polju ljubavi, što će dovesti do otežane komunikacije između vas i vašeg partnera, kao i do nerazumevanja. nećete moći da se složite oko važnih zajedničkih stvari. Kako biste izbegli da se vaš odnos zakomplikuje neophodno je da potražite zajednički prihvatljivo rešenje.

Ako ste slobodni:

Venera na početku juna pravi trigon sa Jupiterom i neptunom i donosi vam više od jedne prilike za zaljubljivanje. Potrebno je da pažljivo birate jer će vam trebati dosta strpljenja, taktičnost, a iznad svega lepi maniri i mudrost kako biste privukli pažnju osobe koju izaberete od nekolicine aktuelnih kandidata za emotivnu vezu. Više puta ćete se naći u situaciji da ćete počeleti da osustanete ali će vam upornost doneti očekivane rezultate. Biće vam potrebno da se prilagodite drugoj osobi.
Nešto stariji Rakovi će upoznati preko zajedničkog prijatelja osobu sa kojom će spontano započeti komunikaciju o zajedničkim temama. Kako vreme bude odmicalo bićete sve bliži jedno drugome i probudiće se uzajamne emocije.

Zdravlje:

Prva polovina juna vam donosi dobro zdravlje. Prijaće vam česte šetnje u prirodi, a posebno ćete voleti da slobodo vreme provodite pored vode, na plaži, bazenu i u plivanju. To će pozitivno uticati i na vašu kondiciju. U drugoj polovini juna ćete biti osetljivijeg zdravlja. Moguće su smetnje sa cirkulacijom, hormonima i malokrvnost. Više se odmarajte.
Ovaj mesec vam je potrebna ishrana koja se sastoji od biljnih vlakana i polinezasićenih masnih kiseline koje možete unositi kroz ribe kao što su skuša, losos i tuna. Na jelovniku bi svakodnevno trebala da vam se nalaze sezonske salate prelivene hladnoceđenim uljima, kao što je maslinovo ulje. Od voća uzimajte avokado, ananas i trešnje.

Srećni brojevi:

5, 13, 19, 22, 26


lavLAV

Posao:

Dragi Lavovi,
U prvoj dekadi juna, posebno na samom početku meseca, očekuje vas uspeh u poslovima koji su povezani sa zdravstvom, farmacijom i službama za pomoć drugima, kao što je socijalna služba i slično. Venera koja vlada vašim poljem posla i karijere pravi trigon sa Jupiterom i Neptunom. Ako je vaš posao povezan sa agencijama za nekretnine, turizam ili knjigovodstvo, ostvarićete napredak i dobitke. S drige strane, ako vaš posao obuhvata razne vrste usluga, posebno finansijske, kao i servisne, budite pažljivi jer ćete na tim poljima nailaziti na teškoće i prepreke koje bi mogle da dovode do zastoja i gubitaka. Merkur i Sunce će praviti kvadrat sa Neptunom 6. i 7 . juna, što vas upozorava da se čuvate prevare i krađe. Izbegavajte manipulacije, nekorektne i nelegalne poteze na polju novca i pazite da vi sami ne budete žrtva nečije prevare. 12. juna će Merkur ući u znak Raka i vaše polje tajni. Započećete pregovore iza zatvorenih vrata koji će imati važnosti za vaš napredak u karijeri. Oslonite se na vaš osećaj i intuiciju jer ćete tako biti u prednosti i bliže uspehu.
Venera će 13. juna ući u vaš znak i sredinom meseca će praviti kvadrat sa Uranom koji se nalazi u vašem polju posla. To vam je signal da ne započinjete sa razradom novih i neisprobanih metoda rada. Držite se onoga u čemu imate najviše iskustva. 21. juna će Venera praviti opoziciju sa Marsom što će vam doneti raskid saradnje sa jednim poslovnim partnerom, a to bi moglo da vam nanese štetu u vidu zastoja i finansijskih gubitaka. Pokušajte da rešite problem nalaženjem kompromisa i da zadržite saradnju. Mars će 26. juna krenuti retrogradno, što će vam dati mogućnost da obnovite neke partnerske i saradničke odnose. Na polju novca imaćete promenljivu situaciju. Izbegavajte zaduživanja.
Nezaposleni Lavovi će biti snalažljivi i iskoristiće svoje veze i poznanstva kako bi lakše došli do posla. Imaće šanse da dobiju posao u struci.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Merkur će praviti konjunkciju sa Suncem 6. juna, što će vama i vašem partneru omogućiti da unesete nešto novo u vašu vezu, nova interesovanja, a moguća su i nova poznanstva. Više nego obično ćete se družiti sa zajedničkim prijateljima. Manje nesuglasice mogu iskrsnuti oko zajedničkih finansija ali će vam veći deo meseca biti povoljan za sklad u vezi.
U trećoj dekadi juna Venera će praviti opoziciju sa Marsom koji prolazi kroz vaše polje ljubavi i braka što će prouzrokovati nesuglasice, ljubomoru, posesivnost, a moguće su i ozbiljne svađe sa partnerom. Neophodan vam je kompromis. 26. juna će Mars krenuti retrogradno. Potrudite se da rešite stavke oko kojih ne možete da se složite.

Ako ste slobodni:

Početak juna vam donosi novo poznanstvo i zaljubljenost. Očaraće vas osoba koja će vam delovati kao srodna duša i idealni partner, zahvaljujući trigonu Venere sa Jupiterom i Neptunom. Bićete skloni da idealizujete tu osobu, što će se pokazati kao greška. U trećoj dekadi će vaša simpatija pokazati svoje negativne strane i to baš kada budete započeli romansu. Ljubomora i potreba da kontroliše svaki vaš pokret navešće vas da razmislite da li ćete nastaviti vezu.
Nešto stariji Lavovi imaće otvorene šanse kod osobe koja se duže vreme pokušava da im privuče pažnju. Odlučićete da pokušate i da se bolje upoznate. Nećete se razočarati jer ćete naći mnogo zajedničkog. Nova veza je moguća.

Zdravlje:

Vaše zdravlje će u junu najviše zavisiti od vašeg odnosa prema sebi i brige o zdravlju. Ako budete praktikovali zdrav stil života, sportske i rekreativne aktivnosti, zdravu ishranu, umerenost i čest boravak u prirodi, bićete puni snage. Ako se budete iscrpljivali, neuredno se hranili, ako budete izloženi stresu, to će se nepovoljno odraziti na vaše zdravlje.
Potrebno je da unosite namirnice koje lako i brzo daju energiju, a to su ugljeni hidrati. Integralni hleb i žitarice, ceralije, maslac i kajmak. Neophodne su vam i belančevine. Pileće meso, prokelj, plavi patlidžan i paprika možete uzimati češće. Od voća jedite više jabuke i dinje. Potrebno vam je više A i C vitamina. Izbegavajte jake začine i šećer.

Srećni brojevi:

2, 7, 10, 16, 22djevicaDJEVICA

Posao:

Drage Device,
Merkur koji vlada vašim poljem posla i karijere praviće 1. juna trigon sa Marsom. Bićete efikasni u pružanju raznih vidova poslovnih usluga, posebno ako se bavite nekim vidom servisiranja, kao što je servis kompjutera, kućnih apatara ili automobila. Uvećaćae vam se promet mušterija, što će vam doneti dobitke. Očekuje vas poboljšana saradnja sa poslovnim partnerima, a napredak ćete ostvariti i ako se bavite oblastima saobraćaja, komunikacija i javnim poslovima. Na teškoće ćete nailaziti u oblasti platnog prometa. Merkur će praviti kvadrat sa Neptunom 6. juna, a sledeći dan će i Sunce biti u kvadratu sa Neptunom, što vas upozorava da pazite da ne napravite grešku ili da se ne uvučete u spletke i poslovanje sa sumnjivim ljudima. Takođe, budite pažljivi u javnim nastupima i na javnim mestima kako ne biste zbog jednog nepromišljenog poteza postali predmet ogovaranje jer bi to naštetilo vašem ugledu. 12. jula Merkur ulazi u znak Raka i vaše polje saradnika. Započećete novu saradnju, a posebno će vam biti povoljna saradnja sa privatnim preduzećima.
Merkur će praviti opoziciju sa Saturnom 16. juna, što vas upozorava da izbegavate bilo kakve poslovne rizike, a posebno rizične investicije i finansijske mahinacije. 18. juna će Neptun krenuti retogradno i dovešće vas u situaciju da preuzmete na sebe deo obaveza koje jedan vaš poslovni partner neće moći da ispuni. Ako se bavite oblastima komunikacija očekuju vas otežani pregovori zbog kvadrata Venere sa Jupiterom. mars će krenuti retogradno 26. juna i doneće vam zastoje u oblasti poslovnih usluga. Saradnja sa kolegama na poslu i odnosi sa nadređenima neće funkcionisati dobro i osećaćete napetosti. Na polju novca ćete imati zadovoljavajuće stanje ali pod uslovom da ne ulazite u nova i veća zaduženja.
Nezaposlene Device su se u prethodnom periodu dobro pripremale i pokrile sve konkurse, tako da će ovog meseca imati velike šanse da dobiju nov i stalan posao.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Očekuju vas promenljivi odnosi sa partnerom. Na početku juna ćete biti romantični, nežni i pažljivi i nastojaćete da ugodite voljenoj osobi. Već nakon 6. juna nailazićete na teškoće u vidu tajni koje ćete saznati, a partner će se prema vama ponašati nekorektno. Doći će do ozbiljnih tenzija u vašem odnosu. Neophodno je da pristupite hladne glave rešavanju.
U drugoj polovini juna ćete uspeti da se uskladite sa partnerom oko najvažnijih pitanja u vašem odnosu. nakon toga će biti neophodno da se ozbiljno usmerite na rešavanje onoga što je duže vreme bilo zapostavljeno i što je dovelo do nesklada. To vam neće biti lako. Samo uz dobru volju i strpljenje ćete postići napredak. Budite iskreni jedno prema drugome.

Ako ste slobodni:

Zainteresovani ste za jednu osobu sa kojom biste želeli da uđete u ozbiljnu vezu. Primetili ste da je i ta osoba zainteresovana za vas, da vas bolje upozna. Počećete da se viđate i izlazite. U početku ćete imati pozitivan utisak prema vašoj simpatiji ali ćete kako vreme bude prolazilo oboje početi da komplikujete. Vi ćete biti skloni da sitničarite, po vašem starom običaju. Vaša simpatija će biti ćutljiva i zatvorena. To će dovesti u pitanje mogućnost započinjanja emotivne veze.
Nešto starije Device će biti raspoložene za zabavu i avanturu. Pružiće vam se mogućnost da sa jednim prijateljem odete na putovanje. Otkrićete kako vaš prijatelj ima simpatije prema vama. To će vam prijati i preći ćete granice prijateljstva.

Zdravlje:

Izbegavajte da se prerano iscrpljujete. Potrebno vam je da svakodnevno imate vremena za kretanje, fizičke aktivnosti, rekreaciju i odmor. Budite umereni u svemu. Posebno izbegavajte preterivanje u jelu, piću i zabavama. U drugoj polovini juna bićete skloni slabijem zdravlju i upalnim procesima u predelu urogenitalnog trakta. Variraće vam krvni pritisak.
Prijale bi vam promene u načinu ishrane. Svakako vam je potrebna lakša hrana, bez previše začina, a koja je bogata proteinima. Svakodnevno možete da jedete salate od povrća. Kupus, zelena salata, celer, peršun, list od maslačka, sa dodatkom mladog sira i povremeno tunjevine, pečurke i masline. Od voća jedite trešnje i kivi. Izbegavajte meso.

Srećni brojevi:

3, 7, 12, 18, 24


vagaVAGA

Posao:

Drage Vage,
Početak meseca juna donosi vam više angažovanja na poljima zabave, sporta, svim poslovima u kojima se traži kreativnost, dizajnu i u radu sa decom. Ostvarićete dobitke jer ćete imati dobar osećaj za investicije, a očekuje vas i napredak na polju usluga. Intuicija će vam biti pojačana i osećaćete šta je to što je u trendu i traženo, pa ćete tamo usmeriti svoje veštine. Merkur će 6. juna praviti konjunkciju sa Suncem i pružiće vam se prilika da započnete poslovanje sa inostranim preduzećem, kao i da poboljšate svoje radne sposobnosti i steknete uslov za premeštaj na bolje radno mesto. Merkur će 12. juna ući u znak Raka i vaše polje posla i karijere, što će vam doneti mogućnosti da ostvarite napredak u planiranju i organizaciji. Venera, vaš vlada, ulazi u znak Lava 13. juna i u vaše polje saradnika. Ostvarićete povoljniju saradnju sa ženama, kao i sa osobama ili preduzećima koja se bave konfekcijom, ulepšavanjem i kozmetikom. 16. juna Merkur će praviti opoziciju sa Saturnom što će vas usporiti u izvršavanju radnih zadataka i u postizanju rokova.
Sunce će 21. juna ući u znak raka i vaše polje posla i karijere, pa ćete uspeti da se nađete na boljim pozicijama, da istaknete svoj autoritet i do izražaja će doći vaše rukovodeće sposobnosti. Ostvarićete bolje odnose i saradnju sa osobama koje su na visokom poslovnom i društvenom položaju. Na polju novca ćete uspeti da ostvarite planirano u prvoj polovini juna. U drugoj polovini meseca vas očekuje otežana situacija. Venera će 21. juna praviti opoziciju sa Marsom i činiće vas sklonim rizičnim investicijama. Nakon toga će praviti kvadrat sa Jupiterom koji se nalazi u vašem polju novca što će vam doneti povećane troškove i probleme u poslvnoj ali i finansijskoj saradnji. Izbegavajte da se dokazujete i da se rasipate.
Nezaposlene Vage će imati više uspeha u nalaženju privremenih i sezonskih poslova. Pružiće vam se šansa i za sezonski posao u inostranstvu.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Prva polovina juna biće ispunjena dinamikom i bićete u prilici da ostvarite planove i želje u vezi kojih će vam vaš partner izaći u susret. Bićete u mogućnosti da zajedno odete na putovanje na destinaciju koju oboje želite da posetite. Osim što ćete se dobro provesti i pojačati međusobnu bliskost, upoznaćete nove ljude sa kojima ćete moći nastaviti druženje.
Druga polovina juna vam donosi komplikacije. Venera će 21. u mesecu praviti opoziciju sa Marsom koji vlada vašim poljem ljubavi i braka. Oko međusobnigh potreba i želja vaš partner i vi ćete zauzeti suprotne stavove i nećete moći da se složite. Ove nesuglasice moći ćete da rešite saamo ako budete spremni na nalaženje zajednički prihvatljivog rešenja.

Ako ste slobodni:

Koliko god da ste zainteresovani da upoznate nekoga ko će odgovarati vašim potrebama u ljubavi, već duže vreme uviđate kako se u vašoj blizini ne nalazi niko ko vam može privući pažnju. Dosadili su vam stereotipi i mediokriteti koje svakodnevno viđate. Kako ćete biti u mogućnosti da odete na putovanje u inostranstvo, tamo ćete upoznati nekoga s kim ćete ući u strasnu avanturu, ali pazite da strasti ne postanu prejake. Vezu biste mogli nastaviti na daljinu.
Starije Vage će imati promenljivu sreću u ljubavi. Počećete da izlazite sa jednom osobom i ubrzo ćete odustati jer će vam postati dosadno. Neko drugi će privući vašu pažnju ali će vam biti teško da tu osobu osvojite. Budite strpljivi i uporni.

Zdravlje:

Zdravlje će vam biti osetljivo i potrebno je da izbegavate pretrane napore, a posebno stresne okolnosti. Bićete pojačano osetljivi na stres, a to može izazivati želudačne i probavne smetnje. Starije vage mogu povremeno osećati bolove u leđima i kolenima. Preporučljivo je da posetite zubara, kako biste izbegli da vas iznenada snađe zubobolja.
Vaša ishrana treba da sadrži više gradivnih materija koje se sadrže u mladom krompiru, celeru, tikvicama, integralnim žitaricama i mlečnim proizvodima, siru i kajmaku. Meso konzumirajte u umerenim količinama, kao i voće. Od dodataka ishrani koristite đumbir, kurkumu i biber. Umanjite unos kafe, a umesto toga pijte zeleni čaj. Pojačajte unos B vitamina.

Srećni brojevi:

4, 7, 16, 20, 25


skorpijaŠKORPIJA

Posao:

Dragi Škorpioni,
Merkur će praviti konjunkciju sa Suncem 6. juna. Započećete sa novim finansijskim planovima i naći ćete način da bolje i efikasnije organizujete priliv i odliv novca sa vašeg računa. Ugovorićete nove sporazume u vezi rokova i dinamike plaćanja što će unaprediti vaš platni promet i otvoriti vam mogućnosti za ostvarivanje dobitaka koji će unaprediti vaše poslovanje. Kvadrat koji ćeMerkur i Sunce praviti sa Neptunom upozorava vas da ne ulazite ni u kakve rizične poduhvate, posebno što se tiče investicija. Na teškoće ćete nailaziti u kreativnim poduhvatima i u oblastima zabave. 12. juna Merkur ulazi u znak Raka i pravi narednog dana sekstil sa Uranom. Započećete pregovore sa inostranim partnerom koji će se odvijati po planu i biće uspešni. 13. juna će Venera ući u zbnak Lava i vaše polje posla i karijere odakle će praviti kvadrta sa Uranom. To će vam doneti neočekivane prepreke i zastoje na polju javnosti i u odnosima sa jednim poslovnim partnerom. Opozicija Merkura sa Marsom će otežati poslovne pregovore i dovesti do sporijeg prometa roba i usluga.
Sunce će 21. juna ući u znak Raka i vaše polje posla. Pokazaćete više samopouzdanja i veština u onome čime se bavite, uspostavićete bolju saradnju sa nadređenima, a ako se nalazite na nekom od rukovodećih položaja, vaš autoritet će se poštovati i vaši podređeni će ostvariti svaki zadatak uspešno pod vašim vođstvom. 25. juna će Venera praviti kvadrat sa Jupiterom koji se nalazi u vašem znaku, što će otežati ostvarenje vaših prioritetnih ciljeva zbog nedostatka finansijske podrške. Na polju novca će vam prva polovina juna biti povoljna i doneće vam planiranu taradu i dobitke, a druga polovina juna će biti promenljiva, pa je važno da pravite detalje kalkulacije i da izbegavate prekomerne troškove.
Nezaposleni Škorpioni će imato povoljne uslove da započnu sopstveni biznis, za šta bi mogli da dobiju podršku u vidu subvencija ili povolje uslove druge vrste.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Na početku juna Venera koja vlada vašim poljem braka i ljubavi pravi trigon sa Jupiterom koji se nalazi u vašem znaku. Očekuje vas harmonija koju ste dugo želeli u odnosima sa voljenom osobom. Ispuniće vam se želje kojima ste težili duže vremena unazad. partner će imatio dobar osećaj za vaše potrebe i pružaće vam svu potrebnu pažnju i podršku svim srcem.
Sredinom juna će Venera praviti kvadrat sa Uranom koji se nalazi u vašem polju ljubavi, što će iznenada dovesti do ozbiljnih nesuglasica sa voljenom osobom. Vaš partner će biti preuzauzet svojim poslovnim obavezama, a vi ćete osećati potrebu za više slobode u vezi. Situaciju će otežati i to što nećete moći da se dogovorite oko ulaganja zajedničkog novca.

Ako ste slobodni:

Vaši pokušaji da osobu koja vam se dopada duže vreme zainteresujete za sebe neće vas dovesti do očekivanih rezultata, pa ćete odlučiti da odustanete i potražite nekoga ko će biti vredan vaše pažnje. Problem će biti u tome što nećete moći da primetite nekog novog jer će vam prethodna simpatije i neuspeh neprestano biti u mislima. Tek druga polovina juna vam donosi novu simpatiju koja će od početka pozitivno reagovati na vaša udvaranja. Ipak, malo više upornosti biće neophdno.
Stariji Škorpioni će preceniti svoj šarm i previše će se eksponirati kako bi zadivili osobu koju su upoznali na jednom poslovnom sastanku. Kasno ćete ustanoviti da je njoj potrebna romantika, a ne hvalisavost. Ipak, dobićete još jednu šansu.

Zdravlje:

U prvoj polovini juna bićete često u pokretu i bavićete se sportsko-rekreativnim aktivnostima. Tako ćete vašu kondiciju održavati u dobroj formi, a to će pozitivno uticati i na vaš imunitet. U drugoj polovini juna pazite da ne uganete članak ili istegnete tetivu. Mars će 26. juna kreuti retrogradno, što će dovesti do pada vašeg imuniteta. Više se odmarajte.
Ishrana treba da vam se sastoji od svežeg povrća, posebno spanaća, celera, zelene salate, što možete uzimati svakodnevno, uz dodatak sira, maslina i tunjevine. Umanjite unos mesa, a pojačajte ribu, kao i mleko i mlečne proizvode. Kafu, slatkiše, brzu hranu, kao i hranu koja sadrži previše masnoća, maksimalno umanjite. Potrebno vam je više E vitamina.

Srećni brojevi:

7, 11, 18, 22, 25


strelacSTRIJELAC

Posao:

Dragi Strelčevi,
Merkur koji vlada vašim poljem posla i karijere praviće 1. juna trigon sa marsom i doneće vam uspeh u pregovorima oko novih projekata. Uspeh ćete ostvariti na poljima komunikacija i saobraćaja. 6. juna će Merkur praviti konjunkciju sa Suncem u vašem polju javnosti i partnerstava i bićete u mogućnosti da započnete novo poslovno partnerstvo, sklopite novi ugovor koji će vam u budućnosti doneti očekivanu korist, kao i da pokrenete novu reklamnu kampanju za vaše proizvode. Obratite pažnju na nabavku osnovnih sredstava koja su vam potrebna za posao jer ćete na tom polju nailaziti na teškoće. Budite ažurni u sređivanju administracije. Ako se bavite kancelarijskim radom, bićete konfuzni i skloni greškama između 6. i 7. juna. Merkur će 12. juna ući u znak Raka i vaše polje platnog prometa, što vam je povoljno vreme da započnete da pripremate novi finansijski plan i da se bavite kalkulacijama u vezi vaših finansijskih obaveza ali i dinamike kojom bi trebalo da se odvija vaš platni promet. Venerin ulazak u znak Lava poboljšaće saradnju sa inostranim partnerima.
16. juna će Merkur praviti opoziciju sa Saturnom i dovešće do teškoća na polju novca. Veću sumu ćete platiti kako biste pokrili zaostala dugovanja, a novi prilivi na vaš račun će biti umanjeni i kasniće. Potrebno je da se prilagodite tržišnim kretanjima. Svakako ćete biti primorani da nalazite kompromise u poslovnim odnosima i da budete štedljivi na polju novca. Druga polovina juna će vam doneti izazove ali i prepreke koje će zahtevati vaše puno angažovanje i dosta pažnje, koncentracije i sveže ideje, kako biste uspeli da ih rešite. 26. juna će Mars krenuti retrogadno. To će vam doneti otežane pregovore, a jedna ideja koju ste nedavno pokrenuli će naići na prepreke zbog kojih ćete taj deo posla morati da odložite.
Nezaposleni Strelčevi će biti snalažljivi u predstavljanju svojih radnih veština potencijalnim poslodavcima. U prvoj polovini juna su im bolje šanse da dobiju novi posao.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

U prvoj polovini juna ćete biti puni ideja i predloga koji će se vašem partneru dopasti. Više vremena ćete provoditi u razgovorima i planiranju novih zajedničkih ciljeva. Nešto od svega što dogovorite uspećete za kratko vreme zajedničkim angažovanjem da ostvarite. Vikende ćete koristiti da idete na izlete i da provodite više vremena zajedno što će vas zbližiti.
U drugoj polovini juna Merkur, vladar vašeg polja ljubavi, praviće opoziciju sa Saturnom, a Venera će praviti opoziciju sa Marsom. Vaš partner i vi ćete zauzeti različita mišljenja i stavove u vezi zajedničkog budžeta, a nesuglasice će iskrsnuti i zbog nedostatka međusobne podrške. Moguće su i ljubomorne scene. ovo ćete moći da rešite samo kompromisom.

Ako ste slobodni:

Više će vas zanimati da budete u pokretu, da putujete, da se viđate sa prijateljima i da se posvestite sopstvenim planovima i zadocvoljstvu nego što ćete imati volje da se angažujete oko nalaženja nekoga s kim biste ušli u novu emotivnu vezu. Više ćete biti zainteresovani za prolazne avanture. Prva polovina juna vam donosi susret sa nekim ko vam baš u tom pogledu sasvim odgovara. Šansu ćete iskorisiti na obostrano zadovoljstvo. Biće kratko, ali vrlo dinamično i erotično.
Nešto stariji Strelci će upoznati osobu koja nije sloboda ali koja će im otvoreno prići i predložiti im tajnu vezu. Jedno vreme će vam to delovati privlačno ali ćete ubrzo upoznati osobu koja je slobodna i sa kojom ćete ući u slobodnu vezu.

Zdravlje:

U prvoj polovini juna imaćete smetnje koje su povezane sa hormonima, štitnom žlezdom i alergijama. Preventiva vam je obavezna, a u slučaju tegoba se posavetujte sa svojim lekarem. Izbegavajte da provodite mnogo vremena na jakom suncu. Zdravlje će vam biti osetljivo, pa je potrebno da se pravilno hranite, održavate kondiciju i izbegavate sres i zamor.
Vaša ishrana treba da obuhvata lakšu hrtanu, ona koja je laka za varenje, sa više vlakana, a manjom količinom masnoća i belančevina. jedite što više svežeg voća i povrća. Suhomesnate proizvode, pržena, masna i slana jela izbegavajte. Pojačajte unos ribe, semenki, orašastih plodova, kao i E i B vitamina. Unosite što više tečnosti u organizam, vodu i ceđene sokove.

Srećni brojevi:

6, 8, 14, 19, 25


jaracJARAC

Posao:

Venera koja vlada vašim poljem posla i karijere pravi na početku juna trigon sa Jupiterom i Neptunom. Imaćete uspeha u poslovnim pregovorima i u odnosima sa saradnicima. Bićete dobro organizovani na poljima timskog rada i od ruke će vam ići sve što je povezano sa komunikacijama, saobraćajem, prometom roba i usluga, kreativnim poslovima i ekonomijom. Održavaćete uspešne sastanke i uspećete da unapredite ono što nije funkcionisalo na efikasan način u odnosima sa saradnicima. Tokom dogovora i u komunikaciji nailazićete na brojne nejasnoće koje ćete biti primorani da rešavate, a to će od vas zahtevati jaku koncentraciju i veliko strpljenje. Primetićete da vaši sagovornici nisu sigurni i da neradio pristaju na vaše predloge. Neophodno je da budete uverljiviji i da sve ilustrujete adekvatnim činjenicama koje garantuju očekivane rezultate. 12. juna Merkur ulazi u znak Raka i vaše polje javnosti. To će vas usmeriti na rešavanje i organizovanje svega što je neophodno u zajedničkim poslovima. Važno je da se dogovorite oko utvrđivanja međusobnih obaveza.
Venera će 13. juna ući u znak Lava i vaše polje platnog prometa. Tokom prolaska kroz ovo polje praviće 15. juna kvadrat sa Uranom i doneće neočekivane zastoje i probleme u vezi očekivanih uplana na vaš račun, što će remetiti vašu dinamiku plaćanja i što može da vam nanese gubitke. 21. juna će praviti opoziciju sa Marsom koji prolazi kroz vaše polje novca, a to može dovesti do raskida jednog posla što bi vas moglo koštati vremena i sredstava da pokrijete gubitke usled toga. Najzad, 25. juna će Venera praviti kvadrat sa Jupiterom i dovešće vas u situaciju da učestvujete u reševanju gubitaka koji su prouzrokovani greškom drugih. Mars će krenuti retrogradno 26. juna. Usmerite se na sređivanje zaostalih obaveza.
Nezaposleni Jarčevi će imati uspeha u nalaženju posla ako budu slali na sve strane konkuse i ako se budu pojavili na više intervjua za posao.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

U prvoj polovini juna bićete raspoloženi za zabavu i predlagaćete partneru mesta na koja biste želeli da izađete. Imaćete predloge i o zajedničkim putovanjima. Izaći ćete više puta na večeru u restoran vas dvoje zajedno ili u društvu bliskih prijatelja. Više puta ćete otići u pozorište, bioskop, koncert i dobro ćete se provesti. Otići ćete bar na jedan izlet zajedno.
U drugoj polovini juna Merkur i Sunce će prolaziti kroz vaš zbak braka i ljubavi. Merkur će praviti opoziciju sa Saturnom i Plutonom koji se nalaze u vašem znaku, a Sunce će praviti opoziciju samo sa Saturnom. To će dovesti do zauzimanja suprotnih stavova, nesuglasica, čak i svađe oko zajednčkih ciljeva. Neophodno je na nađete zajednički prihvatljivo rešenje.

Ako ste slobodni:

Neko koga duže vreme poznajete i sa kim se viđate u zajedničkom društvu počinje da vam sve bliže prilazi i da vas zove da izađete zajedno. Primetili ste signale da to nije samo prijateljski poziv već da se toj osobi dopadate i da želi nešto više. Vama se dopada neko drugi ali vam ne uspeva da privučete pažnju. Prihvatićete poziv na izlazak i početi više vremena da provodite sa osobom koja se trudi da vas zavede. To će vam prijati. Ipak, odluka da li ćete ući u vezu će pričekati.
Nešto stariji Jarčevi će strpljivo razvijati strategiju kako da privuku pažnju osobe koja im se sviđa i da je zainteresuju za emotivnu vezu. Bićete uvek u pravo vreme na pravo mestu. To će doneti rezultate i otvoriti vam vrata za novu vezu.

Zdravlje:

Uprvoj polovini juna će vam zdravlje biti osetljivo i promenljivo. Mogući su poremećaji u radu štitne žlezde, hormonske tegobe, alergijske reakcije. Ako tegobe budu pojačane obratite se vašem lekaru. U drugoj polovini juna vam je potreban disciplinovan i uravnotežen način života. Izbegavajhte preterivanja u zadovoljstvima. Više se krećite.
Vaš način ishrane je već duže vreme uglavnom pravilan, što je za pohvali, ali da bi sve ostalo i dalje na dobrom putu, uzimajte većinom lakšu hranu kao što je sveže voće i povrće. Važno je i da dnevno pijete više vode, kao i da u organizam unosite više magnezijuma, A i B vitamina. Umanjite testenine, beli hleb, roštiljsko meso i suhomesnate proizvode.

Srećni brojevi:

5, 10,14, 17, 20


vodolijaVODOLIJA

Posao:

Drage Vodolije,
Merkur na početku juna pravi truigon sa Marsom koji vlada vašim poljem posla i karijere, a koji se trenutno nalazi u vašem znaku. To će pojačati vašu motivaciju i ubrzati ostvarenje vaših planova. Najviše ćete imati uspeha ako ste na nekom od rukovodećih položaja, ako radite u privatnom sektoru ili ako je vaš posao povezan sa zabavom i kreativnošću, sportom i radom sa decom i mladima. Venera će praviti trigon sa Jupiterom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere i sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju novca. Uspećete da prikupite dovoljno sredstava za razvoj aktuelnih projekata, što će vam doneti očekivane dobitke. Potrebno je da budete pažljivi u rukovanju novcem i da izbegavate rizične investicije, kao i tajne tokove novca jer bi se tu mogle izdešavati komplikacije koje bi vam umesto dobitaka nanele gubitke. Konjunkcija Merkura sa Suncem u vašem polju zabave doneće vam uspešan početak projekta u kom ćete implementirati vaše plodne i kreativne ideje i koji će vam doneti nagrade i bolji rejting u vašoj branši, kao i unapređenje.
Merkur će ući u znak Raka i vaše polje usluga. Ako se bavite trgovinom, zdravstvom, distribucijom zdrave hrane ili servisnim uslugama, uspećete da proširite vašu popnudu i to će vam se isplatiti. Vaši klijenti će biti zadovoljni. Venera će ući u znak Lava i vaše polje javnosti i praviće kvadrat sa Uranom, pa je potrebno da budete vrlo pažljivi u poslovnim pregovorima jer ćete na tom polju nailaziti na neočekivane smetnje i nesporazume. Mars će 26. juna krenuti retrogradno u vašem znaku. Jedan važan cilj ćete zbog nepovoljnih okolnosti morati odložiti. Više ćete vremena provesti u sređivanju finansija jer će i na tom polju biti otežanih situacija i zastoja, naročito u trećoj dekadi juna. Izbegavajte veće troškove.
NezaposleneVodolije će dobiti šansu za novi posao u poljima trgovine i usložnih delatnosti. To može da bude sezonski posao ali uz malo truda moguć je i na neodređeno vreme.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Merkura sa Suncem koje vlada vašim poljem ljubavi i braka omogućiće vam više slobodnog vremena koje ćete moći da provedete sa voljenom osobom i više zajedničke zabave koja će oboma prijati. Prolazne nesuglasice će iskrsnuti u vezi ulaganja zajedničkog novca ali ćete to moći da prevaziđete razgovorima i strpljenjem.
U drugoj polovini juna Sunce pravi sekstil sa Uranom. Imaćete nove ideje o uređenju vašeg doma i oko toga ćete se angažovati zajedno sa svojim partnerom kome će se te ideje dopasti i podržaće ih. Izbegavajte da bilo šta skrivate, tajite i prećutkujete jer bi se moglo dogoditi da to dovede do ozbiljnih nesuglasica koje bi dovele do udaljavanja i zahlađenja.

Ako ste slobodni:

U prvoj dekadi juna, zahvaljujući konjujnkciji Merkura sa Suncem, upoznaćete osobu koja će na vas delovati magnetski privlačno i sa kojom ćete već od prvog trenutka otkriti mnogo zajedničkog. Imaćete brojne teme o kojima ćete razgovarati, interesovanja u vezi kojih ćete se međusobno dopunjavati, a ta odoba će biti raspoložena i za zajednička putovanja, izlete, avanture. Sve što poželeti možete. Iskoristite šansu jer vam se ovakva prilika retko pruža. Bićete ispunjeni i zadovoljni.
Nešto starije Vodolije će otići na kraće putovanje i tamo će upoznati osobu koja će na njih ostaviti snažan utisak. Započeće komunikaciju koja će nakon putovanja da se nastavi, uz povremena viđanja. Mogućnosti za novu vezu postaće realne.

Zdravlje:

Vaše zdravlje će biti osetljivo. Potrebno je da pazite na ishranu jer su moguće želudačne smetnje. To može da bude i na psihosomatskoj bazi jer ćete biti izloženi pojačanom stresu. Izbegavajte duži boravak na jakom suncu i koristite kreme za zaštitu od sunca. Neophodno vam je više odmora i obavezno svakodnevna psihofizička relaksacija.
Tokom juna vam je naročito važno da praktikujete zdravu ishranu zbog osetljivog želuca. U tu svrhu konzumirajte svakodnevno salate od svežeg povrća, kao što je zelena salata, šargarepa, rotkvica, celer, list od maslačka, sa dodatkom maslinovog ulja, feta sira i plodova mora. Konzumirajte i sveže voće. Izbacite iz ishrane masnu hranu i grickalice.

Srećni brojevi:

1, 8, 16, 19, 23


ribaRIBE

Posao:

Drage Ribe,
Venera na samom početku juna pravi trigon sa Jupiterom koji vlada vašim poljem posla i karijere. Otvaraju vam se mogućnosti da odete na poslovni put u inostranstvo, a ako planirate sezonski posao u inostranstvu ili ste konkurisali za mogućnost da dobijete posao u inostranstvu, šanse za to su povoljne. Venera će praviti trigon sa Neptunom koji se nalazi u vašem znaku, što će pojačati vaše kreativne ideje i omogućiti vam da jedan vaš projekat predstavite investitorima. Imaćete uspeha, što će vam doneti i donacije ili neke druge pogodnosti koje će vam omogućiti da taj projekat razvijate dalje i da većim delom ostvarite vaše planove za narednih mesec dana. S druge strane, Merkur i Sunce će praviti kvadrat sa Neptunom, što vas upozorava da budete pažljivi u vezi administrativnog dela posla kojim se bavite i da izbegavate zakulisna radnje i rizične poteze, naročito one sa novcem. Venera će 13. juna ući u znak Lava i vaše polje usluga i ubrzo nakon toga pravi kvadrat sa Uranom. Iskrsnuće neočekivane smetnje i nesporazumi u pregovorima oko novih projekata.
U drugoj polovini juna vaši odnosi sa radnim kolegama i podređenim osobljem zahtevaće više pažnje. Na polju saradničkih odnosa može da dođe do raskida jedne saradnje i to dugogodišnje. U tom slučaju biste se osećali iznevereno i bilo bi vam teško da prihvatite taj gubitak. Neptun će krenuti retrogradno 18. juna, što vas upozorava da pazite na svoje lične nastupe. Nećete uspeti da približite publici svoju poruku. Venera će praviti opoziciju sa Marsom. neko će pokušati da se okoristi na vašu štetu. Izbegavajte tajne i budite pažljivi u finansijskim dogovorima i transakcijama. Mars će 26. juna krenuti retrogradno, a kako vlada vašim poljem novca, biće neophodno da se usmerite na rešavanje zaostalih obaveza.
Nezaposlene Ribe će biti izuzetno kreativne, pa će im to doneti mogućnost da dobiju novi posao na polju dizajna ili da dobiju donacije za svoje projekte.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Prva dekada juna vam je povoljna za ostvarenje zajedničkih planova i za sve što je povezano sa porodičnim obavezama. Merkur će praviti konjunkciju sa Suncem i moći ćete da više vremena provodite okruženi članovima porodice, što će vam prijati. 12. juna će Merkur ući u znak raka, pa ćete imati više zajedničkih izlazaka i zabave sa partnerom.
U drugoj polovini juna nećete uspeti da se lako dogovarate sa partnerom oko zajedničkog vremena jer ćete oboje imati poslovnih i drugih obaveza. Ako se samo malo potrudite i date partneru do znanja da vam je stalo da vaš odnos funkcioniše skladno, izbeći ćete nesuglasice. Vaš partner će se potruditi da vam izađe u susret kada vam bude potreban.

Ako ste slobodni:

Pokušaćete da privučete pažnju osobe koja vam se dopada i imaćete utisak da sve ide dobrim tokom, da bi se zatim situacija preokrenula. Imaćete utisak da je potrebno da krenete iz početka zbog nekog sitnog propusta. Većim delom juna smenjivaće se oduševljenje sa razočaranjem. Odjednom će se pojaviti neko ko će početi diskretno da vam se udvara, i to će vam se dopasti. Shvatićete da ste dosta vremena izgubili na nekoga ko nije vredan vaše pažnje i okrenućete se novoj simpatiji.
Nešto starije Ribe će najzad dobiti šansu kod osobe koja je njihova stara simpatija. Naći ćete joj se upravo u situaciji kada joj je potreban neko ko će da je razume i da joj bude podrška. Uz malo pažnje, nova veza biće vam na dohvat ruke.

Zdravlje:

U prvoj polovini juna Sunce koje vlada vašim poljem zdravlja praviće kvadrat sa neptunom. Bićete podložni poremećajima izazvanim hormonskim reakcijama, a moguća je i sklonost alergijama. U slučaju jačih tegoba, obratite se lekaru. U drugoj polovini juna izbegavajte preterane napore i više se odmarajte. Prijaće vam vikend u prirodi.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži veće količine svežih namirnica kao što su voće i povrće. Zelena salata, celer, blitva i spanać. Semenke suncokreta sirove, kikiriki, orašasti plodovi i smokve će vam prijati. Riba i morski plodovi takođe. Izbegavajte masnu hranu, meso sa roštilja, testenine, slatkiše i beli hleb. Uzimajte više tečnosti, vodu i ceđeni sok.

Srećni brojevi:

3,11, 17, 22, 25


Mjesečni horoskop za jun 2018. pripremio astrolog Igor Pavluković za MesecniHoroskop.com! Strogo je zabranjeno preuzimanje mjesečnog horoskopa bez navođenja i linkovanja izvora!