Mjesečni horoskop za JUN 2019.

Mjesečni horoskop za jun 2019.

Pogledajte najdetaljniji mjesečni horoskop za mjesec jun 2019. koji vam je pripremio naš astrolog Igor Pavluković!

Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN

Posao:

Dragi Ovnovi,
Venera će 3. juna iz vašeg polja novca praviti trigon sa Plutonom u vašem polju posla i karijere. Imaćete povoljne mogućnosti da profitirate zahvaljujući vašem osećaju za finansijske tokove i aktuelna kretanja na opštem ekonomskom polju. Narednog dana će Merkur ući u znak Raka i doneće vam bolju organizaciju u rešavanju svega što je ušlo u završnu fazu. Imaćete uspeha u poslovima koji su povezani sa trgovinom energetskim resursima i sredstvima za proizvodnju. Venera će 9. juna ući u znaka Blizanaca. Nastupaćete ljubazno prema klijentima i imaćete dobar osećaj kako da se postavite prema drugoj strani u pregovorima, što će vam omogućiti sklapanje uspešnih sporazuma. Ako se bavite projektima iz oblasti dizajna, moći ćete da dobro prodate svoje ideje. Sunce će praviti kvadrat sa Neptunom i opoziciju sa Jupiterom, što vas upozorava da izbegavate bilo kakve pokušaje mahinacija u poslovnim pregovorima i komunikaciji jer bi to moglo da naruši vaš ugled. U tom slučaju biste pretrpeli gubitke. Poslovna putovanja nisu poželjna u ovom periodu.
Najviše opreznosti vam se savetuje sredinom juna kada će Mars i Merkur praviti opoziciju sa Saturnom, a Jupiter će biti u kvadratu sa Neptunom. Jedan važan rok za završetak velikog poslovnog projekta, posebno ako se radi o građevinskim radovima, neće biti završen na vreme zbog većeg broja ometajućih faktora. Na prvom mestu će doći i do finansijskih zastoja, a vaši pokušaji zakulisnih radnji i mahinacija radi bolje zarade će vam se preokrenuti i dovesti do gubitaka. Bićete i u ozbiljnim konfliktima sa nadređenima i izgubićete dosadašnju podršku, a možda i pozicije. Treća dekada juna će zahtevati naporan rad i prilagođavanje kako biste nadoknadili gubitke i poboljšali svoj ugled i narušene pozicije na poslu.
Nezaposleni Ovnovi će dobijati ponude koje im neće odgovarati po pitanju obećane plate, ali će im s druge strane garantovati stalno zaposlenje.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Venera će na početku juna praviti trigon sa Plutonom što će u vašu emotivnu vezu uneti više strasti i doneti potrebno osveženje. Ulazak Venere u znak Blizanaca usmeriće vas na više zabave, poboljšaće vašu komunikaciju sa voljenom osobom i motivisaće vas da preuzmete inicijativu u zajedničkim aktivnostima. Otići ćete sa partnerom na izlet.
Treća dekada juna će vam biti prilično nestabilna u odnosima sa partnerom. Venera će praviti opoziciju sa Jupiterom i kvadrat sa Neptunom. Bićete skloni tajnama u ljubavi. Vaš partner će otkriti vaše tajne, a ako ste imali aferu i prevarili ste partnera, doći će do ozbiljnih problema između vas dvoje i zahlađenja u odnosima. Potrudite se da izgladite situaciju.

Ako ste slobodni:

Početak juna doneće vam susret sa osobom u koju ćete se zaljubiti jer će na vas delovati neverovatno privlačno. Odmah potom ćete početi da izlazite i sam početak veze će biti vrlo dinamičan i pun erotskog naboja. Otkrićete da se najbolje slažete u seksu. Vaša romansa će kratko trajati jer će vam kraj juna doneti neslaganja. Otkrićete kako vam vaš novi partner nije veran. To će u vama izazvati potrebu da mu uzvratite istom merom i ući ćete u paralelnu vezu.
Stariji Ovnovi će nepromišljeno uleteti u vezu sa osobom koja će ih privući na jednoj zabavi. Ubrzo ćete saznati da vaša nova simpatija nije slobodna i da želi sa vama tajnu vezu. To vam neće odgovarati ali ćete odlučiti da nastavite vezu.

Zdravlje:

Zdravlje će vam biti promenljivo, a najviše od svega ćete imati psihosomatske smetnje koje će se odražavati kroz lošu probavu i želudačne tegobe. Biće vam potrebno više odmora, sunca i šetnji u prirodi, kako biste umanjili stres. U drugoj polovini juna ćete biti podložni disajnim tegobama. Dobro bi vam došao izlet u planine zbog čistog vazduha.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od hrane koja je kuvana i pretežno tečna, uz dodatke svežeg i presnog voća i povrća. Supe i kaše od žitarica i povrća će nadoknaditi gotovo sve potrebe vašeg organizma i poboljšaće vašu probavu. Uz to će vam prijati i voćne salate ali bez zaslađivača. Izbegavajte meso sa roštilja i slatkiše. Pijte više vode, posebno mineralne.

Srećni brojevi:

2, 11, 16, 21, 26


bikBIK

Posao:

Dragi Bikovi,
Merkur ulazi u znak Raka 4. juna i donosi vam početak novih pregovora u vezi projekata koje nameravate da pokrenete uskoro. Imaćete dobar osećaj za komunikaciju, potrebe vaših sagovornika i njihova raspoloženja. Na osnovu toga ćete znati kako da vodite razgovor. Vreme je povoljno za planiranje nečeg novog u sferi nekretnina, ugostiteljstva, usluga, trgovine prehrambenim artiklima ili proizvodima za domaćinstvo. Venera 9. juna ulazi u znak Blizanaca gde će vas pokrenuti da potražite efikasniji način za privlačenje finansija. Novac će vam dolaziti kroz trgovinu, informacije, oblasti komunikacija, saobraćaja i nove tehnologije, kao i kroz dizajn. Potrebno je da budete pažljivi u vezi zaduživanja jer će Sunce praviti kvadrat sa Neptunom i opoziciju sa Jupiterom. U slučaju da se upustite u velike troškove, imaćete teškoće sa saradnicima i nailazićete na pokušaje manipulacija. Mars će praviti opoziciju sa Saturnom i dovešće do raskida važnih dogovora i partnerstva sa partnerom iz inostranstva, što će vam doneti štetu i zastoje. Budite otvoreni na kompromis.
Merkur će praviti konjunkciju sa Marsom 18. juna što će vam omogućiti da se fokusirate na najvažnije planove, dogovore i na organizaciju prioritetnih radnih zadataka. Bićete efikasniji u rešavanju svega što vam je pravilo teškoće u prethodnom periodu i postići ćete napredak čime ćete nadoknaditi gubitke. Sunce će 21. juna ući u znak Raka i doneće vam pomoć nadređenih u ostvarenju planiranih ciljeva. Budite pažljivi u rukovanju finansijama u trećoj dekadi meseca. Venera će praviti opoziciju sa Jupiterom i kvadrat sa Neptunom, što će dovesti do povećanih troškova. Nećete moći jasno da sagledate u šta vam se najviše isplati da ulažete novac. Ispitajte neke nove ideje ali izbegavajte nepromišljene poteze.
Nezaposleni Bikovi će dobiti mogućnost stalnog zaposlenja u finansijskom sektoru i prehrambenim trgovačkim lancima. Nećete biti zadovoljni ponuđenim uslovima ali će vam odgovarati zarada.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Prva polovima juna donosi vam potrebu za poboljšanjem komunikacije sa voljnom osobom. Primećujete kako ste se udaljili i kako između vas nema dovoljno dinamike. Mars će praviti trigon sa Neptunom, što će vam doneti bolji osećaj za potrebe vašeg partnera. Umesto reči, važnija će biti dela. Potrebno je da pružite partneru ono što mu je potrebno od vas.
Opozicija Marsa i Saturna sredinom juna će uneti veliku napetost u vaš emotivni život. Moguće su ozbiljne svađe i prekid komunikacije zbog velikih razlika u mišljenjima. Teško će vam biti da nađete zajedničke teme za razgovor i rešenje za ono oko čega nećete moći da se složite. To će dovesti do zahlađenja između vas dvoje koje će potrajati duži period.

Ako ste slobodni:

Juni vam donosi dinamična dešavanja u ljubavi. Upoznaćete osobu sa kojom ćete započeti emotivnu vezu. U početku će veza biti skladna i imaćete utisak da ste pronašli nekoga ko vam u svemu odgovara. To će trajati kratko jer ćete već sredinom meseca upasti u ozbiljne nesuglasice zbog razlika u onome što želite od vaše veze. Do kraja meseca ćete imati ljubomorne scene. Otkrićete da je vaš partner prevrtljiva osoba i razočaraćete se. Izaći ćete iz veze do kraja juna.
Stariji Bikovi će pokušati da se približe osobi koja ih privlači ali će uvideti da ih razdvajaju razlike u međusobnim potrebama i da imaju različite poglede na život. Moguća je samo kraća avantura ali vas to neće mnogo zanimati.

Zdravlje:

Zdravlje će vam biti relativno stabilno ali pod uslovom da se svakodnevno krećete i da izbegavate preteranu pasivnost i sedenje. Potrebno je da se više odmarate, a najbolja relaksacija će vam biti plivanje kada vremenske prilike budu povoljne. Neophodno je i da više pažnje poklonite pravilnoj i zdravoj ishrani kako biste izbegli psihosomatske smetnje.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži hranu koja je laka za probavu. To su uglavnom voćni miksevi i sokovi, supe od povrća i riba, posebno morska. Mleko i mlečni proizvodi kao jogurt i kiselo mleko možete svakodnevno da konzumirate. Od voća će vam najviše prijati grejpfrut i avokado. Izbegavajte tešku hranu, meso sa roštilja, alkoholna pića i grickalice.

Srećni brojevi:

4, 9, 12, 17, 24


blizanciBLIZANCI

Posao:

Dragi Blizanci,
Merkur će 4. juna ući u znak raka i vaše polje novca. Imaćete bolji osećaj za rukovanje novcem i za kalkulacije troškova i potrebnih sredstava. Najviše pažnje će vam biti potrebno za nalaženje boljih i efikasnijih načina za privlačenje i zarađivanje novca. Venera će 9. juna ući u vaš znak. Vaš nastup će privlačiti pažnju vedrinom i smislom za humor. Vaše sposobnosti za lepotu i formu će doći do pojačanog izražaja, što će vam doneti uspeh u oblastima dizajna, produkcije i u predstavljanju vaših ideja široj publici. Imaćete bolji osećaj za prodajne prezentacije, a to će vam doneti bolju zaradu. Kvadrat Sunca sa Neptunom donosi vam nesuglasice sa nadređenima. Budite pažljivi ako se bavite privatnim poslom jer ćete biti skloni propustima koji bi mogli da vam nanesu gubitke. Mars će 14. juna praviti opoziciju sa Saturnom. U slučaju da imate veće dugove od ranije, bićete primorani da ih regulišete, što će dovesti do zastoja u razvoju prioritetnih zadataka. Novčani izdaci će vas usporiti u ostvarivanju planiranih ciljeva. Mogući su i gubici koje će vam biti teško da nadoknadite.
Jupiter u drugoj polovini juna pravi kvadrat sa Neptunom i donosi vam teškoće u odnosima sa važnim poslovnim partnerom. Neslaganja će nastati u vezi finansijskih pitanja, ali isto tako i oko pravnih i ugovorenih obaveza. Neko od poslovnih partnera će pokušati da vas izmanipuliše i ostvari više koristi za sebe. Konjunkcija Merkura sa Marsom 18. juna omogućiće vam da budete efikasniji u rešavanju finansijskih teškoća i da dođete do poslova koji će vam donositi bolju zaradu. Treća dekada juna vam donosi suočavanje sa nepoštenim igrama od strane pojedinih učesnika u zajedničkim poslovima zbog kvadrata Venere sa Neptunom i opozicije sa Jupiterom. Čuvajte se da ne budete prevareni i na gubitku.
Nezaposleni Blizanci će dobiti ponudu za novi posao u oblastima menadžmenta. Mada će vam to delovati kao dobra ponuda, suočićete se sa velikim izazovima ako je prihvatite.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Početak juna vam donosi više dinamike i usmerava vas ka nalaženju načina da vašu vezu sa partnerom osvežite. Potrebno je da promenite nešto u svom pristupu voljenoj osobi kako biste se bolje razumeli. Sunce će 10 juna praviti opoziciju sa Jupiterom i dovešće do neslaganja sa partnerom oko međusobnih potreba u ljubavi. Osećaćete se neshvaćeno.
Druga polovina juna počinje vam kvadratom Jupitera sa Neptunom, što će dovesti do neslaganja oko zajedničkih ciljeva. Nedostajaće vam i volja i sredstva za ostvarenje onoga što ste planirali. Partner će vas opterećivati onim što nećete moći ni da prihvatite ni da razumete. Emocije će zahladiti i može se dogoditi da utehu potražite kod druge osobe.

Ako ste slobodni:

Vaša potreba da budete u centru pažnje i da vodite zanimljive i neobične razgovore doneće vam poznanstvo sa osobom koju će ta vaša osobine oduševiti i koju ćete lako privući. Ući ćete u neobaveznu vezu jer će vam vaša simpatija već na početku otkriti da je zainteresovana samo za avanturu. Uskoro ćete upoznati još jednu osobu atraktivnog izgleda i ući ćete u paralelnu vezu. Ubrzo ćete shvatiti da vam ni jedna ni druga osobe ne donose ono što vam najviše treba u ljubavi.
Stariji Blizanci će se naći u centru pažnje osobe koju će upoznati na jednoj zabavi. Česte telefonske pozive i duge razgovore će sredinom meseca zameniti viđanja i izlasci ali vas ta osoba neće privući dovoljno da biste ušli u vezu.

Zdravlje:

Neophodno će biti da obratite viša pažnje na svoje zdravlje. Biće vam osetljivo grlo i urološki trakt koji će biti podložni upalama. Izbegavajte hladne napitke, čak i kada je toplo vreme. Moguća je pojava kamena u bubrezima i mokraćnim kanalima. Biće vam osetljiva žuč i želudac. Više se krećite jer su mogući i bolovi u leđima. Potreban vam je odmor.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od svežeg povrća, sočiva i ječmenih, ovsenih i raženih pahuljica pomešanih sa jogurtom. Neophodno vam je čišćenje štetnih materija iz organizma. Praktikujte u tu svrhu lakšu dijetu. Pijte više tečnosti, jedite više voća i izbegavajte brzu hranu, slatkiše i grickalice. Potreban vam je B vitamin i magnezijum.

Srećni brojevi:

6, 11, 14, 17, 25


rakRAK

Posao:

Dragi Rakovi,
Venera na početku juna pravi trigon sa Plutonom i omogućuje vam da unapredite saradnju i odnose sa poslovnim partnerima. Uspeh vas očekuje u timskom radu i u javnim oblastima. Umećete da se prilagodite potrebama vaših klijenata i da ostvarite dobitke u poslovima koje obavljate u kooperaciji sa drugim preduzećima. Merkur će 4. juna ući u vaš znak i usmeriće vas na planiranje i organizaciju važnih obaveza koje se neće odvijati onako kako biste želeli. Sunce će praviti kvadrat sa Neptunom i opoziciju sa Jupiterom, a to će nepovoljno uticati na finansije. Nedostajaće vam neophodna sredstva i novac za ostvarenje onoga što je od ranije planirano, što će vas primorati da nešto odložite i pomerite rokove. Najviše smetnji praviće vam opozicija Marsa sa Saturnom 14. Juna, koja će dovesti do zastoja u jednom dugoročnom zajedničkom poslu. Moguć je razilazak u interesima i prekid partnerstva sa jednom firmom koja vam je bila važna u razvoju aktuelnih radnih zadataka. Najbolje što možete učiniti je da budete spremni na kompromisna rešenja.
Druga polovina juna doneće vam nove teškoće u vezi finansija zbog kvadrata Jupitera sa Neptunom. Na teškoće ćete nailaziti i na polju usluga i u saradnji sa inostranim partnerima. Nedostajaće vam podrška važnih ljudi. Osećaćete se prepušteni sami sebi. Konjunkcija Merkura sa Marsom u vašem znaku doprineće pokretanju jednog novog projekta u koji ćete trebati da uložite dosta energije i napora kako biste mogli da ostvarite napredak. Treća dekada juna započinje ulaskom Sunca u vaš znak, gde će vaše rukovodeće sposobnosti i autoritet doći do pojačanog izražaja i pomoći će vam da rešavate nastale teškoće. Opozicija Venere sa Jupiterom i kvadrat sa Neptunom upozorava vas na zamke konkurencije.
Nezaposleni Rakovi će dobiti ponudu za zaposlenje u oblastima javnosti. Imaćete priliku i da se bavite sezonskim ili honorarnim poslovima.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Trigon Venere sa Plutonom na početku juna uneće više strasti u vašu vezu sa voljenom osobom, što će pozitivno uticati na vaš odnos. Potrebno vam je više zabave i izlazaka, pa se potrudite da partnera zainteresujete i da unesete potrebnu dinamiku u vašu vezu. Pronađite dovoljno vremena i prostora za intimne momente sa vašim partnerom.
Sredinom juna ćete Mars praviti opoziciju sa Saturnom i uneće nemir i velike napetosti u vašu emotivnu vezu. Ukoliko postoje ozbiljne nesuglasice i neslaganja duži period, posebno ukoliko ste imali i aferu za koju je vaš partner saznao, moglo bi da dođe do ozbiljnog zahlađenja odnosa, udaljavanja, čak i raskida. Budite otvoreni na kompromis.

Ako ste slobodni:

Zaljubićete se u osobu sa kojom ste imali prijateljski odnos i odlučićete da pređete granice prijateljstva. Već duže vreme osećate kako između vas postoji snažna privlačnost ali se do sada niste usuđivali da načinite prvi korak u tom pravcu. Kada to učinite, neće biti moguće vratiti se na staro. Iz ovoga može da nastane skladna veza koja može da traje dugo vremena, ali će sam početak biti prilično težak, pun izazova i prepreka. Oboje ćete biti skloni sumnjama i nepoverenju.
Nešto stariji Rakovi će se upustiti u avanturu sa osobom koja ih privlači ali će već sredinom juna naići na velika neslaganja, što će njihovu vezu dovesti na ivicu raskida. Razmislite koje su vaše stvarne potrebe u ovoj vezi.

Zdravlje:

Vaše zdravlje će biti osetljivo i promenljivo tokom juna. Bićete podložni alergijskim reakcijama na određenu vrstu hrane, pojedina hemijska jedinjenja i ubod insekata. Izbegavajte preterano izlaganje jakom suncu i koristite zaštitne kreme. Biće vam potrebno više kretanja. Previse sedenja moglo bi da dovede do bolova u leđima. Biće vam osetljiv i želudac.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od hrane koja u sebi sadrži vlakna, a to su sočivo, ječam, pasulj, a od povrća krastavac, šargarepa i celer. Jedite više voća. Posebno će vam prijati jabuke i jagode. Izbegavajte previše začinjenu i brzu hranu, posebno onu koja je pečena na ulju. Unosite u organizam više vode, C i D vitamina, magnezijum i cink.

Srećni brojevi:

3, 8, 15, 19, 23


lavLAV

Posao:

Dragi Lavovi,
Venera koja prolazi kroz vaše polje posla i karijere će na početku juna praviti trigon sa Plutonom. Imaćete dobar osećaj kako da se prilagodite aktuelnim dešavanjima na opštem privrednom planu. Uspeh ćete ostvariti u oblastima dizajna, uređenja enterijera, prehrambene industrije i na polju usluga. Merkur će 4. juna ući u znak Raka. Započećete pregovore iza zatvorenih vrata koji će se odvijati otežano jer će druga strana u pregovorima imati zahteve koje nećete biti u mogućnosti da u potpunosti podržite. Venera će 9. juna ući u znak Blizanaca i pokrenuće vas ka nalaženju pouzdanih saradnika i rešavanju odnosa sa onima sa kojim imate neslaganja u zajedničkom poslovanju. Obratite posebnu pažnju na osobe koje su na višem položaju od vas kao što su direktori preduzeća sa kojima sarađujete jer ćete sa njima imati sukobe interesa. To može da vam nanese gubitke. Sunce će praviti kvadrat sa Neptunom i opoziciju sa Jupiterom, što vas upozorava da izbegavate zaduživanja, rizične poteze i zakulisne radnje u vezi novca jer biste mogli pretrpeti ozbiljne gubitke.
Mars će 14. juna praviti opoziciju sa Saturnom. Na teškoće ćete nailaziti na polju usluga. Izbegavajte sve u čemu nemate dovoljno iskustva. Naročito izbegavajte da se služite mahinacijama kako biste stigli do cilja. Poboljšanje očekujte 18. juna kada Merkur bude pravi konjunkciju sa Marsom jer ćete uspeti da izbegnete potencijalne zamke i da pokrenete jedan posao koji ste pripremali u tajnosti. To će vam omogućiti da prestignete konkurenciju i ostvarite očekivani uspeh. U trećoj dekadi juna će Sunce ući u znak Raka i doneće vam bolje uvide u spletke koje neki ljudi čine iza vaših leđa. Uspećete da ih onemogućite u njihovim namerama i da profitirate. Budite jedno pažljivi sa finansijama i izbegavajte nove investicije.
Nezaposleni Lavovi će uspeti da dobiju posao u oblastima konsaltinga i trgovine. Dobićete ponudu od jedne inostrane firme da sarađujete kao spoljni saradnik, što vam donosi bolje prihode.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Trigon Venere sa Plutonom na početku juna doneće povoljne mogućnosti vama i vašem partneru da ostvarite jedan važan cilj. To će vas zbližiti. Potrebno vam je više zajedničkih aktivnosti, što ćete u prvoj polovini ovog meseca uspeti da organizujete. Vaš partner će biti spreman da prihvati vašu inicijativu i predloge. Uživaćete u zajedničkoj zabavi.
Druga polovina juna će biti napeta zbog opozicije Marsa sa Saturnom i Plutonom. Neke tajne koje ste vi krili od voljene osobe i ona od vas izaći će na videlo i dovešće do udaljavanja i gubitka poverenja koje ćete teško moći da povratite. Potrudite se da budete iskreni i preduzmete odgovornost za sopstvene greške jer tako najmanje možete da izgubite.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete na početku juna osobu koja će vas privući na prvom mestu fizički i sa kojom ćete ubrzo ući u avanturu koja će u početku odgovarati i vama i vašoj novoj simpatiji. Otkrićete kako se dobro slažete u seksu ali će vam biti teško da se složite u drugim stvarima. Oboje ste po prirodi zahtevni i volite da dominirate, što će otežavati ostvarivanje sklada. Umesto da prekinete vezu, vi ćete se zaljubiti jedno u drugo i ulazićete u ljubomorne rasprave.
Nešto stariji Lavovi će i pored dobronamernih saveta bliskih prijatelja odlučiti da započnu vezu sa osobom koja ih neodoljivo privlači. Nakon kratkog vremena ćete uvideti da je vašoj simpatiji glavni cilj da vas što bolje iskoristi.

Zdravlje:

Zdravlje će vam biti osetljivo, zbog čega je važno da preduzmete preventivne mere. Najviše će vam biti osetljiv želudac, kolena, leđa i zglobovi. Neophodno je da praktikujete zdravu ishranu, da se dovoljno odmarate i da budete fizički aktivni. Dugo sedenja i pasivnost mogu prouzrokovati bolove u leđima. Bićete podložni i psihosomatskim tegobama zbog stresa.
Potrebno vam je da uzimate namirnice koje mogu vaš organizam da očiste od štetnih materija, kako biste izbegli probavne smetnje. Izbegavajte preterano začinjenu hranu, meso sa roštilja, brzu hranu i onu koja je pečena na ulju. Uzimajte što više svežeg voća i povrća, kao što su sočivo, ječmene pahuljice, masline, jagode i trešnje. Potreban vam je E vitamin.

Srećni brojevi:

7, 10, 16, 22, 26djevicaDJEVICA

Posao:

Drage Device,
Merkur 4. Juna ulazi u znak Raka i donosi vam mogućnost za osnivanje novih saradničkih odnosa. Imaćete više sastanaka sa aktuelnim saradnicima gde ćete razmatrati kako da poboljšate međusobnu koordinaciju koja će i pored novih dogovora još neko vreme nastaviti da se odvija otežano. Problemi će iskrsnuti oko organizacije zajedničkih poslova. Venera će 9. juna ući u znak Blizanaca i vaše polje posla i karijere. Doneće vam više uspeha u poslovima koji su povezani za lepotom, dizajnom, medijima i oblastima komunikacija. Sunce će praviti kvadrat sa Neptunom i opoziciju sa Jupiterom, što vas upozorava da budete pažljivi u vezi vaših poslovnih odgovornosti, posebno ako ste na rukovodećem položaju ili se bavite sopstvenim poslom. Na nejasnoće i neslaganja ćete nailaziti u odnosima sa poslovnim partnerima, a neki vaši potezi bi mogli da vam nanesu štetu jer će dovesti do nedostatka sredstava za završetak jednog važnog projekta. Mars će 14. juna praviti opoziciju sa Saturnom. Zbog vaših finansijskih mahinacija doći će do raskida jedne važne saradnje.
Jupiter će 16. Juna praviti kvadrat sa Neptunom. Sve što niste jasno definisali u odnosima sa jednim poslovnim partnerom predstavljaće vam prepreku u razvoju zajedničkog posla. Najviše pažnje obratite na finansije i potrebna sredstva za rad. Javni nastupi će vam biti naizgled uspešni ali neće donositi očekivanu dobit. Konjunkcija Merkura sa Marsom olakšaće vam pokretanje novih radnih zadataka i poboljšaće saradnju sa ostalim učesnicima u poslovanju. Ulazak Sunca u znak Raka 21. juna dovešće vas na bolje pozicije u timskom radu. Pred kraj meseca nailazićete na nestabilnu situaciju na poslu u vidu pokušaja mahinacija i obmanjivanja od strane pojedinih učesnika. Ne dozvolite da vam to nanese gubitke.
Nezaposlene Device će dobiti mogućnost zaposlenja u oblastima javnosti, marketinškoj agenciji i na polju tehničkih usluga. Najviše mogućnosti za zaposlenje imaćete u privatnom sektoru.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Tokom juna ćete imati prilično promenljive i napete odnose sa partnerom. Najviše nesuglasica biće u vezi zajedničkih ciljeva gde nećete moći da se dogovorite i gde će svako insistirati na svojim predlozima. Sunce, Merkur i Jupiter će praviti kvadrat sa Neptunom u vašem polju ljubavi, što će dovesti do nerazumevanja i konflikata između vas i voljene osobe.
Kako biste ublažili napetosti u emotivnoj vezi, potrudite se da voljenoj osobi pružite ono što želi u odnosu sa vama, a to je tokom juna više izlazaka, zabave i zajedničkih aktivnosti. Vi ćete biti skloni da više pažnje obraćate na nevažne sitnice, a da propustite važne stvari. Kvadrat Venere sa Neptunom vas upozorava da izbegavate laži i neistine u vašim odnosima.

Ako ste slobodni:

Osećaćete snažnu privlačnost prema osobi koju ćete upoznati na jednoj zabavi. Kako ste već duže vreme zaljubljeni u nekog drugog, novo poznanstvo će vam doneti pomešana osećanja. Pokušaćete da se angažujete na dve strane jer će vam biti važno da sa nekim uđete u vezu. Pri tome ćete se suočavati sa brojnim preprekama i razočaranjima. Nova simpatija će se pokazati kao loš izbor. Više šansi ćete imati sa osobom sa kojom od ranije pokušavate da se spojite. Budite istrajni.
Nešto starije Device će primetiti da se dopadaju osobi koja često u njihovoj blizini kada su u istom društvu. Radi se o komunikativnoj i kulturnoj osobi koja će početi da vas privlači. Prihvatićete predlog da se vidite nasamo. Veza je moguća.

Zdravlje:

Potrebno vam je više fizičkih aktivnosti, zdrava i pravila ishrana i redovan odmor. Izbegavajte da budete inertni jer ćete biti skloni bolovima u leđima i nogama. Promenljive vremenske prilike doneće vam variranja krvnog pritiska, što može izazivati glavobolju i vrtoglavicu. Bavljenje rekreativnim fizičkim aktivnostima će uticati povoljno na vaše zdravlje.
Vaša ishrana treba da sadrži sveže namirnice, većinom biljnog porekla. Jedite što više voća i povrća, većinom presnog. Prijaće vam šargarepa, keleraba i zelena salata. Sočivo, grašak, spanać i pirinač možete konzumirati svakodnevno. Pripremajte ih na vodenoj pari. Od voća jedite jagode, avokado i banane. Prijaće vam lešnik i semenke bundeve.

Srećni brojevi:

7, 12, 18, 21, 25


vagaVAGA

Posao:

Drage Vage,
Venera će na početku jula praviti trigon sa Plutonom i doneće vam povoljne finansijske obrte. Deo zarade ćete moći da uložite u jedan projekat koji je u završnoj fazi i uspećete da ga privedete kraju ranije nego što ste planirali, što će vam doneti dodatne dobitke. Merkur će 4. juna ući i znak Raka i vaše polje posla i karijere. Započećete da planirate i organizujete nove projekte i da raspoređujete radne zadatke po prioritetu. Tragaćete za načinima da rešite teškoće koje vas usporavaju u radu, da ubrzate radnu efikasnost i poboljšate poslovne kontakte. Venera će 9. Juna ući u znak Blizanaca i otvoriće vam mogućnost da odete na poslovno putovanje i ugovorite saradnju sa jednom inostranom firmom. U svemu tome ćete trebati da se dobro pripremite, naročito oko finansijskog dela. Sunce će praviti kvadrat sa Neptunom i opoziciju sa Jupiterom, što će izazivati dosta nejasnoća i biće vam teško da se prilagodite toku pregovora. Neophodno je da budete otvoreni na kompromis kako biste jasno definisali zajedničke interese. Oko finansijskog dela će dolaziti do neslaganja.
Opozicija Marsa koji prolazi kroz vaše polje posla i karijere sa Saturnom 14. juna, dovešće do ozbiljnih teškoća u završnom delu jednog velikog i dugoročnog projekta. Insistiraćete da se nešto obavi po vašem nahođenju, što će zahtevati od vas ulaganje velike energije i napora, a to će dovesti i do neslaganja sa nadređenima i do odlaganja predviđenih rokova. Zbog vašeg propusta mogli biste da se nađete na gubitku. Na sreću, konjunkcija Merkura sa Marsom će vam omogućiti da jedan novi projekat započnete onako kako je i predviđeno. Sunce će 21. juna ući u znak Raka, što će vam omogućiti da postignete uspeh u svemu što je povezano sa oblastima menadžmenta. Vaš autoritet će se više poštovati na poslu.
Nezaposlene Vage će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima prehrambene i hemijske industrije. Honorarni posao povezan sa vašim kreativnim sposobnostima mogao bi vam doneti značajne dobitke.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Trigon Venere sa Plutonom na početku juna uticaće na poboljšanje vaših odnosa sa voljenom osobom tako što će vas usmeriti na preuređenje zajedničkog životnog prostora i uneće više intimnih trenutaka u vaš zajednički život. Pojačaće se vaša strastvenost. Više pažnje ćete poklanjati članovima porodice. Otići ćete sa partnerom na zajedničko putovanje.
Opozicija Marsa koji vlada vašim poljem ljubavi sa Saturnom sredinom meseca će vam doneti neslaganja sa partnerom u vezi zajedničkih ciljeva, naročito onih dugoročnih koji su povezani sa kućom i porodicom. Vi ćete biti zaokupljeni samim sobom i poslovnim obavezama, pa ćete zapostavljati partnera. Na kraju juna ćete uspeti da prevaziđete nesuglasice.

Ako ste slobodni:

Osoba koju ćete upoznati preko poslovnih ili školskih aktivnosti će vas snažno privući i zaljubićete se. Uvidećete da vaša simpatija pokazuje znake naklonosti i ubrzo ćete postati intimni. Nakon toga će započeti komplikacije jer će vam ubrzo postati jasno da je to osoba koje nema osećaj za potrebe drugih i za vernost jednoj osobi. Do kraja meseca ćete imati više konfliktnih situacija ali nećete odlučiti da prekinete vezu jer će privlačnost prema partneru biti jača od vas.
Starije Vage će idealizovati osobu koju su nedavno upoznale i pokušaće da se bliže upoznaju. Počećete zajedno da izlazite i da se češće viđate ali ćete do kraja meseca prekinuti viđanje jer će vas razočarati ono što saznate u vezi druge osobe.

Zdravlje:

Potrebno je da više računa vodite o svom zdravlju i da preduzmete preventivne mere. Kvadrat Jupitera sa Neptunom doneće vam tegobe sa cirkulacijom, krvnim pritiskom i hormonski disbalans. Bićete podložni alergijskim reakcijama. Poželjno je da izbegavate izlaganje jakom suncu i da koristite kreme za sunčanje. Izbegavajte stresne situacije.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži više kalorija. Riba i morski plodovi bi trebalo da vam se češće nalaze na jelovniku. Izbegavajte brzu hranu, crveno meso i alkoholna pića. Potrebno vam je što više svežeg voća i povrća. Prijaće vam pšenične, ražene i ovsene pahuljice sa jogurtom za doručak, uz dodatak sušenog voća. Uzimajte više B vitamina.

Srećni brojevi:

3, 7, 13, 16, 24


skorpijaŠKORPIJA

Posao:

Dragi Škorpioni,
Venera na početku juna pravi trigon sa Plutonom. Ostvarićete uspeh u javnim nastupima i napredak u pregovorima oko nastavka jednog posla koji radite u kooperaciji sa poslovnim partnerima. Merkur će ući u znak Raka 4. Juna, što vam otvara mogućnost da poboljšate odnose sa osobama koje vam mogu pružiti podršku u ostvarivanju važnih poslovnih ciljeva. Više uspeha ćete postići ako se bavite trgovinom uvoznom robom, prosvetom ili izdavačkom delatnošću. Venera će ući u znak Blizanaca 9. juna i uticaće pozitivno na vaš platni promete. Imaćete bolji osećaj za tokove novca i moći ćete da se prilagodite aktuelnim finansijskim kretanjima i izvučete korist iz pojedinih transakcija. Pri tome je važno da izbegavate rizične poteze, finansijske mahinacije i velike investicije, jer bi vam to moglo naneti gubitke. Sunce će praviti kvadrat sa Neptunom i opoziciju sa Jupiterom, pa ćete biti suočeni sa promenljivom i nestabilnom situacijom na polju novca. Sa nadređenima se nećete slagati oko finansijskih pitanja. Na vama je da se svemu tome prilagodite.
Mars će 14. juna praviti opoziciju sa Saturnom. Nailazićete na velike razlike u interesima u vezi pokušaja da se dogovorite sa potencijalnim partnerima i saradnicima u jednom velikom i dugoročnom poslu, što može da dovede do prekida pregovora ili raskida saradnje. Na teškoće i zastoje ćete nailaziti u oblastima povezanim sa građevinarstvom, saobraćajem, komunikacijama i proizvodnjom. Konjunkcija Merkura sa Marsom će vam pomoći da iskoristite vaše veštine da se izvučete iz teškoća nastalih zbog nepovoljnih okolnosti i da napravite kompromisni dogovor. Do kraja meseca je najvažnije da pazite na novac i ulaganja, kao i da izbegavate ulazak u rizične poslovne i finansijske projekte i poduhvate.
Nezaposleni Škorpioni će dobiti mogućnost zaposlenja u oblastima prehrambene industrije, u građevinarstvu i u prosveti. Imaćete dosta sreće i u nalaženju honorarnih poslova.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Trigon Venere sa Plutonom na početku juna doneće vam više sklada u odnosu sa voljenom osobom. Slično ćete osećati i razmišljati, pa ćete se lako dogovoriti u vezi zajedničkih planova na naredni period. Prijalo bi vam da odlazite na izlete u prirodu vikendom jer biste tako mogli da budete sami i da uživate u intimnim trenucima. To će vam doneti stabilnost.
Neophodno je na posebno pažnju posvetite komunikaciji i dogovorima. Nailazićete na neslaganja koja će dovoditi do stvaranja velike napetosti zbog opozicije Marsa sa Saturnom. Kako biste ublažili napetost i izbegli ozbiljne konflikte i svađe, budite spremni na nalaženje zajednički prihvatljivih mogućnosti. Do kraja meseca ćete uspeti da se dogovorite.

Ako ste slobodni:

Osoba koju ste upoznali preko zajedničkog prijatelja vam neprestano šalje znakove pažnje koje ignorišete. S jedne strane vam se dopada način na koji vam pristupa ali vas ta osoba fizički ne privlači. S druge strane, neko ko vas fizički privlači ignoriše vaše pokušaje da privučete pažnju. U drugoj polovini juna će se pojaviti neko treći ko će umeti da vas zavede ali ćete ubrzo uvideti da se radi o nekome ko je po prirodi avanturista, emotivno nestabilan i koga ne drži mesto.
Stariji Škorpioni će strpljivo i taktički da zavode osobu koja im se dopada i u tome će imati uspeha. U drugoj polovini juna ćete ući u vezu. Nakon kraćeg vremena će vaše interesovanje za osobu koju ste upravo zaveli naglo da opadne.

Zdravlje:

Potrebno je da vodite više računa o svom zdravlju i fizičkoj kondiciji. Bićete podložni upalama i povredama. Tegobe su moguće u vezi disajnog sistema, posebno ako ste podložni alergijama na cvetanje. Stariji Škorpioni će biti podložni artritisu i reumatskim smetnjama. Vaša osetljivost na stres će biti povišena i stvaraće vam psihosomatske smetnje.
Potrebno vam je više kalorija u ishrani ali i namirnica koje deluju na organizam tako što za sebe vezuju štetne materije i olakšavaju organizmu da ih izbaci. Od povrća vam se preporučuje svakodnevni unos šargarepe, brokolija i spanaća. Od žitarica uzimajte uglavnom integralne, raž i ječam. Jedite više voća, a budite umereni sa mesom i mlekom.

Srećni brojevi:

8, 11, 14, 20, 26


strelacSTRIJELAC

Posao:

Dragi Strelčevi,
Venera će na početku juna praviti trigon sa Plutonom. Kroz oblasti usluga ćete ostvariti dobitke jer ćete imati dobar osećaj za potreba vaših klijenata i predstavićete im ponudu koja će ih privući u većem broju. Merkur će ući u znak Raka 4. juna i usmeriće vas da se angažujete oko finansijskih transakcija i rešavanja dugova koje imate prema drugim učesnicima u poslovanju. Ovo će od vas zahtevati ulaganje većeg napora jer će se situacija na tom polju odvijati otežano. Venera će ući u znak Blizanaca 9. juna i doneće vam brojne kontakte sa poslovnim partnerima, više angažovanja na polju javnosti i uspeh u poslovima koji su vezani za agencijske, reklamne, konsultantske, pravne i ekonomske oblasti. Sa nadređenima ćete ući u nesuglasice zbog jednog posla čini rok mora da se produži zbog nepovoljnih okolnosti. Mars će praviti opoziciju sa Saturnom 14. juna i dovešće do zastoja i ozbiljnih teškoća na polju novca. Može se dogoditi da vam bude blokiran račun zbog neisplaćenih dugovanja. To će zahtevati hitne intervencije i brza rešenja. Bićete pod velikim pritiskom.
Jupiter će 16. juna praviti kvadrat sa Neptunom. Nailazićete na promenljivu i nestabilnu situaciju u vezi važnih radnih zadataka i ostaćete bez potrebne podrške. Nećete biti u stanju da jasno sagledate odakle sve dolaze prepreke i kako biste mogli da ih uklonite. Izbegavajte donošenje odluke u koje niste sasvim sigurni jer bi vam to moglo naneti gubitke. Konjunkcija Merkura sa Marsom doneće vam efikasno rešenje kojim ćete se izvući iz finansijskih zastoja i uspeti da obavite prioritetne radne zadatke na vreme. Izbegavajte bilo kakve rizične poteze. Treća dekada juna vam nije pogodan za sklapanje novih poslovnih ugovora niti za ulazak u nova partnerstva. Na teškoće ćete nailaziti u javnim oblastima.
Nezaposleni Strelčevi će imati pogodne mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima usluga kao što su servisne usluge i podrška korisnicima. Sezonske poslove ćete lakše nalaziti.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Izazovni aspekti Sunca koje prolazi kroz vaše polje ljubavi sa Neptunom i Jupiterom doneće vam nestabilnost u odnosima sa voljenom osobom. Vaš partner i vi ćete biti osetljivi i promenljivog raspoloženja, zbog čega će vam biti teško i u nekim trenucima nemoguće da se uskladite. To će dovesti do udaljavanja i zahlađenja. Budite spremni na kompromise.
Druga polovina juna zahtevaće od vas da mnogo toga popravite u svom odnosu sa partnerom kako biste mogli da se izvučete iz teškoća. Na prvom mestu je važno da vrlo ozbiljno shvatite potrebe vašeg partnera i uzroke koji su doveli do udaljavanja. Ako se potrudite da se prilagodite partneru i ispunite veći deo onoga što očekuje, doći će do poboljšanja.

Ako ste slobodni:

Osećaćete kako vam vaše okruženje ne prija i uvidećete kako ne nalazite nikog ko bi vam bio zanimljiv za ulazak u vezu. Niko neće uspeti da vas zainteresuje čak ni za avanturu. Najbolje što možete da učinite je da promenite okruženje tako što ćete otići na putovanje na dalju relaciju, u inostranstvo. Na putovanju ćete imati kratku avanturu, što će vas delimično zadovoljiti ali će vam više odgovarati sam provod i novi ljudi nego osoba sa kojim budete u prolaznoj vezi.
Nešto stariji Strelci će konačno shvatiti kako su njihova očekivanja preterana i kako osoba koja im poklanja naklonost nije toliko puna nedostataka koliko su oni sitničavi. Odlučićete da date šansu ljubavi i ući ćete u vezu. To će biti dobra odluka.

Zdravlje:

Potrebno vam je više kretanja i fizičkih aktivnosti. Uglavnom ćete biti stabilnog zdravlja, a jedino što će vam praviti smetnje su psihosomatske tegobe koje će se javljati u trenucima kada ste nervozni, nezadovoljni i pod stresom. Kako će tih trenutaka biti često tokom juna, neophodna vam je svakodnevna psihofizička relaksacija i češći odlasci u prirodu.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži više voća koje možete da unosite presno ili u vidu sokova i voćnih mikseva. Jagode, ananas, kivi, avokado, urme i trešnje bi trebalo da uzimate svakodnevno. Prijaće vam morska riba, feta sir i masline. Meso, mleko, hleb i testenine uzimajte umereno, kao i slatkiše. Izbegavajte brzu hranu, meso sa roštilja i alkoholna pića.

Srećni brojevi:

2, 8, 15, 19, 24


jaracJARAC

Posao:

Dragi Jarčevi,
Venera na početku juna pravi trigon sa Plutonom i pojačava vašu kreativnost. Ostvarićete uspeh i napredak u svemu što je povezano sa oblastima menadžmenta, zabave, dizajna i ekonomije. Vaši kreativno projekti će naići na dobar prijem, a to bi vam moglo doneti uvećanu zaradu. Merkur će 4. juna ući u znak Raka i doneće vam niz sastanaka sa poslovnim partnerima gde ćete razmatrati kako da poboljšate efikasnost u zajedničkim poslovima i bolju međusobnu koordinaciju. Na polju javnosti ćete imati nastupe koji će zahtevati dosta napora i rada, a doneće manje od očekivanog. Venera će 9. Juna ući u znak Blizanaca i doneće vam nove šanse za proširenje ponude poslova u oblastima usluga. Imaćete uspeha ako se bavite uslugama lepote, ako ste vlasnik fitnes ili kozmetičkog salona. Sunce će praviti kvadrat sa Neptunom i opoziciju sa Jupiterom, što će dovesti do teškoća u pregovorima oko novih ali i aktuelnih radnih zadataka. Najviše neslaganja ćete imati u odnosima sa nadređenima. Biće vam teško da se prilagodite njihovim zahtevima i očekivanjima.
Mars će 14. juna praviti opoziciju sa Saturnom. U odnosima sa jednim poslovnim partnerom sa kojim poslujete duže vreme, doći će do razilaska u interesima i moguć je prekid saradnje. To bi vam moglo naneti štetu i gubitke. Pokušajte da neslaganja rešite postizanjem zajednički prihvatljivog rešenja. Kvadrat Jupitera sa Neptunom vas upozorava da se čuvate zamki konkurencije i nedobronamernih ljudi. Mogli biste lako postati žrtva nečijih spletki. Pripazite i na novac jer ćete biti skloni rizicima i pogrešnim investicijama. Konjunkcija Merkura sa Marsom će vam omogućiti da započnete novo poslovno partnerstvo i da sklopite nove ugovore. Ostvarićete uspeh u javnim nastupima i pravnim poslovima.
Nezaposleni Jarčevi će uspeti da se zaposle u javnim institucijama, a dobiće ponudu i za radno mesto u banci ili knjigovodstvenoj agenciji.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Trigon Venere sa Plutonom na početku juna probudiće vašu strastvenost, pa ćete na taj način poboljšati odnose sa voljenom osobom. Potrudićete se da u vašu vezu unesete više zabave, zajedničkih izlazaka, da odete na duže putovanje gde ćete moći da se posvetite jedno drugom. Obasipaćete partnera pažnjom i ispunjavaćete mu želje.
U drugoj polovini juna ćete naići na ozbiljne nesuglasice i razlike u stavovima i očekivanjima, što će biti izazvano opozicijom Marsa sa Saturnom. To će dovesti do zahlađenja, a ako se ne potrudite da nađete zajednički prihvatljivo rešenje, rizikujete da dođe do raskida veze. Iskreni i otvoreni razgovori će vam pomoći da ublažite napetosti.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete na početku juna osobu koja će u vama izazvati zaljubljenost na prvi pogled. Između vas i vaše nove simpatije će se za kratko vreme probuditi strasti i započećete vezu koja će biti puna dinamike i erotskog naboja. Osim što ćete se dobro slagati u seksu, ostvarićete i emotivnu bliskost za kratko vreme. S druge strane, nećete moći da izbegnete posesivnost i ljubomoru. Druga osoba će prejako uticati na vaše emocije. Mogućnost duge i skladne veze ipak postoji.
Nešto stariji Jarčevi će se potruditi oko osobe koja im se dopada i pokazaće zavidnu veštinu, šarm i strpljenje. To će vam doneti pažnju vaše simpatije, koja će vam pružiti šansu. Do kraja juna ćete ući u skladnu vezu punu lepih osećanja.

Zdravlje:

Potrebno vam je više kretanja i dosta odmora. Zdravlje će vam biti osetljivo. Najviše smetnji možete imati u predelu disajnih organa. Biće vam usporena cirkulacija, a osećaćete i pojačan hormonski disbalans. Odlazak na planinu radi čistog vazduha i izmeštanja od gradske buke i stresa će vam dobro doći. Praktikujte lakše fizičke vežbe radi bolje kondicije.
Vaša ishrana treba da se sastoji od namirnica koje u sebi sadrže vlakna i koje će poboljšati vašu probavu, a uz to i podstaći vaš organizam da izbacuje višak štetnih materija. Ražene i ovsene pahuljice sa jogurtom, šargarepa, kuvani krompir, integralni pirinač, uz voće kao što su jagode, urme i ananas vam se preporučuju. Meso i slatkiše jedite umereno.

Srećni brojevi:

2, 11, 16, 20, 25


vodolijaVODOLIJA

Posao:

Drage Vodolije,
Merkur će 4. juna ući u znak Raka i otvoriće vam mogućnost da proširite svoju ponudu u oblasti usluga. Očekuje vas naporan rad na nalaženju načina da oglasite poslove koje nudite tržištu i korisnicima jer ćete ustanoviti da imate manje korisnika usluga nego što ste planirali. Venera će 9. juna ući u znak Blizanaca. Doneće vam ideje o projektima koji su povezani sa kreativnošću. Imaćete uspeh u oblastima dizajna, zabave, estrade, u radu sa decom i mladima i u oblastima ugostiteljstva. Nailazićete na finansijske teškoće jer ćete biti skloni da investirate novac u oblasti koje će vam delovati profitabilno. To bi vam moglo naneti gubitke. U odnosima sa pojedinim saradnicima doći će do neslaganja i mogućeg prekida saradnje. Mars će 14. juna praviti opoziciju sa Saturnom, što vas upozorava da obratite pažnju na sve što vam deluje nejasno, kao i na mogućnost spletki od strane pojedinih osoba čiji je cilj da se nađu na vašem položaju ili da pribave korist na vašu štetu. Budite pažljivi u odnosima sa nadređenima i u radu na velikim i dugoročnim projektima.
Jupiter će 16. juna praviti kvadrat sa Neptunom. Mogućnost gubitaka ili finansijskih teškoća biće prouzrokovana nejasnim dogovorima ili pokušajem manipulacija od strane pojedinih saradnika. Gubitke na polju novca možete imati i kroz saradnju sa raznim društvenim institucijama i humanitarnim organizacijama. Uspećete da izbegnete veću štetu zahvaljujući sekstilu Saturna sa Neptunom, dok će vam konjunkcija Merkura sa Marsom omogućiti da pokrenete novi projekat iz oblasti usluga, gde ćete uspeti da ostvarite očekivani uspeh i zaradu. U trećoj dekadi juna je važno da posebnu pažnju obratite načinu kako rukujete novcem i kako ćete da rasporedite prihode i rashode. Izbegavajte veće investicije.
Nezaposlene Vodolije će dobiti poziv na razgovor za posao iz oblasti IT tehnologija i za poslove povezane sa izdavaštvom, komunikacijama ili uslugama. Imaćete velike šanse da dobijete stalno zaposlenje.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Sunce koje vlada vašim poljem ljubavi praviće kvadrat sa Neptunom i opoziciju sa Jupiterom, što će vam doneti nesuglasice sa partnerom u vezi zajedničkih finansija i planova u šta biste želeli da uložite zajednički novac. Partner će biti nezadovoljan time što provodite više vremena van kuće sa prijateljima. To može dovesti do ozbiljnih nesuglasica.
Izbegavajte neiskrenost i afere, jer bi vam to moglo ozbiljno ugroziti brak ili emotivnu vezu. Kako će doći do neslaganja između vas i voljene osobe u važnim pitanjima, budite spremni na kompromis. Treća dekada jula će vam doneti poboljšanje jer ćete imati ideje kako da rešite ili bar ublažite one probleme koji izazivaju najviše napetosti.

Ako ste slobodni:

Odgovaraće vam što više druženja i zabave i mnogo vremena ćete provoditi u izlascima i sa bliskim prijateljima. Upoznaćete osobu koja će vam se dopasti ali ćete otkriti da se radi o nekom ko nije slobodan i ko bi sa vama hteo da ima tajnu vezu. Ulazak u takvu vrstu veze će se pokazati kao težak i komplikovan po vas i odustaćete od toga. Daćete šansu osobi koja vam duže vreme poklanja pažnju. Ubrzo ćete uvideti da vam ni ta osoba ne donosi očekivano ispunjenje.
Nešto starije Vodolije će ući u vezu sa osobom koju će upoznati preko bliskog prijatelja. Već na početku će se veza pokazati promenljivom i nestabilnom. Požurili ste i sada je potrebno da se bolje upoznate. Ne donosite nagle odluke.

Zdravlje:

Opozicija Marsa koji prolazi kroz vaše polje zdravlja sa Saturnom činiće vas oslabljenim, podložnim povredama, upalama i vaš imunitet će biti slab. Bićete i povišeno osetljivi na stres što će izazivati psihosomatske tegobe. Neophodno je da preduzmete preventivne mere, da se više odmarate, nalazite način za psihofizičku relaksaciju i budete više u prirodi.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži gradivne i kalorične namirnice koje su lakše za probavu. Na jelovniku mogu da vam se nađu svakodnevno grašak, boranija, ovsene ili ražene pahuljice, pšenične mekinje i banane. Meso, mleko i mlečne proizvode jedite umereno. Umanjite unos suhomesnatih proizvoda i grickalica. Potreban vam je C i E vitamin.

Srećni brojevi:

2, 8, 14, 19, 26


ribaRIBE

Posao:

Drage Ribe,
Venera na početku juna pravi trigon sa Plutonom i omogućuje vam da poboljšate saradničke odnose i da iz toga profitirate. Imaćete dobar osećaj kako da izvučete najbolje iz vaših saradnika i osoba koje sa vama učestvuju u zajedničkim projektima. Merkur će 4. juna ući u znak Raka i vaše polje kreativnosti. Vaši planovi na ovom polju će se odvijati otežano jer će vam nedostajati potrebna podrška, pa ćete opet morati da se oslonite na svoju intuiciju više nego na razum i logiku. Dobro u svemu je da vam neće nedostajati ideje koje će vam omogućiti da postignete napredak i pored potencijalnih prepreka. Venera će 9. juna ući u znak Blizanaca i omogućiće vam da brzo i efikasno dovršite važne radne zadatke u predviđeno vreme i time otvorite mogućnost za neometano započinjanje novih projekata. Neslaganje sa nadređenima oko toga šta će biti prioritet i koji od najavljenih projekata treba prvi započeti dovešće do kašnjenja na samom početku, a to će biti prouzrokovano kvadratom Sunca sa Neptunom i opozicijom sa Jupiterom. Budite pažljivi u rukovanju novcem.
Mars će 14. Juna praviti opoziciju sa Saturnom i dovešće do raskida jedne saradnje zbog velike razlike u interesima i vaše sklonosti da ulazite u nepromišljene rizike. To će vam naneti gubitke koji će uz kvadrat Jupitera sa Neptunom dodatno dovesti do zastoja u razvoju novih projekata. Bićete skloni da nerealno sagledavate vaše mogućnosti i povlačićete pogrešne poteze koji će se negativno odraziti na vaše pozicije na poslu i zaradu. Od pomoći će vam jedino biti konjunkcija Merkura sa Marsom 18. juna koja će doprineti uspešnom započinjanju jednog kreativnog projekta. Treća dekada juna vam donosi promenljivu sreću. Izbegavajte rizične poteze. Ako budete pažljivi, uspećete da ostvarite najvažnije planove.
Nezaposlene Ribe će uspeti da dobiju novi posao u oblastima dizajna, zabave, ugostiteljstva i u oblastima komunikacija. Imaćete mogućnost honorarnog zaposlenja u sezonskim oblastima.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Opozicija koju će Sunce praviti sa Jupiterom koji vlada vašim poljem ljubavi doneće vam neslaganja sa partnerom oko zajedničkih ciljeva. Bićete nepopustljivi i nećete hteti da pristanete na kompromis. To će dovesti do svađe i do udaljavanja između vas i voljene osobe. Potrudite se da nađete način da rešite nesuglasice i pored nezadovoljstva koje ćete osećati.
Kvadrat Jupitera sa Neptunom činiće vas emotivno preosetljivim i smetaće vam svaka sitnica od strane partnera. Vi sami ćete biti preopterećeni obavezama. Da biste izbegli dalje komplikacije u emotivnoj vezi, nađite način da budete bar tokom vikenda bliski sa partnerom. Najbolje bi vam bilo da negde zajedno otputujete gde ćete imati vremena jedno za drugo.

Ako ste slobodni:

Osoba u koju ste zaljubljeni će vešto izbegavati da vas primeti i da se izjasni u pogledu toga da li će vam pružiti šansu za mogućnost sastanka ili bližeg upoznavanja. Sredinom meseca ćete konačno uspeti da joj privučete pažnju ali ćete se ibrzo razočarati jer ćete uvideti mnogo toga što će na vas delovati odbojno u pogledu vaše simpatije. Trebaće vam neko vreme da se oporavite od razočarenja i tek krajem juna ćete upoznati osobu koja će vas privući i koja će vam pokazati naklonost.
Nešto starije Ribe će nailaziti na teškoće u pokušaju da se približe osobi koja ih privlači. Mada će prepreke biti velike, nećete odustajati, što će vam na kraju doneti očekivanu nagradu. Naći ćete se nasamo sa vašom simpatijom.

Zdravlje:

Vaše zdravlje će biti osetljivo i promenljivo. Moguć je disbalans hormona i alergijske reakcije. Kontrolišite češće krvni pritisak jer će biti sklon variranju, posebno kada se budu dešavale nagle promene vremenskih prilika. Od treće dekade juna će vaš imunitet biti pojačan. Potrebno je da se više krećete i da vašu kondiciju održavate u optimalnoj formi.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od pretežno povrća koje možete da jedete većinom presno i jednim delom kuvano na pari. Najviše će vam prijati zeleno povrća, zelena salata, spanać, blitva i tikvice, a nakon toga korensko kao što su krompir, šargarepa i celer. Od voća uzimajte jagode i trešnje. Meso i proizvode od mesa izbegavajte. Potreban vam je magnezijum.

Srećni brojevi:

8, 13, 17, 21, 24


Mjesečni horoskop za jun 2019. pripremio astrolog Igor Pavluković za MesecniHoroskop.com! Strogo je zabranjeno preuzimanje mjesečnog horoskopa bez navođenja i linkovanja izvora!