Mjesečni horoskop za JUN 2021.

Pogledajte najdetaljniji mjesečni horoskop za mjesec jun 2021. koji vam je pripremio naš astrolog Igor Pavluković!

Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN

Posao:

Dragi Ovnovi,
Venera će 2. juna ući u znak Raka i doneće vam mogućnost da započnete sa poslom koji je povezan sa radom od kuće. Uspeh vas očekuje ako se bavite prodajom nekretnina i dizajnom enterijera, kao i prodajom luksuznih predmeta za domaćinstvo. Sunce će praviti trigon sa Saturnom i uspećete da postignete dugoročne sporazume i saradnju sa osobama koje su na višem položaju od vašeg, sa društvenim i državnim preduzećima i institucijama, kao i sa arhitektama i građevinskim preduzećima. Venera će praviti trigon sa Jupiterom i doneće vam mogućnost da profitirate od ulaganja u nekretnine i od povoljnog razvoja jednog projekta kojeg čuvate u tajnosti. S druge strane, 5. juna će Merkur praviti kvadrat sa Neptunom i to će vam doneti ogovaranja i spletke od strane nedobronamernih osoba, a koje će negativno uticati na vaše poslovanje. Mars će praviti opoziciju sa Plutonom, što će dovesti do prekida jednog projekta jer više neće biti moguće prikupiti sredstva da bi se realizovao. To vam može naneti gubitke. Nailazićete i na sukobe sa saradnicima na poslu.
Pomračenje Sunca će se 10. juna odigrati u Blizancima i dovešće do propasti nekih vaših planova, kao i do velikih teškoća u organizovanju aktuelnih radnih zadataka. Mars će 11. juna ući u znak Lava, što će vam omogućiti da pokrenete nešto novo na polju zabave i kreativnosti. Imaćete više energije, motivacije i istrajnosti za ostvarenje ciljeva i vaš autoritet će doći do boljeg izražaja. Saturn će 15. juna praviti kvadrat sa Uranom i prouzrokovaće iznenadne probleme na polju saradnje koje će dovesti do finansijskih gubitaka i teškoća. Merkur će krenuti direktno 22 juna i nastavićete pregovore oko važnih poslova tamo gde ste ih prekinuli. Bićete dobro organizovani i uspećete da se izvučete iz finansijskih teškoća.
Nezaposleni Ovnovi će biti u mogućnosti da dobiju posao u oblastima trgovine, komunikacija, građevinarstva i industrije. Honorarni i sezonski poslovi vam mogu doneti povoljnu zaradu.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Venera će 2. juna ući u znak Raka i praviće nakon toga trigon sa Jupiterom. Posvetićete se vašoj porodici i pružaćete podršku vašim najbližima. Sa voljenom osobom ćete se oko svega moći složiti i zajedničkim snagama ćete preurediti vaš životni prostor. Sekstil Venere sa Uranom doneće vam niz plodnih ideja kako da uživate u zajedničkom vremenu.
Venera će 21. juna praviti trigon sa Neptunom. Imaćete dobar osećaj šta je vašem partneru potrebno da bi se osećao srećnim i voljenim i to ćete mu pružiti. Venera će 24. juna praviti opoziciju sa Plutonom, što može dovesti do ozbiljnih problema u odnosu sa partnerom i pojačane ljubomore. Neophodno je da budete otvoreni na kompromis zbog rešenja.

Ako ste slobodni:

Osećaćete pojačanu potrebu da upoznate osobu uz koju biste mogli da se skrasite u dugoj i ozbiljnoj vezi. Več na početku juna, ulaskom Venere u znak Raka, upoznaćete nekog ko je emotivan tip i ko će umeti da vam pruži pažnju, razumevanje i ko će imati pravi pristup vašim emotivnim potrebama. Počećete da se viđate i više vremena da provodite zajedno. Pojaviće se obostrana osećanja ali ćete se u početku osećati neodlučno i nesigurno. Do kraja meseca ćete spontano započeti vezu.
Stariji Ovnovi će biti povučeniji nego obično i izbegavaće avanture koje su ih do nedavno privlačile. Upoznaćete osobu koja će u vama probuditi duboka osećanja i koju ćete doživeti kao sudbinskog partnera. Zaljubićete se i ući ćete u vezu.

Zdravlje:

Prva dekada juna vam donosi pojačani umor, meteoropatske smetnje i sklonost alergijama. Biće vam potrebno više odmora. Nađite način da slobodno vreme provodite na mestima gde je vazduh čist. Merkur će u trećoj dekadi juna krenuti direktno, što će doprineti jačanju vašeg imuniteta i boljem zdravlju. Bićete više u pokretu, što će vam izuzetno prijati.
Vaša ishrana treba da sadrži namirnice koje su u osnovi bazne kako bi vaš organizam imao potrebnu ravnotežu. Jedite od povrća celer, peršun, paradajz, crni luk, patlidžan i krastavce. Od žitarica uzimajte proso, soju, heljdu i susamovo seme. Od voća jedite pomorandže, smokve, mango i trešnje. Za dodatak jelima uzimajte masline, med i morske alge.

Srećni brojevi:

2, 7, 15, 19, 23


bikBIK

Posao:

Dragi Bikovi,
Venera će ući u znak Raka 2. juna i doneće vam bolji pristup saradnicima i klijentima u pregovorima i u trgovini. Trigon Sunca sa Saturnom će vam doneti uspon u karijeri i siguran položaj, kao i stabilnu i uvećanu zaradu od dugoročnih projekata, građevinske industrije, saobraćaja i investicija u oblasti IT industrije i komunikacija. Trigon Venere sa Jupiterom omogućiće vam poboljšanje saradnje i neometanu koordinaciju između vas i vaših saradnika, kao i dobitke kroz međunarodnu trgovinu i transport robe na duge relacije. Potrebno je da se čuvate sumnjivih transakcija i pripazite na kretanje vrednosti valuta na tržištu jer bi moglo da dođe i do manjih gubitaka zbog kvadrata Merkura sa Neptunom. Opozicija Marsa sa Plutonom će 5. juna dovesti do prekida jednog važnog ugovora ili saradnje sa firmom iz inostranstva, što će se negativno odraziti na vaše ukupno poslovanje. Pokušajte da to izbegnete kompromisnim rešenjem. Pomračenje Sunca u znaku Blizanaca 10. juna vam može naneti ozbiljne gubitke zbog loše procene u rukovanju finansijama.
Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem u drugoj dekadi juna će vam pomoći da nadoknadite deo gubitaka koje ste imali usled nepovoljnih planetarnih uticaja. Mars će 11. juna ući u znak Lava i bićete u mogućnosti da pokrenete nove projekte iz oblasti proizvodnje, kao i da nabavite nova i neophodna radna sredstva. Imaćete uspeha u privatnom sektoru i radu od kuće. Saturn će 15. juna praviti kvadrat sa Uranom, što može dovesti do nepredviđenih promena na vašem poslu koje bi mogle da dovedu do vašeg gubitka položaja i teškoća u razvoju prioritetnih projekata. Izbegavajte donošenje ishitrenih odluka. Merkur će krenuti direktno 22. juna i omogućiće vam da se bolje organizujete na polju finansija.
Nezaposleni Bikovi će imati dobre šanse za dobijanje novog zaposlenja u oblastima trgovine, transporta, usluga i građevinske industrije. Nije povoljno vreme za pokretanje sopstvenog biznisa.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Opozicija Marsa sa Uranom 5. juna dovešće do ozbiljnih nesuglasica između vas i vašeg partnera zbog zauzimanja suprotnih stavova u vezi zajedničkih interesovanja i naglih, impulsivnih reakcija koje ćete oboje imati zbog toga. Ulazak Marsa u znak Lava će vam pomoći da ublažite neslaganja, ali ćete i dalje biti skloni napetosti i povremenim svađama.
Druga polovina juna će vam proteći uglavnom u boljim odnosima jer ćete se više nego obično usmeriti na poboljšanje porodičnih odnosa i započećete zajedničke radove na preuređenju vašeg životnog prostora. Više ćete upražnjavati zajedničke aktivnosti kod svoje kuće i u krugu vaših najbližih, što će doprineti da vaša veza opet bude skladna.

Ako ste slobodni:

Početak juna vam donosi strastvenu avanturu koja će biti kratka ali puna erotskog naboja i u koju ćete uleteti nepromišljeno, da biste ubrzo shvatili da se sa drugom stranom slažete samo u intimnim odnosima i ni u čemu drugom. Zbog toga ćete iz tog odnosa izaći isto tako brzo kao što ste ušli. U drugoj polovini juna ćete upoznati osobu koja će u vama probuditi potrebu da se skrasite u dugoj vezi i otkrićete da vam ta osoba u potpunosti odgovara za takav tip veze.
Stariji Bikovi će na vrlo neprijatan način prekinuti odnos sa osobom sa kojom su se često viđali i sa kojom su želeli da uđu u vezu. To će vas činiti jedno vreme povučenim ali ćete u drugoj polovini juna upoznati osobu koja će vam se dopasti.

Zdravlje:

Trigon Venere sa Jupiterom će vam doneti odlično zdravlje u prvoj polovini juna. Dobre rezultate će vam doneti i zdrava ishrana koju ćete praktikovati, kao i psihofizička relaksacija koju ćete svakodnevno upražnjavati. Za bolje zdravlje će vam koristiti i joga vežbe koje možete raditi i kod kuće. Druga polovina juna vam donosi stabilno zdravlje i više energije.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su lako svarljive i koje sadrže vlakna. To su pasulj, sočivo, ječam, raž, zob, pšenica i heljda. Jedite više šargarepe, paradajza, spanaća i krompira, kao karfiol, brokoli i kelj. Od voća će vam prijati maline, brusnice, borovnice, jagode, jabuke, banane, ananas i kivi. Od začina koristite cimet, kurkumu i crni biber.

Srećni brojevi:

2, 8, 16, 20, 25


blizanciBLIZANCI

Posao:

Dragi Blizanci,
Venera će na početku juna ući u znak Raka i doneće vam dobar osećaj gde da investirate. Najviše koristi ćete imati kroz investicije u nekretnine. Trigon Sunca sa Saturnom će vam omogućiti da proširite vaše poslovanje i ostvarite dugoročnu stabilnost i uspeh. Oblasti obrazovanja i organizovanje seminara će vam doneti sigurne pozicije. Venera će 4. juna praviti trigon sa Jupiterom i doneće vam mogućnost da ostvarite napredak na polju karijere i ostvarite veliku zaradu kroz kreativne projekte, kao i kroz vaše stručne sposobnosti koje će biti tražene. S druge strane, budite pažljivi u vezi donošenja važnih odluka, planiranja i organizacije jer nećete moći da važne stvari na poslu sagledate jasno zbog kvadrata Merkura sa Neptunom, zbog čega možete napraviti propuste i biti na gubitku. Pomračenje Sunca u vašem znaku 10. juna vam može doneti pad sa položaja i nekakva šteta će biti nanesena vašem ugledu. Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem će vam pomoći da znatno popravite štetu i pokrenete nešto novo što će vam povratiti ugled i istaći vaše rukovodeće sposobnosti.
Saturn će 15. juna praviti kvadrat sa Uranom, što će vam doneti neočekivane teškoće u razvoju velikih i dugoročnih projekata zbog nepovoljnih kretanja na tržištu na koja nemate nikakvog uticaja, a koja su prouzrokovana spoljnim faktorima. Trigon Venere sa Neptunom će vam doneti dobar osećaj u kom pravcu da usmerite vaše napore i uspećete da uvećate vašu zaradu kroz trgovinu hemijskim proizvodima, bojama, materijalom za završne radove u građevinarstvu, pićem i prehrambenom robom. Merkur će 22. juna krenuti direktno i postaćete efikasniji u organizaciji i oblastima komunikacije. Trigon Sunca sa Neptunom će vam dati dobar osećaj za rukovođenje, što će učvrstiti vaše pozicije.
Nezaposleni Blizanci će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima trgovine, menadžmenta, prosvete i zabave. Ako imate u planu pokreta nje sopstvenog biznisa, jun vam je povoljan za to.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Trigon Venere sa Jupiterom u prvoj dekadi juna donosi vam ostvarenje važnih zajedničkih ciljeva u odnosima sa voljenom osobom što će uneti više sklada u vašu vezu. Imaćete dobar osećaj za potrebe vašeg partnera. Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem će vam omogućiti da prevaziđete ranija neslaganja i unesete neophodno osveženje u vašu vezu.
Jupiter će krenuti retrogradno 20. juna, što će vas usmeriti da se posvetite rešavanju svega što ste zapostavili u vašem odnosu sa voljenom osobom. Potrudite se da nadoknadite propuštene zajedničke trenutke i da vašem partneru pružite više podrške i pažnje. Trigon Sunca sa Jupiterom će vam omogućiti da najbolje od sebe pružite partneru na obostranu radost.

Ako ste slobodni:

Zahvaljujući trigonu Venere sa Jupiterom u prvoj dekadi juna, upoznaćete osobu koja će vam već na prvi pogled delovati kao vaša srodna duša i sa kojom ćete vrlo brzo izgraditi odnos pun poverenja i razumevanja, a nakon toga će se pojaviti i obostrane emocije. U drugoj polovini juna ćete veliki deo slobodnog vremena provoditi zajedno i bićete zaljubljeni, što će dovesti do početka skladne emotivne veze koja ima mogućnost da bude duga. Počećete da planirate zajedničke ciljeve.
Stariji Blizanci će uspeti da privuku pažnju osobi koja im se duže vreme dopada i započeće novu vezu. U drugoj polovini juna će se pojaviti osoba sa kojom ste ranije bili u skladnoj vezi i navešće vas na razmišljanje da li da obnovite tu vezu.

Zdravlje:

Opozicija Marsa sa Plutonom u prvoj polovini juna donosi vam pad imuniteta, što može dovesti do upale u predelu grla, kao i do bolova u kostima, posebno u leđima. Izbegavajte preterane fizičke napore. Biće vam osetljiv i želudac. Druga polovina juna vam donosi bolje zdravlje ali je neophodno da se više krećete i da više vremena provodite u prirodi.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su pune vitamina i proteina kako bi vaš organizam razvio jači imunitet. Od povrća jedite peršunov koren i list, tikvice, bundevu, prokelj i krompir. Od voća jedite nar, jabuke, grejpfrut, kruške i urme. Ribu i meso jedite umereno, isto kao i mleko i mlečne proizvode. Izbegavajte brzu hranu, slatkiše i alkoholna pića.

Srećni brojevi:

7, 11, 14, 18, 25


rakRAK

Posao:

Dragi Rakovi,
Venera će 2. juna ući u vaš znak, što će vam omogućiti da poboljšate vaše poslovne odnose i budete ljubazni i predusretljivi u pristupu klijentima, kolegama i saradnicima, a to će vam doneti više popularnosti i uspeha u svemu gde treba da ispoljite svoje lične kvalitete i rukovodeće sposobnosti. Trigon Venere sa Jupiterom će vam doneti dobitke kroz oblasti obrazovanja, turizma, saradnje sa inostranim partnerima i investicije u nove metode poslovanja. Imaćete koristi i dobitke od poslovn ih putovanja i sklapanja novih ugovora i sporazuma. Mars će 5. juna praviti opoziciju sa Plutonom i dovešće do prekida saradnje sa jednim poslovnim partnerom zbog sukoba u interesima, kao i zbog nekorektnih postupaka prema vama, što će vas naljutiti. Izbegavajte poslovanje sa osobama koje vam ne ulivaju poverenje. Pomračenje Sunca u znaku Blizanaca 10. juna dovešće do toga da vam bude ugrožen status na poslu i ugled zbog spletki tajnih neprijatelja ali i vaših ranijih propusta. Po svaku cenu izbegavajte bilo kakve nezakonite radnje jer biste mogli da se nađete na gubitku.
Mars će 11. juna ući u znak Lava i doneće vam jaku motivaciju da se potrudite oko poboljšanja vašeg finansijskog stanja. U tom smeru ćete organizovati konstruktivne akcije i ostvariti dobitke. Saturn će 15. juna praviti kvadrat sa Uranom, što će prouzrokovati neočekivane zastoje i teškoće u platnom prometu i u odnosima sa saradnicima. Izbegavajte da se zadužujete jer bi vam to moglo naneti štetu i gubitke. Novi vidovi saradnje mogu da se pokažu neproduktivnim. Sunce će 21. juna ući u vaš znak i vaš autoritet i rukovodeće sposobnosti će doći do boljeg izražaja, što će vam pomoći da ostvarite stabilnost i bolje pozicije u poslu. Merkur će 22. juna krenuti direktno i nastavićete da razrađujete tajne planove i ostvarite dobitke.
Nezaposleni Rakovi će imati sreće u nalaženju novog zaposlenja u oblastima finansija, menadžmenta i javnosti. Ovo vam je povoljan mesec za pokretanje sopstvenog biznisa.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Trigon Sunca sa Saturnom u prvoj dekadi juna doneće vam stabilnost u odnosu sa partnerom. Imaćete više vremena jedno uza drugo i za prijatne intimne trenutke, a uspećete i da uvećate kućni budžet i da ostvarite jedan važan zajednički cilj. Pružićete podršku voljenoj osobi tamo gde se to pokaže najpotrebnije i u vama će moći da nađe emotivni oslonac.
Kvadrat koji će Saturn 15. juna praviti sa Uranom doneće vam velika neslaganja sa partnerom oko ulaganja zajedničkih finansija i aktivnosti sa zajedničkim prijateljima. Želećete da nešto promenite i unesete nešto novo u vašu emotivnu vezu ali vašem partneru neće odgovarati bilo kakve promene i imaće otpor prema vašim predlozima. Moguće su i svađe.

Ako ste slobodni:

Ozbiljna osoba sa autoritetom koja drži do sebe i zrači pouzdanjem i ugledom, privući će vam pažnju. Pokušaćete da se bolje upoznate i u početku će vam se dopasti što se radi o osobi koja ima jasne stavove i principe. Imponovaće vam što uvažava vaša mišljenja. Već sredinom meseca ćete primetiti da između vas postoje nepremostive razlike, jer će vaša nova simpatija biti previše slobodnih shvatanja za vaš ukus. Uvidećete da se najviše ne uklapate u emotivnom pogledu.
Nešto stariji Rakovi će imati susret sa osobom sa kojom su ranije bili u vezi i privući će ih osećaj kako bi mogli probati ponovo. Već sredinom meseca ćete naići na vrlo slične situacije koje su vas i prošli put navele da prekinete tu vezu.

Zdravlje:

Prva polovina juna vam donosi dobro zdravlje, sklad i ravnotežu u organizmu kao i pojačanu otpornost na stres. Praktikovanje joge ili nekog sličnog sistema fizičkih vežbi će imati isceljujući uticaj na vas. U drugoj polovini juna će Jupiter krenuti retrogradno i dovešće do pada vašeg imuniteta. Moguć je hormonski disbalans i povišen šećer u krvi.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su lako svarljive i koje sadrže biljna vlakna. Od povrća jedite grašak, karfiol, kupus, cveklu, pasulj, kelj i šargarepu. Od voća jedite avokado, kruške, pomorandže, jabuke, šljive, jagode i kivi. Od žitarica uzimajte raž, ječam i heljdu. Umereno jedite sir sa maslinama i od mesa piletinu i ribu. Izbegavajte slatkiše.

Srećni brojevi:

4, 9, 16, 20, 23


lavLAV

Posao:

Dragi Lavovi,
Venera 2. jula ulazi u znak Raka i donosi vam nove mogućnosti za uvećanje vaših prihoda kroz pokretanje jednog projekta koji je planiran u tajnosti i koji će vam omogućiti da se probijete na tržište ispred konkurencije. Uspeh vas očekuje ako se bavite zdravstvom i administracijom. Trigon Sunca sa Saturnom će vam omogućiti da učvrstite saradnju i sklopite nove ugovore. Porašće vaša popularnost u javnosti i privući ćete više klijenata. Trigon Venere sa Jupiterom doneće vam dobar osećaj za tokove novca, investicije, transakcije i akcije na berzi, što će vam omogućiti da znatno uvećate saldo na vašem računu. Čuvajte se zamki tajnih neprijatelja 5. juna kada Mars bude pravio opoziciju sa Plutonom. Neko će pokušati da vas lažnom informacijom navede na pogrešan potez koji vam može naneti gubitke. Pomračenje Sunca koje će se odigrati u Blizancima 10 juna doneće vam teškoće u saradničkim odnosima i prekid jednog važnog poslovnog odnosa. Ubrzo će vam konjunkcija retrogradnog Merkura sa Suncem doneti rešenje ovih problema i početak nove, uspešne i isplative saradnje.
Mars će 11. juna ući u vaš znak i počećete da pokazujete izrazite rukovodeće veštine, da pokrećete nove projekte i da upravljate kako svojim obavezama, tako i podređenim osobljem. Saturn će 15. juna praviti kvadrat sa Uranom, što vas upozorava da budete pažljivi u pogledu odnosa sa poslovnim partnerima. Na velike teškoće ćete nailaziti u oblastima javnosti. Vaš pokušaj da uvedete nove metode u vaš način rada neće naići na dobar prijem kod klijenata. Početkom treće dekade juna Jupiter će krenuti retrogradno i doći će do usporavanja platnog prometa i teškoća prilikom naplate potraživanja. Merkur će krenuti direktno 22. juna i vaši saradnički odnosi će početi da funkcionišu efikasnije i bolje.
Nezaposleni Lavovi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima finansija, zdravstva, trgovine, administracije i u odnosima sa javnošću.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Trigon Sunca sa Saturnom u prvoj dekadi juna doneće vam ostvarenje zajedničkih želja i planova što će uneti stabilnost u vaš odnos sa voljenom osobom. Više ćete izlaziti i družiti se sa zajedničkim prijateljima. Ispunićete jednu veliku želju voljenoj osobi, što će doprineti još boljem kvalitetu vašeg odnosa. Jedno drugom ćete pružati iskrena osećanja.
Sredinom juna Saturn će praviti kvadrat sa Uranom i dovešće do neslaganja između vas i vašeg partnera oko važnih zajedničkih ciljeva. Vaš partner će želeti velike promene i nešto sasvim novo u vašoj vezi, dok ćete vi biti protiv svega toga jer će vam odgovarati ovako kako je sada. To će dovesti do ozbiljnog zahlađenja. Pokušajte da se dogovorite.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete u prvoj dekadi juna osobu koja će na vas ostaviti utisak svojim intelektualnim sposobnostima, znanjem, iskustvom i nesvakidašnjim stavovima. Osim toga, privući će vas i svojim izgledom. Počećete da se često viđate i da razmenjujete ideje i mišljenja. Od sredine meseca će vam postati jasno da od vaše nove simpatije nije zainteresovana za razmenu emocija. Neko novi ko će biti spreman da vam pruži i emocije i više od toga vam dolazi krajem meseca.
Nešto stariji Lavovi će početkom juna ući u vezu sa osobom sa kojom se duže vreme viđaju i izlaze. Od samog početka ćete uvideti da ste pogrešili i da se u mnogim stvarima u vašoj vezi ne slažete. Do kraja meseca ćete prekinuti ovu vezu.

Zdravlje:

Zdravlje će vam biti stabilno u prvoj polovini juna. Bićete u dobroj kondiciji i praktikovaćete svakodnevne rekreativne fizičke vežbe i šetnju. U drugoj polovini juna zbog kvadrata Saturna sa Uranom bićete više nego obično osetljivi na stresne situacije koje će kod vas izazivati psihosomatske smetnje. Biće vam neophodne i vežbe za leđa i zglobove, kao i za vrat.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su bazne i pune vitamina. Potrebno vam je više voća i voćnih sokova, a prijaće vam i biljni čajevi. Jedite smokve, trešnje i dinje. Od povrća će vam prijati celer, peršun, paradajz, krastavac i prokelj. Od mlečnih proizvoda uzimajte pavlaku i jogurt. Jedite med, masline. Izbegavajte meso, beli hleb i testeninu.

Srećni brojevi:

7, 13, 15, 18, 22djevicaDJEVICA

Posao:

Drage Device,
Venera će 2 juna ući u znak Raka i doneće vam povoljne mogućnosti da započnete obostrano korisnu saradnju sa dizajnerima, arhitektama i kreativnim osobama. Trigon Sunca sa Saturnom vam donosi mogućnost napretka u karijeri, uspon na više i bolje pozicije i uspeh kroz oblasti usluga i menadžmenta. Očekuje vas stabilno poslovanje u velikim i dugoročnim projektima. Trigon Venere sa Jupiterom će vam omogućiti veliki uspeh u javnosti, dobitke kroz zajedničke poslove sa poslovnim partnerima i dobru koordinaciju sa saradnicima. Timski rad će biti podržan. Uspeh vas očekuje ako se bavite administracijom, pravom i ekonomijom. Merkur će 5. juna praviti kvadrat sa Neptunom, što vas upozorava na moguće propuste u planovima i dogovorima koje bi vam mogle doneti smetnje u zajedničkom radu. Sve što vam deluje nejasno proverite još jednom. Izbegavajte bilo kakvu vrstu rizičnih aktivnosti i investicija. Opozicija Marsa sa Plutonom će vam doneti prekid jedne važne saradnje zbog razilaženja u interesima. Moguća su neslaganja i sukobi sa nadređenima.
Pomračenje Sunca 10. juna u znaku Blizanaca će se nepovoljno odraziti na vaše celokupno poslovanje i može dovesti do propasti jednog plana zbog čega bi vaš položaj i status mogli biti ugroženi. Konjunkcija retrogradnog Merkur sa Suncem će vam pomoći da prevaziđete krizu i pokrenete projekat koji je bio odložen. Mars 11. juna ulazi u znak Lava i daje vam snagu da savladate spletke vaših tajnih neprijatelja i probijete se ispred konkurencije. Saturn će 15. juna praviti kvadrat sa Uranom i doneće vam ozbiljne probleme na polju usluga. Vaš pokušaj da nešto promenite i ubacite nove usluge, izazvaće nezadovoljstvo vaših korisnika i klijenata. Merkur će 22. juna krenuti direktno i počećete da rešavate zastoje i teškoće.
Nezaposlene Device će imati povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima komunikacija, zabave, dizajna, računovodstva i administracije.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Trigon Venere sa Jupiterom proširiće vaš emotivni kapacitet i voljenoj osobi ćete pružati mnogo pažnje, iskrenih osećanja i ispunićete joj jednu veliku želju. Unećete više zabave i izlazaka u vašu vezu i organizovaćete prijatne intimne i romantične trenutke. Kvadrat Merkura sa Neptunom će prouzrokovati nesporazume oko zajedničkih ciljeva.
Jupiter će 20 juna krenuti retrogradno u vašem polju ljubavi, što će vas usmeriti ka rešavanju važnih stvari u vašoj vezi jer ćete primetiti da vam i pored sklada koji ste postigli u proteklom periodu još uvek nešto nedostaje da biste mogli da imate dovoljno bliskosti sa voljenom osobom. Trigon Sunca sa Jupiterom će vam pomoći da se uskladite oko zajedničkih želja.

Ako ste slobodni:

Jun vam donosi mogućnost da upoznate nekog ko bi vam u velikoj meri odgovarao kao partner i sa kim biste imali mnogo zajedničkog. Trigon Venere sa Jupiterom doneće vam poznanstvo sa osobom koja je društvena, obrazovana, kulturna i koja će vam prići na pravi način i pokazati šta oseća prema vama. Očekuju vas česti izlasci, druženja i zabava. Imaćete osećaj da ste našli nekoga ko vam u svemu odgovara. Osećanja će biti obostrana. Započećete slobodnu vezu za sada.
Nešto starije Device će preko zajedničkog prijatelja upoznati osobu koja će im se na prvi pogled dopasti i doći će obostranog zaljubljivanja. Počećete da se viđate i ubrzo ćete otkriti da imate mnogo zajedničkog. Započećete vezu.

Zdravlje:

Prva polovina juna vam donosi uglavnom stabilno zdravlje i više fizičkih aktivnosti. Prijaće vam da izlazite u prirodu na sunce i čist vazduh gde možete praktikovati rekreativne fizičke vežbe. Sredinom meseca će vam kvadrat Saturna sa Uranom doneti pojačanu osetljivost na stresne okolnosti, što će prouzrokovati psihosomatske smetnje. Više se odmarajte.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice pune proteina i vitamina, a koje su ujedno i lake za probavu. Jedite belo pileće meso i ribu svakog dana. Jaja, jogurt i sir su vam važni izvori proteina. Od povrća karfiol, brokoli, prokelj, pasulj i grašak. Od voća jedite banane i od orašastih plodova kikiriki, orah i badem. Izbegavajte brzu hranu i alkoholna pića.

Srećni brojevi:

2, 6, 14, 17, 21


vagaVAGA

Posao:

Drage Vage,
Venera će 2. juna ući u znak Raka i u vaše polje posla i karijere. Pružiće vam se mogućnost da pokrenete nove projekte koji su povezani sa estetikom, dizajnom, umetnošću, zabavom i radom sa klijentima. Pojačaće se vaš osećaj da stvarate obostrano korisne i profitabilne poslovne odnose i nalazićete pristup vašim klijentima koji će vam doneti porast popularnosti i uspeha u radu. Trigon Venere sa Jupiterom doneće vam veliku zaradu i uspeh u oblasti usluga. Dobitke ćete ostvariti ako se bavite pružanjem kozmetičkih, estetskih i edukativnih usluga. Mars će 5. juna praviti opoziciju sa Plutonom što će vam doneti previše opterećenja i pritisaka da ispunite više rokova nego što to realno možete da postignete. Bez obzira na to što ćete postići veću produktivnost, neke rokove ćete morati da pomerite zbog čega ćete imati probleme sa nadređenima, a i jedan važan posao bi mogao da se prekine i da se nađete na gubitku. Pomračenje Sunca 10. juna u znaku Blizanaca će vam doneti teškoće u poslovima koji su povezani sa inostranstvom. Izostaće podrška koju očekujete.
Mars će 11 juna ući u znak Lava i doneće vam pogodne mogućnosti za pokretanje nove saradnje sa osobama koje su prirodni lideri i koji umeju da rukovode. Venera će praviti sekstil sa Uranom, što će vam omogućiti da ostvarite neočekivane dobitke kroz realizaciju novih ideja i kroz oblasti elektronike i IT tehnologija. Saturn će 15. juna praviti kvadrat sa Uranom i bićete skloni upuštanju u rizične finansijske situacije. Izbegavajte investicije u kriptovalute i bilo šta novo na tržištu jer vam se investicija neće isplatiti. Trigon Venere sa Neptunom u trećoj dekadi juna će vam doneti uspeh u kreativnim projektima i u oblasti usluga. Merkur kreće direktno 22. juna i počećete da rešavate zastoje u pregovorima.
Nezaposlene Vage će imati povoljne mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima IT industrije, usluga, kozmetike, ugostiteljstva i u pravnim oblastima.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Opozicija Marsa sa Plutonom u prvoj dekadi juna činiće vas razapetim između poslovnih i porodičnih obaveza zbog čega ćete biti napeti i imaćete ozbiljne nesuglasice sa voljenom osobom jer nećete moći da se međusobno uskladite. Neophodno je da se potrudite da postignete zajednički prihvatljivo rešenje. U protivnom bi moglo doći do privremenog razdvajanja.
Mars će 11. juna ući u znak Lava i imaćete više motivacije da organizujete zajedničke izlaske i druženja sa zajedničkim prijateljima. Potrudićete se da voljenoj osobi zadovoljite potrebe u emotivnoj vezi i da joj ispunite one želje koje budete u mogućnosti. To će znatno poboljšati vašu vezu i uneti neophodne promene i dinamiku. Probudiće se i vaše strasti.

Ako ste slobodni:

Na početku juna ćete odustati od pokušaja da privučete osobu koja vam se duže vreme dopada jer ćete saznati nešto o njoj što će vas razočarati i čak ćete biti spremni da donedavnoj simpatiji u lice kažete sve što vam leži na duši. U drugoj dekadi juna ćete upoznati nekog novog ko će u vama probuditi strasti, ko će umeti da vas pokrene i motiviše i sa kim ćete vrlo brzo ući u skladne intimne odnose. U početku će vaša veza biti slobodnog tipa ali je moguće da vremenom bude ozbiljna.
Starije Vage će imati mnogo zabave i uživaće u kretanju i upoznavanju zanimljivih ljudi. Sa jednom osobom ćete osetiti snažnu obostranu privlačnost i erotski naboj. Započećete avanturu koja ima šanse da se pretvori u emotivnu vezu.

Zdravlje:

Velikim delom juna će vaše zdravlje biti stabilno. Bićete u pokretu i praktikovaćete svakodnevnu psihofizičku relaksaciju, što će vam pomoći da budete uvek odmorni i puni pozitivne energije i da budete otporni na stresne okolnosti. Od 20. juna kada Jupiter krene retrogradno bićete podložni hormonskom disbalansu, lakšim disajnim smetnjama i otežanoj cirkulaciji.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su kalorične i sa visokim sadržajem vitamina i proteina. Jedite više voća, povrća i integralnih žitarica. Prijaće vam kikiriki, suncokret, susam i badem. Ubacite kukuruz u ishranu. Od povrća jedite salatu, paradajz, beli luk i tikvice. Od voća uzimajte jabuke, trešnje, višnje, kajsije i banane. Izbegavajte slatkiše i kafu.

Srećni brojevi:

6, 10, 17, 21, 25


skorpijaŠKORPIJA

Posao:

Dragi Škorpioni,
Venera će 2. juna ući u znak Raka i doneće vam više podrške za važne projekte od osoba koje su vam naklonjene i koje su u mogućnosti da vam pruže pomoć ili da investiraju u vaše projekte. Koristi ćete imati i od saradnje sa inostranim preduzećima. Trigon Sunca sa Saturnom će vam doneti stabilan platni promet i na vreme ćete dovršiti prioritetne radne zadatka. Dobitke ćete ostvariti kroz oblasti građevinarstva i poljoprivrede. Venera će praviti trigon sa Jupiterom, što će pojačati vaš osećaj za dobitne investicije. Ulazak u jedan poslovni i finansijski rizik će vam se višestruko isplatiti. Dobici vas očekuju kroz zabavu, dizajn i kreativne projekte. Mars će 5. juna praviti opoziciju sa Plutonom i dovešće do propasti pregovora o uvođenju novih tehnologija u vaš posao, zbog čega vaši planovi povezani sa oblastima trgovine, saobraćaja i komunikacije neće moći da se ostvare. Pomračenje Sunca u Blizancima 10. juna uticaće nepovoljno na vaš platni promet i doneće vam gubitke i zastoje. Izbegavajte da se zadužujete. Do poboljšanje će doći u poslovnim i javnim odnosima.
Mars će 11. juna ući u znak Lava i vaše polje posla, što će vas usmeriti ka važnim ciljevima i pojačati vašu motivaciju, rukovodeće sposobnosti i takmičarski duh. Moguć je napredak u karijeri zahvaljujući vašoj efikasnosti. Saturn će 15. juna praviti kvadrat sa Uranom, što će dovesti do sukoba u interesima između vas i jednog poslovnog partnera, zbog čega može doći do zastoja u radu ili do prekida partnerstva, što bi za posledicu imalo odlaganje važnih rokova i gubitke. Merkur će 22. juna krenuti direktno i uspećete da rešite deo zastoja u platnom prometu i da naplatite jedan deo vaših potraživanja. Venera će 27. juna ući u znak Lava i doneće vam bolji osećaj za lepotu i dizajn, kao i bolji osećaj za poslovne odnose.
Nezaposleni Škorpioni će imati povoljne okolnosti za dobijanje zaposlenja u oblastima javnosti, prava, ekonomije, finansija, dizajna i zabave.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Venera će na početku juna ući u znak Raka i omogućiće vam da se uskladite sa voljenom osobom oko rada na zajedničkim ciljevima i ostvarite željene rezultate, što će pojačati vašu bliskost. Trigon Venere sa Jupiterom pružiće vam mogućnost da otputujete sa partnerom na mesto gde ćete dobro da se provedete. Unećete više zabave i radosti u vašu emotivnu vezu.
Venera će u drugoj dekadi juna praviti sekstil sa Uranom, što će vam dati dobar osećaj šta vam je potrebno da promenite i da novo unesete u vaš odnos kako biste izbegli monotoniju i postigli više sklada. U trećoj dekadi meseca Venera će praviti trigon sa Neptunom i doneće vam više romantičnih i intimnih trenutaka. Izbegavajte ljubomorne scene krajem meseca.

Ako ste slobodni:

Tokom juna ćete imati više povoljnih mogućnosti da upoznate nekoga s kim biste delili zajednička interesovanja, imali zajedničke teme za razgovor, dobro razumevanje i osećaj za međusobne potrebe u ljubavi. Privući će vas osoba koja je vedrog i optimističnog duha, sa kojom ćete uživati u intelektualnim temama. Pojaviće se i neko ko je avanturista po prirodi i originalan u nastupu. Na kraju ćete se ipak opredeliti za romatničnu osobu koju će krasiti idealistički pogledi na svet.
Stariji Škorpioni će na početku juna upoznati osobu koja će ih privući svojom snažnom pozitivnom energijom i širinom pogleda, a kasnije će otkriti kako je njihova nova simpatija puna novih ideja. Zaljubićete se i ubrzo započeti skladnu vezu.

Zdravlje:

Mars će u prvoj dekadi juna praviti opoziciju sa Plutonom, što vas upozorava da budete pažljivi jer ćete biti skloni povredama, urološkim upalama, želudačnim smetnjama i opštem padu imuniteta. Preduzmite preventivne mere kako biste izbegli nepotrebne komplikacije. Poboljšanje vas očekuje u drugoj polovini juna. Budite više u pokretu i u prirodi.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje sadrže materije za čišćenje organizma od nagomilanih toksina. Od povrća jedite kelj, blitvu, crni i beli luk, šargarepu, cveklu i brokoli. Od voća jedite avokado, pomorandže i banane. Od mlečnih proizvoda svakodnevno uzimajte jogurt. Pijte limunov sok, kao i čaj od maslačka sa đumbirom i medom.

Srećni brojevi:

1, 6, 11, 17, 23


strelacSTRIJELAC

Posao:

Dragi Strelčevi,
Venera 2 juna ulazi u znak Raka i donosi vam poboljšani platni promet i povoljnije uslove u slučaju da je neophodno da se zadužite ili podignete kredit. Imaćete dobar osećaj za rukovanje novcem i to će vam doneti dobitke. Trigon Sunca sa Saturnom će vam omogućiti uspešne pregovore oko velikih i dugoročnih poslova, a donosi vam i uspeh u oblastima trgovine. Venera će praviti trigon sa Jupiterom i to je vrlo povoljan aspekt za finansijsku podršku, saradnju sa privatnim sektorom i finansijskim institucijama. Imaćete srećne okolnosti u poslu, važne obaveze ćete dovršiti u predviđenom roku i naplatićete važna potraživanja. S druge strane Mars će 5 juna praviti opoziciju sa Jupiterom, što vas upozorava da budete pažljivi i izbegavate velike i tajne finansijske transakcije, kao i veće investicije u oblasti u kojima nemate dovoljno iskustva. Čuvajte se prevare, jer će neko pokušati da vas finansijski ošteti. Pomračenje Sunca u Blizancima 10. juna može dovesti do prekida jednog poslovnog partnerstva i neuspeha u javnosti. Nailazićete na teškoće u pravnim stvarima.
Mars će 11. juna ući u znak Lava i usmeriće vas da usavršavate vaše veštine. Dobijaćete podršku i podsticaj od vaših nadređenih i ostvarićete korisnu saradnju sa inostranim partnerom. Saturn će 15. juna praviti kvadrat sa Uranom, što će prouzrokovati zastoje na poljima komunikacija, usluga i transporta, dovešće do neočekivanog prekida važnih pregovora oko novih poslova, a sa radnim kolegama ćete imati nesuglasice. Merkur će krenuti direktno 22 juna i počećete da polako i sigurno rešavate teškoće koje ste u proteklom periodu imali na polju javnosti, u odnosima sa poslovnim partnerima i u pregovorima. Opozicija Venere sa Plutonom vas upozorava da krajem meseca izbegavate rizične investicije.
Nezaposleni Strelčevi će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima komunikacija, trgovine, saobraćaja, turizma, kao i u medijskim servisima i ljudskim resursima.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Merkur će u prvoj dekadi juna praviti kvadrat sa Neptunom i izazivaće nepoverenje između vas i voljene osobe. Bićete skrivanju istine od partnera. Pomračenje Sunca u znaku Blizanaca i u vašem polju ljubavi izazvaće zahlađenje i udaljavanje od partnera jer nećete moći da se složite oko mnogo stvari u vašoj vezi. Izbegavajte donošenje naglih odluka.
Merkur će krenuti direktno 22. juna i pomoći će vam da se usmerite ka jasnijem sagledavanju onoga što vam je pravilo teškoće u emotivnoj vezi u proteklom periodu. Poboljšaćete komunikaciju sa partnerom, bićete otvoreniji i iskreniji i to će vam omogućiti da poboljšate međusobno poverenje. Složićete se oko zajedničkih planova i potruditi se da ih ostvarite.

Ako ste slobodni:

Privući će vas na početku juna neko ko će vam delovati vrlo privlačno i osećajno, ali ćete saznati da je već u vezi i predložiće vam tajnu vezu. Pomračenje Sunca u vašem polju ljubavi će vam omogućiti da vašu novu vezu držite u tajnosti, ali vam se može dogoditi da i vi budete na neki način prevareni i da shvatite da niste jednini s kim vaša nova simpatija ima tajnu vezu. Poboljšanje na polju ljubavi vas očekuju nakon 22. juna kada Merkur krene direktno. Moguća je nova ljubav.
Nešto stariji Strelci će nakon upornih pokušaja da privuku pažnju osobi koja im se dopada, doživeti razočarenje jer će otkriti da njihova simpatija ima neke mračne strane, što će ih navesti da odustanu i potraže sreću na drugom mestu.

Zdravlje:

Najvećim delom juna zdravlje će vam biti stabilno i bićete puni pozitivne energije, vitalnost će vam biti na potrebnom nivou i imaćete pojačanu otpornost na stres. Praktikovaćete svakodnevnu psihofizičku relaksaciju i praktikovaćete jogu ili neki drugi vid relaksacionih vežbi. Krajem meseca ćete biti podložni bakterijskim infekcijama u mokraćnim kanalima.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su pune proteina i vitamina. Možete svakodnevno da imate na jelovniku pileće ili ćureće belo meso, morsku ribu i jaja. Od mlečnih proizvoda jedite tvrdi sir i pijte jogurt. Od povrća će vam prijati soja, sočivo, brokoli, kukuruz i grašak. Od voća jedite maline, breskve i jagode. Za dodatak uzimajte kikiriki i badem.

Srećni brojevi:

4, 9, 15, 18, 24


jaracJARAC

Posao:

Dragi Jarčevi,
Venera će 2 juna ući u znak Raka i otvoriće vam mogućnosti za započinjanje novog poslovnog partnerstva, sklapanje novog i korisnog ugovora, a donosi vam i više popularnosti u javnosti. Poboljšaćete svoj pristup klijentima i imaćete uspeh u oblastima prava ili ako se bavite ljudskim resursima. Trigon Sunca sa Saturnom će vam doneti stabilnu zaradu kroz usluge podrške korisnicima ili kroz servise koji se bave raznim finansijskim uslugama. Venera će praviti trigon sa Jupiterom i dovešće do velikog napretka u pregovorima oko novih poslova koje želite da pokrenete, tako da ćete uspeti sve važno da dogovorite, da sklopite nove sporazume i da započnete sa pripremama za pokretanje planiranih projekata. Kvadrat Merkura sa Neptunom vas upozorava da u važnim dogovorima nikome ne verujete na reč, već da sve pravno potvrdite potpisom, jer se mogu dogoditi pokušaji prevare. Mars će 10. juna praviti opoziciju sa Plutonom, što će dovesti do razilaska u interesima sa jednim poslovnim partnerom, što može izazvati razlaz. Pokušajte da postignete kompromis.
Pomračenje Sunca će se dogoditi 10. juna u Blizancima i izazvaće teškoće na polju usluga. Vaši odnosi na radnom mestu će biti neskladni. Neki planovi će vam propasti i možete se naći na gubitku. Mars će 11. juna ući u znak Lava i usmeriće vas na rešavanje finansijskih obaveza. Bićete ishitreni, pa izbegavajte preterane troškove. Saturn će 15 juna praviti kvadrat sa Uranom, što vas upozorava da po svaku cenu izbegavate upuštanje u rizične investicije. Bićete skloni rizicima, što vam može naneti ozbiljne gubitke i probleme u poslu. Merkur će krenuti direktno 22 juna i počećete polako da rešavate probleme na koje ste nailazili na polju usluga i u odnosima sa kolegama. Ostvarićete dobitke i napredak u pregovorima.
Nezaposleni Jarčevi će imati povoljne mogućnosti da dobiju zaposlenje u oblastima zabave, ugostiteljstva, dizajna, menadžmenta i u medijima.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Prva polovima juna vam donosi prijatne razgovore sa partnerom o zajedničkim planovima, a razgovaraćete i o raznim zabavnim temama. Oko svega ćete se dobro razumeti i držaćete se planova i dogovora, što će doprineti boljoj organizaciji vašeg zajedničkog života. Zbog opozicije Marsa sa Plutonom mogući su suprotni stavovi koji će zahtevati kompromis.
Druga polovina juna vam donosi skladne romantične i intimne trenutke sa voljenom osobom zahvaljujući trigonu Venere sa Neptunom. Imaćete dobar osećaj za potrebe i želje vašeg partnera. Krajem meseca će opozicija Venera sa Plutonom izazivati ljubomoru i negativna osećanja. Zbog toga će biti neophodno da rešavate sve što ste skrivali u svojim osećanjima.

Ako ste slobodni:

Jun će vam biti vrlo dinamičan mesec na polju ljubavi. Na početku meseca ćete upoznati osobu koja će vam delovati kao srodna duša i koja će vas privući svojom inteligencijom, emotivnom otvorenošću i dobrim osećajem za vas i vaše potrebe u ljubavi. U nekim stvarima ćete imati sasvim suprotna mišljenja i stavove, što će vam otežavati da se međusobno uskladite. Imaćete lepe zajedničke trenutke i ući ćete u intimne odnose, ali će se pojaviti posesivnost i prejake strasti.
Nešto stariji Jarčevi će od početka juna imati vrlo bliske odnose sa osobom koju su nedavno upoznali. Mnogo vremena ćete provoditi zajedno, bićete zaljubljeni i na korak do početka veze. Krajem juna će se nešto iskomplikovati.

Zdravlje:

Kvadrat Merkura sa Neptunom u prvoj dekadi juna doneće vam sklonost disajnim smetnjama u vidu alergijske kijavice. Moguća je i otežana cirkulacija. Pomračenje Sunca u vašem polju zdravlja dovešće do ozbiljnog pada vašeg imuniteta, izloženosti stresu i psihosomatskim smetnjama. Druga polovina juna vam donosi poboljšanje. Više se odmarajte.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su u osnovi bazne kako biste ojačali imunitet i doveli organizam u potrebnu ravnotežu. Jedite više voća, posebno nektarine, maline, ananas, jabuke, kajsije i kupine. Od povrća će vam prijati grašak, brokoli, keleraba i kukuruz. Meso i ribu jedite umereno. Pijte sok od limuna i mineralnu vodu sa magnezijumom.

Srećni brojevi:

5, 9, 14, 18, 22


vodolijaVODOLIJA

Posao:

Drage Vodolije,
Venera će 2 juna ući u znak Raka i pokrenuće mogućnost da realizujete nove ponude usluga. Najviše uspeha će vam doneti usluge iz oblasti lepote, kao što su kozmetičke, frizerske i druge estetske usluge. Nakon toga biste miogli imati uspeha i kroz usluge dizajniranja reklamnog materijala. Trigon Sunca sa Saturnom će vam doneti sigurno i stabilno poslovanje ako se bavite oblastima zabave, ugostiteljstvom ili menadžmentom, kao i ako ste vlasnik sopstvenog biznisa. Venera će praviti trigon sa Jupiterom, što će pojačati vaš osećaj za dobitne investicije i rukovanje finansijama. Ostvarićete dobitke veće od planiranih kroz poboljšanje ponude u nekim vašim uslugama. Važno je samo da izbegavate upuštanje u rizične investicije. Mars će 5. juna praviti opoziciju sa Plutonom, što će vas činiti ranjivim na spletke tajnih neprijatelja. Neko će pokušati da ostvari ličnu korist na vašu štetu. Odnosi na radnom mestu će biti napeti i na ivici konflikta. Pomračenje Sunca u Blizancima 10. juna doneće vam teškoće u razvoju kreativnih projekata. Mogući su gubici zbog nepromišljenih poteza.
Mars će 11 juna ući u znak Lava i motivisaće vas da se usmerite u poboljšanje odnosa sa poslovnim partnerima koji će biti komplikovani i nezadovoljavajući. Biće vam potrebni dodatni napori ako se bavite javnim poslom. Saturn će 15. juna praviti kvadrat sa Uranom, što će vam doneti neočekivane teškoće u završnoj fazi jednog ili više velikih projekata, pa ćete morati pomeriti zakazane rokove. To vam može naneti ozbiljne gubitke. Nedostajaće vam potrebna sredstva. Vaš autoritet će biti u padu. Merkur će 22. juna krenuti direktno i počećete da rešavate zastoje koje ste imali u razvoju vaših ideja i nastavićete pregovore oko novih poslova i saradnje. Poboljšaćete finansijsko stanje i imaćete uspeha u pravnim oblastima.
Nezaposlene Vodolije će imati povoljne mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima usluga, kozmetike, zabave, ugostiteljstva, inženjeringa i javnosti.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Sunce će na početku juna praviti trigon sa Saturnom i doprineće stabilnosti vašeg odnosa sa voljnom osobom. Imaćete više vremena za zabavu i prijatne zajedničke trenutke. Pokazivaćete više inicijative, postavićete se zaštitnički i pružati podršku i oslonac svom partneru. Pomračenje Sunca 10. juna će dovesti do nejasnoj sagledavanja potreba vašeg partnera.
Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem će vam omogućiti da prevaziđete poneke nesuglasice iz prošlosti. U trećoj dekadi juna Sunce će praviti trigon sa Jupiterom i motivisaće vas da se posvetite radu na ostvarivanju zajedničkih ciljeva. Otkrićete nove vrednosti u svom partneru i vašoj vezi. Partneru ćete pokloniti nešto što će ga obradovati.

Ako ste slobodni:

Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem doneće vam blizak kontakt sa osobom koja vas duže vreme privlači ali kojoj niste uspevali da se približite. Oboje ćete biti oduševljeni jedno drugim jer ćete otkriti da imate mnogo zajedničkog i nakon toga ćete početi da se viđate i da mnogo vremena provodite zajedno. Bićete skloni da drugu osobu idealizujete, zbog čega je važno da imate u vidu da neće biti ispunjena sva vaša očekivanja. Vezu ćete započeti krajem meseca i biće skladna.
Nešto starije Vodolije će više nego obično družiti i zabavljati u prvoj polovini juna i doći će do susreta sa osobom sa kojom su bili bliski u prošlosti. Primetićete kvalitetne promene kod druge osobe i obnovićete vašu vezu, sada uspešno.

Zdravlje:

Opozicija Marsa sa Plutonom u prvoj dekadi juna donosi vam želudačne smetnje zbog čega je važno da uzimate samo svežu i proverenu hranu. Bićete osetljivi na stresne situacije koje će prouzrokovati psihosomatske smetnje. Sredinom juna ćete biti boljeg zdravlja i potrebno je da se više odmarate. Krajem meseca biće ponovo aktuelne tegobe usled stresa.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice pune vitamina. Od povrća jedite šargarepu, kelj, brokoli, papriku i peršun. Od namirnica životinjskog porekla uzimajte morsku ribu i pileće meso. Od voća će vam prijati kajsije, jagode i grejpfrut. Jaja i jogurt možete uzimati svakodnevno. Od semenki uzimajte suncokretove. Pijte puno vode sa dodatkom elektrolita.

Srećni brojevi:

2, 9, 16, 20, 25


ribaRIBE

Posao:

Drage Ribe,
Venera će 2. juna ući u znak Raka i pojačaće vaše kreativne talente i osećaj za lepotu i sklad. Započećete nove kreativne projekte i imaćete uspeha u oblastima dizajna enterijera, pejzažne arhitekture i zabave. Trigon Venere sa Jupiterom će vam omogućiti da napredujete u karijeri i da vaše rukovodeće sposobnosti, stručna osposobljenost, iskustvo i dobar osećaj za rad sa ljudima dođu do pojačanog izražaja. Ostvarićete dobitke ako se bavite obrazovanjem, ugostiteljstvom, estradom ili ako imate sopstveni biznis. Na zastoje ćete nailaziti u završnoj fazi jednog projekta zbog loše organizacije. Mars će praviti opoziciju sa Neptunom 5. juna i prouzrokovaće raskid saradnje sa važnim poslovnim partnerom, što će dovesti do gubitke finansijske podrške. Ovo vas upozorava i da ne ulazite u rizične investicije jer bi vam mogle naneti velike gubitke. Pomračenje Sunca u Blizancima 10. juna dovešće do odlaganja važnih rokova zbog neslaganja sa nadređenima, poslovnim partnerima i naručiocima poslova. Većinu rokova ćete morati da pomerate, što će vam naneti gubitke i pritiske u radu.
Mars će 11. juna ući u znak Lava i usmeriće vas da ulažete napore u pokretanje nove linije usluga jer će vam to omogućiti da se izvučete iz gubitaka i problema u koje ste zapali. Imaćete uspeha ako se bavite servisom bele tehnike, vozila ili ako ste inženjer po struci. Saturn će 15. juna praviti kvadrat sa Uranom, što će vam doneti zastoje u pregovorima iza zatvorenih vrata, a nailazićete i na neočekivane spletke i podmetanja od strane konkurencije koji će zaustaviti razvoj vaših prioritetnih planova. Merkur će 22. juna krenuti direktno i uspećete da nadoknadite nekoliko odloženih rokova, a rešićete i zastoje u pregovorima oko novih poslova. Trigon Sunca sa Jupiterom doneće vam dobitke pod srećnim okolnostima i bolji status.
Nezaposlene Ribe će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima zabave, prosvete, trgovine, transporta, saobraćaja, IT industrije i zdravstva.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Kvadrat Merkura sa Neptunom u prvoj dekadi juna donosi vam nesuglasice u odnosu sa partnerom. Jedno drugome ćete delovati nejasno, a bićete skloni i da krijete neke važne činjenice jedno od drugog, što će dovesti do pojačanog nepoverenja. Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem će vam pomoći da poboljšate odnose sa članovima porodice.
Merkur će krenuti direktno 22. juna i omogućiće vam da budete iskreniji prema voljenoj osobi i da počnete da poveravate partneru kako se osećate, kako razmišljate i šta vas brine u vašem odnosu. Na taj način ćete doprineti znatnom poboljšanju vaše veze i ojačaćete međusobno poverenje. Uživaćete u skladnim intimnim trenucima, zajedničkoj zabavi i izlascima.

Ako ste slobodni:

Početkom juna ćete biti skloni da se lako zaljubljujete, upoznaćete više osoba koje će vam privući pažnju i bićete neodlučni koga da odaberete. Idealizovaćete skoro svakog ko vam se dopadne. Do sredine meseca ćete se konačno opredeliti za osobu koja je pomalo povučena po prirodi ali je komunikativna i voli da se kreće, razgovara i sa kojom ćete moći da kvalitetno provodite zajedničko vreme. Pojaviće se obostrana osećanja i spontano ćete započeti emotivnu vezu.
Nešto starije Ribe će se početkom juna razočarati u osobu u koju su bile zaljubljene jer će shvatiti da to nije neko ko im odgovara u ljubavi. U drugoj polovini meseca upoznaćete nekog ko će pokazati interesovanje i ko će vam se dopasti.

Zdravlje:

Stabilnost vašeg zdravlja narušiće pomračenje Sunca na početku druge dekade juna. Prouzrokovaće pad vašeg imuniteta i moguće su kardiovaskularne smetnje, variranje krvnog pritiska i pojačan umor. Izbegavajte preterane fizičke i mentalne napore i praktikujte svakodnevnu psihofizičku relaksaciju. U trećoj dekadi juna imaćete bolje i stabilnije zdravlje.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje su srednje kalorične i koje u sebi sadrže materije za lakše čišćenje organizma od toksina. Od povrća jedite brokoli, blitvu, kelj, spanać, cveklu, crni i beli luk. Od voća će vam prijati avokado. Jedite pšenične klice, suncokretove semenke i badem. Pijte limunov sok i zeleni čaj. Izbegavajte brzu hranu.

Srećni brojevi:

1, 8, 14, 19, 23


Mjesečni horoskop za JUN 2021. pripremio astrolog Igor Pavluković za MesecniHoroskop.com! Strogo je zabranjeno preuzimanje mjesečnog horoskopa bez navođenja i linkovanja izvora!