Mjesečni horoskop za MART 2015.

Mjesečni horoskop za mart 2015.

Pogledajte najdetaljniji mjesečni horoskop za mjesec mart 2015. koji vam je pripremio naš tim astrologa!

Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN

Posao
Ako za neki mjesec ne možemo da kažemo ništa lijepo što se tiče poslovnog plana, to je ovaj mjesec. Šta god da pokušate, koliko god da se trudite, ovaj mjesec nije predodređen za velike uspehe. Ne možemo da kažemo da će biti puno loših poslovnih poteza, ali neće biti ni dobrih. Najnepovoljniji period za sve poslovne odluke je drugi dio marta, tako da gledajte da ne donosite nikakve važne odluke, ako tražite novi posao ni slučajno ne gledajte da napuštate stari posao krajem mjeseca, ako imate ispitne rokove, obaveze u školi dajte sve od sebe da se za ovaj period pripremite što je bolje moguće, da izbjegnete loše rezultate i ocene.
Finansije isto neće biti na zavidnom nivou tokom marta, gledajte da prištedite na čemu god možete, ne ulazite u nepotrebne troškove.
Pred sam kraj mjeseca izlazite iz lošeg perioda, i onda možete da razmišljate o novim poslovnim potezima, da se nadate unapređenju, da očekujete da vaš trud i rad donesu neke konkretnije rezultate.Izdržite do tada.

Ljubav

Ako ste u vezi
Lijepih 30-ak (a i više) dana je pred vama, period ljubavi, obostranog razumevanja, divnog slaganja. Muškarci Ovnovi bi trebalo da obraduju svoje ljepše polovne nekoliko puta tokom mjeseca, ne samo 8. marta, sigurno će sitni poklončići, neki romantični izlasci i šetnje puno prijati vašim damama, i napunićete ih ljubavnom energijom koja će dugo, dugo da zrači iz njih. Damama rođenim u ovom znaku savjetujemo da na poljubac uzvrate poljupcem, na zagrljaj zagrljajem, na ljubav ljubavlju. Budite onakvi prema vašim partnerima kakvi su i oni prema vama, a ako možete da budete još bolji, budite.

Šta god ne tako lijepo pokušavali da pronađemo za ovaj mjesec – jednostavno nam ne polazi za rukom. Uživajte.

Ako ste usamljeni
I slobodnim Ovnovima ovaj bi mjesec mogao da bude dobar, da ne kažemo nezaboravan. Tokom mjeseca imaćete kontakt sa nekoliko osoba koje će vas jako zainteresovati, sa kojima bi tokom narednih par mjeseci mogli da upadnete u veze i vezice. Dobro obratite pažnju sa kim ste u kontaktima, bilo to poslovno, preko interneta, bilo u prevozu. Sigurno ćete naići na nekoga vrijednog pažnje. Na vama je da odradite sledeći korak onako kako bi trebalo. Dame posebno neka se opuste u periodu do i oko Dana žena, tada će muškarci imati najviše hrabrosti za prilaženje i upoznavanje. Devojke, izlazite što više, onaj pravi je tu negdje u blizini, i ide sigurnim stopama ka vama!

Zdravlje
Mart je magnet za viruse, razmagnetišite se koristeći što više prirodnih ljekova – sokova, čajeva, povrća, voća, a ako imate malo lošiji imunitet, ne bi bilo loše da posetite ljekare da vam prepišu neke vitamine ili preparate za poboljšanje imuniteta. Time ćete izbjeći prehlade, viruse, temperature, ili bar ublažiti njihov intezitet.
Pored virusa, ovaj mjesec posebno skrećemo pažnju onima koji su u prošlosti imali problema sa peskom, kamenčićima u bubrezima, može se desiti da se lavina pokrene, a to vam nikako ne bi trebalo.

Srećni brojevi
3, 8, 12, 13, 29


bikBIK

Posao
Miran period za sve one Bikove koji su tokom prošlih mjeseci imali neka burnija dešavanja, svađe sa kolegama i direktorima, koji su naišli na nerazumevanje za svoje ideje i predloge, koji su bili žrtve ljubomore dosta neuspešnijih kolega. Ovo će biti dobar period da se opustite na poslu, da ne razmišljate o stvarima za koje tu nema mjesta, i da se skoncentrišete samo na ono od čega živite. Dajte sve od sebe da mart bude samo početak jednog dobrog poslovnog perioda, perioda koji već dugo čekate, a koji će vam i te kako dobro doći.
Što se tiče finansija, sa njima ćete da stojite “standardno” kao i do sada, ništa novo nećete dobiti, nikakvi neočekivani troškovi ne bi trebalo da vas iznenade tokom marta.
Još da ne pomenemo, ovaj mjesec će biti bolji za većinu nas koji nemamo svoje poslove i koji nismo na rukovodećim pozicijama. Privatnici, kao i rukovodioci mogu da očekuju malo lošije rezultate od onih koje su očekivali.

Ljubav

Ako ste u vezi
Ovo bi mogao da bude buran mjesec tokom kog ćete nekoliko puta imati komplikovane i situacije koje se ne mogu tako lako rešiti. Za sve je kriva Venera koja će ovaj mjesec malo negativnije da zrači. Moraćete da donesete nekoliko komplikovanih odluka, onih koji se tiči u vaše veze, a i vas samih, a od tih odluka mogli bi da se pogorša vaši odnosi sa partnerom, kao i bliskim prijateljima.
Upozoreni ste, pa sada vrijebajte, i kada dođete u situaciju da treba da donesete neku odluku, kada dođete u neku nedvosmislenu situaciju, više puta razmislite, i izvagajte, da li vam se više isplati da odlučite ono što stvarno želite ili ono što bi po vašu vezu bilo dobro. Razmislite i kako bi vaš partner reagovao na odluke koje vi donosite, pa opet stavite to na vagu, i izvagajte šta je najbolje za oboje. Ipak, možemo reći da će ovo biti dobar mjesec, samo ćete par puta biti na velikim iskušenjima. Pobedite u toj borbi sa Venerinom astralnom negativnošću.

Ako ste usamljeni
Isto ne baš sjajan mjesec. I na vas će Venera da deluje negativnom energijom, tako da vam ovaj mjesec ništa neće ići od ruke. Šta da se radi, poslije ružnog perioda mora doći dobar. Savjet je da se ovaj mjesec prvenstveno ne nervirate, ne sekirate, ne padate u depresije, sigurno ide bolji period. Ovaj mjesec gledajte da se što više družite sa prijateljima, izlazite, pogledate dobar film, bavite se sportom… Eto, brzo će proletjeti i ovaj loš period, pa ćemo onda zajedno da se radujemo boljem!

Zdravlje
Za razliku od ostaloh stvari, što se zdravlja tiče ne bi trebalo da bude problema. Moguće je da vas zahvate standardne sezonske bolesti, a tp nije nešto oko čega bi trebalo da se brinete. Ostaje savjet da unosite što je više moguće vitamina, i da se fizički aktivirate koliko god je to moguće. Pošto je moguće da sredinom leta dođe do malo lošijeg perioda za Bikove, ne bi bilo loše da odradite jedan opšti pregled, tek da se uverite da je stanje dobro, i da nema razloga da se brinete za budućnost.

Srećni brojevi
8, 16, 19, 25, 29


blizanciBLIZANCI

Posao
Niste baš u najsjajnijem izdanju, dosta ste odsutni i nešto vam remeti koncentraciju, a da niste sigurni baš šta konkretno. Proverite kod najbližih saradnika kakva klima vlada, pošto je moguće da su na vas sručili i nečije poslove, a da vi to niste primetili. Vi ste inače sasvim fer timski igrač, i uglavnom ste uvijek tu za druge, ali ovo je već zloupotreba. Finansijski ne stojite loše, mada uvijek možete bolje, vi ste vrijedni i volite kad “preliva”. Poslove koje možete da radite”sa strane” gledajte da radite skroz legalno, pošto je moguća provera poreza, pa nemojte da navlačite neku bedu na vrat zbog par hiljada.

Ljubav

Ako ste u vezi
Ljubav vam ide od ruke. prvenstveno zbog voljene osobe koja je toliko uporna u nastojanju da vam veza uspe, i da nije nje, od vaše inertnosti ne bi bilo vajde. Zapravo vas je osoba koja je trenutno u vašem životu uljuljkala i razmazila, pa kad bi vas pitali da li ste zaljubljeni, ne biste znali odgovor, ili bi vam trebalo vremena da odgovorite. Zaljubljeni ljudi čine puno za svoje voljene, za svoju vezu. Recimo da ste srećne ruke ovaj put, ali shvatićete vremenom da li je to to. Već krajem marta biće sve jasnije.

Ako ste usamljeni
Lutate po barovima, ne propuštate nijedno okupljanje, ali nikako da nađete srodnu dušu, bar na kratko. Komunikativni ste i prodorni, ali nešto nemate sreće. Sve je to, srećom, kratkog daha. Pričekajte još neko vrijeme, krećite se i dalje među ljudima, čisto kako biste usavršavali komunikaciju, a onda slijedi lijep period gdje ćete čak morati da birate, pošto u vaš život ulaze zanimljivi likovi suprotnog pola. Kako god da odlučite, biće vam sjajno u društvu tih ljudi. Neke od njih poznajete od ranije. Zasijaće vam u potpuno drugačijem svetlu.

Zdravlje
Pomalo ste bezvoljni, energija vam se spustila na opasno nizak nivo. Zapostavili ste zdrave navike, jedete šta stignete, a pritom ne uzimate neke suplemente. Vrijeme gripa još traje, mart je izuzetno prevrtljiv mjesec, biće još virusa, a sve su agresivniji i otporniji ,pa ako nam telo nije dovoljno jako za te udare, može biti mnogo problema,a koji su  se mogli na vrijeme izbjeći. Zato, pravac apoteka!

Srećni brojevi
2, 11, 24, 26, 27


rakRAK

Posao

Mart je mjesec kad će se desiti velike promene, a vi ćete dobiti ili manje ili više obaveza, sve zavisi od vašeg nadređenog i osoblja koje će zaposliti ili otpustiti. Kolektiv je prilično demotivišući, pa su promene svakako dobrodošle. Moguće da će vam u početku sve izgledati možda i teže, ali vremenom ćete se navići. Biće bolje u svakom slučaju. Finansije su vam trenutno zamrznute, ne trošite puno i sve ide u osnovne troškove. Zato ne osećate krizu, i onaj neprijatan grč u stomaku. Inače niste od onih koji uludo troše, više ste tvrdica, čak nervirate okolinu time. Vama je važno da se vi osećate spokojno i da mirno spavate.

Ljubav

Ako ste u vezi
Romantik poput vas mnogo voli da ima nekog kraj sebe, pa čak i po cenu da mu nije baš sjajno. Vaša neutaživa potreba za bliskošću čini sve da od jedne naoko veze bez budućnosti učini nešto što može da se održi bar neko vrijeme, a da bude prijatno oboma. Vi nikad ne gledate na vezu površno. Svemu se predajete bezrezervno. Nada je vaša vodilja. Trenutno vaša veza izgleda pomalo napeto, jer kao da vi vučete sve konce, a druga strana stagnira, kao da uživa u svoj vašoj pažnji. Mogli biste malo da porazgovarate, jer će vam uskoro dozlogrditi jednostrana pažnja.

Ako ste usamljeni
Vama sloboda pre liči na robiju, vi je doživljavate tragično, sve su vam lađe naizgled potonule i izgledate vrlo zapušteno. Ne marite za izgled, spuštenog pogleda ili iza naočara hodate ulicama, a najradije provodite vrijeme kod kuće. Ipak, nećete želeti još dugo da se tako ponašate, postaće vam neprijatno jer ćete osetiti da su vas počeli izbjegavati najbliži prijatelji. Onda kad vi odlučite da izađete iz tog mračnog perioda, sve će krenuti nabolje. Dakle, sve je na vama!

Zdravlje
Martovska prevrtljivost dolazi do izražaja i kod vas stvara izvjesnu depresiju koja vam troši rezerve snage, i prava ste meta za viruse koji trenutno haraju. Ako uskoro se ne trgnete i ne poradite na sebi iznutra i spolja, bićete izloženi svakakvim boleštinama koje će vas zarobiti u krevet. A to najmanje želimo svi. Zato poradite na sebi, izbjeći ćete mnogo problema. Poslije marta biće lakše. Do tada, jačajte.

Srećni brojevi
1, 12, 18, 26, 31


lavLAV

Posao
Ovaj mart je jako povoljan mjesec za finansije, na vašoj strani je većina kolektiva i dosta ste popularni među njima, tako da iskoristite to kako bi prezentovali neke ideje koje vam se motaju po glavi. Svakako budite otvoreni i za dobronamernu kritiku. Ako ste u svetu trgovine, mart donosi dobar prihod, ali bilo je i boljih dana. U svakoj drugoj profesiji priliv novca je značajniji nego ranije. Savjet- nemojte da vam ovo daje krila. Ne rizikujte na sumnjivim poslovima, neće vam doneti ništa osim problema i bolova u glavi.

Ljubav

Ako ste u vezi
Vaša dominantna ličnost voli potčinjenost, ali svakako tiho žudi za nekim ravnim sebi. Iako bi to bila naprosto ubistvena kombinacija, bilo bi lijepo da je ponekad doživite. Trenutno ste u pitomoj vezi, sve je slatko i sve ide glatko, lijepo vam je. Ali znate da to još nije to. I za to niste vi krivi. Jednostavno vama treba nešto drugo. Ne bolje, jer osobi sa kojom ste trenutno u vezi ništa zapravo ne fali, već jednostavno drugačiji tip ličnosti. Koji vas inspiriše, motiviše na svim poljima života. Ovog mjeseca ništa značajnije se neće desiti, osim emotivnog trenutka kad vaš emotivni partner upita za budućnost vaše veze. Pazite da ne povrijedite, ali nemojte ni da preterujete u laganju. Budite fini.

Ako ste usamljeni
Rekli bi ljudi “Pa ti uživaš u slobodi”… I to je zaista tako. Nakon napornog perioda nećkanja, razvlačenja, nejasnih signala, vi ste se naprosto umorili i zvezde odlučuju da je red da se odmorite. Prijaće vam samoća. Ljudski glas će vas uzrujavati. Zvonjava telefona, uh! Nećete želeti ni bližnje da viđate. Baš vam je preko potrebno da ama ni o čemu ne razmišlajte, jer ste u zadnje vrijeme previše pogrešno shvatani, i svo vaše nastojanje da vas shvate nije uroidlo plodom, a vas je iscrpelo do toga da vas je postalo baš briga šta drugi misle. Uživajte u svom miru.

Zdravlje
Niste baš fit. Žalite se na bolove u donjem delu kičmenog stuba, koji trpe pritisak jer previše sjedite. Morate ojačati donji deo mišića jer oni drže kičmu. Svakako i dobra masaža od strane valjanog masera učiniće da se osećate preporođeno. Potražite masažu celog tela. Parcijalna je kratkotrajna, a vama treba  bar jednosatna kako bi vam osvežila čula i pokrenula krvotok.

Srećni brojevi
12, 12, 13, 19, 29


djevicaDJEVICA

Posao
Ako ste kupoholičar, a mnogi od vas sigurno to jesu, pogotovu u kupovini za sebe lično, ovaj mjesec valjalo bi da se uzdržite od te navike, pošto mjesec i nije baš obećavajući. Planete su se tako postavile kako bi vas urazumile i naučile skromnosti. Neće biti ni povišica plate niti bilo kakvih drugih dobitaka neko vrijeme. Vladaće zatišje na finansijskom planu. Tek sljedećeg mjeseca ćemo vam reći kad kreće priliv novca. Da bismo i mi doprinijeli namjeri planeta. Savjetuje se oprez na radu. Mogli biste se povrijediti sasvim slučajno i tako ići na bolovanje sa ozbiljno smanjenim ličnim dohotkom. Žene da izbjegavaju previsoke potpetice. Muškarci-poslednji stepenik.

Ljubav

Ako ste u vezi

Sujetni ste i neprijatni, i vaša voljena osoba gubi strpljenje sa vama. Progonite je i ispitujete o svakom koraku. a on/ona deklamuje, kao da je dužna to da radi. Vaše nezadovoljstvo leži duboko u vama, potajno ste zaljubljeni u vrlo blisku osobu, to može biti i da je dalja rodjaka. Sve to se konfrontira sa vašim stavovima, ali buja u vama i ne da vam mira. Ta osoba je i duplo mlađa ili duplo starija od vas. Uskoro ćete imati susret s njom, i vaše nekontrolisano držanje biće vrlo upadljivo. Produžiće se taj poljubac u obraz u znak rastanka. Osoba sa kojom ste u vezi neće ništa primetiti.

Ako ste usamljeni
Nešto vam ne prija da čekate da se neko pojavi u vašem životu, pa ste se okrenuli internet ćaskanjima, bar da malo ojačate samopouzdanje i vidite u kakvoj ste formi. Do neke realizacije i nekog susreta proći će neko vrijeme, moguće i ceo mjesec mart, pa eto taman prilike da se usavršite taktiku prilaska i komunikacije. A onda kad se dočepate, bukvalno tako, željene osobe, sevaće varnice u vazduhu. Hemija će biti vidljiva golim okom.

Zdravlje
Muče vas glavobolje zbog vremena i oscilacija u temperaturi,pa neretko pribjegavate kofeinu, ali efekat bude suprotan. Ne možete zaspati što zbog kofeina,što zbog bolova u glavi. Savjetujemo šetnje i lagane obroke, utopljavanje glave i čajeve za opuštanje nerava.

Srećni brojevi
7, 14, 24, 26, 30


vagaVAGA

Posao
Vagama se smeše Mars u Ovnu tokom marta kao i Venera u kući Bika krajem mjeseca, pa bi to mogao da bude dobar znak za nove prilike na radnom planu. Ako ste na nekoj rukovodećoj poziciji ovo bi moglo da predstavlja potpisivanje nekog novog ugovora ili početak neke nove saradnje, rada na novom projektu, a ako ste radnička klasa kao većina nas, ovo znači dobar mjesec, miran i stabilan mjesec tokom koga bi vaš rad trebao da prođe zapaženo, a samim tim da se nametnete za unapređenja, bonuse, povišice. Iskoristite sve prilike koje vam se pruže, čak i one za koje mislite da nisu preterano interesantne, pošto je svaka prilika dobrodošla, a najmanji pomaci i pozitivni rezultati uskoro bi mogli da porastu u ogromne. Isto važi i za studente, sad možete da počnete da spremate teže ispite, one od kojih bežite već duže vremena, dobre ocene će sigurno biti zagarantovane uz malo truda.

Što se finansija tiče – ovaj mjesec standardno, gledajte da se ne uvlačite u nikakva dugoročn ulaganja tipa kupovine bilo čega na kredite, čekove, rate.. ne treba da se uvaljujete u dugoričnije stvari, bar do kraja marta.

Ljubav

Ako ste u vezi
Ako ste planirali tokom ove godine neke pomake u vašim vezama, tipa stupanje u bračne vode ili proširenje porodice, i ako do sada niste napravili plan, e pa pravo je vrijeme za to. Parovi koji još uvijek nisu u braku, a duže vremena su zajedno, ovaj mjesec bi trebalo da isplaniraju budućnost, tj prve korake ka ljubavnoj budućnosti. Oni koji su to pregurali pa su u braku, ovaj mjesec mogu da uživaju u plodovima ljubavi i ljubavnih užitaka, znate i sami na šta mislimo. Opustite se i dajte se malo više partneru, ne dozvolite da porodične ili poslovne obaveze utiču na vašu vezu. Izlazite što više, duge šetnje će vam i te kako prijati.

Ako ste usamljeni
Ovaj mjesec treba da potražite potencijalnog partnera negdje na otvorenim mjestima, bukvalno na ulici, u kafićima, klubovima. Tu su vam najveće šanse za otvorenu komunikaciju, za razgovore, za muvanje. Ako ste od onih koji gomilaju sajtove za upoznavanje na kompjuteru, znajte da samo gubite vrijeme, ugasite kompjuter, idite napolje i upoznajte nekoga zbog koga će vam srce zaigrati. Kraj kompjutera to nećete uspeti ovaj mjesec. Provodite što više vremena sa prijateljima, postoji šansa da oni poznaju osobu koju tražite cio život.

Zdravlje
Ako ste bili depresivni od početka godine, ako ste konstantno neraspoloženi, krajem mjeseca je dobar period da očistite dušu najboljim ljekovima – šetnjama po prirodi, kraj vode, a ako ste u mogućnosti par dana odmora na planini bi vam savršeno odgovaralo. Potrebno vam je da provodite što više vremena na čistom vazduhu, na suncu, u prirodi, prijaće vam i fizički i psihički. Ako ste imali problema sa glavoboljama koje ste morali da rešavate tabletama preporučujemo vam da posetite ljekara i sa njim porazgovarate o zdravestvenim problemima, možda vas nešto muči a da toga niste svjesni, a stručno lice će odmah da nađe lijek za to. Pripazite se povreda u gornjim ekstremitetima.

Srećni brojevi
8, 14, 19, 21, 29


skorpijaŠKORPIJA

Posao
Malo čudno da započnemo poslovni horoskop, ali da li imate ikakav hobi? Znate li da bi bavljenje bilo čim moglo dobro da vas opusti, da vas napuni toliko potrebnom energijom za nove radne pobede? Po nekim istraživanjima, ljudi koji bar pola sata dnevno odvoje za svoje hobije su dosta jači i motivisaniji od ostalih, pa eto, razmislite šta je to što vas zanima, šta je to na šta biste potrošili jedan sat dnevno da dan traje 25h.
Potrebno je malo više da zapnete da biste ostvarili delić onoga što želite, da biste uspeli onoliko koliko biste vi voleli, odnosno koliko je potrebno da biste normalno živeli. Baš zato pominjemo taj hobi, da biste malo ispraznili mozak a “napunili mišiće” i onda svom snagom krenuli ka svojim ciljevima. Saturn je u vašoj kući pa nam to govori da morate dobro da isplanirate sve puteve ka vašim ciljevima, i da jako morate da držite sve konce u rukama kako biste išli kao što ste zacrtali. Ako imate neka potraživanja, ako vam neko duguje novac, malo se više potrudite da to izvučete pošto druga strana sigurno neće da se javi da vam izmiri dugovanja. Takva su vremena, na žalost.

Ljubav

Ako ste u vezi
Ako ste u dužoj vezi, braku, osetićete ovaj mjesec da vam se partner daje, i priža više nežnosti nego ranije, pa samo možemo da vam čestitamo i poželimo da se ljubavna idila nastavi i dalje. Naravno, nemojte da dopustite da partner ostane bez nagrade za takvo ponašanje, pa mu dajte sebe više nego ikada. Ako je partner ikada imao neke želje, fantazije sa vama ili o vama, pravo je vrijeme da mu sve poželjeno ispunite. Oni koji su u kraćim vezama treba da rade na kvalitetu veze, deljenje nežnosti, ljubavi, ali i nekih slatkih malih tajni puno će značiti vašem partneru, poverenje će samo da jača a samim tim i vaša sreća. Uživajte, drage Škorpije.

Ako ste usamljeni
Postoji velika šansa da se tokom mjeseca jave neka osećanja ka osobi koju poznajete duže vrijeme, sa kojom radite, studirate, idete u školu… Doći ćete u iskušenje da rizikujete vaše prijateljstvo ili poznanstvo ne znajući da li da osoba oseća išta ka vama ili ne, a tu ne možemo ništa da vam savjetujemo sem da pokušate to što vam srce kaže. Naravno, ako budete odbijeni to nije nikakva katastrofa ni smak sveta, pretvorite to u jednu šalu i nasmejte se na svoj račun. Ako vam to uspe, nema šta da kažemo sem da čestitamo na hrabrosti.

Zdravlje
Umjesto priče o zdravlju, predložićemo vam da u svoju ishranu ubacite što više ribe, pilećeg filea, bjelanaca, badema, lešnika… Slatkiše i peciva pokušajte da zaobiđete ovaj mjesec, pa vam garantujemo da ćete tokom proljeća mnogo bolje da se osećate.
Ako imate bilo kakvih problema sa disajnim organima, posetite ljekare i obavite kontrolni pregled. Mogući su manji problemi sa mišićima, ali ništa strašno i vrijedno spomena.

Srećni brojevi
12, 23, 24, 28, 30


strelacSTRIJELAC

Posao
Stiže nam mart, mjesec koji bi mogao da dovede do toliko očekivanog primirenja na poslovnom planu. Očekuje vas manje napetosti, nerviranja, teških reči ili misli koje ste imali tokom prethodnog perioda, očekuje vas mjesec tokom koga biste mogli da se odmorite i napunite energijom za sledeći period, a u tom periodu ćete potrošiti nakupljenu energiju za poslovne pobede. Dakle ovaj mjesec, ne očekujte nikakve dobitke na oslovnom planu, isto tako ne brinite da će biti lošije nego do sada, ali smirenje koje vam je toliko potrebno, znali vi to ili ne, će doći. Ako ste imali probleme u komunikaciji ili poslovanju sa partnerima, kolegama, ili čak i porodicom, ovaj mjesec ide smirenje i uhvatite povoljan period da sve neodomice rešite na najbolji mogući način – otvorenim razgovorom. Ako učite, student ili đak ste, smirite se tokom marta i rešite sve probleme koji vas muče u učenju razgovorom i konsultacijama sa za to određenim osobama. Finansije najbolje tokom sredine mjeseca, početak i kraj – standardni. Ako vas sustignu neki neplanirani troškovi dajte sve od sebe da ih pokrivate tokom aprila ili maja, ovog mjeseca vam nikako ne ide na ruku da pozajmljujete pare, uzimate bilo šta na rate, čekove i odložena plaćanja.

Ljubav

Ako ste u vezi
Buran period početkom mjeseca bi mogao da zakomplikuje odnos sa partnerom, a sve to može da bude u vezi sa nekom trećom osobom ili nekim događajem koji nije direktno povezan sa vašom vezom. Neke teške reči koje bi vi ili partner mogli da izgovorite za prijatelje, familiju, ili neke bitne događaje (za jednog od partnera) mogle bi da prerastu u buru, veliko neslaganje, čak i jako jako poremećene odnose u vezi. Dakle, ovaj mjesec ne kritikujte ništa od nabrojanog što se tiče vašeg partnera, a ako je partner taj koji kritikuje – ne plamtite, već pokušajte na miran način do kraja da razjasnite stvar i smirite situaciju. Napominjemo da stvari rešite do kraja, nikako ih ne ostavljajte nedorečene i nerešene pošto bi mogle u budućnosti skupo da vas koštaju. Druga polovina mjeseca znatno mirnija!

Ako ste usamljeni
Po trenutnom stanju, za slobodne Strelce dobar period dolazi tokom proleća i toplijih dana, što ne znači da ne treba da vrebaju svaku priliku tokom ovog mjeseca. Ako budete stupili u kontakt sa osobom koja je nedavno izašla iz duže veze, moguće je da će ta osoba u vama pronaći neki vid zaštite, oslonca i da ćete zaploviti u ljubavne vode. Postoji mogućnost da krajem mjeseca sa nekom Devicom ili Škorpijom stupite u neki vid avanture, da li će to biti dobar provod, neka kratka vezica… vrijeme će pokazati.

Zdravlje
Oni koji su u prethodnom periodu imali bilo kakvih lošijih rezultata krvne slike moraju hitno da odrade još jednu kontrolu, pa ako se pokaže da su rezultati bilo kakvi osim idealni – odmah da posete ljekara i potraže stručan savjet za rešenje svojih problemčića ili problema. Ne dozvolite da vam bilo šta pokvari zdravlje u narednom periodu, izvadite krv, vidite da li vas išta muči ili ne. Pripazite na količinu stresa koja vas bombarduje, ne dozvolite da bilo kakvi životni problemi utiču na vaše zdravlje.

Srećni brojevi
1, 3, 9, 16, 19


jaracJARAC

Posao
Ovo je mjesec tokom koga morate da poradite na kvalitetu vaših komunikativnih sposobnosti, kvalitetu izražavanja o onome što mislite ili biste hteli da uradite. Imate li ponekad osećaj da niko ne razume šta želite da uradite, šta ste zamislili i kako to da sprovedete? Ako vam se to nekada desilo, ovaj mjesec morate da izvučete poslednji atom snage iz sebe i na jednostavan, ali razumljiv način, objasnite sve što drugi ne shvataju. Definitivno je dobar mjesec za sve one koji se bave bilo kakvim “komunikativnim” poslom, svi oni koji rade u marketingu, oglašavanju, prodaji… ovaj mjesec bi mogli dobro da prođu. Sredinom ili krajem mjeseca moguće je da napravite neke poslovne greške, ne brinite svakome se to dešava, ali budite ljudi pa greške odmah priznajte i dajte sve od sebe da ih ispravite, a nemojte da ih svaljujete na druge, to bi skupo moglo da vas košta. Što se finansija tiče, prva polovina je bolja od druge, pa onda ekonomišite, mada ste na to već navikli. Stres – stvar bez koje, na žalost, posao ne postoji, biće prisutan više tokom prve polovine mjeseca. Druga će biti znatno mirnija.

Ljubav

Ako ste u vezi
Prva polovina mjeseca će biti burnija od druge, što je možda i bolje, lijepo se ispraznite u prvih 10-15 dana, pa ćete onda biti smireniji. Moguće je da se pojave neka nerazumevanja, da neke neraščišćene stari iz prošlosti sada isplivaju na površinu pa je pravo vrijeme da sva neslaganja koja ste već duži period imali sa partnetrom sada za sva vremena razjasnite. Te stvari će se dešavati u prvoj polovini mjeseca, a kada pređete preko toga onda ide mirniji period, period kakav biste voljeli zauvjek da imate. Ako ste u mogućnosti, početkom proleća sa svojim partnerom razmislite gdje i kako biste mogli da idete na letovanje, zajedno pogledajte ponude i rezervišite vaš odmor iz snova, makar to bila jeftina sobica negdje kraj plaže, sigurno ćete sada odabrati najbolje mjesto za vas dvoje.

Ako ste usamljeni
Slobodni jarčevi bi mogli da obrate pažnju na osobe iz svoje blizine rođene u znaku Ovna, Bika ili Vodolije. Ovaj mjesec imate dobre aspekte da “smuvate” nekoga iz tog znaka, ili bar da se nametnete toj osobi kao partner o kome bi definitivno trebala da porazmisli. Devojke koje su trenutno slobodne nema šta da rade, njih će pronaći neko, samo treba da se pokažu u najboljem svetlu, kako izgledom tako i komunikativno, a muškarci Jarčevi bi već morali malo da prorade na lovu, i da ulove ili bar primete srodnu dušu. Komunikacija je ono što treba da oduševi osobu koja vam se svidela, pa zato.. komunicirajte!

Zdravlje
Morate da se borite protiv svake vrste stresa koji osećate. Nebitno da li je to stres zbgo nekih odnosa u porodici, sa prijateljima, problemi na poslu ili zbog praznog novčanika. Definitivno morate da shvatite da nerviranjem ništa nećete postići, već ćete samo sebi da naškodite i takvi nećete moći da se izborite sa problemima koje imate. Smirite se, kada ste napeti ili nervozni izađite iz svoja četiri zida i izduvajte se, biće vam lakše.
Pored stresa obratite pažnju i na količinu i kvalitet hrane koju unosite, ne bi valjalo da gomilate masti u organizmu, to bi moglo skupo da vas košta krajem godine!

Srećni brojevi
3, 7, 21, 22, 30


vodolijaVODOLIJA

Posao
Tokom marta Neptun i Saturn bi trebalo da vode računa o vašoj poslovno finansijskoj sigurnosti, tako da ovaj mjesec možete malo da odahnete. Problemi koje ste imali na poslu, prvenstveno nerazumevanja od strane kolega i nadređenih, lošiji međuljudski odnosi itd, bi trebalo ovaj mjesec da se stabilizuju, možda ne da se zauvjek riješe, ali bar da ovaj mjesec pregurate bez njih.
Ako želite da napredujete, da uradite nešto od čega očekujete dobre rezultate, uradite to u prvih 15-ak dana, jer će u vam tom periodu Sunce biti u polju finansija. To je isto dobar period za sklapanje ugovora, za učenje, za razgovore sa poslovnim partnerima.
Gledajte da ne ulazite u nepotrebne troškove, naročito poslednjih dana mjeseca, već sledeći mjesec bi mogao da vam bude lošiji, i nikako vam ne bi trebalo da u njega uđete sa dugovanjima.
Sve u svemu, dobar mjesec što se posla tiče, dajte sve od sebe da ga iskoristite na najbolji mogući način!

Ljubav

Ako ste u vezi
Tokom mjeseca, tačnije tokom prve polovine, Saturn će iz opozicije vašu ljubav poslati na jedan ispit. A vi naravno treba da položite taj ispit, ako vam je stalo do partnera odnosno do vašeg odnosa. Ispit može da bude neka sitnica, izbor mjesta za izlazak, izbor filma za gledanje, a mogu da budu i neke važnije životne stvari. U svakom slučaju, ovaj mjesec vam savjetujemo da malo “spustite loptu”, popustite kada vidite da nećete izdejstvovati ono što ste naumili, da pustite partnera da on donese neke odluke, sve samo da ne dođe do razmirica koje bi mogle da preraste u ozbiljnije svađe sa dugoročnijim posledicama. Sve što na taj način uložite u vašu vezu, sigurno će vam se vratiti tokom narednih mjeseci, pa zato pređite preko ponosa, preko nekih uverenja, istrpite tvrdoglavost partnera i pregurajte Saturnove igrice!

Ako ste usamljeni
Sačekajte prve dane proleća. Zvaničnog proleća. I onda iskoristite šansu koja vam dolazi sa neba, upoznaćete neku osobu koja vam se na prvi pogled i neće svideti toliko, ali na drugi hoće, na treći ćete već da odletipe. Osoba koju ćete da upoznate definitivno nije onakva kakvom ste zamišljali idealnog partnera, ali ćete se sada uveriti da su vaša shvatanja i merila bila pogrešna. Dakle poslednjih 10-ak dana marta otvorite četvoro očiju i upoznaćete osobu koja će u budućnosti ostaviti veliki trag na vaš ljubavni život!

Zdravlje
Izgurajte još ovaj mjesec a da vas ne uhvate neki virusi i sezonske bolesti i onda ste mirni. Posebno pripazite da ne obolite od nekih stomačnih virusa koji vladaju u našim krajevima, pošto vam oni najviše prete. Ne treba da vas podučavamo, ali higijena je na prvom mjestu, zdrava ishrana na drugom. Ne bi bilo loše da se krajem mjeseca malo fizički aktivirate, iskoristite lijepo vrijeme i početak proleća da malo više šetate, trčite ako ste u formi, u svakom slučaju da malo ojačate svoj imunitet i na taj način.

Srećni brojevi
10, 14, 19, 25, 26


ribaRIBE

Posao
Drage Ribe,
Imate velike šanse da ovaj mjesec dobro prođete što se posla tiče, tačnije finansija. Neki divni i nezaboravni događaji bi mogli da obeleže ovaj mjesec, naročito onima koji imaju svoje privatne poslove, koji će moći svoje usluge da podignu na neki viši nivo. Ako niste te sreće da imate svoje lične poslove, onda imate šanse da napredujete, da se pokažete i dokažete u pravom svjetlu. Dakle, ovaj mjesec imate šansu da promijenite svoj život na bolje, ako ne tokom mjeseca, onda sigurno možete da započnete nešto čije rezultate ćete videti već tokom proleća. Ne sumnjajte u svoje ciljeve, budite im dosledni i idite ka njima. Ne mogu, sumnjam da mogu i slični izgovori ovaj mjesec ne dolaze u obzir! Takođe, sve savjete koje dobijete od bliskih osoba prihvatite, moguće je da će neki od njih imati veliki uticaj na vaše poslovno-finansijske rezultate!

Ljubav

Ako ste u vezi
Zaljubljene Ribe ovaj mjesec mogu da se opuste, da uživaju u svojoj ljubavi i da izbace sve nepotrebne sumnje iz glave. Moguće je da će u vašim vezama biti nekih sitnijih promena! Ali, te promene nisu promene na gore, nikakve promene partnera, daleko bilo, već su promene nekih sitnica, svakodnevnih rutina, sitnica u odnosu i komunikaciji sa partnerom. Ne bojte se toga, te promene će se desiti kada Zvezde zažele da se vašoj vezi doda malo dinamičnosti, a ishod će sigurno biti pozitivan po vas.
Fantazirajte, ne dozvolite da vas ništa ograničava što se ljubavi, a i svih stvari koje prate ljubav, tiče!

Ako ste usamljeni
Ako ste sami, ovo i nije baš najbolji period za pronalaženje srodnih duša, pa se koncentrišite na bliske vam prijatelje i porodicu, oni su tu da vam pruže podršku i da vas zabave. Moguće je, ipak, da vam se tokom ovog mjeseca dese neki neobični događaji koji bi mogli da imaju “posledice” tokom proleća, da upoznate nekoga, ili da započnete nešto zbog čega ćete vremenom upoznati osobu sa kojom ćete ući u vezu. Sve u svemu, od ljubavi ovaj mjesec ništa, ali razloga za brigu sigurno nema. Uživajte sa prijateljima, radite stvari koje volite.

Zdravlje
Mart vam sa sobom donosi dobru zdravstvenu sliku, tako da tokom mjeseca ne bi trebalo da imate većih zdravstvenih problema. One sitnije probleme ćete brzo i efikasno da rešite.
Ako patite od nesanice, glavobolje, bolova u mišićima… stres je glavni razlog za to. Lijek doktori ne mogu da vam prepišu, pa ga možete sami sebi napraviti – uradite nešto za svoju dušu, slušajte dobru muziku pogledajte dobar film, razmišljajte o lijepim stvarima i uživajte u njima.

Srećni brojevi
6, 9, 14, 18, 22