Mjesečni horoskop za MART 2019.

Mjesečni horoskop za mart 2019.

Pogledajte najdetaljniji mjesečni horoskop za mjesec mart 2019. koji vam je pripremio naš astrolog Igor Pavluković!

Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN

Posao:

Dragi Ovnovi,
Venera koja vlada vašim poljem novca na početku marta pravi kvadrat sa Uranom i ulazi u znak Vodolije. Suočićete se sa neočekivanim smetnjama u dovršavanju jednog projekta i sa posledicama loših investicija. U pomoć će vam priskočiti saradnici sa kojima ćete uspostaviti produktivniji način saradnje tako što ćete se poslužiti novim metodama. Merkur će krenuti retrogradno 5. marta. Bićete primorani da odložite nove planove i da se pozabavite rešavanjem teškoća koje niste primetili na vreme. Manipulacije od strane nekih osoba koje su dovele do štetnih posledica po vas zahtevaće vaše vreme i napor kako biste ih otklonili. Najviše štete ćete imati zbog glasina koje neće biti lako demantovati. Uran ulazi u znak Bika 6. marta i donosi vam promene na polju finansija koje će od vas zahtevati prilagođavanje. U pitanju su nova pravila i zakoni ali i nove mogućnosti. Sunce će praviti sekstil sa Saturnom koji vlada vašim poljem posla i karijere. Ostvarićete napredak u realizaciji dugoročnih poslova. Moguće je i unapređenje. Istaći ćete se vašim autoritetom i veštinama.
Mars će 14. marta praviti trigon sa Saturnom. Pojačaćete aktivnosti u vezi investicija u dugoročne i velike poslovne poduhvate. To će vam doneti uvećanu zaradu. Uspeh ćete ostvariti u oblastima građevinarstva i mehanizacije. U trećoj dekadi marta Mars će praviti trigon sa Plutonom i doneće vam veliku motivaciju i snagu koja će vam omogućiti da se izborite sa svim preprekama i da izdržite krajnje napore kako biste ostvarili jedan važan cilj. Sunce će ući u vaš znak i učiniće da se istaknete i zablistate u svom polju delatnosti. Zahvaljujući tajnim planovima uspećete da znatno uvećate saldo na vašem računu. Merkur će krajem marta krenuti direktno. Ostvarićete uspeh u savetodavnim oblastima.
Nezaposleni Ovnovi će dobiti mogućnost zaposlenja u oblastima gde mogu da pokažu svoj autoritet i rukovodeće sposobnosti, kao menadžeri u trgovinskim lancima i slično.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Venera će na početku marta praviti kvadrat sa Uranom i ući u znak Vodolije, što će dovesti do udaljavanja između vas i partnera. Osećaćete potrebu za promenama u vezi. Retrogradni Merkur će vam doneti nedostatak jasne komunikacije i bićete oboje skloni da imate tajne i da prećutkujete važne činjenice što može dovesti do nestabilnosti u odnosima.
Druga polovina marta će vam doneti mogućnost da poboljšate odnose sa voljenom osobom. Više ćete razgovarati o zajedničkim planovima i angažovaćete se da ostvarite ono što budete dogovorili. Pojačaće se strasti što će pozitivno uticati na vašu vezu ali budite pažljivi kako ne biste ušli u nepotrebne rasprave i sukobe zbog neslaganja oko zajedničkih planova.

Ako ste slobodni:

Tokom većeg dela marta ćete biti raspoloženi za zabavu i avanture i nećete biti zainteresovani da ulazite u vezu. Tek u trećoj dekadi meseca ćete upoznati osobu koja će vam privući pažnju više nego svi drugi koje budu u vašoj blizini. Dopašće vam se način na koji vas posmatra i to što na vas deluje jednim delom podsticajno, a drugim delom umirujuće. Upoznaćete se bolje, početi da se viđate, postaćete privučeni jedno drugim i zainteresovani za ulazak u vezu.
Stariji Ovnovi će imati jasan cilj i dobro razrađen plan kako da privuku pažnju osobi sa kojom žele da započnu vezu. Imaćete i dosta sreće jer ćete uspeti da za kratko vreme ostavite pozitivan utisak i zainteresujete je za vezu sa vama.

Zdravlje:

Tokom marta ćete biti osetljivog zdravlja. Merkur koji vlada vašim poljem zdravlja će biti u izgonu, retrogradan i prolaziće kroz polje koje slabi vaše zdravlje. To će vam doneti teškoće sa cirkulacijom i hormonima, podložnost virusnim oboljenjima, pojačan umor, probavne smetnje i smanjenu otpornost na stres. Više se odmarajte.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od što više vitamina koje možete da unosite kroz voće kao što su pomorandže, ananas i avokado. Semenke suncokreta i bundeve će vam poslužiti kao dobar antioksidant. Jedite više ribe, svežeg povrća, cvekle, šargarepe i pijte čajeve kao što su zeleni i kopriva. Umanjite unos mesa, brze hrane i konzervirane hrane.

Srećni brojevi:

6, 10, 18, 23, 25


bikBIK

Posao:

Dragi Bikovi,
Venera, vaš vladar, na samom početku marta pravi kvadrat sa Uranom i upozorava vas da pripazite na nepredviđene smetnje koje vas mogu zadesiti u realizaciji planova povezanim sa oblastima transporta, putovanja i saradnje sa inostranstvom. Venera će ući u znak Vodolije i vaše polje posla i karijere, gde ćete imati priliku da se istaknete i započnete jedan važan novi projekat, za koji planirate da vam donose napredak u karijeri i uveća trenutnu zaradu. 5. marta će Merkur krenuti retrogradno u vašem polju saradnika, a to će ometati vašu koordinaciju sa dobavljačima, partnerima, drugim preduzećima sa kojima sarađujete i usporavaće vas u radu. Uran će 6. marta ući u vaš znak. Uvidećete neophodnost unošenja niza promena u vaš dosadašnji način poslovanja kako biste uspeli da uhvatite korak sa sve obimnijom modernizacijom u tehnološkom i elektronskom smislu. To će od vas zahtevati da usvojite nove veštine, za šta će vam trebati i vreme i strpljenje. Najviše uspeha vas očekuje u poslovima koji su povezani sa društvenim institucijama.
Merkur će 15. marta praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem, što će vam omogućiti uspešnu reorganizaciju i unapređenje vaših saradničkih odnosa koji će nakon toga početi da se odvijaju na obostranu korist i zadovoljstvo. U trećoj dekadi marta Venera će praviti kvadrat sa Marsom i sekstil sa Jupiterom. Nailazićete na pritiske od strane nadređenih i suočavaćete se sa teškoćama zbog sopstvene tvrdoglavosti i insistiranja da obavljate vaše zadatke na način kako to uobičajeno činite. Imaćete problema sa prilagođavanjem na nove uslove rada. S druge strane ćete imati dobar osećaj za dobitne finansijske poteze i transakcije, što će uvećati saldo na vašem računu. Uspeh ćete imati na finansijskom polju.
Nezaposleni Bikovi dobiće ponudu za novi posao u oblastima rada sa ljudima, kao što je posao savetnika u socijalnim i društvenim organizacijama. Možete se zaposliti i kao referent i administrativni radnik.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Obratite više pažnje na društveni život i izlaske jer će to početi da stagnira i vaš partner će biti nezadovoljan. Imaće potrebu da posećujete društvene manifestacije i zajedničke prijatelje ali vi nećete uspevati da se oko toga dovoljno organizujete. Potrudite se da više vremena provodite zajedno kako biste ispunili partnerovu potrebu za zabavom.
Mars koji vlada vašim poljem ljubavi će u drugoj polovini marta praviti konjunkciju sa Neptunom i pokrenuće u vama osećanja koja ste potisnuli, što će vas činiti osetljivim i povremeno sklonim naglim reakcijama. Uz podršku voljene osobe ćete početi da se sve više emotivno otvarate i pokazujete vaša stvarna osećanja, umesto da ih krijete.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete u prvoj dekadi marta nekoliko osoba koje će vam privući pažnju stavom, principima i nastupom, što će vas prijatno iznenaditi jer dugo niste bili u društvu toliko kvalitetnih ljudi. Jedna osoba će vam se posebno svideti jer će se izdvajati svojim društvenim veštinama, praktičnošću i ambicijom. Videćete sebe pored te osobe , što će vas motivisati da pokažete najbolji deo sebe. Privući ćete pažnju nekog drugog od novih poznanika, što će imati pozitivan ishod.
Stariji Bikovi će otvoreno i bez okolišanja priznati osobi koja im se dopada da osećaju prema njoj emocije i da ne žele da čekaju dugo i razočaraju se. Vaša simpatija će vam pružiti šansu. Na vama je da opravdate dato poverenje.

Zdravlje:

Potrebne su vam svakodnevne fizičke aktivnosti i mnogo boravka na čistom vazduhu, izvan gradskih gužvi i smoga. Važno je da izdvojite potrebno vreme za odmor i relaksaciju. Na taj način ćete ojačati svoj imunitet i osećaćete se puniji energijom i odmorni. U suprotnom će biti pojačava vaša podložnost stresu i disajnim smetnjama.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži više povrća i voća koje velikim delom treba da konzumirate presno. Možete da kombinujete razne vrste povrća kao što su cvekla, praziluk, celer, šargarepa i zelena salata. Od voća će vam prijati kivi, suvo grožđe, sušene smokve i kajsije. Kiselo mleko konzumirajte svakodnevno, kao i što više tečnosti, tj. vode.

Srećni brojevi:

2, 7, 14, 19, 25


blizanciBLIZANCI

Posao:

Dragi Blizanci,
Venera na početku marta pravi kvadrat sa Uranom i ulazi u znak Vodolije. Donosi vam neočekivane teškoće na polju finansija zbog loše planiranih i odrađenih delova jednog posla. Planovi u vezi saradnje sa inostranim partnerom će biti otežani. Vaš vladar Merkur kreće retrogradno 5. marta u vašem polju posla, zbog čega nije preporučljivo da započinjete nove poslovne poduhvate, nego da se posvetite dovršavanju svega što je zaostalo. Najvažnija će biti reorganizacija dosadašnjeg načina poslovanja i prelazak na nove i brže tehnološke procese, što će vam omogućiti bolju produktivnost. Uran će ući u znak Bika dan kasnije, a kako je to vaše polje tajni, bićete primorani da poradite na bezbednosti, posebno elektronskoj, kako vaši planovi i poslovne tajne ne bi dospele u ruke konkurenciji. Konjunkcija Sunca sa Neptunom doneće vam uvide kako da se istaknete i probijete, što vam može doneti unapređenje na bolje radno mesto. U tu svrhu ćete dodatno intenzivirati svoje napore. Uspeh ćete postići u kreativnim poslovima, dizajnu, menadžmentu i finansijama.
Uspećete da ostvarite finansijsku stabilnost i dobitke kroz investicije u velike i dugoročne projekte zahvaljujući trigonu Marsa sa Saturnom. Konjunkcija retrogradnog Merkura sa Suncem u vašem polju posla omogućiće vam uspešnu zamenu zastarelih vidova konekcije sa korisnicima vaših usluga i proizvoda sa novim koji će se pokazati efikasnijim. 26. marta će Venera ući u znak Riba i vaše polje posla, što će vam doneti bolji osećaj za potrebe tržišta. Iznenadićete konkurenciju plasiranjem novih ideja koje će vam doneti napredak u oblastima kreativnih delatnosti, modne industrije, medicine i odnosa sa javnošću. Merkur će krenuti direktno 28. marta od kada ćete krenuti bez zastoja ka realizaciji novih ciljeva.
Nezaposleni Blizanci će imati mnoštvo kreativnih ideja ali će morati da sačekaju kako bi bilo primećeni od strane potencijalnih poslodavaca. Ovaj mesec će od vas zahtevati više strpljenja i upornosti u traženju zaposlenja.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Ulazak Urana u znak Bika vas upozorava da izbegavate tajne pred partnerom jer bi lako moglo da dođe do toga da budete otkriveni i da to donese neprijatne posledice. Unesite više mašte u zajedničke aktivnosti sa partnerom i predložite nešto potpuno novo, što ranije niste isprobali u vašim zajedničkim aktivnostima. Vaš partner će to dočekati sa odobravanjem.
Sunce i Merkur će sredinom marta praviti kvadrat sa Jupiterom koji vlada vašim poljem ljubavi. Na nesuglasice ćete nailaziti u vezi zajedničkih planova i ciljeva. Oboje ćete osećati potrebu za društvenim aktivnostima, izlascima, a to ćete moći da neometano upražnjavate kada Venera uđe u znak Riba, što će poboljšati vašu vezu i doneti vam više sklada.

Ako ste slobodni:

Privući će vas osoba koje je po prirodi zabavna, elokventna, puna ideja ali je u isto vreme i prilično nestalna kada su emocije u pitanju. Jedino što možete sigurno da imate sa njom je avantura. Kako će vam pružiti mogućnost da provedete neko vreme zajedno, iskoristićete priliku. Osim dobrog slaganja u seksu otkrićete da imate još neke zajedničke teme, a to vam daje šansu da vaša veza bude nešto više od avanture. Smetaće vam to što će vaša simpatija želeti mnogo slobode.
Stariji Blizanci će početi da se intenzivnije viđaju sa osobom koju su upoznali na nedavnoj zabavi kod jednog prijatelja. Izgovor za viđanje će biti zajednička interesovanja, što će ubrzo da pređe u razmenu nežnosti i obostrana osećanja.

Zdravlje:

Pojačaće se vaša vitalnost zahvaljujući pojačanim aktivnostima, svakodnevnim šetnjama, fizičkim vežbama koje ćete vredno i sa entuzijazmom upražnjavati. Bićete puni snage i pozitivne energije. Prijaće vam da češće izlazite u prirodu na čist vazduh. U slučaju loših vremenskih prilika odlazićete na vežbe u teretanu. Pojačaće se i vaša otpornost na stres.
Koristile bi vam promene režima ishrane. Unosite u organizam više namirnica biljnog porekla koje je poželjno da budu presne ili samo delimično termički obrađene na pari. Cvekla, šargarepa, rotkvice, zelena salata, blitva i korijander u kombinaciji sa đumbirom, jabukom, bananom, ananasom i urmom su odlična kombinacija za vaš organizam.

Srećni brojevi:

7, 15, 18, 21, 16


rakRAK

Posao:

Dragi Rakovi,
Venera vam na početku meseca donosi neočekivane teškoće na polju saradnje, praveći kvadrat sa Uranom, nakon čega ulazi u znak Vodolije. Osim što ćete trebati da više pažnje posvetite dogovoru sa saradnicima, biće neophodno da se usmerite i na pronalaženje efikasnijih načina da unovčite vaše radne veštine. 5. marta Merkur kreće retrogradno i usmerava vas na usavršavanje vaših radnih veština. Već duže vreme odlažete odlazak na seminare koji će vam koristiti kako biste mogli da se uklopite u najnovije trendove i tehnologije u poslovnom svetu. Više nećete moći da nalazite izgovore. Ulazak Urana u znak Bika 6. marta će vas primorati da se usmerite na nalaženje novih saradnika jer ćete na neprijatan način otkriti da se na većinu dosadašnjih ne možete osloniti sa poverenjem. S druge strane, uspećete da sa jednim dugogodišnjim poslovnim partnerom ostvarite napredak u razvoju velikog zajedničkog projekta koji zahteva ulaganje prilično vremena i sredstava. Uspeh vam dolazi kroz trgovinu uvoznom robom, kao i oblasti građevinarstva, arhitekture i dizajna.
Sredinom marta će Mars koji vlada vašim poljem posla praviti trigon sa Saturnom koji se nalazi u vašem polju javnosti i partnerstva. Uspećete da poboljšate i učvrstite saradnju i ostvarite dugoročni napredak u oblastima javnosti. Očekuje vas značajan uspeh ako se bavite oblastima javnosti, pravosuđa, marketinga, industrijom i odnosima sa javnošću. 20. Marta Sunce ulazi u znak Ovna i vaše polje posla i karijere. Preduzimaćete više inicijative i umećete da se postavite kao autoritet tamo gde je to potrebno. Vaše rukovodeće sposobnosti će vam doneti napredak u karijeri. Ostvarićete bolju saradnju sa osobama na višem položaju od vašeg. Do kraja meseca ćete uspeti da ostvarite i finansijski napredak.
Nezaposleni Rakovi će imati mogućnost da se zaposle u oblastima prosvete, novinarstva, knjigovodstva i turizma, kao i u honorarnim poslovima. Sredina marta im je pogodno vreme za prijavu na konkurse.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Ulaskom Urana u znak Bika početkom marta započećete da unosite u vašu emotivnu vezu nove aktivnosti. Osećaćete potrebu da izađete iz kruga svakodnevnih šablona koji je posao dosadan i koji dovodi do udaljavanja od partnera. Predložićete partneru nove društvene aktivnosti. Vaš partner će u početku imati otpor pa je potrebno da budete istrajni.
Druga polovina marta doneće vam mogućnost da negde zajedno otputujete. To treba da bude mesto gde već duže vreme planirate da odete ali stalno nalazite izgovor da to odložite. Promena ustaljenih šema će vam prijati i doprineće stabilnosti vaše emotivne veze. Imaćete više vremena jedno za drugo. Počećete više da se otvarate emotivno i poveravate.

Ako ste slobodni:

Poželećete da upoznate nekoga ko se svojim kvalitetima izdvaja od većine ljudi koje poznajete. Kako u blizini nemate nikoga ko vam privlači pažnju, takvu osobu ćete najpre moći da upoznate na putovanju. Posao će vam doneti mogućnost putovanja i tako ćete uspeti da ostvarite vašu želju. Na jednom poslovnom seminaru prići će vam neko ko će poželeti da vas pobliže upozna. Mada će u početku to biti slobodna veza na daljinu, šanse postoje da se pretvori u nešto ozbiljno.
Nešto stariji Rakovi biće povučeni i izbegavaće izlaske i društvo. Jedan prijatelj će vas upoznati sa osobom sličnih interesovanja, kako bi vas naveo da se pokrenete. Novo poznanstvo će doneti obostrane emocije i povoljnu priliku za vezu.

Zdravlje:

Prva polovina marta vam donosi više kretanja i pojačane aktivnosti, što će vam prijati. Sredinom meseca ćete biti podložni virusnim infekcijama, hormonskim smetnjama i lošoj cirkulaciji. Zbog toga biste trebali da više pažnje posvetite preventivnim merama i da uzimate više vitamina, da se redovno odmarate i da bolje organizujete vaše aktivnosti.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje sadrže antioksidante kako bi se vaš organizam očistio od viška štetnih materija. Umanjite unos mesa, brze hrane, kafe i konzervirane hrane, a pojačajte unos ribe i morskih plodova, kao i integralnih žitarica, sušenog i svežeg voća i zelenog povrća. Mlečne proizvode uzimajte umereno i pojačajte D vitamin.

Srećni brojevi:

2, 9, 13, 16, 21


lavLAV

Posao:

Dragi Lavovi,
Venera će na samom početku marta praviti kvadrat sa Uranom i navešće vas na pogrešan potez koji će dovesti do otkazivanja zaključenja jednog posla koji ste smatrali da ćete uspeti da dobijete. Nakon toga će Venera ući u znak Vodolije i vaše polje javnosti i partnerstva, što će vas usmeriti da se posvetite poboljšanju odnosa sa poslovnim partnerima i izbaciti vas u centar pažnje javnosti. Merkur će krenuti retrogradno 5. marta u vašem polju platnog prometa i doneće vam zastoje i teškoće koje će vas primorati da prolongirate važne finansijske transakcije zbog čega ćete biti ograničenih sredstava. To će dovesti do sporijeg razvoja aktuelnih radnih zadataka. Ulazak Urana u znak Bika i vaše polje posla i karijere 6. marta, dodatno će iskomplikovati vaše poslovne planove koje ćete trebati da prilagođavate novim trendovima, novim metodama rada i tehnološkom i elektronskom progresu u poslovnom svetu. Ako ste planirali da promenite posao ili započnete novi, imaćete dobar osećaj za odabiranje pravog trenutka za promenu, što će vam doneti stabilno radno mesto i pozicije.
Mars će praviti sekstil sa Neptunom i doneće vam dobar osećaj kako da poboljšate protok novca. Sredinom marta će vam retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem omogućiti da započnete jedan projekat koji će otkloniti zastoje i teškoće na polju finansija. Sunce i Merkur će praviti kvadrat ka Jupiteru, što vas upozorava da izbegavate poslovne i finansijske rizike i donosi vam teškoće u kreativnom radu. Gubici su mogući i ako se bavite zabavom i ugostiteljstvom. Kvadrat Venere sa Marsom doneće vam teškoće sa jednim poslovnim partnerom i negativnu reakciju javnosti i klijenata na vaše usluge i proizvode. Ulazak Venere u znak Riba 27. marta će vam doneti dobitke i poboljšaćete vaše finansijsko stanje.
Nezaposleni Lavovi će imati priliku da se zaposle u oblastima usluga, najviše kao operateri u korisničkim centrima, a zatim i kao serviseri i savetnici.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Venera na početku marta ulazi u znak Vodolije i vaše polje ljubavi, što će vas motivisati da unesete nešto kvalitetno novo u vaš pristup voljenoj osobi. Imaćete više inicijative za zajedničke aktivnosti. Vaši predlozi će motivisati vašeg partnera da ulaže više vremena u zajedničke aktivnosti, a to će vas zbližiti. Potrebno vam je više opuštenih razgovora i zabave.
Kvadrat Venere sa Marsom u trećoj dekadi marta uneće napetost u vašu emotivnu vezu. Ući ćete u konflikt sa partnerom oko zajedničkih ciljeva, a može da dođe i do pojačanih strasti i izliva ljubomore. Ovo ćete moći da prevaziđete tako što ćete prirediti partneru iznenađenje u vidu nečega što on voli, kao što je zajedničko putovanje ili izlazak u restoran.

Ako ste slobodni:

Ulazak Venere u vaše polje ljubavi pojačaće vašu potrebu da upoznate nekoga ko je dovoljno originalan da bi u vama probudio najdublje emocije. Više ćete težiti slobodnim ljubavnim vezama nego što ćete poželeti da se obavezujete i zatvarate u uobičajene šablone. Sredinom marta ćete upoznati osobu koja će svojim kvalitetima odgovarati vašim potrebama. To je neko ko će vam doneti nova iskustva u ljubavi. Osetićete i emotivne dubine i strast ali i posesivnost.
Nešto stariji Lavovi upoznaće osobu koja će ih privući svojim šarmom. Upotrebićete sve trikove koje poznajete kako biste joj privukli pažnju. Otkrićete da se radi o komplikovanoj osobi sa kojom možete započeti avanturu ali veza nije sigurna .

Zdravlje:

Zdravlje će vam biti promenljivo zbog čega je važno da preduzmete preventivne mere. Biće vam neophodno više odmora jer ćete biti skloni da se iscrpljujete zbog neorganizovanosti. Osim odmora, naglasak treba da stavite na svoju kondiciju i da se više krećete, upražnjavate svakodnevnu šetnju i rekreativne vežbe, posebno za kičmu. Budite fizički aktivniji.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od kalorične hrane koja treba da sadrži kombinaciju namirnica biljnog i životinjskog porekla. Piletina, govedina, riba, jaja, jogurt mogu da vam se nađu na jelovniku svakodnevno. Integralne žitarice, krompir, šargarepa, blitva, brokoli, cvekla od povrća, dok od voća jedite više urmi, suvog grožđa i pomorandže. Pijte više vode.

Srećni brojevi:

5, 8, 13, 17, 22djevicaDJEVICA

Posao:

Drage Device,
Venera na početku marta pravi kvadrat sa Uranom i donosi vam nedostatak očekivane podrške za finale jednog poslovnog poduhvata. Biće neophodno da izdvojite više vremena i da se snalazite kako biste postigli zakazane rokove. Venera ulazi u znak Vodolije i vaše polje usluga, pa ćete na tom polju pokrenuti nešto novo, što će opet zahtevati više vremena kako bi dalo očekivane rezultate. Merkur će krenuti retrogradno 5. marta i dovešće do teškoća mi zastoja u odnosima sa poslovnim partnerima. Bićete primorani da održavate niz radnih sastanaka i reorganizujete dosadašnji način saradnje. Ulazak Urana u znak Bika vas upozorava da budete pažljivi kada se radi o poslovima koji su povezani sa inostranstvom. Od vas će se zahtevati usvajanje novih znanja i veština. Konjunkcija Sunca sa Neptunom u vašem polju javnosti i partnerstva omogućiće vam pokretanje novih zajedničkih projekata ali će vam doneti i previše optimizma, zbog čega se lako može dogoditi da napravite propuste. S druge strane, uspeh ćete ostvariti u oblastima prosvete, zabave i u kreativnim poslovima.
Sredinom marta Merkur će praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem i omogućiće vam da prevaziđete teškoće na koje ste nailazili u poslovnim odnosima tako što ćete uneti neophodne promene, raskinuti štetne i sklopiti nove poslovne ugovore koji će vam doneti veći profit. Trigon Marsa sa Plutonom će vam otvoriti mogućnost da se povežete sa partnerom iz inostranstva, a takav tip saradnje će unaprediti vaše poslovanje. Ostvarićete uspeh u oblastima transporta i turizma. Venera će 27. Marta ući u znak Riba, a Merkur će narednog dana krenuti direktno. Koristi ćete imati od javnih nastupa i održavanja poslovnih prezentacija. Vaša veština će doći do izražaja u rukovanju novcem i uvećaćete saldo na računu.
Nezaposlene Device bi mogle da dobiju stalno zaposlenje u struci i u oblastima ugostiteljstva. Najviše ponuda ćete imati za honorarne poslove.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Vaša emotivna veza će biti ispunjena dešavanjima tokom marta. Sunce će praviti konjunkciju sa Neptunom u vašem polju ljubavi što će vas činiti romantičnim i zanesenim. Sekstil Marsa sa Neptunom pojačaće privlačnost i poboljšati intimne odnose sa partnerom. Poklanjaćete jedno drugom mnogo pažnje i nežnosti ali su mogući nesporazumi u komunikaciji.
U drugoj polovini marta ćete uneti kvalitetne promene u vašu emotivnu vezu koje će doprineti postepenom otklanjanju onoga što vam je pravilo smetnje u ranijem periodu i što je izazivalo nesuglasice. Bićete iskreniji i emotivno otvoreniji prema voljenoj osobi. Krajem meseca će Venera ući u vaše polje ljubavi, što će pojačati bliskost i sklad u odnosu.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Sunca sa Neptunom 7. marta doneće vam poznanstvo sa osobom koja se prilično razlikuje od vas po karakteru i tipu ličnosti, ali će vas upravo razlike privući jedno drugom. Probudiće u vama radoznalost da upoznate drugačiji tip osobe od onoga koji ste navikli da viđate. Kako će zainteresovanost i privlačnost biti obostrana, počećete da se viđate i izlazite. Razlike će zahtevati kompromise i prilagođavanje ali će vas upravo to motivisati da započnete vezu.
Nešto starije Device će imati uspeha kod osobe koja im se dopada zahvaljujući nalaženju načina da se prilagode njenom svakodnevnom funkcionisanju. Biće vam potrebno dosta strpljenja ali će vaš trud biti nagrađen. Započećete vezu.

Zdravlje:

Potrebno je da se više krećete na čistom vazduhu, u prirodi, daleko od gradskog zagađenja. Vašim plućima je neophodno mnogo čistog vazduha. Podložni ste disajnim smetnjama i prehladi. U drugoj polovini marta je moguća upala grla ili bronhitis. Osim toga neće biti većih smetnji na polju zdravlja. Otpornost na stres će vam biti pojačana.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži viša namirnica koje su bogate materijama koje izbacuju štetne materije iz vašeg organizma. Brusnica, semenke bundeve, urma, indijski orah, kao i morske alge će poslužiti u tu svrhu i možete da ih koristite kao dodatak svakodnevnoj ishrani. Umanjite unos mesa i mleka. Pojačajte voće i pijte više vode.

Srećni brojevi:

4, 11, 15, 19, 24


vagaVAGA

Posao:

Drage Vage,
Venera će na početku marta praviti kvadrat sa Uranom i doneće vam neočekivane teškoće u završnoj fazi jednog posla čiji ćete rokove biti primorani da pomerite. To će vas koštati i umanjiće iznos zarade koju ste očekivali. Venera će nakon toga da uđe u znak Vodolije i vaše polje kreativnosti, što će vam dati nove ideje kako da nadoknadite izgubljeno kroz pokretanje jednog novog projekta. 5. marta će Merkur krenuti retrogradno u vašem polju usluga. Doći će do loše koordinacije sa klijentima, vi sami ćete biti nedovoljno organizovati, pa nećete uspeti da sve obavite na vreme i da svima izađete u susret. Neki klijenti će vam otkazati usluge, a nekima ćete trebati da dorađujete propuste koji će nastati tokom ovog meseca. To će vam naneti dodatne gubitke i zbog toga ćete kasniti sa započinjanjem novih poslovnih obaveza. Uran će 6. marta ući u znak Bika i vaše polje platnog prometa. Kako biste uspeli da se izvučete iz nezgodne finansijske situacije i dugova, biće neophodno da započnete sa primenom novih metoda u prometu novca i da refinansirate dugovanja.
Najviše uspeha imaćete u poslovima koji su povezani sa građevinarstvom, energetskim resursima i industrijom. Sekstil Marsa sa Neptunom doneće vam dobar osećaj kakve akcije da preduzmete u cilju većeg obrta novca, što će vam doneti dobitke. Sve važne obaveze ćete uspeti da dovršite u roku u čemu ćete imati podršku Marsa koji će praviti trigon sa Saturnom i Plutonom. Uspećete da se prilagodite raznim okolnostima i preprekama, čak i onim koje budu delovale komplikovano. Ulazak Sunca u znak Ovna 20. marta dovešće vas u centar pažnje javnosti i uvećaće vaš uticaj i popularnost. Kroz oblasti javnosti i sklapanje novog ugovora, ostvarićete uspon i dobitke na finansijskom polju.
Nezaposlene Vage će dobiti ponudu za zaposlenje na polju usluga koje su vezane za javnost, servisne i informativne usluge, a moguće je i zaposlenje u oblasti industrije.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Počećete da razmišljate o tome šta vam nedostaje u odnosu sa partnerom da biste oboje bili zadovoljni i da biste izbeli da se u vašu vezu uvuče monotonija. Odlučićete da predložite partneru neke promene u svakodnevnom šablonu zajedničkih aktivnosti. Iznenadićete prijatno partnera tako što ćete otići na mesto za zabavu koje on odavno želi da poseti.
Prolazak Venere kroz vaše polje zabave i kreativnosti motivisaće vas da unesete nešto novo u vašu emotivnu vezu, što će prijati i vama i vašem partneru. U trećoj dekadi marta vaša potreba da budete slobodniji u ponašanju zasmetaće vašem partneru i može izazvati ljubomoru. S druge strane, to će dovesti i do pojačanja strasti pa ćete uspostaviti sklad.

Ako ste slobodni:

Ulazak Venere u znak Vodolije i vaše polje zabave probudiće u vama potrebu da se okrenete slobodnim vezama i potražite osobu sa kojom možete da se viđate kada ste raspoloženi i kvalitetno provodite zajedničko vreme bez obaveza i velikih planova. Takvu osobu ćete upoznati sredinom marta. U početku će vam odgovarati sloboda koju imate u vezi ali ćete ubrzo osetiti potrebu da budete i emotivno povezani, umesto da sve bude samo površna zabava uz intimne odnose.
Starije Vage će dobiti pažnju od strane osobe kojoj se dopadaju ali će to izbegavati i delovaće povučeno. Bićete nesigurni u pogledu ulaska u vezu koja vam se otvoreno pruža. Ne želite da vam se ponove neka loša iskustva. Držaćete rastojanje.

Zdravlje:

Osetljivost zdravlja tokom marta biće pojačana, zbog čega je važno da imate u vidu preventivne mere. Najviše će biti izražene smetnje povezane sa hormonima, cirkulacijom, meteoropatskim smetnjama i pojačanom osetljivošću na stres. Potrebno je da praktikujete svakodnevnu psihofizičku relaksaciju i uzimate više vitamina za jačanje imuniteta.
Vaš način ishrane zahteva određene promene u odnosu na ustaljene navike. Namirnice koje sadrže razne konzervanse i veštačke arome umanjite maksimalno, a pojačajte konzumaciju svežeg voća i povrća koje je bolje da jedete presno nego kuvano. Prijaće vam šargarepa, cvekla, zelena salata, a od voća avokado i ananas. Meso i jogurt uzimajte umereno.

Srećni brojevi:

7, 10, 14, 19, 25


skorpijaŠKORPIJA

Posao:

Dragi Škorpioni,
Venera na početku marta pravi kvadrat sa Uranom koji se nalazi na samom kraju vašeg polja usluga. To vam donosi neočekivane teškoće u sistemu naplate i obračuna što bi moglo da vam nanese gubitke, zbog čega ćete biti primorani da se usmerite na rešavanje tog problema. Venera ulazi u znak Vodolije i vaše polje završetaka, odakle vam donosi kreativne ideje u vezi načina ubrzanja neophodnih obaveza koje bi doprinele sigurnom ostvarenju vaših planova u predviđenim rokovima. Nalazićete efikasne načine za prevazilaženje prepreka koje su vas ometale u ranijem periodu. Merkur će krenuti retrogradno 5. marta. Izbegavajte bilo kakve rizične poteze u poslu, a posebno rizične investicije. Vaše planove u vezi plasiranja ponuda proizvoda i usluga na tržište ćete trebati da reorganizujete jer ćete uočiti propuste. Uran će ući u znak Bika i vaše polje partnerstva i javnosti 6. marta. Kako biste bili u toku sa aktuelnim trendovima, bićete u situaciji da je neophodno da unesete novine u dosadašnji način poslovanja i da sklopite nove ugovore i nova poslovna partnerstva.
Ostvarićete uspeh u poslovima koji su vezani za zabavu, ugostiteljstvo, prosvetu, kreativni rad, dizajn, a uspećete i da postignete dogovor oko pokretanja novih projekata. Imaćete dosta uspeha u oblastima komunikacija, saobraća i trgovine, posebno u trgovini građevinskim materijalom i opremom. U trećoj dekadi marta će Sunce koje vlada vašim poljem posla i karijere ući u znak Ovna, pa ćete se posvetiti proširenju ponude poslovnih usluga. Ako radite u oblastima zdravstva i farmacije ostvarićete značajan napredak, a to će se povoljno odraziti i na uvećanje vašeg finansijskog stanja. Dodatni priliv finansija očekuje vas ulaskom Venere u znak Riba, kada ćete pokrenuti jedan profitabilan kreativni projekat.
Nezaposleni Škorpioni će zahvaljujući svojim veštinama dobiti ponudu za posao u IT sektoru, kao grafički ili web dizajneri, a poneko će uspeti da se zaposli i kao programer.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Ulazak Venere u znak Vodolije usmeriće vas da se posvetite domu i porodici. Sa voljenom osobom ćete planirati uređenje zajedničkog doma i saglasićete se da unesete neke novine, adaptacije, koje će vam oplemeniti prostor. To će vas zbližiti jer ćete se u pogledu predloga koje oboje budete imali o toj temi sasvim dobro slagati. Više vremena ćete provoditi zajedno.
Druga polovina marta donosi vam više zabave i romantičnih zajedničkih trenutaka. Budite pažljivi 21. u mesecu kada Venera bude pravila kvadrat sa Marsom jer se nećete slagati oko raspodele kućnih i porodičnih obaveza. Ulazak Venere u znak Riba će vam popraviti raspoloženje. Rešićete nesuglasice i poklanjaćete jedno drugom iskrene emocije i ljubav.

Ako ste slobodni:

Vaše polje ljubavi će biti prilično aktivno tokom marta. Jedna osoba je duže vreme u vašoj blizini i na sve načine pokušava da vam skrene pažnju na sebe ali vas ne privlači. Pokušaćete da joj to date do znanja ali bezuspešno. Sredinom marta upoznaćete nekog ko će vam se svideti na prvi pogled. Ubrzo će između vas dvoje doći do nadmetanja koje će izazvati i pozitivne i negativne trenutke. Prevagu će odneti međusobna privlačnost i odlučićete se da uđete u vezu sa tom osobom.
Stariji Škorpioni će imati kratku ali strastvenu avanturu koja će im doneti očekivano zadovoljstvo. U drugoj polovini marta upoznaćete osobu koja će vam svojim kvalitetima privući pažnju ali će biti na distanci. Biće vam teško da je osvojite.

Zdravlje:

Potrebno je da više pažnje posvetite zdravlju. Mart će vam doneti promenljivo i osetljivo zdravlje. Moguća je angina, pojačan umor, napetost kao i hipertenzija. Češće kontrolišite krvni pritisak, izbegavajte preterane fizičke napore i bilo kakvo preterivanje, posebno u jelu i piću. Vaš imunitet će biti u porastu u drugoj polovini meseca.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži gradivne materija koje se nalaze u integralnim žitaricama i povrću. Krompir, šargarepa, keleraba, kao i spanać i sočivo su izvori materija neophodnih vašem organizmu i možete ih svakodnevno konzumirati. Semenke suncokreta, urma, kiselo mleko i masline jedite češće, kao i južno voće. Izbegavajte alkoholna pića.

Srećni brojevi:

3, 8, 15, 17, 24


strelacSTRIJELAC

Posao:

Dragi Strelčevi,
Venera na početku marta pravi kvadrat sa Uranom i donosi vam iznenadne poremećaje na polju novca koji će se pojaviti u vidu vanrednih troškova i gubitaka zbog rizičnih investicija. To će vas navesti da se dodatno angažujete kako biste nadoknadili minus na računu. Venera će ući u znak Vodolije i započećete nove pregovore gde ćete imati originalni način predstavljanja vaših predloga, što će naići na bolji prijem od očekivanog. Merkur će krenuti retrogradno 5. marta. Usporavaće vas u postizanju planiranih rokova. Otkrićete dosta toga na šta je potrebno da se vraćate i ispravljate greške i propuste. Bićete primorani da prolongirate određene rokove, reorganizujete planove i da ostvarite bolju koordinaciju sa kolegama i saradnicima. Ulazak Urana u znak Bika 6. marta usmeriće vas da promenite ponudu poslovnih usluga, tako što ćete ukinuti one koje vam donose manji profit od očekivanog i umesto njih postavite neke koje su još u eksperimentalnoj fazi ali su u skladu sa trenutnim trendovima. To će za kratko vreme doneti dobitke i stabilizovati vaš saldo na računu.
Sunce i Merkur će praviti kvadrat sa vašim vladarom Jupiterom i izazvaće nesuglasice sa kolegama i nadređenima. Razlog će biti kašnjenje u završetku važnih projekata i nesporazumi u komunikaciji koji će dovesti do zastoja u razvoju radnih zadataka. U trećoj dekadi marta Venera ulazi u znak Riba i donosi vam bolji osećaj za saradnju na svim nivoima i pojačava vaše kreativne sposobnosti. Pokazaćete snalažljivost u poslovima vezanim za rad sa klijentima, u rukovanju finansijama, kao i u poslovima koji su vezani za oblasti medicine, knjigovodstva i hemijske industrije. Merkur će krajem meseca krenuti direktno i uspećete da ubrzate završetak najvažnijih projekata, što će se povoljno odraziti na vašu zaradu.
Nezaposleni Strelčevi će pokazati veštine kojima će privući interesovanje poslovnih poslodavaca. Najviše ponuda za novi posao ćete imati u oblastima finansija i zdravstva.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi će 5. marta krenuti retrogradno u vašem polju doma i porodice, što će dovesti do neslaganja sa emotivnim partnerom oko planova i dogovora u vezi sređivanja zajedničkog doma, ulaganja u adaptacije i raspodelu kućnih obaveza. Ovo će dodatno da se iskomplikuje sredinom meseca, kada ćete biti pod pritiskom okoline.
Konjunkcija retrogradnog Merkura sa Suncem 15. marta, doneće vam poboljšanje jer ćete i pored neslaganja oko nekih stvari, pokrenuti ostvarenje najvažnijeg i onoga u čemu možete da postignete kompromis. To će u drugoj polovini meseca dovesti do vidnog poboljšanja vašeg odnosa jer ćete oboje ulagati više energije i oduševljenja u zajedničke planove.

Ako ste slobodni:

Retrogradno kretanje Merkura, vladara vašeg polja ljubavi, koje traje od 5. do 28. marta, doneće vam potrebu za sigurnošću i počećete da tragate za osobom sa kojom biste mogli da se dobro slažete u ozbiljnom emotivnom odnosu. Doći ćete u kontakt sa osobom sa kojom ste ranije bili u vezi i prvo ćete obnoviti kontakt, da biste ubrzo počeli češće da se viđate i provodite vreme zajedno, a nakon toga ćete odlučiti da pokušate ponovo. Izbegavajte greške iz prošlosti .
Nešto stariji Strelci će uvideti zašto ih izbegava osoba kojoj uporno pokušavaju da priđu. Reč je o osećajnoj osobi koju vaše veliko oduševljenje i optimizam mogu da uplaše. Pokušaćete da budete osećajniji. To će dovesti do rezultata.

Zdravlje:

Mars prolazi kroz vaše polje zdravlja i tu je slab, a 6. marta će Uran da uđe u znak Bika i dodatno će uticati na nestabilnost. To će vam doneti pojačanu osetljivost na stresne okolnosti što će izazivati psihosomatske smetnje. Najviše ćete imati probavnih smetnji, a moguća je upala uha, grla i sinusa. Bićete skloni i povredama usled nepažnje.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži lakšu hranu sa većim procentom vlakana i vitamina. Prijaće vam grašak, prokulice, artičoke, sočivo i crveni pasulj. Od voća će vam najviše odgovarati avokado, jabuke i banane. Za dodatak ishrani uzimajte čia semenke i badem. Pojačajte B vitamin i pijte zeleni čaj sa dodatkom đumbira. Izbegavajte slatkiše i crveno meso.

Srećni brojevi:

6, 14, 17, 21, 25


jaracJARAC

Posao:

Dragi Jarčevi,
Kvadrat koji će Venera praviti sa Uranom na početku marta prouzrokovaće pogrešan potez sa vaše strane koji će dovesti do odlaganja završetka jednog važnog posla. To će vas usporiti u razvoju novih projekata. Venera će ući u znak Vodolije i vaše polje novca. Okolnosti će vas navesti da uvedete nove metode u svrhu bolje raspodele prihoda i rashoda i da u nešto sasvim novo počnete da ulažete sredstva i novac. Merkur će krenuti retrogradno 5. marta, što će vam doneti zastoje u pregovorima oko aktuelnih i novih radnih zadataka. Sa sagovornicima će često dolaziti no nesporazuma i nejasnoća, pa ćete trebati više puta da se vraćate na obradu istih tema i ponuda. Poslovna prepiska i pošiljke će kasniti. Dolaziće do kvarova na uređenima za komunikaciju. Budite pažljivi ako se bavite oblastima saobraćaja i transporta, posebno na kraće relacije. Vaši dobavljači će kasniti sa dostavom, a vi ćete često nailaziti na saobraćajne gužve. Kvarovi na vozilima će se dešavati češće. Ulazak Urana u znak Bika 6. marta činiće vas sklonim ulasku u finansijske rizike. Mogući su gubici.
Trigon Marsa sa Saturnom 14. marta doneće vam uspeh u kreativnim poduhvatima i mogućnost da ojačate svoj uticaj i status. Ostvarićete veliki uspeh u poslovima koji su vezani za oblasti menadžmenta, industrije, prosvete, sporta i zabave. Potrebno je da budete pažljivi u vezi poslovnih tajni i pripazite na mogućnost spletki od strane konkurencije. U trećoj dekadi marta ćete uspeti da ostvarite dovršite sve što ste planirali na vreme, što će vam doneti očekivani profit. Ulazak Venere u znak Riba 27. marta omogućiće vam da postignete napredak u poslovnim pregovorima i da uvećate zaradu kroz trgovinu modnom konfekcijom, farmaceutskim proizvodima, kao i bojama i lakovima za zidove, podove i fasade.
Nezaposleni Jarčevi će biti u mogućnosti da pokrenu sopstveni posao. Imate sve što vam je potrebno i spremni ste. Ostali će dobiti mogućnost zaposlenja u oblastima zabave i ugostiteljstva.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Prijaće vam da razgovarate sa partnerom o zajedničkim planovima i o mogućnosti unošenja nečeg novog u vašu emotivnu vezu. Već duže vreme imate utisak da se vrtite u istom krugu i postaje vam monotono. Vaš partner će biti spreman da vas sasluša i predložiće vam ono što njemu nedostaje u vašem odnosu. Bićete otvoreniji u ispoljavanju međusobnih osećanja.
U drugoj polovini marta vaš partner i vi ćete biti opušteni zabavljaćete se. Izlazićete u pozorište, bioskop, na koncerte, izložbe i posećivaćete mesta za zabavu koja oboje volite da posećujete. Odlučićete da odete na kraće vikend putovanje gde ćete imati dovoljno vremena da se posvetite jedno drugom bez smetnji sa strane i odmorićete se od svakodnevnih obaveza.

Ako ste slobodni:

Bićete više posvećeni sebi i svojim potrebama i nećete osećati želju da ulazite u ozbiljnu vezu. Prva polovina marta će vam odgovarati za druženje i prolazne avanture. Sredinom marta ćete upoznati osobu sa kojom ćete otkriti da imate mnogo zajedničkih interesovanja i to će vas privući. Primetićete da je zainteresovana za vas i u emotivnom smislu. Spontano ćete ući prvo u intimne odnose i u tome ćete se odlično uklopiti, a nakon toga će početi i emocije da se javljaju.
Nešto stariji Jarčevi će primetiti kako se dopadaju nekome ko im je privlačan. Odlučićete da budete pasivni i dopustićete da vas druga osoba osvoji nakon duže igre prividne nezainteresovanosti. Ulazak u vezu biće spontan.

Zdravlje:

Retrogradno kretanje Merkura, vladara vašeg polja zdravlja, dovešće do pada imuniteta, slabije cirkulacije, disbalansa hormona, disajnih smetnji, iritacije kože, a moguće su i alergijske reakcije. Imajte u vidu preventivne mere. Prijao bi vam duži boravak na čistom morskom ili planinskom vazduhu. Redovno se odmarajte i više se krećite.
Pojačajte ishranu kaloričnim namirnicama. Prijaće vam da češće jedete meso, ali je bolje da bude kuvano nego pečeno. Riba bi trebalo da vam se češće nađe na jelovniku. Integrale žitarice, masline, tvrdi sir, zelena salata, urme i banane možete svakodnevno da koristite u ishrani. Izbegavajte suhomesnate proizvode, slatkiše, kafu i alkoholna pića.

Srećni brojevi:

3, 8, 16, 20, 24


vodolijaVODOLIJA

Posao:

Drage Vodolije,
Venera će na početku marta praviti kvadrat sa Uranom. Neočekivane teškoće dovešće do odlaganja dogovorenog važnog sastanka gde ste planirali da se dogovorite o pokretanju novih radnih zadataka. Venera će ući u vaš znak i motivisaće vas da promenite nešto u svom pristupu radnim obavezama, kolegama na poslu i da na novi način nastupate kada održavate poslovne prezentacije. Ako se nalazite na rukovodećem položaju primenićete nove metode u pristupu podređenom osoblju, što će doneti pozitivne rezultate. Merkur će krenuti retrogradno 5. marta u vašem polju novca, što će zahtevati od vas da odložite važne finansijske transakcije usled otežanog priliva sredstava na vaš račun. Uvidećete da postoje propusti u vašim finansijskim planovima, pa ćete preduzeti mere da to ispravite, a zaključićete kako je neophodno da reorganizujete veliki deo procedura vezanih za raspodelu prihoda i rashoda i metoda investiranja. Uran 6. marta ulazi u znak Bika i pravi komplikacije u poslovnim poduhvatima koji su ušli u završnu fazu. To će vas primorati da pomerite važne rokove.
Mars koji vlada vašim poljem posla i karijere praviće trigon sa Saturnom 14. marta i doneće vam uspeh u razvoju dugoročnih projekata koji su povezani sa industrijskim i energetskim resursima, zdravstvom i trgovinom inostranom robom. Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem omogućiće vam da rešite zastoje na polju novca i da usmerite deo sredstava u investiranje važnih projekata koje nameravate da započnete uskoro. U tome će vam pomoći Venera koja će ući 27. marta u znak Riba i vaše polje novca. Obavićete uspešne pregovore i započećete sa planiranjem i organizovanjem neophodnih priprema, a nove poslove ćete pokrenuti na samom kraju meseca kada Mars uđe u znak Blizanaca.
Nezaposlene Vodolije će uspeti da dobiju stalno zaposlenje u struci, u oblastima IT sektora, industrije i građevinarstva. Zaposlenje je moguće i u uslužnim delatnostima, gde ih očekuje honorarni posao.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Bićete emotivno podstaknuti, pa ćete voljenu osobu obasipati malim znacima pažnje, kao što su sitni pokloni simbolične vrednosti. Obratićete više pažnje nego obično na to šta vaš partner voli i šta bi ga obradovalo. To može biti cveće, ali isto tako i zajedničko vikend putovanje, odlazak u pozorište, odevni predmet ili parfem. Vaš partner će se osećati voljeno.
Merkur će sredinom marta praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem što će omogućiti razrešenje nesuglasica koje su duže vreme stvarale nesklad u vašoj vezi. Sunce će ući u znak Ovna 20. marta i motivisaće vas da budete otvoreniji prema partneru u komunikaciji i da se više poveravate jedno drugom. Umećete da pružite podršku voljenoj osobi u svemu.

Ako ste slobodni:

Osećaćete se zapostavljeno na početku marta, posebno ako ste nedavno prekinuli dužu emotivnu vezu. Imaćete utisak da niko ne primećuje vaše kvalitete, da ne privlačite ničiju pažnju i interesovanje. Bićete emotivno osetljivi i imaćete pojačanu potrebu za pažnjom. Sredinom marta ćete upoznati nekoga ko će vam prići sa empatijom i ko će moći da razume vaše potrebe bez mnogo objašnjavanja. Počećete da se viđate i shvatićete ubrzo kako ste srodne duše. Ući ćete u vezu.
Nešto starije Vodolije će uložiti veliki deo svog vremena i upotrebiti sve svoje veštine i kvalitete kako bi osvojile osobu koja će ih neodoljivo privući na jednoj zabavi. Radi se o stidljivoj i povučenoj osobi. Vaš trud će biti nagrađen.

Zdravlje:

Zdravlje će vam biti osetljivo, što će zahtevati da obratite više pažnje na raspored vaših aktivnosti. Neophodan vam je duži odmor, uz relaksaciju koja treba da bude i psihološkog tipa, ne samo fizička rekreacija. Osećaćete pojačanu napetost usled stresnih okolnosti i brzo ćete se zamarati. Bićete podložni variranju krvnog pritiska i glavobolji.
Poboljšajte svoju ishranu tako što ćete izbaciti slatkiše, hranu pečenu na ulju i onu koja sadrži višak masnoća i veštačke dodatke kao što su pojačivači ukusa. Neophodno vam je čišćenje štetnih materija iz organizma. Svakodnevno konzumirajte kiselo mleko, integralni raženi hleb, zelenu salatu, masline, pirinač, jabuke, banane i semenke bundeve.

Srećni brojevi:

2, 9, 13, 18, 22


ribaRIBE

Posao:

Drage Ribe,
Venera će na početku marta praviti kvadrat sa Uranom i prouzrokovaće prekid jedne saradnje zbog iznenadnih komplikacija oko raspodele ostvarene zarade. To će vas usporiti u razvoju planiranih zadataka. Venera će ući u znak Vodolije i doneće vam uvide u nešto što je bilo skrivano od vas, a što je uzrok teškoća na koje ćete nailaziti. Otkrićete kako su vas neki saradnici potkradali i zbog toga ćete biti primorani da uvedete nove mere i pravila u svom načinu rada, posebno u pogledu saradnje. Merkur će krenuti retrogradno 5. marta u vašem znaku. Pažljivo ćete poraditi na svom načinu rada, kako biste ispravili propuste koje uviđate da nastaju usled loših radnih navika, a koji vam već duže vreme prave teškoće kada je neophodno da se snađete i da ispoljite vašu stručnost i autoritet. Uran će ući u znak Bika 6. marta, što će zahtevati od vas da prvo isprobate, a zatim i uvedete nove metode u organizaciju i planiranje vaših radnih aktivnosti. Započećete pregovore oko novih poslova koji su duže vreme čekali da dođu na red. Imaćete uspeha u trgovini.
Sunce i Merkur će sredinom marta praviti kvadrat sa Jupiterom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere. Otežane okolnosti će ometati razvoj vaših planova, a nailazićete i na neslaganja sa nadređenima, kolegama, saradnicima, kao i drugim važnim osobama u vezi međusobne koordinacije i načina na koji obavljate radne zadatke. Nedostajaće vam i finansijska podrška. Trigon Marsa sa Saturnom će vam omogućiti da zahvaljujući istrajnom zalaganju, uspostavite važnu saradnju sa društvenim i državnim institucijama, što će vam olakšati razvoj dugoročnih projekata. Uspeh vas očekuje na polju usluga u trećoj dekadi marta, kada Sunce bude ušlo u znak Ovna. To će vam doneti poboljšanu zaradu.
Nezaposlene Ribe će biti u mogućnosti da se zaposle na polju menadžmenta, ljudskih resursa, kao i u oblastima komunikacije, saobraćaja i trgovine.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi biće retrogradan od 5. Do 28. marta i dovodiće do čestih nesporazuma sa voljenom osobom. Najviše teškoća ćete imati u komunikaciji, dogovorima, planovima. Biće vam gotovo nemoguće da se međusobno uskladite, što će vas oboje činiti napetim i sklonim prepirkama. Izbegavajte tajne i pokušaje obmana.
Ovaj mesec vam nije pogodan za zajednička putovanja ali bi vam prijalo da se družite sa zajedničkim prijateljima. Sredinom marta ćete uspeti da prevaziđete veći deo smetnji i neslaganja zahvaljujući retrogradnoj konjunkciji Merkura sa Suncem. Ulazak Venere u vaš znak otvoriće vas emotivno i pružaćete partneru iskrenu ljubav, podršku i pažnju.

Ako ste slobodni:

Osoba sa kojom ste ranije bili u vezi kontaktiraće vas i predložiti da pokušate ponovo. Osećaćete kako niste sasvim rešili vaš odnos ali ćete biti u nedoumici šta da radite. S jedne strane ćete osećati emotivno potrebu za bliskošću, dok će vas razum s jedne strane upozoravati na oprez, a s druge strane će vam stvarati konfuziju u glavi i osećanjima. Odlučićete da date bivšoj ljubavi šansu. Na početku ćete biti opterećeni prošlošću ali ćete ubrzo uvideti da ovog puta može biti bolje.
Nešto starije Ribe će biti obasipane pažnjom od strane osobe koja im ne budi interesovanje niti želju da se upuste sa njom u emotivnu vezu. Bićete na ivici da popustite jer će vam delovati da vam je to u datom trenutku jedina prilika.

Zdravlje:

Promenljive vremenske prilike će vam doneti osetljivo i promenljivo zdravlje. Bićete podložni prehladi, upali sinusa, alergijskim reakcijama, meteoropatskim smetnjama i glavobolji čiji uzrok mogu da budu variranja krvnog pritiska. Potrebno vam je više odmora, najviše od svega češći boravak na čistom vazduhu, daleko od gradske zagađenosti.
Poboljšajte ishranu tako što ćete svakodnevno jesti presno povrće kao što je šargarepa, cvekla, zelena salata i keleraba. Sušeno voće kao što su smokve, kajsije i urma takođe možete svakog dana imati na jelovniku. Prijaće vam riba, brokoli, feta sir i grašak. Izbegavajte meso na roštilju, suhomesnate i konzervirane proizvode. Pojačajte unos C vitamina.

Srećni brojevi:

4, 13, 18, 21, 26

Srećni brojevi:

7, 11, 13, 17, 23


Mjesečni horoskop za mart 2019. pripremio astrolog Igor Pavluković za MesecniHoroskop.com! Strogo je zabranjeno preuzimanje mjesečnog horoskopa bez navođenja i linkovanja izvora!