Mjesečni horoskop za MART 2021.

Srećna Nova godina!

Pogledajte najdetaljniji mjesečni horoskop za mjesec mart 2021. koji vam je pripremio naš astrolog Igor Pavluković!

Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN

Posao:

Dragi Ovnovi,
Venera će 3. marta praviti sekstil sa Uranom i doneće vam neočekivanu podršku da obezbedite neophodna sredstva i finansije za nastavak prioritetnih radnih zadataka. Mars će 4. marta uži u znak Blizanaca i činiće vas nemirnim, stalno u pokretu i usmerenim na dogovore ali najviše na tehnički deo u komunikaciji sa potencijalnim partnerima i klijentima. Obilazićete vaše poslovne partnere i saradnike i imaćete uspeh u oblastima saobraćaja i u inženjerskim poduhvatima. Konjunkcija Merkura sa Jupiterom će vam omogućiti da započnete novu saradnju ali će to od vas zahtevati i veća ulaganja, pa vam neće biti lako da ispunite svoja očekivanja. U drugoj dekadi meseca će Sunce i Venera praviti konjunkciju sa Neptunom, što će vam omogućiti da pokrenete jedan projekat koji ste pripremali u tajnosti, a koji uključuje saradnju sa osobama od autoriteta i gde se od vas traži kreativnost i maštovitost. Ovaj posao može vam doneti veliki uspeh i zaradu. 15. marta će Merkur ući u znak Riba gde je slab i doneće vam teškoće u organizovanju obaveza i u pregovorima.
Sekstil Sunca i Venere sa Plutonom doneće vam dobar osećaj za poslove koji su povezani sa zdravstvom i humanitarnim aktivnostima. Pokazaćete vaše rukovodeće sposobnosti i visoku stručnost, što vam može doneti napredak na polju karijere. Sunce će ući u vaš znak 20. marta, a dan kasnije i Venera. Vaš autoritet u poslu će doći do pojačanog izražaja i preuzećete odgovornije aktivnosti. Bićete usmereni na izgradnju čvrstih i dobitnih odnosa, kao i na uvećanje zarade. U trećoj dekadi marta Mars će praviti trigon, a Sunce i Venera sekstil sa Saturnom, što će pojačati vaše napore u oblasti saradnje sa IT sektorom, zdravstvom i kreativnim oblastima. U ovim oblastima ćete ostvariti dugoročan i stabilan napredak i dobitke.
Nezaposleni Ovnovi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima zdravstva, u IT sektoru, oblastima komunikacije, planiranja i organizacije. Stalni posao dobićete ako ste inženjer sa licencom.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Unećete nešto novo u vaš odnos sa voljenom osobom na početku marta zahvaljujući sekstilu venere sa Uranom, što će doprineti ostvarivanju vaših potreba i želja na emotivnom polju. Konjunkcija Venere sa Neptunom će vas činiti emotivno otvorenijim. Umećete da svom partneru pokažete duboke emocije i imaćete vremena za intimne trenutke i bliskost.
Venera će u drugoj polovini marta praviti sekstil sa Plutonom, što će pojačati vašu strastvenost ali će vas i motivisati da se više angažujete oko ostvarivanja zajedničkih ciljeva. Konjunkcija Venere sa Suncem donosi vam otkrivanje nečeg drugačijeg u odnosima sa partnerom, što će pojačati vašu međusobnu privlačnost. Vaš partner biće zahtevniji nego obično.

Ako ste slobodni:

Početkom marta upoznaćete osobu koja je po prirodi maštovita i puna kreativnih ideja. Dopašće vam se već na prvi pogled. Počećete da se viđate i do sredine meseca ćete oboje osećati da ste pronašli srodnu dušu. Posebno dobro ćete se slagati u intimnim odnosima, a pojaviće se i obostrana osećanja. U trećoj dekadi marta ćete biti sasvim sigurni da je vaš novi partner iskreno zaljubljen u vas i spontano ćete započeti skladnu emotivnu vezu punu strasti i dubokih osećanja.
Stariji Ovnovi će upoznati osobu koja će ih izuzetno privući i sa kojom će ući u intimne odnose. Odmah potom vaša nova simpatija će vam priznati da nije slobodna ali vam to neće smetati da nastavite da održavate intimu. Pojaviće se i osećanja.

Zdravlje:

Prva polovima marta donosi vam moguće alergijske reakcije i hormonski disbalans, ali u kratkotrajnoj i lakšoj formi. Izbegavajte stres jer bi upravo stres mogao biti okidač alergijske reakcije. U drugoj polovini marta ulazak Merkura u znak Riba dovešće do pada vašeg imuniteta, pa vam se savetuje da se više odmarate i da praktikujete psihofizičku relaksaciju.
Vaša ishrana treba da sadrži namirnice koje su u osnovi bazne kako biste umanjili kiselost vašeg organizma i postigli ravnotežu. U tu svrhu uzimajte celer, peršun, patlidžan, krastavce i prokelj od povrća. Od žitarica jedite proso, soju i heljdu. Od voća jedite smokve i mandarine. Kao dodatak jelima uzimajte morske alge, masline i med. Izbegavajte kafu.

Srećni brojevi:

3, 7, 15, 18, 24


bikBIK

Posao:

Dragi Bikovi,
Venera će 3. marta praviti sekstil sa Uranom i doneće vam neočekivano povoljne prilike za unapređenje saradničkih odnosa. Dobićete mogućnost da budete koordinator jednog grupnog poduhvata i da predvodite jednu vrstu timskog rada, što će se povoljno odraziti na vaš poslovni ugled. Mars će 4. Marta ući u znak Blizanaca i bićete usmereni na rešavanje važnih finansijskih pitanja. Angažovaćete se oko obezbeđivanja neophodnih finansijskih sredstava. To će od vas zahtevati da budete stalno u pokretu i da održavate svakodnevne sastanke. Konjunkcija Merkura i Jupitera u vašem polju posla pružiće vam mogućnost za pokretanje projekta koji uključuje modernu i visoku tehnologiju i koji se odnosi na neku vrstu inženjerskog poduhvata. Ovaj projekat se može pokazati značajnim za vašu karijeru. U drugoj dekadi Mars će Sunce i Venera praviti konjunkciju sa Neptunom. Započećete uspešnu saradnju sa preduzećima koja se bave dizajnom i kreativnim projektima. Imaćete podršku jedne osobe na visokom položaju. Saradnju ćete ostvariti i sa oblastima zdravstva.
Merkur će 15. marta ući u znak Riba gde je u izgonu i slab, što vas upozorava da obratite posebnu pažnju na komunikaciju i dogovore sa saradnicima. Na teškoće ćete nailaziti u poslovima koji su povezani sa poljima komunikacija i saobraćaja kao i u oblastima trgovine. S druge strane, imaćete podršku od institucija koje se bave tehnologijom. Sunce će ući u znak Ovna 20. marta, a dan kasnije i Venera. Pojačaćete angažovanje na razradi planova koje pripremate u tajnosti. Mars, Venera i Sunce će praviti povoljne aspekte sa Saturnom i omogućiće vam značajan napredak u velikim i dugoročnim poslovima, posebno u oblastima građevinarstva, inženjeringa, elektronike i visokih tehnologija. Bićete na dobitku.
Nezaposleni Bikovi će imati povoljne mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima inženjeringa, građevinarstva, IT sektora, kao i u administraciji i finansijama.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Mars koji vlada vašim poljem ljubavi ulazi u znak Blizanaca na početku marta. Bićete motivisani da voljenoj osobi pružate više podrške, da se više angažujete u ostvarivanju zajedničkih ciljeva i nalazićete načine da pokažete svom partneru koliko vam znači. Ispunićete neka obećanja i poklonićete osobi nešto lepo, a pre svega svoja osećanja i pažnju.
Trigon Marsa sa Saturnom u drugoj polovini marta doneće vam stabilnost u emotivnoj vezi. Ulagaćete zajedničke finansije u preuređenje vašeg doma i u kupovinu stvari za domaćinstvo. Poboljšaćete komunikaciju i uživaćete u zajedničkim aktivnostima koje će vam pružati zadovoljstvo. Ostaće vam dovoljno vremena i za zabavu i skladne intimne trenutke.

Ako ste slobodni:

Tragaćete za osobom koja je dinamična, puna energije i koja će umeti da vas motiviše i pokreće. Upoznaćete nekoga ko će sa vama deliti interesovanja za sport i društvene aktivnosti. Tu osobu možete upoznati na nekom sportskom terenu u prirodi. Počećete da se viđate i vrlo brzo će se između vas dvoje pojaviti strasti, nakon čega ćete ući u intimne odnose u kojima ćete oboje uživati. Ovaj odnos ima šanse da pređe u emotivnu vezu ali biste bili zadovoljni i prolaznom avanturom.
Stariji Bikovi će upoznati preduzimljivu i vrlo komunikativnu osobu koja je u isto vreme naglašeno strastvena i fizički privlačna. Uspećete da je osvojite ali ćete ubrzo uvideti da je to osoba koja ne želi da se vezuje nego je više poslovni tip.

Zdravlje:

Zdravlje će vam biti stabilno u prvoj polovini marta. Praktikovaćete svakodnevnu psihofizičku relaksaciju i odmaraćete se onoliko koliko je neophodno. U drugoj polovini marta će Venera koja vlada vašim poljem zdravlja ući u znak Ovna gde je u izgonu i slaba, što će dovesti do pada vašeg imuniteta. Bićete podložni bronhitisu i infekcijama u predelu grla.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje poboljšavaju probavu i koje sadrže vlakna. Od povrća to su pasulj, atričoka, brokoli, kukuruz i sušeni grašak. Preporučuje se da svakodnevno uzimate zobene žitarice i lanene semenke. Od voća jedite avokado, jabuke i suve šljive. Kao dodatak ishrani uzimajte badem i crnu čokoladu. Izbegavajte meso i mleko.

Srećni brojevi:

5, 9, 14, 17, 21


blizanciBLIZANCI

Posao:

Dragi Blizanci,
Venera će 3. marta praviti sekstil sa Uranom i ubrzaće ostvarenje jednog vašeg tajnog plana koji će vam omogućiti da napredujete na polju karijere i da zauzmete bolje pozicije. Uspeh vas očekuje ako se bavite oblastima zdravstva, dizajnom, estradom ili kreativnim radom bilo koje vrste. Mars će 4. marta ući u vaš znak, pojačaće vaše rukovodeće sposobnosti i motivisaće vas da ulažete više energije u usavršavanje vaših radnih veština. Ako se nalazite na rukovodećem položaju, uspešno ćete organizovati vaše podređeno osoblje. Bićete često u pokretu i usmerićete se na više stvari u isto vreme ali će vam to oduzimati više vremena. Izbegavajte da rasipate svoju energiju na manje važne zadatke. Merkur će praviti konjunkciju sa Jupiterom, što će vam omogućiti da se istaknete na polju prosvete, u prenošenju svog znanja i u organizovanju poslovnih prezentacija i seminara. Sunce i Venera će u drugoj dekadi marta praviti konjunkciju sa Neptunom. Imaćete dobar osećaj za potrebe vaših klijenata i za poslove gde se traži vaša kreativnost. Ostvarićete dobitke.
Merkur će 15. marta ući u znak Riba gde je u izgonu i slab. Budite pažljivi prilikom planiranja i organizacije važnih radnih zadataka jer ćete na tim poljima nailaziti na teškoće. Ako se bavite trgovinom, preciznom mehanikom ili zdravstvom suočavaćete se sa brojnim sitnicama koje ćete trebati da rešavate, a što će vas iscrpljivati. Sekstil Sunca i Venere sa Plutonom će pozitivno uticati na vaš platni promet. Uspećete da uvećate zaradu do kraja meseca. Sunce će 20. marta ući u znak Ovna, a dan kasnije i Venera. Doneće vam početak uspešne saradnje sa jednom osobom na visokom položaju ali budite pažljivi u saradnji sa ženama. Kvadrat Merkura sa Marsom činiće vas ishitrenim, sklonim propustima i sukobima.
Nezaposleni Blizanci će dobiti mogućnost da se zaposle u privatnom sektoru, kao i u oblastima menadžmenta, zdravstva, bezbednosti i prosvete.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Merkura sa Jupiterom u prvoj polovini marta omogućiće vam da poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom. U svemu ćete se dobro razumeti i uživaćete u otvorenim i zabavim razgovorima i razmeni mišljenja. Lako ćete se oko svega dogovarati. Pružiće vam se mogućnost za odlazak na zajedničko putovanje gde ćete se posvetiti jedno drugom.
Druga polovina marta biće vam ispunjena radom na zajedničkim ciljevima. Bićete romantični i više nego obično ćete pokazivati nežnost i tople emocije voljenoj osobi. Organizovaćete zajedničke trenutke, intimu i više zabave, što će vašeg partnera činiti srećnim. U trećoj dekadi marta moguće su napetosti i nesuglasice. Izbegavajte dvosmislene izjave.

Ako ste slobodni:

Prva dekada marta će vam doneti poznanstvo sa osobom koja je intelektualni tip, komunikativna, puna ideja i originalna u svom nastupu. Upoznaćete se na putovanju ili na seminaru. Zaključićete već prilikom prvog susreta kako imate mnogo zajedničkih interesovanja i mnogo tema za razgovor. Počećete da se viđate, a bićete u prilici i da odete na zajedničko putovanje. U drugoj polovini marta ćete se zbližiti i započeti slobodnu emotivnu vezu jer će tako oboma odgovarati.
Stariji Blizanci će započeti početkom marta intenzivnu komunikaciju na daljinu sa osobom koju su upoznali na jednom naučnom skupu. Provešćete jedan lep zajednički vikend uz mnogo strasti i intime. Za vezu se još nećete odlučiti.

Zdravlje:

Ulazak Marsa u vaš znak ojačaće vaš imunitet i motivisaće vas da se više krećete i bavite sportskim i fizičkim aktivnostima, što će pozitivno uticati na vašu kondiciju. Bićete otporni na stres. Prijalo bi vam da što više slobodnog vremena provodite napolju u prirodi. Posebno bi vam prijao planinski vazduh ili boravak u blizini reke ili jezera.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice bogate kalorijama, proteinima i vitaminima. Za doručak uzimajte integralne žitarice i sušeno voće, kao i sir i masline. Ribu jedite češće u odnosu na meso. Od povrća uzimajte sve što je sveže i zeleno, posebno spanać i salatu. Od voća jedite kivi, ananas i avokado. Pijte mineralnu vodu sa magnezijumom.

Srećni brojevi:

4, 10, 16, 19, 22


rakRAK

Posao:

Dragi Rakovi,
Venera će 3. marta praviti sekstil sa Uranom koji prolazi kroz vaše polje posla i karijere. Doneće vam neočekivane mogućnosti da ostvarite profit kroz korišćenje novih tehnologija, novih pristupa radnim zadacima i kroz razradu vaših ideja. Mars će 4. marta ući u znak Blizanaca i motivisaće vas da se angažujete oko otkrivanja spletki osoba koje žele da izvuku ličnu korist na vašu štetu. Imaćete uspeha u oblastima zdravstva i administracije. Konjunkcija Merkura sa Jupiterom omogućiće vam početak novog partnerstva u oblasti javnosti, kao i sklapanje novog ugovora koji bi trebao da vam donese veliku zaradu u budućnosti. U drugoj dekadi marta Sunce i Venera će praviti konjunkciju sa Neptunom i omogućiće vam da pokrenete novi projekat koji će biti povezan sa dizajnom ili kreativnim radom. Imaćete dobar osećaj za investicije i dobićete materijalnu podršku za vaš rad. Merkur će 15. marta ući u znak Riba gde je u izgonu i slab, što vas upozorava da budete pažljivi u rukovanju finansijama. Na otežane okolnosti ćete nailaziti na polju platnog prometa.
Sunce i Venera će praviti sekstil sa Plutonom i doneće vam napredak u svemu što je povezano sa uslugama. Unećete neophodne promene i modifikacije u vašu ponudu što će vam privući više klijenata i uvećati vašu zaradu. Najviše uspeha ćete imati u kozmetičkim uslugama, kao i u oblasti menadžmenta. Sunce će 20. marta ući u znak Ovna, a narednog dana i Venera. To će vam doneti podršku od jedne osobe na visokom položaju, ali s druge strane ćete se suočavati sa teškoćama ako se bavite turizmom ili organizacijom seminara i edukacija. Nailazićete na teškoće u saradnji sa inostranim partnerima. Mars, Venera i Sunce će praviti skladne aspekte sa Saturnom, što će podržati i učvrstiti vaša partnerstva i saradnju.
Nezaposleni Rakovi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima usluga, u finansijskom sektoru i u javnim poslovima, posebno ako su po struci pravnici ili administratori.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Prva polovina marta donosi vam podršku od strane partnera, više osećanja koje ćete imati za međusobne potrebe u vašoj vezi i jedno drugom ćete pružati tople emocija i razumevanje. Bićete u mogućnosti da odete na zajedničko putovanje gde biste imali dovoljno vremena da se u potpunosti posvetite jedno drugom, a to će vam omogućiti više bliskosti i sreće.
Skladni aspekti Marsa, Venere i Sunca sa Saturnom u trećoj dekadi marta doprineće učvršćivanju poverenja između vas i vašeg partnera i vaša emotivna veza će postati stabilna i izuzetno skladna. Družićete se sa zajedničkim prijateljima i investiraćete zajedničke finansije u lepši izgled vašeg doma. Uživaćete u novim zajedničkim interesovanjima.

Ako ste slobodni:

Početkom marta ćete upoznati osobu koja je u nekim stvarima različita od vas ali će vas upravo te razlike i privući jedno drugom. Otkrićete već nakon drugog susreta da se odlično dopunjujete i da imate slična zajedničke interesovanja, ali da im pristupate različito. Najviše će vam prijati to što ćete se dobro razumeti i otvoreno ćete razgovarati o svemu što vas interesuje. Vaša nova simpatija biće sasvim iskrena prema vama. Do kraja marta spontano ćete započeti ozbiljnu vezu.
Nešto stariji Rakovi će na javnom skupu upoznati osobu koja će ih na prvi pogled privući i koja će se pokazati kao neko s kim mogu da se u svemu dobro razumeju. Privlačnost će biti obostrana i do kraja marta ćete započeti skladnu vezu.

Zdravlje:

Mart vam donosi dobro i stabilno zdravlje. Bićete u pokretu i praktikovaćete neku od novijih metoda za zdrav život. Preventiva će biti sastavni deo vašeg pristupa zdravlju. Uspostavićete ravnotežu i ojačati vaš imunitet tako što ćete ravnomerno rasporediti vaše aktivnosti. Imaćete dovoljno vremena za odmor. Fizičke aktivnosti upražnjavaćete u prirodi.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su srednje kalorične i pune vitamina. Jedite što više svežeg voća, kao i suve šljive, grožđe i urme. Od povrća jedite zelenu salatu, celer, šargarepu, mladi luk i rotkvice. Meso možete koristiti u ishrani umereno. Ribu jedite češće. Integralne žitarice i mlečne proizvode uzimajte umereno. Izbegavajte brzu hranu.

Srećni brojevi:

6, 11, 17, 20, 24


lavLAV

Posao:

Dragi Lavovi,
Venera će 3. marta praviti sekstil sa Uranom koji prolazi kroz vaše polje posla i doneće vam mogućnost da obezbedite sredstva za finansiranje vaših idejnih rešenja koja vam mogu obezbediti napredak na polju karijere. Do ovih sredstava ćete doći neočekivano, zahvaljujući pomoći jednog saradnika. Mars će 4. marta ući u znak Blizanaca i otvoriće vam mogućnost za početak novih saradničkih odnosa, prvenstveno sa preduzećima koja se bave saobraćajem, transportom i logistikom. Bićete motivisani da učestvujete u grupnim poduhvatima i isticaćete se u timskom radu. Konjunkcija Merkura sa Jupiterom doneće vam mogućnost za sklapanje novih partnerskih odnosa i potpisivanje novih ugovora koji će se pokazati isplativim u budućnosti. Više uspeha vas očekuje ako se bavite pravnim ili javnim poslovima. U drugoj dekadi marta Sunce i Venera će praviti konjunkciju sa Neptunom i doneće vam dobar osećaj za investicije, platni promet i mogućnosti da uvećate saldo na vašem računu. Zarada će vam doći kroz pokretanje novih projekata na polju dizajna i menadžmenta.
Merkur će 15. Marta ući u znak Riba gde je u izgonu i slab, što vas upozorava da budete pažljivi u finansijskim transakcijama i da izbegavate da ulazite u dugove i kredite. S druge strane, dobici će vam dolaziti kroz poboljšanje vaših usluga, posebno onih koji su povezani sa lepotom i zabavom. Sunce će 20. marta ući u znak Ovna, a dan kasnije i Venera. Podršku za uspešan nastavak prioritetnih poslova dobićete od jedne osobe na visokom položaju ali je važno da budete pažljivi ako se bavite poslom koji uključuje saradnju sa inostranim partnerima jer će na toj relaciji doći do teškoća. Skladni aspekti Marsa, Venere i Sunca sa Saturnom će učvrstiti i poboljšati vaše saradničke odnose i doneće vam uspeh u javnosti.
Nezaposleni Lavovi će imati povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima saobraćaja, u pravnom i javnom sektoru, kao i u oblastima prosvete i transporta.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Merkur će u prvoj dekadi marta praviti konjunkciju sa Jupiterom u vašem polju ljubavi. Poboljšaćete komunikaciju sa voljenom osobom i u svemu ćete se dobro razumeti. Male zajedničke planove pretvorićete u velike. Jedno drugom ćete pružati podršku u svemu gde smatrate da je potrebno. Više ćete se kretati, odlaziti na zajednička putovanja i zabavu.
U trećoj dekadi marta Mars, Venera i Sunce će praviti skladne aspekte sa Saturnom koji prolazi kroz vaše polje ljubavi i omogućiće vam da ostvarite važne zajedničke ciljeve. Prijaće vam zajednički izlasci, druženje sa zajedničkim prijateljima i nalaženje novih zajedničkih interesovanja. Bićete snažan oslonac svom partneru i on će vam pokazati da to umeti da ceni.

Ako ste slobodni:

Mart vam je odličan mesec za ulazak u ozbiljnu emotivnu vezu koja ima šanse da traje dugo ili čak da bude trajna. Više nego obično ćete izlaziti, učestvovati u grupnim aktivnostima i viđati se sa većim brojem ljudi. Tako ćete upoznati vašeg budućeg partnera. Povezaće vas zajednička interesovanja i jedan zajednički prijatelj. Odmah na početku ćete se privući i otkrićete da se u svemu dobro razumete. Ubrzo ćete oboje biti zaljubljeni i do kraja meseca ćete započeti emotivnu vezu.
Nešto stariji Lavovi će biti spremni da uđu u emotivnu vezu sa osobom sa kojom se duže vreme viđaju ali će im predstavljati smetnju to što njihova simpatija insistira da želi samo slobodnu vezu. Prihvatićete ovaj uslov, mada nerado.

Zdravlje:

Potrebno vam je da više vremena provodite u prirodi na mestima gde ima čistog vazduha. Izbegavajte duži boravak na mestima gde je vazduh zagađen. Potrebne su vam rekreativne vežbe radi bolje kondicije. U protivnom ćete biti skloni da se brzo zamarate, a može doći i do uvećanja telesne mase. Kako ćete biti otporni na stres i u pokretu, imunitet će vam biti jak.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su srednje kalorične i lako probavljive. Od povrća jedite grašak, karfiol, brokoli, pasulj, sočivo i krompir. Od voća avokado, suve šljive, pomorandže i banane možete uzimati svakodnevno. Meso, ribu i mlečne proizvode jedite umereno. Uvećajte unos integralnih žitarica, mineralne vode, magnezijuma i B vitamina.

Srećni brojevi:

3, 8, 15, 19, 24djevicaDJEVICA

Posao:

Drage Device,
Venera će 3. marta praviti sekstil sa Uranom i doneće vam mogućnost nove saradnje ili partnerstva sa preduzećima i partnerima iz inostranstva. Neočekivani uspeh ćete postići ako se bavite turizmom, obrazovanjem, javnim poslom ili idejnim rešenjima. Mars će ući u znak Blizanaca i vaše polje posla i karijere 4. marta. Umećete da se istaknete u rukovođenju vašim obavezama, a poslodavac će vam poveriti upravljanje jednim timom u čemu ćete pokazati odlične organizacione sposobnosti i postići očekivane rezultate. Konjunkcija Merkura sa Jupiterom će vam omogućiti da pokrenete nove ponude u oblasti usluga, a najviše uspeha ćete imati kroz usluge informisanja, podrške korisnicima i u oblastima elektronske trgovine i dostave robe. Sunce i Venera će u drugoj dekadi marta praviti konjunkciju sa Neptunom i doneće vam dobar osećaj za potrebe vaših klijenata, uspeh u javnim i pravim poslovima i kreativnim projektima. Merkur će 15. Marta ući u znak Riba gde je slab i u izgonu, što vas upozorava da budete pažljivi u planiranju i javnim nastupima.
Sunce i Venera će praviti sekstil sa Plutonom i doneće vam materijalnu podršku za ostvarenje napretka u oblastima zabave, ugostiteljstva, prosvete, kao i u poslovima koji su povezani sa upravljanjem investicijama. Sunce će 20. Marta ući u znak Ovna, narednog dana i Venera. To će vam doneti podršku od strane jedne osobe na visokom položaju u platnom prometu i finansiranju velikih projekata. S druge strane, bićete pritisnuti postojećim dugovanjima koja će vas usporavati. U trećoj dekadi marta Mars, Venera i Sunce će praviti skladne aspekte sa Saturnom, što će vam doneti veliki uspeh na polju usluga, građevinskih radova i industrije. Poslovaćete stabilno i sa dobitkom i moguć je napredak u karijeri.
Nezaposlene Device će biti u mogućnosti da pokrenu sopstveni posao, kao i da se zaposle u oblastima menadžmenta, zabave, prosvete ili usluga.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Sunca i Venere sa Neptunom u vašem polju ljubavi u prvoj polovini marta doneće vam sklad i intimne trenutke uz voljenu osobu koji će biti upravo ono što vam je najviše potrebno. Vašem partneru ćete pružati nežnost i toplinu i bićete puni osećanja, što će prijatno iznenaditi vašeg partnera. Vaš odnos će dobiti na kvalitetu.
Druga polovina marta doneće vam pojačane strasti i dodatno će poboljšati vaše odnose sa partnerom. Skladni aspekti Sunca i Venere sa Plutonom omogućiće vam više zabave i zajedničkih aktivnosti u slobodno vreme. Kako ćete se dobro razumeti u svemu što je važno, biće vam lako da se dogovorite oko zajedničkih planova i ciljeva na dugoročni period.

Ako ste slobodni:

Ovaj mesec vam je izuzetno povoljan za ulazak u emotivnu vezu koja se može pokazati skladnom i dugom. Upoznaćete osobu koja će biti upravo onakav tip koji vam odgovara i emotivno i intelektualno. Najviše od svega će vas ta osoba privući svojim izgledom, a privlačnost će biti obostrana. Između vas dvoje će se već nakon drugog susreta pojaviti jaka osećanja, zaljubljenost i strasti. U drugoj polovini marta ćete započeti vezu i imaćete utisak da ste našli srodnu dušu.
Nešto starije Device će se prepustiti strastima i jakim emocijama koje već duže vreme osećaju u odnosu sa osobom sa kojom se viđaju povremeno. Do sada ste bili suzdržani ali više nećete moći da potiskujete svoja osećanja.

Zdravlje:

Mart vam donosi stabilno zdravlje, posebno u drugoj polovini. Bićete u pokretu, bavićete se fizičkim aktivnostima, praktikovati odlaske u prirodu i ravnomerno ćete rasporediti vaše obaveze, tako da imate dovoljno vremena za odmor. Sve to će pozitivno uticati na vaš imunitet i pojačaće vašu fizičku kondiciju. Potreban vam boravak na čistom vazduhu.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje sadrže vlakna za bolju probavu i materije koje omogućuju vašem organizmu da se očisti od štetnih materija. Potrebno je da pijete više vode, kako mineralne, tako i obične sa dodatkom limuna ili ceđenog voća i povrća. Cvekla, celer, šargarepa, a od voća ananas, banana i avokado su vam neophodni.

Srećni brojevi:

2, 6, 13, 17, 21


vagaVAGA

Posao:

Drage Vage,
Venera će 3. marta praviti sekstil sa Uranom i doneće vam neočekivano dobar obrt novca preko usluga povezanih sa lepotom i relaksacijom. Imaćete ideje u šta da investirate, što bi vam moglo doneti dodatne dobitke. Mars će 4. marta ući u znak Blizanaca i doneće vam podršku od strane nadređenih osoba u vašem radnom i stručnom usavršavanju. Imaćete uspeha ako se bavite transportom robe na duže relacije ili pružanjem nekog vida logističke podrške. Konjunkcija Merkura sa Jupiterom će vam omogućiti da započnete jedan kreativni projekat povezan sa oblastima zabave. Prihvatićete i jedan investicioni rizik koji bi se mogao pokazati isplativ u budućnosti. Ako se bavite poslovima visoke tehnologije ili programiranjem, pokrenućete nove projekte koji će vam doneti profit. Sunce i Venera će u drugoj dekadi marta praviti konjunkciju sa Neptunom i doneće vam dobar osećaj za pokretanje nove linije usluga koja će vam uvećati broj klijenata i saldo na računu. Sve što je povezano sa kreativnošću, dizajnom, kozmetičkim i frizerskim uslugama biće podržano.
Merkur će 15. Marta ući u znak Riba gde je slab i u izgonu, što vas upozorava da budete pažljivi u organizaciji usluga vezanih za oblasti komunikacija jer ćete na tom polju nailaziti na teškoće i razne smetnje ali i nove izazove. Sunce i Venera će praviti sekstil sa Plutonom, što će vam olakšati da sve važne obaveze dovršite na vreme i da postignete uspeh u poslovima vezanim za industriju i energetske resurse. Sunce će ući u znak Ovna 20. Marta, a Venera dan kasnije. Ostvarićete obostrano korisno partnerstvo sa osobom na visokom položaju ali ćete na teškoće nailaziti u saradnji sa ženama. U trećoj dekadi marta skladni aspekti Marsa, Venere i Sunca sa Saturnom doneće vam veliki uspeh u IT sektoru.
Nezaposlene Vage imaće povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima finansija, zabave, prosvete, usluga i menadžmenta. Honorarni poslovi vam mogu doneti povoljnu zaradu.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Ulazak Marsa u znak Blizanaca doneće vašem partneru i vama mogućnost da odete na zajedničko putovanje ili da uživate u novim zajedničkim aktivnostima i interesovanjima. Vaš odnos će biti dinamičan i stalno ćete imati potrebu da nekuda idete zajedno i mnogo ćete razgovarati o raznim temama. Odlično ćete se razumeti i poštovaćete međusobne dogovore.
Mars će u trećoj dekadi marta praviti trigon sa Saturnom, što će vas motivisati da voljenoj osobi pružite svu podršku i oslonac koji ste u mogućnosti. Osim toga, imaćete razumevanje za potrebe i očekivanja svog paertnera i nastojaćete da ta očekivanja ispunite. Motivisaćete partnera na zajedničke aktivnosti u kojima ćete oboje uživati i ostvarićete zajednički cilj.

Ako ste slobodni:

Očekuje vas poznanstvo sa osobom koja je po prirodi ambiciozna, vredna, intelektualni tip, komunikativna i nemirna, stalno u pokretu. To je neko ko će znati da vas pokrene na akciju i probudi u vama strasti i želju za novim iskustvima. Ovu osobu možete upoznati na putovanju ili će to biti neko ko je došao iz daleka, a susret dolazi preko vašeg daljeg rođaka. Uvidećete kako se odlično razumete u svemu i kako imate mnogo zajedničkih interesovanja. Spontano ćete započeti vezu.
Starije Vage će preko kontakata na društvenim mrežama upoznati osobu sa kojom će provoditi vreme u interesantnim razgovorima i u koju ćete se zaljubiti. U trećoj dekadi meseca ćete se videti i provesti vikend zajedno. Moguća je veza.

Zdravlje:

Mart vam donosi dobro i stabilno zdravlje. Da biste održavali imunitet na potrebnom nivou neophodna vam je svakodnevna psihofizička relaksacija. Prijao bi vam i povremeni odlazak u saunu ili na bazen. Slobodno vreme koristite za što duži boravak u prirodi, najbolje pored vode, reke ili jezera. Joga, kao i antistres tehnike delovaće odlično na vas.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su u osnovi bazne i koje će vam omogućiti neophodnu ravnotežu u organizmu. Jedite što više voća, posebno mandarine, nektarine, ananas, jabuke i kivi. Od povrća će vam prijati grašak, šargarepa, peršun i keleraba. Kombuhu i morske alge možete koristiti kao dodatak ishrani. Izbegavajte slatkiše i kafu.

Srećni brojevi:

4, 11, 15, 18, 23


skorpijaŠKORPIJA

Posao:

Dragi Škorpioni,
Venera 3. marta pravi sekstil sa Uranom i donosi vam neočekivane mogućnosti da proširite i poboljšate vaše poslovna partnerstva, kao i da se probijete u javnost zahvaljujući jednom kreativnom projektu ili angažovanjem u oblastima zabave. Mars će 4. marta ući u znak Blizanaca i motivisaće vas da se više angažujete na poboljšanju platnog prometa i ostvarenju većeg obrta novca. Imaćete koristi od investicija i berzanskih akcija. Uspešno ćete naplatiti vaša potraživanja i obezbediti neophodna sredstva za neometano odvijanje radnih zadataka. Konjunkcija Merkura sa Jupiterom će vam omogućiti da pokrenete nešto novo na privatnom polju, da započnete sopstveni biznis, a ako već imate privatnu firmu, obezbedićete nova sredstva za rad. Sunce i Venera će u drugoj dekadi marta praviti konjunkciju sa Neptunom i doneće vam odlične mogućnosti da pokrenete nove kreativne projekte. Uspeh vas očekuje u oblastima dizajna, prosvete, zdravstva i javnosti. Imaćete dobar osećaj za potrebe vaših klijenata. Uspešno rukovođenje vašim obavezama može vam doneti unapređenje.
Merkur će 15. marta ući u znak Riba gde je u izgonu i oslabljen, što vas upozorava da izbegavate prihvatanje rizičnih poslova i investicija, kao i bavljenje bilo čim u čemu nemate dovoljno iskustva. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite ugostiteljstvom i organizovanjem proslava. Sunce i Venera će praviti sekstil sa Plutonom, što će vam doneti napredak u dogovorima oko aktuelnih radnih obaveza. Sa lakoćom ćete rešavati komplikovane zadatke i uspevaćete da se prilagodite raznim okolnostima i osobama na poslu. Mars, Venera i Sunce će praviti skladne aspekte sa Saturnom u trećoj dekadi marta, što će vam osigurati stabilno poslovanje i uspeh u industriji i građevinarstvu. Sve obaveze ćete na vreme dovršiti.
Nezaposleni Škorpioni će imati povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima usluga, industrije, građevinarstva, elektronske industrije i u oblastima moderne tehnologije.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Sekstil Venere sa Uranom koji prolazi kroz vaše polje ljubavi na početku marta uneće svežinu u vaš odnos sa voljenom osobom. Predložićete partneru nove zajedničke aktivnosti i imaćete veći broj predloga kako biste mogli da poboljšate vašu emotivnu vezu. Vašem partneru će se vaši predlozi dopasti i prihvatiće ih sa oduševljenjem. Očekuje vas dobra zabava.
Konjunkcija Venere sa Neptunom u drugoj dekadi marta doneće vam više lepih romantičnih i intimnih trenutaka udvoje. Pokazaćete svom partneru kako ga dobro poznajete i kako znate šta voli, šta ga zabavlja i u čemu uživa i to ćete mu pružati. Vaša duboka osećanja ćete pokazivati često. Ispunićete voljenoj osobi jednu želju, što će joj mnogo značiti.

Ako ste slobodni:

Osoba koja vam se dopada duže vreme će početkom meseca početi neočekivano da obraća pažnju na vas i da vam šalje signale kako je otvorena za razgovor, viđanje i izlaske sa vama. Do treće dekade marta ćete se bolje upoznati i otkriti da se dobro razumete i da postoje obostrane simpatije. Pojaviće se i osećanja, zaljubljenost i osećaćete se srećno i ispunjeno. Do kraja meseca ćete započeti vezu koja će se pokazati skladnom sa mogućnošću da bude duga, stabilna i puna dinamike.
Stariji Škorpioni će provoditi veliki deo slobodnog vremena u društvu osobe sa kojom mogu o svemu otvoreno da razgovaraju i koju su upoznali na jednom seminaru. Bićete u slobodnoj vezi ali će se pojaviti obostrana osećanja.

Zdravlje:

Bićete puni snage i pokretačke energije, stalno u pokretu i često ćete praktikovati izlete u prirodu gde ćete upražnjavati fizičke aktivnosti. Potrebno je da što više boravite na mestima gde je vazduh čist, kao što su planine ili mesta gde u blizini ima reka ili jezero. Ravnomerno ćete rasporediti vaše aktivnosti, što će ojačati vaš imunitet i otpornost na stres.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje su kalorične i pune vitamina. Ribu i meso možete imati na jelovniku često. Sveže voće i povrće uzimajte u većim količinama. Prijaće vam zelena salata, spanać, šargarepa, celer i sočivo. Mandarine, ananas, jabuke, avokado i urme sadrže neophodne vitamine. Izbegavajte brzu hranu i alkoholna pića.

Srećni brojevi:

4, 7, 12, 16, 20


strelacSTRIJELAC

Posao:

Dragi Strelčevi,
Venera će 3. marta praviti sekstil sa Uranom i omogućiće vam ostvarenje neočekivanog uspeha u oblasti usluga koje su povezane sa trgovinom preko interneta i dostavom robe. Veliki deo vaših zaduženja ćete uspeti da obavite u predviđenom roku. Mars će 4. marta ući u znak Blizanaca i doneće vam mogućnost da pokrenete nova poslovna partnerstva i projekte koji su povezani sa javnim poslovima, javnim nabavkama i da sklopite jedan važan ugovor koji će vam u narednom periodu doneti značajnu zaradu. Vredno ćete raditi na poboljšanju i učvršćivanju odnosa sa poslovnim partnerima. Konjunkcija Merkura sa Jupiterom će vam omogućiti da započnete važne pregovore oko novih projekata koji zahtevaju obimne planove i ulaganje velikih sredstava. Bićete potpuno spremni za te pregovore koji će biti izuzetno zahtevni. Sunce i Venera će u drugoj dekadi marta praviti konjunkciju sa Neptunom. Imaćete dobar osećaj za pokretanje privatnog posla koji bi mogao da vam se isplati i postane stabilna varijatna za vaše dalje poslovanje, posebno ako niste preduzetnik.
Merkur će 15. marta ući u znak Riba gde je u izgonu i slab, što vas upozorava da budete pažljivi u organizovanju završnih radova jer ćete upravo u ovom delu posla nailaziti na najviše smetnji i teškoća. Ako se bavite privatnim biznisom, oslonite se više na vaš osećaj nego na logiku prilikom donošenja važnih odluka. Sunce i Venera će praviti sekstil sa Plutonom. Uspećete da obezbedite sredstva za nastavak važnih radnih zadataka. Obezbedićete podršku od jedne osobe na visokom položaju za saradnju sa inostranstvom. Mars, Sunce i Venera će praviti u trećoj dekadi marta skladne aspekte sa Saturnom. Ostvarićete veliki napredak u važnim pregovorima i imaćete uspeh u oblastima komunikacije, saobraćaja i trgovine.
Nezaposleni Strelčevi će biti u mogućnosti da dobiju stalan posao u oblastima komunikacija, trgovine i u javnom sektoru. Pružiće vam se mogućnost i da započnete privatni posao ako ste imali u planu.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Ulazak Marsa u znak Blizanaca i u vaše polje ljubavi početkom marta motivisaće vas da se više potrudite oko rešavanja nesuglasica koje povremeno imate u odnosima sa voljenom osobom. To će od vas zahtevati bavljenje onim stvarima u odnosu koje će izazivati napetosti i razgovor o onome o čemu nerado razgovarate ali će doprineti boljem razumevanju.
Mars će u trećoj dekadi marta praviti trigon sa Saturnom i uneće više stabilnosti u vaš odnos sa voljenom osobom. Uspećete da rešite teškoće na koje ste nailazili u komunikaciji i dogovorićete se oko zajedničkih ciljeva kojima ćete se posvetiti. To će pozitivno uticati na vaš odnos u celini. Iskreno ćete razgovarati o zajedničkim potrebama u vezi.

Ako ste slobodni:

Osećaćete potrebu da upoznate nekoga s kim biste mogli o svemu otvoreno da razgovarate, ko bi prema vama bio iskren, s kim biste mogli da se smejete i osećate sigurno. Primetićete da u vašem bližem okruženju živi neko ko vam se više puta našao pri ruci da vam pomogne oko nekih sitnica. Nakon novog susreta započećete duži razgovor i počećete nakon toga češće da se viđate. Otkrićete da ste jedno drugome prijatno društvo. Pojaviće se obostrane emocije. Veza je moguća.
Nešto stariji Strelci će kroz poslovne aktivnosti upoznati osobu sa kojom će blisko sarađivati. Između vas dvoje će se probuditi strasti koje će dovesti do avanture. Ovaj susret ne mora da se završi kao prolazna avantura, može da ide dalje.

Zdravlje:

Praktikovaćete svakodnevnu psihofizičku relaksaciju i odmaraćete se u dovoljnoj meri da vaše zdravlje bude stabilno, a imunitet ojačan. Najviše će vam prijati da se bavite jogom koju možete upražnjavati i kod kuće kad god osećate potrebu za fizičkim aktivnostima. To će pozitivno delovati i na vašu fizičku pokretljivost i na vaš duševni i emotivni mir.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su srdnje kalorična namirnice koje sadrže vitamine. Od povrća jedite celer, boraniju, bundevu, spanać i zelenu salatu. Od voća jedite ananas, kivi i nar. Jogurt, pileće meso, ribu i pirinač možete pripremati svakog dana. Izbegavajte jela pečena na ulju i slatkiše. Uvećajte unos C vitamina i pijte više vode.

Srećni brojevi:

6, 11, 14, 18, 23


jaracJARAC

Posao:

Dragi Jarčevi,
Venera 3. marta pravi sekstil sa Uranom i donosi vam neočekivano poboljšanje poslovanja kroz kreativne projekte, zabavu, prosvetu i oblasti komunikacija i trgovine. Ostvarićete napredak u pregovorima i imaćete dobar osećaj za investicije. Mars će 4. marta ući u znak Blizanaca i doneće vam mogućnost da pokrenete nešto novo u oblasti usluga, posebno onih koji su vezani za servisiranje mehanike, automobila ili bele tehnike, kao i u zanatskim delatnostima. Privući ćete više korisnika koji će biti zadovoljni vašim uslugama, pa će one samim tim biti više tražene. Merkur će praviti konjunkciju sa Jupiterom i bićete prilično vešti u rukovanju novcem i planiranju poteza i investicija koje će značajno uvećati vaše finansijsko stanje. Sunce i Venera će u drugoj dekadi marta praviti konjunkciju sa Neptunom i vaš način pristupa kolegama i klijentima će biti topliji i srdačan, što će vam doneti uspeh u pregovorima oko novih projekata. Veliki uspeh ćete ostvariti ako se bavite oblastima komunikacija i medija ili ako vaš posao obuhvata kontakte sa klijentima.
Merkur će 15. marta ući u znak Riba gde je slab i u izgonu, što vas upozorava da je neophodno da budete pažljivi prilikom planiranja i organizovanja novih radnih zadataka, kako ne biste načinili propust. Sunce i Venera će praviti sekstil sa Plutonom, što će vam pomoći da se prilagođavate zahtevnim radnim zadacima i da rešavate komplikovane obaveze. Vaše rukovodeće sposobnosti će doći do pojačanog izražaja. Mars, Venera i Sunce će praviti skladne aspekte sa Saturnom u trećoj dekadi marta, što će vam omogućiti da sve što je planirano dovršite u roku, da ostvarite stabilno poslovanje na polju usluga i da veštim potezima uvećate i stabilizujete vaše finansijsko stanje. Imaćete koristi od ranijih velikih investicija.
Nezaposleni Jarčevi će biti u mogućnosti da dobiju novi posao u svojoj struci, kao i u oblastima komunikacija, finansija, trgovine i usluga.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Poboljšaćete komunikaciju sa voljenom osobom u prvoj dekadi marta i preduzećete inicijativu za zajedničke aktivnosti koje će uključivati povremene zajedničke izlete u prirodu i odlazak na kraća vikend putovanja gde ćete moći jedno drugome da posvetite vreme i pažnju. Razgovaraćete o zajedničkim planovima i nalaziti nove zajedničke ciljeve.
Konjunkcija Sunca i Venere sa Neptunom u drugoj dekadi marta doneće vam emotivni sklad. Moći ćete lako da osetite šta je vašem partneru u datom trenutku potrebno i šta bi ga činilo srećnim sa vaše strane. Potrudićete se da izađete u susret emotivnim potrebama voljene osobe u čemu ćete imati uspeha. To će vam doneti više bliskosti i stabilnosti u odnosu.

Ako ste slobodni:

Neočekivano ćete upoznati preko jednog prijatelja osobu sa kojom ćete se već pri prvom susretu dobro razumeti i otkriti kako uživate u međusobnoj komunikaciji. Osećaćete i kako vam društvo te osobe prija, a osećanje će biti obostrano. Počećete da se viđate često i ubrzo ćete se zaljubiti. Vaša nova simpatija će vas puniti pozitivnom energijom i bićete motivisani za zabavu i romantične trenutke u dvoje. U trećoj dekadi marta ćete započeti skladnu i ozbiljnu vezu.
Nešto stariji Jarčevi će prema osobi sa kojom se viđaju duže vreme početi da pokazuju više osećanja nego što to obično čine, a to će ovoj predstavljati prijatno iznenađenje. Dovoljno da pristane da započne emotivnu vezu sa vama.

Zdravlje:

Mars koji će na početku marta ući u znak Blizanaca i u vaše polje zdravlja će vas motivisati da se više posvetite fizičkim vežbama i da se više krećete. Prijaće vam da slobodno vreme provodite u prirodi kad god bude lepo vreme. Neophodno je da duže boravite na mestima gde je vazduh čist jer će vam biti osetljiv disajni sistem. Izbegavajte zagađen vazduh.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje sadrže vitamine i proteine i koje omogućuju vašem organizmu da se brže oslobađa štetnih materija. Jedite više voća i povrća. Prijaće vam spanać, celer, mladi luk i zelena salata. Od voća jedite avokado, nar, banane i kivi. Ribu pripremajte često. Kao dodatak jelima uzimajte morske alge, đumbir i masline.

Srećni brojevi:

6, 11, 14, 17, 25


vodolijaVODOLIJA

Posao:

Drage Vodolije,
Venera će 3. marta praviti sekstil sa Uranom i uspećete da uvećate saldo na vašem računu zahvaljujući neočekivanom dobijanju podrške u materijalnim i radnim sredstvima od preduzeća sa kojim povremeno sarađujete. Kako će vam se interesi neplanski poklopiti, to će doneti obostranu korist. Mars će 4. marta ući u znak Blizanaca i motivisaće vas da se više potrudite oko projekata koji su povezani sa kreativnošću, ali će to od vas zahtevati ulaganje velikih napora. Bićete često u pokretu. Uspeh vas očekuje ako se bavite prosvetom, posebno ako ste po struci sportski trener i radite sa decom i mladima. Konjunkcija Merkura i Jupitera u vašem znaku omogućiće vam da započnete jedan novi projekat koji bi mogao da vam donese napredak u karijeri, a koji od vas zahteva dobre organizacione, rukovodeće i stručne sposobnosti. Uspeh vas očekuje ako se bavite programiranjem i modernom tehnologijom. Sunce i Venere u drugoj dekadi marta prave konjunkciju sa Neptunom i donose vam dobar osećaj za nove investicije. Ostvarićete profit kroz ulaganje u zdravstvo.
Merkur će 15. Marta ući u znak Riba gde je u izgonu i slab, što vas upozorava da budete pažljivi u rukovanju novcem. Imaćete teškoća u organizovanju i planiranju prihoda i rashoda. Sunce i Venera će praviti sekstil sa Plutonom, što će vam pomoći da se izvučete iz komplikovanih novčanih situacija zahvaljujući tajnim finansijskim rezervama. Sunce će 20. marta ući u znak Ovna, a Venera dan kasnije i doneće vam dobitke kroz saradnju sa jednom osobom na visokom položaju. Budite pažljivi u saradnji sa ženama jer tu mogu nastati problemi. Mars, Venera i Sunce će u trećoj dekadi marta praviti skladne aspekte sa Saturnom. Pokazaćete visoku stručnost, komunikacione veštine i kreativnost. Učvrstićete svoj status.
Nezaposlene Vodolije će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima menadžmenta, finansija, komunikacija i trgovine. Honorarni poslovi vam mogu doneti visoke prihode..

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Sunca sa Neptunom će vas motivisati da na drugačiji način pristupite partneru i zajedničkim planovima i aktivnostima ali ćete biti nesigurni da li ste odabrali pristup koji će poboljšati vaš odnos i doneti vam stabilnost koja vam je potrebna. Vaš partner vam neće jasno dati do znanja koliko mu odgovara vaš pokušaj da mu se prilagodite.
Sunce će 20. marta ući u znak Ovna, što će vam omogućiti da pokrenete voljenu osobu na akciju. Više ćete izlaziti i družiti se sa zajedničkim prijateljima. Pojačaće se vaša strastvenost i to će vašem partneru najviše prijati. Pred kraj marta će vam konačno priznati da je zadovoljan drugačijim pristupom koji ste odabrali na početku meseca. Vaš odnos će biti stabilan.

Ako ste slobodni:

Početkom marta bićete zaneseni i skloni da idealizujete svakog ko vam privuče pažnju i na bilo koji načion vam se dopadne. Na sreću, dopašće vam se samo dve ili tri osobe. Jedna od njih će se izdvojiti kao perspektivna jer će biti otvorena na razgovore, povremene izlaske i zajedničke izlete u prirodu. U drugoj polovini marta ćete se oboje zaljubiti jedno u drugo i ubrzo ćete započeti vezu koja će biti puna dinamike, podsticaja, podrške ali i iskrenih osećanja.
Nešto starije Vodolije će imati mnogo iluzija u pogledu osobe koja im se dopada. Do sredine marta ćete uvideti da se uzalud nadate i da niste jedno za drugo. Upoznaćete potom nekog novog s kim ćete vrlo brzo postati emotivno bliski.

Zdravlje:

Zdravlje će vam tokom marta biti većim delom stabilno ali je neophodno da budete što više u pokretu, posebno da slobodno vreme koristite za sport i rekreaciju u prirodi. Izbegavajte duži boravak na mestima gde je vazduh zagađen. Provetravajte često prostorije u kojima najviše boravite. Moguće su manje i prolazne disajne smetnje ili kijavica.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje sadrže vlakna za bolju probavu. Od povrća jedite grašak, sočivo, krompir, peršun i patlidžan. Od voća jedite brusnice, borovnice, banane i jabuke. Integralne žitarice obavezno uključite u ishranu, posebno raž, zob, ječam i heljdu. Kao dodatak ishrani uzimajte masline i C vitamin. Izbegavajte slatkiše. Pijte više vode.

Srećni brojevi:

3, 8, 14, 19, 22


ribaRIBE

Posao:

Drage Ribe,
Venera će 3. marta praviti sekstil sa Uranom i doneće vam neočekivani napredak u pregovorima oko novih projekata za koje vam je neophodna stručna saradnja. Uspećete da se dogovorite oko najvažnijih tačaka predstojeće saradnje i bićete vrlo blizu ostvarivanju konačnog sporazuma. Mars će 4. marta ući u znak Blizanaca i pokrenuće vas ka konkretnim akcijama u pravcu razvijanja sopstvenog posla. Ako ste vlasnik privatnog biznisa, započećete sa novim projektima. Bićete bolje organizovani u završnim fazama prioritetnih zadataka ali će to od vas zahtevati da udvostručite napore, da budete stalno u pokretu i da se suočavate sa brojnim izazovima. Konjunkcija Merkura sa Jupiterom omogućiće vam da pokrenete projekat koji ste pripremali u tajnosti, a koji je povezan sa aplikacijama ili softverom i koji bi trebalo da vam donese prednost nad konkurencijom i zaradu iznad trenutnog proseka. U drugoj dekadi marta Sunce i Venera će praviti konjunkciju sa Neptunom, što će vam doneti dobar osećaj kako da se istaknete u rukovođenju i napredujete u karijeri.
Merkur će 15. marta ući u vaš znak gde je u izgonu i slab, što vas upozorava da pažljivo, detaljno i više puta proverite sve što budete planirali kako vam nešto ne bi promaklo. Više pažnje će vam biti neophodno u organizovanju obaveza i u komunikaciji sa klijentima i partnerima. Sekstil Sunca i Venere sa Plutonom pomoći će vam da se uskladite sa vašim saradnicima u svim aspektima zajedničkog poslovanja i ubrzate ostvarenje planiranih zadataka. Sunce će 20. marta ući u znak Ovna, a Venera dan kasnije, što će vas činiti veštim u rukovanju finansijama ali je važno da izbegavate rizične poteze. Trigon Marsa sa Saturnom u trećoj dekadi marta doneće vam veliku uspeh u oblastima zdravstva i industrije.
Nezaposlene Ribe će dobiti povoljne šanse da se zaposle u oblastima menadžmenta, zdravstva, industrije i građevinarstva i u IT sektoru. Biće vam lako da dobijete posao u vašoj struci.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Merkura sa Jupiterom u prvoj dekadi marta doneće vam mogućnost da unesete nešto novo u intimne trenutke sa voljenom osobom. Provodićete više vremena zajedno, što će vam omogućiti da jedno drugome kažete mnogo toga o čemu ste ćutali ili niste znali kako da kažete. Iskrenost će vam omogućiti da jedno drugo bolje razumete i više volite.
Ulazak Merkura u vaš znak 15. marta doneće vam veću bliskost sa voljenom osobom ali će vašem partneru biti potreban oslonac sa vaše strane više nego obično. Povremeno vam može delovati nejasno šta je vašem partneru potrebno kako bi se osećao voljeno ali ćete moći da osetite njegove potrebe. Uživaćete u intimnim trenucima i zajedničkim aktivnostima.

Ako ste slobodni:

Početkom marta upoznaćete osobu koja je vaša sušta suprotnost, nekog koje potpuno racionalan, intelektualni tip, oslanja se na logiku i ima moć da vas spusti na zemlju kada se previše zanesete u imaginarni svet. Osećaćete kako vam je potreban neko toliko različit kako biste imali s kim da se dopunjujete i kako biste imali više dinamike i novih dešavanja u životu. Vaša simpatija će imati slično mišljenje, a kako će se pojaviti i emocije između vas dvoje, do kraja meseca ćete ući u vezu.
Nešto starije Ribe će imati romantičan mesec jer će se neko nov zaljubiti u njih i simpatije će vrlo brzo biti obostrane. Nećete donositi ishitrene odluke ali vam neće trebati mnogo da upoznate jedno drugo i da shvatite da možete zajedno.

Zdravlje:

Mart vam donosi dobro zdravlje ali pod uslovom da se više odmarate i da svakodnevno praktikujete psihofizičku relaksaciju. Izbegavajte da se fizički opterećujete, već se bavite samo lakšim fizičkim vežbama. Od 20. marta kada Sunce uđe u znak Ovna, vaš imunitet će se pojačati i bićete motivisani da često odlazite u prirodu i bavite se sportom.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje su u osnovi bazne i pune vitamina. Jedite smokve, mango, mandarine i masline. Od povrća će vam prijati peršun, patlidžan, praziluk i pečurke. Za doručak jedite jogurt sa integralnim žitaricama i dodatkom meda. Umanjite unos mesa i uopšte namirnica životinjskog porekla. Pijte voćni sok.

Srećni brojevi:

4, 10, 15, 21, 26


Mjesečni horoskop za MART 2021. pripremio astrolog Igor Pavluković za MesecniHoroskop.com! Strogo je zabranjeno preuzimanje mjesečnog horoskopa bez navođenja i linkovanja izvora!