Mjesečni horoskop za MART 2022.

Pogledajte najdetaljniji mjesečni horoskop za mjesec februar 2022. koji vam je pripremio naš astrolog Igor Pavluković!

Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN

Posao:

Dragi Ovnovi,
Mars i Venera će 3. marta praviti konjunkciju sa Plutonom u vašem polju posla i karijere, što će vam otvoriti mogućnosti za pokretanje novih projekata koji od vas zahtevaju da ispoljite svoj autoritet, rukovodeće sposobnosti, stručnost, osećaj za rad sa ljudima i osećaj za formu i sklad. Bićete u mogućnosti da prikupite neophodna sredstva za nove projekte. Uspeh vas očekuje u oblastima zdravstva, javnosti i finansija. Sunce će 5. marta praviti konjunkciju sa Jupiterom i pokrenuće vas ka rešavanju svih nejasnoća koje su vam pravile smetnje u radu. Uspećete jasno da sagledate spletke i nepravilnosti u vašem radnom okruženju i preduzećete mere da ih eliminišete i unapredite svoje poslovanje. Mars i Venera će 6. marta ući u znak Vodolije i praviće konjunkciju. Doneće vam uspeh u timskom radu. Poboljšaćete i učvrstiti saradničke odnose, a započećete i nove vidove saradnje. Uspeh vas očekuje ako se bavite inženjerskim poslovima ili modernim tehnologijama. Merkur će 10. marta ući u znak Riba gde je slab. Čuvajte se nekorektnih radnji pojedinaca koje mogu da vam nanesu štetu.
Sunce će 13. marta praviti konjunkciju sa Neptunom. Pokrenućete projekat koji ste planirali u tajnosti i koji bi mogao da vam donese uspon u karijeri. Sekstil Sunca sa Plutonom će vam omogućiti da lako rešavate komplikovane radne zadatke i da se dokažete u svemu gde vaše radne veštine mogu da doprinesu uspehu. Venera i Mars će praviti kvadrat sa Uranom, što vam u trećoj dekadi marta donosi neočekivane finansijske teškoće. Sunce i Merkur ulaze u vaš znak i pojačaće vaše organizacione i rukovodeće sposobnosti. Sekstil Merkura sa Plutonom će 26. marta izoštriti vašu prodornost, sposobnost dijagnostike, preciznost i efikasnost u radu, što će vam doneti siguran uspeh, uvećanu zaradu i uspon na više pozicije.
Nezaposleni Ovnovi će biti u mogućnosti da pronađu novo zaposlenje u oblastima finansija, precizne mehanike, zdravstva i modernih tehnologija.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Venere sa Plutonom u prvoj dekadi marta doneće vam mogućnost da ostvarite jedan važan cilj u saradnji sa emotivnim partnerom. Konjunkcija Venere i Marsa će vam doneti nešto kvalitetno novo u vašem odnosu, što će vas zbližiti i probuditi uspavane strasti. Više ćete se zabavljati i poboljšaćete društveni život. Osećaćete slogu i jedinstvo.
Venera će 19. marta praviti kvadrat sa Uranom, što će prouzrokovati nesuglasice između vas i emotivnog partnera. Oboje ćete imati različite ideje o novitetima i promenama koje želite u vašem odnosu. Krajem meseca će Venera praviti konjunkciju sa Saturnom i uspećete da se usaglasite oko međusobnih potreba i želja, što će doprineti stabilnim osećanjima.

Ako ste slobodni:

Kroz društvene aktivnosti i preko jednog prijatelja ćete u prvoj dekadi marta upoznati osobu koja će vas privući svojim magnetizmom i snažnom pokretačkom energijom. Simpatije će biti obostrane. Imaćete osećaj kao da ste najzad upoznali nekoga ko može u svemu da vas prati i ko ima više inicijative od vas. U drugoj polovini meseca će vam postati smetnja to što vaša nove simpatija mnogo vremena provodi da društvom. Krajem meseca ćete se odlučiti da započnete vezu.
Stariji Ovnovi će preko poslovnih aktivnosti upoznati osobu koja je vrlo uspešna i uticajna. Prema vama će odmah pokazati otvorene simpatije i odmah nakon toga ćete se bliže upoznati i početi da se privatno viđate. Moguća je i veza.

Zdravlje:

Prva dekada marta vam donosi stabilno zdravlje. Merkur će 10 marta ući u znak Riba što će da oslabi vaš imunitet ali kako će u ostatku meseca Merkur praviti povoljne aspekte sa drugim planetama i imaće dobru podršku, to vam neće doneti zdravstvene smetnje. Bićete jedino podložni prolaznoj prehladi i slaboj cirkulaciji. Potrebno vam je više odmora.
Vaša ishrana treba da sadrži namirnice bogate antioksidansima. Uglavnom jedite voće i povrće u većim količinama. Od voća uzimajte Suvo grožđe i suve šljive, zatim avokado, pomorandže, kivi, banane i jabuke. Od povrća vam se preporučuje spanać, brokoli, pasulj, krompir i beli luk. Uzimajte još integralne žitarice i orah. Pijte zeleni čaj. Od začina koristite cimet.

Srećni brojevi:

7, 13, 18, 21, 25


bikBIK

Posao:

Dragi Bikovi,
Merkur će 2. marta praviti konjunkciju sa Saturnom u vašem polju posla i karijere i pružiće vam mogućnosti da pokrenete jedan veliki projekat koji vam može doneti napredak u karijeri. Uspeh vas očekuje ako se bavite modernim tehnologijama, elektronskom industrijom i ako ste inženjer sa licencom. Mars i Venera će 6. marta ući u znak Vodolije i vaše polje posla gde će praviti konjunkciju. Ući ćete u novo poslovno partnerstvo koje će se pokazati izuzetno korisno jer će vam otvoriti mnoga nova vrata u poslu , kao i mogućnosti za napredak u karijeri. Može se dogoditi da promenite radno mesto ili da budete unapređeni. Svakako vas očekuju poboljšanja i nešto kvalitetno novo u poslu. Merkur će 10. marta ući u znak Riba i započećete da planirate jedan važan projekat u tajnosti i u saradnji sa investitorima koji su za to zainteresovani. Sunce će 13. marta praviti konjunkciju sa Neptunom i doneće vam dobar osećaj za unapređenje saradnje. Biće vam jasno šta vam je potrebno kako biste uklonili smetnje u odnosima sa saradnicima i ostvarili kvalitetniju koordinaciju u zajedničkom radu.
Venera i Mars će u drugoj polovini marta praviti kvadrat sa Uranom i prouzrokovaće neočekivane teškoće u razvoju novih projekata i novih radnih zadataka. Vaš pokušaj da koristite nove ideje i metode nailaziće na prepreke. Suočavaćete se sa izazovima koji su za vas novi i neplanirani, što će vas činiti ishitrenim i brzopletim, pa možete da načinite grešku i prouzrokujete zastoje u radu. Ulazak Sunca i Merkura u znak Ovna otvara vam mogućnost da započnete da planirate nove projekte u tajnosti. Krajem meseca će Venera praviti konjunkciju sa Saturnom i doneće vam dobar osećaj za praktična rešenja kojima ćete uspeti da prevaziđete nedavne prepreke i izazove. Vaši projekti će vam doneti stabilnu zaradu.
Nezaposleni Bikovi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima menadžmenta, inženjeringa, modernih tehnologija, zdravstva i javnosti..

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Marsa sa Venerom u prvoj dekadi marta donosi vam potpuno slaganje sa voljenom osobom u pogledu zajedničkih planova i ciljeva. Poboljšaćete komunikaciju i u svemu ćete se dobro razumeti. Vaše strasti će se probuditi i pokrenuti vas na zajedničke aktivnosti koje će vas ispuniti zadovoljstvom. Pronaći ćete nova zajednička interesovanja.
Kvadrat Marsa sa Uranom u drugoj polovini marta doneće vam iznenadne i neočekivane nesuglasice u pogledu nečeg što vam je oboma u početku delovalo kao dobra ideja. Sada ćete odjednom zauzeti različita mišljenja o tome i mogući su sukobi i svađe jer ni vi ni vaš partner nećete hteti da popustite i promenite vaše stavove. To će uneti napetost u vaš odnos.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Marsa sa Venerom u prvoj dekadi marta doneće vam poznanstvo sa osobom sa kojom ćete doživeti snažnu obostranu privlačnost i zaljubljenost. Osećaćete se kao da ste pronašli srodnu dušu. Ubrzo nakon što se upoznate ući ćete u intimne odnose. Vaš novi partner doneće vam nova iskustva u ljubavi i bićete srećni. U trećoj dekadi marta odjednom ćete uvideti da između vas postoje neke razlike koje će predstavljati ozbiljnu smetnju nastavku vaše emotivne veze.
Stariji Bikovi će u prvoj dekadi marta upoznati osobu koja je originalna i privlačna i sa kojom će postati bliski i intimni mnogo brže nego što će moći da očekuju. Vaša sreća će trajati kratko jer ćete u trećoj dekadi meseca biti razočarani.

Zdravlje:

Početak marta vam donosi jak imunitet i stabilno zdravlje. Pronaći ćete nove metode za brigu o vašem zdravlju, uvešćete novi način zdrave ishrane i svakodnevne fizičke vežbe. U drugoj polovini marta ćete biti osetljivi na stres zbog kvadrata Venere sa Uranom, a to će vas činiti podložnim psihosomatskim smetnjama. Do kraja meseca imaćete stabilno zdravlje.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice bogate vlaknima. Od povrća uzimajte pasulj, artičoku, kukuzruz, brokoli i sušeni grašak. Od žitarica jedite zobene žitarice, čia semenke i lanene semenke. Od povrća uzimajte suve šljive, jabuke, kruške i avokado. Kao dodatak jelima jedite badem i crnu čokoladu. Meso, mlečne proizvode i hleb jedite umereno.

Srećni brojevi:

2, 7, 11, 16, 20


blizanciBLIZANCI

Posao:

Dragi Blizanci,
Sunce će 2. marta praviti sekstil sa Uranom, što će vam doneti uspeh u razradi ideja koje će vam omogućiti da privučete više klijenata, da efikasnije ostvarujete planirane ciljeve i da koristite u svom radu sve što vam moderne tehnologije i metode rada mogu ponuditi. Veći deo svojih radnih zadataka ćete moći da obavljate od kuće. Imaćete uspeha u oblastima menadžmenta i IT industrije. Konjunkcija Marsa i Venere sa Plutonom će vam omogućiti da prikupite neophodna sredstva za pokretanje novih projekata. Ulazak Marsa i Venere u znak Vodolije i njihova konjunkcija 6. marta otvoriće vam mogućnosti da uvećate vaše stručne sposobnosti, da pokrenete saradnju sa inostranim partnerima i da započnete projekat koji je povezan sa oblastima dizajna i visoke tehnologije, a koji vam može doneti veliku zaradu i uspon u karijeri. Merkur će 10. marta ući u znak Riba, a kako je tamo u izgonu, bićete primorani da vaše resurse preusmerite u poboljšanje organizacionog dela posla i da budete pažljivi u planovima i komunikaciji. Uspeh vas očekuje ako se bavite zdravstvom.
Konjunkcija Sunca sa Neptunom 13. marta doneće vam uvide u mnogo toga što vam je bilo nejasno i što vas je u prethodnom periodu usporavalo u radu. Uspećete da prioritetne zadatke postavite na stabilne osnove i dobićete osećaj kako treba da postupate kako biste ostvarili planirane ciljeve. Prilagodićete se okolnostima na koje budete nailazili. Ulazak Sunca i Merkura u znak Ovna u trećoj dekadi marta omogućiće vam ostvarivanje novih i korisnih saradničkih odnosa i uspeh u grupnom radu. Kvadrat Marsa sa Uranom doneće vam neočekivane smetnje čiji će uzrok biti podmetanja i spletke pojedinaca iza vaših leđa sa ciljem da kompromituju vaš ugled i da dospeju na vaš položaj ili ostvare korist na vašu štetu.
Nezaposleni Blizanci će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima programiranja, dizajna, menadžmenta, prosvete, transporta i komunikacija.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Sunca sa Jupiterom u prvoj dekadi marta omogućiće vam da se uskladite sa voljenom osobom i da ostvarite jedan važan zajednički cilj. Jedno drugome ćete biti od velike podrške gde god se to pokaže neophodno. Pružiće vam se mogućnost da odete na putovanje gde ćete moći da se posvetite jedno drugom. Pronaći ćete nova zajednička interesovanja.
Druga polovina marta vam donosi više zabave i izlazaka. Pokazaćete inicijativu i predlagati voljenoj osobi zajedničke aktivnosti koje će vam omogućiti da više vremena provodite zajedno i da oboje budete ispunjeni srećom i zadovoljstvom. Krajem meseca će vam konjunkcija Venere sa Saturnom omogućiti da imate stabilnu vezu i skladne porodične odnose.

Ako ste slobodni:

Prva dekada marta vam donosi poznanstvo sa osobom koja je vedrog duha, puna optimizma, zabavna i vrlo privlačne spoljašnjosti. Jedno drugome ćete se na prvi pogled dopasti i zaključićete da imate slične poglede na život i slična interesovanja. Počećete da se viđate, izlazite i provodite mnogo vremena zajedno. U početku će to biti samo blisko druženje, a u drugoj polovini marta će se pojaviti obostrane emocije. Do kraja meseca ćete započeti emotivnu vezu.
Stariji Blizanci će u prvoj dekadi marta upoznati osobu koja će umeti da ih nasmeje. Vaša nova simpatija će u potpunosti odgovarati vašoj nemirnoj, radoznaloj i promenljivoj prirodi. Osim toga, biće otvorena na bliže poznanstvo i na vezu.

Zdravlje:

Prva polovina marta vam donosi stabilno zdravlje. Bićete više u pokretu, ići ćete na izlete u prirodu i bavićete se rekreativnim fizičkim vežbama. U drugoj polovini marta vam kvadrat Marsa sa Uranom donosi pojačanu osetljivost na stresne okolnosti, što će izazivati psihosomatske smetnje. Više se odmarajte i pazite da se ne povredite zbog nepažnje.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su u osnovi bazne. Od voća jedite ananas, mandarine, jabuke i kivi. Pijte sokove od voća i povrća. Najviše će vam prijati limunov sok, čaj od maslačka i đumbir. Od povrća jedite grašak, šargarepu, kelerabu, zelenu salatu i crni luk. Meso i mlečne proizvode uzimajte umereno. Pijte mineralnu vodu.

Srećni brojevi:

6, 11, 15, 21, 24


rakRAK

Posao:

Dragi Rakovi,
Sunce će 2. marta praviti sekstil sa Uranom i otvoriće vam mogućnost unapređenja saradnje sa inostranim partnerom. Uspeh vas očekuje ako se bavite trgovinom tehničke robe iz inostranstva. Konjunkcija Marsa i Venere sa Plutonom doneće vam novo poslovno partnerstvo koje će se pokazati obostrano korisnim i isplativim i koje će vas povezati sa drugim pojedincima i preduzećima sa kojima ćete imati uspešnu saradnju. Konjunkcija Sunca sa Jupiterom će vam omogućiti da dobijete potrebnu stručnu i finansijsku podršku za pokretanje projekta koji bi vam mogao doneti napredak u karijeri. Mars i Venera će 6. marta ući u znak Vodolije i praviće konjunkciju, što će vas usmeriti na aktivnosti koje imaju za svrhu poboljšanje platnog prometa i nalaženja novih i efikasnih načina za finansiranje važnih radnih zadataka i projekata. Pokrenućete nove vidove finansijske saradnje koji će se pokazati uspešnim. Merkur će 10. marta ući u znak Riba gde je u izgonu, što vas upozorava da obratite posebnu pažnju na informacije koje budete dobijali i na organizaciju vaših obaveza.
Konjunkcija Sunca sa Neptunom će vam 13. marta doneti plodne uvide u sve što vam je potrebno da biste dobili podršku od osobe na visokom položaju. To će vam doneti prednost nad konkurencijom u pokretanju važnih projekata. Ulazak Sunca i Merkura u znak Ovna u trećoj dekadi marta uticaće pozitivno na vaše poslovne pozicije. Vaš autoritet i rukovodeće sposobnosti će doći do pojačanog izražaja. Bićete dobro organizovani i sa lakoćom ćete obavljati planirane zadatke. Kvadrat Marsa sa Uranom 22. marta prouzrokovaće neočekivane poremećaje na polju platnog prometa, što će vas usporiti u radu. Izbegavajte da se zadužujete i nemojte ulaziti u finansijske rizike. Stabilnost ćete ostvariti krajem meseca.
Nezaposleni Rakovi će biti u mogućnosti da dobiju zaposlenje u oblastima prosvete, izdavačke delatnosti, kao i u sektoru finansija i pravosuđa.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Merkura sa Saturnom na početku marta omogućiće vam da se u svemu dobro razumete sa voljenom osobom i da se lako dogovorite oko novih zajedničkih planova. Konjunkcija Venere sa Plutonom uneće više strasti u vašu vezu i izvući će vas iz monotonije. Otkrićete nove emocionalne dubine u voljenoj osobi, što će vaš odnos učiniti stabilnim.
Druga polovina marta doneće vam usmerenost ka ostvarivanju zajedničkih ciljeva, a prućiće vam se mogućnost da nekuda otputujete sa voljenom osobom i uživate u razmeni osećanja. Povremeno ćete nailaziti na neslaganja u pogledu želja i potreba u vezi društvenog života. Krajem meseca konjunkcija Venere sa Saturnom će vam doneti više harmonije u vezi.

Ako ste slobodni:

Početak marta vam donosi poznanstvo sa osobom koja je komunikativna, obrazovana i puna inicijative. Na vas će ostaviti snažan utisak i otkrićete da slično razmišljate i da imate vrlo slična interesovanja. Ubrzo će se između vas dvoje pojaviti velika privlačnost i spontano ćete ući u intimne odnose, nakon čega će se pojaviti i osećanja. Mada ćete oboje želeti da započnete emotivnu vezu, različite potrebe u pogledu toga će vas činiti neodlučnim. Krajem meseca ćete ući u vezu.
Nešto stariji Rakovi će upoznati osobu sličnih razmišljanja i životnih ciljeva. Jedino što će vam smetati je potreba vaše nove simpatije za dinamičnim društvenim životom. Odlučićete da se prvo bliže upoznate i nećete žuriti sa ulaskom u vezu.

Zdravlje:

Mart će vam doneti stabilno zdravlje. Više vremena i pažnje ćete posvetiti fizičkim vežbama, zdravom načinu života, čestim odlaskom u prirodu i nalaženjem efikasnih metoda za održavanje zdravlja stabilnim. Potrebno je da češće boravite na mestima sa čistim vazduhom i da praktikujete psihofizičku relaksaciju. Bićete osetljivi na stres u trećoj dekadi meseca.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica bogatim proteinima. Svakog dana možete koristiti mlako, jaja, pirinač i soju u ishrani. Od mesa jedite piletinu i ćuretinu. Ribu možete da pripremate češće, a najviše će vam prijati pastrmka i haringa. Od povrća jedite grašak, spanać, brokoli, krompir i prokelj. Od voća jedite jabuke, ananas, kruške i suvo grožđe.

Srećni brojevi:

5, 8, 14, 19, 23


lavLAV

Posao:

Dragi Lavovi,
Mars i Venera će 3. marta praviti konjunkciju sa Plutonom i doneće vam mogućnost da se premestite na bolje radno mesto. Bićete u prilici da pokrenete nove usluge koje će vam privući više klijenata i doneti vam uvećanu zaradu. Konjunkija Sunca sa Jupiterom će vam omogućiti da pokrenete nove izvore za finansiranje i poboljšaće vaš platni promet, što će pozitivno uticati na uvećanje salda na vašem računu. Bićete u mogućnosti da sklopite nove finansijske ugovore koji će se pokazati dobitnom kombinacijom u budućnosti. Mars i Venera će 6. marta ući u znak Vodolije i praviće konjunkciju, što će vam otvoriti mogućnosti da započnete bar jedno poslovno partnerstvo. Uspeh ćete ostvariti na poljima javnosti, marketinga, ljudskih resursa inženjeringa. Merkur će 10. marta ući u znak Riba gde je slab i u izgonu, što vas upozorava da obratite pažnju na moguće propuste u planiranju i organizovanju važnih finansijskih transakcija. Zahvaljujući konjunkciju Sunca sa Neptunom, uspećete da uvidite eventualne propuste i izbegnete teškoće. Nemojte ulaziti u rizike.
Sunce i Merkur će u trećoj dekadi marta ući u znak Ovna. Vaše napore i planove ćete usmeriti ka dobijanju podrške za projekte koje planirate da pokrenete uskoro. Neophodna vam je saradnja sa osobama na visokom položaju, kao i dobijanje administrativnih dozvola koje izdaju nadležna ministarstva i druge državne ustanove. Venera i Mars će praviti kvadrat sa Uranom, što će vam doneti neslaganja sa poslovnim partnerima u pogledu novih metoda rada i vaših ideja kako biste trebali da pristupate realizaciji zajedničkih radnih zadataka. Nailazićete na teškoće u odnosima sa nadređenima i u oblastima javnosti. Konjunkcija Venere sa Saturnom će vam krajem meseca omogućiti da pokrenete jedan veliki posao.
Nezaposleni Lavovi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima komunikacija, obezbeđenja, inženjeringa i u IT sektoru. Vaše stručne sposobnosti će biti tražene.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Merkura sa Saturnom u prvoj dekadi marta doneće vam dobro razumevanje sa partnerom. Razgovaraćete o novim zajedničkim planovima. Najviše će vas zanimati kako da uvećate zajednički budžet. Oboje ćete imati zanimljive ideje u vezi toga. Sve na šta se zajedničkim snagama usmerite i gde pokažete inicijativu, uspećete da ostvarite.
Druga polovina marta donosi vam različite poglede na jedan zajednički cilj, što će izazvati napetost i nesuglasice. Pružiće vam se mogućnost da otputujete zajedno na mesto koje bi vam oboma prijalo i to će vam omogućiti da se opustite i da nađete rešenje u vezi onoga gde niste mogli da se složite. Krajem marta ćete ostvariti stabilnost i mir u vašem odnosu.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Merkura sa Saturnom u prvoj dekadi marta doneće vam poznanstvo sa osobom koja je društvena i u toku sa aktuelnim trendovima. Otkrićete kako imate slična shvatanja i odlično ćete se razumeti. Počećete da se viđate i da zajedno izlazite. Pojaviće se obostrane emocije u drugoj polovini marta ali ćete i vi i vaša simpatija biti nesigurni da li želite da uđete u vezu ili vam odgovara slobodna varijanta. Do kraja meseca ćete se odlučiti da započnete vezu koja će biti ozbiljna.
Nešto stariji Lavovi će više nego obično učestvovati u društvenim aktivnostima gde će upoznati osobu sličnih shvatanja sa kojom će početi privatno da se viđaju. Do kraja meseca ćete se dobro upoznati i bićete spremni da započnete novu vezu.

Zdravlje:

Prva polovina marta vam donosi stabilno i dobro zdravlje. Potrebno vam je da se često izlazite u prirodu i da izbegavate gradsku gužvu i zagađen vazduh kad god ste u prilici. U drugoj polovini marta ćete biti pojačano osetljivi na stres. To će vam donositi povremene psihosomatske smetnje. Biće vam osetljivi zglobovi. Potrebe su vam vežbe za leđa i vrat.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice za jačanje imuniteta. Od povrća jedite šargarepu, krompir, bundevu, paradajz, cveklu, crveni kupus, crvenu papriku i crveni luk. Od voća jedite jabuke, pomorandže, urme i suvo grožđe. Ribu pripremajte često. Meso jedite umereno. Pojačajte unos orašastih plodova, kurkume, đumbira i selena. Pijte zeleni čaj.

Srećni brojevi:

5, 12, 17, 20, 24djevicaDJEVICA

Posao:

Drage Device,
Merkur će praviti konjunkciju sa Saturnom 2. marta i omogućiće vam da pokrenete nove usluge koje će unaprediti vaše poslovanje na duži rok i doneti vam sigurne i stalne klijente. Sunce će praviti konjunkciju sa Jupiterom i doneće vam povoljne mogućnosti za sklapanje novih ugovora i ulazak u nova i profitabilna poslovna partnerstva. Ostvarićete uspešno partnerstvo sa jednom osobom na visokom položaju i sa finansijskom institucijom. Uspeh vas očekuje ako se bavite javnim poslovima. Mars i Venera će 6. marta ući u znak Vodolije i praviće konjunkciju, što će dodatno uticati na uvećanje vaše ponude usluga i pokretanje novih projekata. Pružiće vam se mogućnosti da promenite radno mesto i da dobijete ono gde biste imali više mogućnosti da dalje napredujete, kao i da zauzmete jednu od nižih rukovodećih pozicija. U svom radu ćete početi da upotrebljavate nove metode i moderniju tehnologiju. Merkur će 10. marta ući u znak Riba gde je slab i u izgonu, što vas upozorava da budete pažljivi u koordinaciji sa poslovnim partnerima jer tu može da dođe do nesporazuma.
Sunce će praviti konjunkciju sa Neptunom u drugoj dekadi marta i doneće vam uvide u potrebe javnosti, što bi moglo da vam donese uspeh i uveća zaradu ako se bavite marketingom, ako ste javna ličnost ili ste stručnjak za odnose sa javnošću. Imaćete mogućnost da sklopite novo partnerstvo koje će vam otvoriti velike poslovne mogućnosti. Merkur će 17. marta praviti sekstil sa Uranom i doneće vam podršku za uvođenje novih tehnologija u vaš način rada, a bićete u mogućnosti i da poboljšate vaše stručne veštine. Merkur će u trećoj dekadi marta praviti konjunkciju sa Jupiterom i Neptunom. Ostvarićete važne dogovore sa poslovnim partnerima i rešićete veći deo administrativnih obaveza. Poboljšaćete vam se platni promet.
Nezaposlene Device će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima finansija, pravosuđa, marketinga, trgovine, prosvete, logistike i transporta.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Sunca sa Jupiterom u vašem polju ljubavi i braka uneće sklad i sreću u vaš odnos sa voljenom osobom. U svemu ćete se dobro razumeti i pružaćete jedno drugom podršku. Ulazak Merkura u znak Riba 10. marta omogućiće vam da se sa partnerom intuitivno razumete. Vaš partner će vam poklanjati više pažnje, a vaša osećanja će biti duboka i iskrena.
Konjunkcija Sunca sa Neptunom donosi vam intuitivne uvide u potrebe voljene osobe, što će vam omogućiti da svom partneru ispunite jednu veliku želju. Imaćete uvide šta vam je potrebno da bi vaš odnos bio skladniji. Konjunkcija Merkura sa Neptunom pokrenuće vas ka razgovorima o zajedničkih ciljevima oko čega ćete lako moći da se uskladite i dogovorite.

Ako ste slobodni:

Početak marta vam donosi poznanstvo sa osobom koja će vas osvojiti svojim optimizmom i plemenitošću. Pokloniće vam pažnju i otvoriće vam nove vidike. Umeće da vas nasmeje. Zaljubićete se i počećete da se viđate i izlazite sa vašom novom simpatijom. U drugoj polovini marta ćete otkriti da nije sve toliko idealno kako vam je delovalo na početku jer ćete uvideti da imate različita mišljenja i stavove oko važnih životnih stvari. To vas neće sprečiti da date šansu ljubavi i uđete u vezu.
Starije Device će ostvariti blizak kontakt sa osobom koju su nedavno upoznali i sa kojom su pronašle mnogo zajedničkih tema za razgovor. Između vas dvoje će se pojaviti osećanja u sredinom marta, što će otvoriti mogućnost emotivne veze.

Zdravlje:

Konjunkcija Merkura sa Saturnom u vašem polju zdravlja na početku marta usmeriće vas ka uvođenju novih metoda za brigu o vašem zdravlju. Na prvom mestu ćete se potruditi da promenite neke ustaljene ali loše navike, a to će vam pomoći da steknete jaču otpornost na stres. Prijaće vam da provodite više vremena u prirodi, na mestima gde je vazduh čist.
Tokom marta će vam prijati dijetalna ishrana. Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od jaja koja možete jesti na sve načine. Meso jedite svakodnevno, posebno piletinu i junetinu. Ribu obavezno uvrstite u svakodnevnu ishranu. Od povrća jedite zelenu salatu, kupus, brokoli, spanać i pečurke. Jedite orah i suncokretove semenke. Izbegavajte slatkiše, hleb i mleko.

Srećni brojevi:

3, 8, 14, 19, 25


vagaVAGA

Posao:

Drage Vage,
Konjunkcija Merkura sa Saturnom 2. marta će vam omogućiti da pokrenete realizaciju planova povezanih sa oblastima dizajna, projektovanja, arhitekture i inženjerskih poduhvata. Konjunkcija Marsa i Venere sa Plutonom će vam omogućiti da obezbedite sve što je potrebno za velike poslove kao što su građevinski radovi i proizvodnja mašina i alata. Sunce će praviti konjunkciju sa Jupiterom i otvoriće vam mogućnosti za uvođenje novih usluga koje će privući veći broj korisnika i uvećati vašu zaradu. Poboljšaćete saradnju sa osobama na visokom položaju i sa finansijskim institucijama. Mars i Venera će 6. marta ući u znak Vodolije gde će praviti konjunkciju. Dobićete nove kreativne ideje koje ćete početi da razrađujete u saradnji sa još jednom ili više osoba koje imaju izražen osećaj za aktuelne trendove i potrebe klijenata. Uspeh vas očekuje ako se bavite programiranjem, prosvetom ili oblastima zabave. Merkur će 10. marta ući u znak Riba gde je u izgonu i slab i to vas upozorava da pažljivo proverite planove i dogovore u vezi novog programa usluga jer će se to odvijati otežano.
Konjunkcija Sunca sa Neptunom 13. marta će vam omogućiti da uvidite i ispravite eventualne nepravilnosti u organizaciji aktuelnih radnih zadataka. Imaćete dobar osećaj za želje i potrebe vaših klijenata, što će vam doneti uvećanu zaradu ako se bavite oblastima lepote. Kvadrat Venere i Marsa sa Uranom će prouzrokovati neočekivane poremećaje u platnom prometu i izazvaće zastoje, zbog čega će kasniti realizacija prioritetnih zadataka. Izbegavajte da se zadužujete. Sunce i Merkur će u trećoj dekadi marta ući u znak Ovna i usmeriće vas na sklapanje novih ugovora i poslovnih partnerstava. Sa aktuelnim partnerima i saradnicima ćete učvrstiti odnose. Očekuje vas uspeh u oblastima javnosti. Rešićete važne pravne obaveze.
Nezaposlene Vage će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima zabave, usluga, javnosti, pravosuđa, komunikacija i trgovine.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Ulazak Marsa u znak Vodolije i konjunkcija sa Venerom u prvoj dekadi marta omogućiće vam da unesete nešto novo u vaš odnos sa voljenom osobom što će pojačati vaša osećanja. Imaćete više zabave, zajedničkog vremena i aktivnosti. Vaša emotivna veza će dobiti na kvalitetu. Više nego obično ćete se oslanjati jedno na drugo u važnim stvarima.
Druga polovina marta vam donosi nesuglasice u vezi ulaganja zajedničkih finansija. U vezi toga ćete imati različite predloge i biće vam teško da se dogovorite, što će dovoditi do napetosti. Tek krajem meseca ćete uspeti da postignete kompromis oko toga, nakon čega ćete uneti stabilnost u vašu vezu. Posvetićete se ostvarenju ciljeva sa entuzijazmom.

Ako ste slobodni:

Prva dekada marta vam donosi novo poznanstvo i snažnu obostranu privlačnost sa osobom koju ćete upoznati na jednoj zabavi, a koja će se svojom originalnošću razlikovati od većine ljudi koje poznajete. Ući ćete u intimne odnose i u slobodan tip veze. Vaš novi emotivni partner će vam doneti nova iskustva u ljubavi. Ono što će vam smetati u ovoj vezi je što je vaš partner navikao da daje sebi previše slobode. To će biti iskušenje koje možete da prevaziđete ako se potrudite.
Starije Vage će upoznati privlačnu i zanimljivu osobu sa kojom će naći mnogo zajedničkih tema. Vaša simpatija neće biti spremna za emotivno vezivanje ali ćete moći da se viđate, izlazite, zabavljate i da imate intimne odnose. Pristaćete na to.

Zdravlje:

Zahvaljujući konjunkciji Sunca sa Jupiterom u vašem polju zdravlja, počećete da praktikujete nove metode zdravog života koje će doprineti jačanju vašeg imuniteta, a popraviće vam se i fizička kondicija. Koristilo bi vam da počnete da praktikujete svakodnevnu psihofizičku relaksaciju u vidu joga vežbi uz meditaciju. To će vam doneti stabilnost.
Namirnice bogate vlaknima vam se preporučuju za ishranu. To će imati pozitivan uticaj na vaše varenje i kardiovaskularni sistem. Od povrća jedite pasulj, kukuruz, brokoli i sušeni grašak. Od voća jedite jabuke, kruške i suve šljive. Lanene i čia semenke i badem uzimajte kao dodatak jelima. Mlečne proizvode, meso i hleb uzimajte umereno. Jedite crnu čokoladu.

Srećni brojevi:

2, 6, 10, 17, 23


skorpijaŠKORPIJA

Posao:

Dragi Škorpioni,
Sunce će 2. marta praviti sekstil sa Uranom i doneće vam neočekivane pogodnosti da pokrenete realizaciju jedne vaše kreativne ideje i da sklopite novo poslovno partnerstvo. Ostvarićete uspeh, napredak i bolju zaradu u kreativnim poslovima kao što je dizajn, ali i u marketingu. Imaćete dobar osećaj za potrebe javnosti i za privlačenje novih klijenata. Mars i Venera će 6. marta ući u znak Vodolije i praviće konjunkciju. Otvoriće vam se mogućnosti da nabavite nova i moderna sredstva za rad koja će vam znatno ubrzati i unaprediti proces rada i izvršavanje radnih zadataka. Bićete u mogućnosti i da se premestite u novi radni prostor. Većinu rokova ćete uspeti da postignete na vreme zahvaljujući primeni novih tehnologija i boljoj organizaciji. Merkur će 10. marta ući u znak Riba gde je u izgonu i slab, što vas upozorava da izbegavate da ulazite u bilo kakve rizike, kako poslove tako i finansijske jer bi ste mogli da se nađete na gubitku. Konjunkcija Sunca sa Neptunom će vam omogućiti da imate jasan uvid koji potezi mogu da vam donesu siguran uspeh.
Sunce će 18. marta praviti sekstil sa Plutonom, što će vam omogućiti da postignete važan dogovor u vezi finansiranja važnih i velikih projekata. Obezbedićete i neophodnu logistiku. Uspeh vas očekuje ako se bavite trgovinom, saobraćajem, zabavom i edukacijom. Venera i Mars će praviti kvadrat sa Uranom i prouzrokovaće neočekivana neslaganja sa jednim poslovnim partnerom, zbog čega ćete biti primorani da neke rokove pomerate, a to se može negativno odraziti na vaše finansije. Sunce i Merkur će u trećoj dekadi marta ući u znak Ovna, što će vas motivisati da se usmerite na poboljšanje vaše ponude usluga. Vaši nadređeni će vam poveriti odgovornije radne zadatke. Uspeh vas očekuje u oblasti zdravstva.
Nezaposleni Škorpioni će dobiti povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima prosvete, građevinarstva, dizajna, trgovine i u sektoru usluga. Bićete u mogućnosti da pokrenete sopstveni biznis ako to imate u planu.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Venere sa Plutonom na početku marta dovešće do buđenja strasti između vas i voljene osobe, što će pojačati vašu bliskost i uneti nov kvalitet u vaš odnos. Venera će 6. marta ući u znak Vodolije i praviće konjunkciju sa Marsom. Bićete motivisani da unesete promene u prostor koji delite sa voljenom osobom. Vaši porodični odnosi će se poboljšati.
Kvadrat Venere sa Uranom u drugoj polovini marta prouzrokovaće iznenadna neslaganja sa voljenom osobom zbog toga što ćete više vremena provoditi u društvenim aktivnostima, a manje ćete imati vremena za partnera i porodicu. Krajem meseca ćete uspeti da ostvarite stabilnost i sklad na emotivnom polju zahvaljujući konjunkciji Venere sa Saturnom.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete u prvoj dekadi marta osobu koja će vas snažno privući svojim slobodnim i savremenim shvatanjima, originalnim stilom života i pažnjom koju će vam pokloniti. Kako će privlačnost biti obostrana, ubrzo ćete ući u intimne odnose. Ubrzo ćete otkriti kako vaš partner nije spreman da uđe u emotivnu vezu nego mu odgovara samo slobodna varijanta. Bićete u iskušenju da prekinete odnos ali ćete odlučiti da budete mudri i utičete na partnera da poželi vezu.
Stariji Škorpioni će upoznati osobu koja je razvedena ali je spremna na novu vezu. Otkrićete kako se u mnogim stvarima slažete, osim što vaša nova simpatija nije spreman za zajednički život. Nećete na tome insistirati i bićete strpljivi.

Zdravlje:

Konjunkcija Marsa sa Venerom u prvoj dekadi marta će uticati na jačanje vašeg imuniteta i pokrenuće vas da više pažnje posvetite očuvanju vašeg zdravlja. Počećete da praktikujete nove metode zdravog života i fizičkih vežbi. U drugoj polovini marta ćete biti osetljivi na stres zbog kvadrata Marsa sa Uranom. Mogući su bolovi u leđima i zglobovima.
Vaša ishrana bi trebalo da se bazira na namirnicama koje u sebi sadrže antioksidanse. Od voća jedite suvo grožđe, borovnice, avokado, pomorandže, crveni grejpfrut, kivi, banane i jabuke. Od povrća će vam prijati spanać, brokoli, pasulj, krompir i kupus. Od mlečnih proizvoda jedite tofu sir. Za dodatak ishrani potrebni su vam zeleni čaj, kurkuma i matičnjak.

Srećni brojevi:

3, 11, 16, 20, 24


strelacSTRIJELAC

Posao:

Dragi Strelčevi,
Merkur će 2. marta praviti konjunkciju sa Saturnom, što će vam omogućiti da pokrenete pregovore o novim projektima koji su povezani sa modernom tehnologijom, trgovinom, transportom i velikim poslovnim poduhvatima. Posvetićete se planiranju i organizovanju radnih zadataka koji će vam donositi stalne klijente i koji bi trebalo da vam donesu stabilnost i sigurnu zaradu. Konjunkcija Marsa i Venere sa Plutonom će vam doneti nove izvore finansiranja i uspećete da prikupite sredstva koja ćete moći investirati u velike poslove. Mars i Venera će 6. marta ući u znak Vodolije i praviće konjunkciju, što će vam omogućiti da održite sastanke i poslovne prezentacije gde ćete predstaviti vaše planove koji će biti prihvaćeni. Postići ćete napredak u pregovorima i sklopiti sporazume koji će vam doneti stabilne tokove novca. Merkur će 10. marta ući u znak Riba gde je slab i u izgonu, što vas upozorava da se bolje organizujete u vezi rokova jer ćete nailaziti na teškoće i zastoje. Bićete primorani da neke rokove prolongirate i da promenite planove. To vam može naneti štetu ili gubitke.
Merkur će 17. marta praviti sekstil sa Uranom i otvoriće vam neočekivano povoljne mogućnosti da proširite ponudu vaših usluga. Naći ćete način da pokrijete troškove i gubitke koje ste imali zbog kašnjenja rokova. Uspeh vas očekuje u oblastima zdravstva. Konjunkcija Merkura sa Jupiterom i Neptunom u trećoj dekadi marta doneće vam plodne uvide u dobitne investicije. Bićete u mogućnosti da nabavite nova radna sredstva, zakupite novi radni prostor ili adaptirate i proširite sadašnji. Od nadređenih ćete dobiti odgovornije zadatke koji mogu da vam omoguće napredak u karijeri. Ulazak Merkura u znak Ovna 27. marta, usmeriće vas ka planiranju kreativnih poslova. Bićete uspešni u prosveti, dizajnu i zabavi.
Nezaposleni Strelčevi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima trgovine, finansija, menadžmenta, komunikacija i usluga.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Merkura sa Saturnom u prvoj dekadi marta doneće vam bolje razumevanje sa voljenom osobom i započećete razgovore o zajedničkim planovima i ciljevima. U svemu ćete se složiti i otvorićete nove teme za razgovore. Podelićete sa partnerom i one stvari o kojima obično ćutite, a to će poboljšati međusobno poverenje. Partner će vam pružati podršku.
Unećete nešto novo u drugoj polovini marta u vaš odnos sa partnerom, što će oboma prijati i omogućiti vam više dinamike i posvećenosti novim zajedničkim interesovanjima. Unećete promene i u vaš životni prostor. Više vremena ćete provoditi zajedno i moći ćete da intuitivno osetite potrebe voljene osobe. Vašem partneru ćete pružati upravo ono što mu odgovara.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Merkura sa Saturnom na početku marta doneće vam poznanstvo sa osobom sa kojom delite slična mišljenja i stavove i sa kojom ćete imati razne teme za komunikaciju. Uživaćete u razmeni mišljenja i iskustava. Ulaskom Merkura u znak Riba početkom druge dekade marta pojaviće se obostrana osećanja koja će vas zbližiti i spontano ćete započeti emotivnu vezu koja će se pokazati skladnom i koja bi mogla da traje. Bićete ispunjeni srećom i dubokim emocijama.
Nešto stariji Strelci će uploviti u avanturu sa osobom koju će upoznati na jednoj zabavi. U početku ćete želeti ozbiljnu vezu ali ćete ubrzo shvatiti da se ne biste dobro uklopili zajedno, pa ćete odlučiti da uživate u avanturi dok bude trajala.

Zdravlje:

Prva polovina marta vam donosi dobro i stabilno zdravlje. Praktikovaćete zdrav način života, fizičke vežbe, rekreaciju, odlazak u prirodu kad god nađete slobodnog vremena, što će doprineti stabilnom zdravlju i jačanju imuniteta vašeg organizma. U drugoj polovini marta ćete biti osetljivi na stres zbog kvadrata Marsa sa Uranom. Potreban vam je odmor.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice sa vlaknima. Od povrća jedite pasulj, sočivo, kukuruz, praziluk, šargarepu, kelerabu, grašak i celer. Od voća jedite jabuke, kruške, banane i pomorandže. Kao dodatak jelima uzimajte lanene i čia semenke, badem, orah i crnu čokoladu. Izbegavajte meso, ali možete jesti ribu. Mlečne proizvode i hleb jedite umereno.

Srećni brojevi:

5, 12, 17, 21, 26


jaracJARAC

Posao:

Dragi Jarčevi,
Venera će 3. marta praviti konjunkciju sa Plutonom u vašem znaku i doneće vam povoljne mogućnosti da pokrenete projekat koji ste duže vreme pripremali samostalno i čak ste uspeli da nađete sponzore koji bi podržali realizaciju. Od nadređenih ćete dobiti odobrenje i to bi moglo da se pozitivno odrazi na vašu karijeru. Značajan uspeh možete ostvariti ako se bavite arhitekturom, građevinarstvom i dizajnom. Sunce će praviti konjunkciju sa Jupiterom i otvoriće vam mogućnost da pokrenete nešto novo na polju trgovine, što vam može doneti veliku zaradu. Imaćete uspeha u pregovorima sa investitorima i osobama na visokom položaju koje će vas podržati u vašim poslovnim poduhvatima. Venera će 6. marta ući u znak Vodolije i praviće konjunkciju sa Marsom. Ovo će vam doneti neočekivano povoljne mogućnosti za investiranje u nove tehnologije i izradu novih finansijskih planova koji će se pokazati isplativim u budućnosti. Merkur će 10. marta ući u znak Riba, što vas upozorava da budete pažljivi u planiranju i pregovorima jer možete načiniti propuste.
Konjunkcija Sunca sa Neptunom 13. marta omogućiće vam da jasno sagledate mogućnosti na poljima komunikacija, trgovine i saobraćaja i da se mnogo bolje pripremite za predstojeće dogovore. Imaćete dobar osećaj kako da postavite vaše planove za nove poslove. Kvadrat Venere sa Uranom će vam 19. marta doneti neočekivane teškoće u vezi finansiranja poslova koji su povezani sa oblastima zabave i ugostiteljstva. Izbegavajte da ulazite u finansijske rizike jer možete imati gubitke. Venera će 28. marta praviti konjunkciju sa Saturnom i omogućiće vam da veštim potezima i investiranju u jedan veliki projekat ostvarite finansijsku stabilnost. Pronaći ćete sigurne izvore novca koji će funkcionisati na duže rokove.
Nezaposleni Jarčevi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima finansija, građevinarstva, modernih tehnologija, inženjeringa i trgovine. Ako ste planirali sopstveni posao, moći ćete da ga započnete.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Venere sa Marsom u prvoj dekadi marta doneće vam pojačanu bliskost sa voljenom osobom. Unećete nešto novo u vaš odnos što će poboljšati kvalitet vaše emotivne veze. Vašem partneru ćete prilaziti sa pažnjom, razumevanjem i iskrenim emocijama. Imaćete više poverenja jedno u drugo i usmerićete se ka jačanju vrednosti vašeg zajedničkog života.
Druga polovina marta vam donosi intuitivno razumevanje potreba vašeg partnera zahvaljujući konjunkciji Sunca sa Neptunom. Biće vam lako da se oko svega važnog dogovorite i ispunićete svoja obećanja. Imaćete više vremena za skladne intimne trenutke i sa više strasti ćete pristupati voljenoj osobi, što će vaš odnos činiti dinamičnim i toplim.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Venere sa Marsom u prvoj dekadi marta doneće vam poznanstvo sa osobom koja je neobična i koja se svojom originalnošću, idejama i stavovima razlikuje od većine ljudi koje poznajete. Otkrićete mnogo kvaliteta u vašoj novoj simpatiji i to će biti upravo ono za čim duže vremena tragate. Kako će simpatije biti obostrane, za kratko vreme ćete postati bliski ali ne u dovoljnoj meri da biste odmah započeli emotivnu vezu. Za početak ćete biti u slobodnoj vezi.
Nešto stariji Jarčevi će upoznati osobu koja će sa njima deliti slične poglede na život i životne vrednosti. To će biti neko ko će umeti da vas pokrene i ko će vam doneti nova iskustva u ljubavi. Oboje ćete biti spremni na vezu i intimne odnose.

Zdravlje:

Konjunkcija Merkura sa Saturnom u prvoj dekadi marta će vas usmeriti da potražite nove metode zdravog života i brige za zdravlje. Iskoristite periode lepog vremena za boravak u prirodi i fizičke vežbe i rekreaciju na otvorenom prostoru jer će to doprineti jačanju vaše vitalnosti. U drugoj polovini marta ćete biti osetljivi na stres. Biće vam potrebno više relaksacije.
Vaša ishrana bi trebalo da bude dijetalna. Jaja, meso i ribu možete jesti svakog dana. Od povrća jedite zelenu salatu, krastavac, kupus, spanać, karfiol i brokoli. Izbegavajte krompir, pasulj i grašak. Od voća jedite jabuke i kruške. Hleb, peciva, testenine, slatkiše, mlečne proizvode i sušeno voće izbegavajte. Pijte čaj i mineralnu vodu. Uzimajte B vitamin.

Srećni brojevi:

7, 13, 15, 21, 24


vodolijaVODOLIJA

Posao:

Drage Vodolije,
Mars će 3. marta praviti konjunkciju sa Plutonom i omogućiće vam da pokrenete jedan projekat koji ste pripremali u tajnosti, a koji bi mogao da vam donese prednost nad konkurencijom i uveća vašu zaradu. Uspeh vas očekuje ako se bavite zdravstvom i administracijom. Sunce će praviti konjunkciju sa Jupiterom i bićete u mogućnosti da veću sumu novca investirate u akcije na berzi koje su povezane sa farmacijom, velikim brendovima, društvenim organizacijama i multinacionalnim kompanijama, a koje bi vam mogle doneti velike dobitke. Mars će 6. marta ući u vaš znak gde će praviti konjunkciju sa Venerom, što će vam omogućiti da istaknete vaš autoritet i rukovodeće sposobnosti i da steknete više poverenja od vaših nadređenih, klijenata i poslovnih partnera. Pokrenućete važan zajednički projekat koji će vas postaviti u centar javne pažnje. Merkur će ući u znak Riba 10. marta, a kako je u ovom znaku u izgonu, to vas upozorava da budete pažljivi u izradi finansijskih planova jer ćete na tom polju imati teškoće i suočavaćete se sa pokušajima spletki i prevara.
Konjunkcija Sunca sa Neptunom 13. marta omogućiće vam da uvidite sa koje strane i na koji način dolaze problemi sa kojima se suočavate na polju novca, pa ćete uspeti da to rešite i da pokrenete nove finansijske tokove koji će se odvijati neometano i koji će vam omogućiti da vaše planove na vreme sprovedete u delo. Mars će 22. marta praviti kvadrat sa Uranom i prouzrokovaće neočekivane prepreke i zastoje u nabavci neophodnog materijala, što će vas primorati da pomerite neke rokove za kasnije. Zbog toga ćete doći u sukob sa pojedinim saradnicima. Krajem meseca ćete uspeti da rešite ove zastoje, nadoknadite eventualne gubitke i poboljšate poslovne odnose. Ostvarićete stabilno poslovanje.
Nezaposlene Vodolije će dobiti šansu za novo zaposlenje u oblastima menadžmenta, inženjeringa, ljudskih resursa, javnosti i usluga. Ako ste planirali da započnete sopstveni biznis, imaćete povoljne mogućnosti.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Sunce će 2. marta praviti sekstil sa Uranom i bićete raspoloženi da unesete nešto novo u prostor koji delite sa voljenom osobom. To će vas pokrenuti na zajedničke akcije koje će vam prijati i omogućiti vam da više vremena provodite zajedno. Konjunkcija Sunca sa Jupiterom će vas pokrenuti da uvećate zajedničke finansije. Voljenoj osobi ćete pružati podršku.
Konjunkcija Sunca sa Neptunom 13. marta doneće vam plodne uvide u potrebe vašeg partnera, što će vam omogućiti da ispunite vašem partneru jednu veliku želju. To će pojačati vašu bliskost i poverenje. Sekstil Sunca sa Plutonom doneće vam više vremena za intimu i pojačaće vaše strasti i međusobnu privlačnost. Jedno drugome ćete poveravati vaše brige.

Ako ste slobodni:

Osoba sa kojom se već jedno vreme viđate u tajnosti vas sve više privlači i budi u vama strasti. Odlučićete da vaš odnos ne držite više u strogoj tajnosti jer ćete oboje doći do zaključka da želite da ostanete zajedno i u bliskom odnosu. Bićete spremni da uđete u emotivnu vezu zahvaljujući konjunkciji Sunca sa Neptunom sredinom meseca. Ova odluka će vas suočiti sa teškoćama jer će vaš partner prekinuti vezu u kojoj je bio ranije i nailazićete na neodobravanje i osudu okoline.
Nešto starije Vodolije će bliže upoznati osobu koja im u proteklom periodu poklanja pažnju i sa kojom provode slobodno vreme. Postaćete svesni kvaliteta vaše nove simpatije, a kako će ona biti otvorena na emotivnu bliskost, veza je moguća.

Zdravlje:

Vaše zdravlje će biti većim delom stabilno. Prijalo bi vam da svakodnevno idete u šetnju ili da se bavite rekreativnim fizičkim vežbama koje možete praktikovati u teretani i kod kuće. Prijalo bi vam da izlazite u prirodu na čist vazduh. U drugoj polovini marta će vam biti osetljivi zglobovi. Izbegavajte da mnogo sedite jer su mogući bolovi u leđima.
Vaša ishrana bi trebalo da obuhvata namirnice koje sadrže vlakna za bolju probavu. Od povrća jedite zeleno lisnato povrće kao što je zelena salata, blitva i spanać. Prijalo bi vam da pripremate testenine sa povrćem, kao i žitarice sa graškom i sočivom. Od voća jedite jabuke, kruške i pomorandže. Meso i ribu jedite umereno. Izbegavajte suhomesnate proizvode.

Srećni brojevi:

4, 9, 16, 20, 25


ribaRIBE

Posao:

Drage Ribe,
Mars i Venera će 3. marta praviti konjunkciju sa Plutonom, što će vam pružiti pogodnosti za razvoj novih saradničkih odnosa koji će se pokazati obostrano korisnim i isplativim na duži rok. Konjunkcija Sunca sa Jupiterom u vašem znaku će vam omogućiti da istaknete svoj autoritet, stručne sposobnosti i iskustvo. Uspećete da dođete na istaknut položaj. Vaši nadređeni će vam pružiti mogućnost da se dokažete, a vaši vešti potezi će vam doneti napredak u karijeri i bolje plaćeno radno mesto. Mars i Venera će 6. marta ući u znak Vodolije i praviće konjunkciju, što će vam omogućiti da se održite važan sastanak sa investitorima kojima ćete ponuditi da podrže jedan projekat koji ste pripremali u tajnosti, a koji se odnosi na uvođenje modernih tehnologija. Ovaj projekat će biti prihvaćen jer će se pokazati od velikog značaja za umrežavanje i brži promet robe i saradnje između privrednih subjekata. Merkur će 10. marta ući u vaš znak, a kako je ovde slab i u izgonu, potrebno je da budete pažljivi kako ne bi procurele neke vaše poslovne tajne i dospele u ruke konkurencije.
Konjunkcija Sunca sa Neptunom dogodiće se 13. marta u vašem znaku i doneće vam korisne uvide koje projekte biste trebali da pokrenete, a koji bi vam se najviše isplatili u narednom periodu. Imaćete dobar osećaj za dobitne poteze u pravo vreme koji će vam doneti uspon u karijeri i uvećati vašu zaradu. Sekstil Sunca sa Plutonom će vam pomoći da postignete uspeh u timskom radu i u saradnji sa društvenim institucijama. Bićete u stanju da se prilagodite svim promenama na privrednom polju i izvučete korist za sebe. Sunce će 20. marta ući u znak Ovna, što će vam otvoriti nove mogućnosti za investiranje i jasnu viziju u koje oblasti biste trebali da ulažete novac kako biste ostvarili sigurne dobitke u budućnosti.
Nezaposlene Ribe će imati povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima menadžmenta, finansija, zdravstva, modernih tehnologija i kreativnog dizajna.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Merkura sa Saturnom u prvoj dekadi marta će vam omogućiti da izdvojite više vremena za intimne trenutke uz voljenu osobu i da se posvetite jedno drugome. To će uneti nov kvalitet u vašu vezu i omogućiti vam da se bolje razumete i ojačate međusobno poverenje. Ulaskom Merkura u vaš znak partner će početi više da se oslanja na vas.
Sekstil Merkura sa Uranom u drugoj polovini marta pokrenuće razgovore sa partnerom u vezi novih planova. Oboje ćete imati ideje kako da poboljšate vašu vezu i zajednički život i oko toga ćete se složiti. Dobro ćete se razumeti u svemu. Konjunkcija Merkura sa Jupiterom i Neptunom doneće vam uvide šta je vama i voljenoj osobi potrebno za sklad u vezi.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Merkura sa Saturnom na početku marta doneće vam poznanstvo sa osobom koja je ozbiljna, komunikativna i koja će vam doneti nova iskustva u ljubavi. To je starija osoba sa kojom ćete ući u neku vrstu tajne ili slobodne veze. Ulaskom Merkura u znak Riba doći će do buđenja obostranih osećanja, nakon čega ćete imati utisak da ste se pronašli kao srodne duše. Počećete da otkrivate emotivne dubine jedno u drugom i vaš odnos će se razvijati ka sve većoj bliskosti.
Nešto starije Ribe će privući osoba koja će ih obasipati pažnjom i savetima koji će biti vrlo korisni. Od samog početka ćete imati poverenja u tu osobu, a kasnije ćete početi i da osećate obostranu ljubav. U drugoj polovini marta ćete započeti vezu.

Zdravlje:

Sekstil Sunca sa Uranom na početku marta usmeriće vas u pronalaženja novih metoda za očuvanje i unapređenje vašeg zdravlja. Više pažnje ćete poklanjati svom zdravlju i fizičkoj kondiciji. Slobodno vreme ćete provoditi u prirodi i više ćete se kretati. Počećete da koristite i novi metod zdrave ishrane, što će vaš organizam pročistiti od toksina i podići imunitet.
Ishranu ćete promeniti tako što ćete primeniti keto dijetu koju ćete otkriti na nečiju preporuku. Jedite jaja, a od mesa jedite piletinu, govedinu i ribu. Od povrća uzimajte spanać, kelj, brokoli i karfiol. Od voća jedite avokado i borovnice, kao i koštunjavo voće i semenke. Izbegavajte žitarice, slatkiše, voće poput banane i pomorandže, a od povrća krompir.

Srećni brojevi:

4, 12, 17, 20, 23


Mjesečni horoskop za mart 2022. pripremio astrolog Igor Pavluković za MesecniHoroskop.com! Strogo je zabranjeno preuzimanje mjesečnog horoskopa bez navođenja i linkovanja izvora!