Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2014.

Mjesečni horoskop za novembar

Pogledajte najdetaljniji mjesečni horoskop za mjesec oktobar koji vam je pripremio naš tim astrologa!

Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN

Posao:
Dragi Ovnovi, dolazimo u jedan mirniji period, period koji počinje sa novembrom a trajaće par mjeseci (4 ili čak i 5), u kome nećete imati neke velike poslovne pobjede. Dobra stvar, ne bi trebalo da bude ni lošijih stvari, dakle definitivno na polju posla (škole, nauke…) nećete imati lošiji period od prošlo mjesečnog, ali definitivno ni puno bolji. Kao što već rekosmo, svaki period ima svoj početak i kraj, tako da tokom prve polovine sledeće godine očekujte mnogo bolje rezultate kada je posao u pitanju. Do tada, snalazite se kako znate i umijete, i pregurajte period “od prvog do prvog”.
Ljubav:
Ako ste u vezi:
Ovnove u vezi očekuje jedan jako lijep i romantičan mjesec. Naročito one koji su u poslednjih par mjeseci, pola godine, ušli u nove veze. Eto odlične prilike da voljenoj osobi pokažete da joj je stalo do vas, uradite nešto što do sada niste radili, ili ne bar tako često, dajte neki poklon od srca voljenoj osobi, bilo kakvu sitnicu joj poklonite bez ikakvog razloga, odvedite je na neki put, makar 5km od vaše kuće, posvetite joj jedan cijeli vikend… ništa što puno košta, a vama bi moglo puno toga da donese… Zaljubljeni Ovnovi, uživajte u novembru!
Ako ste usamljeni:
Ako ste usamljeni, vaša glavna karakteristika u narednom periodu mora da bude upornost! Budite uporni da se zaljubite, budite uporni da osvojite osobu u koju ste se zaljubili. Rezultati jednostavno moraju da dođu, možda čak i tokom novembra mjeseca… Znači, ne odustajte, pokažite osobi koja vam se sviđa da ste vi jedna dobrica, zaljubljena dobrica, imaćete jako dobre šanse da tu osobu i osvojite!
Zdravlje:
Ništa što već ne znate nećemo reći – ovaj mjesec se pripazite prehlada i virusa. Nakon tople jeseni dolazi malo hladniji period, a taj prelazak iz toplog u hladno vam i neće baš prijati. Ali, topli napitci, toplo se obucite i ne brinite, bićete jako dobro!
Sretni brojevi:
2, 5, 17 21, 28, 29


bikBIK

Posao:
Poštovani Bikovi, novembar je mjesec koji će vam definitivno biti bolji od decembra i januara. Ništa nelogično kada znamo da nam dolaze periodi praznika, odmora, pa dajte sve od sebe da ove povoljnosti koje su vam Zvezde namenile iskoristite na najbolji mogući način… Ko je trebap nešto da ulaže – sada je pravi trenutak, ko treba da krene sa novim poslom, da otvori novu firmu, pređe u drugu… odličan period je do samog kraja ovog mjeseca. Ako do tada ništa ne uradite, odmorite par mjeseci, pa onda u nove radne pobjede.
Ljubav:
Ako ste u vezi:
Svi oni koji uživaju u lijepim vezama ovaj mjesec bi mogli da ostanu bez toplog zagrljaja, zagrljaja koji bi vam i te kako dobro došao u ovim hladnim danima! Razlog za to može da bude neka prepirka koju ćete vi da započnete, a koja će da preraste u svađu koja će poremetiti vaše odnose na duge staze. Tako da, kada uhvatite sebe da ste nervozni, džangrizavi… radije izađite i ispraznite glavu, posvađajte se u samoći sami sa sobom, vratite se kući i osmeh na lice. Gluposti vam nisu potrebne, ali baš nikako. Budite mirni, Bikovi!
Ako ste usamljeni:
Ako do sada niste pronašli pravu ljubav, onda nemojte ni da je tražite u novembru. Definitivno nije dobar mjesec za neka nova poznanstva, tj za započinjanje iole ozbiljnih veza. Ako vam se pruži prilika za neku vezu, iskoristite to, što da ne, ali ne očekujte da će veza dugo da potraje.
Zdravlje:
Tokom mjeseca većina, srećom ne svi, Bikova će imati manje ili veće glavobolje, ništa što Kafetin ne može da riješi, ali ako se to bude ponavljalo više od 3-4 puta, ili bude trajalo duže od jednog dana, pravi je trenutak da posjetite ljekara. Pored toga, nosić će malo da curi, ali kome neće tokom novembra?!
Sretni brojevi:
3, 6, 7, 13, 15, 25


blizanciBLIZANCI

Posao:
Voljeli bismo da vas obradujemo da će ovaj mjesec biti bolje nego poslednjih par mjeseci, da će biti više posla kog volite, da će finansijski momenat biti bolji, studenti i đaci da će da zablistaju… ali ne možemo to da kažemo, Zvezde ne daju da se opustimo u novembru. Dakle ide nam jedan, ne previše dugačak, period stagnacije, pa budite strpljivi i pre svega pametni, pa svu energiju, svo znanje, sva ulaganja, sav mukotrpni rad sačuvajte za sledeći mjesec. Ovaj mjesec možete da uradite nešto, ali sa količinom energije ili novca koji biste uložili, sledeći mjesec ćete dobiti znatno više.
Ljubav:
Ako ste u vezi:
Ko nema sreće u poslu, imaće u ljubavi… Tako i vi dragi Blizanci, ovaj mjesec nikakvih problema ne bi smelo da bude na ljubavnom planu, volite se, ljubite se, bićete voljeni i ljubljeni. Ovo je dobar period i za mlade parove koji planiraju bebu, baš bi bilo lijepo da krunišete vašu ljubav tokom novembra… Uživajte.
Ako ste usamljeni:
Definitivno i za usamljene duše ovaj mjesec može da predstavlja svjetlo na kraju tunela, potrebno je samo da otvorite oči i vidite to svjetlo. Dakle, postoji sigurno neka osoba koja bi voljela da bude sa vama! Mi ne možemo da znamo ko je u pitanju, ali vi možete, samo treba da se osvrnete oko sebe i vidjećete ko je ta osoba! A čim saznate ko je u pitanju, bez trunke razmišljanja poljubite je i kreće jedna lijepa veza…
Zdravlje:
Oni Blizanci koji imaju problema sa težinom definitivno moraju da krenu sa dijetama, pogledajte po netu osnove hrono ishrane, verujte nam da za par mjeseci možete od sebe da napravite čudo, bez puno odricanja. Ako niste jedna od ovih osoba, samo mala provera krvne slike i ako tu bude sve ok – bićete mirni!
Sretni brojevi:
5, 9, 14, 19, 22, 29


rakRAK

Posao:
Rakovi, šta mislite da li ste mogli da napravite više od svog života, tačnije od svoje karijere ili da prevedemo na naš jezik – da imate više para u slamarici, da ste se odrekli nekih svojih odmaranja, trošenja dragocenih vremena na gluposti, a da ste malo više radili? Samo neke stvarčice da izbacite iz svakodnevnih rutina, malo više se koncentrišete i radite, rezultati će sigurno doći! Ovaj mjesec možete da krenete da pravite neki novi, bolji život, period je baš povoljan, ali ćete morati zasukati rukave kao nikada do sada! Ali, verujte nam, imate šansu da napravite nešto što do sada niste uspeli, a tako biste željeli.
Ljubav:
Ako ste u vezi:
Rakovi u braku ai u dužim vezama, a šta reći nego sve standardno dobro. Možete da osjetite par ljubavnih kriza koje će nastati kao rezultat svađe oko vama drage osobe. Prijatelji, rodbina… neko će da zasmeta partneru tokom ovog mjeseca, a vi ne budite naivni da upadate u konflikte, već prođite preko toga kao da ništa niste ni čuli… Par lažnih “da, u pravu si”, i idemo dalje, te sitnice će proći, a vi ćete i dalje da uživate u plodovima ljubavi. Dakle postoji mala šansa za svađama sa partnerom zbog vama dragih osoba.
Ako ste usamljeni:
Samci, evo jednog mjeseca u kome ne treba da mislite o ljubavi. Depresije, tuga, nadanja… ma zaboravite to, uživajte u svemu drugom što vas čini srećnim, a proći će i ovaj mjesec, ulovićete vi svoju ljubav uskoro, možda već oko Nove godine!
Zdravlje:
Ako ste ikada imali bilo kakve srčane probleme, jedan dobar ljekar i ultrazvuk bi vam i te kako dobro koristili. Oni koji imaju probleme sa pritiskom trebalo bi da posjete ljekara, takođe! Mlađi, baš mlađi Rakovi neka čuvaju zube, trebaće im do kraja života!
Sretni brojevi:
3, 7, 13, 21, 22, 26


lavLAV

Posao:
O Lavovi, ako čitate ovaj tekst sa nadom da ćemo da napišemo da ćete ovaj mjesec živjeti u blagostanju… na žalost ništa još uvek od toga. Malo lošiji period je pred nama (zar opet?!), narednih par mjeseci dajte sve od sebe da ne upadate u nepotrebne troškove, pričuvajte novac koji imate, trebaće vam pošto je moguće da vas spopadnu neki neočekivani troškovi, već ovaj mjesec, a u roku od 2 mjeseca sigurno. Te troškove moraćete da izmirite kako znate i umijete, pa gledajte bar da ih izmirite vašim novcem, ne pozajmljenim. Biće bolje, sigurno!
Ljubav:
Ako ste u vezi:
Ko je zaljubljen u muškarca Lava, neka zna da je ovo potencijalno kritičan mjesec. Ovaj ili sledeći. Postoji šansa da vaš Lavić odluta kod neke druge Lavice, pa razmislite da li ćete mu verovati svaki put kada ode negdje bez vas, kada se ne javi na telefon, kada ranije zaspi… Neka devojka je ozbiljno isplela mrežu oko vaše voljene osobe, na vama je da prvo odlučite da li ćete sprečavati to, ili ćete pustiti vašeg Lava da sam odluči šta je za njega bolje. Razmislite…
Ako ste usamljeni:
Za razliku od zauzetih lavova koji mogu da pokvare svoje veze nekim nepromišljenim potezima, usamljeni Lavovi će moći samo da zavide onima koji su u vezi, ne zato što švrljaju sa svih strana, nego što ovaj mjesec neće biti ama baš ništa na vidiku. Glavu gore, dočekaćete i vi vašu Lavicu, veoma brzo, možda je već početkom decembra upoznate, a do 31.12. sigurno!
Zdravlje:
Nikakvih većih problema ne bi trebalo da bude tokom ovog mjeseca. Zar to nije najvažnije, važnije i od posla i ljubavi?!
Sretni brojevi:
2, 5, 9, 11, 12, 30


djevicaDJEVICA

Posao:
Predviđaju da će novembar biti kišovit, a kiša sa sobom povlači depresije, zato se nemojte čuditi ako ovaj mjesec budete malo lošije privređivali, radili, zarađivali, učili… nego što ste do sada to radili. Definitivno ovaj mjesec Devicama nije previđen za neke uspjehe, pa da vas na vrijeme pripremimo da ne očajavate ako bude loše, posle lošeg perioda mora doći bolji. Ovo se posebno odnosi na sve zaposlene u privatnom sektoru, lošiji novembar od oktobra, a na sreću lošiji je i od decembra, tako da ovaj mjesec pregurajte kako znate i umijete, i vraćate se na staru priču.
Ljubav:
Ako ste u vezi:
Zaljubljeni mogu da očekuju jako lijep mjesec, bez burnih dešavanja! Oni koji su duže u vezi treba malo više pažnje, malo više nežnosti da poklone svojim partnerima, tj da ne dozvole da veza pređe u rutine, to nikako ne bi valjalo za budućnost. Ako ste tek ušli u vezu, vidjećete i sami da ćete da uživate.
Ako ste usamljeni:
Postoji šansa da tokom mjeseca upoznate nekoga ko ne živi blizu vas, da li će to biti neki slučajni prolaznik, neko sa kim ćete chatovati preko interneta, vidjećete sami. Ta osoba može da ostavi veliki utisak na vas, pa ako se to desi, dajte sve od sebe da se na neki način približite.
Zdravlje:
Problemi sa leđima, moguća su neka istegnuća, povrede, ali ništa što bi trebalo puno da vas brine. Više će vas nervirati nego što će boljeti. Sve drugo kako i treba da bude.
Sretni brojevi:
8, 10, 23, 26, 29, 30


vagaVAGA

Posao:
Novembar bi mogao da bude dobar mjesec što se poslovnih aspekata tiče. Ono što je prvenstveno savjet je da ne ulazite ni u kakve konflikte, kako sa kolegama, tako ni sa partnerima sa kojima sarađujete, jel bi to moglo da vam upropasti povoljan period koji je pred vama. Skoncentrišite se samo na posao i ne dozvolite da vas bilo šta izbaci iz takta, da vas bilo šta natera da umjesto na ono što treba da radite, vrijeme trošite na nepotrebne gluposti i stvar je riješena.
Ljubav:
Ako ste u vezi:
Pokušajte da malo manje gušite partnera proverama da li vas voli. Ako vas voli to će vam sam i dokazati, nem potrebe da ga gušite nepotrebnim pitanjima. Nekome je jednostavno potrebno malo slobode s vremena na vrijeme, tako i vašim partnerima. Dajte im prostor, sigurno će ostati tu, kraj vas.
Ako ste usamljeni:
Ništa konkretno vas ne očekuje ovaj mjesec, nema neke nove ljubavi, čak ni poznanstva. Period loš za usamljene Vage trajaće tokom ovog mjeseca, tako da vam preporučujemo da se malo okrenete sebi, biće vremena za ljubav.
Zdravlje:
Ovaj mjesec bi mogli da se osjećate malo lošije nego što ste inače navikli, tako da se pripremite na napade virusa, prehlada i glavobolje. Na vama je da se dobro pripremite za ovaj period, pa što unosite što više vitamina, hranite se zdravo i redovno, pa da se odbranimo od svih nedača. Pored tih očekivanih zdravstvenih problema, ništa drugo ne bi trebalo da vas spopadne.
Sretni brojevi:
3, 11, 13, 20, 27, 28


skorpijaŠKORPIJA

Posao:
Ako ste prethodnih nekoliko mjeseci imali loš period što se tiče posla, možete biti zadovoljni pošto ćete ovaj mjesec konačno “stati na noge”. Ne očekujte kamione i avione, ali nećete sigurno stajati lošije od prethodnih mjeseci, naprotiv povoljniji period je pred vama. Ovaj mjesec naročito mogu da iskoriste svi oni koji dugo rade u svojim firmama, koji dugo muku muče sa nekim ocenama, ispitima, ovo je pravi period da stvari preokrenete u svoju korist. Ništa posebno ne treba da radite, samo nastavite onako kako ste do sada radili, Zvezde su ovaj put na vašoj strani.
Ljubav:
Ako ste u vezi:
Postoji mogućnost da tokom ovog mjeseca malo zahlade odnosi sa partnerom, prvenstveno njegovom greškom ili željom. Na vama je da prepoznate kada partnerov odnos zahladi, i da odlučite šta i kako ćete uraditi povodom te situacije. Da li ćete promeniti odnos prema partneru tako što ćete mu se više dati, dati nešto što do sada niste, ili ćete i vi ostati hladni zavisi samo od vas. Naš savjet je da dobro razmislite pre nego što uradite bilo šta, pazite, mnoge stvari u vašoj vezi mogu baš ovaj mjesec da se promene, i to drastično.
Ako ste usamljeni:
Ovaj mjesec biste mogli da imate nenadan susret sa osobom koju poznajete već dugo vremena, sa osobom koja vas do sada i nije emotivno privlačila ali to je osoba koja vam je bila jako draga, draga kao prijatelj. Moguće je da vam ta osoba pokaže da joj je stalo do vas, i da se od slučajnog susreta izrodi ljubav koja će dugo, dugo da traje!
Zdravlje:
Pripazite na držanje, moguće je da ćete da imate problema sa kičmom, leđima uopšte zbog nepravilnog držanja. Fizička aktivnost bilo koje vrste, šetnja po kiši bi vam i te kako prijala. Ne dozvolite da vam kosti zarđaju…
Sretni brojevi:
2, 4, 7, 12, 13, 25


strelacSTRIJELAC

Posao:
O, dragi Strelčevi. Ovaj mjesec ne ide pa ne ide, ništa pozitivno nemamo da vam kažemo što se posla tiče, a ovo se odnosi prvenstveno na one mlađe koji se muče po školama. Dakle đaci i studenti, pazite se da ovaj mjesec ne pokvarite ocene, ne popadate sve ispite na koje izađete. Dajte sve od sebe, potrudite se maksimalno… zagrejte stolicu što bi rekli naši starci. Oni koji zarađuju za ‘lebac ovaj mjesec će malo teže pregurati do prvog, ali to je nešto na šta je većina vas navikla, zar ne. Biće bolje, biće bolje…
Ljubav:
Ako ste u vezi:
Ako nema para, ljubavi sigurno ima. Svi Strelčevi u vezama će uživati ovaj mjesec, ali prvenstveno zato što imaju dobre partnere. Dragi naši, budite srećni što imate takvu osobu kraj vas, i ovaj mjesec biste mogli da se potrudite da nečim jako, jako lijepim iznenadite vašeg partnera. Dajte partneru nešto što najmanje očekuje od vas, recite partneru svaki dan da ga volite, pokažite mu da ga volite. Vaš partner to zaslužuje!
Ako ste usamljeni:
Nema zašto da brinete, vama uskoro slijede neki zanimljivi susreti, a osobama koje su nedavno izašle iz veze preporučujemo da još jednom razmisle o bivšem partneru, i ako je moguće da mu daju još jednu šansu. Možda se nova ljubav pretvori u nešto o čemu ste maštali oduvek.
Zdravlje:
Svi koji su zašli u treću deceniju života, morali bi malo da se pozabave svojom krvnom slikom. Rezultati koje dobijete bi mogli da budu neočekivano loši, pa svi vi koji budete imali imalo problema sa trigliceridima, holesterolima, masnoćama… pravo je vrijeme da se toga trsite za sva vremena. Dijeta, prirodni ljekovi… mogu da vas preporode.
Sretni brojevi:
10, 16, 20, 22, 27, 30


jaracJARAC

Posao:
Dragi Jarčevi, odmah da vas obavijestimo da će tokom novembra vaše radno raspoloženje pratiti vremenske prilike… Ne treba niti meterolog pa da znate kakvo nas vrijeme očekuje tokom novembra, pa odmah da kažemo da će radno raspoloženje biti tmurno, loše, loše. Neće biti problem u lošem periodu već u vama, ovaj mjesec će vas uhvatiti ono raspoloženje “ne radi mi se baš ništa, samo bih leškario i drijemao”… Ok, svima se to nekada desi, ali će vas više puta tokom mjeseca ovo raspoloženje držati, pa samo pazite da neki važni poslovi ne propadnu zbog vas. Dajte sve od sebe da pobjedite melanholiju, dajte sve od sebe da se malo trgnete ovaj mjesec.
Ljubav:
Ako ste u vezi:
Sve zaljubljene duše ovaj mjesec će da uživaju u čarima svoje ljubavi. Nikakvih problema nećete imati, čestitamo, ako baš tražimo dlaku u jajetu, moguće je sredinom ili drugom polovinom mjeseca da imate neke malecke prepirke sa partnerom, ali i to je sastavni dio veze, bez toga nema savršene ljubavi. Uživajte, volite se, mazite se, pazite se i zajedno grejte posteljinu tokom hladnih dana!
Ako ste usamljeni:
Pokušajte da pronađete partnera na moderan način – preko interneta?! Ako do sada niste probali, ili ako ste probali a niste imali sreće, evo tokom ovog mjeseca vam se pruža prilika da upoznate osobu koja ne živi u vašem mjestu boravka, pa se zaključak sam od sebe nameće – tražite je preko interneta. Moguće je da ćete nekoga upoznati, a sa tim nekim uskoro ući i u vezu. www ljubav je čudo!
Zdravlje:
Što bi naše babe rekle – čuvajte se promaje! Šalu na stranu, mogući su nazibi, kijavice, temperature tokom novembra, ali ništ što par čajeva i jedanBrufenčić neće riješiti. Pored klasičnih boljki koje imate, ništa specijalno vas ne bi trebalo da muči. Hronični bolesnici neka se obrate svom ljekaru radi redovnih kontrola i biće sve kako treba da bude.
Sretni brojevi:
3, 7, 11, 21, 22, 24


vodolijaVODOLIJA

Posao:
Evo ga jedan mjesec u kome ćete biti pretrpani, ako radite onda poslom, a akoste đak ili student onda učenjem. Tokom novembra će biti perioda tokom kojih bukvalno nećete dizati glavu, bićete pretrpani svim i svačim, i dešavaće vam se da dok jednu stvar radite, dobijate dve nove koje su hitne, koje treba završiti još juče… Ono što možemo da savjetujemo je da date sve od sebe da što više obaveza privedete kraju, makar radili 50% više vremena nego što inače i radite, da se ne bi prenele na period pred nama. Ako ikako možete, ne odlažite ništa za sutra, jer već sutra biste mogli da budete zatrpani novim obavezama. Ne možemo ništa pametno da kažemo, sem da vam držimo palčeve i nadamo se da ćete uspjeti sve to da odradite na najbolji način!
Ljubav:
Ako ste u vezi:
Nećete imati puno vremena za ljubav tokom ovog mjeseca. Partner će da vam zamjera što ste često umorni, što su vam druge stvari važnije od ljubavi, ali znate da imate puno obaveza, pokušajte to i partneru da objasnite na najbolji mogući način i biće sve ok. Ovaj mjesec se koncentrišite na posao, ljubavi će uvek biti!
Ako ste usamljeni:
Nećete ovaj mjesec imati neke velike šanse da upoznate nekog novog. Oni koji imaju simpatije na poslu, u školi, na fakultetu, negdje gdje provode veliki dio dana, će i imati neke šanse da započnu vezu ili bar lijepo druženje, a sem toga ovaj mjesec nećete imati puno šansi. Ali proći će i novembar, obećavamo!
Zdravlje:
Mučiće vas iscrpljenost, bićete preumorni, nedostatak sna… Dajte sve od sebe da svaki slobodan trenutak posvetite sebi, odmarajte se što više možete, a ako vam se pruži šansa – trk u prirodu, udišite čist vazduh i pročistite organizam. Sem toga, ništa specijalno ne bi trebalo da preti!
Sretni brojevi:
16, 29, 21, 22, 25, 29


ribaRIBE

Posao:
Oni koji redovno prate naš mjesečni horoskop znaju da ćemo uvek radije biti umjereni u prognozama, da nikada nećemo da dajemo lažnu nadu, pa tako ćemo i ovaj put… Drage Ribe, imate odličan period pred vama, počinje već početkom ovog mjeseca, i imate šansu da uradite nešto sa vašim poslom, da napredujete, završite započete poslove, počnete nešto što poodavno planirate. Ako sve bude kako bi trebalo da bude, očekujte da NG dočekate sa lijepom svotom novca. Dajte sve od sebe da povoljan period koji je pred vama iskositite na najbolji mogući način.
Ljubav:
Ako ste u vezi:
Ribe u vezi imaju dobar mjesec pred sobom, mjesec koji će da prati par bezazlenih razmirica sa partnerom, ali koje će se lako i brzo završiti bez ikakvih loših posledica. Poštujte svog partnera malo više nego inače, on će to znati da ceni i da vam vrati na najbolji mogući način.
Ako ste usamljeni:
Ako ste trenutno bez partnera, imate povoljnih pola mjeseca (drugu polovinu tačnije) kada biste mogli da upoznate više zanimljivih osoba, pa dobro proberite i razmislite sa kojom biste htjeli da se volite. Dakle druga polovina i kraj mjeseca su izvjestan period za ljubav!
Zdravlje:
Zdravlje je najvažnije, a što se zdravlja tiče samo lijepe stvari će nas pratiti tokom novembra mjeseca. Čuvajte se standardnih zimskih pretnji (prehlade i virusi), i uživajte u čarima dobrog zdravlja. Mnogi bi dali sve da imajuu to što ćete vi da imate!
Sretni brojevi:
1, 8, 18, 21, 22, 30