Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2016.

Mjesečni horoskop za novembar 2016.

Pogledajte najdetaljniji mjesečni horoskop za mjesec novembar 2016. koji vam je pripremio naš tim astrologa!

Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN

Posao:

Dragi Ovnovi,
Novembar će ostati zabijeležen kao vrlo uspješan i plodonosan mjesec za većinu poslovnih Ovnova. U prvoj dekadi ,završno sa 9. novembrom, vaša lična plneta Mars je aktivna u vašem polju karijere. To znači da ćete vještim menadžerstvom ostvariti ono što ste zacrtali i završiti započete projekte i poslove, izboriti se sa konkurencijom i steći prednost i afirmaciju. Ulaskom planete Venere u vaše polje karijere novim kreativnim poduhvatima ostvarićete značajna finansijska sredstva. Vrlo brzo preko poslovnih poznanstava ućićete u nove projekte. Kako vam je u prve dvije dekade novembra naglašena osma kuća tuđeg novca gdje su uključeni porezi i dugovanja prema državi, bankama i ostalim potraživačima, uspješnim poslovanjem razdužićete dobar dio svojih obaveza. Period je takođe dobar za nove investicije i finansijske transakcije, širenje kontakata i za sklapanje poslova na posovnim putovanjima. Posebno uspješni će biti mladi preduzetnici koji će se istaći i dokazati svoje menadžerske sposobnosti.
Pred zaposlenim Ovnovima je takođe vrlo uspješan i dinamičan poslovni period. Računajte da ćete raditi punom parom. Ujedno ćete moći i da pokažete svoje kvalitete i sposobnosti kao što su brzina obavljanja poslova, entuzijazam, kreativnost, organizacija i menadžerske sposobnosti. Ulaskom vaše lične planete Mars 10. novembra u jedanaesto polje društvenog povezivanja i 12. novembra planete Venere u vaše polje karijere, većina Ovnova će se priključiti novim radnim zadatcima i projektima u kojima će se favorizovati timski rad i koji će vam vrlo brzo donijeti uspjeh i ličnu afirmaciju.
Nezaposleni Ovnovi tokom novembra imaće prilike da pronađu odgovarajući posao i zaposle se.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Vaš bračni i partnerski život je u fazi procvata. Oko većine važnih porodičnih pitanja ste našli saglasnost a i međusobni odnos je na zavidnom nivou. Naglašena osma kuća ukazuje da ćete u ovom periodu, sem mentalne i emotivne povezanosti, razbuktati učmale strasti i pronaći uzajmno zadovoljstvo u krevetu.
Pozitivna situacija će mnoge parove navesti da odluče da uđu u zajedničke porodične ili poslovne projekte. Period je dobar za otvaranje porodičnih firmi. Materijalna situacija je odlična. To će vam dati krila da se razmašete i veoma zadovoljni želećete da se pokažete i podelite sreću sa porodicom i prijateljima, pa ćete organizovati sedeljke i druženja. Dinamično!
Ako ste slobodni:
U ovom mjesecu naglašena je vaša osma kuća strasti i transformacija, tako da će mnogi slobodni Ovnovi ulaziti u veze vođeni isključivo hemijom i ličnim pojačanim libidom. Mlađi Ovnovi će već u prvoj dekadi novembra ostvariti seksualnu vezu sa jednom osobom koja je rođena u znaku Škorpije, Strijelca, Vodolije ili Blizanaca i koju su upoznali u jednoj obrazovnoj ustanovi, školi ili na studijama.
Nešto starijim Ovnovima tranzitna Venera, koja će ući u polje vaše karijere 12. novembra, može donijeti ljubavnu aferu na poslu. Od ovih kombinacija nemojte previše očekivati. Zabavite se i uživajte!

Zdravlje:

Zdravstvena situacija je za većinu Ovnova odlična u ovom mjesecu. Imaćete utisak da ste se regenerisali i podmladili. Kako bi održali vaše zdravlje i tijelo što duže u ovoj kondiciji, povedite računa o ishrani i nezi vašeg tijela putem redovne rekreativne fizičke aktivnosti, masaža, toplih kupki, refleksologije ili aroma terapije.
Za vas je posebno za preporuku dijeta dugog života koja se sastoji od zdrave ishrane sa voćem, povrćem i semenkama, kao i konzumiranje veće količine vode i tečnosti tokom dana. Time ćete za dugo održavati svjež i mladalački izgled lica i tijela.

Srećni brojevi:

2, 3, 11, 21, 25


bikBIK

Posao:

Dragi Bikovi,
Dragi Bikovi,
Novembar će biti vrlo značajan mjesec za poslovne Bikove budući da se od 80 do 90 % planeta nalaze na gornjoj polovini horoskopa podržavajući razvoj vaše karijere i poslovni uspon. Za bolje rezultate nužne su promjene ustaljenih metoda rada, kao i veća spoljna (van okvira preduzeća) angažovanost. Većom socijalizacijom i povezivanjem sa drugima, poslovnim svijetom i partnerima, osigutaćete stabilniji razvojni put vašeg biznisa. Finansijska situacija je odlična, a posebano dobar period za investicije i ulaganje u nove projekte je od 19. do 30. novembra.
Kako je planeta Uran, vladar vaše karijere u dvanestom polju duhovnosti, a planeta Mars vladar ovog polja je u kući vaše karijere, razmislte o davanju dobrotvornih priloga i ulaganja u socijalne programe. Ovaj značajan planetarni raspored ukazuje da treba da se savlada lekcija davanja gdje često puta davanjem dobijamo.
Ovaj mjesec će biti vrlo aktivan za zaposlene Bikove. Velika angažovanost izvan okvira firme učiniće da promijenite krute stavove i dopustite sebi da izađete izvan svojih granica i stereotipa. Ovim ličnim promjenama naićićete na otvorena vrata za nove mogućnosti, na odobravanje kolega i autoriteta a i vi ćete se osjetiti bolje i nadmoćnije. Saradnja sa kolegama i poštovanje novih pravila učiniće vam rad lakšim i privlačnijim. Nastavite tako jer ste na dobrom putu da ostvarite svoje ciljeve u vezi vaših ambicija i razvoja vaše karijere.
Nezaposleni Bikovi u prve dvije dekade novembra imaju veće šanse da dobiju posao i zaposle se.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Može se sa sigurnošću reći da ste u novembru u potpunosti uspjeli da stabilizujete odnose sa vašim stalnim partnerom. Sunce u vašem polju braka i partnerskih odnosa, kao i planeta Jupiter u znaku Vage, usmjeriće vašu energiju i pažnju na partnera, tako da ćete sa novim žarom planirati vašu budućnost i davati smjernice vašem zajedničkom životu. Takođe, ovog mjeseca obogatićete vašu zajedničku svakodnevnicu kroz društvene aktivnosti i prijatno provedene trenutke sa prijateljima, djecom i porodicom. Eventualno zajedničko putovanje i kraći odmor još više će učvrstiti odnos sa vašim stalnim partnerom. Skladno i odmjereno!
Ako ste slobodni:
Planeta Venera, vladar vašeg horoskopa, od 12. novembra je u znaku Jarca a planeta vaših ljubavi, Merkur, je u polju vaših partnerkih odnosa. To je vrlo dobra planetarna pozicija za Bikove koji još pate za bivšom ljubavi i koji su nedavno izašli iz duge veze ili su se razveli jer partner može da vam se vrati. Razmislite koliko je to dobro za vas i koliko je veliko ono zbog čega ste se razišli, da se na iste probleme ne bi opet sapleli!
Mlađi Bikovi više će biti raspoloženi za flert i avanturu koja im se može desiti na jednom putovanju sa predstavnikom znaka Škorpije, Jarca, Vage ili Strijelca. Opustite se i uživajte!

Zdravlje:

Što se vašeg zdravlja tiče ono je vrlo delikatno do 22. novembra. Obratite pažnju na ishranu i primjenite jednu od detoks metoda za čišćenje jetre. Obezbijedite sebi uredan san i održavajte visok nivo energije redovnim vježbama i rekreacijom.
Od polovine mjeseca mogući su problemi sa kostima, naročito koljenom i kičmom, kožom i zubima. Manje tegobe sa kostima možete riješiti terapeutskom masažom koja će se pokazati kao vrlo djelotvorna. Za ozbiljnije tegobe, posebno što se tiče zuba, obratite se stomatologu.

Srećni brojevi:

1, 3, 20, 22, 30


blizanciBLIZANCI

Posao:

Dragi Blizanci,
Poslovne Blizance u novembru očekuje dosta posla, posebno oko postavljanja jasne poslovne strategije i rekonstrukcije finansijske politike. Vaše zalaganje, upornost i intelekt odvešće vas na pravi put i bićete potpuno spremni da prihvatite nove izazove i nagli uspjeh, koji će se desiti u poslednjoj dekadi novembra. Nakon relativno dugog perioda nejasnih ciljeva i dilema oko pravca razvoja vaše poslovne karijere, od 20. novembra, promjenom pravca kretanja planete Neptun u direktan hod, koja je suvladar vašeg polja karijere, biće vam jasno gdje da uložite sredstva i kako da nastavite da razvijate vaš biznis i lični prosperitet. Tokom prve dvije dekade obratite pažnju na cirkulaciju novca u smislu priliva i troškova. Finansijska situacija će se sukcesivno popraviljati i u poslednjoj dekadi slobodno se upustite u krupnije investicije.
Slična poslovna situacija je i za Blizance koji su zaposleni u državnim i privatnim preduzećima. Očekuje vas dosta rada oko ulaženja u trag novcu i propustima u prethodnom periodu. Mnogi Blizanci će postati desna ruka nadređenima i obavljati dobar dio mjeseca šefovske poslove. Sve do 22. novembra prisustvo Sunca u vašem polju posla će obezbijediti podršku šefova i kolektiva, tako da ćete moći nesmetano da učite, kontrolišete i radite. Tokom ovog mjeseca je još potrebno da savladate socijalne vještine i da sa razumijevanjem prihvatite potrebe članova kolektiva. Od 20. novembra većina vaših ambicija će se uspješno realizovati a vaš status će biti jasan i siguran. Budite oprezni u komunikaciji i saobraćaju 18., 19. i 30. novembra.
Nezaposleni Blizanci imaće dobre poslovne prilike da nađu posao i zaposle se u poslednjoj dekadi novembra.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
U novembarskim jesenjim danima Blizanci koji su u braku ili dugoj vezi, mogu da se potpuno opuste u sigurnosti i toplini svoga doma i onoga što im pruža sam odnos sa stalnim partnerom. Postalo vam je jasno da obostrana velika angažovanost na poslu treba da se amortizuje pomoću uzajamnog razumijevanja, kompromisima i sa nježnosću i pažnjom jedno prema drugom. Dobrim dijelom ste savladali lekciju, tako da ulaskom Sunca 22. novembra u vaše sedmo polje bračnih i partnerskih odnosa dostižete zavidnu ljubavnu harmoniju. Ma šta ovo pojedinačno značilo ostavite planove po strani i prepustite se uživanju!
Ako ste slobodni:
Tokom novembra slobodni Blizanci će nastaviti da se intenzivno druže, zabavljaju, flertuju i po koji put prepuste izazovu i trenutku strasti. Vaš šarm plijeni, tako da ćete sa lakoćom osvajati i ulaziti u romantikom obojene avanture. Ulaskom Sunca u znak Strijelca 22. novembra smiriće vas osjećaj zaljubljenosti u jednog predstavnika znaka Strijelca, Vodolije, Vage ili Škorpije. Budite oprezniji i ne ponašajte se djetinjasto, posebno oko 30. novembra, da vam se idealistički žar i očekivanja ne bi raspršili!

Zdravlje:

Vaše zdravstveno stanje je tokom novembra vrlo dobro. Ipak, dani u prve dvije dekade novembra, posebno za radno angažovane Blizance, mogu biti teški i zamorni jer osjećate nedostatak energije i umor. Kako bi predupredili posledice iscrpljenosti potrudite se da smanjite broj radnih časova u toku dana i obezbijedite sebi uredan odmor i san. Uz to uključite zdravu i redovnu ishranu koja je bogata povrćem i vitaminima.
Takođe, odvojite vrijeme za sebe i započnite da redovno primjenjujete rekreativne fizičke vježbe ili se odlučite da se priključite jednoj grupi entuzijasta, gdje se primjenjuje rekreativan program.

Srećni brojevi:

6, 9, 17, 18, 29


rakRAK

Posao:

Dragi Rakovi,
Raspored planeta u novembru obećava dobre poslovne prognoze za Rakove koji su u privatnom biznisu. U ovom periodu biće potrebno da obavite manje restruktuiranje preduzeća i regulišete poslovne odnose, kadrovska pitanja i međuljudske odnose u samoj firmi. Za to ćete imati razlog više jer vas od 22. novembra očekuje nagli skok u vašem poslovanju i potražnja za vašim uslugama i produktima. U ovom periodu pokazaćete više borbenosti pri osvajanju tržišta i veću spremnost na saradnju i povezivanje sa kompanijama iz iste branše. Finansijski priliv je neujednačen u prve dvije dekade novembra. Situacija će se stabilizovati u poslednjoj sedmici kada Sunce uđe u znak vatrenog Strijelca i polje vašeg djelovanja i pozitivno aspektuje vašu drugu kuću novca. Ovaj preokret će biti u vašu korist i uticaće da konačni finansijski bilans bude odličan.
Zaposleni Rakovi u novembru imaju daleko bolju poslovnu situaciju u odnosu na prethodne krizne mjesece. Držite se svoga posla, pokažite vašu promišljenost i strpljenje i ne upuštajte se u beskorisne diskusije sa starijim kolegama. Ulaskom Sunca u vaše drugo polje posla dobićete zanimljive radne zadatke, blisko ćete sarađivati sa naređenima što kasnije može imati uticaja na vaše opredjeljenje i pomak u karijeri.
Veliku šansu za zaposlenje nezaposleni Rakovi mogu da očekuju u poslednjoj sedmici novembra.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Izlaskom planete Mars iz vašeg polja bračnih i partnerskih odnosa 9. novembra, završiće se krizni period u odnosu sa vašim stalnim partnerom. Neslogu, napetost i sitne svađe zamijeniće osjećaj povezanosti i bliskosti. Bračne parove sa djecom će obradovati njihov uspjeh u školi ili fakultetu. Ovo je takođe odličan period za one koji žele da riješe stambeno pitanje i kupe stan ili kuću.
Mlađi predstavnici znaka ponovo će osjetiti romantični zanos i ljubav prema partneru i ukoliko su u dugoj vezi poželeće da osnuju porodicu. Biraćete datum vjenčanja i planirati potomstvo. Idilično!
Ako ste slobodni:
Pred vama je vrlo dinamičan period kada ćete se intenzivno zabavljati i družiti sa prijateljima. Sunce u Škorpiji i vašem petom polju ljubavi daće vam poseban šarm i priliku da pronađete ljubav i pravog partnera za vas. Posebno mlađi predstavnici znaka mogu da očekuju značajan susret u toku prve dvije dekade novembra. Upoznaćete osobu u koju ćete se na prvi pogled zaljubiti jer vaše nježno srce osvojiće jednan predstavnik znaka Škorpije, Strijelaca, Jaraca ili Djevice. Oduševljenje će biti obostrano i nakon perioda udvranja naći ćete se u toplom zagrljaju romantične ljubavi u poslednjoj dekadi novembra. Zanosno!

Zdravlje:

Pozitivan uticaj Sunca iz kompatibilnog vodenog znaka Škorpije održavaće vam visok nivo energije sve do 22. novembra, tako da će u ovom periodu biti smanjen rizik da podlegnete bilo kojoj infekciji ili bolesti.
Kraj mjeseca starijim predstavnicima znaka može da donese srčane smetnje i probleme sa pritiskom. Povedite računa o načinu ishrane i da ne zanemarite fizičku aktivnost.
Mlađi Rakovi neka se pred kraj mjeseca pričuvaju prehlade, infekcija respiratornih organa i povreda ruku i ramena.

Srećni brojevi:

4, 11, 12, 20, 29


lavLAV

Posao:

Dragi Lavovi,
U prve dvije dekade novembra poslovna situacija za Lavove koji su u privatnom biznisu je manje stabilna u poređenju sa predhodnim mjeseceima. Moguće je da će očekivani novac od banke ili poslovnog partnera kasniti, tako da ćete u periodu čekanja biti pod stresom. U pomoć u vezi novca vam može priskočiti uža porodica. Ne rizikujte i ne upuštajte se u krupne investicije do 18. novembra, sve dok vam planeta vaših materijalnih dobara, Merkur, ne bude od pomoći. U međuvremenu koncentrišite snage na marketing i stvaranje novih poslovnih kontakta. Očekivana količina novca će stići nakon 20. novembra kada planeta Neptun krene direktnim hodom. U poslednjoj sedmici pozitivan uticaj Sunca iz kompatibilnog znaka Strijelca omogućiće vam veći manevarski prostor, koji će uticati da se popravi poslovna situacija i uveća ukupna zarada za ovaj mjesec.
U periodu do 22. novembra zaposleni Lavovi će se uglavnom baviti završavanjem započetih projekata ili radnih zadataka. Situacija na poslu će teći normalnim tokom i bez većih pomjeranja i dodatnih obaveza. Ovaj period će obilježiti veća količina komunikacionih i organizacionih obaveza a na testu će biti vaša spremnost za timski rad. Za Lavove koji se bave kreativnim poslovima i individualce ovo će biti period smanjene inspiracije. Ovaj osjećaj stagnacije je prolazan jer će se promijeniti situacija ulaskom Sunca u znak Strijelca u poslednjoj sedmici novembra.
Nezaposleni Lavovi u poslednjoj dekadi novembra imaju veće šanse da se zaposle.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Većim dijelom novembra prisustvo većeg broja planeta oko i u vašem četvrtom polju porodice usmjeriće vašu energiju na regulisanje porodičnih pitanja i na članove uže porodice. U isto vrijeme naćićete podršku za rješavanje problema oko vaših finansija i poslova u okviru vašeg doma. Za bračne Lavove i one koji su u dugim vezama ovo će značiti oporavak i poboljšanje odnosa sa stalnim partnerom. Sve do 20. novembra i perioda dok planeta Neptun ne krene direktnim hodom, budite oprezni da ne iznevjerite partnerovo povjerenje koje ste poslije dužeg vremena ponovo zadobili. Oprez i harmonizacija odnosa!
Ako ste slobodni:
Za slobodne Lavove početak novembra će biti vrlo dinamičan. Izlazićete, družiti se, flertovati. Sve do 12. novembra dok je planeta ljubavi Venera u znaku Strijelca i vašem polju zabave, kreativnosti i ljubavnih onosa ulazićete avanturistički u kratke veze bez velikog značaja za vas. Ulaskom planete Venere u znak Jarca većina slobodnih Lavova će se povući sa zabavne scene, ali sredinom mjeseca moguća je ljubavna afera na poslu sa jednom Škorpijom, Vagom ili Strijelcem. Ako ste odabrali da ovo bude period povlčenja, dobro će vam doći da sa distance proanalizirate vašu emotivnu situaciju.

Zdravlje:

U prve dvije dekade novembra mnogi Lavovi će osjećati manjak energije koja vaš organizam može učiniti podložnijim lakšim upalama i infekcijama. Pričuvajte se prehlade i infekcije polnih organa. Primirite se, smanjite spoljne aktivnosti i više vremena provodite u kući odmarajući se uz dobru knjigu ili film.
Starije generacije u prve dvije dekade novembra mogu osjetiti pogoršanje zdravstvenog stanja i osjetiti poznate hronične smetnje. Opšta zdravstvena situacija će biti bolja od 22. novembra, kada Sunce promijeni znak i uđe u kompatibilni znak Strijelca.

Srećni brojevi:

2, 3, 7, 21, 30djevicaDJEVICA

Posao:

Period prosperiteta i odličnih finansijskih rezultata se nasatavlja i u ovom mjesecu za poslovne Djevice. Očekuje vas neubičajena dinamika a širenjem poslovnih kontakata izaćićete iz uobičajenih poslovnih okvira, pa je moguće da prihvatite i manje poslove sa kojima se do sada niste bavili. U prvoj dekadi, dok je planeta Venera u vašem polju doma, imaćete podršku i materijalnu potporu uže porodice. To će vam donijeti uvećanje kapitala sa kojim možete da raspolažete i planirate krupne korake. Ulaskom planete vaših finansija, Venere, u vaše peto polje i zemljani znak Jarca 12. novembra, vrijeme je da realizujete vaše kreativne ideje i plasirate ih na tržište kao nove produkte. Uspješno!
Djevice koje rade za privatne i državne kompanije očekuje veliki broj radnih obaveza i vrlo radno naporan period. U prvoj dekadi novembra mnoge Djevice će produžiti svoje radno vrijeme jer će biti primorane da svoje radne zadatke završavaju kod kuće kako bi uspjele da sve postignu i završe na vrijeme. Savjet je da ne pretjerujete sa detaljisanjem kako bi sebi olakšali i skratili radne sate. Djevice koje su se prihvatile honorarnog posla mogu da očekuju da će ostvariti sjajnu zaradu.
Mnoge nezaposlene Djevice u prve dvije dekade novembra mogu da očekuju da će preko uticajnih poznanika dobiti zaposlenje.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Kako se planetarna energija koncentrisala oko najjužnije tačke horoskopa, nadira, i oko vašeg polja doma i porodice, ovaj segment vašeg života će vam ovog mjeseca biti vrlo važan. Dom i porodica su postali za vas posebna pokretačka snaga i izvor podrške i energije. Vaš bračni i partnerski odnos je ušao u fazu stabililizacije, što vam u ovom trenutku omogućava da poletno radite i postižete uspjehe. Već u drugoj dekadi novembra zajednički poduhvati će vas približiti. Promjenom kretanja planete braka i stabilnih veza, Neptun, vaša veza će 20. novembra biti oplemenjena romantičnim trenutcima i ispunjena nježnošću i toplininom. Znate kako kažu, nema poslovnog uspjeha bez stabilne porodice i njene podrške!
Ako ste slobodni:
Slobodne Djevice će u novembru biti vrlo aktivne i druželjubive. Rado će odlaziti sa prijateljima na zabave, proslave i noćni provod gdje će imati priliku da upoznaju nova lica i da šire krug poznanstava. Izgledaćete vrlo privlačno, blistaćete i plijeniti. Čak i one nešto starije Djevice osjećaće se dobro i podmlađeno. Biće tu bezbroj prilika za flert i avanturu ali mnoge Djevice će ostati očarane klasičnom ljepotom jednog Jarca, šarmom jednog Blizanca, hipnotičkim magnetizmom jedne Škorpije, intelektom jednog Strijelca ili ljupkošću jedne Ribe. Ulaskom vaše lične planete Merkur 12. novembra u vaše polje ljubavi, svi su izgledi da ćete se tada prepustiti užitku i ući u jednu vrlo zanimljivu vezu. Stimulativno!

Zdravlje:

Vaša opšta zdravstvena situacija se znatno poboljšala u novembru. Čak i osobe sa hroničnim tegobama će se u prve dvije dekade novembra osjećati bolje i bez tegoba. Radne Djevice su u ovom periodu sklone da pretjeruju u radu, tako da je važno da nađu vrijeme za odmor i sebe. Imajte na umu da se rođeni u znaku Djevice lako opuštaju boravkom u prirodi, uz fizički rad ili rekreativan sport.
U poslednjoj sedmici novembra može vas savladati iscrpljenost zato oprezno pri potrošnji lične energije.

Srećni brojevi:

2, 3, 16, 21, 22


vagaVAGA

Posao:

Drage Vage,
Vaš biznis će u ovom mjesecu napredovati što će se posebno ogledati kroz finansije. Sunce koje boravi u vašoj drugoj kući materijalnih dobara sve do do 22. novembra uticaće na to da dostignete fantastične zarade i finansijske rezultate. Povoljna finansijska situacija se neće završiti 22. novembra jer će vaša lična planeta Venera dotaći planetu vaših materijalnih dobara Pluton 24. i 25. novembra i van svih očekivanja donijeti veliki priliv novca. To je momenat da se riješite svih dugovanja i investirate u dalje poslove.
Cio mjesec bićete vrlo uspješni u komunikaciji, manipulaciji sa novcem, marketingu i trgovini. Promjenom kretanja planete Neptun, vladara vaših poslova, iskristalisaće se vaše poslovne ideje i riješićete se mnogih dilema u vezi vašeg kadra, poslovnih odnosa i direkcija. Mnoge poslovne Vage će se odlučiti da prošire svoje znanje u vezi sa biznisom a eventualna suđenja će se okončati u vašu korist. Ovo je ujedno i odličan period da se mladi preduzetnici odluče da osnuju svoje preduzeće ili agenciju.
Vage koje su u radnom odnosu većim dijelom novembra će se baviti administrativnim poslovima koji će podrazumjevati detaljisanje i pronalaženje grešaka u vezi sa dokumentacijom, računovodstvom i ugovorima. Isto će tako u ovom periodu i Vage koje rade u proizvodnji obavljati poslove koji zahtjevaju veliku koncentraciju i preciznost. One Vage koje su se u prethodnom periodu prihvatile honorarnog posla u ovom periodu će dobiti svoju zaradu. Planeta Neptun, koja je suvladar vašeg rada i radnih odnosa, kreće direktno 20. novembra pa su moguće promjene na poslu. To će za mnoge Vage značiti prelazak na bolje radno mjesto.
Nezaposlene Vage imaju velike šanse da nađu posao i zaposle se u poslednjoj dekadi novembra.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Planetarna energija se koncentrisala oko polja vaše porodice. Vaša lična planeta Venera ulazi u ovo polje12. novembra nagovještavajući važnost i veliku prednost porodičnih pitanja, pitanja doma, familije i uzajamnih odnosa. Iskoristite povoljan momenat da razriješite goruća familijarna pitanja kao što je smještaj roditelja, ulaganja u nekretnine, raspodela novca i drugo. Partner je spreman da vam pomogne i konsolidovaće vaše odluke. Ovo je prilika da povratite povjerenje jedno u drugo i nađete način da doprete do partnerovog srca.
Ako ste slobodni:
Vage koje su još uvijek same u novembru će posebno biti privlačne jer će sem ljepotom zračiti i plijeniti svojim šarmom i duhom. Može se reći da će vaš osmijeh topiti gvozdena srca. Osvajaćete i pružiće vam se prilika da se upustite u razne kratkotrajne veze ali vi ćete želiti više od toga. Vama je potrebna ljubav i emocija, što vam se može ostvariti 9. novembra ulaskom planete Mars, vladara vaših ozbiljnih veza, u polje vaših ljubavi. Mnoge Vage će naći pravog partnera u jednom predstavniku znaka Strijelca, Lava, Jarca, Vodolije ili Bika. Savršeno!

Zdravlje:

Tokom novembra vaše opšte zdravstveno stanje je vrlo dobro. Važno je da pripazite na ishranu sve do 20. novembra dok planeta suvladar vašeg polja zdravlja, Neptun, ne krene direktnim hodom. Ona bi trebalo da bude dijetetska i da uključi veće količine tečnosti i vode kako bi pomogli finkciji bubrega i mokraćnih puteva, koje su generalno slaba tačka u vašem zdravstvenom sistemu. Takođe, obratite pažnju da ne nazebete i tako lakše zaradite infekciju grla i mokraćnih puteva.
U poslednjoj dekadi novembra sve tegobe prestaju i vi se vraćate u formu puni snage, energije i vitalnosti.

Srećni brojevi:

4, 9, 13, 21, 22


skorpijaŠKORPIJA

Posao:

Drage Škorpije,
Želim vam Srećan rođendan i puno zdravlja, ljubavi i uspjeha u nastupajućoj solarnoj godini!
Škorpije koje su u privatnim vodama iskoristiće boravak Sunca u svom znaku da izgrade poslovni autoritet i uvećaju tržišnu moć preduzeća tokom novembra. U ovom periodu dešavanja na tržištu će vam ići u prilog iako vaša koncentracija nije usmjerena isključivo ka poslovnom uspjehu. Još prošlog mjeseca finansijska situacija vaše firme se znatno poboljšala ulaskom planete Venere u vaše drugo polje materijalnih dobara i kapitala i ona će uticati da vam ovo polje bude stabilno sve do 12. novembra. Koperativni odnos sa poslovnim partnerima i prijateljima biće pravi potez koji će omogućiti dalji razvoj vašeg biznisa. Ova saradnja će vam u poslednjoj sedmici novembra, ulaskom Sunca u vaše polje novca, obezbijediti najbolje finansijske rezultate za ovu godinu. Odlično!
Mnoge Škorpije koje su u radnom odnosu i zaposlene u državnim i privatnim preduzećima izboriće se za dominantnu poziciju u firmi preko prijateljskih i familijarnih veza. Ovo će vam ujedno i omogućiti veća primanja u narednom periodu. Vaša planeta posla i poslovnih odnosa ,Mars, je u znaku Vodolije od 9. novembra, tako da ćete dobar dio mjeseca biti veoma društveno angažovani. Predstoje vam brojni sastanci, organizacije skupova, promocija firme i povezivanje sa saradnicima koji su u ovom trenutku od značaja za firmu u kojoj radite. U svemu ovome važno je da budete manje agresivni i da se naoružate tolerancijom.
Kako je novembar vaš mjesec u pravom smislu riječi ovaj period je povoljan da nezaposlene Škorpije dođu do posla.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Na vašoj južnoj polovini horoskopa nagomilala se planetarna energija tranzitnih planeta, koja će djelovati na vas podsticajno da se u ovom periodu više okrenete sebi, porodici i partneru. Ulaskom planete diplomatije i ljubavi u vaše treće polje komunikacije 12. novembra, mnoge sporne situacije i nesloge sa vašim stalnim partnerom možete izgladiti razgovorom, tolerancijom i kompromisima. Napetost je pojačana u porodicama koje imaju djecu jer vaša djeca prolaze kroz teži period i potrebna im je vaša pažnja i podrška, pogotovo u prve dvije dekade novembra. Kritični dani za rasprave su od 13. do 16. novembra. Ne oklevajte da učvrstite porodicu i postignete emotivnu stabilnost koja je neophodna kao osnov za Vaš lični uspjeh!
Ako ste slobodni:
Tranzitom Sunca kroz vaš znak pojačaće se vaš prirodni magnetizam i harizmatičnost, koji ovoga puta postaju neodoljivi za suprotni pol. S obziorom na to da u ovom mjesecu teško da ćete moći da ostanete usamljeni ili seksualno i emotivno nezadovoljeni, druženja sa prijateljima i brojnim poznanicima u kućnoj atmosferi donijeće vam partnera i romantičnu ljubav kakvu ste dugo priželjkivali. Oduševiće vas jedan predstavnik znaka Riba, Bika, Raka, Ovna ili Jarca. Svi su izgledi da ćete se kada planeta Neptun promijeni svoje kretanje 20. novembra prepustiti osjećanjima i ući u jednu strasnu i romantičnu vezu. Savršeni dani za ljubav su 24. i 25. novembar. Zadivljujuće!

Zdravlje:

Izgledate fantastično i puni ste energije, koju vam daje Sunce u vašem znaku, što će vam omogućiti da u ovom mjesecu izbjegnete ozbiljnije zdravstvene teškoće. Vaša planeta zdravlja Mars je u prvoj dekadi novembra u znaku Jarca i tad se pričuvajte nezgoda uslijed nesmotrenosti i povreda glave i preloma kostiju.
U narednom period, kada je vaša planeta zdravlja Mars u znaku Vodolije, izbjegavajte nerviranje i stresne situacije, odmarajte se više i nađite sebi oduška kroz bavljenje jednim rekreativnim sportom koji razvija i duhovnu stranu ličnosti.

Srećni brojevi:

2, 3, 10, 20, 30


strelacSTRIJELAC

Posao:

Dragi Strijelčevi,
Tranzitne planete se pomjeraju prema vašoj istočnoj polovini horoskopa, hrabreći i uzdižući vašu samouvjerenost u vezi izbora razvojnog puta vašeg biznisa. Planiranjem strategije lakše ćete doći do konačnih odluka. U ovom mjesecu posebno vam je važno da znate da ste na pravom putu a odluke koje donosite da su pravedne i da vode ka napretku vašeg biznisa. Sve do 12. novembra dok je u vašem znaku planeta Venera, koja je ujedno i vladar vašeg polja posla, vjerovatno je da ćete saradnjom i diplomatskim postupcima uspjeti da stabilizujete situaciju u firmi i pokrenete poslove. Već u drugoj dekadi mjeseca, kada planeta Venera uđe u vaše drugo polje materijalnih dobara, desiće se prvi veći pomak što se finansija tiče. Vaš biznis će procvijetati pred sam kraj mjeseca. Tada može da vas iznenadi neočekivano veliki profit, posebno na dane 25 i 26. novembra kada će se tranzitna planeta Venera naći u konjukciji sa planetom Pluton. Taktično i promišljeno!
Strijelčevi koji su u radnom odnosu u društvenim i privatnim firmama preokupiraće se kreativnim radnim zadacima u prvoj dekadi mjeseca. U drugom dijelu mjeseca, za vas je bolje da vaše poslovne planove i namjere držite za sebe i igrate igru zatvorenih karata da bi izbjegli otvoreno protivljenje pojedinih kolega koji vam mogu naštetiti. Važno je da sačekate vaš trenutak koji će doći pred kraj mjeseca ulaskom Sunca u vaš znak, zato je bolje da izgledate skromno i podređeno u ovoj prilici. Sasvim je moguće da ćete zapanjiti kolege vašim javnim izlaganjem i govorom u kome se mogu pokrenuti i tabu teme. Vaša hrabrost i činjenice kojima baratate stvoriće vam prostor da dalje napredujete postepenim koracima.
Nezaposleni Strijelčevi imaju šanse da dobiju posao u prvoj i poslednjoj dekadi mjeseca.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Tokom novembra vaš bračni ili partnerski život će teći glatko i bez trzavica. Jedno drugom ćete biti podrška i lako ćete nalaziti saglasnost oko svakodnevnih obaveza kao i oko onih komplikovanijih problematičnih pitanja. Slobodno vrijeme rado ćete provoditi u druženju sa prijateljima. Partner će slediti vašu potrebu za novim saznanjima i zajedno ćete učestalo posjećivati kulturne događaje, izložbe, pozorište i koncerte u vašem mjestu. Moguće je i kraće zajedničko putovanje na kom ćete biti upućeni jedno na drugo i popraviti vaš seksualni život. Odmjereno!
Ako ste slobodni:
U prvoj dekadi novembra usamljenim Strijelčevima se može desiti ljubavna afera na poslu, a onim koji još nisu u ranom odnosu dopašće se neko iz svakodnevnog života. Vašu pažnju može da zadobije jedan predstavnik znaka Bika, Jarca ili Strijelaca ali uslijed nekompatibilnosti životnih filozofija i stremljenja ova će veza kratko trajati.
Mnogi Strijelčevi će se u drugoj dekadi novembra povući iz javnog i društvenog života i posvetiti se radu na sebi. Vaš nagli spiritualni razvoj i bavljenje sobom donijeće rezultate u poslednjoj sedmici novembra, kada Sunce uđe u vaš znak i kada vam se otvore nove mogućnosti za ljubavne događaje. Mudro je ponekad povući se sa scene!

Zdravlje:

Još s kraja prošlog mjeseca vaše dvanaesto polje duhovnosti je prisustvom Sunca u njemu postalo moćno, tako da ukoliko ste započeli sa duhovnom nadgranjom i njenim isceljujućim tehnikama uspjećete da dovedete vaš organizam na optimalan nivo zdravlja. Ne zanemarujte redovnu fizičku aktivnost i ne zaboravite da je za vaše zdravlje pravilna ishrana takođe važna i zato izbacite brzu, masnu hranu i slatkiše i konzumirajte veće količine tečnosti. Vaši rezultati i trud postaće vidni u poslednjoj sedmici mjeseca.

Srećni brojevi:

1, 2, 10, 21, 29


jaracJARAC

Posao:

Dragi Jarčevi,
U novembru poslovna situacija za Jarčeve koji su u privatnim vodama je vrlo dobra. U ovom periodu od velike su važnosti vaši poslovni kontakti i na određeni način umrežavanje sa većim brojem korisnika vašeg proizvoda. Provjerite koliko je vaš produkt u saglasnosti sa vremenom u kojem živimo i koliko je profitabilan, jer tu bi valjalo da izvršite određene korekcije. Takođe, od velike koristi je da upoznate konkurenciju, njenu strategiju i način djelovanja, kako bi mudro razradili svoju strategiju i napravili planove za buduće poduhvate. Finansijska situacija se znatno poboljšala, mada još nije u potpunosti zadovoljavajuća, jer je neujednačen priliv novca izazvan još uvijek retrogradnim kretanjem vašeg suvladara materijalnih dobara, planete Uran. U ovom periodu izvjesna su poslovna putovanja, koja će vam obezbijediti jedan dio novca za dalje unapređenje vašeg biznisa.
Zaposleni predstavnici znaka imaće komplikovanu situaciju na poslu. Planeta vašeg posla i poslovnih odnosa, Merkur, ulazi u vašu dvanaestu kuću tajni i skrivenih neprijatelja12. novembra, što vam može donijeti pometnju i zamršenu situaciju kao i sukob sa nadređenim. Posebno kritični dani su od 13. do 16. novembra, kada planeta vaše karijere Venera bude u periodu stagnacije. Sve će se stišati a vaša izoštrena poslovna intuicija, praktičnost i prizemnost će vas odvesti na pravi put i ka pravim izborima.
Nezaposleni Jarčevi mogu da očekuju da će dobiti zaposlenje u poslednjoj dekadi novembra.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Tokom novembra prezauzeti ste i okupirani poslovnim brigama.Vaš posao zahtjeva odsustvo iz vašeg doma i  od porodice i partnera jer radite i van radnog vremena a slobodno vrijeme provodite sa poslovnim partnerima ili ste u drugim radnim obavezama. Ukoliko niste zaposleni suviše vremena provodite sa prijateljima. Razmislite, previše rutine i zanemarivanje partnera može ugušiti ljubavnu magiju. Povedite partnera sa sobom na manje važne sastanke, izađite na večeru ili na neku zabavno kulturnu manifestaciju u mjestu, posvetite vrijeme djeci i vaš odnos sa stalnim partnerom će se harmonizovati a ljubav vratiti u vaša srca. Delikatno!
Ako ste slobodni:
Za slobodne Jarčeve novembar će biti vrlo dinamičan mjesec u kome će nastaviti da se intezivno druže i šire krug poznanika. Od 12. novembra planeta ljubavi Venera je u vašem znaku, što će vas učiniti dodatno privlačnim i odlučićete da potražite partnera. Moguće je da ćete obnoviti staru vezu ili ćete se zaintresovati za jednu vrlo uspješnu osobu na poslu i početi da joj se udvarate. Vaš izbor će pasti na jednog predstavnika vašeg znaka, jednog Bika, Vagu ili Raka.Velike su šanse da sredinom mjeseca uđete u vezu i zagrejete se u zagrljaju nove ljubavi. Pohvalno!

Zdravlje:

Vaše opšte zdravstveno stanje se za većinu Jarčeva poboljšava tokom novembra. Radni angažovani Jarčevi treba da povedu računa da se uredno hrane i dovoljno odmaraju. Moguća je nervna iscrpljenost koja može prouzrokovati nesanicu i košmarne snove. Počastite se po kojom relaks masažom, odlaskom u bazene sa toplom vodom i redovno konzumirajte umirujuće čajeve.
Sve dok je Sunce u znaku Škorpije pričuvajte se infekcija urogenog trakta i polnih organa.

Srećni brojevi:

2, 3, 13, 21, 25


vodolijaVODOLIJA

Posao:

Drage Vodolije,
U novembru poslovne Vodolije očekuje vrlo uspješan period. On će predstavljati nastavak prosperiteta vašeg biznisa koji je počeo da se širi još krajem prošlog mjeseca. Energija Sunca iz Škorpije i u polju vaše karijere uticaće da se istaknete, povežete sa autoritetima u branši i unapredite vaš biznis. Neočekivano velika potražnja vaših produkata, posebno od 9. novembra kada tranzitni Mars uđe u vaš znak, stvoriće vam izazovnu dinamiku u kojoj ćete biti maksimalno angažovani. Finansijska situacija se sukcesivno poboljšava da bi promjenom kretanja planete vašeg novca –Neptun, došlo do zavidnih rezultata i profita. U poslednjoj sedmici novembra razmislite o kooperativnim poslovnim odnosima. Novembar će biti izuzetan mjesec za one koji se bave izvozom roba, internet prodajom, modom i kozmetikom. Fantastično!
Zaposlene Vodolije će u ovom periodu imati priliku da se istaknu i afirmišu. Kako Vodolije moraju da unesu dio svojih emocija u rad, posebno uspješni će biti predstavnici vašeg znaka koji se bave umjetničkim zanimanjima koje uključuju pokret, kao što je: balet, ples, gluma, tv i film. Izuzetne pojedince čekaju pohvale, priznanja i nagrade.
Vodolije koje se ne bave kreativnim radom, takođe, mogu da očekuju priznanje za svoj rad kroz povećanje plate ili sklapanjem novog ugovora koji podrazumjeva bolju poziciju u preduzeću. Sve čestitke!

Ljubav:

Ako ste u vezi:
U ovom periodu vaš bračni ili partnerski život je dobio praktični karakter gdje funkcionišete kao dobri prijatelji i kompanjoni. Ovo može biti vrlo dobar mjesec za one parove koji zajedno rade ili imaju zajedničke poslovne intrese i u tome daju potporu jedno drugom. Konačno, realna faza i nije tako loša ako postavite zajedničke ciljeve i oboje na tome zapnete da radite. U poslednjoj sedmici novembra, kada Sunce uđe u vaše polje prijatelja i znak Strijelca, osvježićete vezu većom druželjubivošću i zajedničkim provodima i sedeljkama sa prijateljima.
Ako ste slobodni:
U prvoj dekadi novembra slobodne Vodolije ulaziće u kratkotrajne veze sa poznanicima i novo stečenim prijateljima, sledeći impuls avanturističkog Strijelca i planete ljubavi Venere u ovom znaku. U ovom periodu može vam se desiti i ljubav preko društvenih mreža ili ljubav na daljinu sa predstavnikom jedne strane zemlje. Vaš izbor će pasti na jednog predstavnika znaka Strijelca, Blizanca, Lava ili Vage. Ukoliko ste se zaljubili u nekog stranca ili strankinju, planiraćete put u tu zemlju kako bi se vidjeli. Uzbudljivo!

Zdravlje:

Za većinu Vodolija novembar će donijeti promjenjivu zdravstvenu situaciju jer vas Sunce iz znaka Škorpije ne štiti a planeta Mars je kao malfek od 9. novembra u vašem znaku. Biće potrebno da se klonite pretjerano stresnih situacija kako bi sačuvali nerve i korisno bi bilo da primjenite origanovo ulje za zaštitu vašeg imuniteta.
Budite oprezni u saobraćaju i pri obavljanju rutinskih poslova da ne bi povrijedili zglobove, ligamente, kičmu i koljena.

Srećni brojevi:

6, 10, 21, 22, 27


ribaRIBE

Posao:

Drage Ribe,
Poslovne Ribe će u novembru uložiti dosta napora da svoje ideje plasiraju i naprave pomak i dodatno razviju svoj biznis. Već duže vrijeme susrećete se sa preprekama i problemima. Prisustvo Saturna u polju vaše karijere ometa i ograničava razvojni put vašeg biznisa. Takđe možemo na to da pogledamo sa druge strane. Istina je da Saturn guši idealizam i entuzijazam, kojih predstavnici znaka Riba teško mogu da se odreknu, ali on i prizemljuje i obećava uspjeh ako se pridržavate njegovih strogih pravila a ona su: rad, red, upornost, praktičnost, izdržljivost i disciplina. Podržani Suncem iz kompatibilnog znaka Škorpije i energijom Venere, koja do 12. novembra boravi u polju vaše karijere, uz dosta napora uspjećete da u poslednjoj dekadi realizujete svoje zamisli i proširite tržište. Vještom manipulacijom novcem i uz pomoć društvenih grupa i poslovnih partnera napravićete pristojan kapital i profit u ovom mjesecu. Udarnički!
Poslovna situacija je manje komplikovana za zaposlene Ribe. U ovom periodu imaćete priliku da pokažete vaše komunikacione i socijalne sposobnosti ili umjetnički i dizajnerski talenat. Kada vaša lična planeta Neptun krene direktno 20. novembra i Sunce uđe u znak Strijelca i vaše polje karijere, mnogi predstavnici znaka će za sveukupni doprinos u ovoj godini imati čast da dobiju u najmanju ruku pohvale i priznanja. Poslednja dekada mjeseca, poslednji novembarski dani biće pogodni za plasiranje autorskih radova i za individualace, kao što su samostalni likovni umjetnici, dizajneri, glumci, pisci i muzičari.
Nezaposlene Ribe imaju veće šanse da dobiju zaposlenje u poslednjoj dekadi novembra.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Bračne Ribe i one koje su u dugim ozbiljnim vezama imaće potrebu da prekinu stare navike i obrasce ponašanja u vezi, koji ih koče da razrastu i pokažu svoje potencijale. Ta potreba trajaće sve dok planeta Merkur, vladar polja braka i partnerskih veza, ne promijeni znak i 12. novembra uđe u znak Strijelca, u vaše polje ličnog uspona i dostignuća. U vašem odnosu biće prisutna izvjesna napetost, između vaših ličnih sloboda, izgradnje vaše karijere i odnosa sa partnerom. Vašu potrebu da se nešto promijeni, treba da podrži i partner, tako da samo kompromisnim rješenjima možete da ublažite krizu i zadovoljite sebe i partnera. Napregnuto!
Ako ste slobodni:
Ribe koje su same u novembru će biti društveno aktivnije i potrudiće se da poboljšaju svoj zabavni i ljubavni segment života. U prvoj dekadi novembra sasvim mlade Ribe se mogu do ušiju zaljubiti u svog profesora, mentora, gurua ili osobu od autoriteta, koja može imati uticaja na vašu karijeru.
Nešto starije Ribe imaće priliku da sretnu osobu po svojoj mjeri na jednom mjestu zabave ili na proslavi u firmi u kojoj rade. Vaše srce lako će popustiti udvaranju jednog predstavnika znaka Jarca, Djevice, Raka ili Blizanaca. Svi su izgledi da ćete se u poslednjoj dekadi novembra naći u romantičnoj vezi koja ima izglede da će da potraje. Fantastično!

Zdravlje:

Tokom novembra biće potrebno da veću pažnju posvetite svome zdravlju.
Radno aktivne Ribe jureći za poslovima zanemarile su sebe i došlo je vrijeme da se stane na loptu i povede računa o svojoj ishrani, fizičkoj kondiciji i imunitetu. Posebno je kritičan period do 22. novembra kada lako možete da navučete prehladu, kožnu infekciju, infekciju mokraćnih puteva ili polnih organa. Za mnoge Ribe ovo je period kada bi bilo poželjno da se otarase loših navika, kao što je pušenje i pretjerano konzumiranje alkoholnih pića. Detoks jetre, lakša ishrana i redovna rekreacija su korisne metode, pomoću kojih ćete se osjećati bolje.

Srećni brojevi:

2, 3, 15, 29, 30


Mjesečni horoskop za oktobar pripremila astrolog Milana Kolarov Boškovic- Mirna za MesecniHoroskop.com! Strogo je zabranjeno preuzimanje mjesečnog horoskopa bez navođenja i linkovanja izvora!