Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2021.

Pogledajte najdetaljniji mjesečni horoskop za mjesec novembar 2021. koji vam je pripremio naš astrolog Igor Pavluković!

Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN

Posao:

Dragi Ovnovi,
Merkur će 1. novembra praviti trigon sa Jupiterom i doneće vam poboljšanje u partnerskim i saradničkim odnosima, kao i napredak u razvoju zajedničkih projekata. Možete očekivati i bolju zaradu. Kvadrat Merkura sa Plutonom će vam doneti sklonost ka eksperimentisanju sa različitim radnim metodama, što vam neće doneti očekivane rezultate i izazvaće zastoje i sukobe sa nadređenima. Opozicija Sunca sa Uranom izazvaće neočekivane zastoje i probleme u platnom prometu. Izbegavajte nove investicije i velike transakcije jer biste mogli da se nađete na gubitku. Venera će 5. novembra ući u znak Jarca i vaše polje karijere, što će vam otvoriti povoljne mogućnosti da pokrenete novi dugoročni projekat koji uključuje oblasti poput građevinarstva, arhitekture, kao i dobar osećaj za strukturu, formu i međuljudske odnose. Merkur će ući u znak Škorpiona i pokrenuće vas da se potrudite oko rešavanja zastoja u platnom prometu. Vešto ćete planirati finansijske poteze. Mars će 11. novembra praviti kvadrat sa Saturnom i izazvaće ozbiljne teškoće sa dugogodišnjim saradnicima.
Sunce će 16. novembra praviti sekstil sa Plutonom i uspećete zahvaljujući veštim potezima da poboljšate svoj status i dobijete bolje radno mesto ili da napredujete u karijeri. Mars će 17. novembra praviti opoziciju sa Uranom, što vam može naneti neočekivane gubitke zbog velikog pada vrednosti nečega u šta ste investirali svoj novac. Delimično pomračenje Sunca u znaku Bika će još više iskomplikovati vaše finansijsko stanje i potvrditi gubitak. U trećoj dekadi novembra će Sunce i Merkur ući u znak Strelca, što će vam omogućiti da dobijete materijalnu i stručnu podršku za aktuelne projekte i izvučete se većim delom iz teškoća. Uspeh vas očekuje ako se bavite zdravstvom, ekonomijom ili hemijskom industrijom.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Venera će 5. novembra ući u znak Jarca i usmeriće vas da sa voljenom osobom poradite na ostvarenju zajedničkih ciljeva. Oko toga ćete uspeti da postignete saglasnost. Vaša veza će dobiti stabilnu formu i poboljšaćete komunikaciju. Neslaganja će se pojaviti oko druženja, izlazaka i ulaganja zajedničkih finansija, zbog čega mogu da izbiju svađe između vas dvoje.
Venera će u drugoj polovini novembra praviti trigon sa Uranom i sekstil sa Neptunom, što će vam pomoći u nalaženju zajednički prihvatljivog rešenja oko oblasti oko kojih ne budete mogli da se složite. Voljenoj osobi ćete pokloniti nešto što ste ranije obećali. Kraj meseca vam donosi više lepih intimnih trenutaka i ostvarenje jednog važnog zajedničkog cilja.

Ako ste slobodni:

Vašu pažnju će u prvoj dekadi novembra privući osoba koja je ambiciozna, snažnog karaktera i zainteresovana za ozbiljnu vezu, a koje će vam indirektno pokazati da joj se dopadate. Povezaće vas rad na zajedničkom projektu i saznanje da imate veći broj zajedničkih interesovanja. Počećete da se viđate i provodite više vremena zajedno ali nećete žuriti sa odlukom da započnete novu vezu pre nego što se bolje upoznate. Već krajem meseca ćete oboje biti sigurni da želite emotivnu vezu.
Stariji Ovnovi će poželeti da upoznaju nekog s kim bi mogli da započnu vezu na duže staze i želja će im se ispuniti zahvaljujući Venerinom ulasku u znak Jarca. Osobu koju je teško osvojiti će privući vaša inicijativa i iskrena emocija.

Zdravlje:

Merkur će u prvoj dekadi novembra ući u znak Škorpiona i praviće kvadrat sa Saturnom, što će vas činiti sklonim urološkim tegobama, bolovima u zglobovima, artritisu i jačoj prehladi. Sredinom meseca će Merkur praviti opoziciju sa Uranom, što će vas činiti pojačano osetljivim na stres, a to će izazvati psihosomatske smetnje. Više se odmarajte.
Vaša ishrana treba da sadrži namirnice koje su bogate proteinima. Od povrća jedite soju, grašak, pasulj i brokoli. Pileće i ćureće meso, kao i morsku ribu možete pripremati više puta nedeljno. Jogurt, sir i jaja možete uzimati svakodnevno za doručak. Od voća jedite jabuke, ananas i sušeno voće. Pijte mineralnu vodu. Izbegavajte brzu hranu, grickalice i slatkiše.

Srećni brojevi:

4, 11, 16, 18, 25


bikBIK

Posao:

Dragi Bikovi,
Merkur će 1. novembra praviti trigon sa Jupiterom i omogućiće vam da ostvarite napredak na polju karijere ili dobijete bolje radno mesto zahvaljujući vašoj inicijativi, zalaganju, predlozima, aktivnostima i stručnim sposobnostima. Poboljšaćete odnose sa radnim kolegama i postići ćete uspeh na polju usluga. Opozicija Sunca sa Uranom izazvaće neočekivani razilazak u interesima sa jednim važnim poslovnim partnerom i može dovesti do prekida partnerstva, što bi vam donelo teškoće u odnosima sa nadređenima. Potrudite se da postignete kompromis ako bude moguće. Venera će 5. novembra ući u znak Jarca i otvoriće vam mogućnost saradnje sa firmom iz inostranstva. Dobićete stručnu podršku koja će vam omogućiti da pokrenete jedan novi projekat. Merkur će ući u znak Škorpiona i pružiće vam mogućnost sa ulazak u novo partnerstvo koje će se pokazati obostrano isplativim. Bićete u mogućnosti da sklopite profitabilne ugovore. Mars će 11. novembra praviti kvadrat sa Saturnom, što će prouzrokovati zastoje u razvoju dugoročnih projekata i javnih poslova.
Kvadrat Sunca sa Jupiterom 15. novembra dovešće do neslaganja sa nadređenima, a moraćete da rešavate propuste u pravnom i finansijskom delu aktuelnih radnih zadataka. Mars će 17. novembra praviti opoziciju sa Uranom i izazvaće ozbiljne nesuglasice sa poslovnim partnerima zbog vaših jednostranih i ishitrenih poteza. Vaš ugled u javnosti će biti narušen. Neophodno je da otvorenošću na zajednički prihvatljiva rešenja očuvati i poboljšate poslovne odnose. Sunce i Merkur će u trećoj dekadi novembra ući u znak Strelca, što će vam omogućiti da se posvetite poboljšanju platnog prometa ali ćete imati teškoća da se oko toga organizujete. Uspećete da se uskladite sa saradnicima, što će uvećati vaše finansije.
Nezaposleni Bikovi će biti u mogućnosti da se zaposle u finansijskom, poreskom, ekonomskom i administrativnom sektoru. Biće tražena vaša sposobnost kalkulacija.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Sunce će iz vašeg polja ljubavi praviti opoziciju sa Uranom u prvoj polovini novembra i dovešće do ozbiljnih nesuglasica sa voljenom osobom zbog nametanja dominacije sa njene strane i vaše preterane potrebe za slobodnim i nezavisnim odlučivanjem. Kvadrat Marsa sa Saturnom će dovesti do sukoba oko zajedničkih ciljeva. Svako će vući na svoju stranu.
Opozicija Marsa sa Uranom u drugoj polovini novembra, kao i delimično pomračenje Meseca u vašem polju ljubavi, prouzrokovaće velike probleme, sukobe i razdor između vas i vašeg partnera. Može da dođe i do razilaženja ili raskida odnosa. Jedino što može da vam pomogne je potpuna iskrenost i spremnost na rešavanje problema uz prilagođavanje.

Ako ste slobodni:

Tokom novembra ćete nailaziti na osobe koje će vas s jedne strane privlačiti, ali ćete lako primećivati njihove nedostatke. Nepromišljeno ćete započeti emotivnu vezu gde ćete odmah postati intimni sa partnerom, da biste ubrzo počeli da se suočavate sa međusobnim razlikama i neslaganjem oko mnogih stvari u vezi. Poželećete da odmah izađete iz tog odnosa ali će vas partner proganjati i praviti vam probleme. Moguće je i fizičko nasilje. Najbolje je da izbegavate ulazak u vezu.
Stariji Bikovi će nailaziti na razočaranja u ljubavi. Uveriće se kako osoba sa kojom će pokušati da se emotivno zbliže nije ni približno onakva kakvom su je zamišljali. Zapravo je sasvim suprotnih osobina, problematična i teška za vezu.

Zdravlje:

Ulazak Venere koja vlada vašim poljem zdravlja u znak Jarca, vaš imunitet će se pojačati, a opšte zdravstveno stanje će postati stabilno. Jedino će biti pojačana vaša osetljivost na stresne okolnosti, što će izazivati povremene psihosomatske smetnje. Potrebno je da se više krećete, da izbegavate vetar i kišu i provodite više vremena na čistom vazduhu.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice bogate biljnim vlaknima. Od povrća jedite pasulj, brokoli i sušeni grašak. Od voća jedite avokado, jabuke, suve šljive i smokve. Ishrani dodajte čia i lanene semenke, badem i crnu čokoladu. Za doručak jedite zobene žitarice sa jogurtom. Meso i ribu jedite umereno. Izbegavajte hleb. Uzimajte B i E vitamin.

Srećni brojevi:

3, 7, 14, 19, 23


blizanciBLIZANCI

Posao:

Dragi Blizanci,
Merkur će 1. novembra praviti trigon sa Jupiterom i doneće vam finansijsku podršku za nastavak jednog kreativnog projekta. Ostvarićete uspeh ako se bavite prosvetom i bićete u mogućnosti da poboljšate vaše stručne sposobnosti kroz pohađanje kursa o novim tehnologijama. Kvadrat Merkura sa Plutonom vas upozorava da se ne zadužujete i ne ulazite u velike troškove jer ćete imati teškoća na polju platnog prometa. Opozicija Sunca sa Uranom doneće vam spletke na poslu i nesuglasice sa radnim kolegama. Izbegavajte nelegalne poslove jer biste mogli da ostanete bez posla. Venera će ući u znak Jarca 5. novembra i pružiće vam se pogodnosti da poboljšate platni promet i ostvarite dobitke. Imaćete dobar osećaj za investicije, a profit možete ostvariti kroz oblast građevinarstva. Merkur će ući u znak Škorpiona i pojačaće vašu veštinu u planiranju novih usluga koje ćete ponuditi u narednom periodu i koje će vam doneti bolju zaradu i više uspeha u radu. Mars će 11. novembra praviti kvadrat sa Saturnom i suočićete se sa nedostatkom podrške u razvoju aktuelnih zadataka.
Mars će 17. novembra praviti opoziciju sa Uranom i donosi vam izuzetno napetu situaciju na radnom mestu. Uzrok su stalne nenajavljene i iznenadne promene i veliki pritisci od strane nadređenih, sa kojima ćete imati sukobe. S druge strane će vam trigon Merkura sa Neptunom doneti dobar osećaj kako da prevaziđete ove teškoće i kako da veštim potezima, dobrom organizacijom i uspešnim pregovorima zadržite vaše radno mesto stabilnim. Ulazak Sunca i Merkura u znak Strelca u trećoj dekadi novembra će vam otvoriti mogućnosti za uspeh na polju javnosti, ali ćete biti opterećeni rešavanjem pravnih obaveza. Ući ćete u novo poslovno partnerstvo. Imaćete dobar osećaj kako da ostvarite dobitke i bolje pozicije.
Nezaposleni Blizanci će dobiti povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima obrazovanja, zabave, dizajna i javnosti. Tražiće se vaša kreativnost.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Trigon Merkura sa Jupiterom na početku novembra omogućiće vam da se sa voljenom osobom više nego obično posvetite zajedničkim interesovanjima. Jedno drugom ćete pružati podršku i oslonac u svemu gde to bude potrebno. Poboljšaćete komunikaciju i pridržavaćete se svih dogovora. Bićete u mogućnosti i da odete na prijatno zajedničko putovanje.
Kvadrat Sunca sa Jupiterom sredinom meseca će vam doneti nesuglasice sa partnerom jer ćete saznati da vam je nešto prećutao. U trećoj dekadi novembra će Sunce i Merkur ući u znak Strelca i vaše polje ljubavi, što će doprineti poboljšanju vašeg odnosa sa voljenom osobom. Partner će vam poklanjati više pažnje i poveriće vam važne intimne stvari.

Ako ste slobodni:

Početkom novembra ćete upoznati osobu sa kojom ćete moći o svemu što vas zanima da razgovarate sasvim otvoreno i iskreno. Dobićete od vaše nove simpatije razumevanje i primetićete da imate slično mišljenje o mnogim stvarima i da vas slične stvari u životu interesuju. Između vas dvoje će se pojaviti obostrane emocije. U trećoj dekadi novembra ćete imati osećaj da ste stvoreni jedno za drugo i spontano ćete započeti emotivnu vezu koja ima šanse da bude duga i skladna.
Stariji Blizanci će na jednom seminaru upoznati osobu sa kojom će započeti razmenu iskustava i komunikaciju koja prevazilazi njihova očekivanja. Imaćete utisak kako ste našli vašu srodnu dušu. Do kraja meseca ćete ući u skladnu vezu.

Zdravlje:

Tokom novembra je neophodno da posvetite posebnu pažnju vašem zdravlju jer će vaš imunitet biti prilično oslabljen zbog nepovoljnih aspekata Marsa sa Saturnom i Uranom. To će vam doneti podložnost virusnim upalama, pojačanom stresu, psihosomatskim i meteoropatskim tegobama. Moguća je jača prehlada i urološke smetnje. Više se odmarajte.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su u osnovi bazne, kako biste organizam doveli u potrebnu ravnotežu i ojačali imunitet. Jedite više voća. Prijaće vam ananas, mango, jabuke, mandarine i kivi. Pijte sok od limuna, mineralnu vodu i biljne čajeve. Od povrća jedite grašak, brokoli, zeleno povrće i cveklu. Ribu uzimajte više puta nedeljno.

Srećni brojevi:

5, 12, 16, 20, 22


rakRAK

Posao:

Dragi Rakovi,
Merkur će 1. novembra praviti trigon sa Jupiterom i omogućiće vam da prikupite neophodna sredstva za završetak važnih obaveza u predviđenom roku. Opozicija Sunca sa Uranom će vam doneti raskid jednog saradničkog odnosa, sasvim neočekivano, što će poremetiti vaše planove i zahtevati da se drugačije organizujete. Venera će 5. novembra ući u znak Jarca, dok će Merkur ući u znak Škorpiona. To će vam doneti mogućnost da se usmerite na stvaranje novih partnerskih odnosa, da pokrenete rešavanje pravih stvari, novih kreativnih projekata i da lakše rešavate obaveze koje zahtevaju vaše stručne veštine i sposobnost komunikacije i saradnje. Mars će 11. novembra praviti kvadrat sa Saturnom, što će prouzrokovati zastoje na polju platnog prometa. Izbegavajte rizične finansijske poteze jer biste se mogli naći na gubitku. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite ugostiteljstvom, zabavom, prosvetom i obezbeđenjem. Trigon Sunca sa Neptunom će vam doneti neophodnu materijalnu podršku za razradu projekata povezanih sa dizajnom i trgovinom uvoznom robom.
Sunce će 15. novembra praviti kvadrat sa Jupiterom i bićete primorani da odlažete zadatke koji zahtevaju velike investicije. Nailazićete na teškoće u odnosima sa nadređenima. Opozicija Marsa sa Uranom će dovesti do prekida jednog projekta gde ste ranije imali dobru saradnju i timski rad, a to će vam naneti gubitke. Sunce i Merkur će u trećoj dekadi novembra ući u znak Strelca i usmeriće vas da pokrenete nove ponude u oblasti usluga ali ćete imati teškoća da se oko toga organizujete. Trigon Marsa sa Neptunom pred kraj meseca će vam omogućiti da povučete poteze koji će vam doneti dobitke i koji će vas izvući iz teškoća sa saradnicima i na polju novca. Ostvarićete uspeh u menadžmentu i transportu.
Nezaposleni Rakovi će dobiti povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima prosvete, ugostiteljstva, dizajna, u hemijskoj industriji i menadžmentu.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Ulazak Venere u znak Jarca i vaše polje ljubavi i partnerstva 5. novembra doneće vam više stabilnosti u odnosu sa voljenom osobom. Imaćete više strpljenja jedno za drugo i posvetićete se radu na ostvarivanju zajedničkih ciljeva. Sekstil Merkura sa Venerom će vas činiti dobro raspoloženim i dobro ćete se slagati u svemu. Poboljšaćete komunikaciju.
Kvadrat Marsa sa Saturnom u drugoj dekadi novembra prouzrokovaće sumnje u motive vašeg partnera i doći će do gubitka poverenja između vas dvoje. To će vam stvoriti velike probleme, napetosti i međusobna optuživanja. Uspećete da rešite ove probleme krajem meseca kroz iskren i otvoren razgovor, gde ćete uvideti da ste preuveličali uzrok za vaše nesuglasice.

Ako ste slobodni:

Trigon Sunca sa Neptunom u prvoj polovini novembra će vam doneti zbližavanje sa osobom koju poznajete od ranije, a koja živi u drugom mestu ili u inostranstvu. Kako ste sa tom osobom relativno često u komunikaciji i kako imate mnogo zajedničkih interesovanja, između vas će se pojaviti obostrane simpatije koje će prerasti u osećanja. Počećete da se dogovarate oko narednog susreta koji bi mogao da usledi vrlo brzo. Otvoriće vam se perspektiva za novu i skladnu vezu.
Nešto stariji Rakovi će biti skloni da se lako zaljube ali će u isto vreme biti nesigurni da li žele ozbiljnu vezu ili samo avanturu. Druga strana će vam pokazati otvorenost i naklonost. Na vama je da se potrudite i opravdate ukazano poverenje.

Zdravlje:

Tokom novembra vas očekuje promenljivo zdravlje. Vaš imunitet će biti bolji u prvoj polovini meseca, a od sredine ka drugoj polovini će početi da opada. Zbog toga je važno da preduzmete preventivne mere, a to je da se toplije oblačite, izbegavate vetrovito i kišno vreme, da se više odmarate i izbegavate stres. Bićete skloni respiratornim smetnjama.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje su pune vitamina i antioksidansa. Od povrća uzimajte prokelj, cveklu, spanać, kiseli kupus i sočivo. Od voća će vam odgovarati jabuke i borovnica. Meso izbegavajte, a ribu možete jesti često. Pijte zeleni čaj sa malo đumbira. Orasi i suncokretove semenke su vam dobre kao dodatak ishrani, kao i E vitamin.

Srećni brojevi:

4, 7, 15, 18, 22


lavLAV

Posao:

Dragi Lavovi,
Merkur će 1. novembra praviti trigon sa Jupiterom i omogućiće vam da sklopite novi ugovor, započnete profitabilno partnerstvo i ostvarite uspeh na polju javnosti. Ako se bavite sopstvenim biznisom, uvećaćete broj klijenata i zaradu. Opozicija Sunca sa Uranom će vam doneti neslaganja sa nadređenim osobljem, zbog čega ćete kasniti sa rokovima. Vaš položaj na poslu će biti neočekivano ugrožen zbog čega ćete morati da pravite kompromise o kojima ranije ne biste ni započinjali pregovore sa drugom stranom. Venera će 5. novembra ući u znak Jarca, a Merkur će ući u znak Škorpiona. Bićete u mogućnosti da pokrenete nešto novo na polju usluga i da nabavite nova sredstva za rad. Poboljšaćete odnose sa radnim kolegama. Uspeh vas očekuje ako se bavite oblastima lepote, kao što je kozmetika i slično, kao i ako ste inženjer po struci. Mars će 11 novembra praviti kvadrat sa Saturnom, što će prouzrokovati zastoje i teškoće u velikim projektima, javnim poslovima i oblastima industrije i građevinarstva. Neke rokove ćete morati da odložite, a to vam može naneti štetu.
Kvadrat Sunca sa Jupiterom 15. novembra vas upozorava da se posvetite rešavanju pravnih obaveza i sređivanju zaostale administracije. U slučaju posete inspekcije, možete platiti kaznu. Opozicija Marsa sa Uranom može prouzrokovati vaš pad sa položaja, gubitak radnog mesta ili veliku štetu tamo gde to najmanje očekujete i ne neočekivan način. Moguće su ozbiljne nesuglasice sa osobama od autoriteta. Ovo će još više naglasiti delimično pomračenje Meseca u znaku Bika i vašem polju posla. U trećoj dekadi novembra će Sunce i Merkur ući u znak Strelca, što će vam doneti srećne okolnosti koje ćer vam pomoći da sanirate nastalu štetu i da pokrenete nešto novo u oblastima zabave, ugostiteljstva i u IT sektoru.
Nezaposleni Lavovi će dobiti povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima javnosti, ekonomije, pravosuđa i u sektoru proizvodnje. Ako ste inženjer sa licencom, lako ćete naći novo zaposlenje.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Trigon Merkura sa Jupiterom na početku novembra će doneti više razumevanja i plodne dogovore između vas i voljene osobe. S druge strane, kvadrat Marsa sa Saturnom početkom druge dekade meseca prouzrokovaće svađe unutar porodice i sa partnerom jer niste na vreme rešavali prioritetne stvari. Zauzimaćete tvrdokorne stavove i bićete nepopustljivi.
Druga polovina novembra će vam doneti dalje komplikacije u odnosima sa partnerom. Neslaganja ćete imati i u vezi zajedničkih ciljeva, načina njihovog ostvarenja i onoga što smatrate važnim u vašem odnosu. Tek krajem meseca ćete uspeti da umanjite tenzije i da započnete iskren i otvoren razgovor u cilju rešavanja problema. Uspećete da se uskladite.

Ako ste slobodni:

Početak novembra vam donosi poznanstvo sa osobom koja će vas privući svojim optimizmom i intelektualnim sposobnostima. U početku ćete biti zainteresovani da se bliže upoznate ali ćete već od sredine novembra primetiti da različito posmatrate neke stvari u životu i da postoji veći broj tema u vezi kojih imate različite poglede. Neophodno će biti da prorade i vaša osećanja jedno prema drugom. Samo ako budete osećali povezanost može da dođe do emotivne veze.
Nešto stariji Lavovi će postavljati prevelike zahteve pred osobu sa kojom žele da se emotivno povežu. To će dovesti do udaljavanja ali vi to nećete hteti da prihvatite, niti da menjate vaše stavove. Sami ćete biti krivi za neuspeh u ljubavi.

Zdravlje:

Ulazak Venere u znak Jarca i vaše polje zdravlja u prvoj dekadi novembra doprineće jačanju vašeg imuniteta i pokrenuće vas da posvetite više briga svom zdravlju. Obavićete preglede koje ste jedno vreme odlagali i preduzećete preventivne mere kako biste izbegli zdravstvene smetnje. Bez obzira na to, bićete osetljivi na prehladu. Moguće su urološke tegobe.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice srednje kalorične vrednosti, bogate vitaminima i proteinima. Od povrća jedite sočivo, spanać, brokoli, krompir i soju. Pirinač možete češće da pripremate. Od mesa uzimajte pileće i ćureće. Od voća jedite jabuke, kruške, ananas i suvo grožđe. Kikiriki i suncokretove semenke jedite često. Izbegavajte brzu hranu.

Srećni brojevi:

2, 7, 12, 18, 23djevicaDJEVICA

Posao:

Drage Device,
Merkur će 1. novembra praviti trigon sa Jupiterom i doneće vam dobitke koje ćete moći uložiti u razvoj usluga koje se obavljaju posredstvom interneta ili modernih tehnologija. Izbegavajte da ulazite u rizična ulaganja jer biste mogli da se nađete na gubitku. Pregovori sa jednom inostranom firmom o zajedničkoj saradnji bi mogli neočekivano da propadnu zbog opozicije Sunca sa Uranom. Vaši nadređeni neće odobravati vaš pristup poslu i zahtevaće da se prilagodite njima. Venera će 5. novembra ući u znak Jarca, a Merkur će ući u znak Škorpiona. Otvoriće vam se pogodnosti da pokrenete nove kreativne projekte ili da ostvarite više uspeha ako se bavite zabavom i ugostiteljstvom. Započećete pregovore oko novih projekata i bićete bolje organizovani u svim neophodnim segmentima vašeg posla. Od ruke će vam ići trgovina, saobraćaj i komunikacije. Mars će 11. novembra praviti kvadrat sa Saturnom i izazvaće napete i nekorektne odnose između zaposlenih u vašem preduzeću, što će i vama praviti probleme. Nećete se slagati sa sistemskim rešenjima i sa nadređenima.
Trigon Sunca sa Neptunom u drugoj dekadi novembra omogućiće vam da steknete dobar osećaj kako da se predstavite u javnosti i kako da poboljšate odnose sa vašim partnerima i klijentima. Mars će 17. novembra praviti opoziciju sa Uranom, što vas upozorava da budete vrlo pažljivi ako se bavite oblastima saobraćaja ili komunikacije jer ćete na tim poljima imati neočekivane probleme kao što su saobraćajni udesi ili zastoji i prekidi u protoku informacija, što će vam naneti gubitke. U trećoj dekadi novembra će Sunce i Merkur ući u znak Strelca i omogućiće vam da sve prioritetne zadatke završite u predviđenom roku i da započnete nove projekte neometano. Najviše uspeha imaćete u oblastima usluga i trgovine.
Nezaposlene Device će dobiti pogodne mogućnosti da nađu novo zaposlenje u oblastima saobraćaja, komunikacija, trgovine, građevinarstva i usluga.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Merkur će na samom početku novembra praviti trigon sa Jupiterom koji vlada vašim poljem ljubavi i doneće vam više vere i optimizma u nastojanju da vaš odnos sa voljenom osobom oplemenite novim zajedničkim interesovanjima i ciljevima. Provodićete više vremena zajedno i dobro ćete se u svemu razumeti. Umećete da ispunite partnerove želje.
Pokrenućete razgovore o važnim temama, što će vam omogućiti da jedno drugom pružite više pažnje i da vaš odnos stavite na prvo mesto, iznad poslovnih, privatnih i društvenih obaveza. Na taj način ćete ukloniti smetnje koje su izazivale ranije nesuglasice između vas dvoje i postići ćete stabilnost i više sklada. Iskreno ćete razmenjivati tople obostrane emocije.

Ako ste slobodni:

Sunce i Merkur će u drugoj dekadi novembra praviti trigon sa Neptunom i činiće vas zanesenim i u potrazi za vezom o kojoj volite da sanjarite u slobodno vreme. Srećne okolnosti će vas dovesti do poznanstva sa osobom koja će vam delovati blisko jer će imati slične kriterijume i očekivanja u ljubavi kao i vi. U početku ćete zajedno sanjariti i razmenjivati kreativne ideje, da biste se ubrzo zaljubili i spontano započeli emotivnu vezu koja ima izgleda za zajednički život.
Starije Device će predložiti osobi sa kojom se viđaju i imaju povremene intimne odnose bez obaveza da pokušaju da neko vreme provedu zajedno kako bi bili sigurni da li su spremni za vezu. Vaš predlog će biti prihvaćen sa izgledima na uspeh.

Zdravlje:

Novembar vam donosi promenljivo zdravlje. Potrebno je da se više krećete i da više vremena provodite na mestima gde je vazduh čist. Odgovaralo bi vam da vikendom boravite na planini ako ste u mogućnosti ili da češće odlazite na izlete u prirodu ili bar u svakodnevnu šetnju. Biće vam osetljivi disajni organi i zglobovi. Mogući su bolovi u kostima i leđima.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice bogate proteinima. Od povrća pripremajte sočivo, pasulj, kupus, grašak i kelj. Jedite goveđe i pileće meso, a od ribe pripremajte tunjevinu. Jogurt i jaja jedite za doručak uz integralni hleb i maslac. Od voća jedite ananas, jabuke, sušene smokve i suvo grožđe. Za dodatak ishrani uzimajte suncokretove semenke i B vitamin.

Srećni brojevi:

5, 11, 14, 18, 23


vagaVAGA

Posao:

Drage Vage,
Merkur će 1. novembra praviti trigon sa Jupiterom i omogućiće vam da se bavite radnima zadacima koje volite da obavljate i gde možete da pokažete vašu preduzimljivost, kreativnost, idejna rešenja i rukovodeće sposobnosti. S druge strane ćete nailaziti na teškoće u završnoj fazi aktuelnih radnih zadataka zbog kvadrata Merkura sa Plutonom. Opozicija Sunca sa Uranom doneće vam neočekivane teškoće u platnom prometu. Jedna važna transakcija će biti otkazana i nećete moći da prikupite sredstva za pokretanje novih projekata. Ne bi valjalo da se zadužujete i da ulazite u nove investicije. Venera će 5. novembra ući u znak Jarca, a Merkur će ući u znak Škorpiona. Promenićete ili ćete preurediti poslovni prostor i potrudićete se da se bolje organizujete na polju novca, kao i da izradite efikasnije finansijske planove. Uspeh vas očekuje ako se bavite arhitekturom, dizajnom enterijera ili proizvodnjom, trgovinom ili servisiranjem bele tehnike. Mars će 11. novembra praviti kvadrat sa Saturnom i izazvaće gubitke zbog vaše svojeglavosti i grešaka u rukovanju novcem.
Trigon Sunca sa Neptunom u drugoj dekadi novembra će vam doneti dobar osećaj za dobitne poteze u oblasti usluga. Poboljšaćete odnose sa radnim kolegama i postići uspeh ako se bavite zdravstvom. Mars će 17. novembra praviti opoziciju sa Uranom, što lako može dovesti do neočekivane blokade vašeg poslovnog računa zbog zaostalih i neizmirenih obaveza prema poveriocima i ranijih zaduživanja. Delimično pomračenje Meseca u znaku Bika će još više iskomplikovati vaše finansijske probleme. Sunce i Merkur će u trećoj dekadi novembra ući u znak Strelca i omogućiće vam da započnete nove pregovore kako biste se izvukli iz dužničke krize. Biće vam potrebno više napora oko organizacije i priprema za rad.
Nezaposlene Vage će dobiti povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima usluga, transporta, logistike, konsaltinga i zdravstva. Tražiće se vaše organizacione sposobnosti.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Merkura sa Marsom u prvoj dekadi novembra pokrenuće vas na zajedničke akcije sa voljenom osobom u cilju poboljšanja zajedničkog budžeta i ostvarivanja zajedničkih ciljeva. Kvadrat Marsa sa Saturnom izazvaće sukobe i gubitak poverenja između vas i vašeg partnera jer ćete početi da nalazite niz zamerki jedno drugom zbog neispunjenih očekivanja.
Opozicija Marsa sa Uranom u drugoj polovini novembra preti da vas dovede na korak do raskida odnosa. Vaš partner i vi ćete biti nesređeni, skloni naglim potezima i odlukama, pri čemu će svako vući na svoju stranu i optuživati onog drugog za probleme u vašoj vezi. Slušajte svoj razum i budite spremni na kompromis. Samo tako možete rešiti nesklad između vas.

Ako ste slobodni:

Bićete skloni da se nepromišljenu upuštate u avanture sa osobama koje su po prirodi problematičnog i nekontrolisanog ponašanja, a to vam može naneti dosta neprilika. Sa jednom osobom ćete ući u površnu vezu u prvoj dekadi novembra ali ćete ubrzo otkriti kako je to neko ko je opsednut vama i ko će pokušati da kontroliše svaki aspekt vašeg života. Vaš pokušaj da prekinete taj odnos, izazvaće burnu reakciju druge osobe i doneti vam probleme. Najbolje da ne ulazite u vezu.
Starije Vage će biti sklone tvrdoglavom insistiranju kako su sa osobom koja im se jako dopada idealan par u ljubavi. Ući ćete olako u vezu i zaključiti da je vaš novi partner suprotnost onom što ste očekivali. Očekuju vas svađe i sukobi.

Zdravlje:

Novembar će vam većim delom biti povoljan mesec na polju zdravlja. Bićete više motivisani da se krećete i da se bavite svakodnevnim rekreativnim fizičkim vežbama i psihofizičkom relaksacijom. Potrudite se da pri tom izbegavate loše vremenske prilike jer ćete biti podložni prehladi, a moguća je upala mokraćnih kanala i otežana cirkulacija u stopalima.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su bogate vlaknima. Pripremajte jela čiji su osnovni sastojci pasulj, artičoka, čia i lanene semenke, brokoli, sušeni grašak i zobene žitarice. Prijaće vam sok od cvekle i šargarepe ili da ih konzumirate presne jer to čisti vašu jetru i poboljšava krvnu sliku. Od voća jedite jabuke i suve šljive. Pijte više vode.

Srećni brojevi:

2, 9, 16, 20, 25


skorpijaŠKORPIJA

Posao:

Dragi Škorpioni,
Merkur će 1. novembra praviti trigon sa Jupiterom i doneće vam podršku za postizanje važnih rokova. Veći deo vaših obaveza biće usmeren na rad od kuće, posebno ako se bavite administracijom, IT sektorom ili dizajnom. Kvadrat Merkura sa Plutonom će vam doneti spletke i ogovaranja od strane nedobronamernih osoba što će negativno uticati na vaš ugled. Izbegavajte da poslujete sa sumnjivim osobama. Opozicija Sunca sa Uranom dovešće do neočekivanog prekida jednog poslovnog partnerstva zbog sukoba interesa, a to vam može naneti štetu i gubitke. Venera će 5. novembra ući u znak Jarca, a Merkur će ući u vaš znak. Pokrenućete nove pregovore, a vaš nastup će delovati upečatljivo na drugu stranu koja će biti zainteresovana za vaše predloge i uslove. Vaša veština održavanja sastanaka i prezentacija će vam doneti dobitke. Vaše organizacione sposobnosti, inteligencija, snalažljivost i radno iskustvo doneće vam uspon u karijeri. Mars će 11. novembra praviti kvadrat sa Saturnom, što će prouzrokovati sukob sa nadređenima i kašnjenje u rokovima. Imaćete gubitke i štetu.
Trigon Sunca sa Neptunom će vam 12. novembra doneti uspeh u menadžmentu i kreativnim projektima, kao i ako se bavite dizajnom, zabavom, ugostiteljstvom ili prosvetom. S druge strane opozicija Marsa sa Uranom 17. novembra će vas činiti skloni nepromišljenim potezima i otvorenim sukobima sa autoritetima, što bi moglo dovesti do skandala u javnosti i loše se odraziti na vaš ugled i položaj. Delimično pomračenje Meseca u znaku Bika dovešće do velikih smetnji u partnerskim poslovima. Sunce i Merkur će u trećoj dekadi novembra ući u znak Strelca i pružiće vam se mogućnosti da poboljšate finansijsko stanje zahvaljujući mudrim i veštim potezima. Važno je da se dobro organizujete i budete istrajni.
Nezaposleni Škorpioni će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima menadžmenta, trgovine, saobraćaja, komunikacija, ekonomskom i finansijskom sektoru.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Opozicija Sunca sa Uranom koji prolazi kroz vaše polje ljubavi u prvoj dekadi novembra vam donosi vam velike napetosti i neslaganja sa voljenom osobom, zato što ćete biti skloni da sebe i svoje potrebe ističete u prvi plan, zanemarujući svog partnera. Ulazak Venere u znak Jarca pokrenuće razgovore o važnim stvarima u cilju rešavanja neslaganja i problema.
Opozicija Marsa sa Uranom, kao delimično pomračenje Meseca u vašem polju ljubavi i partnerstva moglo bi dovesti do raskida odnosa sa partnerom u slučaju da istrajete u svojim stavovima i ne potrudite se da pronađete zajednički prihvatljivo rešenje. Sekstil Venere sa Neptunom će vam krajem meseca dati dobar osećaj za potrebe voljene osobe i rešenje problema.

Ako ste slobodni:

Novembar vam donosi nestabilnu situaciju na polju ljubavi. Bićete skloni nepromišljenom ulasku u avanturu sa osobom koja će se pokazati problematičnom i sa kojom nećete pronaći ono što očekujete, već će vam priređivati nesuglasice, svađe i neprijatne situacije. Raskinućete tu vezu ali će vas bivši partner proganjati i pokušavati da vas navede da se vratite. Vi sami ćete se u nekim situacijama ponašati ekscentrično, posebno u pokušaju da privučete jednu osobu koja vam se sviđa.
Stariji Škorpioni će biti nestalni u pokušajima da privuku pažnju osobi sa kojom žele da se emotivno zbliže. Kada uspete da uspostavite komunikaciju, povući ćete se, da biste nenadano pokazali osećanja. Tako ćete zbuniti vašu simpatiju.

Zdravlje:

Kvadrat Marsa koji vlada vašim poljem zdravlja sa Saturnom i opozicija sa Uranom doneće vam pad imuniteta i osetljivo zdravlje tokom novembra. Bićete skloni povredama, lomovima, bakterijskim i virusnim infekcijama. Bićete osetljivi na stres, što će dovoditi do psihosomatskih smetnji. Moguće su urološke tegobe, glavobolja i bol u kostima. Više odmarajte.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje su u osnovi bazne kako bi vaš organizam mogao da postigne neophodnu ravnotežu. Od povrća uzimajte rukolu, šparglu, grašak, brokoli, šargarepu, peršun, kelerabu i beli luk. Od voća jedite mandarine, grejpfrut, ananas i jabuke. Pijte biljne čajeve i sok od limuna. Potreban vam je magnezijum i E vitamin.

Srećni brojevi:

6, 13, 18, 21, 25


strelacSTRIJELAC

Posao:

Dragi Strelčevi,
Merkur će 1. novembra praviti trigon sa Jupiterom i bićete u mogućnosti da uspešno nastavite i zaključite pregovore koje obavljate uz tajnosti, a koji se tiču projekta koji bi vam mogao doneti veliki profit. Merkur će praviti kvadrat sa Plutonom, što će vam doneti nedostatak sredstava da taj projekat pokrenete u vreme kada ste planirali. Nije povoljno vreme za nove i velike investicije. Opozicija Sunca sa Uranom vam donosi spletke i probleme na poslu sa nadređenima i sa radnim kolegama ali i saradnicima. Venera će 5. novembra ući u znak Jarca i uspećete da nabavite sredstva za pokretanje tek dogovorenog projekta i za nastavak aktuelnih radnih zadataka. Odgovorno i pažljivo ćete rukovati novcem. Merkur će ući u znak Škorpiona i omogućiće vam da se zaštitite od nedobronamernih osoba i učvrstite radne pozicije i status. Započećete nove tajne pregovore i ostvarićete uspeh ako se bavite zdravstvom, obezbeđenjem ili radite u unutrašnjim poslovima. Mars će 11. novembra praviti kvadrat sa Saturnom i doći će do zastoja jer će vaše planove stopirati neko ko je iznad vas.
Kvadrat Sunca sa Jupiterom 15. novembra će vam naneti gubitke zbog neslaganja sa nadređenima oko načina obavljanja planiranih obaveza. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite modernim tehnologijama, saobraćajem i komunikacijama. Mars će 17. novembra praviti opoziciju sa Uranom, što će dovesti do neočekivanog prekida projekta koji ste nedavno pokrenuli, a to će dovesti u pitanje vaš dalji ostanak na aktuelnom poslu. Ovo će još više naglasiti pomračenje Meseca u znaku Bika. Sunce i Merkur će ući u vaš znak u trećoj dekadi novembra i omogućiće vam da započnete nove projekte, čak i da pokrenete sopstveni biznis. Trigon Marsa sa Neptunom će vam pomoći da sve važne obaveze obavite u predviđenom roku.
Nezaposleni Strelčevi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima menadžmenta, kao i da pokrenu sopstveni posao ako su to imali u planu. Vaše rukovodeće sposobnosti će biti tražene.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Trigon Merkura sa Jupiterom na početku novembra će poboljšati vašu komunikaciju sa partnerom. Vodićete razgovore o novim zajedničkim planovima, dobro ćete se slagati i poštovati dogovoreno. Ulazak Merkura u znak Škorpiona 5. novembra će vas činiti spremnim da se poverite partneru ui vezi onoga što vas brine. Dobićete podršku i razumevanje.
Trigon Merkura sa Neptunom u drugoj polovini novembra doneće vam skladne trenutke sa članovima porodice. Imaćete dobar osećaj za potrebe voljene osobe i vaših najbližih i pružaćete im više pažnje nego obično. Ulazak Merkura u vaš znak u trećoj dekadi meseca doneće vam više prijatnih trenutaka uz voljenu osobu i poboljšaće poverenje u vašem odnosu.

Ako ste slobodni:

Početkom novembra ćete preko jednog prijatelja upoznati osobu koja će vas snažno privući svojim izgledom. Delovaće vam izazovno i potrudićete se da se bolje upoznate. Pri tome ćete saznati da vaša nova simpatija nie slobodna ali kako će privlačnost biti obostrana, upustićete se u tajnu vezu i intimne odnose. Više od toga vam neće biti potrebno jer ćete shvatiti da se u drugim stvarima ne slažete tako dobro. Krajem meseca će vam neko novi pružiti pažnju i zainteresovati vas.
Nešto stariji Strelci će početkom novembra postati intimni sa osobom koja ih duže vreme privlači ali će uslov te osobe biti da to drže u tajnosti. Kako će vaša veza krenuti dobrim tokom, krajem meseca ćete se dogovoriti da ostanete zajedno.

Zdravlje:

Sunce, Merkur i Mars će u novembru praviti opoziciju sa Uranom koji prolazi kroz vaše polje zdravlja, što vam donosi pad imuniteta i činiće vas sklonim upalama, kardiovaskularnim i urološkim smetnjama. Neophodno je da preduzmete preventivne mere kako biste izbegli ozbiljnije tegobe. Bićete osetljivi na stres, što će izazivati psihosomatske smetnje.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su lake za probavu i koje sadrže vitamine i antioksidanse. Od povrća jedite beli luk, spanać, brokoli, pasulj, krompir i kupus. Od voća uzimajte suvo grožđe, šljive, nar, avokado, pomorandže, grejpfrut, kivi i banane. Orasi, lešnik, badem i tofu sir uzimejte često. Pijte zeleni čaj. Potreban vam je magnezijum.

Srećni brojevi:

7, 15, 18, 21, 24


jaracJARAC

Posao:

Dragi Jarčevi,
Merkur će 1. novembra praviti trigon sa Jupiterom i doneće vam veliku zaradu kroz vešte i mudre poteze. Osim toga, moguć je i napredak u karijeri. S druge strane, kvadrat Merkura sa Plutonom će vas činiti sklonim pogrešnim odlukama koje bi mogle da nanesu štetu vašem ugledu. Opozicija Sunca sa Uranom donosi vam neočekivani prekid jedne saradnje koja će dovesti do izostanka podrške za razvoj jednog kreativnog projekta. Venera će 5. novembra ući u vaš znak i usmeriće vas ka nastojanjima da vaše radne kvalitete promovišete intenzivnije, da se istaknete u izgrađivanju korisnih i dobitnih poslovnih odnosa, a bićete uspešni u svemu gde vaš osećaj za lepotu i formu može da dođe do izražaja. Merkur će ući u znak Škorpiona i bićete u mogućnosti da ostvarite nove saradničke odnose koji će se pokazati profitabilnim. Bićete dobro organizovani u svakoj vrsti timskog rada. Mars će 11. novembra praviti kvadrat sa Saturnom i doći će do zastoja i nedostatka sredstava za razvoj jednog grupnog projekta, što će vam naneti gubitke i dovesti do neslaganja sa saradnicima.
Sekstil Sunca sa Plutonom u drugoj dekadi novembra će vam omogućiti da veštim potezima izađete iz teškoća i nastavite radne zadatke koji su povezani saradnjom i grupnim radom. S druge strane ćete zbog opozicije Marsa sa Uranom prekinuti saradnju sa pojedincima i preduzećima sa kojima ste u sukobu interesa i koji vam najviše prave štetu i smetnje. Trigon Venere sa Uranom omogućiće vam razradu plodnih ideja i uspeh u kreativnom projektima, oblastima dizajna i IT industrije. Sunce i Merkur će u trećoj dekadi novembra ući u znak Strelca i započećete nove tajne pregovore. Ostvarićete uspeh ako se bavite zdravstvom i imaćete dobar osećaj kako da postignete uspeh u pregovorima, planiranju i organizaciji.
Nezaposleni Jarčevi će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima IT industrije, saobraćaja, komunikacije, trgovine i dizajna. Honorarni poslovi vam mogu doneti dobru zaradu.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Vaš partner će vam pružati iskrene emocije i više pažnje. To će doprineti stabilnosti vaše emotivne veze i nalaženju novih zajedničkih interesovanja. Odgovornije ćete pristupati voljenoj osobi i nastojaćete da ispunjavate vaša obećanja. Imaćete i dobar osećaj za potrebe vašeg partnera. Zauzvrat će vaš partner da vam ispuni jednu želju, što će pojačati vašu bliskost.
Druga polovina novembra će vam doneti neočekivana neslaganja oko društvenih aktivnosti, izlazaka i zabave. Vaš partner će želeti da isprobate nova mesta za izlazak i da upoznajete nove ljude ali ćete vi insistirati na već ustaljenim mestima i zajedničkim prijateljima jer nećete biti spremni za promene. Uspećete da nađete zajednički prihvatljivo rešenje.

Ako ste slobodni:

Novembar će biti prilično nezahvalan za ulazak u novu emotivnu vezu i druženje. Sa prijateljima se nećete moći složiti oko zajedničkih izlazaka i zabave jer ćete imati različite predloge i ideje. Svako će vući na svoju stranu. Upoznaćete više osoba koje će vas privući ali osim prilike da uđete u prolaznu avanturu, nešto više od toga nećete uspeti da postignete. Lako ćete ulaziti u sukobe, neslaganja, polemike i vaša osećanja će biti nestabilna. Krajem meseca će doći do poboljšanja.
Nešto stariji Jarčevi će biti na korak da započnu vezu sa osobom koja im se dopada i sa kojom se duže vreme viđaju. Odjednom ćete se razočarati i odustati jer ćete naići na razlike između vas i vaše simpatije koje niste ranije primećivali.

Zdravlje:

Prva polovina novembra će vam doneti pojačanu osetljivost na stresne okolnosti i to će da izaziva psihosomatske smetnje. Bićete osetljivi i na nagle promene vremena, što će dovoditi do pojačanog umora i glavobolje. U drugoj polovini novembra će vam biti osetljivo grlo i urinarni trakt, gde može doći do upale. Krvni pritisak će vam biti promenljiv.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su srednje kalorične i lake za probavu. Od povrća pripremajte čorbe sa mešanim povrćem i dodatkom pilećeg mesa. Jedite grašak, kelj, kiseli kupus, soju, cveklu i krompir. Pileće i ćureće meso, kao i ribu pripremajte više puta nedeljno. Od voća jedite jabuke, ananas, suvo grožđe i smokve. Izbegavajte slatkiše.

Srećni brojevi:

3, 8, 12, 17, 22


vodolijaVODOLIJA

Posao:

Drage Vodolije,
Merkur će 1. novembra praviti trigon sa Jupiterom i doneće vam finansijsku i stručnu podršku za razvoj važnog projekta čiji ste vi idejni tvorac i koji bi mogao da vam poboljša status u poslu. Razradićete nove načine poslovanja, što će vam doneti dobitke. Izbegavajte poslovanje sa sumnjivim osobama jer bi vam to moglo naneti štetu. Opozicija Sunca sa Uranom dovešće do neslaganja sa nadređenima oko nabavke novih radnih sredstava i promena u načinu rada, koje će oni stopirati, a to će vas znatno usporiti u obavljanju radnih zadataka. Venera će 5. novembra ući u znak Jarca i omogućiće vam da započnete sa pripremama za jedan veliki i ozbiljan projekat koji će zahtevati vaše potpuno angažovanje. Većinu vremena ćete biti povučeni i van očiju javnosti, a deo svog posla ćete raditi i od kuće. Pripreme ćete obavljati u tajnosti. Merkur će ući u znak Škorpiona i doneće vam mogućnost da napredujete u karijeri zahvaljujući stručnim sposobnostima. Mars će 11. novembra praviti kvadrat sa Saturnom, što će vam doneti zastoje i štetu zbog sukoba sa nadređenim osobama.
Sunce će 15. novembra praviti kvadrat sa Jupiterom i doneće vam finansijske teškoće zbog pogrešnih procena u ranijim investicijama. Mars će praviti opoziciju sa Uranom i onemogućiće vam da jedan važan projekat dovršite u predviđenom roku zbog iznenadnih zahteva naručioca koji zahtevaju izmene koje nisu bile ranije dogovorene. Ako ne budete mogli da se dogovorite oko tih izmena, projekat bi mogao da propadne i da vam napravi velike gubitke. Kompromis je neophodan. Sunce i Merkur će u trećoj dekadi novembra ući u znak Strelca i omogućiće vam da započnete novu saradnju sa jednom osobom na visokom položaju, kao i da ostvarite više uspeha u timskom radu. Imaćete uspeha u trgovini i menadžmentu.
Nezaposlene Vodolije će biti u mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima transporta, turizma, prosvete, usluga, menadžmenta, industrije i građevinarstva.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Sunce će u prvoj polovini novembra praviti opoziciju sa Uranom zbog čega ćete biti preopterećeni poslovnim obavezama i nećete imati vremena za voljenu osobu i porodicu. To će prouzrokovati neočekivane nesuglasice sa najbližima koje ćete moći da rešite samo pristankom na njihove uslove. Uspećete da se uskladite jer ćete imati dobar osećaj za potrebe partnera.
Sunce će u drugoj polovini novembra praviti kvadrat sa Jupiterom i doneće vam neslaganja sa partnerom oko društvenih aktivnosti i zajedničkih ciljeva. Ulaskom Sunca u znak Strelca pružiće vam se mogućnosti da se oko svega dogovorite i jedno drugom prilagodite. To će vam omogućiti da imate više vremena za zajedničke trenutke, zabavu, planove i druženje.

Ako ste slobodni:

Nailazićete na neočekivane stresne situacije u društvenom životu koje će dovoditi do sukoba ili prekida bar jednog prijateljstva. Saznaćete na neprijatan način da se neko od vaših prijatelja tajno viđa i ima intimne odnose sa osobom koja vam se duže vreme dopada i sa kojom pokušavate da se zbližite. U drugoj polovini novembra ćete upoznati nove osobe, započeti novo prijateljstvo ali i početi da se viđate sa osobom koja će vam pokazati da joj se dopadate. Veza je moguća.
Nešto starije Vodolije će naglo izgubiti interesovanje za osobu koja ih je jedno vreme privlačila. U trećoj dekadi novembra ćete upoznati nekog s kim ćete moći da delite zajednička interesovanja i da imate slobodnu emotivnu vezu sa intimom.

Zdravlje:

Prva polovina novembra vam donosi pojačanu osetljivost na stresne okolnosti, što će od vas zahtevati da nađete vreme za svakodnevnu psihofizičku relaksaciju. Bićete podložni urološkim upalama. Druga polovina novembra vam donosi nešto bolje i stabilnije zdravlje ali ćete i dalje biti osetljivi na prehladu i virusne infekcije, pa preduzmite preventivne mere.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži hranu koja je većinom biljnog porekla. Od povrća jedite papriku, kupus, celer, raštiku, patlidžan, grašak i kelj. Od voća će vam odgovarati jabuke, banane, kivi, pomorandže, kao i sušeno voće kao što su smokve, grožđe, brusnice i šljive. Jedite češće morsku ribu. Prijaće vam orasi i kikiriki. Izbegavajte mesne delikatese.

Srećni brojevi:

5, 9, 14, 17, 23


ribaRIBE

Posao:

Drage Ribe,
Merkur će 1. novembra praviti trigon sa Jupiterom i omogućiće vam da ostvarite bolji platni promet u odnosu na raniji period, što će vam doneti novac koji ćete moći da ostavite po strani za tajne fondove. Kvadrat Merkura sa Plutonom izazvaće sukobe sa pojedinim saradnicima u vezi zajedničke zarade. Otkrićete kako vas neki vaši saradnici potkradaju. Opozicija Sunca sa Uranom dovešće do prekida u pregovorima oko novih projekata, koje će stopirati vaši nadređeni, zbog čega ćete ući u sukob sa njima. Venera će 5. novembra ući u znak Jarca i doneće vam povoljne mogućnosti za započinjanje saradnje koja će se pokazati stabilnom u budućnosti i koja će vam na duži rok donositi obostranu korist i dobitke. Merkur će ući u znak Škorpiona i usmeriće vas da se posvetite poboljšanju vaših stručnih i radnih sposobnosti trako što ćete pohađati kurseve i seminare u vezi novih i modernih metoda rada. Tako ćete dobiti viši stepen stručne specijalizacije. Mars će 11. novembra praviti kvadrat sa Saturnom, zbog čega će izostati podrška koju očekujete i bićete suočeni sa spletkama.
Mars će 17 novembra praviti opoziciju sa Uranom i doneće vam prekid pregovora koje ste ranije pokrenuli jer nećete moći da se uskladite u vezi zajedničkih interesa. Na ozbiljne teškoće ćete nailaziti ako se bavite saobraćajem i transportom. Moguće su saobraćajne nezgode ili kvar na vozilima. Teškoće vas očekuju i ako se bavite međunarodnom trgovinom i komunikacijama. Mogući su gubici. Sunce i Merkur ulaze u znak Strelca i vaše polje karijere u trećoj dekadi novembra, što će vam otvoriti povoljne mogućnosti za pokretanje novih projekata. Nadređeni će vam ukazati poverenje i poveriće vam više odgovornosti i rukovođenje jednim projektom. Imaćete teškoća oko organizovanja svega što je neophodno.
Nezaposlene Ribe će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima dizajna, ekonomije, zdravstva, uslužnih poslova, arhitekture i građevinarstva.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Trigon Merkura sa Jupiterom na početku novembra omogućiće vam da poboljšate komunikaciju sa voljenom osobom i da imate više vremena za intimne trenutke udvoje. Jedno drugome ćete poveriti neke tajne koje će uticati na učvršćivanje vašeg poverenja i jedno drugom ćete biti od velikog oslonca. Vaši predlozi za zajedničku zabavu će odgovarati partneru.
Opozicija Merkura sa Uranom 13. novembra dovešće do iznenadnih prepirki između vas i voljene osobe zbog suprotnih stavova i mišljenja o tome šta vam je potrebno da bi vaša veza bila dinamičnija i kako biste izbegli dosadu. Ulaskom Merkura u znak Strelca ćete se usaglasiti i počećete da planirate nove zajedničke ciljeve. Imaćete kvalitetne razgovore.

Ako ste slobodni:

Na samom početku novembra ćete postati intimni sa osobom koju ste nedavno upoznali, a koja vas neodoljivo privlači. Vaša nova simpatija doneće vam nova iskustva u odnosu i pokrenuće u vama duboka osećanja. Počećete da se emotivno otvarate i poveravate vašem partneru i nešto što niste do sada nikome ispričali o vama. Vaš partner će vas razumeti i podržaće vas tamo gde vam to bude potrebno. Otkrićete da imate mnogo zajedničkog. Vaša veza može da bude ozbiljna.
Nešto starije Ribe će upoznati osobu sa kojom će imati mnoštvo zajedničkih tema. Vrlo brzo će se pojaviti i obostrana osećanja. Kako ćete imati osećaj da se poznajete već dugo i da ste srodne duše, lako ćete i brzo započeti skladnu vezu.

Zdravlje:

Opozicija Sunca sa Uranom u prvoj dekadi novembra će vas činiti osetljivim na prehladu. Moguće su disajne smetnje, variranje krvnog pritiska i bićete pojačano osetljivi na stres. Potrebno vam je više odmora i psihofizička relaksacija. U drugoj polovini novembra će vaš imunitet biti jači i imaćete više energije. Zdravlje će vam biti mnogo bolje.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje su bogate vlaknima. To su čia i lanene semenke, artičoka i kuvani kukuruz. Od povrća jedite pasulj i grašak. Zobene žitarice uzimajte uz svaki obrok. Od voća jedite jabuke i suve šljive, a od povrća brokoli. Badem i crna čokolada su vam odlični za dodatak ishrani. Uzimajte C i D vitamin i magnezijum.

Srećni brojevi:

2, 7, 10, 16, 24


Mjesečni horoskop za novembar 2021. pripremio astrolog Igor Pavluković za MesecniHoroskop.com! Strogo je zabranjeno preuzimanje mjesečnog horoskopa bez navođenja i linkovanja izvora!