Mjesečni horoskop za SEPTEMBAR 2014.

Mjesečni horoskop za septembar

Pogledajte najdetaljniji mjesečni horoskop za mjesec juli koji vam je pripremila astrolog Darka Cvetković!

Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN

POSAO: Odlučnost i upornost tokom ovog perioda neće nedostajati ovom sazviježđu. Imate jaku snagu i volju a tu će vam i pomoći osobe koji imaju bar slične osobine kao i Vi a to su prije svega vama opozitna Vaga i Jarac koji je jako dobar za poslovnu komunikaciju. Dobar period od druge polovine mjeseca gdje ćete imati pomoć od osoba od kojih se najmanje nadate. Vjerovatno je to neko ko je uticajan. Dobar poslovni odnos sa vatrenim i zemljanim znakovima. Posebno pojačana energija novca od 23. Septembra.
LJUBAV: Mogućnost da obnovite tajnu vezu nije problem za vas tokom ovog mjeseca. Slobodni Ovnovi će imati uspiješan period posebno kada upoznaju jednu ambicioznu i energičnu osobu poput njih samih. I muški i ženski pripadnici ovog sazviježđa biće u prilici da urade nešto posebno na emotivnom polju a to je svakako tajna za sve nas. Ovnovi u braku ili dužoj vezi imaju zadatak da naprave kompromis sa partnerom kako bi bili srećni ovog mjeseca. Moraće da naprave mnoge ustupke partneru.
ZDRAVLJE: Treba obratiti pažnju na grlo jer zna da bude osjetljivo u toku ovog mjeseca.


bikBIK

POSAO: Sada je šansa da se stabilizujete i da počnete da razmišljate o novim planovima za naredni period. Imaćete veliku podršku zemljanih znakova, mada bi i neka Vodolija mogla da se tu umiješa, da pokrene tu vašu uspavanu kreativnost. Novac se predviđa za kraj mjeseca ali poznavajući energiju Bika to ne može da bude i ranije, jer Bik uvijek ima zalihe. Važno je da sarađujete sa osobama koje su vezane za inostranstvo.
LJUBAV: Vi ste zemljani znak ali zbog svoje pomalo spore prirode volite da imate pored sebe često osobe mnogo vjetropiraste i brže od vas samih. Jedna osoba u znaku Blizanaca će vam pomoći da se stabilizujete i pronađete svoj put ljubavi. Ovo bi moglo da bude interesantno i pokreće jednu zaista veliku i snažnu energiju koja ima priliku da donese rezultat jake i uspiješne veze tokom mjeseca, pa i u budućnosti dalje. Bikovi u braku ili vezi imaju šansu da se stabilizuju, tokom kraja mjeseca. Veza i komunikacija mogu biti loši ali pomoć prijatelja i savjet jednog Ovna može biti od velike koristi za vašu zajednicu.
ZDRAVLJE: Imunitet oslabljen. Više vitamina unosite u organizam.


blizanciBLIZANCI

POSAO: Za sada samo veliki planovi, ideje. Morate da se stabilizujete kako biste bili u prilici da tu svoju zamisao ispratite na realnom nivou. Potrebni su vam saradnici kako biste pokrenuli posao. Ne možete sami ovoga puta, već ćete uraditi jednu veliku organizaciju posla i pokrenuti sve oko sebe. Početak mjeseca će biti otežan ali kako ide kraj tako ćete i Vi ići naprijed i novac stiže sve brže i u većoj količini. Trebalo bi da sarađujete sa osobama koje su vezane za istok jer vam tamo leži veliki uspijeh i sve će da bude bolje ukoliko prihvatite nov talas saradnje

LJUBAV: Blizanci u braku ili vezi mogu pokazati izvjesni problem u komunikaciji sa partnerom. Zapravo to se dešava i mjesec dana unazad ali sada je potrebno da budete uz partnera i date podršku jedan drugom. Sigurno je da ćete praznike provesti negdje van mjesta stanovanja a cijeo mjesec može da vam bude u mnogo boljem raspoloženju i većoj ljubavi od one na koju ste naučili. Slobodni Blizanci imaju šansu da upoznaju novu ljubav u svom okruženju ili je već to poznanstvo zaživjelo, sada kao prijatelji mogu polako da razmišljaju o vezi i ljubavnoj energiji.

ZDRAVLJE: Blizanci su skloni lakoj i brzoj prehladi.


rakRAK

POSAO: Vi ste sada na velikoj prekretnici i može se reći da ćete imati jako puno posla i obaveza kada je privatan biznis u pitanju. Nikako ne mijenjajte kurs, već zapnite da završite sve što vam je zaostalo u prošloj godini i što imate još ,,repove,, koje morate da posječete. Ženska osoba će vam u ovom trenutku pomoći da mnogo toga organizujete i popravite budžet. Posao vam se otvara tokom mjeseca. Imaćete vrlo zanimljiv put koji će vam otvoriti nove vidike, nove ideje i ne samo to, bićete u prilici da planirate posao po šest mjeseci unaprijed.U svakom slučaju zanimljiv mjesec za vaše sazviježđe a novac već pristiže…

LJUBAV: Dobar period za ljubav, posebno za one koji su slobodni i one koji su usamljeni. Ljubav se dešava upravo na poslu i tu možete da računate da ćete zaista biti u prilici da sretnete osobu koja vam može pružiti mnogo lijepih i romantičnih trenutaka. Dopustite osobi preko puta vas da vas iznenadi ili možda pozove na kraći put. Za Raka u braku ili vezi stanje na emotivnom nebu se poboljšava.

ZDRAVLJE: Treba da vodite računa o svom tijelu, tjelesnoj težini i ujedno raspoloženju.


lavLAV

POSAO: Samo posao u inostranstvu u ovom mjesecu može da vam pomogne. Ili ste možda planirali da idete dalje od mjesta stanovanja i da budete u novoj poslovnoj ponudi. Pravi je trenutak da zaradite veći novac. Imate dobre aspekte da radite, kako biste pokrenuli tokom proljeća svoj privatan biznis. Septembar je mjesec kada dobijate nove saradnike, osobe sa kojima možete da ostvarite san o velikom privatnom poslu. Osobe Ovan i Jarac su idealne za vas i treba negdje da slijedite njihovu intuiciju i njihovu strategiju poslovnosti kako biste uspeli u svojim idejama.

LJUBAV: Želite više, želite sve. To će vam se i ostvariti. Početak mjeseca je nekako okidač i za sve one koji su sami, usamljeni i koji traže svoju pravu takoreći idealnu ljubav. Nema više bola i patnje za vas. Prava osoba dolazi na vaša vrata. Spustite loptu, ego, vidjećete, sve će teći kao rijeka. Za one koji su u braku ili vezi može pomalo biti mjesec razdvojenosti. Vaš posao čini da budete hladni ili ne dovoljno bliski i otvoreni. Potrebno vam je da provodite vrijeme sa partnerom mnogo više kako biste popravili situaciju. Pred kraj mjeseca stepen bliskosti raste.

ZDRAVLJE: Čuvajte donji dio tijela.


djevicaDJEVICA

POSAO: Sigurno postoji nešto dobro u ovom periodu. Sunce u znaku pravi dobar aspekat u odnosu na tranzitni Mars. To daje mogućnost da se konačno poslovno pokrente i budete negdje u centru pažnje i konačno nešto dobro iskrsne za vas. Ovdje se jasno vidi da ćete biti u prilici da mijenjate postojeće stanje, tačnije da mijenjate radno mjesto. Konačno. Bićete pokrenutni na pravi način i to je ono što vi volite. Dobra saradnja sa vodenim i zemljanim znakovima.

LJUBAV: Desiće vam se zanimljiv susret. Ovo je neko iz prošlosti. Čekali ste previše dugo. Čekanje će se isplatiti. Osoba o kojoj mislite već duži period biće sa vama tokom januara.Vjerovatno je to put u novu vezu, novu ljubav. Možete očekivati da to preraste u nešto ozbiljnije možda čak i brak ali ne još uvijek zvanično.Vi ste oprezna Djevica i to vas čini analitičnom osobom a samim tim ne ulijećete tek tako u zajednicu a da sve ne provjerite. Djevice u braku ili vezi mogu imati manje neraspoloženje i udaljavanje sa partnerom ali se situacija popravlja već tokom poslednje nedelje mjeseca.

ZDRAVLJE: Neraspoloženje s vremena na vrijeme.


vagaVAGA

POSAO: Dobar period za sve Vage koje žele da naprijeduju ili pokažu svoj talenat. Imaćete priliku da otputujete u inostranstvo i tamo napravite jako dobar posao koji vam može biti ,,kamen temeljac,,.Vaša hrabrost i entuzijazam su zaista toliko veliki da možete da pomjerite brda i planine.Vage koje nisu zaposlene, evo planetarne pomoći i to će sigurno biti ono što se očekuje. Treba da sarađujete sa osobama iz vašeg kvaliteta, tačnije iz kardinalnog kvaliteta znaka, Ovan, Jarac, Rak, Vaga ili sa osobama u znaku Lava.

LJUBAV: Potrebna vam je stalna podrška partnera a često osjećate da ste bez toga. Ako iko može da ima taj osjećaj onda će to sigurno da ima jedna Vaga. Po aspektu možete da računate na nepovjerenje partnera ali morate da se stabilizujete kako biste držali i dalje sve u svojim rukama. Posebno Vage u braku ili vezi moraju biti obazrive u komunikaciji sa partnerom jer će jedino tako moći da poprave odnose. Za one koji su sami to će uskoro biti davna prošlost jer vam se na putovanju smiješi nova ljubav.

ZDRAVLJE: Obratite pažnju na način ishrane. Ovo je period kada su Vage naklonjene najlakšem i najbržem gojenju.


skorpijaŠKORPIJA

POSAO: Dosta dobar mjesec za one koji žele da započnu nešto novo ili da se upuste u novu poslovnu avanturu sa osobama iz vatrenog sazviježđa. Morate da budete oprezni. Vi privlačite novac kao i on vas ali vaši partneri znaju da ponekad budu nestabilni ili nemaju jasne ciljeve. Važno je da slušate svoju intuiciju i to će biti pravi pogodak za vaš poslovni uspijeh. Pokušajte da sarađujete sa Djevicom ili osobom iz znaka Jarac.

LJUBAV: Veoma ste skloni tajnim vezama, posebno važi za one koji su već u braku ili dužoj zajednici. Sklonost ka strastima i zaljubljenosti vas ,,kida,, i nikako ne možete da se zaustavite. Treba da imate pored sebe s vremena na vrijeme prave prijatelje koji su uz vas kako bi otvorili oči ili vas usmjerili da ne ostanete ,,slijepi kod očiju,,. Za one koji nisu u vezi, šansa da se stanje popravi sa novim poznanstvom, vjerovatno je to posao ili put koji ima veze sa poslom.. Imaćete veoma zanimljiv i dinamičan mjesec kada su emotivna dešavanja aspektovana.

ZDRAVLJE: Osjetljivo polje na koje uvijek reagujete. Česte upale. To može biti povezano sa urogenitalnim ili respiratornim traktom.


strelacSTRIJELAC

POSAO: Strelac kao i uvijek sija na polju poslovnih događanja. Veza sa inostranstvom se pojačava a to je dobro. Komunikaciju koju Vi imate sa drugima to možemo nazvati savršenim, jer ste u prilici da dobijete zaštitu sa neba i da napravite posao stoljeća.Vi jednostavno imate sreće.Oni Strelčevi koji su nezaposleni imaće podršku jednog Bika ili Blizanca koji može da pomognu i budu pokretači dobrog poslovnog projekta.
LJUBAV: Strelčevi u braku ili vezi skloni su svađama i stalnoj raspravi. Zapravo to i jeste negdje priroda ovog znaka. Svako ko je u braku sa Strelcem mora da očekuje stav profesora koji svog učenika uvijek podsjeća na greške. Pokušajte da nađete sredinu. Da ne upadate u vatru, mada Strelac to voli ili da prihvatite i ponekad taj savijet koji on toliko želi vama da pokloni. Slobodni Strelčevi imaće nekoliko poznanstava tokom mjeseca ali ništa značajno da ih zadrži ili da se zaljube i zadrže u toj vezi.
ZDRAVLJE: Problem možete imati sa srcem ili ćete osjećati bol u grudima.


jaracJARAC

POSAO: Ovo je jedinstven period za sve Jarčeve. Sada je taj trenutak kada treba da radite i uložite svo svoje znanje i svu energiju. Budite spremni da će vam se polako otvarati vrata ,,raja,, iako je to prejaka riječ za jednog zatvorenog, hladnog i nadasve tvrdoglavog Jarca. Prihvatićete ponudu osoba iz vodenog sazviježđa a vas čeka put u inostranstvo sa jednim Rakom sa kojim ćete dugo da radite i gradite biznis ko još nije nikada poslovao. Ribe i Škorpija imaju magnetsku privlačnost za vas i može se reći da će vas pokrenuti ili ubijediti u neki novi projekat, posao u koji i ne biste vjerovali da može da vam bude od koristi u budućnosti.

LJUBAV: Za vas je dobar period sa jednom Vagom ili Vodolijom koja bi mogla da vam promijeni raspoloženje. Mada Vi uvijek imate čvrst stav i tražite osobu koja je stabilna, sada ćete morate da prihvatite opuštenost Vage jer jedino ona može da vam donese sreću u ljubavi. Jarčevi koji imaju tajnu vezu bi trebalo da to prekinu jer je mogućnost za otkrivanje velika pa samim tim i rejting jedne ličnosti opada. Jarčevi u vezi ili braku treba da razmišljaju o prinovi.

ZDRAVLJE: Osjetljivost na prehlade, upale. Potrebno više vitamina.


vodolijaVODOLIJA

POSAO: Ovo je mjesec kada svako ko je rođen u ovom sazviježđu ima novu ideju i plan.Uglavnom posao ne mora da bude stresan niti da ga mijenjate ali morate da nešto u okviru njega promijenite. Vaši prijatelji i saradnici su ovoga puta na vašoj strani tako ćete biti u prilici da se stabilizujete i pokrenete. Novac će vam dolaziti nekim novim ili moglo bi se reći čudnim putem. Stoga gledajte da budete stabilni i da uložite u prave stvari. Posebno će vam druga polovina mjeseca biti interesantna jer će vam se pojaviti osoba koja će ponuditi nešto novo da radite a vi ćete naravno prihvatiti jer jedino tako možete da pobijedite svoj unutrašnji nemir koji je stalno prisutan kada je posao u pitanju.

LJUBAV: Ovo je period stabilnosti za sve one koji su u braku ili vezi. Vi volite napetost jer vas stres zapravo i pokreće. Ali intuicija i vizija ovog znaka zna da prepozna situaciju. Ljubavi će biti i nema straha za nešto drugo. Slobodne Vodolije kojih ima u većini, potrudiće se da preokrenu situaciju na bolje a posle desetog u mjesecu mogu očekivati zanimljivo poznanstvo sa osobom koja se bavi edukacijom drugih. Dobar odnos sa vatrenim znakovima.

ZDRAVLJE: Treba da obratite pažnju na kičmu. Možete osjećati tokom mjeseca premor.


ribaRIBE

POSAO: Vrijeme je da promijenite posao.Vjerovatno da to što ste do sada radili nije dalo neke rezultate tako da ćete uspjeti da se afirmišete kroz nešto što je kreativno. Zapravo vaš znak Ribe i najbolje funkcioniše kada je imaginacija i iluzija dominantna. Tada ste najprivlačniji, intrigantni i drugi žude za vama. Treba svoje talente da iskoristite. Druga polovina mjeseca povoljna za novac. Za one koji su nezaposleni imaće priliku da se okrenu prijateljima i pomoći istih koji će sigurno da ih upute na pravo mesto.

LJUBAV: Dobar period za ljubav.Nekako doba stabilnosti. Vama odgovaraju osobe iz vatrenog i zemljanog elementa. Možda ćete sa Jarcem ući u ozbiljnu vezu ako ste sami, ako niste a sreli ste se onda je to tajna veza koja realno neće da traje dugo, suviše su jake emocije, da bi bila tajna. Ili ste upoznali Škorpiju koja ni za trenutak ne želi da čuje za tajnu vezu. U svakom slučaju lijep period i pun dinamike za ponekad uspavane Ribe. Inostranstvo vas privlači ali to će biti samo odmor ili kraći put ako ste sa osobom u braku ili dužoj vezi.

ZDRAVLJE: Emotivna preosjetljivost može da ugrozi pojedine organe, posebno rad želuca ili žuč.


Autor mjesečnog horoskopa:

Astrolog Darka Cvetković