Mjesečni horoskop za SEPTEMBAR 2017.

Mjesečni horoskop za septembar 2017.

Pogledajte najdetaljniji mjesečni horoskop za mjesec septembar 2017. koji vam je pripremio naš astrolog Igor Pavluković!

Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN

Posao:

Početkom septembra će vaš vladar Mars praviti trigon sa Uranom, što će vam otvoriti mogućnost da pokrenete realizaciju jedne vaše ideje u vidu novog poslovnog projekta. Kako će Merkur biti retrogradan do 5. u mjesecu, sam početak će malo da se oduži jer će vam trebati više vremena oko organizacije i dogovora sa učesnicima u projektu i saradnicima. Do sredine septembra ćete uspjeti da prevaziđete početne prepreke i zastoje, što će vam donijeti i prve očekivane rezultate i dobitke. Vaš vladar Mars će većim dijelom mjeseca prolaziti kroz vaše polje usluga, pa ćete na tom polju ostvariti najbolje rezultate. Imaćete dobar osjećaj za detalje, a dobro ćete se pokazati i u svim poslovima i zadacima koji su povezani sa statistikom, finansijskim obračunima, tehničkim mjerenjima, organizacijom i ispitivanjem tržišta i potreba klijenata. Poboljšaćete svoj učinak kroz sprovođenje anketa u vašem domenu djelatnosti. To će vam dati bolji uvid kako da predstavite vaše usluge i privučete zainteresovane kupce i korisnike.
Venera koja vlada vašim poljem novca će biti dobro postavljena i praviće dobre aspekte, što će vam olakšati da uvećate saldo na vašem računu i da imate više koristi od investicija. Isplatiće vam se investicije u dugoročne poslove, nekretnine, građevinarstvo i modernu tehnologiju. U drugoj polovini septembra budite pažljivi u vezi bilo čega što vam nije dovoljno poznato u poslu. Čuvajte se spletki konkurencije i osoba koje bi mogle da vam rade iza leđa u cilju da se okoriste na vaš račun. Vaše platežne mogućnosti će biti ograničene, zbog čega je poželjno da ne ulazite u nove investicije i da izbjegavate obimnije troškove. Ako budete slijedili ove savjete, uspjećete da održite stabilno poslovanje i finansijsko stanje.
Nezaposleni Ovnovi će imati koristi od pružanja razne vrste usluga, što im može donijeti siguran posao na određeno vrijeme, a moguće i za stalno.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Veliki dio onoga što ste planirali sa voljenom osobom možete ostvariti tokom septembra. Dobro ćete se razumjeti, oko svega ćete uspjeti da se dogovorite i na svim poljima zajedničkog života ćete sarađivati. Jedno drugome ćete pružati pozitivne podsticaje i podršku. Vaša emotivna veza će biti skladna. Imaćete potrebu za više bliskosti u odnosu.
U drugoj polovini septembra nije preporučljivo da imate tajne, da nešto prećutkujete partneru, jer bi vaš partner to mogao da sazna, što bi izazvalo ozbiljnije nesuglasice. Dobro bi bilo kada biste sa partnerom obavili važne razgovore o onome za šta smatrate da može da ometa vašu emotivnu vezu i da dovede do problema. Tako biste ublažili mogućnost teškoća.
Ako ste slobodni:
Bićete u mogućnosti da osvojite osobu koja vas privlači. Imate provjerene načine da privučete njenu pažnju. Na prvom mjestu ćete zablistati svojim izgledom i pojavom, ličnim nastupom. Nakon toga je važno da ostavite utisak nekog ko je ozbiljan, stabilan i ima jasne životne ciljeve. To sve treba i u praksi da potvrdite jer će osoba u koju ste zaljubljeni lako ustanoviti da li ste ozbiljni ili se samo pravite da jeste. Mogućnost veze na duže staze vam je na dohvat ruke.
Stariji Ovnovi će postati izbirljivi. Mada volite da donosite odluke bez mnogo premišljanja, ovog puta će vam trebati više vremena da se odlučite kojoj ćete osobi prići. Niećete biti zaionteresovani za prolaznu avanturu, već za nešto ozbiljnije.

Zdravlje:

Više pažnje ćete posvetiti svom zdravlju i fizičkoj kondiciji. Započećete novi sistem treninga i vježbi, što ćete razraditi do detalja. Pridržavaćete se tog programa kako bi vam prešao u naviku. Na taj način ćete trenirati ne samo svoje tijelo, već i snagu svoje volje, što će vas činiti efikasnijim u ostvarivanju kako boljeg zdravlja, tako i svih drugih ciljeva u životu.
Ishrana bi trebalo da vam se sastoji od žitarica. Pšenične klice, namirnice od ovsenog i raženog brašna konzumirajte češće. Umanjite unos mesa i mesnih prerađevina, a uvećajte unos mlijeka i mliječnih proizvoda. Pijte više tečnosti, uglavnom vode. Potrebno vam je više B vitamina. Od začina koristite đumbir, kurkumu i biber.

Srećni brojevi:

7, 11, 16, 22, 25


bikBIK

Posao:

Dragi Bikovi,
U prvoj polovini septembra ćete biti u mogućnosti da se bolje organizujete i pripremite za ono što planirate na poslovnom polju. Merkur ulazi u znak Djevice 10. septembra, a kako je ovdje snažan, omogućiće vam da imate više strpljenja sa sitnicama koje zahtjevaju osjećaj za detalje. Nakon što je Merkur izašao iz retrogradnog hoda, ostalo vam je da najpre dovršite zaostale i odložene obaveze prije nego što pokrenete nove projekte, a to ćete uspjeti relativno lako i brzo da obavite. Vaš vladar Venera će sredinom mjeseca da pravi trigon sa Saturnom i sekstil sa Jupiterom. Ova dva povoljna aspekta omogućiće vam da učvrstite vaše pozicije i proširite vašu poslovnu ponudu. Uspjeh vas očekuje ako se bavite industrijskom proizvodnjom, oblastima obrazovanja, računovodstvom i ekonomijom. Kroz saradnju na ovim oblastima ćete takođe imati mogućnosti za bolje poslovanje. U drugoj polovini septembra budite pažljivi u odnosima sa saradnicima jer će se neki od njih pokazati nepouzdanim. Na poslovnom polju ćete nailaziti na promjenljivu i manje stabilnu situaciju.
Merkur koji vlada vašim poljem novca izlazi iz retrogradnog hoda 5. septembra. Sačekajte još neko vrijeme sa novim investicijama. Najbolje bi bilo da sačekate da Merkur napravi konjunkciju sa Marsom 16. septembra, pa da onda započnete sa novim ulaganjima i važnim finansijskim transakcijama. Prije toga se potrudite da riješite veći dio zaostalih dugovanja prema vašim povjeriocima i naplatite sopstvena potraživanja, kako bi ste uspjeli da donekle stabilizujete saldo na vašem računu. 24. i 15. septembra budite posebno pažljivi sa novcem jer Merkur pravi izazovne aspekte sa Neptunom i Saturnom, što vam može nanijeti gubitke u slučaju nepažnje i pogrešnih procjena.
Nezaposleni Bikovi će trebati da ulažu više energije u traženje novog posla. Pratite konkurse i na što više mjesta konkurišite, kako biste bili primjećeni.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Unijećete više dinamike u odnose sa partnerom. Pokazećete inicijativu za više zajedničke zabave, izlazaka i provoda. Bićete u svemu tome praktični i predlagaćete svom partneru samo ono za šta ste sigurni da ga iskreno zanima i što možete da sebi priuštite lako i jednostavno. Vašem partneru je pri tome najvažnija vaša pažnja i želja da unaprijedite vašu vezu.
U drugoj polovini septembra ćete više vremena provoditi sa prijateljima, što vašem partneru neće biti po volji jer neće moći da se uklopi u ono što volite da dijelite sa prijateljima. Zbog toga je važno da nađete način da provodite dovoljno vremena sa partnerom, a da vam ostane vremena i za vaše potrebe i druženje. Tako ćete održati sklad u vašoj vezi.
Ako ste slobodni:
Upoznaćete osobu koja je različita u odnosu na osobe koje vam obično privlače pažnju. Ovo će biti neko ko ima slična interesovanja kao i vi ali ih ispunjava na nesvakidašnji način, zapravo drugačije nego što vi upražnjavate vaša interesovanja. Ova osoba će vas upoznati sa drugačijim pristupima i donijeće vam nova i zanimljiva životna iskustva. Inspirisaće vas svojim iskustvima. Mogućnost da uđete u ozbiljnu vezu sa tom osobom je vrlo vjerovatna.
Stariji Bikovi će zaključiti da je osoba koja im se dopada previše zahtjevna, nakon svega par sati provedenih u njenom društvu. Možda je istina da ste vi u ovom periodu previše ležerni da se potrudite. Biće vam žao ako propustite šansu.

Zdravlje:

Potrebno vam je više odmora, kao i psihofizička relaksacija. Lako ćete se umarati ako se budete bavili nečim što od vas zahtjeva ozbiljnije fizičke ili mentalne napore. Da biste to ublažili potrebno je da bolje organizujete vaše aktivnosti. Ne potcjenujte neophodnost odmora. Radite vrijedno par sati i nakon toga uzmite pola sata odmora pa se vratite obavezama.
Potrebno je da svoju ishranu pojačate mesom i ribom ali je važno da vodite računa o tome da namirnice budu svježe i da ih pripremate kuvane. Izbjegavajte meso sa roštilja ili pohovano. Povrće i voće uzimajte u većim količinama. Prijaće vam kupus od povrća, dok su vam jabuke dobar izbor što se tiče voća. Obavezno uziamjte veće količine vode za piće.

Srećni brojevi:

6, 14, 18, 21, 27


blizanciBLIZANCI

Posao:

Dragi Blizanci,
Vaš vladar Merkur će biti retrogradan do 5. septembra. Iskoristite početak mjeseca da još jednom razmotrite vaše planove za naredni period, kao i mogućnost da pokrenete nešto novo što ste još ranije počeli da planirate. To je važno kako biste mogli da uočite eventualne propuste u vašim planovima, koji su u vidu sitnica na koje niste obratili potrebnu pažnju. Ako to ne budete na vrijeme ispravili, kasnije ćete imati zastoje, a moguće i gubitke. Zbog toga je bolje da reorganizujete vaše planove ako je to neophodno i da ih još neko vrijeme odložite. Svakako vam period do 20. septembrta nije pogodan za započinjanje novih poslovnih projekata. Do tada ćete imati dovoljno vremena da sve detaljno provjerite, pripremite i organizujete. Do 10. avgusta se potrudite da obavite važne dogovore. Ovog dana Merkur ulazi u znak Djevice, što će od vas zahtjevati da se bavite detaljima, a vi često nemate dovoljno strpljenja za to. Kako biste mogli da izbjegnete teškoće i da uspjete da postignete planirane ciljeve, bićete primorani da se bavite finansijskim kalkulacijama.
U drugoj polovini septembra Merkur, Mars i Venera praviće opoziciju sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere. To vas upozorava da budete što realniji u pogledu vaših poslovnih ali i finansijskih mogućnosti jer u protivnom možete da postanete žrtva sopstvene zablude ali i nečije prevare. Posebno pazite na novac i izbjegavajte bilo kakva nova ulaganja i bilo kakve finansijske ili poslovne mahinacije. Ulazak u rizične poduhvate, čak i manjeg obima vam se ne preporučuje jer vam mogu nanijeti gubitke. Na finansijskom polju ćete imati promjenljivu situaciju. Potrebno je da vodite računa o svakom dijelu vašeg poslovanja. Naročitu pažnju treba da poklonite sitnicama i rokovima.
Nezaposleni Blizanci će biti promjenljive sreće, što im ne donosi sa sigurnošću novo zaposlenje, već samo privremeno.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Vašem partneru je potrebno više pažnje sa vaše strane i više podrške. Kako ćete imati dobar osjećaj kako da se postavite u vezi toga, uspjećete da partnera zainteresujete za nove zajedničke ciljeve i da unesete više optimizma i vjedrine u vašu emotivnu vezu. Ako niste do sada imali vremena za putovanje i odmor sa partnerom, iskoristite sredinu mjeseca za to.
Potrebno vam je više zabave u odnosima sa partnerom, što ćete biti spremni da organizujete jer ćete tokom septembra imati dosta raznovrsnih izbora za zajedničku zabavu. Vašem partneru će prijati koncerti, bioskop ali i druženje sa zajedničkim prijateljima. Obradovaće ga vaš prijedlog da preuredite i uljepšate zajednički životni prostor.
Ako ste slobodni:
Zaljubićete se u osobu koja će vam odgovarati kao partner na duže staze. Otkrićete kako sa tom osobom dijelite mnogo stvari i zajednička interesovanja, a uvidjećete da su vam i životni ciljevi slični. Jedino na šta treba da pripazite je da ne idealizujete previše osobu u koju ste zaljubljeni, već da budete svjesni i njenih nedostataka. Sredina septembra vam je najbolji period za ulazak u novu vezu. Bićete ispunjeni obostranim emocijama i uživaćete jedno u drugom.
Stariji Blizanci će umjeti dobro da procjene ko im odgovara od potencijalnih udvarača ali i od osoba koje privlače njihovu pažnju. Kako ćete biti u mogućnosti da mudro odaberete, bićete zadovoljni ishodom, a to je početak srećne veze.

Zdravlje:

Svom zdravlju ćete posvetiti veći dio slobodnog vremena. Upražnjavaćete novi sistem vježbi koji će vam odgovarati i naći ćete ritam koji vam odgovara. Bićete disciplinovani u svakodnevnim fizičkim vježbama, a to će vam pomoći da poboljšate disciplinu i u drugim oblastima života. Psihofizička relaksacija će biti sastavni dio vašeg programa zdravlja.
Kao što ćete se posvetiti poboljšanju fizičke kondicije, tako ćete se pobrinuti i za zdravu ishranu. Izbacićete iz ishrane namirnice za koje zaključite da mogu da budu štetne po vas. U ovome vam može pomoći savjet nutricioniste. Konzumiraćete uglavnom povrće, mlijeko i mliječne proizvode i voće, a izbacićete slatkiše i grickalice.

Srećni brojevi:

4, 10, 15, 19, 24


rakRAK

Posao:

Dragi Rakovi,
Vladar vašeg polja posla i karijere Mars 2. septembra pravi trigon sa Uranom i donosi vam pogodne prilike za pokretnje jednog novog poslovnog projekta, a takođe će vam donijeti i mogućnost ostvarivanja dobitaka iz neočekivanog izvora. 5. septembra će Mars ući u znak Djevice i vaše polje komunikacija i saobraćaja, gdje će mu se ubrzo pridružiti i Merkur. Kako će Merkur početkom septembra izaći i retrogradnog hoda, biće vam potrebno još neko vrijeme da reorganizujete planove koje ste bili primorani da odložite zbog zastoja na koje ste nailazili sticajem okolnosti. Nakon 10. septembra ćete biti u mogućnosti da započnete nove poslovne pregovore koji mogu da vam donesu napredak i ubrzaju ostvarenje vaših ciljeva. Uspjeh vas očekuje u svemu što je povezano sa oblastima komunikacija, informatike, prosvjete, trgovine, usluga i saobraćaja. Više nego obično ćete biti u pokretu i učestvovati na raznim poslovnim sastancima gdje će vaši prijedlozi biti zapaženi. Od 20. septembra će i Venera da uđe u vaše polje komunikacija. Bićete predusretljivi i ljubazni prema svima.
Sunce koje vlada vašim poljem novca praviće 5. septembra opoziciju sa Neptunom, pa vam se savjetuje da izbjegavate u tom periodu nove investicije i bilo kakve finansijske mahinacije i rizike. U protivnom biste mogli imati gubitke. Nećete umjeti da realno procijenite vaše mogućnosti na polju novca. Do sredine septembra ćete pažljivim i mudrim potezima uspjeti da poboljšate saldo na svom računu i da ostvarite finansijsku stabilnost. To će vam omogućiti da ostvarite profit i da dio zarade uložite u obnavljanje poslovnih resursa. Dobitke ćete imati i ako se bavite nekretninama i investicionim fondovima. Nakon 22. septembra budite umjereni u troškovima jer ćete nalaziti na ograničenja u platnom prometu.
Nezaposleni Rakovi će umjeti da se u povoljnom svjetlu prikažu potencijalnim poslodavcima. Mogu dobiti novi posao u oblasti komunikacija i medija.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Potrebno je da razriješite sa emotivnim partnerom nesuglasice koje duže vrijeme ometaju sklad u vašoj vezi. Ako budete sa tim odugovlačili rizikujete zahlađenje i nedostatak razumijevanja. Obratite pažnju na emotivne potrebe svog partnera i porazgovarajte o onome što ga opterećuje. Tako ćete bolje razumjeti kako da se postavite da biste riješili teškoće.
Vaša emotivna veza će se poboljšati i uspjećete da ostvarite više bliskosti ako osmislite kako ćete provoditi zajedničko vrijeme. To ne mora da bude samo zabava, već i nešto korisno što biste zajedno mogli da praktikujete, a što bi uticalo na poboljšanje vašeg zajedničkog budžeta. Izlasci u bioskop, na koncerte i poneki izlet u prirodu bi vam dobro došao.
Ako ste slobodni:
Razrađivaćete taktiku kako da osvojite osobu koja vam se dopada. Pri tome budite spremni na svakakve teškoće jer se radi o nekome kome je teško prići i kome je teško privući pažnju. Šta god budete pokušali, djelovaće vam kao da vas dotična osoba ignoriše. U stvari, riječ je o tome da je vaša simpatija povučena i stidljiva i ne snalazi se dobro sa emocijama. Biće vam potrebno strpljenje i upornost. Kada pokrenete reakciju kod vaše simpatije, biće vam lakše da dođete do veze.
Nešto starijim Rakovima će nepažnja prema nekome koga su ranije voljeli i sa kim bi htjeli da obnove vezu biti velika prepreka. Postavite se kao da krećete iz početka i ne ponavljajte greške iz prošlosti. Neke stvari ne možete ispraviti.

Zdravlje:

Vaša fizička kondicija je slabija, što zahtjeva da se pozbavite vježbama. Odlazak u teteranu ili bilo koji drugi vid rekreativnog programa vam je važan kako bi vaše opšte zdravstveno stanje bilo stabilno. Ako i dalje budete zapostavljali fizičku kondiciju, vaš imunitet će da oslabi, što može dovesti do pojave akutnih oboljenja.
Želudac vam je prirodno osjetljiv, a tokom septembra će to biti malo više naglašeno. Zbog toga vam je neophodna laka i zdrava ishrana. Vrijeme je pogodno i za čišćenje organizma od štetnih materija. U tu svrhu pijte čaj od žalfije, a kao dodatak jelima konzumirajte morske alge. Jedite više integralnih žitarica, a umanjite mlijeko i mliječne proizvode.

Srećni brojevi:

4, 11, 16, 22, 26


lavLAV

Posao:

Dragi Lavovi,
Ljubazan nastup, pridržavanje poslovnog bontona i vođenje računa o ličnom izgledu će biti aduti koji će vam donijeti povoljne rezultate na poslovnom polju. Venera će do 20. septembra prolaziti kroz vaš znak i uticaće na to da budete zapaženi i da vaši talenti i potencijali dođu do izražaja. Više uspjeha ćete imati ako se bavite oblastima zabave ili estrade. Ako se bavite umjetnošću, imaćete dobru inspiraciju koja će vam omogućiti da pokrenete jedan projekat ili performans koji će biti zapažen i donijeti vam na popularnosti, a donijeće vam i dobitke. Ukoliko se bavite nečim gdje je vaš lični nastup važan, kao što je posao fotomodela, manekena ili osobe za odnose sa javnošću, poboljšaćete svoje poslovne vještine. Sredinom septembra Venera će praviti trigon sa Saturnom i sekstil sa Jupiterom. To će vam donijeti stabilnost i bolje pozicije, kao i dobitke pod srećnim okolnostima. Isplatiće vam se učestvovanje u velikim i dugoročnim projektima. Ostvarićete korisne dogovore i imaćete uspjeh u poslovnim pregovorima. Umjećete uspješno da trgujete.
5. septembra Mars ulazi u znak Djevice i vaše polje novca, a Merkur koji vlada vašim poljem novca kreće direktno. Započećete da sređujete vaše finansije koje su bile u neredu u proteklih par nedelja i tražićete način da izađete iz zastoja i eventualnih blokada na tom polju. Počećete da vodite računa o svakom detalju vaših transakcija i bićete više nego obično proračunati. Izbjegavaćete rasipnost i uspostavićete kod sebe zadivljujuću disciplinu u pogledu rukovanja novcem i resursima. Budite pažljivi u drugoj polovini septembra. Merkur će praviti opoziciju sa Neptunom i kvadrat sa Saturnom. Izbjegavajte rizike i pazite se da vas neko ne prevari. Suočićete se i sa manjim prilivom novca od očekivanog.
Nezaposleni Lavovi će biti šarmantni i umjeće da privuku pažnju potencijalnih poslodavaca, što će im donijeti povoljne šanse da dobiju posao koji žele.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Potrebne su vam nove ideje kako da osvježite vašu emotivnu vezu i izbjegnete monotoniju. Unesite više dinamike i strasti u vaš odnos sa partnerom jer je to ono što vam najviše od svega trenutno nedostaje. Sredinom mjeseca ćete postići više sklada zahvaljujući trigonu Venere sa Saturnom. To će potvrditi vrijednost vaše veze i ojačati njenu trajnost.
U drugoj polovini septembra ćete praviti nove planove u vezi zajedničkog života ali se nećete moći oko svega složiti. To će dovesti do zastoja u komunikaciji i međusobnog nerazumijevanja. U takvoj situaciji je najbolje rješenje da odložite ono oko čega ne uspjevate da postignete dogovor, a da se bavite samo planovima u vezi kojih ste potpuno saglasni i složni.
Ako ste slobodni:
Vaša strastvenost će biti pojačana početkom septembra i pružiće vam se prilika za uzbudljivu avanturu koja će se zasnivati na snažnoj erotskoj privlačnosti između vas i vaše simpatije. Nešto više od toga nije sigurno da ćete uspjeti da postignete ali će vam prijati dok bude trajalo. Jedna osoba će pokušati da vam priđe i daće vam do znanja da joj se dopadate. Nećete ostati ravnodušni na njena udvaranja ali ako i dođe do ulaska u emotivnu vezu, vjerovatno će i to biti prolazno.
Nešto starijim Lavovima će biti potrebno više pažnje i dokaza da su potrebni osobi koja je često u njihovojh blizini. Kako od te osobe nećete dobiti dovoljno jasnu potvrdu koju očekujete, nećete se ni vi potruditi da dođe do emotivne veze.

Zdravlje:

Osjećaćete potrebu za odmorom i psihofizičkom relaksacijom. Bićete više nego obično podložni stresu. Izbjegavajte velike fizičke napore i bilo šta što može da vas umara više nego što ste navikli. Joga ili lakši rekreacioni trening će vam omogućiti da obnovite svoju energiju i da vaša vitalnost bude dovoljno jaka da vaše zdravlje održava stabilnim.
Moguće su prolazne probavne tegobe, što vas navodi da razmislite o promjenama u načinu ishrane. Neke vaše navike će se pokazati neodrživim i štetnim po vaše zdravlje. Biće neophodno da znatno umanjite unos pečenog, pohovanog, roštiljskog mesa kao i drugih gurmanskih specijaliteta i pređete na lakšu ishranu. Jedite više povrća i semenke od bundeve.

Srećni brojevi:

8, 13, 17, 21, 26djevicaDJEVICA

Posao:

Drage Djevice,
Mars ulazi u vaš znak 5. septembra i donosi vam više motivacije i energije da se upustite u suočavanje sa izazovima koji vas očekuju na polju posla. Do boljeg izražaja će doći vaše rukovodeće sposobnosti. Bićete spremni da preuzmete više odgovornosti. Umjećete da pokrećete ljude oko sebe i da na njih pozitivno utičete. Merkur koji vlada vašim poljem posla će početi da se kreće direktno istog dana, što će dodatno uticati na povećanje vaših radnih sposobnosti. Vaša praktičnost će vam omogućiti da rješavate komplikovane i složene radne zadatke. Od 10. septembra će i Merkur da se nađe u vašem znaku. Sve što ste bili primorani da odložite dok je Merkur bio retrogradan, sada ćete biti u mogućnosti ponovo da pokrenete. Sredinom mjeseca će Merkur i Mars biti u konjunkciji, što će biti pogodan period da pokrenete jedan važan posao koji ste strpljivo i istrajno planirali i u vezi kojeg ste obavljali veći broj sastanaka i dogovora. 24. i 25. septembra ćete nailaziti na izazovne aspekte. Teškoće su moguće u odnosima sa poslovnim partnerima i na polju javnosti.
Finansijska situacija će vam biti nešto bolja u prvoj polovini septembra u odnosu na protekli mjesec. Venera koja vlada vašim poljem novca će 13. septembra praviti trigon sa Saturnom, što će doprinijeti boljim i stabilnijim prihodima. Uspjećete da popravite svoje platežne mogućnosti. Sekstil Venere sa Jupiterom 15. u mjesecu će vam donijeti dugo očekivane dobitke i profit od ranijih investicija. Bićete u mogućnosti da isplatite dio svojih dugovanja. Nakon 20. septembra će Venera da se nađe u vašem znaku gdje je u padu i slaba, što je signal da budete pažljivi sa novcem i troškovima. Priliv novca na vaš račun će biti umanjen. Zarada vam dolazi kroz oblasti građeninarstva i prometa nekretninama.
Nezaposlene Djevice će biti promjenljive sreće u nalaženju posla. Većinom će im se nuditi privremeni poslovi na procenat, po učinku.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Obratite više pažnje na potrebe voljene osobe. Tako ćete biti u mogućnosti da iskoristite pogodnosti koje će vam se 15. septembra pružiti da ostvarite jednu veliku želju u ljubavi zahvaljujući sekstilu Venere sa Jupiterom. Umjećete da pokažete voljenoj osobi koliko vam je stalo do nje. Potvrdićete njene vrijednosti i uvjerićete je u svoju ljubav prema njoj.
U drugoj polovini septembra ćete biti prilagodljivi u odnosu na želje i potrebe vašeg partnera. Krajem septembra ćete biti zbunjeni jer vam neće biti sasvim jasno šta je vašem partneru stvarno potrebno. Imaćete utisak da se ponaša čudno i kontradiktorno. Venera će praviti opoziciju sa Neptunom što će vas činiti sklonim razočaranjima u ljubavi.
Ako ste slobodni:
Tragaćete za kvalitetom i moći će da vas privuče samo neko ko se po nečem razlikuje od većine ljudi koje poznajete. Površne osobe će vam biti previše dosadne i takve ćete zaobilaziti. Privući će vas neko ko je dobro informisan, obrazovan, ko će vas zainteresovati za neke nove teme koje su u skladu sa vašim životnim interesovanjima. Sve će započeti razgovorom kojim će vas druga osoba fascinirati, a završiće se u krevetu. Postoje šanse i za vezu na duže staze.
Nešto starije Djevice će privući neko ko će umjeti da pokrene u njima potrebu za romantičnim trenucima. Mada često nalazite izgovor kako niste romantični, ovog puta ćete biti prijatno iznenađeni. Nova veza je moguća.

Zdravlje:

Bićete stabilnog zdravlja zahvaljujući disciplini koju ćete sebi nametnuti ulaskom Marsa u vaš znak. Više nego obično ćete upražnjavati fizičke vježbe i aktivnosti, sportsku rekreaciju ili sistem koji će doprinijeti da imate više energije, da se osjećate odmorno i svježe. Tako ćete sa više motivacije da pristupate raznim životnim oblastima.
Vaša ishrana je prirodno uredna ali je svakako važno da je prilagodite okolnostima i vremenskim prilikama. Kako je ovo mjesec kada imate na raspolaganju mnogo plodova, posebno voća, pojčajte ishranu svježim voćem. To mogu biti jabuke i grožđe. Sirove semenke suncokreta i bundeve će doprinijeti boljem funkcionisanju vaše probave.

Srećni brojevi:

2, 7, 14, 18, 23


vagaVAGA

Posao:

Drage Vage,
Većim dijelom septembra, do 20. u mjesecu, Venera će prolaziti kroz vaše polje saradnika. To će vam donijeti bolju saradnju sa ženama koje se nalaze na višim poslovnim ili društvenim položajima. Vi sami ćete da više šarma i ljubaznosti pristupati svojim saradnicima čime ćete poboljšati vaše odnose ali i poslovnu efikasnost. Merkur će od 5. septembra krenuti direktno, pa ćete biti u mogućnosti da se bolje organizujete u timskom radu i u saradnji sa raznim poslovnim i društvenim organizacijama i institucijama. Uspjećete za kratko vrijeme da nadoknadite ono što ste bili primorani da odložite u prethodnom periodu. Uspjeh vas očekuje ako se bavite računovodstvom, administracijom, kao i poslovima koji zahtjevaju smisao za detalje, praktičnost i dobru organizovanost. Venera će 13. septembra praviti trigon sa Saturnom i donijeće vam uspjeh u važnim poslovnim pregovorima koji će doprinijeti boljoj stabinosti vašeg poslovanja. Uspjeh vas očekuje u projektima koji su na duži rok i koji su povezani sa industrijom, građevinarstvom i dizajnom enterijera.
Mars koji vlada vašim poljem novca, ulazi od 5. septembra u vaše polje tajni. To vas upozorava da budete pažljivi prilikom rukovanja novcem i da izbjegavate finansijske rizike. S druge strane vam donosi više strpljenja i discipline u rješavanju novčanih pitanja. Bićete skloni tajnovitosti u pogledu materijalnih resursa kojima raspolažete, a vaše planove o investicijama ćete čuvati u tajnosti. Budite pažljivi 24. septembra kada Mars bude pravio opoziciju sa Neptunom. U ovom periodu ćete biti skloni greškama u proračunu i nećete umjeti realno da sagledate vaše finansijske mogućnosti. Jedna greška bi lako mogla da vam nanese gubitke. Imaćete teškoća u odnosima sa podrijeđenim osobljem i kolegama na poslu.
Nezaposlenim Vagama će se pružiti mogućnost da uz pomoć preporuke jednog prijatelja dobiju nov posao. Svakako će trebati da se dokažu poslodavcu.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Očekuju vas romantični trenuci, a to je ono što najviše volite. Vaš partner će biti raspoložen i imaće prijedloge kako možete provesti zajedničko vrijeme. Prijaće vam pažnja koju ćete dobijati od strane partnera. Sredinom mjeseca ćete biti u prilici da započnete sa ostvarivanjem zajedničkih planova koje ranije niste bili u mogućnosti da sprovedete u djelo.
Druga polovina septembra vam donosi više zabave i opuštanja uz voljenu osobu. Prijaće vam više zajednički intimni trenuci od izlazaka na mjesta gdje je bučno i gdje se okuplja veliki broj ljudi. Vaš partner će imati zanimljive prijedloge za razne vidove zajedničke zabave, a vi ćete ga dopunjavati, pa ćete oboje uživati i biti ispunjeni obostranim emocijama.
Ako ste slobodni:
Privlači vas osoba koja povremeno zalazi u zajedničko društvo i na mjesta gdje obično izlazite. Znate se iz viđenja i nekoliko puta ste kratko razgovarali. Primjetili ste da je to inteligentna osoba sa lijepim manirima koja se razlikuje od raznih koji vam prilaze, a koje doživljavate kao preslikane ustaljene šablone. Problem je što niste sigurni kako da privučete pažnju osobe koja vam se dopada. Savjet je da budete spontani i prirodni. Tako imate najviše šansi za uspjeh.
Starije Vage bi trebale da malo više istaknu svoje skrivene potencijale, umjesto što ističu svoje fizičke atribute. To će vam pomoći da privučete osobu koja vam se dopada. Vašu simpatiju više privlači komunikativnost od fizičkog izgleda.

Zdravlje:

Praktikovaćete fizičku rekreaciju koja vam najviše prija jer ćete tako imati više energije i snage za sve što vam je potrebno u suočavanju sa životnim okolnostima. Odgovaraće vam svakodnevna šetnja i povremeni boravak u prirodi na čistom vazduhu. Praktikovaćete i teže fizičke vježbe radi bolje kondicije, za šta bi vam najviše odgovarala teretana.
Hranićete se zdravo i vodićete više računa nego obično o svojoj ishrani. Primjetili ste da vam povlađivanje svojim navikama remeti probavu. Potrebno vam je više integralnih žitarica, ribe i svježeg povrća kuvanog na pari ili presnog. Voće vam je potrebno radi unosa vitamina. Sušeno voće vam je jednako dobro kao i svježe. Pojačajte unos vode.

Srećni brojevi:

2, 7, 16, 20, 27


skorpijaŠKORPIJA

Posao:

Dragi Škorpioni,
Venera će do 20. septembra prolaziti kroz vaše polje posla i karijere. To će vam donijeti više uspjeha u poslovima koji su povezani sa ljepotom, kao što su modna konfekcija i kozmetika, bez obzira da li se bavite oblastima proizvodnje ili trgovine. Pokazivaćete više osjećaja za formu i ljepotu. Ako se bavite poslovima dizajna bilo koje vrste, imaćete pojačanu inspiraciju i zanimljive ideje koje će biti zapažene i kojima ćete privući više klijenata. Vaše usluge će biti traženije nego obično. Merkur će 5. septembra krenuti direktno, a Mars će ući u znak Djevice i u vaše polje saradnika. To će vam omogućiti da se reorganizujete i osmislite novu taktiku u cilju ubrzanja ostvarenja onih ciljeva koje ste sticajem nepovoljnih okolnosti bili primorani da odložite u prethodnom mjesecu. Imaćete više motivacije da učestvujete u timskom radu, bez obzira što to obično izbjegavate. Uspjećete da se istaknete, čak i da budete izabrani za vođu tima, koordinatora zajedničkog posla ili nešto slično. Ostvarićete bolju saradnju sa nižim rukovodiocima.
Na finansijskom polju vas očekuje stalan i stabilan priliv novca u prvoj polovini septembra. Važne prihode očekujte 13. septembra kada Venera bude pravila trigon sa Saturnom koji se nalazi u vašem polju novca. Ostvarićete dobitke koji će uvećati saldo na vašem računu, a koji će doći zahvaljujući mudrim ulaganjima, a djelimično i pod srećnim okolnostima. To vas očekuje sredinom septembra kada Venera bude pravila sekstil sa Jupiterom. U drugoj polovini mjeseca izbjegavajte da se upuštate u rizike, jer ćete biti skloni nepromišljenim potezima. To će vam donijeti opozicija Marsa i Venere sa Neptunom i opozicija Jupitera sa Uranom. Lako vam se može dogoditi da izgubite poveću svotu novca i nađete se u dugovima.
Nezaposleni Škorpioni će umjeti da istaknu svoje kvalitete i radne vještine. Dobiće posao u oblastima gdje se traži iskustvo i gdje su ranije pokazali dobre rezultate.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Septembar je pogodan mjesec da se usmjerite na ostvarivanje zajedničkih ciljeva koje ste prethodno dogovorili sa voljenom osobom. Oko onoga što želite da poboljšate u vašem zajedničkom domaćinstvu i budžetu ćete se u potpunosti slagati. Kupovina nečeg novog će uljepšati prostor u kojem boravite najveći dio zajedničkog vremena.
Sredinom septembra vas očekuje velika sreća u odnosima sa voljenom osobom zahvaljujući sekstilu Venere sa Jupiterom. Vaš odnos sa partnerom će dobiti na kvalitetu. Od 20. septembra Venera koja vlada vašim poljem braka i partnerstava ulazi u znak Djevice gdje je slaba, pa će i vaši odnosi sa partnerom da budu manje dinamični.
Ako ste slobodni:
Bićete u prilici da privučete pažnju osobe koja vam se dopada i da joj se približite. Nećete morati da se mnogo trudite, pratiće vas sreća više nego što ćete imati uspjeha koristeći bilo koju taktiku koje se sjetite. Dovoljno je da budete spontani i da se prikažete takvi kakvi jeste, bez mnogo uljepšavanja. Osoba kojoj se dopadate zavoljeće vas takvim kakvi jeste, a lako će joj biti da prozre vaše maske i nastojanja da se prikažete u boljem svjetlu. Imate povoljne šanse da uđete u vezu.
Stariji Škorpioni će zračiti harizmom koju samo oni posjeduju i koja i čini privlačnim. To može da se pokaže kao mač sa dvije oštrice. Osobi koja vam se dopada djelovaćete nedostižno, pa ćete morati da se potrudite da je uvjerite u suprotno.

Zdravlje:

Mars koji vlada vašim poljem zdravlja će prolaziti kroz znak Djevice što će vas motivisati da započnete sa novom disciplinom koja će imati za cilj poboljšanje vašeg zdravlja. Praktikovaćete lakše fizičke vježbe, promijenićete nešto u svom načinu ishrane i iz više uglova ćete pristupiti svom zdravlju. Obavićete sistematski pregled i praktikovati prevenciju.
Obratićete više pažnje svojoj ishrani i tragaćete za sistemom zdrave ishrane koji odgovara vašem organizmu. U tu svrhu bi vam bilo korisno da se posavjetujete sa nutricionistom i saznate šta je potrebno da pojačate od namirnica, a šta da umanjite. Konzumirajte više svježeg voća i integralnih žitarica. Umanjite meso i mliječne proizvode. Potrebno vam je više B vitamina.

Srećni brojevi:

3, 10, 17, 20, 24


strelacSTRIJELAC

Posao:

Dragi Strijelčevi,
Merkur koji vlada vašim poljem posla i karijere izlazi iz retrogradnog hoda i počinje da se kreće direktno 5. septembra, što će vam omogućiti da nadoknadite ono što ste sticajem nepovoljnih okolnosti bili primirani da odložite u prethodnom periodu. Poboljšaćete poslovne kontakte i saradnju. Poslovna putovanja koja ste imali u planu protekli mjesec i niste uspjeli da ih realizujete, bićete u prilici da uspješno obavite na početku septembra. Od 5. septembra će Mars ući u znak Djevice i u vaše polje posla, što će vas dodatno pokrenuti na akciju. Osjećaćete priliv energije i pojačanu motivaciju da pokrenete nove poslovne projekte ali ne bi bilo dobro da sa tim započnete isti dan, već prvo da se potrudite da nadoknadite odloženo i da dovršite zaostale obaveze i zadatke. Uspjeh vas očekuje ako se bavite medicinom, radom u oblastima zdravstva, higijenom, statistikom, računovodstvom i u bilo kom poslu gdje se od vas zahtjeva usmjerenost na rješavanje komplikovanih stvari i uvid u detalje. Bićete istrajni, što će vam pomoći da lakše prevazilazite prepreke i izazove na poslu.
U drugoj polovini septembra će Mars praviti opoziciju sa Neptunom, što vas upozorava da izbjegavate oblasti koje ne poznajete dovoljno dobro, kao i da više pažnje obratite na administrativni dio posla kojim se bavite, jer ćete na tom polju nailaziti na prepreke. Na polju novca ćete ući u stabilniji period zahvaljujući trigonu Venere sa Saturnom koji vlada vašim poljem novca. Dobici će vam dolaziti kroz saradnju sa inostranstvom i prosvetnim institucijama, trgovinu uvoznom robom i kroz saradnju sa turističkim agencijama. 25. septembra će Merkur praviti kvadrat sa Saturnom što će otežavati priliv sredstava na vaš račun pa se jedan vaš plan neće moći realizovati zbog nedostatka potrebnih finansija.
Nezaposleni Strijelčevi će pokazati istrajnost i upornost u učestvovanju na konkursima za zaposlenje, što će im omogućiti da brže i lakše dođu do novog posla.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Potrudite se da nađete vrijeme za zajedničke aktivnosti sa partnerom, kako se ovaj ne bi osjećao zapostavljenim. Potrebno je da nadoknadite vrijeme koje niste mogli da posvetite partneru dok je Merkur koji vlada vašim poljem braka i partnertva bio retrogradan. Ako ste planirali zajedničko putovanje i morali da ga odložite, krenite na put nakon 5. septembra.
20. septembra Merkur pravi opoziciju sa Neptunom, a nešto kasnije i kvadrat sa Saturnom. Biće vam teško da se uskladite sa voljenom osobom u vezi raspodjele zajedničkih obaveza. Nailazičćete i na nesuglasice u odnosima sa članovima uže porodice. Svoje poslovne obaveze nećete moći da uskladite sa porodičnim, što će izazivati nesklad u odnosima.
Ako ste slobodni:
Merkur će 16. septembra praviti konjunkciju sa Marsom, što će u vama probuditi strasti. Privući će vas osoba sa kojom ćete otrkiti mnogo zajedničkog, najviše od svega ćete imati slične poglede na život i ono čemu težite. Mada su najveći izgledi da ovo bude avantura koja se zasniva na seksu, postoje izgledi da se pretvori u daljoj budućnosti u vezu na duže staze, ali ćete za to oboje trebati da se potrudite. Vaša nova veza će prolaziti kroz promjenljive faze.
Nešto stariji Strijelci će upoznati kroz poslovne aktivnosti osobu koja će im se dopasti i sa kojom će raditi na zajedničkom projektu. Izvan posla će nastaviti da se viđaju i na pomolu je nova avantura, a moguće i tajna veza.

Zdravlje:

Imaćete dobar osjećaj šta je vašem organizmu potrebno. Zdravlje će vam biti uglavnom stabilno. Potrebno vam je više kretanja, tjelesnih vježbi, šetnji na čistom vazduhu. Takođe je potrebno da se malo više odmarate i da izbjegavajte aktivnosti koje vas previše fizički ili mentalno iscrpljuju. Tako ćete se osjećati bolje i bićete dobro raspoloženi.
Pojačajte ishranu kaloričnom hranom. Potrebno vam je više gradivnih namirnica koje su sadržane u integralnim žitaricama, pšeničnim klicama i rečnoj ili morskoj ribi. Budite umjereni sa konzumiranjem mesa, a mesne prerađevine i suhomesnate proizvode znatno umanjite. Uzimajte namirnice koje ne sadrže vitamine E i A.

Srećni brojevi:

5, 11, 19, 22, 27


jaracJARAC

Posao:

Dragi Jarčevi,
Nakon što Merkur od 5. septembra krene direktno, razmotrićete vaše planove pažljivo, kako biste uočili eventualne nedostatke i obavićete od ranije dogovorene i zbog nepovoljnih okolnosti odložene pregovore sa poslovnim partnerima. Tako ćete uspjeti da se bolje organizujete i da eliminišete ono što bi moglo da vam pravi smetnje i zastoje kada započnete sa realizacijom planiranih projekata. U poslu će vas pratiti srećne okolnosti, a imaćete i dobar osjećaj kako da pristupite klijentima i osobama koje su vam važne, zahvaljujući trigonu venere sa Jupiterom. Nove projekte ćete započeti uspješno, a najbolji termin za to ćete imati 16. septembra kada Merkur bude pravio konjunkciju sa Marsom. Poslovi započeti tog dana imaju dosta dobre izglede da se razvijaju onako kako ste planirali i da vam donesu očekivane dobitke. Uspjeh ćete ostvariti u poslovima koji su povezani sa putovanjima, turizmom, prosvetom, automobilskom industrijom i trgovinom autodjelovima. Budite pažljivi u poslovima koji su povezani sa oblastima komunikacija jer ćete nalaziti na nejasne informacije.
Na polju novca vas na početku mjeseca očekuju neočekivani dobiti zahvaljujući trigonu Marsa sa Uranom. To će uticati na uvećanje vaših finansijskih sposobnosti, pa ćete uspjeti da isplatite veći dio dugovanja vašim povjeriocima, a ostaće vam dovoljno i za jednu novu investiciju. Sredinom mjeseca će Sunce praviti kvadrat sa Saturnom, vašim vladarom, kada nije pogodno vrijeme da ulazite u velike troškove i da izdvajate veća novčana sredstva. Na samom kraju septembra, od 25. do kraja mjeseca, bićete suočeni sa nepovoljnim aspektima na finansijskom polju, pa vam se preporučuje štedljivost, strpljenje i racionalno rukovanje novcem. Izbjegavajte svaki oblik rizika na monetarnom polju.
Nezaposleni Jarčevi će koristiti stara poznanstva kako bi se ubacili na posao u struci ili nastavili saradnju tamo gdje su već jednom bili zaposleni.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Osmislićete nove načine da provedete zajedničko vrijeme sa partnerom i otkrićete nova zajednička interesovanja. Upražnjavaćete zajednička interesovanja više nego obično i tako ćete spojiti zadovoljstvo sa korisnim. Oboje ćete biti dovoljno praktični da biste vašu emotivnu vezu poboljšali i otkrili kako da prevaziđete prepreke i smetnje.
Najviše će vam trebati dobre volje i strpljenja kako biste se prilagodili potrebama voljene osobe ali ćete za to biti višestruko nagrađeni. Uvidjećete šta je to što vas najčešće ometa da se prepustite zadovoljstvu i uživate u zajedničkim trenucima sa partnerom, pa ćete uspjeti da to većim dijelom eliminišete. Postići ćete više bliskosti u odnosu.
Ako ste slobodni:
Više osoba je zainteresovano za vas i to vam pokazuje, svaka na svoj način. Vama to imponuje ali niste sigurni da li želite da odaberete nekoga i da se upustite u novu emotivnu vezu. Imate utisak da je sve to već viđeno i da ni jedna od osoba koje pokušavaju da zaokupe vašu pažnju nema ništa kvalitetno novo. U drugoj polovini mjeseca pojaviće se neko ko će vam djelovati da posjeduje ono za čim tragate. Budite pažljivi jer ćete biti skloni da idealizujete tu osobu.
Nešto starijim Jarčevima će prijati samoća i uporno će izbjegavati poziv na izlazak i viđenje sa osobom sa kojom su ranije imali avanturu. Na kraju će popustiti ali će i dalje biti oprezni jer će im iskustvo govoriti da postoji nekakva zamka.

Zdravlje:

Zdravlje će vam još malo početkom septembrta biti promjenljivo ali će ubrzo početi da se stabilizuje. Potrebno vam je kreatnje i boravak na čistom vazduhu, bar nekoliko puta nedeljno. U tu svrhu bi vam koristila šetnja u prirodi ili tjelesne vježbe koje uključuju rad sa mišićima ruku i nogu. To će vašu kondiciju dovesti u bolju formu.
Poboljšajte ishranu sa više svježeg povrća koje možete jesti presno ili kuvano na pari. Takođe vam je potrebno i više voća sezonskog. Umanjite unos mlijeka i mliječnih proizvoda, kao i namirnica koje sadrže skrob i višak masnoća. Začine koristite umjereno, a pojačajte biber i đumbir. Od vitamina uzimajte veće količine B i E.

Srećni brojevi:

2, 8, 14, 17, 23


vodolijaVODOLIJA

Posao:

Drage Vodolije,
Venera će do 20. septembra prolaziti kroz vaše polje javnosti i partnerstava. Bićete preduzimljivi u odnosima sa poslovnim partnerim i klijentima. Nastupaćete ljubazno i umjećete da se adekvatno postavite u odnosu na njihove potrebe, što će vam donijeti više uspjeha u zajedničkim poslovima. Ostvarićete bolju saradnju sa osobama koje se bave ljepotom, kao što su kozmetičari, frizeri, spa-centri, a svoj uspjeh ćete uvećati ako se sami bavite navedenim oblastima. Merkur 5. septembra kreće direktno u vašem polju partnerstava. Ono što ste silom prilika bili primorani da odložite u vezi dogovora sa potencijalnim poslovnim partnerima i sklapanja novih ugovora, sada ćete moći da nastavite i da nadoknadite propušteno. Nemojte da gubite vrijeme, već se potrudite da do 16. septembra obavite sve potrebne pregovore oko novih zajedničkih projekata. Tog dana će Merkur praviti konjunkciju sa Marsom, kada je najbolje vrijeme za pokretanje nečeg novog, kao i za zajedničke investicije u nove poslovne poduhvate. 24. septembra izbjegavajte sumnjive ljude i njihove poslovne ponude.
Mars će 5. septembra da uđe u znak Djevice i vaše polje platnog prometa, a 10. će mu se ovdje pridružiti Merkur. To je povoljan znak da se potrudite da poboljšate priliv novca na vaš račun i da umanjite vaša dugovanja povjeriocima. Sve će zavisiti od vašeg truda, upornosti, plana koji napravite i taktike. 15. septembra će Venera praviti trigon sa Jupiterom koji vlada vašim poljem finansija. Dobru zaradu ćete biti u prilici da ostvarite kroz saradnju sa inostranim partnerom, a poslovna putovanja će vam takođe donijeti željene rezultate. Krajem septembra vas očekuju izazovni aspekti na polju novca i platnog prometa, pa vam se savjetuje da izbjegavate rizične investicije i velike transakcije jer su mogući gubici.
NezaposleneVodolije će dobiti mogućnost da se oprobaju u oblasti usluga, posebno onih vezanih za ljepotu i dizajn, gdje će dobiti i šansu za stalan posao.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Dok Venera prolazi kroz znak Lava i vaše polje braka i partnerstava imate povoljne uslove da uživate u zajedničkim trenucima uz voljenu osobu i ostvarite najljepše želje u ljubavi. U tome će vam značajnu pomoć pružiti sekstil Venere sa Jupiterom 15. septembra. Iznenadite partnera putovanjem na egzotičnu destinaciju. Odlično ćete se provesti.
Drugu polovinu septembra ćete najbolje iskoristiti ako se posvetite zajedničkim ciljevima. Znaćete kako da voljenu osobu pokrenete i ulijete joj podršku i dobro raspoloženje. Iskoristite vrijeme za više zajedničke zabave i aktivnosti u kojima oboje uživate. Važno je da slobodno vrijeme provodite tako što ćete jedno drugom pružati podršku za nova životna ostvarenja.
Ako ste slobodni:
Susret sa osobom sa kojom ste ranije bili u emotivnoj vezi probudiće nekadašnje simpatije i navešće vas da razmislite o tome da li bi bilo dobro da joj pružite novu šansu. Iz kraćeg razgovora tokom susreta ćete lako zaključiti da je vaša bivša simpatija zainteresovana i dalje za vas. Savjet je da dobro razmislite i da ne žurite. Ono što je u prošlosti dovelo do razilaska i dalje je negdje prisutno kao potencijalna prijetnja. Ne očekujte previše da se ne biste razočarali.
Nešto starije Vodolije će dobiti šansu da započnu novu emotivnu vezu, jer postoji osoba koja želi vezu sa vama. Vi nećete biti dovoljno zainteresovani, pa ćete odugovlačiti. Ako se ubrzo ne odlučite, neko drugi će zauzeti vaše mjesto.

Zdravlje:

Potrebno je da viša pažnje obratite svom zdravlju jer će biti promjeljivo i ojsetljivo. Vaš imunitet će biti u padu. Kako biste izbjegli zdravstvene tegobe, potrebno je da poradite na fizičkoj kondiciji i da izbjegavate ono što kod vas izaziva stres. Više odmarajte i praktikujte sistem lakših fizičkih vježbi i šetnju na čistom vazduhu. To će pozitivno uticati na vas.
Tokom septembra vam je najvažnije da se hranite zdravo i da uvdete novu disciplinu u vaš režim ishrane, jer će vam probavni sistem biti osjetljiv. Uzimajte namirnice koje vezuju i čiste štetne materije iz vašeg organizma. To mogu biti morske alge i mekinje. Konzumirajte svježe voće, ribu i pšenične klice. Slatkiše znatno umanjite.

Srećni brojevi:

9, 11, 16, 20, 23


ribaRIBE

Posao:

Drage Ribe,
Sam početak septembra će vam biti vrlo dinamičan. 2. u mjesecu će Mars praviti trigon sa Uranom, a 3. će Merkur praviti retrogradnu konjunkciju sa Marsom. To vam može donijeti neočekivane dobitke na polju poslovnih usluga i od nečega što ste ranije započeli, a niste očekivali veći uspjeh. 5. septembra će Sunce praviti opoziciju sa Neptunom, Merkur će krenuti direktno, a Mars će ući u znak Djevice i vaše polje javnosti i partnerstava. Obratite pažnju na odnos sa osobama od autoriteta i one na visokom poslovnom i društvenom položaju jer ćete nailaziti na nesuglasice, nejasnoće i neslaganja u odnosima sa njima. Još jedno vrijeme će biti potrebno da sačekate prije nego što započnete nove poslovne pregovore u vezi novih projekata jer ćete prethodno biti primorani da razrješavate nešto što kasni sa realizacijom. Imaćete više snage i motivacije za sastanke i za rad sa raznim tipovima ljudi, a umjećete i da izađete u javnost i ostvarite korist od prezentacija vaših usluga. Od 16. septembra ćete imati povoljan period da započnete nove projekte i sklopite nove ugovore.
Vaša zarada u septembru će zavisiti od uspjeha vaše saradnje sa poslovnim partnerima i vaše uspješnosti u privlačenju klijenata koji će vam plaćati za vaše usluge. Kako ćete biti dobro motivisani da poboljšate saldo na vašem računu, uložićete adekvatan trud i prvi značajniji prilivi novca će se pokrenuti od sredine mjeseca. 22. septembra Merkur pravi trigon sa Plutonom, što vam opet daje mogućnost za veći priliv novca na račun. Budite pažljivi 25. u mjesecu kada će Merkur praviti kvadrat sa Saturnom, što može dovesti do zastoja u odvijanju važnih i dugoročnih projekata, pa će to ograničiti i vaše platežne sposobnosti. U tom periodu se koncentrišite na rutinske poslove i izbjegavajte veće troškove.
Nezaposlene Ribe će lako da se povezuju sa osobama koje im mogu pomoći da nađu novi posao. Mogu da se zaposle u oblasti javnosti.

Ljubav:

Ako ste u vezi:
Mars će od 5. septembra da prolazi kroz vaše polje braka i partnerstava, što će vas činiti dinamičnim u pristupu voljenoj osobi. Imaćete više inicijative i umjećete da razveselite partnera vašim predlozima o odlasku na zabave, izlaske, ali i za rad na zajedničkim ciljevima. Najvažnije je da o svemu razgovarate i da se pridržavate zajedničkih dogovora.
20. septembra će Venera ući u vaše polje partnerstva i Merkur će praviti opoziciju sa Neptunom, što će dovesti do nejasnoća i nesklada jer se nećete razumijeti sa partnerom. Izbjegavajte tajne, a naročito se čuvajte toga da se viđate sa nekim drugim partneru iza leđa, jer to može ozbiljno narušiti vašu vezu i dovesti do razilaska.
Ako ste slobodni:
Septembar će vam biti uzbudljiv po pitanju avantura koje su prolaznog tipa. Ako želite ozbiljnu vezu, neće vam biti lako da je započnete jer ćete osobi koja vam se dopada trebati da pružite čvrste dokaze da ste ozbiljni i na svom mjestu. Kako nećete djelovati dovoljno ozbiljno i često ćete biti promjenljivo raspoloženi, to će otežavati mogućnost da vas vaša simpatija shvati ozbiljno. Posebno će vam biti teško krajem mjeseca kada ćete biti skloni da idealizujete i budete ishitreni.
Nešto starije Ribe će biti prilagodljive u odnosu na zahtjeve i očekivanja osobe koju će pokušati da zavedu. To će od vas zahtjevati dosta strpljenja. Budite pažljivi da se ne razočarate jer ćete biti skloni da drugu osobu idealizujete.

Zdravlje:

Venera koja će većim dijelom septembra prolaziti kroz vaše polje zdravlja navodi vas da obratite više pažnje na estetiku i posjetite kozmetičara i zubara.
Dobro bi vam došlo i da obavite sistematski pregled. Sve ovo je preventivno važno, jer će doprinijeti stabilnosti vašeg opšteg zdravstvenog stanja. Potrebno vam je i više odmora i psihofizičke relaksacije.
Tokom ovog mjeseca vam se preporučuje hrana koja sadrži dovoljno kalorija kako bi vaša fizička kondicija bila u dobroj formi. Konzumirajte meso, uglavnom kuvano, a izbjegavajte pečeno i pohovano. Svježe povrće vam se preporučuje, kao što je kupus, karfiol i brokoli. Od voća konzumirajte više grožđa. Uzimajte i više tečnosti, uglavnom vode.

Srećni brojevi:

3, 12, 15, 20, 24


Mjesečni horoskop za septembar pripremio astrolog Igor Pavluković za MesecniHoroskop.com! Strogo je zabranjeno preuzimanje mjesečnog horoskopa bez navođenja i linkovanja izvora!