Mjesečni horoskop za SEPTEMBAR 2019.

Mjesečni horoskop za septembar 2019.

Pogledajte najdetaljniji mjesečni horoskop za mjesec septembar 2019. koji vam je pripremio naš astrolog Igor Pavluković!

Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN

Posao:

Dragi Ovnovi,
Venera na početku septembra pravi trigon sa Saturnom koji prolazi kroz vaše polje posla i karijere. Važne obaveze koje su iz nekog razloga bile odlagane u proteklom periodu doći će na red za rešavanje. Imaćete uspeh ako se bavite oblastima usluga, posebno onih koje su vezane za lepotu ili higijenu, kao i ako se bavite medicinskom profesijom. Merkur i Sunce će praviti konjunkciju sa Marsom i doći će do pojačanog izražaja vaš smisao za organizaciju, efikasnost u rešavanju onih zadataka koji zahtevaju duboku koncentraciju i smisao za detalje. Manje u prolazne napetosti vas očekuju u odnosima sa nadređenima i radnim kolegama. Budite pažljivi u rukovanju novcem jer će Venera praviti kvadrat sa Jupiterom i Neptunom. Mogući su i uvećani troškovi. Merkur i Sunce će praviti trigon sa Saturnom 6. septembra i omogućiće vam bolju organizaciju i napredak u razvoju dugoročnih i velikih poslovnih projekata. Imaćete koristi i dobitke od zanatskih delatnosti, građevinskih radova, kao i ako se bavite oblastima menadžmenta. Izbegavajte da se zadužujete.
Trigon Marsa sa Saturnom 9. septembra doneće vam veliki uspeh u karijeri i moguće je da dobijete unapređenje ili priznanja. Ovaj mesec vam je nepovoljan po finansije jer ćete stalno nailaziti na teškoće, smanjeni priliv i probleme prilikom naplate potraživanja. Između 10. i 21. septembra naročito budite pažljivi sa novcem zbog niza nepovoljnih planetarnih aspekta na vaše polje platnog prometa. Nailazićete na dosta nejasnoća i pokušaja obmana, nećete jasno uspeti da sagledate aktuelnu finansijsku situaciju i potrebe tržišta. Neko će pokušati da vas izradi ili ćete biti uvučeni u spletke. Nakon 26. septembra će doći do poboljšanja i krajem meseca ćete uspeti da ostvarite dobitak koji će vas izvući.
Nezaposleni Ovnovi će imati šanse da budu primljeni na radno mesto na koje su više puta konkurisali i bili odbijeni, a koje je povezano sa njihovom stručnom spremom.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Sa voljenom osobom ćete se slagati oko zajedničkih ciljeva ali će doći do teškoća u vezi ulaganja zajedničkih finansija. Opozicija Venere sa Neptunom dovešće do sumnje vašeg partnera da od njega nešto skrivate, za šta će imati i dokaze. Izbegavajte flert i tajne ili paralelne veze, kao i bilo kakve neistine jer vam to može naneti velike probleme u vezi.
Poverenje u odnosu sa partnerom će biti ozbiljno poljuljano, a vi ćete biti suočeni sa greškama koje ste pravili u vašem odnosu i iluzijama u koje ste verovali. Ulazak Merkura i Venere u znak Vage i vaše polje ljubavi će pokrenuti poboljšanje odnosa sa partnerom od sredine septembra. Očekuje vas težak period rešavanja međusobnih problema do kraja meseca.

Ako ste slobodni:

Ako ste slobodni:
Septembar će biti ispunjen raznim aferama, spletkama i razočaranjima u vašem ljubavnom životu. Lako ćete se zaljubljivati, većinom u pogrešne osobe. Imaćete više od jedne ponude za tajnu emotivnu vezu. Ako pristanete, otkrićete da osoba sa kojom ste ušli u vezu ima još jednu paralelnu tajnu vezu. Osoba koja želi da uđe u vezu sa vama praviće razne spletke kako bi odvratila nekoga ko se vama sviđa od vas. Tek vam kraj septembra donosi šanse za pravu ljubav.
Stariji Ovnove će biti skloni da menjaju partnere, da ulaze u površne, tajne i paralelne veze. Sva ta uzbuđenja i dinamika neće vam doneti zadovoljstvo, već samo nova razočaranja. Podsetite se kako tragate sa nekim ko će vas ispuniti srećom.

Zdravlje:

Septembar vam donosi dobro i stabilno zdravlje. Vi sami ćete se angažovati oko unapređenja svog zdravlja tako što ćete obaviti preventivne preglede, poboljšati svoju ishranu i biti fizički aktivniji. Smetnje možete imati u slučaju da ste alergični na ambroziju. U tom slučaju se na vreme javite vašem lekaru radi recepta za medikamente protiv alergije.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od svežeg voća i povrća. Prijaće vam jabuke i grožđe koje uz doručak možete da jedete uz ražene pahuljice sa dodatkom jogurta. Od povrća možete svakodnevno uzimati brokoli, grašak, kupus, a povremeno pasulj i sočivo. Od mesa jedite piletinu i ribu. Hleb izbegavajte, osim kukuruznog. Pijte više vode.

Srećni brojevi:

2, 7, 16, 20, 23


bikBIK

Posao:

Dragi Bikovi,
Merkur na početku septembra pravi trigon sa Uranom koji se nalazi u vašem znaku. Doneće vam pogodnosti za razvoj jedne ideje koju ste ranije započeli da razrađujete i koja sada može da vam donese uspeh ili poboljša uslove za ostvarivanje važnih ciljeva na poslu. Vaše kreativne sposobnosti će doći do pojačanog izražaja, što će vam omogućiti da vašu ponudu plasirate na šire tržište. Saradnja sa inostranim partnerima će se poboljšati. Mada će vaši projekti koji su vezani za oblasti kreativnog rada napredovati, u svemu će vas kočiti finansije. Venera će praviti kvadrat sa Jupiterom i opoziciju sa Neptunom. Ovo će vam doneti povećane troškove. Budite pažljivi i izbegavajte da ulazite u dugove, a naročito izbegavajte veće finansijske rizike. Opasnost od velikih finansijskih gubitaka usled nepromišljenih finansijskih rizika vam je naglašena tokom ovog meseca. Budite jednako pažljivi što se tiče novih investicija. U vezi toga bi nešto moglo da krene nizbrdo i da se nađete na gubitku, posebno ako se bavite trgovinom akcijama na berzi ili osiguranjem.
Merkur i Venera će 14. septembra ući u znak Vage i vaše polje usluga. Započećete da planirate kako da privučete više korisnika vaših usluga i u tu svrhu ćete koristiti moderne metode oglašavanja. Uspeh vas očekuje u uslugama koje su vezane za lepotu i dizajn. Saturn koji vlada vašim poljem posla će krenuti direktno i počećete da ubrzano rešavate sve radne zadatke koji su bili u zaostatku. Na polju platnog prometa će vam teškoće doneti kvadrat Jupitera sa Neptunom. Finansijski ćete biti u minusu, pa izbegavajte nova zaduživanja i pripazite na troškove. U trećoj dekadi septembra ćete uspeti da popravite finansijsku situaciju i izađete iz minusa. Nailazićete na nesuglasice sa radnim kolegama.
Nezaposleni Bikovi će biti u mogućnosti da se zaposle u sektoru trgovine, usluga i komunikacija. Najviše uspeha će imati u nalaženju honorarnih poslova.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Sunce i Merkur će na početku septembra praviti konjunkciju sa Marsom koji vlada vašim poljem ljubavi i partnerstva. Doći će do promene koja će pozitivno uticati na vaš odnos sa partnerom. Bićete otvoreniji na razgovore o raznim temama. Očekuje vas više intimnih trenutaka. Vaša veza će postiti dinamičnija, sa više zajedničkih aktivnosti u čemu ćete uživati.
Sredinom septembra će Mars praviti opoziciju sa Neptunom. Nećete moći da jasno sagledate potrebe voljene osobe. Delovaće vam da se vaš partner čudno ponaša i da nešto krije od vas. To će dovesti do ozbiljnih nesuglasica i poljuljaće vaše međusobno poverenje. Neophodno je da razjasnite nesporazume i da više razgovarate o onome što vam smeta u vezi.

Ako ste slobodni:

Zabava je ono što će vam trebati tokom septembra. Tragaćete za osobom sa kojom možete da se opustite i uživate, bez razmišljanja i planova o budućnosti. Prosto ćete želeti da pored sebe imate nekoga ko ume da uživa u sadašnjem trenutku. Jedan vaš prijatelj je upravo takav tip, ali prelaženje granice prijateljstva ne bi bilo poželjno jer bi vam donelo razočaranje. U trećoj dekadi septembra upoznaćete osobu koja će imati dobar osećaj za vaše potrebe u ljubavi. Započećete novu vezu.
Stariji Bikovi će imati prilično dinamična dešavanja na emotivnom polju. Vaši pokušaji da osvojite osobu koja vam se dopada završiće se neuspehom. Osoba kojoj se vi dopadate će biti stalno u vašoj blizini ali nećete biti spremni za nju.

Zdravlje:

Potrebno vam je da promenite način svoje ishrane, da se više krećete i da izbegavate velike fizičke napore. Biće vam osetljivi želudac i creva. Imunitet će vam biti u padu, a to će vas činiti podložnim prehladi. Osećaćete smetnje u kostima i zglobovima, posebno ako ste podložni reumi. Treća dekada septembra vam donosi poboljšanje i stabilno zdravlje.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži lako svarljivu hranu, bogatu vlaknima, vitaminima, i proteinima. Svakodnevno možete da jedete čorbe od povrća, kupus i kuvan i sirov, sočivo i spanać. Uz to bi vam prijala jaja, masline i feta sir. Od voća jedite više grožđa, urme, banane i pomorandže. Riba će vam više prijati nego meso. Vitamin A i E su vam neophodni.

Srećni brojevi:

1, 6, 12, 17, 22


blizanciBLIZANCI

Posao:

Dragi Blizanci,
Vaš vladar Merkur će na početku septembra praviti trigon sa Uranom i doneće vam praktične ideje u vezi ostvarenja jednog tajnog plana koji ćete uspešno realizovati. Na taj način ćete steći prednost nad konkurencijom. Merkur će 3. septembra praviti konjunkciju sa Marsom, a narednog dana i sa Suncem. Bićete u mogućnosti da pokrenete nove poslovne projekte ili da pokrenete privatni biznis. Imaćete snažnu motivaciju, bićete vešti u planiranju i organizovanju, sve ćete obavljati praktično i na vreme. Vaše rukovodeće sposobnosti će doći do pojačanog izražaja. Merkur će 7. Septembra praviti opoziciju sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju posla. Nejasne informacije, loša organizacija i neslaganje sa kooperantima u zajedničkom poslu ometaće vas u završnoj fazi jednog posla, što će vam naneti finansijske gubitke. Sa poslovnim partnerima ćete imati teškoće jer se neće držati zajedničkog dogovora. Teškoće vas očekuju ako se bavite javnim poslom, ekonomijom, energetskim resursima ili finansijama, a to vam donosi kvadrat Sunca sa Neptunom.
Trigon Marsa sa Saturnom će vam pomoći da pažljivo isplaniranim akcijama poboljšate finansijsku situaciju. Imaćete uspeha u poslovima koji su povezani sa industrijom i mehanizacijom. Opozicija Sunca sa Neptunom dovešće do sklonosti ka pogrešnim odlukama i potezima, a to bi moglo da negativno utiče na vaše poslovne odnose i na finansije. Posao koji radite u saradnji sa jednim poslovnim partnerom će kasniti zbog potrebe za dodatnim ulaganjima koje nećete moći da obezbedite. Teškoće ćete imati ako se bavite javnim i pravnim oblastima. U drugoj polovini septembra vaše kreativne ideje omogućiće vam da prevaziđete teškoće i da poboljšate finansijsko stanje. Uspeh ćete ostvariti u oblastima prosvete.
Nezaposleni Blizanci će nailaziti na brojna obećanja za dobijanje novog ili stalnog zaposlenja ali će to uglavnom biti prazna obećanja. Najviše sreće imaće u poslovima preko interneta za honorar.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Septembar će za Blizance biti promenljiv i nestabilan na polju ljubavi. Bićete prezauzeti poslovnim i privatnim obavezama, što će izazivati nezadovoljstvo vašeg emotivnog partnera i članova porodice. Dodatne napetosti će izazivati neslaganja oko ulaganja zajedničkih finansija. Vama će biti potreban mir u kući ali nećete uspeti da postignete sklad.
Merkur i Venera će sredinom septembra ući u znak Vage i uneće više radosti i zabave u vaš odnos sa partnerom. To će vam pomoći da prevaziđete nesuglasice. U trećoj dekadi septembra ćete imati dobar osećaj za potrebe voljene osobe i preuzećete više inicijative da organizujete zajedničke aktivnosti, izlaske i zabavu. Postići ćete željeni sklad u vezi..

Ako ste slobodni:

Prolazne avanture i zabava biće jedino što će vas interesovati u prvoj polovini septembra. Započećete tajnu vezu, više aferu, sa osobom koja nije slobodna, a sa kojom ćete imati promenljiv i napet odnos jer će pokušavati da utiče na vas kako bi vas navela da sve radite po njenoj volji. Jedino što će vam prijati sa njom biće intimni odnosi. U trećoj dekadi septembra zaljubićete se u osobu koju ćete upoznati na zabavi. Biće to ljubav na prvi pogled i prilika za skladnu i dugu vezu.
Stariji Blizanci će biti previše zaneseni i činiće svakakve usluge osobi u koju su zaljubljeni sve dok se ne uvere da ih ova iskorištava. Nakon velikog razočaranja odlučićete da posvetite pažnju osobi koja već dugo pokušava sa vam se približi.

Zdravlje:

Zdravlje će vam biti osetljivo u septembru. Potrebno vam je da se više bavite fizičkim aktivnostima kako biste ojačali kondiciju i imunitet. Smetnje i prolazne tegobe su moguće u vezi probave. Povremeno možete osećati bolove u leđima i kolenima. Poboljšanje vas očekuje krajem septembra. Prijao bi vam odlazak u banju i svakodnevna relaksacija.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od kalorične hrane koja sadrži meso i ribu, sir i jaja. Od povrća svakodnevno možete da uzimate pasulj, grašak, sočivo, kupus, krompir i šargarepu. Uzimajte više voća, posebno banane, pomorandžu i grožđe. Povremeno možete jesti testenine i raženi hleb. Izbegavajte suhomesnate proizvode. Potreban vam je B vitamin.

Srećni brojevi:

3, 10, 15, 19, 22


rakRAK

Posao:

Dragi Rakovi,
Merkur će na početku septembra praviti trigon sa Uranom. Uspećete da postignete dogovore sa saradnicima o nečem što je ometalo vašu saradnju i da poboljšate saradničke odnose. Sunce i Merkur će praviti konjunkciju sa Marsom. Pokrenućete nove pregovore, održavaćete sastanke i prezentacije u vezi novih projekata i počećete da planirate i organizujete sve što je neophodno za početak novih radnih zadataka. Uspeh vas očekuje u oblastima trgovine, saobraćaja i komunikacija. Merkur, Sunce i Mars će u prvoj dekadi septembra praviti trigon sa Saturnom, što će vam doneti veliki napredak u velikim i dugoročnim poslovima, posebno onim koje radite u koordinaciji sa dugogodišnjim poslovnim partnerima. Veliki napredak vas očekuje u oblastima javnosti, prava, ekonomije, građevinarstva i industrije. Na teškoće ćete nailaziti u oblastima usluga. Nećete se slagati sa radnim kolegama u vezi načina obavljanja prioritetnih radnih zadataka. Nerviraće vas neodlučni i naporni klijenti. Finansije će vam biti nestabilne. Sve ovo zbog nepovoljnih aspekata Jupitera i Neptuna.
Sredinom septembra će Merkur i Venera ući u znak Vage. Uspećete da se organizujete oko rokova i da sve što je važno od aktuelnih obaveza na poslu dovršite na vreme. Bićete dosta ažurni i u rešavanju administrativnih obaveza. Saturn će krenuti direktno i sve što je neophodno da se ubrza i nadoknadi, a što je povezano sa poslovnim partnerima i javnim poslovima počeće da se odvija lake i stabilnije. Mars će praviti trigon sa Plutonom 19. Septembra, što će vam omogućiti sklapanje važnih ugovora koji će vam doneti velike i dugoročne dobitke u budućnosti. Najviše smetnji tokom septembra imaćete u vezi saradnje sa inostranstvom, a nedostajaće vam i podrška nadređenih. Izbegavajte poslovna putovanja.
Nezaposleni Rakovi će biti vrlo rečiti i dobro organizovani u traganju za novim zaposlenjem. Najviše uspeha ćete imati u oblastima saobraćaja i komunikacija, kao i u IT sektoru.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Odnosi sa voljenom osobom odvijaće se skladno i biće stabilni zahvaljujući povoljnim aspektima Venere, Merkura i Marsa sa Saturnom koji vlada vašim poljem ljubavi i braka. Bićete motivisani da ispunjavate voljenoj osobi želje i da vodite duge razgovore o onome što vas oboje zanima. Razmatraćete kako da ubrzate ostvarenje zajedničkih planova.
Druga polovina septembra donosi vam teškoće u rešavanju onoga u vašoj vezi što ste odlagali da rešavate, a što će u ovom periodu dovoditi do neslaganja i sukoba između vas i voljene osobe. Saturn će krenuti direktno, a Merkur i Venera će praviti kvadrat sa Saturnom. Nesuglasice će se odnositi na raspodelu kućnih i porodičnih obaveza.

Ako ste slobodni:

Prva dekada septembra doneće vam poznanstvo sa osobom koja će vas osvojiti svojim izgledom, nastupom i načinom komunikacija. Otkrićete da imate mnogo zajedničkih interesovanja. Počećete da se viđate i izlazite. Vaša nova simpatije će vam delovati kao ozbiljan kandidat za vezu na duge staze. Oboje ćete biti složni u tome da započnete emotivnu vezu. U početku ćete biti oduševljeni ali ubrzo, već krajem meseca, počećete da nailazite na neslaganja i razlike u stavovima.
Nešto stariji Rakovi će odlučiti da se skrase uz osobu koja im duže vreme poklanja naklonost. Vama je jasno da se sa tom osobom ne slažete u svemu i nećete očekivati da sve bude idealno. Prilagođavanja će biti neophodna kako bi veza uspela.

Zdravlje:

Septembar vam donosi osetljivo zdravlje, zbog čega je neophodno da preduzmete preventivne mere. Na prvom mestu je neophodno da vaše svakodnevne obaveze organizujete tako da imate dovoljno vremena za odmor i relaksaciju i da što više umanjite mogućnost stresa. Moguć je hormonski disbalans, alergijske reakcije, što će biti praćeno probavnim smetnjama.
Ishrana bi trebalo da vam sadrži lako svarljive namirnice. Svakog dana vam se preporučuje sveže i presno povrće kao što su šargarepa, kupus, krastavac i paradajz. Sok od paradajza vam se preporučuje, kao i voćni sok od limuna ili grejpfruta. Od voća uzimajte jabuke, pomorandžu, grožđe i sušene smokve. Jedite ribu bar dva puta nedeljno. Uzimajte magnezijum.

Srećni brojevi:

5, 8, 16, 21, 26


lavLAV

Posao:

Dragi Lavovi,
Merkur će na početku septembra praviti trigon sa Uranom koji se nalazi u vašem polju posla i karijere. To će vam omogućiti da razradite jednu ideju koja će vam u budućnosti doneti velike dobitke. Iz neočekivanih izvora ćete dobiti podršku, a moguć je i premeštaj na bolje radno mesto ili unapređenje. Trigon Venere sa Saturnom će vam doneti značajan napredak u razvoju dugoročnih projekata. Uspeh vas očekuje ako se bavite arhitekturom ili građevinarstvom, kao i oblastima usluga. Venera će praviti kvadrat sa Jupiterom, što vas upozorava da izbegavate rizične investicije. Jedan vaš kreativni projekat neće dobiti podršku koju ste očekivali. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite prosvetom, zabavom ili ugostiteljstvom. Neophodno je da budete izuzetno pažljivi u vezi finansija jer ćete nailaziti na nepovoljne okolnosti, posebno na polju platnog prometa. Bilo kakve finansijske mahinacije mogu vam naneti veliku štetu i gubitke. Neko od vaših dužnika će pokušati da vas izigra. Čuvajte se i raznih prevaranata. Izbegavajte ulazak u velike investicije.
Sredinom septembra Merkur i Venera ulaze u znak Vage. Započećete da planirate nove poslovne projekte, što će uključivati i pregovore sa poslovnim partnerima, radne sastanke, poslovne prezentacije i mnogo kretanja i lokalnih putovanja. Vaš nastup će biti zapažen jer ćete umeti da predstavite sebe, svoju stručnost i svoje preduzeće ili tim, a to će vam doneti uspeh i dobitke. Kako će u trećoj dekadi septembra Merkur i Venera praviti kvadrat sa Saturnom, imaćete dosta teškoća i zastoja u vezi planiranja, organizacije i pregovora oko velikih i dugoročnih poslova koji obuhvataju širok spektar poslovnih usluga. Iznad svega je važno da budete pažljivi u rukovanju finansijama. Zarada će biti ispod očekivane.
Nezaposleni Lavovi će imati najviše uspeha u nalaženju stalnog zaposlenja u oblastima saobraćaja, transporta, trgovine, kao i u finansijskom sektoru.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Vaš emotivni partner i vi ćete se u prvoj polovini septembra posvetiti poboljšanju zajedničkih finansija. Vi ćete biti raspoloženi da voljenu osobu obradujete poklonom. Svakako znate šta je to što vaš partner želi da poseduje. Bićete u mogućnosti da u vašu vezu unesete veći broj zajedničkih aktivnosti u kojima ćete oboje uživati.
Porodične obaveze mogu da vas opterete u drugoj polovini septembra. Biće vam teško da se sa članovima porodice uskladite oko međusobnih potreba, želja i očekivanja. Vi ćete biti zauzeti poslovnim i privatnim obavezama, što vašem partneru neće odgovarati, jer će morati da preuzme i vaš deo porodičnih obaveza. Potrudite se da mu uzvratite uslugu.

Ako ste slobodni:

Septembar vam donosi mnogo zabave i izlazaka ali i avanture koje će vam doneti više nezadovoljstva i nesuglasica nego radosti i sreće. Kako ćete u ovom periodu ući u avanturu sa dve osobe koje će vam predstavljati izazov, nećete moći jasno da sagledate, posebno u početku, da ste napravili pogrešan izbor. Pred kraj ovog meseca, kada se dobrim delom razočarate i pretrpite neuspeh, počećete da razmišljate o tome da se smirite i izaberete za partnera osobu koja će vam delovati iskreno.
Nešto stariji Lavovi će se zaljubiti u osobu koju poznaju kroz posao. Lako se može dogoditi da će to biti neko na višem položaju i uspešan. Budite pažljivi jer su veliki izgledi da vam sa tom osobom neće ići lako i da će zbližavanje biti sporo.

Zdravlje:

Zdravlje će vam biti stabilno u prvoj polovini septembra. Potrudićete se da poboljšate vašu ishranu i da obavite preventivne medicinske preglede. Bićete umereni u svemu i ravnomerno ćete rasporediti svoje aktivnosti. Imaćete dovoljno vremena za odmor i bićete fizički aktivni. U trećoj dekadi septembra moguće su disajne smetnje i bolovi u leđima.
Vaša ishrana bi trebalo da se zasniva na svežem voću i povrću, prvenstveno na namirnicama koje sadrže vlakna. To su grašak, sočivo, spanać, brokoli, banane i pomorandža. Ove namirnice je poželjno da svakodnevno imate na jelovniku. Jedite sireve, posebno mladi sir, zatim ribu i povremeno pileće meso. Izbegavajte alkoholna pića i brzu hranu.

Srećni brojevi:

8, 10, 17, 21, 26djevicaDJEVICA

Posao:

Drage Device,
Merkur na početku septembra pravio trigon sa Uranom i donosi vam neočekivane pogodnosti za saradnju sa inostranim partnerom, što bi vam donelo veći obim poslova, a samim tim i bolju zaradu. Postoji mogućnost da dobijete stručnu specijalizaciju pod povoljnim uslovima, što bi vam donelo bolje radno mesto u budućnosti. Vaši lični kvaliteti će doći do izražaja i doneće vam uspeh u oblastima prosvete, izdavaštva i trgovine uvoznom robom. Trigon Venere sa Saturnom omogućiće vam napredak u kreativnim poslovima, posebno ako se bavite dizajnom, arhitekturom i enterijerom. Vaša popularnost će biti u porastu ako se bavite zabavom i estradom. Konjunkcija Sunca i Merkura sa Marsom omogućiće vam da pokrenete nove poslovne pregovore, koji će biti uspešni. Imaćete pojačan osećaj za organizaciju, a napredak vas očekuje u oblastima komunikacija, saobraćaja i platnog prometa. Vaše rukovodeće veštine će vam doneti bolji status na poslu. Teškoće ćete imati u odnosima sa poslovnim partnerima, što će vas ometati u postizanju planiranih rokova.
Sredinom septembra će Mars praviti opoziciju sa Neptunom. Zbog razilaska u interesima i pokušaja manipulacija od strane jednog poslovnog partnera, lako može doći do raskida jedne saradnje, što vam nanelo finansijsku štetu. Merkur i Venera će ući u znak Vage. Usmerićete se na poboljšanje finansijskog stanja, u čemu će vas ometati previranja na berzi. Izbegavajte rizične investicije i bilo kakve mahinacije. Na polju javnosti biste mogli da se nađete uvučeni u skandal što bi dovelo do pada vaše popularnosti. Ako se bavite pravnim poslom, nailazićete na mito i korupciju, što bi moglo da se negativno odrazi na vaš ugled. Krajem meseca ćete uspeti da poboljšate finansijsku situaciju zahvaljujući veštim potezima.
Nezaposlene Device će biti u mogućnosti da pokrenu sopstveni biznis. Stalno zaposlenje biste mogli lako da dobijete u oblastima menadžmenta, prosvete i zabave.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Venera će početkom septembra praviti kvadrat sa Jupiterom i opoziciju sa Neptunom , što će dovesti do ozbiljnih neslaganja sa partnerom. Imaćete utisak da vas partner vara ili da nešto krije, što će poljuljati vaše poverenje. Oko kućnih i porodičnih obaveza nećete moći da se dogovorite. Vaš partner će često biti odsutan i neće vam poklanjati pažnju.
Sredinom septembra će Mars praviti opoziciju sa Neptunom. Doći će do ozbiljne svađe sa partnerom jer više nećete moći da trpite neizvesnost i sumnju. Otkrićete kako vas je partner slagao u vezi nečega i to će izazvati vaš bes. Neophodan vam je kompromis. Krajem meseca ćete uspeti da razumno razgovarate i da počnete da rešavate probleme u vezi.

Ako ste slobodni:

Zaljubićete se i bićete skloni da idealizujete osobu koja će vas osvojiti svojim šarmom. Nećete obraćati pažnju na dobronamerne savete prijatelja koji će vam skrenuti pažnju da se radi o prevrtljivoj osobi koja je sklona lažima i paralelnim vezama. Upustićete se u avanturu, da biste u drugoj polovini septembra na osnovu niza loših iskustava sa vašom simpatijom zaključili kako su vaši prijatelji bili u pravu. Nakon toga ćete upoznati nekog novog ko uliva poverenje.
Nešto starije Device dobiće veliku pažnju od strane osobe koja će im se na prvi pogled dopasti. Posumnjaćete da nešto nije u redu kada vam ta osoba bude stalno tražila neku uslugu. Okrenućete joj leđa jer vam je dosta razočaranja.

Zdravlje:

Bićete uglavnom stabilnog zdravlja. Više nego obično ćete biti zainteresovani za sport i rekreaciju i odlučićete da se bavite fizičkim vežbama svakodnevno. Ostaje vam još da ojačate volju kako biste istrajali u vašoj odluci. U drugoj polovini septembra će vam zdravlje biti osetljivo. Posebno ako ste podložni alergijama. Moguća je i zubobolja.
Vaša ishrana treba da sadrži namirnice bogate proteinima i vitaminima. Pileće meso i iznutrice možete uzimati češće. Prijaće vam feta sir, masline, ovsene pahuljice, jogurt, kao i razne salate od povrća. Na primer kupus, krastavac, paprika sa dodatkom maslinovog ulja. Jedite što više grožđa. Izbegavajte alkoholna pića i brzu hranu. Potreban vam je D i E vitamin.

Srećni brojevi:

1, 4, 10, 18, 23


vagaVAGA

Posao:

Drage Vage,
Merkur će na početku septembra praviti trigon sa Uranom i doneće vam neočekivane finansijske dobitke zahvaljujući vašim tajnim izvorima finansiranja. To će vam omogućiti da uspešno dovršite jedan projekat u roku i poboljšate finansijsko stanje, kao i da postignete stabilnost u daljem razvoju aktuelnih radnih zadataka. Kvadrat Venere sa Jupiterom doneće vam teškoće u pregovorima oko novih projekata. Sa drugom stranom nećete uspeti da postignete dogovor oko raspodele zaduženja i procenta zarade. Bićete neorganizovani i često ćete haotično obavljati radne zadatke. Bićete uz to i rasejani, pa možete lako načiniti grešku i imati gubitak. Konjunkcija Sunca i Merkura sa Marsom će vam omogućiti da započnete sa realizacijom jadnog tajnog plana koji bi vam mogao doneti velike dobitke u budućnosti. Uspeh vas očekuje ako se bavite zdravstvom i poslovima koji su povezani sa pružanjem pomoći drugim ljudima. Osim što ćete uspevati da postignete sve rokove, ostvarićete napredak u poslovima koji su povezani sa industrijom i građevinarstvom.
Budite pažljivi sredinom septembra kada Mars bude pravio opoziciju sa Neptunom jer će vam to doneti finansijske probleme čiji će uzrok biti u vašem nejasnom sagledavanju činjeničnog stanja i greškama u kalkulacijama, kao i u lošim investicijama. Bićete suočeni i sa nekorektnim postupcima jedne osobe koja ima može da vam nanese štetu, a koja će vam spletkariti iza leđa, tako što će o vama širiti glasine o vašem navodnom nepoštenju i slično. Merkur i Venera će ući u vaš znak, a kako je Venera ovde jaka, uspećete da zauzmete bolje pozicije i da se izborite sa problemima u poslovnim odnosima, kao i sa teškoćama u obavljanju prioritetnih radnih zadataka. Uspeh ćete imati u pregovorima i trgovini.
Nezaposlene Vage će najviše šansi za stalno zaposlenje imati u sektoru prehrambene industrije, građevinarstva i u sektoru energetike. Izbegavajte sektor usluga jer ovde nećete biti zadovoljni.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Imaćete dovoljno mogućnosti da organizujete intimne trenutke udvoje sa voljenom osobom. Razgovaraćete više nego obično o svemu o čemu radije ćutite i o onim stvarima koje ste iz nekog razloga krili od partnera jer ste se plašili da vas neće razumeti. Sada ćete imati dosta razumevanja jedno za drugo i uspećete da rešite nešto što vam je brinulo od ranije.
Druga polovina septembra će biti nestabilna zbog opozicije Marsa sa Neptunom. Imaćete utisak da vam partner nije sve rekao, da postoji još nešto što krije od vas i da će nastaviti sa takvim ponašanjem. S druge strane, vaš partner će otkriti nešto što ste vi skrivali od njega i neće moći to da razume. Biće vam potrebno dosta strpljenja kako biste to prevazišli.

Ako ste slobodni:

Zaljubićete se u osobu koja nije slobodna ali koja će vam dati signal da je zainteresovana za vas. Počećete tajno da se viđate, da biste ubrzo započeli tajnu vezu. Vaša veza već od samog početka neće biti skladna i stalno ćete se suočavati sa nezadovoljstvom. Sredinom meseca ćete shvatiti da vaša ljubav ima mnogo više tajni nego što ste mogli da pretpostavite, kao i da vi niste jedini s kim održava tajnu vezu. Prekinućete taj odnos i upoznaćete nekog ko će vam postati blizak.
Starije Vage će biću upletene u jednu aferu, a oko njih će se vrteti razne osobe sumnjivog morala koje će im predlagati vezu. Izbegavajte tajne veze i one preko interneta. Tek krajem septembra moguće je poznanstvo sa iskrenom osobom.

Zdravlje:

Septembar vam je osetljiv mesec za zdravlje. Bićete podložni hormonskim promenama, alergijskim reakcijama i sklonosti porocima koji bi mogli da negativno utiču na vaše zdravlje. Moguće su i smetnje prouzrokovane nepravilnim radom štitne žlezde. Proverite krvnu sliku i radite vežbe za bolju cirkulaciju. Izbegavate preterivanje u hrani i piću.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje potpomažu izbacivanje štetnih materija iz vašeg organizma. Jedite svakodnevno celer, brokoli, kelj, pšenične klice i blitvu, kao i presno voće i povrće. Najviše će vam odgovarati ceđeni sokovi. Jedite badem, indijski orah i sirove semenke suncokreta. Izbegavajte alkoholna pića i suhomesnate proizvode.

Srećni brojevi:

9, 12, 15, 20, 24


skorpijaŠKORPIJA

Posao:

Dragi Škorpioni,
Merkur će na početku septembra praviti trigon sa Uranom koji se nalazi u vašem polju javnosti. Doneće vam napredak u jednom zajedničkom projektu, kao i neočekivanu priliku sa sklopite novi ugovor koji će vam u budućnosti doneti značajne prihode. Vaša popularnost u javnosti i veština rada sa klijentima će biti u usponu. Trigon Venere sa Saturnom doneće vam mogućnost značajnog napretka u poslovnim pregovorima koji su u proteklom periodu bili u zastoju. Uspeh ćete ostvariti u oblastima komunikacije, trgovine, saobraćaja i transporta i skladištenja robe. Konjunkcija Sunca i Merkura sa Marsom doneće vam početak nove saradnje koja će se odvijati na obostranu korist i kojom ćete biti zadovoljni. Od ruke će vam ići saradnja sa logističkim operaterima i dobavljačima. Tokom septembra vam se savetuje da izbegavate upuštanje u finansijske rizike. Pripazite na to kako rukujete novcem i izbegavajte nove investicije, posebno one velikog obima. Na teškoće ćete nailaziti u finansiranju kreativnih projekata, kao i ako se bavite oblastima prosvete, zabave i ugostiteljstva.
Opozicija Marsa sa Neptunom sredinom septembra dovešće do raskida saradnje sa jednim poslovnim partnerom jer ćete primetiti da je nekorektan oko raspodele zajedničke zarade i da ostvaruje korist na vašu štetu. Budite pažljivi jer se mogu razotkriti ozbiljnije finansijske mahinacije, što vam može naneti gubitke. Merkur i Venera će ući u znak Vage i doneće vam pogodnosti za pokretanje novih pregovora iza zatvorenih vrata, kao i početak realizacije jednog projekta koji ste pripremali u tajnosti, a koji će vam doneti prednost na tržištu. Nailazićete na probleme u odnosima sa saradnicima u vidu neorganizovanosti. Krajem meseca ćete imati koristi od svoje kreativnosti, što će vam doneti finansijske dobitke.
Nezaposleni Škorpioni će biti u mogućnosti da dobiju posao u oblastima javnosti, u IT i u HR sektoru. Honorarni posao vas sigurno očekuje ako ste vešti u radu sa klijentima.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Trigon Venere sa Saturnom na početku septembra uticaće pozitivno na vaš društveni život. Sa voljenom osobom ćete izlaziti na mesta koja oboje volite, kao što su restorani i na razne društvene manifestacije. Družićete se za zajedničkim prijateljima i odlazićete na vikend izlete. Izbegavajte flertove na druženjima jer vam to može doneti probleme.
Druga polovina septembra vam je povoljna za intimne trenutke udvoje. Koristićete većinu slobodnog vremena da sa voljenom osobom budete nasamo i da organizujete dinamičan provod. Umećete da ugodite voljenoj osobi jer ćete imati dobar osećaj za to što joj je potrebno. Bićete od podrške i potrudićete se da vaša veza bude skladna na svim poljima.

Ako ste slobodni:

Bićete u centru pažnje uglavnom osoba sumnjivog morala koje će vam otvoreno udvarati ili vam slati signale kako su zainteresovani za intimne odnose i zabavu. Neko će vas privući i odlučićete da isprobate da li biste mogli da imate nešto više od samo prolazne zabave i seksa. Ubrzo ćete se uveriti da sa tom osobom možete imati samo tajnu i nestabilnu vezu. U trećoj dekadi septembra upoznaćete nekog s kim postoji šansa da uđete u ozbiljnu vezu koja će vam doneti sreću.
Stariji Škorpioni će biti otvoreni na zabavu i provode. Jedna osoba će im se dopasti ali to nije neko ko je slobodan. Bez obzira na to, vaša simpatija će vam otkriti da bi želela tajnu vezu sa vama. Bićete potpuno spremni da joj ispunite želju.

Zdravlje:

Neophodno vam je da pazite na vaše zdravlje i da preduzmete preventivne mere jer ćete biti vrlo promenljivog i osetljivog zdravlja zbog opozicije Marsa sa Neptunom. Moguće su tegobe sa krvnim pritiskom, cirkulacijom, hormonima i alergijskim reakcijama. Izbegavajte stresne situacije i izbegavajte dodir sa opasnim hemikalijama.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od lako svarljive hrane koja u sebi sadrži antioksidanse. Pšenične klice, mekinje, integralne žitarice, pirinač, šargarepa, celer, sirove semenke od suncokreta i bundeve možete svakodnevno uzimati u ishrani. Kao dodatak su vam od koristi morske alge. Jedite što više svežeg voća i povrća. Izbegavajte alkoholna pića.

Srećni brojevi:

5, 11, 16, 20, 24


strelacSTRIJELAC

Posao:

Dragi Strelčevi,
Septembar će biti vrlo dinamičan i izazovan mesec na vašem poslu. Na početku meseca će Merkur praviti trigon sa Uranom. Jednu ideju koju imate u vezi poboljšanja usluga u vašem domenu delatnosti ćete uspeti da razradite do maksimuma i da ostvarite značajan napredak. Trigon Venere sa Saturnom doneće vam stabilnost na polju finansija, pa ćete moći da ulažete novac u razvoj prioritetnih i dugoročnih projekata. Pri tome je važno da budete racionalni i da izbegavate ekstravaganciju. Bićete skloni da se previše dokazujete i insistirate na svojoj važnosti. Vaše ego-igre vam mogu naneti štetu, kako po pitanju ugleda, tako i u vezi novca. Sunce i Merkur će praviti konjunkciju sa Marsom u vašem polju posla i karijere. To će vam omogućiti da započnete sa realizacijom novih radnih zadataka koji će imati uticaj na vaš napredak u karijeri. Uspeh vas očekuje ako se bavite zdravstvom, menadžmentom ili ako imate sopstveni biznis. Konjunkcija Merkura sa Suncem omogućiće vam da dobijete podršku od nadređenih za vaše lične planove i ideje u okviru posla koji obavljate.
Veliki deo septembra će pred vama biti izazovni ciljevi koji će zahtevati od vas veliku promišljenost. Neće vam biti lako da postignete rokove i tu možete biti najviše u teškoćama. Vaš preterani optimizam će vas ometati da jasno sagledate prepreke. Kašnjenje sa rokovima naneće vam finansijske gubitke. Opozicija Marsa sa Neptunom doneće vam ozbiljne nesuglasice sa nadređenima, kao i teškoće ako se bavite mehanizacijom, hemijskom industrijom i energetskim resursima. Os sredine septembra ćete ostvariti nove kontakte i poslovnu saradnju koja će vam doneti dobitke jer će Merkur i Venera ući u znak vage. Treća dekada septembra vam donosi finansijske teškoće ali će vaš autoritet i popularnost biti u porastu.
Nezaposleni Strelčevi će imati velike šanse da dobiju stalno zaposlenje u svojoj struci. Velika sreća pratiće one čija je struka vezana za prosvetu, zdravstvo i ekonomiju.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Merkura sa Suncem na početku septembra daće vam motivaciju da unesete nešto kvalitetno novo u vaš odnos sa voljenom osobom što će poboljšati sklad i stabilnost u vašoj emotivnoj vezi. Na neslaganja ćete nailaziti oko raspodele kućnih i porodičnih obaveza. Vaš partner će vas kritikovati da se postali previše zahtevni i da mislite samo na sebe.
Merkur će 13. Septembra praviti konjunkciju sa Venerom, što će poboljšati vašu komunikaciju ali i razmenu emocija sa partnerom. Uspećete da prevaziđete neslaganja. Izlazićete na mesta koja vaš partner voli da posećuje i unećete više zavabe u vašu vezu. Oko zajedničkih ciljeva ćete voditi teške razgovore ali ćete uspeti da nađete zajednički prihvatljivo rešenje.

Ako ste slobodni:

Osećaćete potrebu da se dokažete i istaknete na društvenom polju. Na poslu ili u okviru društvenih delatnosti upoznaćete nekog ko će vam delovati zainteresovano za vezu. Počećete da se viđate i izlazite. Vrlo brzo ćete shvatiti da će vam biti neophodno duže upoznavanje i međusobno prilagođavanja jer će vaš odnos već na početku biti promenljiv i nestabilan. Kako ćete oboje biti rešeni da uspete, naći ćete način da ostvarite bolju komunikaciju i vaš emotivni kontakt će biti bolji.
Nešto stariji Strelci će pokušati da ostvare bliži odnos sa osobom sa kojom se viđaju duže vreme. Pozvaćete je da sa vama provede duže vreme zajedno. To će vam doneti dosta komplikovan odnos ali i uvid koliko ste spremni da se potrudite.

Zdravlje:

Osetljivo zdravlje ćete imati do sredine septembra kada ćete biti više izloženi stresu i kada ćete reagovati psihosomatski. Imaćete otežanu probavu i moguće su alergijske reakcije disajnih puteva. Druga polovina septembra vam donosi jači imunitet i bolje zdravlje. Potrebno vam je više kretanja na čistom vazduhu. Praktikujte svakodnevnu šetnju.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži kaloričnu hranu kako biste lakše podneli svakodnevne napore. Meso možete svakodnevno da imate na jelovniku ali izbegavajte pečeno i pohovano. Ribu jedite bar dva puta nedeljno. Neophodni su vam sir i jogurt kao i sveže voće i povrće, grožđe, pomorandža, šargarepa, kupus. Uzimajte magnezijum i C vitamin.

Srećni brojevi:

3, 7, 16, 21, 26


jaracJARAC

Posao:

Dragi Jarčevi,
Venera će na početku septembra praviti trigon sa vašim vladarem Saturnom. Ostvarićete napredak u dugoročnim projektima koje radite u saradnji sa inostranim partnerima. To su građevinski projekti, arhitektura i dizajn na prvom mestu. Ako ste prosvetni radnik očekuje vas bolji položaj u vašoj profesiji. Kvadrat Venere sa Jupiterom vas upozorava da izbegavate mahinacije i tajne kanale, posebno u pogledu finansijskih transakcija, jer biste tako mogli da se nađete u problemima i na gubitku. Ovo g meseca lako mogu da vas snađu pravne teškoće ukoliko ne budete strogo poštovali propise iz oblasti zakona i poslovanju. Opozicija Venere sa Neptunom dovešće do prekida važnih poslovnih pregovora upravo zbog pokušaja mahinacija druge strane, koja će pokušati da vas navede da pristanete na uslove koji vama ne odgovaraju. Mars će 9. septembra praviti trigon sa Saturnom. Ostvarićete uspeh i moguće je i unapređenje ako se bavite transportom robe, uslugama uvoza i izvoza i trgovinom energetskim resursima na međunarodnom nivou.
Sredinom septembra će Mars praviti opoziciju sa Neptunom, što bi vam moglo doneti ozbiljne teškoće ako se bavite oblastima saobraćaja i transporta. U tom slučaju budite veoma pažljivi u saobraćaju i putovanjima na duge relacije. Na probleme ćete nailaziti i u oblastima komunikacija i trgovine. Netačne i lažne informacije vam mogu naneti štetu. Merkur i Venera će ući u znak Vage i vaše polje posla i karijere. To će vam omogućiti da pokrenete nove projekte. Dobićete i donacije, kao i podršku nadređenih. U trećoj dekadi septembra uspeh vas očekuje ako se bavite oblastima zdravstva, a uspećete i da poboljšate vaše finansijsko stanje. Osećaćete se opterećeni odgovornostima i očekuje vas naporan rad.
Nezaposleni Jarčevi će biti u mogućnosti da pokrenu sopstveni biznis. Stalno zaposlenje bi mogli dobiti u oblastima prosvete, izdavaštva ili u industrijskom sektoru.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Trigon Venere sa Saturnom na početku septembra unećete sklad i stabilnost u vašu vezu sa voljenom osobom. Otići ćete zajedno na vikend putovanje gde ćete se lepo provesti. Izbegavajte flert i tajne jer bi vaš partner mogao da sazna nešto što bi vam poremetilo sklad u odnosu. Budite otvoreni na razgovore o zajedničkim potrebama i ciljevima.
Druga polovina septembra vam donosi nesuglasice i nepoverenje zbog izazovnih aspekata Merkura i Venere sa vašim vladarom Saturnom. Nailazićete na neslaganja u vezi zajedničkih planova. Vaš partner će insistirati na kvalitetu, dok ćete vi od svega praviti računicu. Napeti odnosi će vam smetati i na kraju ćete popustiti i složiti se sa voljenom osobom.

Ako ste slobodni:

Na samom početku septembra, zahvaljujući trigonu Merkura sa Uranom, upoznaćete osobu koja je neobična i koja se razlikuje od većine ljudi koje poznajete svojim specifičnim stavovima, pojavom i idejama. Ove osobine će vas privući, a primetićete i da je vaša simpatija zainteresovana za viđanje sa vama. Za kratko vreme ćete se zbližiti i u početku ćete se dobro slagati. Ubrzo ćete primetiti i da između vas dvoje postoje i mnoge razlike. Odlučićete se da ipak probate vezu.
Nešto stariji Jarčevi će biti dovoljno mudri da izbegnu zamke koje će im postavljati osoba koja je u njih potajno zaljubljena, kako bi se uverila da li da se upusti u emotivnu vezu sa njima. Vaša mudrost doneće vam pobedu i novu vezu.

Zdravlje:

Uslov da budete stabilnog zdravlja je pravilna ishrana i svakodnevne fizičke aktivnosti. Ako previše sedite na poslu, nađite vreme da bar sat vremena prošetate, a bilo bi poželjno i da radite rekreativne fizičke vežbe češće nego obično. U protivnom ćete imati bolove u leđima, kolenima i zglobovima. Moguća je otežana cirkulacija i visok krvni pritisak.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži proteine, belančevine i minerale. Svakodnevno je potrebno da jedete povrće, presno ili kuvano. Možete praviti razne čorbe i salate od mešanog povrća. Jedite i voće, posebno grožđe, pomorandžu, jabuke, banane i urme. Unosite magnezijum, kalcijum i B i E vitamin kroz dodatke ishrani. Pijte više vode i ceđene sokove.

Srećni brojevi:

2, 7, 11, 18, 24


vodolijaVODOLIJA

Posao:

Drage Vodolije,
Na početku septembra će Venera praviti trigon sa Saturnom i omogućiće vam da poboljšate platni promet i uvećate svoju zaradu zahvaljujući tajnim kanalima. Uspećete i da pre roka dovršite jedan projekat što će pozitivno uticati na vaše prihode. Sunce i Merkur će praviti konjunkciju sa Marsom koji vlada vašim poljem posla i karijere. To će vam doneti mogućnosti da pokrenete nove projekte u saradnji sa kooperantima. Uspećete da dobijete olakšice i donacije koje će vas finansijski podržati u pokretanju novih projekata. Koristi ćete imati i od platnog prometa, kao i ako je vaš posao povezan sa ekonomijom, bankarstvom i rukovanjem finansijama. Kako ćete u isto vreme nailaziti na prepreke i pokušaje sa strane da budete uvučeni u manipulacije, neophodno je da pažljivo rukujete novcem jer bi vas svaka greška ili mahinacija mogla skupo koštati. Mars će 9. septembra praviti trigon sa Saturnom, što će vam doneti sredstva koja su vam nedostajala za nastavak jednog većeg i dugoročnog projekta iz oblasti građevinarstva. Radi se o sredstvima koja su bila u blokadi.
Budite pažljivi u rukovanju novcem i izbegavajte po svaku cenu mutne radnje, ulazak u rizične transakcije i velike investicije 14. Septembra. Mars će praviti opoziciju sa Neptunom. Doći će do pada vaših akcija i naći ćete se na udaru inspekcija koje će proveravati vaše finansijske transakcije. Ukoliko ste previše koristili tajne kanale, naći ćete se u problemima. To će vam naneti štetu i gubitke. Merkur i Venera će ući u znak Vage i uspećete da ublažite poslovne probleme pokretanjem novih projekata u saradnji sa inostranim partnerima. Ostvarićete uspeh u oblastima prosvete, uvoza i izvoza, dizajna i arhitekture. Finansijske probleme i gubitke možete imati zbog mahinacija vaših saradnika.
Nezaposlene Vodolije će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima zdravstva, socijalnim službama ili kao magacioneri i pomoćni radnici.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Merkur će na početku septembra praviti konjunkciju sa Suncem i pruža vam mogućnost da okrenete novi list i započnete da rešavate sve ono što vam je u odnosu sa voljnom osobom pravilo probleme u proteklom periodu. Mada ćete biti čvrsto rešeni da poboljšate odnos sa partnerom, bićete suočeni sa velikim izazovima koji će izazivati napetost u odnosu.
Sunce će praviti trigon sa Plutonom 13. Septembra i olakšaće vam da se prilagodite potrebama i željama voljene osobe. Ulazak Sunca u znak Vage 23. Septembra doneće vam osveženje u vidu novih interesovanja koja će vama i vašem partneru okupirati pažnju i ispuniti vam zajedničko vreme. Otići ćete i na jedno vikend putovanje i dobro se provesti.

Ako ste slobodni:

Zanimaće vas uglavnom avanture i nećete biti spremni da se upuštate u bilo šta ozbiljno na emotivnom polju. Prilike za avanture ćete imati gde god da izađete u provod. U početku će vam odgovarati da imate susrete na jednu noć uz intimne odnose. U drugoj polovini septembra ćete poželeti i nešto više od toga i pokušaćete da sa osobom sa kojom ste više puta izašli da ostvarite bliži emotivni kontakt. To će ili teško jer ćete otkriti da između vas ima dosta razlika.
Nešto starije Vodolije će pokušati da privuku pažnju osobi koju poznaju preko zajedničkog prijatelja. Prijatelj će vas upozoriti da se radi o komplikovanoj osobi. Uz dosta strpljenja i nesvakidašnjeg pristupa imaćete šanse za uspeh.

Zdravlje:

Savetuje vam se da svakodnevno idete u kraću šetnju i da bar nekoliko puta nedeljno praktikujete rekreativne fizičke aktivnosti. Plivanje ili teretana biće vam od velike koristi. Izbegavajte duži boravak na promaji i hladna pića. Biće vam osetljivo grlo i urogenitalni trakt. Moguća je infekcija mokraćnih kanala. Cirkulacija u butinama takođe može biti otežana.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži što više povrća koje možete jesti presno ili praviti razne čorbe ili salate. Meso jedite umereno. Izbegavajte meso sa roštilja, već ga jedite isključivo kuvano. Izbegavajte i pečenu hranu, kao i jake začine. Od voća uzimajte jabuke, grožđe i pomorandže. Potrebno vam je što više vitamina. Izbacite slatkiše i brzu hranu.

Srećni brojevi:

3, 10, 17, 22, 25


ribaRIBE

Posao:

Drage Ribe,
Merkur na početku septembra pravi trigon sa Uranom i donosi vam povoljne uslove za započinjanje novih poslovnih pregovora i dogovora, kao i za nastavak ranije započetih, a koji su zbog nepovoljnih okolnosti bili u zastoju. Trigon Venere sa Saturnom omogućiće vam da ostvarite napredak i dobitke kroz saradnju sa dugogodišnjim saradnicima, kao i preduzećima koja se bave industrijom, poljoprivredom i građevinarstvom. Sunce i Merkur prave konjunkciju sa Marsom i otvaraju vam mogućnosti za sklapanje novih ugovora koji će vam u budućnosti doneti dobitke. Ostvarićete uspešna poslovna partnerstva sa prevoznicima, trgovcima, serviserima i dobavljačima. Konjunkcija Merkura sa Suncem omogućiće vam da pokrenete jedan novi projekat koji će doprineti porasti vašeg uspeha na polju javnosti. U svemu ovom je potrebno da budete izuzetno korektni, a naročito da pripazite na sve što se tiče finansijskog dela ugovora koje budete potpisivali. U protivnom biste mogli da se nađete u teškoćama upravo u vezi preraspodele dobitaka, što bi vam moglo naneti štetu.
Sredinom septembra će Mars praviti opoziciju sa Neptunom koji se nalazi u vašem znaku. Očekuju vas problemi u jednom poslovnom partnerstvu gde će doći do razilaska u interesima, a to bi moglo da dovede do raskida partnerstva i da vam ugrozi ne samo nastavak jednog važnog projekta, nego i vaše radno mesto ili status na poslu. Potrudite se da postignete kompromis. Merkur i Venera će 14. septembra ući u znak Vage. Imaćete bolji uvid u finansijske tokove i uspećete da se organizujete u investicijama i transakcijama, što će vam omogućiti da poboljšate vaš saldo na računu. U trećoj dekadi septembra će vam kvadrat Jupitera sa Neptunom doneti jake konkurente koji će ometati vaš napredak u karijeri.
Nezaposlene Ribe će imati sreće u nalaženju stalnog zaposlenja u okviru svoje struke. Lakše do zaposlenja ćete doći i ako ste po struci trgovac ili inženjer.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi vam donosi promenljiva raspoloženja i česte nesuglasice sa voljenom osobom tokom septembra. Ovo će biti praćeno i povremenim periodima sklada kada ćete uživati u zajedničkim aktivnostima. Važno je da se potrudite da ne bude previše napeti i da nađete način da uspostavite željenu ravnotežu u vašoj vezi.
Sa voljenom osobom ćete uspeti da organizujete zajedničke izlaske, zabavu i vreme koje ćete provoditi zajedno. Najviše ćete uživati u druženju sa zajedničkim prijateljima i u društvenim aktivnostima. Nećete se složiti u vezi dogovora oko zajedničkih ciljeva. Vi ćete želeti da se usmerite na nešto od dugoročnog značaja, dok će vaš partner težiti ekstravaganciji.

Ako ste slobodni:

Uživaćete u izlascima i zabavi sa prijateljima. Preko jednog poznanika doći ćete u kontakt sa osobom koja će vas zainteresovati zbog svoje originalnosti. Ta osoba će imati zanimljive predloge u vezi izlazaka i pozvaće vas da više vremena provodite zajedno. Imaćete mnogo tema koje vas oboje interesuju i počećete da se zbližavate. Ubrzo će se pojaviti obostrane emocije ali i različitosti u životnim navikama. Potrudićete se da se jedno drugom prilagodite.
Nešto starije Ribe će shvatiti da se dobro osećaju u prisustvu osobe koja pokušava uporno da ih nagovori da započnu emotivnu vezu. Problem je što se ne razumete u vezi životnih ciljeva, dok se emotivno slažete. Veza je moguća.

Zdravlje:

Zdravlje će vam tokom septembra biti promenljivo. Potrebno je da vodite računa o pravilnoj ishrani jer ćete biti podložni probavnim smetnjama. Bićete osetljiviji na stres, pa možete reagovati psihosomatski. Izbegavajte hladne napitke jer će vam i grlo biti osetljivo. Moguća je i alergija disajnih puteva. Bolja fizička kondicija vam je neophodna zbog imuniteta.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od integralnih žitarica, semenki i mlečnih proizvoda prvenstveno. Svakodnevno možete da imate na jelovniku integralni hleb ili pirinač, pšenične klice, ovsene ili ražene pahuljice, kao i semenke bundeve, suncokreta, orah, lešnik i badem. Jedite što više povrća, sira, a od voća smokve, jabuke i urme.

Srećni brojevi:

4, 11, 15, 20, 26


Mjesečni horoskop za septembar 2019. pripremio astrolog Igor Pavluković za MesecniHoroskop.com! Strogo je zabranjeno preuzimanje mjesečnog horoskopa bez navođenja i linkovanja izvora!