Mjesečni horoskop za SEPTEMBAR 2020.

Pogledajte najdetaljniji mjesečni horoskop za mjesec SEPTEMBAR 2020. koji vam je pripremio naš astrolog Igor Pavluković!

Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN

Posao:

Dragi Ovnovi,
Na samom početku septembra Merkur pravi trigon sa Plutonom i donosi vam pogodnosti na polju usluga gde ćete ostvariti bolji uspeh i profit u odnosu na očekivani. Bićete prilagodljivi u svim situacijama na koje budete nailazili i sa radnim kolegama ćete ostvariti odličnu saradnju. Vaši klijenti će biti zadovoljni i doprineće uvećanju broja budućih korisnika vaših usluga. Venera će 2. septembra praviti opoziciju sa Saturnom i doneće vam smetnje u završnoj fazi jednog velikog i dugoročnog posla. Nedostajaće vam sredstva koja su neophodna, a suočićete se i sa prekidom jednog poslovnog odnosa što će vas dodatno usporiti. Narednog dana će Merkur praviti trigon sa Saturnom, pa ćete uspeti da se dogovorite o produženju rokova i sprečite nastanak ozbiljnije štete. Merkur će 5. septembra ući u znak Vage. Bićete u mogućnosti da započnete pregovore oko novog poslovnog partnerstva i oko sklapanja novih ugovora. Uspeh vas očekuje ako se bavite javnim poslom. Sledećeg dana Venera ulazi u znak Lava i donosi vam povoljne šanse za uspeh u kreativnim poslovima.
Trigon Sunca sa Jupiterom 9. septembra doneće vam mogućnosti za uspon u karijeri jer ćete uspeti da rešite probleme zbog kojih ste bili u zastoju i istaknete svoju preduzimljivost i veštinu. Mars će krenuti retrogradno 10. septembra, što vas upozorava da budete pažljivi pri rukovođenju i korišćenju svog autoriteta. Sunce će praviti trigon sa Plutonom i Saturnom u drugoj dekadi septembra i omogućiće vam da vaše obaveze prilagodite trenutnim okolnostima i zahtevima tržišta. Uspeh vas očekuje u velikim poduhvatima, građevinskim radovima i oblasti industrije. U trećoj dekadi septembra nepovoljni aspekti Merkura i Marsa sa Saturnom doneće vam zastoje u razvoju planiranih obaveza i teškoće na polju javnosti.
Nezaposleni Ovnovi će imati najviše mogućnosti da dobiju novo zaposlenje na polju usluga i u kreativnim poslovima. Privremene poslove možete dobiti u ugostiteljstvu.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Venera u prvoj dekadi septembra pravi opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Marsom, što će uneti velike napetosti u vaš odnos sa partnerom. Zauzimaćete suprotne stavove oko kućnih i porodičnih obaveza. Ni vi ni vaš partner nećete moći da se uskladite oko poslovnih i kućnih obaveza. Ulaskom Venere u znak Lava doći će do poboljšanja i nalaženja rešenja.
Merkur će prolaziti kroz vaše polje ljubavi i omogućiće vam da se sa voljenom osobom lakše dogovarate o svemu i da planirate zajedničko vreme i ciljeve. Sredinom meseca moguće su prolazne i iznenadne svađe oko zajedničkog novca. Venera će krajem septembra praviti trigon sa Marsom i probudiće uspavane strasti na obostrano zadovoljstvo.

Ako ste slobodni:

Previše nesigurnosti i loš start u pristupu osobi koja vam se dopada prouzrokovaće neuspeh u pokušaju da je privučete. Neko drugi će zauzeti vaše mesto, što će kod vas izazvati ljubomoru. Sredinom meseca ćete ući u kratku ali strastvenu avanturu sa osobom koju poznajete iz viđenja preko zajedničkog prijatelja. Krajem septembra ćete se zaljubiti u nekog novog ko će vas izuzetno fizički privući. Kako će privlačnost biti obostrana, odmah ćete ući u intimne odnose.
Stariji Ovnovi će u drugoj polovini septembra upoznati osobu koja će ih privući svojim izgledom i sa kojom će se odlično slagati na intimnom polju. Još je rano za dublje emocije ali šansa postoji da ovo bude duža veza u kojoj ćete uživati.

Zdravlje:

Septembar vam donosi stabilno i dobro zdravlje. Vitalnost će vam biti jaka kao i imunitet. Potrebno je da održavate fizičku kondiciju kretanjem i vežbama kao što su svakodnevna šetnja i rekreativne fizičke vežbe, posebno za kičmeni stub. Boravak u prirodi i čistom vazduhu u slobodno vreme doprineće održavanje stabilnosti vašeg zdravlja.
Vaša ishrana treba da sadrži lako kaloričnu hranu. Meso možete uzimati češće ali izbegavajte meso sa roštilja i crveno mesu. Uglavnom jedite piletinu. Od povrća će vam prijati kupus, karfiol, grašak, sočivo i pasulj, a od voća jabuke, kruške, grožđe, banane i urme. Unosite više magnezijuma i B vitamina u organizam. Pijte više jogurta i mineralnu vodu.

Srećni brojevi:

8, 14, 19, 21, 26


bikBIK

Posao:

Dragi Bikovi,
Opozicija Venere sa Saturnom na početku septembra doneće vam zastoje i teškoće u poslovnim pregovorima u vezi pitanja finansija. Ovo možete rešiti samo ako pristanete na kompromis koji će druga strana predložiti. Trigon Sunca sa Uranom će vam doneti kreativne ideje kojima ćete uspeti da pridobijete poslodavce i da istaknete svoje stručne sposobnosti. Dobićete zadatke sa višim stepenom odgovornosti. Merkur će praviti trigon sa Saturnom i sekstil sa Venerom, što će vam omogućiti da ostvarite dobitke ako se bavite trgovinom robom iz uvoza, prosvetom, komunikacijama i saobraćajem. Merkur će 5. septembra ući u znak Vage. Započećete sa realizacijom planova koji uključuju proširenje vaše ponude usluga. Venera će narednog dana ući u znak Lava i doneće vam povoljne uslove za nabavku novih radnih sredstava. Sunce će 9. septembra praviti trigon sa Jupiterom i doneće vam dobitke kroz kreativni rad i nove ideje. Imaćete dobar osećaj za investicije. Mars će krenuti retrogradno 10. septembra, što vas upozorava da se čuvate spletki na radnom mestu i sukoba sa nadređenima.
Opozicija Sunca sa Neptunom u drugoj dekadi septembra doneće vam gubitke ako se budete upuštali u rizike. Nećete moći dobro da procenite vaše mogućnosti i šanse. Sredinom meseca će Venera praviti kvadrat sa Uranom i doneće vam iznenadne zastoje u završnoj fazi jednog projekta, što će nepovoljno uticati na vaš ugled i poslovne pozicije. Nepovoljni aspekti koje će Merkur u trećoj dekadi septembra praviti sa Plutonom, Saturnom i Marsom dovešće do raznih blokada i odlaganja važnih planova. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite transportom, turizmom, zdravstvom i administracijom. Kvadrat Marsa sa Saturnom doneće vam gubitke zbog zastoja u velikim i dugoročnim projektima i građevinarstvom.
Nezaposleni Bikovi će biti u mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima menadžmenta, saobraćaja, prosvete i usluga. Od honorarnih poslova, najviše koristi ćete imati od reklamnih usluga.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Venera će u prvoj dekadi septembra praviti opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Marsom. To će dovesti do razilaženja sa partnerom u zajedničkim planovima i teško ćete uspeti da se dogovorite oko zajedničkih aktivnosti. U vaš odnos će se uvući ljubomora i sumnja. Partner će vas optužiti da nešto krijete od njega. Izbegavajte neiskrenost i potražite kompromis.
Mars koji vlada vašim poljem ljubavi krenuće retrogradno 10. septembra. Povući ćete se u sebe i postaćete skloni da potiskujete nezadovoljstvo izazvano nezadovoljavajućim odnosom sa voljenom osobom. Nešto što ste krili od partnera ili neke partnerove tajne mogu da unesu napetost u vašu vezu. Tek krajem meseca možete očekivati poboljšanje i više sklada.

Ako ste slobodni:

Privući će vas osoba koja nije slobodna, a koja će vam otvoreno staviti do znanja da joj se dopadate i da želi da vama tajnu emotivnu i intimnu vezu. Između vas dvoje će se pojaviti jake strasti i nećete moći da odolite. U početku ćete uživati u svakom trenutku koji budete provodili zajedno ali će u drugoj polovni septembra doći do neočekivanih nesuglasica. Zahtevaćete više vremena zajedno ali to neće bit moguće. Kompromis ćete uspeti da postignete na kraju meseca.
Stariji Bikovi će započeti skladnu vezu sa osobom koju su nedavno upoznali preko poslovnih aktivnosti. Prijaće vam da slobodno vreme provodite zajedno i uživate u intimnim trenucima. Vašu vezu ćete u početku kriti od javnosti.

Zdravlje:

Prva polovina septembra vam donosi dobro zdravlje zahvaljujući čestom kretanju. Prijaće vam svakodnevna šetnja ili vožnja biciklom, što će pozitivno uticati na vaši kondiciju i imunitet. U drugoj polovini septembra bićete osetljivog zdravlja. Moguće su tegobe urološkog tipa, kao i bolovi u kostima, variranje krvnog pritiska i srčane smetnje.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži lako svarljivu hranu koja se sastoji pretežno od povrća i voća. Hleb, posebno beli, kao i mleko znatno umanjite. Izbegavajte i meso koliko možete jer vam može remetiti probavu. Pijte više vode i uzimajte magnezijum i C i E vitamin. Najvažniji obrok treba da vam bude doručak. Uzimajte žitarice, ovas i raž uz jogurt.

Srećni brojevi:

3, 7, 12, 18, 21


blizanciBLIZANCI

Posao:

Dragi Blizanci,
Vaš vladar Merkur će praviti u prvoj dekadi septembra povoljne aspekte sa Plutonom, Saturnom i Venerom, što će vas činiti snalažljivim u rešavanju finansijskih obaveza i u nalaženju načina da ostvarite stabilnu zaradu i dobitke. Dobici vas očekuju kroz velike i dugoročne poslove, građevinske radove i dovršavanje aktuelnih projekata u predviđenom roku. Imaćete finansijskog uspeha ako radite od kuće ili ako imate sopstveni posao. Merkur će 5. septembra ući u znak Vage i otvoriće vam povoljne prilike za pokretanje novih projekata koji će zahtevati od vas kreativne rešenja, Uspeh vas očekuje ako se bavite prosvetom i radom sa decom i mladima. Unećete nešto novo u vaš način rada. Venera će 6. septembra ući u znak Lava i doneće vam uspeh u pregovorima oko novih poslova koji su povezani sa dizajnom i koji će vam doneti uspeh i napredak u karijeri. Trigon Sunca sa Jupiterom će vam doneti dodatne dobitke zahvaljujući vašim rukovodećim sposobnostima i pojačanom osećaju za dobitne investicije. Najviše uspeha ćete imati ako ste vlasnik privatne firme.
Mars će 10. Septembra krenuti retrogradno, što će vam otežavati saradnju sa osobama od autoriteta. Teškoće na polju saradničkih odnosa i timskog rada zahtevaće od vas da rešavate ono što nije na vreme rešavano, a to će dovoditi do dodatnih napetosti u poslovnim odnosima. Merkur će praviti niz nepovoljnih aspekata u drugoj polovini septembra, što vas upozorava da ni po koju cenu ne preduzimate bilo kakve poslovne i finansijske rizike i da budete izuzetno pažljivi u rukovanju novcem, transakcijama i zaključivanju novih ugovora. U protivnom biste se mogli naći na gubitku. Merkur će 27. septembra ući u znak Škorpiona i omogućiće vam da započnete sa realizacijom planova na polju usluga.
Nezaposleni Blizanci će bit vrlo snalažljivi u traženju i nalaženju novog zaposlenja. Najviše će biti tražene vaše kreativne sposobnosti. Imaćete mnogo ponuda za honorarni rad. .

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Trigon Sunca sa Jupiterom doprineće rešavanju mnogih stvari koje su bile u zastoju i sa kojima ste se u ranijem periodu suočavali u odnosu sa voljenom osobom. Monotoniju koju ste duže vreme osećali zameniće obostrano interesovanje za nova zajednička interesovanja i aktivnosti. Počećete iznova da otkrivate jedno u drugom nešto što ste zapostavili.
Jupiter koji vlada vašim poljem ljubavi krenuće direktno 13. septembra i motivisaće vas i vašeg partnera da jedno drugom, posvetite više vremena i podrške. Ostvarićete bar jedan zajednički cilj i podići ćete vaš odnos na viši nivo. Kvadrat Merkura sa Jupiterom 17. u mesecu dovešće do prolaznih nesuglasica jer ćete imati različite potrebe u vezi zabave.

Ako ste slobodni:

Septembar vam je izuzetno povoljan za upoznavanje osobe sa kojom biste mogli da uđete u skladnu emotivnu vezu. Do susreta će doći na zabavi. Otkrićete da imate mnogo zajedničkog i da se zanimate za vrlo slične teme. U drugoj polovini meseca ćete započeti emotivnu vezu. U novom partneru ćete pronaći ono za čim ste dugo tragali i što ste odavno želeli. Biće tu i neke sitnice koje će zahtevati međusobno prilagođavanje ali će opšti utisak biti da ste izvukli premiju.
Stariji Blizanci će doći u kontakt sa osobom sa kojom su u prošlosti bili u emotivnoj vezi i odlučiće da pokušaju ponovo. Šanse da ovog puta bude bolje i da veza potraje su realne. Prevazići ćete prepreke koje su vam ranije pravile smetnje.

Zdravlje:

Potrebne su vam svakodnevne fizičke aktivnosti i to ne bi valjalo da zanemarite. Previše sedenja i pasivnosti može dosta štetno da utiče na vaš organizam. Izbegavajte da se nepotrebno iscrpljujete i pravilno rasporedite vaše aktivnosti da biste imali vremena za odmor. Krajem meseca ćete biti skloni padovima i povredama. Preduzmite preventivne mere.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su bazne kako biste uspostavili neophodnu ravnotežu u organizmu. Pijte više tečnosti, najviše limunade i mineralne vode. Čaj od mente i kamilice će vam prijati. Smanjite unos kafe i izbegavajte alkoholna pića. Jedite više svežeg voća, posebno smokve, mandarine i grožđe. Uzimajte više jogurta i manje mesa.

Srećni brojevi:

9, 11, 15, 20, 23


rakRAK

Posao:

Dragi Rakovi,
Merkur će na početku septembra praviti trigon sa Plutonom i činiće vas prilagodljivim i snalažljivim u pregovorima oko novog partnerstva. Uspeh vas očekuje u javnim poslovima, kao i u trgovačkim poduhvatima. Opozicija Venere sa Saturnom dovešće do zastoja u dugoročnom projektu koji radite sa partnerskom firmom. Vaša saradnja bi mogla da se prekine ukoliko ne uspete da se usaglasite, a to bi vam moglo naneti štetu. Trigon Sunca sa Uranom će vam omogućiti da unapredite saradnju kroz neočekivanu ali odličnu ponudu koju nećete propustiti, a što će vam doneti vanredne dobitke. Povoljni aspekti Merkura sa Saturnom i Venerom omogućiće vam da poboljšate poslovne odnose i da ostvarite više uspeha u oblastima komunikacija kao i u razvoju velikih projekata, što će vam obezbediti stabilnije pozicije. Merkur će 5. Septembra ući u znak Vage i moći ćete da pokrenete nove radne zadatke i efikasnije da postižete predviđene rokove. Narednog dana će Venera ući u znak Lava, što će pojačati vaš osećaj za dobitne finansijske akcije i investicije.
Trigon Sunca sa Jupiterom će vam doneti poboljšanje i napredak u poslovnim odnosima i uspeh u svemu što je povezano sa javnim i pravnim oblastima, kao i sa saobraćajem i trgovinom na veliko. Mars će 10. septembra krenuti retrogradno u vašem polju posla, što će vam doneti zastoje i odlaganja u razvoju prioritetnih zadataka, a prouzrokovaće i napete odnose sa nadređenima. U drugoj dekadi septembra nastavićete uspešnu saradnju sa javnim sektorom i proširićete poslovna partnerstva. Imaćete zadovoljne klijente. Treća dekada septembra vam donosi teškoće u koordinaciji i dogovorima sa poslovnim partnerima zbog nepovoljnih Merkurovih aspekata. Ovo će destabilizovati vaše poslovne pozicije i autoritet.
Nezaposleni Rakovi će najviše šansi za dobijanje novog zaposlenja imati u sektoru javnosti i pravnim oblastima, kao i u sektoru ljudskih resursa i konsaltinga.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Opozicija Venere sa Saturnom na početku septembra doneće vam zahlađenje u odnosima sa partnerom. Vi ćete biti emotivno preosetljivi, a vaš partner hladan i nezainteresovan. Dogovori i komunikaciju između vas i voljene osobe će se odvijati bolje nego što očekujete, što će vam omogućiti da zadržite stabilan odnos i pored nedostatka emotivne podrške.
Druga polovina septembra doneće vam stabilnost u odnosu sa partnerom i ostvarenje zajedničkih ciljeva. Nalazićete nove načine da kvalitetno provedete zajedničko vreme i potrudićete se da rešavate ono što vam je u proteklom periodu stvaralo teškoće u vezi. Krajem septembra kvadrat Marsa sa Saturnom izazvaće pojačano neslaganje oko zajedničkih ciljeva.

Ako ste slobodni:

Imaćete više susreta sa osobama sa kojima ste u prošlosti bili u emotivnoj vezi ili ste na negi drugi način bili emotivno bliski. Bićete skloni da se prisećate dobrih stvari koje su vam se dešavale u ranijim vezama i to će vas motivisati da pokušate da obnovite vezu sa jednim od bivših partnera. U početku ćete osećati optimizam i delovaće vam da će vam sada uspeti da ostvarite stabilnu vezu. Krajem meseca naići ćete na prve prepreke i razočaranja. Ponoviće se već viđeno.
Nešto stariji Rakovi će slediti isti obrazac ponašanja u pristupu osobi koja im se dopada, umesto da pokušaju nešto novo. Zbog toga ćete ponavljati greške zbog kojih ste i ranije nailazili na neuspeh. Izbegavajte preterano idealizovanje.

Zdravlje:

Većim delom septembra bićete dobrog i stabilnog zdravlja. Preporučuje vam se da se više krećete i da održavate fizičku kondiciju u optimalnoj formi. Dugo sedenje i česti periodi fizičke neaktivnosti mogu dovesti do bolova u leđima. U trećoj dekadi septembra ćete biti pojačano osetljivi na stres. Praktikujte svakodnevnu psihofizičku relaksaciju i odmarajte se.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od srednje kaloričnih namirnica, pretežno od povrća, sa povremenim dodatkom pilećeg mesa i ribe. Prijaće vam sočivo, grašak, brokoli, šargarepa, kupus i spanać. Jaja i mlečne proizvode uzimajte umereno. Voće jedite često, podjednako sveže i sušeno. Izbegavajte grickalice, slatkiše i mesne prerađevine.

Srećni brojevi:

2, 6, 13, 17, 22


lavLAV

Posao:

Dragi Lavovi,
Merkur će u prvoj dekadi septembra praviti povoljne aspekte sa Plutonom, Saturnom i Venerom. Bićete dobro organizovani u rešavanju finansijskih pitanja, a to će vam doneti više stabilnosti u pristizanju prihoda i isplati troškova. Vaši tajni planovi će se pokazati isplativim. Poslovni i finansijski uspeh vas očekuje u oblastima usluga, industrije i u građevinskim radovima. Neko iz pozadine će kočiti razvoj jednog dugoročnog projekta, a kako nad tim nećete imati nikakvog uticaja, usporiće vas i zahtevaće od vas strpljenje. Merkur će 5. septembra ući u znak Vage. Pokrenućete nove poslovne pregovore i bolje ćete se organizovati oko svega što uključuje javne odnose. Ostvarićete dobro saradnju u planiranju važnih projekata. Venera će narednog dana ući u vaš znak, što će vas činiti ljubaznim i predusretljivim u ličnom nastupu. Umećete da istaknete vaše lične kvalitete, a to će vam pomoći da se probijate ka boljim pozicijama. Trigon Sunca sa Jupiterom doneće vam velike dobitke od ranijih investicija i još neke zaostale novčane prilive koje duže očekujete.
Mars će krenuti retrogradno 10. septembra. Na zastoje i teškoće ćete nailaziti u oblastima turizma, transporta robe na duže relacije i u saradnji sa partnerima iz inostranstva. Nedostajaće vam podrška od strane nadređenih. Opozicija Sunca sa Neptunom vas upozorava da izbegavate upuštanje u neproverene finansijske poduhvate i partnerstva, jer biste mogli postati žrtva prevare. Umesto toga, držite se proverenih staza i investirajte samo u već postojeće dugoročne projekte. U trećoj dekadi septembra nepovoljni aspekti Merkura sa Plutonom, Saturnom i Marsom dovešće do teškoća u pregovorima oko novih radnih zadataka. Na dodatne teškoće ćete nailaziti na polju usluga, kao i u odnosima sa radnim kolegama.
Nezaposleni Lavovi će dobiti priliku da se zaposle u oblastima dizajna, ugostiteljstva i prosvete. Ako ste po struci ekonomista, u finansijskom sektoru ćete moći lako da dobijete novi posao.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Opozicija Venere sa Saturnom na početku septembra prouzrokovaće sumnje i nepoverenje između vas i voljene osobe. Saznaćete da je vaš partner nešto krio od vas i osećaćete se izdano i razočarano. Porazgovarajte o tome jer ćete tako biti u mogućnosti da rešite ovaj problem ali će vam ipak biti nešto teže da vratite poverenje i da ublažite emotivnu prazninu.
Sunce će u drugoj polovini septembra praviti trigon sa Saturnom i omogućiće vam da unesete više stabilnosti i da prepoznate prave vrednosti i prednosti vaše emotivne veze. Povremene nesuglasice će to remetiti. Krajem meseca kvadrat Marsa sa Saturnom prouzrokovaće ozbiljno neslaganje sa partnerom i dovešće do nedostatka međusobne podrške.

Ako ste slobodni:

Nailazićete na osobe koje neće zadovoljavati vaše kriterijume, dok na vidiku nikako neće biti nekoga u koga biste mogli da se zaljubite. Jedan od bivših partnera će pokušavati da vas nagovori da obnovite emotivnu vezu sa njim ali ćete vi biti vrlo skeptični u pogledu toga. Kako će se ovaj truditi da vas na sve moguće načine šarmira, na kraju ćete popustiti ali ćete na kraju septembra doživeti ponovo razočarenje zbog čega ćete prekinuti svaki kontakt sa tom osobom.
Nešto stariji Lavovi će bezuspešno pokušati da privuku pažnju osobe koja im se dopada. S druge strane, neko ko vama nije zanimljiv, pokušavaće da vas šarmira. Poštedite sebe gubljenja vremena i ne pristajte na ponude koje nisu na vašem nivou.

Zdravlje:

Tokom prve polovine septembra bićete uglavnom stabilnog zdravlja, osim što je potrebno da izbegavate preterane fizičke napore. Neophodan vam je redovan odmor. U drugoj polovini septembra bićete pojačano osetljivi na stresne okolnosti, što će izazivati psihosomatske smetnje. Biće vam osetljiva probava, a može doći i do pojave stomačne virusne infekcije.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži lako svarljive namirnice. Potrebno je da obavezno imate doručak svakog dana. Uzimajte jogurt, integralne žitarice, masline i presno povrće. Meso jedite povremeno ali kuvano. Isto važi i za ribu. Izbegavajte sve što je pečeno na ulju i jako začinjeno. Pijte više vode i jedite dosta voća, posebno mandarine, jabuke i grožđe.

Srećni brojevi:

7, 12, 16, 20, 25djevicaDJEVICA

Posao:

Drage Device,
Merkur će na početku septembra praviti povoljne aspekte sa Plutonom i Saturnom i činiće vas uspešnim i dobro organizovanim u radu sa decom i mladima. Ako ste prosvetni radnik, ovo će vam biti od velike pomoći za uspešan početak nove školske godine. Bićete dobro organizovani i u svemu što zahteva vašu snalažljivost, prilagodljivost i osećaj za detalje. Budite pažljivi u pogledu jedne dugogodišnje saradnje jer će vam opozicija Venere sa Saturnom doneti razilaske u interesima i moguć prekid te saradnje na vašu štetu. Kvadrat Venere sa Marsom prouzrokovaće dodatne teškoće na polju saradnje koje će biti povezane sa finansijama. Izbegavajte da ulazite u rizike. Merkur će 5. septembra ući u znak Vage, što će vam omogućiti da jasnije sagledate šta je neophodno i prioritetno da preduzmete kako biste poboljšali vaše finansijsko stanje. Oko toga ćete uspeti da se dobro organizujete. Narednog dana će Venera ući u znak Lava i otvoriće vam pogodnosti da profitirate kroz pokretanje planova koje ste pripremali u tajnosti. Uspeh vas očekuje ako se bavite administracijom.
Trigon Sunca sa Jupiterom će vam doneti srećne okolnosti koje će vam omogućiti uspon u karijeri i dobijanje boljih poslovnih pozicija, moguće rukovodećih. Mars će 10. septembra krenuti retrogradno i dovešće do zastoja u platnom prometu, što vas upozorava da se nikako ne zadužujete i ne ulazite u kredite. U drugoj dekadi septembra bićete primorani da pristanete na kompromis u vezi jednog zajedničkog projekta. S druge strane, uspećete da iskoristite vaš autoritet i da se istaknete u svom polju delatnosti, za šta ćete dobiti priznanja. U trećoj dekadi septembra zbog nepovoljnih aspekata Merkura sa Plutonom, Saturnom i Marsom, izbegavajte po svaku cenu ulazak u rizične poslove i investicije.
Nezaposlene Device će imati najviše mogućnosti da se zaposle u oblastima administracije, prosvete i dizajna, kao i svuda gde se traži kreativnost. Imaćete mnogo povoljnih ponuda za honorarne poslove.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Trigon Sunca sa Jupiterom u prvoj dekadi septembra doneće vam više sklada u odnosu sa voljenom sobom. Jedno drugom ćete pružati bezrezervnu podršku i unećete više radosti u vašu emotivnu vezu. Oboje ćete znati kako jedno drugog da načinite srećnim i nasmejanim. Opozicija Sunca sa Neptunom upozorava vas da izbegavajte manipulacije i neiskrenost.
Jupiter će krenuti direktno 13. Septembra i bićete u mogućnosti da nadoknadite zajedničko vreme koje ste zbog otežanih okolnosti i drugih obaveza propustili. Unećete više zabave i kraćih vikend putovanja u vašu vezu. Kvadrat Merkura sa Jupiterom u drugoj dekadi septembra dovešće do nesuglasica jer se nećete uspeti dogovoriti oko finansijskih ulaganja.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete u prvoj dekadi septembra osobu koja će vam delovati kao ostvarenje vaših snova. Već na prvi pogled će doći do spoja između vas dvoje i spoznaje da se jedno drugom dopadate. Ubrzo ćete ući u komunikaciju o zajedničkim interesovanjima i početi da se sve češće čujete i viđate. Pripazite da vašeg novog partnera ne idealizujete previše jer ćete biti tome skloni u početku. U drugoj polovini septembra ćete već početi da nailazite na sitna i prolazna neslaganja.
Nešto starije Device će se zaljubiti u osobu koju će upoznati na jednoj zabavi i imaće velika očekivanja. Sa tom osobom ćete započeti vezu i intiman odnos ubrzo nakon upoznavanja ali vam velika očekivanja mogu doneti i manja razočaranja.

Zdravlje:

Tokom prve polovine septembra potrebno vam je više fizičkih aktivnosti. Kontrolišite češće krvni pritisak jer bi mogao da varira. Isto tako, možete imati otežanu cirkulaciju kao i povremene bolove u kostima, posebno u predelu nogu i donjem delu leđa. U drugoj polovini meseca bićete pojačano pod stresom, što će izazivati psihosomatske smetne. Više odmarajte.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su alkalne i koje u sebi sadrže elemente koji podstiču brže izbacivanje toksičnih materija iz organizma. Dobro bi vam došlo da dnevno popijete po čašu ili dve vode sa sokom od limuna. Jedite uglavnom voće i povrće, dok meso uzimajte povremeno i u manjim količinama. Izbegavajte slatkiše i konzerviranu hranu.

Srećni brojevi:

4, 9, 15, 18, 24


vagaVAGA

Posao:

Drage Vage,
Merkur će na početku septembra praviti trigon sa Plutonom i omogućiće vam da se dobro organizujete i da veštim akcijama privedete kraju nešto što ste pripremali u tajnosti, a što ćete biti u mogućnosti odmah da realizujete ili implementirate u vaš način rada i tako dobijete željene rezultate. To će pozitivno uticati na vašu zaradu. Opozicija Venere sa Saturnom će dovesti do zastoja u razvoju dugoročnih projekata jer ćete se suočiti sa nepoverenjem nadređenih, klijenata, institucija i pojedinaca sa kojima ste u nekoj vrsti poslovnog partnerstva. Neka sredstva će vam biti uskraćena, a neka partnerstva će biti raskinuta i to će vam naneti štetu. Trigon Sunca sa Uranom će vam omogućiti da iskoristite već razrađene ideje kako da neophodna sredstva povučete na drugačiji način od uobičajenog i da sanirate većim delom nastalu štetu. Merkur će praviti povoljne aspekte sa Saturnom i Venerom i omogućiće vam da prioritetne zadatke dovršite na vreme i da poboljšate saradničke odnose. Ulazak Merkura u vaš znak 5. septembra izbaciće u prvi plan vašu snalažljivost.
Venera će 6. septembra ući u znak Lava i doprineće da se vaši saradnički odnosi odvijaju na obostrano zadovoljstvo. Započećete uspešnu saradnju sa dizajnerima. Mars će 10. Septembra krenuti retrogradno, što vas upozorava da budete pažljivi u javnim nastupima i da pripazite na pravne aspekte vašeg posla, jer na tim poljima možete imati teškoće. U drugoj dekadi septembra povoljni aspekti Sunca sa Plutonom i Saturnom doneće vam šansu da se istaknete ako ste vlasnik privatne firme i ako se bavite industrijom ili građevinarstvom. U trećoj dekadi meseca kvadrat Marsa sa Saturnom doneće vam velike teškoće u dovršavanju prioritetnih obaveza zbog pravnih, administrativnih i finansijskih problema.
Nezaposlene Vage će uspeti da se zaposle u oblastima komunikacija, trgovine, usluga i u svim poslovima gde se od njih traže kreativnost i snalažljivost.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Kvadrat Venere sa Marsom u prvoj dekadi septembra dovešće do ozbiljnih nesuglasica između vas i voljene osobe. Bićete previše zauzeti poslom i drugim obavezama, često ćete se viđati da drugim ljudima i biti odsutni od kuće. To će kod vašeg partnera izazivati ljubomoru, a moguće i zavist zbog vašeg uspeha na drugim poljima. Pružite više pažnje partneru.
Mars će krenuti retrogradno 10. septembra u vašem polju ljubavi i sve što niste na vreme rešavali u odnosima sa partnerom, sve što bi moglo da dovede do napetosti i neslaganja biće pojačano izraženo. Tek krajem meseca ćete biti u mogućnosti da razrešite deo tih teškoća ali ćete se onda suočavati sa neskladom u okviru doma i porodice.

Ako ste slobodni:

Bez razmišljanja ćete u prvoj dekadi septembra ući u intimni odnos i emotivnu vezu sa osobom koja će vas snažno fizički privući. To će vam doneti više problema nego zadovoljstva jer će strasti u toj vezi biti prejake i ubrzo će doći do ljubomornih scena između vas dvoje. Mars koji će krenuti retrogradno u drugoj dekadi septembra doneće vam susret sa bivšim partnerom što će u vama probuditi potisnute strasti ali vam neće doneti zadovoljstvo koje biste želeli.
Starije Vage će pokušati da obnove vezu u kojoj su bili u prošlosti jer će im u život ući neko s kim su ranije bili u emotivnoj vezi. Osim što će vam prijati intima, ni u čemu drugom se nećete uspeti uskladiti sa bivšim partnerom.

Zdravlje:

Tokom septembra bićete osetljivog zdravlja. Najviše ćete osećati smetnje koje će vam praviti disbalans hormona. U slučaju učestalih smetnji, potrebno je da preduzmete preventivne mere i osete na lekarski pregled, posebno na pregled štitne žlezde. Ako ste alergični na ambroziju ili imate druge alergije to će se pojačano ispoljavati. Uzmite terapiju.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži hranu bogatu vitaminima i proteinima. Jedite češće belo pileće meso i ribu, kao i mlečne proizvode, posebno jogurt i kajmak. Od povrća uzimajte u većoj količini grašak, boraniju, sočivo i tikvice. Za doručak obavezno uzimajte integralne žitarice, leblebiju i susam, kao i urme i jabuke. Izbegavajte alkoholna pića i beli šećer.

Srećni brojevi:

4, 11, 16, 19, 22


skorpijaŠKORPIJA

Posao:

Dragi Škorpioni,
Merkur će na početku septembra praviti trigon sa Plutonom i doneće vam uspeh u timskom radu. Uspećete da poboljšate dobitke i zaradu kroz poslove koje obavljate u saradnji sa društvenim institucijama i tamo gde ste u ranijem periodu pokrenuli inovacije. Pregovori sa potencijalno novim saradnicima će uroditi plodom. Opozicija Venere sa Saturnom će vam doneti teškoće oko finansiranja dugoročnih projekata. Može doći do prekida saradnje sa jednim inostranim partnerom. Trigon Sunca sa Uranom doneće vam neočekivane mogućnosti za uspeh na polju javnosti i za poboljšanje saradničkih odnosa, što će uvećati vašu zaradu. Merkur će 5. septembra ući u znak Vage. Započećete pregovore iza zatvorenih vrata koji su važni jer bi vam mogli doneti napredak u karijeri. Više uspeha ćete ostvariti ako se bavite zdravstvom. Venera će narednog dana ući u znak Lava i vaše polje karijere. Ispoljićete svoj osećaj za lepo i bićete uspešni u poslovnim odnosima. Postići ćete vrhunski kvalitet u svom radu što će vam doneti pohvale, priznanja i dobitke.
Sunce će praviti trigon sa Jupiterom i doneće vam uspeh u oblastima trgovine, saobraćaja i informacija. Saradnja sa preduzećima i osobama koje se bave ovim oblastima uvećaće vašu zaradu. Mars će krenuti retrogradno 10. Septembra, što će vam doneti zastoje i teškoće na polju usluga. Nailazićete na nezadovoljne klijente, a odnosi sa radnim kolegama će postati napeti. U drugoj dekadi septembra nastavićete da nižete uspeh za uspehom u pregovorima oko novih poslova i bićete u svemu dobro organizovani. Neočekivane teškoće iskrsnuće u poravnim aspektima vašeg posla. U trećoj dekadi septembra ćete se suočiti sa teškoćama na polju usluga i u odnosima sa nadređenima zbog kvadrata Marsa sa Saturnom.
Nezaposleni Škorpioni će biti u mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima menadžmenta, finansija, komunikacija, trgovine i zdravstva. Honorarni posao prihvatite ako se bavite dizajnom.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Venera koja vlada vašim poljem ljubavi praviće u prvoj dekadi septembra opoziciju sa Saturnom i kvadrat sa Marsom, što će uneti u vaše odnose sa voljenom osobom monotoniju, zahlađenje, neslaganja oko važnih stvari u vezi, a nailazićete i na ljubomoru. Ovaj period vam nije pogodan za odlazak na zajedničko putovanje. Budite otvoreni na kompromis.
Ulazak Venere u znak Lava pružiće vam mogućnosti da se sa voljenom osobom složite oko zajedničkih ciljeva, a to će vam pomoći da prevaziđete ranija neslaganja i da unesete sklad u vaš odnos. Pružaćete više iskrenih osećanja i nežnost svom partneru. Trigon Venere sa Marsom krajem meseca probudiće u vama uspavane strasti na radost vašeg partnera.

Ako ste slobodni:

Pojačane strasti na početku septembra doneće vam teškoće na polju ljubavi. Ući ćete u sukob sa jednim poznanikom zbog toga što ste zaljubljeni u istu osobu. Uspećete da svom suparniku preotmete osobu u koju ste zaljubljeni ali na samom početku nećete moći da se uskladite sa vašom novom ljubavi. Krajem meseca ćete otkriti da ste ipak u mnogo čemu kompatibilni, posebno u intimnim odnosima. Biće to početak srećne i strastvene emotivne veze koja će trajati dugo.
Stariji Škorpioni će ući u avanturu na početku meseca koja će biti puna strasti ali i neslaganja oko svega drugog osim intimnih odnosa. U drugoj polovini meseca upoznaćete osobu sa kojom imate šanse za ozbiljnu ljubavnu vezu.

Zdravlje:

Mars koji prolazi kroz vaše polje zdravlja krenuće retrogradno 10. Septembra i doneće vam pad imuniteta. Bićete podložni virusnim infekcijama i akutnim bolestima praćenim visokom temperaturom. Moguća je povremena glavobolja. U drugoj polovini meseca bićete skloni padovima i povredama i predelu glave i nogu. Preduzmite preventivne mere da se zaštitite.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje sadrže vlakna za bolju probavu i koje su pune vitamina. Od povrća jedite grašak, pasulj, sočivo, šargarepu,m krompir, brokoli i spanać. Od voća jedite banane, jabuke, mandarine, grejpfrut i kruške. Za doručak uzimajte zobene pahuljice. Jedite svakodnevno raženi i kukuruzni hleb. Izbegavajte crveno meso.

Srećni brojevi:

4, 10, 15, 18, 23


strelacSTRIJELAC

Posao:

Dragi Strelčevi,
Merkur na početku septembra pravi trigon sa Plutonom i donosi vam mogućnost za napredak u karijeri i povećanu zaradu, zahvaljujući vašim radnim veštinama, snalažljivosti i prilagodljivosti, kao i sposobnosti da lako rešavate komplikovane radne zadatke. Opozicija Venere sa Saturnom dovešće do zastoja u platnom prometu i nedostatka sredstava za nastavak jednog velikog i dugoročnog projekata. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite građevinskim radovima. Povoljni aspekti Merkura sa Saturnom i Venerom činiće vas dobro organizovanim u rešavanju finansijskih obaveza, a to će vam doneti stabilne prihode i moći ćete da investirate u velike i dugoročne projekte. Merkur će 5. Septembra ući u znak Vage, što će vam pružiti priliku da poboljšate saradničke odnose i da se bolje organizujete u svim grupnim radnim aktivnostima. Narednog dana će Venera ući u znak Lava i doneće vam podršku u resursima i novcu, kao i uspeh u poslovima vezanim za trgovinu uvoznom robom. Trigon Sunca sa Jupiterom olakšaće vam uspon lestvicama karijere i uvećaće vaše prihode.
Mars će krenuti retrogradno 10. Septembra, što vas upozorava da izbegavate ulazak u rizične poslove i investicije. Na zastoje i teškoće ćete nailaziti ako se bavite prosvetom, zabavom i kreativnim poslovima. U drugoj dekadi septembra Sunce će praviti trigon sa Plutonom i Saturnom, što će vam doneti stabilne pozicije i veliku veštinu u nalaženju načina da uvećate prihode i profitirate kroz velike i dugoročne investicije, posebno u oblasti građevinarstva i industrije. U trećoj dekadi meseca budite veoma pažljivi i najbolje bi bilo da izbegavate nove investicije jer ćete nailaziti na neslaganja sa saradnicima oko raspodele sredstava i zarade. Ulazak u rizične investicije mogao bi vam naneti veliku štetu i gubitke.
Nezaposleni Strelčevi će biti u mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima komunikacija, transporta, usluga, javnosti i administracije. Od honorarnih poslova uspeh možete postići u uslugama marketinga.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi praviće u prvoj dekadi septembra povoljne aspekte sa Plutonom, Saturnom i Venerom, što će vam omogućiti vama i vašem emotivnom partneru da zajedničkim snagama ostvarite važne životne ciljeve. U svemu ćete se dobro razumeti i jedno drugom ćete pružati ljubav i nežnost. Vaš odnos ćete podići na viši nivo.
Druga polovina septembra doneće vam niz nesuglasica sa voljenom osobom. Više vremena ćete provoditi u društvenim aktivnostima i sa prijateljima, dok ćete partnera zapostaviti. Suočavaćete se i sa ljubomorom. Često ćete ulaziti u prepirke i svađe zbog neslaganja u vezi ulaganja zajedničkih finansija. Bićete često napeti i promenljivo raspoloženi.

Ako ste slobodni:

Iskoristite prvu polovinu septembra da privučete pažnju osobe u koju ste zaljubljeni. Umećete da primenite taktiku koja će dati rezultate i kojom ćete kod vaše simpatije uspeti da probudite interesovanje. Vaša vedrina, inteligencija, osećaj za humor i komunikativnost biće upravo ono što će kod vaše simpatije dovesti do zaljubljenosti. Počećete da se viđate i da izlazite. Već u drugoj polovini meseca nailazićete na suprotstavljene stavove i to će dovesti u pitanje početak veze.
Nešto stariji Strelci će biti privučeni šarmom osobe koja je puna zanimljivih ideja na početku meseca. Počećete da se viđate ali ćete odjednom, već polovinom septembra izgubiti interesovanje jer ćete otkriti da se u mnogo čemu razlikujete.

Zdravlje:

Promenljivo i nestabilno zdravlje imaćete u prvoj polovini septembra. Biće vam osetljiv želudac, grlo i bubrezi. Ako ste alergični na ambroziju ili nešto slično, moguće su smetnje, pa je važno da preduzmete preventivne mere. U drugoj polovini septembra neophodno vam je da se više krećete i da izbegavate stresne situacije i velike fizičke napore.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje sadrže gradivne materije i belančevine, kao što su krompir, šargarepa, peršun, cvekla, luk od povrća. Za doručak obavezno pripremajte integralne žitarice kao što su raž, heljda, zob i ovas. Pripremajte ječam, pšenične klice i jedite jaja i sireve, uz masline. Izbegavajte konzerviranu hranu i statkiše.

Srećni brojevi:

2, 8, 14, 17, 25


jaracJARAC

Posao:

Dragi Jarčevi,
Merkur će na početku septembra praviti trigon sa Plutonom. Bićete u mogućnosti da poboljšate vaše stručne sposobnosti kroz pohađanje novog kursa ili seminara. Naći ćete način da dobijete podršku, kako u materijalu, instrukcijama i informacijama, tako i u finansijskom pogledu za nastavak jednog važnog projekta. Opozicija Venere sa Saturnom dovešće do zastoja u razvoju jednog dugoročnog projekta zbog razilaženja u interesima sa jednim dugogodišnjim poslovnim partnerom. U slučaju da prekinete saradnju, pretrpećete štetu. Najbolje bi bilo da se dogovorite i pristanete na kompromis. Ako niste koristili odmor u proteklim mesecima, pružiće vam se neočekivana pogodnost da odete makar na kraći odmor. Skladni aspekti Merkura sa Saturnom i Venerom omogućiće vam da poboljšate odnose sa poslovnim partnerima i ostvarite stabilnost u poslovanju ako ste vlasnik privatnog preduzeća. Merkur će ući u znak Vage 5. septembra, što će vas učiniti bolje organizovanim u važnim poslovima. Nešto novo ćete uspeti da pokrenete i efikasnije ćete planirati vaše obaveze.
Venera 6. septembra ulazi u znak Lava i donosi vam pogodnosti na polju finansija. Imaćete dobar osećaj kako da rasporedite vaše prihode i rashode, a očekuju vas i novi dobici. Mars će krenuti retrogradno 10. septembra, što vas upozorava da više pažnje posvetite zadacima koji su u završnoj fazi jer ćete se suočavati sa preprekama i zastojima u ispunjavanju planiranih rokova. U drugoj dekadi septembra će doći do izražaja vaše rukovodeće sposobnosti i dobićete bolje radno mesto i viši stepen odgovornosti. Treća dekada meseca donosi vam zastoje i teškoće u obavljanju planiranih zadataka. Nedostajaće vam potrebna sredstva, a vaši nadređeni će donositi pogrešne odluke koje će vas usporavati.
Nezaposleni Jarčevi će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima javnosti, prava, zdravstva, usluga i trgovine. Sezonske i honorarne poslove izbegavajte. Nije dobro vreme ni za pokretanje privatnog posla.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Opozicija Venere sa Saturnom na početku septembra dovešće do zahlađenja u vašim odnosima sa voljenom osobom zbog suprotnih potreba u ljubavi. Vi ćete biti na svom, zatvoreni u sebe, koncentrisani na svoje obaveze i izbegavaćete bliskost. Vaš partner će biti emotivno osetljiv i povredljiv. Nailazićete na sukobe oko raspodele kućnih i porodičnih obaveza.
Druga polovina septembra vam donosi više razgovora sa partnerom o zajedničkim temama. Vaš partner će delovati sigurnije u sebe i preuzeće inicijativu. Uspeće da vas pokrene na zajedničke aktivnosti i provodićete više vremena zajedno. Vama će prijati da se uključite u zajednički život i odmorite se od raznim nepotrebnih obaveza koje ste sebi nametnuli.

Ako ste slobodni:

Susret sa jednom osobom na mestu za zabavu doneće vam ulazak u neplaniranu avanturu koja će vam ispuniti prvu polovinu septembra. Već sredinom meseca ćete isto tako brzo izaći iz tog odnosa kao što ste ga i započeli. Sve će se zasnivati samo na fizičkoj privlačnosti, a u drugim stvarima nećete moći da se uklopite. U trećoj dekadi septembra privući će vas osoba koja će biti puna pokretačke energije i od inicijative. Počećete da se viđate i da se bliže upoznajete.
Nešto stariji Jarčevi će dobiti više od jedne ponude za izlazak i upoznavanje ali neće biti zainteresovani jer niko od potencijalnih udvarača neće odgovarati njihovim potrebama. Tek pred kraj meseca upoznaće osobu koja će ih privući.

Zdravlje:

Tokom prve polovine septembra osećaćete potrebu da se više krećete i da se bavite fizičkim aktivnostima. Slobodno vreme ćete provoditi u prirodi na čistom vazduhu, što će pozitivno uticati na jačanje vašeg imuniteta. U trećoj dekadi septembra bićete osetljivog zdravlja, podložni stresu i psihosomatskim smetnjama. Moguća je prehlada, kao i slaba cirkulacija.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su kalorične i koje u sebi sadrže materije za brže izbacivanje toksina iz organizma. Izbegavajte suhomesnatu i konzerviranu hranu. Jedite što više svežeg voća, kao što su jabuke, pomorandže i nar. Od povrća jedite brokoli, spanać i kelj. Uzimajte orašaste plodove i semenke. Pijte zeleni čaj i čaj od koprive.

Srećni brojevi:

8, 11, 13, 17, 24


vodolijaVODOLIJA

Posao:

Drage Vodolije,
Venera će na početku septembra praviti opoziciju sa Saturnom i dovešće do zastoja u razvoju vaših planova na polju usluga po pitanju jednog dugoročnog projekta. Teškoće će doći sa neočekivanih strana, a možete biti u žrtva nečijih spletki. Teškoće vas očekuju ako se bavite oblastima zdravstva, administracije, građevinarstva, industrije i dizajna. Trigon Sunca sa Uranom doneće vam neočekivana finansijska sredstva kojima ćete uspeti da ubrzate završetak prioritetnih radnih zadataka. Više uspeha ćete ostvariti ako radite od kuće ili ako ste vlasnik privatne firme. Kvadrat Venere sa Marsom doneće vam teškoće u odnosima sa radnim kolegama i smetnje u razvoju novih ponuda povezanih sa poslovnim uslugama. Ulazak Merkura u znak Vage 5. Septembra učiniće vas bolje organizovanim u planiranju važnih promena u poslu i bićete u mogućnosti da započnete korisnu saradnju sa inostranim partnerom. Venera će narednog dana ući u znak Lava i omogućiće vam da poboljšate odnose sa poslovnim partnerima, ostvarite uspeh u javnosti i sklopite profitabilan ugovor.
Mars će 10. septembra krenuti retrogradno, što će usporiti pregovore oko novih radnih projekata i otežaće vam organizovanje i planiranje radnih obaveza. Trigon Sunca sa Plutonom i Saturnom u drugoj dekadi septembra doneće vam bolju zaradu zahvaljujući realizaciji tajnih planova. Imaćete stabilniji platni promet i dobro ćete se snalaziti u rešavanju važnih finansijskih obaveza. U trećoj dekadi septembra nailazićete na razne spletke iz nevidljivih i tajnih izvora koje će otežavati realizaciju planiranih zadataka. Dobro proverite izvore informacija jer možete biti žrtva nečije prevare, što vam može naneti gubitke. Ulazak Merkura u znak Škorpiona učiniće vas sposobnim da izađete na kraj sa ovim teškoćama.
Nezaposlene Vodolije će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima usluga, ekonomije, menadžmenta, prosvete, zabave i ugostiteljstva. Imaćete veliku ponudu honorarnih poslova.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Trigon Sunca sa Uranom na početku septembra usmeriće vas ka unošenju nečeg novog što će da poboljša vaše porodične odnose. Sa voljenom osobom ćete se složiti oko ulaganja zajedničkog novca u kupovinu novih uređaja za domaćinstvo. Trigon Sunca sa Jupiterom će vam doneti više intimnih trenutaka koji će vas oboje učiniti srećnim i ispunjenim.
Opozicija Sunca sa Neptunom u drugoj dekadi septembra doneće vam suprotne stavove i neslaganja oko zajedničkih ulaganja. To ćete rešiti kompromisom. Trigon Sunca sa Plutonom i Saturnom doneće vam ostvarenje zajedničkih ciljeva. Ulazak Sunca u znak Vage motivisaće vas da odete na zajedničko putovanje gde ćete se dobro zabaviti i odmoriti.

Ako ste slobodni:

Osoba koju ste upoznali kroz zajedničke društvene aktivnosti počeće sve više da vam privlači pažnju. Vodićete česte razgovore o zajedničkim temama koje će prerasti u ozbiljne polemike jer ćete otkriti da oboje znate mnogo o tim temama ali da imate različita viđenja i stavove. Shvatićete da se u vezi mnogo čega na ovaj način dopunjujete. Do kraja meseca će se između vas dvoje probuditi obostrana osećanja i započećete spontano emotivnu vezu koja će biti skladna.
Nešto starije Vodolije će biti privučene osobom koja je puna pozitivne energije ali koju ne drži mesto i stalno je u pokretu. Zadovoljićete se avanturom koja će biti dovoljno uzbudljiva da vam ispuni vreme i da oboje uživate dok bude trajala.

Zdravlje:

Zdravlje će vam tokom septembra biti uglavnom stabilno. Često ćete biti u pokretu i praktikovaćete svakodnevne fizičke vežbe i šetnju. Važno je da izbegavate da se previše iscrpljujete. Nećete imati dobar osećaj za fizičke i mentalne granice, zbog čega ćete kraće spavati i neredovno ćete se hraniti. Obratite više pažnje na to da vam je potrebno više sna i odmora.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su kalorične i pune vitamina. Ribu i pileće ili ćureće meso možete često koristiti u obrocima. Sirevi, jogurt, jaja isto tako mogu da vam više puta nedeljno butu na jelovniku. Jedite što više povrća kao što su karfiol, spanać, pasulj, grašak i krompir. Od voća jedite citruse. Uzimajte integralne žitarice i više B vitamina.

Srećni brojevi:

8, 12, 15, 20, 24


ribaRIBE

Posao:

Drage Ribe,
Merkur će na početku septembra praviti trigon sa Plutonom i omogućiće vam da se prilagodite potrebama vaših klijenata, saradnika i javnosti. To će vam olakšati ostvarenje planiranih ciljeva i doneće vam zaradu bolju od očekivane. Opozicija Venere sa Saturnom prouzrokovaće razilazak u interesima sa jednim dugogodišnjim saradnikom, što će dovesti do raskida saradnje, a to će vam naneti štetu i usporiti vas u izvršavanju radnih zadataka. Trigon Sunca sa Uranom doneće vam neočekivani napredak u važnim pregovorima. S druge strane će vam kvadrat Venere sa Marsom doneti teškoća na polju novca. Izbegavajte rizične investicije. Merkur će 5. septembra ući u znak Vage. Uspećete da se bolje organizujete u rešavanju finansijskih obaveza, poboljšaćete platni promet i naći ćete način da brže rešavate potencijalne teškoće u obavljanju radnih zadataka. Venera će narednog dana ući u znak Lava i doneće vam mogućnost da privučete više korisnika vaših usluga i bolje i stabilnije poslujete ako se bavite uslugama lepote, kao što su frizerske i kozmetičke usluge.
Trigon Sunca sa Jupiterom značajno će unaprediti vašu saradnju i odnose sa poslovnim partnerima. Sklopićete novi ugovor i partnerstvo, što će vam doneti veliki profit u budućnosti. Mars će 10. septembra krenuti retrogradno i praviće vam zastoje na polju novca. Budite pažljivi u raspoređivanju prihoda i rashoda. Nedostajaće vam sredstva za prioritetne i velike projekte. U drugoj dekadi septembra uspećete da poboljšate saradnju i ostvarićete više uspeha u javnosti i na pravnom polju. U trećoj dekadi septembra nailazićete na teškoće u timskom radu i u saradnji sa društvenim institucijama. Krajem meseca će Mars praviti kvadrat sa Saturnom, što će dovesti do velikih nesuglasica sa saradnicima u vezi raspodele zarade.
Nezaposlene Ribe će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima prosvete, dizajna, ekonomije, prava i informatike. Imaćete slabiju ponudu honorarnih poslova.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi praviće niz pozitivnih aspekata u prvoj dekadi septembra, što će vam doneti iskrenu komunikaciju sa partnerom, više zajedničke zabave, izlazaka, druženja, kao i mnogo zajedničkih aktivnosti u kojima ćete oboje uživati. Bićete u mogućnosti da ostvarite zajedničke ciljeve i da se složite oko novih planova.
Opozicija Sunca sa Neptunom 11. septembra vas upozorava da izbegavate neiskrenost, jer ćete se suočiti sa tajnama koje ćete otkriti i koje će dovesti do zahlađenja u vašoj emotivnoj vezi. Budite spremni na kompromis. U trećoj dekadi septembra nailazićete na niz neslaganja sa partnerom i vaš emotivni ali i društveni život biće ispunjen nezadovoljstvom.

Ako ste slobodni:

Prva dekada septembra dovešće do susreta sa osobom u koju ćete se na prvi pogled zaljubiti ali vaša nova simpatija neće biti spremna za emotivnu vezu već samo za avanturu, intimni odnos i neobavezna viđanja. U početku ćete pristati uz nadu da ćete uspeti da utičete na vašeg novog partnera da se veže za vas. Već u trećoj dekadi septembra uvidećete da nećete uspeti da ostvarite stabilnu vezu. Intimno ćete se dobro slagati ali će vas razdvojiti nedostatak emocija i razumevanja.
Nešto starije Ribe će biti privučene osobom koju poznaju površno i koju su posmatrale više kao prijatelja. Pokušaćete da postignete više emotivne bliskosti ali u tome nećete uspeti, što će dovesti do gubitka interesovanja za tu osobu.

Zdravlje:

Venera će u prvoj dekadi septembra ući u znak Lava i vaše polje zdravlja, što će dovesti do toga da se previše opustite i postanete skloni preterivanju u životnim zadovoljstvima. To može dovesti do slabljenja vašeg zdravlja, pa vam se savetuje da se više krećete i da izbegavate preteranu pasivnost. U trećoj dekadi meseca vaše zdravlje će biti dobro i stabilno.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od lako svarljive hrane koja u sebi sadrži vitamine i materije za lakše izbacivanje toksičnih materija iz organizma. Izbegavajte slatkiše, gurmansku hranu, alkoholna pića i crveno mesto. Jedite uglavnom ribu, mešano i sveže voće i povrće. Žitarice i mlečne proizvode jedite umereno. Pijte više vode i ceđene voćne sokove.

Srećni brojevi:

3, 6, 14, 19, 25


Mjesečni horoskop za SEPTEMBAR 2020. pripremio astrolog Igor Pavluković za MesecniHoroskop.com! Strogo je zabranjeno preuzimanje mjesečnog horoskopa bez navođenja i linkovanja izvora!