Mjesečni horoskop za APRIL 2020.

Pogledajte najdetaljniji mjesečni horoskop za mjesec april 2020. koji vam je pripremio naš astrolog Igor Pavluković!

Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN

Posao:

Dragi Ovnovi,
Venera će 3. Aprila ući u znak Blizanaca. Pokazivaćete više predusretljivosti i ljubaznosti u pristupu vašim sagovornicima i uopšte na polju komunikacije. Pokrenućete novi projekat koji je povezan sa trgovinom proizvodima za ulepšavanje, kao što je, na primer, kozmetička kolekcija i slično. Trigon Venere sa Saturnom osiguraće vam uspešnu i dugoročnu saradnju koja će vam značajno olakšati distribuciju robe na prodajna mesta gde će promet biti bolji od očekivanog. Jupiter će 5. aprila praviti konjunkciju sa Plutonom u vašem polju posla i karijere, što će vam doneti važne i vrlo povoljne mogućnosti da započnete poslove koji su povezani sa saradnjom sa inostranstvom, uvozom robe za široku potrošnju, a to će zahtevati i veće investicije. Ovaj poslovni poduhvat će uticati na vaš napredak u karijeri. Kako će 7. aprila Mars praviti kvadrat sa Uranom, budite pažljivi u pogledu raspoređivanja novca jer ćete biti suočeni sa neočekivanim preprekama oko investicija i priliva očekivanih prihoda. To će od vas zahtevati da vaše planove prilagodite okolnostima i da budete snalažljivi.
Merkur će 11. aprila ući u vaš znak i praviće narednog dana sekstil sa Saturnom. To će vas činiti bolje organizovanim i bićete vrlo snalažljivi u svemu gde se to pokaže za potrebno. Uspeh vas očekuje u saradnji sa društvenim organizacijama. Lako ćete ostvarivati sigurne dogovore. Sunce će sredinom aprila praviti kvadrat sa Plutonom i Jupiterom u vašem polju posla, što vas upozorava da budete pažljivi sa investicijama. Na nesuglasice ćete nailaziti u odnosu sa naređenima i autoritetima. U trećoj dekadi aprila vas očekuju brojna iskušenja, najviše na polju saradnje i finansija. Nailazićete na neslaganja i lošu koordinaciju sa dugogodišnjim saradnicima. Bićete skloni rizičnim investicijama. Budite štedljivi.
Nezaposleni Ovnovi će najviše uspeha imati u nalaženju honorarnih poslova. Ovnovi koji su stručni u IT veštinama, posebno u oblasti programiranja mogu da dobiju stalni posao.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Trigon Venere sa Saturnom usmeriće vas da se posvetite ostvarivanju zajedničkih planova koje ste ranije dogovorili sa voljenom osobom. Dobro ćete se razumeti sa svojim partnerom i vodićete razgovore o važnim temama. Više ćete se baviti praktičnim stvarima u vašoj vezi ali ćete nalaziti i dovoljno vremena za zajedničke trenutke koji će vas opuštati.
Druga polovina aprila odvijaće se bez važnijih dešavanja na polju emocija. Prijalo bi vam da bar jedan vikend kada buide lepo vreme odete sa partnerom na izlet u prirodu. Prijaće vam i kraća putovanja udvoje, gde biste mogli da budete nasamo i da uživate u zajedničkim aktivnostima. Potrebno vam je više dinamike u vašoj vezi. Jedan cilj nećete lako ostvariti.

Ako ste slobodni:

Početak aprila vam donosi poznanstvo sa osobom koja će vas privući svojim načinom komunikacije i stabilnim karakterom. Iznenadiće vas činjenica da je to neko iz vašeg bližeg susedstva koga ranije niste primećivali. Spojiće vas slična interesovanja i potreba da sa nekim raspravljate o ozbiljnim temama. Mada će simpatije biti obostrane, vaš kontakt će duže vreme da se zasniva na neobaveznim viđanjima i dugim razgovorima. Tek krajem meseca probudiće se osećanja.
Stariji Ovnovi će preko bliskog rođaka upoznati osobu koja će ih zainteresovati ali će im trebati duže vremena kako bi privukli njenu pažnju. Potrebno je da budete strpljivi i taktični. Moguće je avantura ali ozbiljna veza nije sigurna.

Zdravlje:

Bićete puni energije i često u pokretu, što će se pozitivno odraziti i na vašu fizičku kondiciju i na imunitet vašeg organizma. Za stabilno zdravlje bilo bi poželjno da praktikujte svakodnevne duže šetnje, a sportovi kao što je biciklizam donose vam dvostruku korist za zdravlje. Krajem meseca bićete skloni infekcijama i lošoj cirkulaciji.
Vaša ishrana treba da sadrži više voća kao što su grejpfrut, jagode, urme i avokado. Povrće uzimajte u većim količinama, presno ili kuvano na pari. Najviše će vam prijati krompir, kukuruz, keleraba, spanać, prokelj, šargarepa i zelena salata. Pileće belo meso i morsku ribu možete više puta nedeljno da pripremate. Unosite više magnezijuma i B vitamina.

Srećni brojevi:

3, 9, 11, 16, 23


bikBIK

Posao:

Dragi Bikovi,
Venera će na početku aprila ući u znak Blizanaca i usmeriće vas ka novim finansijskim kalkulacijama i pravljenju planova za uvećanje zarade. Vaši prihodi će biti stabilniji i moći ćete da investirate i u velike i dugoročne poslovne poduhvate. Razmislite o ulaganju u modernija sredstva za rad, posebno u novija tehnološka i informatička dostignuća jer će vam to pomoći da budete efikasniji u postizanju planiranih ciljeva. Konjunkcija Merkura sa Neptunom vam donosi dobar osećaj za ulazak u obostrano korisnu saradnju ali je važno da se ne zanosite previše jer ćete biti skloni i pomalo nerealnom sagledavanju pojedinih činjenica. Jupiter će 5. aprila praviti konjunkciju sa Plutonom i doneće vam pogodnosti za započinjanje saradnje sa inostranim partnerom kao i za uvećanjem vaših stručnih sposobnosti kroz specijalizaciju. Imaćete finansijsku podršku za ostvarenje vaših poslovnih planova. Uspeh vas očekuje ako se bavite prosvetom, turizmom i trgovinom uvoznom robom. Kvadrat Marsa sa Uranom doneće vam neočekivane nesuglasice sa nadređenima.
Merkur će 11. aprila ući u znak Ovna i praviće sekstil sa Saturnom. Održavaćete sastanke iza zatvorenih vrata sa osobama koje su vam važne kao podrška u realizaciji velikih i dugoročnih projekata. Sredinom aprila će Sunce praviti kvadrat sa Plutonom i Jupiterom, što će vam doneti teškoće u odnosima sa osobama od autoriteta. Nailazićete na teškoće i u poslovima koji su povezani sa inostranstvom. Ako ste planirali poslovno putovanje, odložite do kraja meseca. Sunce će 19. aprila ući u vaš znak i narednih dana će praviti kvadrat sa Saturnom i konjunkciju sa Uranom. Vaše ideje neće biti podržane od strane nadređenih, a vaš autoritet i stručnost će biti osporavani, što će podići tenzije u poslovnim odnosima.
Nezaposleni Bikovi će dobiti povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima trgovine, u finansijskom sektoru i u oblastima obrazovanja, turizma i transporta.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Vaši odnosi sa voljenom osobom ući će u fazu napetosti i umanjenog poverenja. To će dodatno pojačati kvadrat Marsa sa Uranom 7. aprila. Imaćete različite ideje i mišljenja u vezi zajedničkih ciljeva. Bićete previše zauzeti poslom i sopstvenim potrebama zbog čega ćete zanemarivati svog partnera, a vaša komunikacija će biti puna oštrih reči i međusobnih zamerki.
U drugoj polovini aprila uspećete sa uspostavite bolju komunikaciju i posvetićete se rešavanju onoga što vam je pravilo probleme u vezi, zahvaljujući sekstilu Merkura sa Marsom. Mada nećete oko svega moći da se složite i mada ćete se oboje čvrsto držati svojih stavova i principa i po cenu ozbiljnijeg sukoba, uspećete da postignete dogovor oko najvažnijih stvari.

Ako ste slobodni:

Vaša strastvenost će biti pojačana i lako ćete ulaziti u kratke avanture koje će se završavati seksom, ali koje vam neće doneti zadovoljstvo, već će vas činiti frustriranim. Ući ćete u vazu na daljinu sa osobom koju ćete upoznati preko web sajta za upoznavanje, a vaši pokušaji da inicirate sastanak uživo nailaziće na prepreke. To će u vama probuditi sumnje u to da li je druga osoba iskrena prema vama. Nesigurnost ćete razrešiti u trećoj dekadi aprila, kada će doći do dogovora.
Stariji Bikovi će imati velika očekivanja od osobe koja im se dopada i koja je pokazala da je zainteresovana za bliže upoznavanje. U odnosu sa tom osobom doći će do neočekivanih komplikacija i razočaranja. Odustaćete od tog odnosa.

Zdravlje:

Potrebno vam je mnogo kretanja i što više boravka u prirodi na čistom vazduhu kako bi vaše zdravlje ostalo stabilno. U protivnom, ako budete previše pasivni i duže vreme provodili sedeći u zatvorenom prostoru, može doći do upale grla, sinusa, kao i do prehlade. Naročito izbegavajte promaju i previše hladna osvežavajuća pića kada je toplo vreme.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži proteine i gradivne materija kojih najviše ima u žitaricama i povrću. Ovsene pahuljice, integralni hleb i integralne testenine u kombinaciji sa feta sirom, maslinama i jogurtom poboljšaće vašu probavu. Od povrća jedite kuvani krompir sa ribom, kao i zelenu salatu, spanać i brokoli. Od voća jedite grejpfrut, jagode i nar.

Srećni brojevi:

7, 11, 14, 18, 22


blizanciBLIZANCI

Posao:

Dragi Blizanci,
Venera će na početku aprila ući u vaš znak i praviće trigon sa Saturnom. Pristupaćete savesno svojim obavezama i dobićete podršku za jedan kreativni projekat. Bićete u mogućnosti da steknete viši stepen kvalifikacija, što će vam otvoriti mogućnosti za uspon u karijeri. Merkur će praviti konjunkciju sa Neptunom u vašem polju posla i karijere. Mada ćete imati dobar osećaj šta vam može doneti napredak na poslu i bolji položaj, obratite posebnu pažnju na realne činjenice kako ne biste ušli u nešto što prevazilazi vaše sposobnosti i mogućnosti. Od ruke će vam ići sve gde je potrebno da pokažete svoju kreativnost. Jupiter će 5. aprila praviti konjunkciju sa Plutonom i otvoriće vam mogućnost da dobijete subvencije ili da prikupite veći budžet koji bi vam omogućio da pokrenete važan projekat. U slučaju da je neophodno da se zadužite, dobićete kredit pod povoljnim uslovima i to će vam se isplatiti. Na putu će vam stajati tajni neprijatelji koje vam donosi kvadrat Marsa sa Uranom. Moguće su neočekivane teškoće već na startu velikih projekata. Izbegavajte rizične poteze.
Merkur će ući u znak Ovna 11. aprila i narednog dana će praviti sekstil sa Saturnom, što će vam doneti koristi od saradnje sa obrazovnim ustanovama i inostranim partnerima. Uspeh ćete ostvariti ako se bavite IT sektorom, trgovinom energetskim resursima ili ako ste po profesiji inženjer ili profesor. Sredinom aprila Sunce pravi kvadrat sa Plutonom i Jupiterom, što će se nepovoljno odraziti na vaš platni promet i saradničke odnose. Imaćete otežanu saradnju sa osobama na višem položaju od vašeg. Na teškoće ćete nailaziti i u javnim odnosima. U trećoj dekadi aprila nailazićete na zamke konkurencije i spletke tajnih neprijatelja, što vam donosi konjunkcija Sunca sa Uranom. Izbegavajte nove investicije.
Nezaposleni Blizanci će zahvaljujući svojim veštinama i istrajnom angažovanju, dobiti posao u IT sektoru, a imaće mogućnost i da se zaposle tamo gde se traži njihovo stručno znanje.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Jupitera sa Plutonom u prvoj dekadi aprila motivisaće vas da unesete nešto novo u vaš odnos sa voljenom osobom u cilju boljeg zbližavanja i ostvarivanja više međusobnog sklada. Najviše uspeha ćete imati ako se potrudite da dodate nešto u zajednički budžet i investirate u ono što vam je neophodno na materijalnom planu ili u zajedničkom domu.
Druga polovina aprila vam donosi napetosti u vezi zbog kvadrata Sunca i Merkura sa Jupiterom. Biće vam teško da postignete dogovore i nailazićete na sukobe zbog različitih stavova. Oboje ćete isticati svoje potrebe u vezi, a manje ćete imati strpljenja za potrebe onog drugog. To može dovesti i do prolaznih prepirki. Krajem meseca ćete uspostaviti sklad.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Jupitera sa Plutonom donosi vam poznanstvo sa osobom koja će u vama probuditi strasti i sa kojom ćete ubrzo nakon upoznavanja ući u intimne odnose. Ovaj odnos će se pokazati komplikovanim jer ćete i vi i vaš novi partner imati tajne jedno pred drugim i dogodiće se sa obe strane nekorektni potezi koji će negativno uticati na međusobno poverenje. Osim intimnih odnosa koji će oboma prijati i biti temelj vaše veze, nešto više nećete uspeti da postignete.
Stariji Blizanci će se igrati igre mačke i miša sa osobom koja će ih neodoljivo privući, a koju će upoznati na jednoj zabavi. Kako pomislite da ste uspeli da se dovoljno zbližite, iskrsnuće problemi i nesuglasice. To će onemogućiti ulazak u vezu.

Zdravlje:

Kvadrat Marsa sa Uranom u prvoj dekadi aprila činiće vas veoma osetljivim na stresne okolnosti, što može dovesti do psihosomatskih smetnji ali i do neurotičnih tendencija, pa čak i nervnog sloma. Važno je da preventivno delujete i da se udaljite što je više moguće od izvora stresa. Poboljšanje će vam doći kroz više kretanja i kroz svakodnevne fizičke vežbe.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice pune vitamina i proteina. Mešano povrće sa pirinčem, ječmom ili heljdom možete konzumirati svakodnevno. Naročito će vam prijati spanać, grašak, varivo od šargarepe, zelena salata i mladi luk. Od voća jedite jagode, urme, sušene smokve i banane. Ribu jedite često. Izbegavajte brzu hranu. Pijte više vode.

Srećni brojevi:

4, 15, 18, 20, 23


rakRAK

Posao:

Dragi Rakovi,
Venera će na početku aprila ući u znak Blizanaca i praviće trigon sa Saturnom. Usmerićete se ka nalaženju načina za ostvarivanje stabilnije i sigurnije zarade. U tu svrhu ćete održavati sastanke iza zatvorenih vrata gde ćete uspostaviti korisnu saradnju i pokrenuti nove poslovne projekte koji su dugoročnog karaktera, a koji će vam donositi planirane prihode. Konjunkcija Merkura sa Neptunom vam donosi nove kontakte sa inostranim partnerima koji se mogu pokazati isplativim ali je neophodno da sve pažljivo dogovorite, kako ništa ne bi ostalo nejasno. Jupiter će 5. aprila praviti konjunkciju sa Plutonom u vašem polju javnosti, što će vam pružiti mogućnosti da se probijete na javom planu i uvećate vešu popularnost i uticaj kod poslovnih partnera. Bićete u mogućnosti da sklopite važan ugovor koji bi vam doneo značajnu zaradu u budućnosti, a započećete i obostrano korisno poslovno partnerstvo. Kvadrat Marsa sa Uranom doneće vam neočekivane teškoće u odnosima sa saradnicima i društvenim institucijama, što vam može naneti gubitke.
Merkur će 11. aprila ući u znak Ovna i praviće narednog dana sekstil sa Saturnom. Započećete sa realizacijom jednog velikog projekta i započećete nova planiranja u vezi dugoročnih poslovnih ciljeva. Bićete uspešni u svemu gde se od vas traže intelektualne veštine. Sunce će sredinom aprila praviti kvadrat sa Plutonom i Jupiterom, što će dovesti do nedostatka podrške od strane osoba koje su na višem položaju od vas. Na polju javnosti ćete se suočavati sa raznim smetnjama, a moguće su i nesuglasice sa nadređenima i poslovnim partnerima. Treća dekada aprila donosi vam otežani platni promet, što će umanjiti očekivanu zaradu na kraju meseca. Nesuglasice sa saradnicima će vas dodatno ometati.
Nezaposleni Rakovi će biti u mogućnosti da dobiju stalan posao u oblastima usluga, javnosti, ljudskih resursa i u sektoru finansija. Honorarne poslove ćete lako dobijati.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Trigon Venere sa Saturnom će se pozitivno odraziti na vaš odnos sa voljenom osobom. Imaćete više vremena za zajedničke intimne trenutke i provodićete više vremena zajedno. Pojačaće se i vaša strastvenost, što će vašem partneru prijati. Poboljšaće vam se komunikacija i zajedno ćete ići na mnoga dešavanja. Prijalo bi vam vikend putovanje.
Druga polovina aprila donosi vam neslaganja sa voljenom osobom u vezi ulaganja zajedničkih finansija. Ovo vam nije povoljan period za zajednička putovanja. Nedostajaće vam međusobna podrška. Oboje ćete biti zaokupljeni poslovnim obavezama i ličnim ciljevima, zbog čega ćete zapostavljati vašu vezu. Moguće su i prepirke oko raznih sitnica.

Ako ste slobodni:

Početkom aprila ćete upoznati osobu koja će vam delovati odgovarajuće za ozbiljnu vezu ali ćete ubrzo uvideti da je vaša simpatija zainteresovana samo za slobodnu vezu i neobavezna viđanja, zabavu, izlaske i intimne odnose. U početku ćete na to pristati jer će vam druga osoba biti vrlo privlačna. Već od sredine aprila ćete shvatiti da vaše želje i potrebe u ovoj vezi neće biti ispunjene i da tu nema iskrenih osećanja sa druge strane. Do kraja meseca ćete razočarani izaći iz ove veze.
Nešto stariji Rakovi će pokušati da se uklope u zajednički život koji će započeti početkom aprila sa osobom sa kojom su imali povremene avanture. Vaša nova veza će biti promenljiva, često napeta i shvatićete da niste jedno za drugo.

Zdravlje:

Prva polovina aprila vam donosi većim delom dobro i stabilno zdravlje. Bićete stalno u pokretu i prijalo bi vam da više vremena provodite u prirodi gde je vazduh čist. U drugoj polovini aprila ćete biti osetljivog zdravlja. Doći će do pada vašeg imuniteta, a tegobe su moguće u predelu disajnih organa, kao i urološke prirode. Izbegavajte promaju.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od gradivnih namirnica kao što su testenine, integralne žitarice, posebno integralni hleb, krompir, pileće meso i riba. Od povrća jedite spanać, pasulj, sočivo, karfiol i celer, a od voća uzimajte veće količine banana, jagoda i avokada. Urme, sušene smokve i semenke suncokreta jedite često. Izbegavajte roštilj i alkoholna pića.

Srećni brojevi:

9, 16, 18, 21, 25


lavLAV

Posao:

Dragi Lavovi,
Venera će na početku aprila ući u znak Blizanaca i praviće trigon sa Saturnom. Doneće vam početak nove saradnje koja će potrajati duži period i koja će vam biti od pomoći u mnogim segmentima vašeg posla. Poboljšaćete odnose sa aktuelnim saradnicima i sa poslovnim partnerima. Uspeh vas očekuje na polju javnosti i u svemu što obuhvata saradnju sa društvenim institucijama. Imaćete koristi od poslovnih kontakata, posebno od starijih žena. Konjunkcija Merkur sa Neptunom vas upozorava da obratite više pažnje na platni promet i da budete pažljivi ako planirate podizanje kredita. Bilo bi mudro da ne ulazite u nove dugove. Jupiter će 5. aprila praviti konjunkciju sa Plutonom i doneće vam mogućnosti da proširite ponudu vaših usluga. Imaćete neophodna sredstva da sve to pokrenete ali ćete trebati da se prilagođavate potrebama tržišta i korisnicima vaših usluga, što će zahtevati dosta napora i stalne kontakte sa klijentima. Kvadrat Marsa sa Uranom doneće vam iznenadne teškoće, kao što je nenajavljena poseta inspekcije i nesuglasice sa jednim partnerom.
Merkur će 11. Aprila ući u znak Ovna i narednog dana će praviti sekstil sa Saturnom. Započećete pregovore sa jednim partnerom iz inostranstva i pružiće vam se mogućnosti da ostvarite uspeh u oblasti trgovine, transporta, turizma i građevinarstva. Sredinom aprila Sunce će praviti kvadrat sa Plutonom i Jupiterom, što vam donosi neslaganja sa nadređenima u vezi investicija, a to će usporiti razvoj novih usluga koje ste tek pokrenuli. Neke rokove ćete morati da pomerate, što vam može naneti gubitak. Sunce će 26. aprila praviti konjunkciju sa Uranom u vašem polju posla i karijere, što vam može doneti neočekivano unapređenje, kao i mogućnost da jednu vašu ideju sprovedete uspešno u delo.
Nezaposleni Lavovi će biti u mogućnosti da se zaposle u oblasti usluga, kao operateri u call-centru, kao korisnička podrška ali i kao serviseri raznih aparata.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Trigon Venere sa Saturnom na početku aprila doneće vam stabilnost u odnosima sa voljenom osobom i mogućnost da ostvarite jedan važan zajednički cilj. Više nego obično ćete izlaziti na mesta gde možete da se dobro provedete i družićete se sa zajedničkim prijateljima. Vodićete opširnu komunikaciju sa voljenom osobom o svemu što je važno u vašoj vezi.
Kvadrat Marsa sa Uranom uneće napetost između vas i vašeg partnera zbog vaših poslovnih obaveza zbog kojih će izostati ono što ste ranije obećali. Sunce i Merkur će u trećoj dekadi aprila praviti kvadrat sa Saturnom koji se nalazi u vašem polju ljubavi, a to će izazvati neslaganja u vezi postavljanja prioriteta u pogledu zajedničkih ciljeva. Doći će do zahlađenja.

Ako ste slobodni:

Zaljubićete se na početku aprila u nekoga ko je zreliji ili po godinama dosta stariji od vas, a ko deluje ozbiljno i stabilnog je karaktera, a uz to je i intelektualni tip ličnosti. Između vas će se stvoriti obostrana privlačnost i počećete da se viđate i zajedno izlazite. U početku će vam delovati da ste našli srodnu dušu ali već od sredine meseca ćete uvideti da je vaš odnos hladniji emotivno nego što vam odgovara. Počeće i prve nesuglasice. Druga osoba će smatrati da ste nezreli za vezu.
Nešto stariji Lavovi će biti istrajni u pokušajima da osvoje osobu koja im se duže vreme dopada. Uspećete da izađete nekoliko puta ali nećete uspeti da uklonite zidove koje je vaša simpatija podigla oko sebe. Ostaće suzdržana.

Zdravlje:

Zdravlje će vam biti stabilno u prvoj polovini aprila. Bićete u pokretu i koristilo bi vam da boravite u prirodi i na čistom vazduhu koliko god budete u mogućnosti. Druga polovina aprila će vam doneti smetnje sa cirkulacijom i krvnim pritiskom. Potrebno vam je više odmora jer ćete lako da gubite energiju. Moguće su i urološke smetnje.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži proteine i vitamine koji se nalaze u voću i povrću, a biće neophodno i da nadoknađujete E i D vitamin kroz dodatke ishrani. Vašem organizmu će biti potrebno više magnezijuma i kalcijuma. Preporučuje vam se da pijete svakodnevno mineralnu vodu. Meso jedite umereno, ribu pripremajte češće. Izbegavajte grickalice i slatkiše.

Srećni brojevi:

4, 10, 15, 17, 23djevicaDJEVICA

Posao:

Drage Device,
Venera će početkom aprila ući u znak Blizanaca i vaše polje posla i karijere, odakle će praviti trigon sa Saturnom. Bićete u mogućnosti da ostvarite stabilne odnose sa radnim kolegama, a klijenti i mušterije će vam ukazati poverenje tako što će više nego obično tražiti vaše usluge ili će kupovati robu koju prodajete. Najviše uspeha ćete ostvariti ako se bavite raznim uslugama, kao i oblastima lepote, dizajna i zabave. Merkur će praviti konjunkciju sa Neptunom u vašem polju javnosti i partnerstva, što vas upozorava da na ove oblasti posebno obratite pažnju. Potrebno će biti da dobro procenite kako da pokrenete jedan posao na polju javnosti i sa kojim poslovnim partnerom da sklopite novi ugovor. Nećete sasvim jasno sagledavati situaciju, zbog čega može da dođe i do neostvarenih planova. Jupiter će 5. aprila praviti konjunkciju sa Plutonom i doneće vam povoljne mogućnosti i potrebna sredstva za pokretanje novih projekata na polju kreativnosti, zabave, ugostiteljstva, kao i u radu sa decom i mladina, koji bi vam mogli doneti veliku zaradu i uspon u karijeri.
Mars će praviti kvadrat sa Uranom 7. aprila. Doći će do iznenadnih zastoja u poslovima sa inostranstvom, što će vam naneti štetu ako se bavite transportom, turizmom ili trgovinom robom iz uvoza. Merkur će 11. aprila ući u znak Ovna odakle će praviti sekstil sa Saturnom, pa ćete biti u mogućnosti da poboljšate i stabilizujete platni promet, kao i da se bolje organizujete u rešavanju važnih finansijskih pitanja. Sredinom meseca će Sunce praviti kvadrat sa Plutonom i Jupiterom, što vas upozorava da izbegavate rizične poslovne i finansijske poteze jer biste lako mogli da se nađete na gubitku. Treća dekada aprila doneće vam nove teškoće koje će usporiti realizaciju planiranih ciljeva. Izostaće podrška koju očekujete.
Nezaposlene Device će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima usluga, ugostiteljstva i zabave, kao i u oblastima prava. Možete dobiti privremeni posao u uslugama marketinga i trgovine.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Merkura sa Neptunom u vašem polju ljubavi u prvoj dekadi aprila može uneti nejasnoće u komunikaciji sa voljenom osobom. Biće potrebno da razjasnite ono što vam bude delovalo nejasno, kako biste izbegli da dođe do nesporazuma. S druge strane, u nekim stvarima ćete se intuitivno razumeti sa partnerom, neće vam trebati reči.
U drugoj polovini aprila nailazićete na neslaganja u vezi zajedničkih planova i ulaganja zajedničkih finansija. Biće vam potrebno više zabave i intimnih zajedničkih trenutaka ali nećete uspeti da se uskladite po tom pitanju. Tek krajem meseca će doći do poboljšanja u vezi jer ćete naći više vremena da se posvetite jedno drugom. U međuvremenu, izbegavajte svađe.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Jupitera sa Plutonom u prvoj dekadi aprila doneće vam poznanstvo sa osobom koja je praktične prirode, dobrostojeća materijalno i finansijski i koja će nastupiti prema vama sa ozbiljnim namerama. U početku ćete biti oduševljeni jer ćete se jedno drugom veoma dopasti i doći će do obostrane zaljubljenosti. Ubrzo će vam zasmetati činjenica da vaša nova simpatija sve gleda kroz novac i materijalnu sferu. To može dovesti do brzog zahlađenja.
Nešto starije Device će se osećati iskorišćenim od strane osobe koja im se dopada i za koju će uvideti nakon nekoliko sličnih situacija, da se javlja i postaje otvorena na blizak odnos samo kad joj nešto treba. Odustaćete od takvog odnosa.

Zdravlje:

Kvadrat Marsa sa Uranom u prvoj dekadi aprila činiće vas osetljivim na stres i osećaćete povišenu nervnu napetost. Moguće su i povrede u predelu zglobova. Možete uganuti skočni zglob na nozi ili se okliznuti i nezgodno pasti. Pažljivo rukujte alatom. Bićete podložni upali grla, kao i povremenoj glavobolji. Potrebno vam je više psihofizičke relaksacije.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice pune vitamina. Jedite što više voća, posebno južnog, kao što su kivi, mandarine, ananas i avokado. Pijte ceđene sokove od limuna i pomorandže. Od povrća jedite cveklu, mladi luk, zelenu salatu i spanać. Prijaće vam orasi, smokva, urma i semenke lana. Hleb, meso i mlečne proizvode uzimajte umereno.

Srećni brojevi:

4, 7, 11, 15, 25


vagaVAGA

Posao:

Drage Vage,
Venera će početkom aprila ući u znak Blizanaca i praviće trigon sa Saturnom. To će vam doneti podršku koja vam je potrebna za započinjanje jednog velikog i dugoročnog projekta. Ta podrška može da bude u vidu subvencija ili dobijanja neophodnog materijala od strane institucija i društvenih organizacija. Bićete dobro informisani i organizovani. Postoji mogućnost saradnje sa inostranim partnerom. Na polju usluga ćete biti u mogućnosti da pokrenete jedan novi projekat ali morate biti pažljivi jer ćete biti skloni da nejasno sagledate važne činjenice. Jupiter će 5. aprila praviti konjunkciju sa Plutonom i doneće vam uspeh u poslovima vezanim za trgovinu energetskim resursima ali i poboljšanu finansijsku situaciju koja će vam omogućiti nabavku novih sredstava za rad pod povoljnim uslovima. Bićete dobro organizovani u završetku svega što je neophodno u predviđenom roku i to će vam doneti dodatne dobitke. Kvadrat Marsa sa Uranom će vam doneti i nepredviđene troškove zbog čega je važno da izbegavate bilo kakve rizične finansijske poteze.
Merkur će 11. aprila ući u znak Ovna odakle će praviti sekstil sa Saturnom. Započećete pregovore o novom poslovnom partnerstvu i ostvarićete uspeh u oblastima kreativnosti, prosvete, ugostiteljstva, javnosti i zabave. Kvadrat Sunca sa Plutonom i Jupiterom sredinom aprila doneće vam teškoće u finansiranju završne faze nekih radnih zadataka, zbog čega ćete biti primorani da pomerite rokove, a to će vam naneti gubitke. U trećoj dekadi aprila ćete imati teškoća da se organizujete i zbog toga će još neki projekti kasniti. Sunce će praviti konjunkciju sa Uranom 26. aprila, što će vam doneti neočekivane promene u platnom prometu koje će zahtevati hitne intervencije i dobre ideje kako biste izbegli gubitke.
Nezaposlene Vage će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima industrije, finansija, usluga, ugostiteljstva i zabave. Imaćete mogućnost da dobijete isplativ honorarni posao u oblasti marketinga.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Kvadrat Marsa sa Uranom u prvoj dekadi aprila doneće vam neočekivane sukobe sa partnerom zbog toga što ćete mnogo toga raditi u svoju korist, zanemarujući partnerove potrebe. Vaš partner će vas optužiti da ste sebični i samoživi, što neće biti daleko od istine. Ulaskom Merkura u znak Ovna uspećete da poboljšate komunikaciju i rešite nesuglasice.
Sredinom aprila će Sunce koje prolazi kroz vaše polje ljubavi praviti kvadrat sa Plutonom i Jupiterom, što će prouzrokovati nesuglasice sa članovima porodice. Nećete moći da se usaglasite oko kupovine novih stvari za domaćinstvo. Merkurov sekstil sa Marsom 19. aprila uneće više dinamike i korisnih razgovora u vaš odnos sa partnerom.

Ako ste slobodni:

Osećaćete potrebu za avanturama više nego za ozbiljnom vezom. Zbog toga ćete nepromišljeno uleteti u kratku avanturu u prvoj dekadi aprila koja vam neće prijati jer će se sve svesti na intimni odnos koji vam neće prijati. Osoba sa kojom uđete u tu avanturu pokazaće se problematičnom i napraviće vam neprijatnu scenu. Izaći ćete iz tog odnosa ali nećete uspeti da nađete nikoga s kim biste mogli da ostvarite više od površnog kontakta. Od strane jedne osobe ćete se osećati iskorišćeno.
Starije Vage će biti nestrpljive i lako će ispadati iz takta zbog toga što će biti okružene osobama čije im ponašanje neće prijati. U drugoj polovini aprila upoznaće nekog s kim će započeti prijatnu komunikaciju ali još neće doći do bliskosti.

Zdravlje:

Konjunkcija Merkur sa Neptunom u vašem polju zdravlja u prvoj dekadi aprila doneće vam otežanu cirkulaciju, a uticaće i na disbalans hormona. Biće vam neophodno više odmora i psihofizičke relaksacije jer će i vaša osetljivost na stres biti uvećana. Drugi deo meseca doneće vam tegobe u predelu kolena i krsta, a moguće su i urološke infekcije.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice sa vlaknima za bolju probavu kao i one koje u sebi sadrže materije za izbacivanje štetnih materija iz organizma. Brokoli, blitvu, pasulj i sočivo jedite često. Od voća uzimajte više banana, jabuka i pomorandži. Izbegavajte alkoholna pića, konzerviranu, brzu i suhomesnatu hranu. Uzimajte više B i C vitamina.

Srećni brojevi:

3, 8, 14, 19, 22


skorpijaŠKORPIJA

Posao:

Dragi Škorpioni,
Venera će na početku aprila ući u znak Blizanaca i praviće trigon sa Saturnom. Doneće vam povoljne mogućnosti da poboljšate zaradu kroz velike finansijske transakcije, poslove koji su povezani sa trgovinom energetskim resursima, poljoprivredom i bankarstvom. Uspećete da jedan važan radni zadataka dovršite u predviđenom roku, što će vam doneti stabilnu finansijsku situaciju. Važno je da izbegavate rizične finansijske poteze jer će vam se pružiti mogućnost da profitirate zahvaljujući konjunkciji Merkura sa Neptunom, ali ćete u isto vreme biti skloni da nejasno sagledate vaše mogućnosti pa da se nađete na gubitku. Sigurni dobici vam dolaze kroz pokretanje kreativnog projekta i kroz oblasti zabave i ugostiteljstva. Jupiter će 5. aprila praviti konjunkciju sa Plutonom. Započećete pregovore o novom projektu koji će zahtevati veća ulaganja. Imaćete pozitivne reakcije vaših potencijalnih partnera u projektu. Uspeh vas očekuje kroz oblasti komunikacija, trgovine i saobraćaja. Zbog neočekivanih smetnji neke rokove ćete morati da pomerate.
Merkur će ući u znak Ovna 11. aprila i narednog dana će praviti sekstil sa Saturnom. Bićete dobro organizovani na polju usluga, a ako se bavite privatnim poslom, ostvarićete stabilno poslovanje i bolje kontakte sa klijentima koji će više nego obično koristiti vaše usluge. Sredinom aprila će pregovori oko novih projekata naići na prepreke, a mogući su i nesporazumi i nesuglasice sa nadređenima koji će vas ograničavati u poslu. Nećete imati dovoljno slobode da poslove obavljate onako kako smatrate da bi vam donelo siguran uspeh. U trećoj dekadi aprila nailazićete na prepreke i teškoće u ispunjavanju planiranih rokova kao i u poslovima koji su na dugoročnoj osnovi. To vam može naneti gubitke.
Nezaposleni Škorpioni će imati šanse da se zaposle u oblastima komunikacija, transporta, ugostiteljstva, trgovine i na polju usluga. Biće tražene vaše pregovaračke sposobnosti.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Trigon Venere sa Saturnom doneće vam na početku aprila više sklada u porodičnim odnosima. Sa voljenom osobom ćete se lako dogovarati oko uređenja vašeg životnog prostora. Kvadrat Marsa sa Uranom doneće vam ozbiljnije nesuglasice oko ideja koje će biti različite u pogledu nabavke novih uređaja za domaćinstvo. Pokušajte da postignete dogovor.
Poboljšaćete komunikaciju i uspećete da unesete više sklada u vašu emotivnu vezu u drugoj polovini aprila zahvaljujući sekstilu Merkura sa Venerom. Počećete da više pažnje obraćate na potrebe voljene osobe i na nešto što ste imali zajedno u planu od ranije, a za šta se još nisu stekli uslovi za realizaciju. U to ćete početi zajednički da ulažete napore.

Ako ste slobodni:

Vaša očekivanja od osobe u koju ste jedno vreme zaljubljeni će se izjaloviti jer ćete na neprijatan način saznati da vaša simpatija već ima nekoga s kim je u tajnoj vezi. Uvidećete da ste dobijali lažne nade, što može da vas navede na nagle reakcije i teške reči. U drugoj polovini aprila upoznaćete nekoga s kim ćete početi da se viđate, izlazite i vodite prijatne razgovore. Ta osoba bi mogla da se pokaže prikladnom za buduću vezu. Imaće dobar osećaj za vaše potrebe u ljubavi.
Stariji Škorpioni će nailaziti na velike uspone i padove u pokušajima da zainteresuju osobu koja im se dopada. Budite strpljivi taktični i u drugoj polovini meseca ćete dobiti priliku da pokažete svoje kvalitete. To će naići na dobar prijem.

Zdravlje:

Bićete puni energije, u pokretu, u dobroj kondiciji i imunitet će vam biti snažan. Čuvajte se padova i udaraca jer biste mogli da se povredite usled nesrećnog slučaja. Moguće su povrede zgloba. Bićete podložni upali grla, pa izbegavajte da pijete hladne napitke kada ste zadihani. Sredina meseca vam donosi slabije zdravlje, disajne i urološke tegobe.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od gradivnih materija i proteina koje imate i ribi koju treba često da pripremate. Prijaće vam morska riba i pileće meso, krompir, spanać, grašak, pasulj, zelena salata, mladi luk i šargarepa. Od voća jedite jagode, ananas, urme i smokve. Sir i hleb jedite umereno. Izbegavajte brzu hranu, grickalice i alkoholna pića.

Srećni brojevi:

3, 7, 11, 16, 23


strelacSTRIJELAC

Posao:

Dragi Strelčevi,
Venera početkom aprila ulazi u znak Blizanaca i pravi trigon sa Saturnom. Započećete pregovore u vezi velikog i dugoročnog projekta koji bi trebalo da vam donese više posla i stabilnu zaradu. U izgledu je i poboljšanje odnosa sa dugogodišnjim poslovnim partnerima od kojih ćete imati pomoć i podršku u ostvarivanju planiranih ciljeva. Sa jednom ženom na položaju koja se bavi javnim poslom započećete uspešno i obostrano korisno partnerstvo. Doneće vam važne informacije koje ćete moći da iskoristite kako biste ostvarili napredak u karijeri. Konjunkcija Merkura sa Neptunom vas upozorava da se bolje organizujete u završnim fazama planiranih radnih zadataka jer ćete na ovom polju gubiti potreban fokus. Nećete imati dobru koncentraciju i neki rokovi ćer kasniti. S druge strane, imaćete dobar osećaj za trgovinu hemijskim sredstvima za čišćenje domaćinstva. Konjunkcija Jupitera sa Plutonom 5. aprila pozitivno će uticati na porast vaših finansija. Doneće vam dobar osećaj za investicije. Uložićete novac u poslove koji će vam doneti veliki profit.
Merkur će ući u znak Ovna 11. aprila i narednog dana će praviti trigon sa Saturnom. Ovo će vam donetu uspeh ako se bavite radom sa decom i mladima, ako ste zaposleni u prosveti ili ako je vaš posao povezan sa oblastima zabave, ugostiteljstva ili se bavite nekim vidom dizajna uz pomoć visoko tehnoloških dostignuća. Započećete nove pregovore i pokrenućete jedan veliki projekat iz oblasti trgovine, IT poslova ili komunikacija. Sredinom meseca će Sunce praviti kvadrat sa Plutonom i Jupiterom, što vas upozorava da izbegavate rizične poslove i investicije jer vam preti opasnost od gubitaka. U trećoj dekadi aprila nailazićete na teškoće u pokušajima da dogovorite podršku za velike poslovne projekte.
Nezaposleni Strelčevi će biti u mogućnosti da dobiju stalan posao u oblastima saobraćaja, trgovine, ugostiteljstva i javnosti. Honorarni poslovi će vam biti na raspolaganju i mogu vam doneti dobru zaradu.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Trigon Venere sa Saturnom na početku aprila doneće vam stabilnost u odnosima sa voljenom osobom. Vodićete važne i ozbiljne razgovore o zajedničkim planovima. Vašem partneru ćete se poveravati i on će vas podržati. Obratite više pažnje na dešavanja u porodičnim odnosima jer ćete imati drugačiju sliku od realne, što može dovesti do prolaznih nesporazuma.
Merkur će u drugoj polovini aprila praviti sekstil sa Venerom i Marsom. Pojačaće se vaše strasti i imaćete više intimnih trenutaka sa voljenom osobom, što će pojačati vašu bliskost. Unećete u vaš odnos više zabave, pa ćete se više kretati, izlaziti, posećivati razna mesta za zabavu. Svakodnevno ćete uživati u razgovorima o ozbiljnim i zabavnim temama.

Ako ste slobodni:

Početkom aprila ćete upoznati osobu sa kojom ćete naći mnogo zajedničkih interesovanja i koja će vas privući svojim izgledom i intelektom. Jedno drugo ćete odlično razumeti i već od samog početka ćete imati odličnu komunikaciju. Sredinom meseca će doći do buđenja obostranih emocija i postajaćete sve bliži jedno drugom. Ubrzo ćete započeti vezu koja će se pokazati skladnom u budućnosti i koja ima izgleda da bude ozbiljna i da traje dugo. Bićete ispunjeni srećom.
Nešto stariji Strelci će uspeti da privuku pažnju osobe u koju su duže vreme zaljubljeni i počeće da se češće viđaju sa njom, zajedno izlaze i vode duge i inspirativne razgovore. U drugoj polovini aprila ćete ući u vezu i intimne odnose.

Zdravlje:

Potrebna vam je svakodnevna šetnja u prirodi gde je vazduh čist kako bi vaše zdravlje ostalo stabilno i u dobroj formi. Vašem organizmu je neophodno mnogo kiseonika i kretanja. Bićete u dobroj kondiciji ali je neophodno da se bavite fizičkim vežbama. Koristilo bi vam da idete u teretanu ili na plivanje. Redovno se odmarajte i ne preterujete ni u čemu.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje sadrže vlakna za bolju probavu kao i materije koje izbacuju toksine iz organizma. Jedite što više povrća kao što su zelena salata, cvekla, šargarepa, celer, keleraba, špargla, brokoli i grašak. Od voća jedite jagode, urme, mandarine, banane i kivi. Ribu jedite što češće, a sireve i hleb umereno. Umanjite unos šećera.

Srećni brojevi:

5, 11, 16, 20, 23


jaracJARAC

Posao:

Dragi Jarčevi,
Venera će na početku aprila ući u znak Blizanaca i praviće trigon sa Saturnom. Doneće vam stabilnu zaradu od vašeg angažovanja na polju usluga. Uspeh ćete postići ako se bavite uslugama lepote, kao što su kozmetika i slično ili ako se bavite dizajnom enterijera ili grafičkim dizajnom. Ovo vam je povoljan period za veće investicije jer će vam doneti siguran profit. Bićete u mogućnosti da prošitire ponudu vaših usluga tako što ćete dodati nešto što je traženo i što će vam sigurno doneti nove korisnike usluga. Konjunkcija Merkura sa Neptunom u vašem polju komunikacija će vam s jedne strane dati dobar osećaj šta bi bilo dobro da pokrenete na poslovnom polju, u čemu vam je neophodna bolja organizacija i u kakve nove pregovore da se upustite. S druge strane će vas činiti i pomalo nesigurnim i biće vam nedovoljno jasno na šta da se konačno fokusirate. Konjunkcija Jupitera sa Plutonom u vašem znaku doneće vam mogućnost da nešto značajno promenite u svom poslu i da pokrenete važan projekat koji bi mogao da vam donese unapređenje ali će zahtevati dosta rada i napora.
Mars će praviti kvadrat sa Uranom, što vam može doneti iznenadne finansijske teškoće, posebno ako se bavite investicijama. Po svaku cenu izbegavajte upuštanje u rizične poslove jer biste mogli pretrpeti gubitak. Merkur će ući u znak Ovna 11. aprila i praviće narednog dana sekstil sa Saturnom, što će vam omogućiti da se bolje organizujete oko rešavanja finansijskih obaveza i preduzmete preventivne mere kako se ne biste našli u ozbiljnim finansijskim teškoćama. Jedan veliki projekat ćete dovršiti u predviđenom roku. U drugoj polovini aprila će Sunce praviti kvadrat sa Plutonom i Jupiterom, što će vam doneti smetnje u odnosima sa nadređenima koji će vas kočiti u ostvarivanju ličnog napretka.
Nezaposleni Jarčevi će biti u mogućnosti da započnu sopstveni biznis, za šta će imati podršku od strane društvernih institucija. Mogućnost zaposlenja imaćete i u sektoru usluga i finansija.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Potrebno je da se više posvetite voljenoj osobi i unesete nešto novo u vašu vezu jer vam u protivnom preti opasnost da vaš odnos uđe u fazu monotonije, što može izazvati veliko nezadovoljstvo vašeg partnera. U prvoj dekadi aprila bićete promenljivo raspoloženi, pa će vaš odnos da varira između sklada i bliskosti i povremenih iznenadnih nesuglasica.
Druga polovina aprila vam donosi povoljne mogućnosti za poboljšanje porodičnih odnosa. Vaš partner i vi ćete se složiti u vezi dogovora oko adaptacija i uređenja vašeg životnog prostora, a bićete složni i oko raspodele kućnih i porodičnih obaveza. Nailazićete na prepreke koje će vas onemogućiti da sve uradite kako ste zamislili. To će stvoriti napetost.

Ako ste slobodni:

Pokušaj da se približite osobi koja vam se dopada završiće se neuspehom. Kako nećete nailaziti na nekog ko bi mogao svojim kvalitetima da privuče vašu pažnju, bićete skloni donošenju ishitrenih i naglih odluka i lako ćete ulaziti u avanture koje će se završavati intimnim odnosom, bez osećanja. U drugoj polovini aprila ćete upoznati osobu sa kojom ćete ući u površnu ali nestabilnu i promenljivu vezu. Uzrok je što ćete i sami biti nesigurni šta želite. Izbegavajte tajne veze.
Nešto stariji Jarčevi će biti previše zaokupljeni sobom i neće uspeti da se približe osobi koja će im privući pažnju, a koju će upoznati preko jednog prijatelja. Osim par viđanja i neobaveznih razgovora, ništa se neće dogoditi što bi vas zbližilo.

Zdravlje:

Uglavnom ćete biti dobrog i stabilnog zdravlja ali je neophodno da se stalno krećete, da što više vremena provodite u prirodi na čistom vazduhu, kako biste održali imunitet snažnim. Povremeno ćete imati povišen krvni pritisak, što će se dešavati naglo, pa je važno da po tom pitanju preduzmete preventivne mere. Savetujte se sa vašim lekarom.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži što više baznih namirnica kako bi se vaš organizam vratio u potrebnu ravnotežu. Jedite od povrća rukolu, brokoli, šargarepu, peršun i crni luk. Od voća jedite jabuke, kivi, grejpfrut, mango i ananas. Kao dodatak jelima uzimajte morske alge. Meso i ribu jedite umereno, kao i mlečne proizvode. Pijte mineralnu vodu sa magnezijumom.

Srećni brojevi:

4, 8, 13, 17, 26


vodolijaVODOLIJA

Posao:

Drage Vodolije,
Venera će početkom aprila ući u znak Blizanaca i praviće trigon sa Saturnom. Donosi vam mogućnost da se istaknete u vašim kreativnim projektima i dobijete podršku sa finansijske strane. Ako se bavite privatnim biznisom, uspeh vas očekuje u oblastima ugostiteljstva, zabave i usluga lepote kao što je kozmetika. Obratite pažnju na finansije jer ćete biti u mogućnosti da uvećate vaše finansijsko stanje kroz nove investicije, zahvaljujući konjunkciji Merkura sa Neptunom u vašem polju novca. Pri tome je važno da budete sigurni u šta da investirate. U pogledu toga nećete imati jasnu sliku, pa je dobro da se informišete što bolje oko aktuelnih i mogućnih kasnijih finansijskih kretanja na berzi i tržištu. Konjunkcija Jupitera sa Plutonom će vam 7. aprila omogućiti da pokrenete jedan važan projekat koji ste pripremali u tajnosti, a koji će vam doneti profit. Mars će 7. aprila praviti kvadrat sa Uranom i praviće vam neočekivane teškoće u završnoj fazi pojedinih radnih zadataka zbog čega ćete biti primorani da pomerate rokove. To vam može doneti konflikte sa nadređenima.
Merkur će ući u znak Ovna 11. aprila i narednog dana će praviti sekstil sa Saturnom, što će vam otvoriti mogućnosti da započnete pregovore u vezi jednog velikog i dugoročnog projekta koji vam može omogućiti da dobijete odgovornije pozicije. Ako se bavite privatnim biznisom bićete odlično organizovani i postići ćete bolje rezultate od planiranih. Sredinom aprila će Sunce praviti kvadrat sa Plutonom i Jupiterom, što će vam doneti neugodnosti u komunikaciji sa nadređenima i ometati vas u pregovorima oko poslova koji zahtevaju finansijsku podršku. Iza vaših leđa ćete imati tajne neprijatelje koji će pokušati da steknu korist na vašu štetu. Treća dekada aprila vam je nepovoljna za velike poslove.
Nezaposlene Vodolije će dobiti šansu da se zaposle u velikim firmama i organizacijama koje mogu da budu i multinacionalnog karaktera. Najviše mogućnosti imaće Vodolije koje su stručne u IT sektoru.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Potrebno vam je više zabave i razonode u odnosu sa voljenom osobom. To ćete moći da organizujete u prvoj polovini aprila jer ćete oboje biti pozitivno raspoloženi i spremni da jedno drugo saslušate, podržite i dogovorite se oko svega što će vašu vezu da osveži i poboljša. Najviše će vam prijati zajednički odlazak na koncerte i u pozorište ali i intimni momenti.
Sunce koje vlada vašim poljem ljubavi i braka će sredinom aprila praviti kvadrat sa Plutonom i Jupiterom koji prolaze kroz vaše polje tajni. To će izazvati sumnje i dovesti do skrivanja nekih činjenica između vas i vašeg partnera, što će dovesti do nepoverenja. Na neslaganja ćete nailaziti u oko kućnih i porodičnih obaveza. Potrudite se da to rešite.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete na početku aprila osobu sa kojom ćete imati dobru komunikaciju. Upoznaćete se preko zajedničkih kontakata na društvenom mrežama ili preko zajedničkih prijatelja. Postoji mogućnost da ćete imati neke zajedničke aktivnosti u jednoj društvenoj organizaciji. U početku ćete biti veoma zainteresovani jedno za drugo i postaćete bliski. Već od sredine meseca ćete otkriti da vaša simpatija ima neke tajne koje će dovesti do toga da izgubite i poverenje i interesovanje.
Nešto starije Vodolije će pokušati da uđu u slobodnu vezu sa osobom koja dolazi iz njihovog susedstva i sa kojom su više puta imali sastanak i izlazak. Uvidećete da se oboje ne snalazite u bliskom odnosu. Bolje bi bilo da nastavite prijateljstvo.

Zdravlje:

Potrebno je da češće kontrolišete krvni pritisak jer bi mogao da vam varira, posebno od sredine aprila. Biće vam osetljivi i disajni organi, naročito ako ste alergični na polen u vazduhu i na prašinu. Dobro bi vam došlo ako biste slobodno vreme provodili u prirodi, ako je moguće na planinskom vazduhu. Moguće su prolazne urološke smetnje. Više se odmarajte.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži gradivne namirnice kao što su krompir, integralne žitarice, testenine, tvrde i punomasne sireve u kombinaciji sa maslinama. Od povrća jedite cveklu, grašak, pasulj i sočivo, a od voća će vam odgovarati smokve, jagode i ananas. Semenke bundeve, suncokreta, kikiriki i badem uzimajte češće. Umanjite unos kafe i alkoholnih pića.

Srećni brojevi:

4, 11, 17, 20, 23


ribaRIBE

Posao:

Drage Ribe,
Venera na početku aprila ulazi u znak Blizanaca i pravi trigon sa Saturnom. Donosi vam uspeh u tajnim pregovorima i stabilno poslovanje ako se bavite privatnim biznisom. Uspeh ćete postići ukoliko je vaš posao povezan sa kupoprodajom nekretnina, poljoprivredom, administracijom, građevinarstvom i uopšte nekim velikim poslovnim projektima. Uspećete da privedete kraju tajne pregovore koji će se pokazati uspešnim i nakon toga ćete moći da pokrenete jedan novi projekat za koji ćete imati materijalnu podršku. Konjunkcija Merkura i Neptuna u vašem znaku doneće vam mogućnost da se istaknete tamo gde ste najbolji i gde su vaše stručne sposobnosti najviše tražene. Imaćete dobar osećaj kako da se postavite i koje poteze da povlačite. Budite samo pažljivi u planiranju i organizovanju jer tu može da dođe do nejasnoća u odnosima sa saradnicima i podređenima. Konjunkcija Jupitera sa Plutonom 5. aprila doneće vam mogućnosti za pokretanje važnog saradničkog odnosa i jednog projekta koji će zahtevati grupni rad, više poslovnih partnerstava i velike investicije.
Kvadrat Marsa sa Uranom donosi vam opasnost od raznih glasina, lažnih informacija i spletki koje mogu da negativno utiču na vaš ugled i da vam pokvare uspeh u pregovorima oko novih poslova. Merkur će 11. aprila ući u znak Ovna i narednog dana će praviti sekstil sa Saturnom. Bićete bolje organizovani na finansijskom polju i ostvarićete veću i stabilnu zaradu, a dobici će vam stići i iz tajnih izvora. U drugoj polovini aprila kvadrat Sunca sa Plutonom i Jupiterom dovešće do teškoća u finansiranju novog započetog projekta i suočavaćete se sa teškoćama u odnosima sa saradnicima i finansijerima. Konjunkcija Sunca sa Uranom dovešće do iznenadnih izmena u planovima i do drugačijih zaduženja od strane nadređenih.
Nezaposlene Ribe će dobiti povoljnu mogućnost da se zaposle u oblastima administracije, građevinarstva, zdravstva i svuda gde se budu tražile njihova kreativne sposobnosti.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Merkura sa Neptunom doneće vam više pažnje od strane voljene osobe, a to će u vama probuditi potrebu za romantičnim intimnim trenucima. Prijaće vam da organizujete lepe zajedničke izlaske, posebno u restorane i na mesta gde možete da provedete vreme u razgovorima o mnogim temama. Imaćete mnogo toga da kažete u poverenju svom partneru.
Druga polovina aprila doneće vam više angažovanja oko porodičnih stvari i tu ćete imati potrebnu podršku od strane voljene osobe. Zajednički ćete se potruditi da preuredite vaš životni prostor i ulagaćete zajednički novac u kupovinu neophodnih stvari. Krajem aprila očekuju vas nesuglasice jer ćete imati neočekivano različite predloge i želje u vezi.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Merkura sa Neptunom doneće vam naklonost osobe koju ćete upoznati preko društvenih mreža i doći će do obostrane zaljubljenosti. U početku će sve da se odvija preko komunikacije na daljinu, a sredinom meseca doći će i do direktnog upoznavanja i viđanja. Imaćete velika očekivanja i bićete skloni da idealizujete novu ljubav. U trećoj dekadi aprila će vaš odnos početi da se komplikuje jer ćete saznati da postoje neke tajne u vezi vašeg novog partnera.
Nešto starije Ribe će ući u blizak odnos sa osobom koja je njihova sušta suprotnost, a koja će pokazati izuzetnu naklonost i zaljubljenost. U početku će vam to prijati ali će vam do kraja aprila vaša nova simpatija postati naporna i izgubićete volju.

Zdravlje:

Bićete puni energije i motivisani da se svakodnevno krećete ili radite fizičke vežbe u prvoj polovini aprila. Vaš imunitet će biti snažan i bićete stabilnog zdravlja. U drugoj polovini aprila ćete imati pad imuniteta i disajne tegobe, posebno ako ste alergični na polen u vazduhu. Moguće je i loša cirkulacija, nizak krvni pritisak i tegobe u predelu kukova i butina.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od lakše ali kalorične hrane koja treba da sadrži dosta povrća, a manje namirnica životinjskog porekla. Svakodnevno možete jesti spanać, šargarepu, krompir, celer, zelenu salatu, sočivo i mladi luk. Od voća jedite jagode, ananas, kivi i banane. Ribu spremajte više nego meso. Izbegavajte brzu hranu i crveno meso.

Srećni brojevi:

2, 8, 17, 21, 24


Mjesečni horoskop za april 2020. pripremio astrolog Igor Pavluković za MesecniHoroskop.com! Strogo je zabranjeno preuzimanje mjesečnog horoskopa bez navođenja i linkovanja izvora!