Mjesečni horoskop za APRIL 2022.

Pogledajte najdetaljniji mjesečni horoskop za mjesec april 2022. koji vam je pripremio naš astrolog Igor Pavluković!

Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN

Posao:

Dragi Ovnovi,
Mars će 5. aprila praviti konjunkciju sa Saturnom i otvoriće vam mogućnosti za početak nove saradnje koja bi mogla da vam obezbedi stabilno poslovanje i dugoročnu korist ali će u isto vreme u sebi nositi velike izazove i zahtevaće od vas ulaganje velikih napora. Venera ulazi u znak Riba gde je egzaltirana i snažna, što će vam doneti dobar osećaj za poslove koji su povezani sa kreativnim oblastima, zdravstvom, humanitarnim zanimanjima i svemu što podrazumeva čuvanje tajni. Merkur će 7. aprila praviti sekstil sa Saturnom i omogućiće vam napredak u poslovima koje obavljate u saradnji ili ih radite timski. Uspeh vas očekuje u saradnji sa društvenim institucijama. Ostvarićete efikasnu koordinaciju u svim poslovnim odnosima. Merkur će 11. aprila ući u znak Bika, što će vas pokrenuti ka izradi novih finansijskih planova. Bićete dobro organizovani u rukovanju novcem. Jupiter će 12. aprila praviti konjunkciju sa Neptunom i omogućiće vam da pokrenete jedan veliki projekat iz oblasti dizajna koji ćete razvijati u tajnosti i koji vam može doneti velike dobitke.
Sekstil Sunca sa Saturnom doneće vam pogodnosti da učvrstite vaš položaj ali i da zauzmete bolje pozicije i postignete bar jedan važan cilj. Uspeh vas očekuje ako se bavite menadžmentom i inženjeringom. Mars će 15. aprila ući u znak Riba i motivisaće vas da se usmerite u razradu novih poslovnih mogućnosti koje vam mogu omogućiti da prestignete konkurente. Merkur će 24. aprila praviti kvadrat sa Saturnom i omogućiće vam značajan napredak u razvoju velikih i dugoročnih projekata i uspešnu saradnju sa velikim preduzećima. Parcijalno pomračenje Sunca odigraće se 30 aprila u znaku Bika i u vašem polju novca, što će vam doneti zastoje i komplikacije u prilivu očekivanih prihoda. Izbegavajte nove investicije.
Nezaposleni Ovnovi će biti u mogućnosti da pronađu novo zaposlenje u oblastima zdravstva, inženjeringa, logistike i hemijske industrije.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Ulazak Venere u znak Riba u prvoj dekadi aprila omogućiće vam skladne intimne trenutke uz voljenu osobu i pojačaće vašu bliskost. Vaša osećanja će biti puna topline i nežnosti koju ćete pružati samo voljenoj osobi u trenucima kada ste nasamo. Pružaćete emotivni oslonac partneru i poboljšaćete međusobno poverenje. Partner će vam poveriti svoje tajne.
Venera će u drugoj polovini aprila praviti sekstil sa Merkurom, što će vam doneti više zabave i društvenih aktivnosti uz voljenu osobu. Konjunkcije koje će Venera praviti sa Neptunom i Jupiterom doneće vam duboke i korisne uvide u suštinu vaše emotivne veze. Ovo ćete podeliti sa partnerom, vaš odnos ćete podići na viši nivo i bićete ispunjeni srećom.

Ako ste slobodni:

Ulazak Venere u znak Riba 5. aprila doneće vam poznanstvo sa atraktivnom osobom u koju ćete se zaljubiti i koja će prema vama biti otvorena u pogledu emotivnog zbližavanja. U drugoj polovini aprila ćete neočekivano započeti slobodnu i tajnu emotivnu vezu koja će biti puna međusobnog razumevanja, iskrene komunikacije, smeha i zabave. Osećaćete se kao da ste pronašli srodnu dušu koja će vam otvoriti emotivne dubine i sklad koji su vam do nedavno biti nedostižni.
Stariji Ovnovi će u drugoj polovini aprila ostvariti blizak odnos sa osobom koja im se duže vreme sviđa. Odlučićete da započnete emotivnu vezu u tajnosti kako biste mogli jedno drugom da se posvetite u potpunosti i imate potpuni mir.

Zdravlje:

Velikim delom aprila bićete stabilnog zdravlja i u pokretu, bavićete se svakodnevnim fizičkim aktivnostima i ići u svakodnevne kraće ili duže šetnje. Pridržavaćete se zdrave ishrane i zdravih životnih navika, što će ojačati vaš imunitet i kondiciju. U trećoj dekadi aprila mogući su bolovi u kolenima i lakša prehlada zbog kvadrata Merkura sa Saturnom.
Potrebna vam je ishrana koja će poboljšati vašu krvnu sliku i uticati na stabilan krvni pritisak i bolju cirkulaciju. U tu svrhu je neophodno da uzimate namirnice koje sadrže u sebi gvožđe. Od mesa jedite govedinu i živinu, a od ribe skušu i tunu. Od povrća uzimajte zeleno povrće, spanać i blitvu. Od voća jedite koštunjavo i sušeno voće. Uzimajte B vitamin.

Srećni brojevi:

3, 8, 12, 17, 22


bikBIK

Posao:

Dragi Bikovi,
Mars će 5. aprila praviti konjunkciju sa Saturnom u vašem polju posla i karijere. Ovo će od vas zahtevati da usmerite sve raspoložive resurse, kao i veliki deo svog vremena i energije u pokretanje jednog velikog projekta koji obuhvata primenu novih tehnologija, novih metoda i novih oblika saradnje. Bićete pritisnuti velikim obavezama i vaši nadređeni će vam poveriti velike odgovornosti, što bi moglo da vam donese napredak u karijeri ali ćete biti suočeni i sa velikim izazovima. Sekstil Merkura sa Saturnom i Marsom omogućiće vam da pažljivo i izvan očiju javnosti razrađujete vaše planova i da ostvarujete napredak u razvoju poverenih zadataka. Merkur će 11. aprila ući u vaš znak, što će vas činiti dobro organizovanim i imaćete uspešne kontakte i koordinaciju sa saradnicima. Jupiter će 12. aprila praviti konjunkciju sa Neptunom. Započećete saradnju sa preduzećima i pojedincima sa kojima ćete ostvariti velike dobitke i uspeh. Imaćete dobar osećaj koga da odaberete za saradnika. Sekstil Sunca sa Saturnom će vam doneti pomoć osobe na važnom položaju.
Mars će 15. aprila ući u znak Riba i motivisaće vas da postanete vođa tima, a možete dobiti i unapređenje od nadređenih u šefa nekog od sektora u vašoj firmi. Obezbedićete potrebnu podršku za sve radne zadatke koji su planirani, posebno za one koji imaju prioritet. Kvadrat Merkura sa Saturnom 24. aprila doneće vam zastoje u razradi vaših planova i nailazićete na teškoće u komunikaciji i u radu na velikim i dugoročnim projektima. Krajem aprila će se odigrati delimično pomračenje Sunca u vašem znaku, što će vas suočiti sa ozbiljnim teškoćama nastalim usled okolnosti koje nisu pod vašom kontrolom. Ovo bi moglo da dovede do propasti nekih vaših planova, a to bi se nepovoljno odrazilo na vaš ugled. Budite pažljivi.
Nezaposleni Bikovi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima građevinarstva, inženjeringa, mehanike, mašinstva i u državnim institucijama.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Marsa sa Saturnom u prvoj dekadi aprila doneće vam teške razgovore sa voljenom osobom o novim zajedničkim ciljevima. Kada konačno uspete da se dogovorite, ozbiljno i sa puno međusobne podrške i energije ćete se usmeriti ka ostvarenju tih ciljeva i imaćete uspeha. Poboljšaćete društveni život i pružaćete partneru toplinu i nežnost.
Ulazak Marsa u znak Riba sredinom aprila doneće vam više izlazaka i druženja sa zajedničkim prijateljima. Imaćete više vremena za zajedničke aktivnosti sa voljenom osobom. Potrudićete se da vašem partneru ostvarite jednu želju, a vaš partner će to umeti da vam uzvrati. Oboje ćete osećati nemir i potrebu da u vašu vezu unesete više dinamike i strasti.

Ako ste slobodni:

Privlačiće vas osobe koje su strastvene, energične, originalne ali i pomalo teškog karaktera, koje se ne uklapaju u društvene šablone. Početkom aprila ćete upoznati takvu osobu i započećete otvorenu, slobodnu vezu ali će vam biti teško da se uklopite u takav tip veze i to će vam donositi napetosti. U drugoj polovini aprila ćete uspeti da se opustite i da se prepustite strastima i osećanjima, što će vam doneti nova iskustva u ljubavi i više zabave i dinamike. Veza ostaje slobodna.
Stariji Bikovi će upoznati kroz posao osobu koja će ih privući, tako što će se sa njom naći u situaciji koja zahteva rešenja i vrlo odgovoran pristup. Počećete da se viđate izvan posla, a vaš odnos će se pretvoriti u nešto što je više od prijateljstva.

Zdravlje:

Tokom aprila vas očekuje dobro zdravlje. Potrebno je da se preventivno pobrinete za zdravu ishranu i da budete što više u pokretu. Koristite trenutke kada je lepo vreme da biste izašli u prirodu. Bavite se više fizičkim aktivnostima. Izbegavajte da previše sedite i da budete pasivni i fizički neaktivni jer vam to može doneti bolove u leđima i slabu cirkulaciju.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje u sebi sadrže ugljene hidrate i belančevine. Jedite pirinač, integralne žitarice, pasulj i sočivo. Od mesa jedite junetinu i piletinu. Od ribe jedite lignje i tunjevinu. Jaja, jogurt i kajmak uzimajte često. Od voća jedite banane, urme, suvo grožđe i brusnice. Prijaće vam badem, čia i bundevine semenke, kao i med.

Srećni brojevi:

5, 11, 16, 20, 24


blizanciBLIZANCI

Posao:

Dragi Blizanci,
Konjunkcija Marsa sa Saturnom u Vodoliji 5. aprila će vas usmeriti ka vrednom radu na usavršavanju vaših stručnih veština i sposobnosti. Moguć je početak saradnje sa inostranim partnerima koji će zahtevati ulaganje velikog truda i vremena, uz odgovoran pristup i spremnost na suočavanje sa teškoćama i pritiscima. Venera će ući u znak Riba gde je egzaltirana i kvalitetna, i u vaše polje posla i karijere, što će pojačati vašu kreativnost i osećaj za strukturu, sklad i lepotu. Očekuje vas uspeh ako se bavite dizajnom, muzikom, estradom i modom. Merkur će 11. aprila ući u znak Bika, što će vam doneti uspeh u dogovorima iz zatvorenih vrata. Započećete sa izradom tajnih planova koji će vam doneti prednost nad konkurencijom. Uspeh ćete imati u oblasti zdravstva. Konjunkcija Jupitera sa Neptunom u vašem polju posla omogućiće vam početak projekta koji vam otvara velike mogućnosti za napredak u karijeri i uvećanje zarade. Imaćete dobar osećaj koju oblast da odaberete kako biste ostvarili uspeh koji želite. Imaćete dobar osećaj za investicije i kretanja na berzi.
Mars će 15. aprila ući u znak Riba i vaše polje karijere, što će vas motivisati da se angažujete oko radnih zadataka koji od vas zahtevaju kreativna rešenja i dobru koordinaciju sa svom učesnicima u aktuelnim poslovima. Biće neophodno da pokažete dobar osećaj za rukovođenje. Venera će u trećoj dekadi aprila praviti konjunkciju sa Neptunom i Jupiterom, što će vam doneti odličan osećaj za dobitne poteze koji će uticati povoljno na vaš uspon u karijeri i doneti vam velike dobitke. Na samom kraju aprila Merkur će ući u vaš znak i pojačaće vašu snalažljivost i intelektualne veštine. Delimično pomračenje Sunca će se dogoditi u znaku Bika, što vas upozorava da obratite pažnju na moguće spletke iza vaših leđa.
Nezaposleni Blizanci će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima zabave, dizajna, ugostiteljstva, menadžmenta i finansija. Možete pokrenuti sopstveni biznis.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Jupitera sa Neptunom 12. aprila pokrenuće u vama emocije koje niste do sada pokazivali i otvoriće vam nove emotivne dubine i nova emotivna iskustva. Svoja osećanja ćete podeliti sa voljenom osobom i u vašu vezu ćete uneti novi kvalitet. Provodićete više vremena zajedno i pobrinućete se da stvorite mesto gde ćete moći da se posvetite jedno drugom.
Venera će u drugoj polovini aprila praviti konjunkciju sa Jupiterom, što će vam doneti sklad i bliskost sa voljenom osobom koja će vas oboje ispuniti srećom i zadovoljstvom. Usmerićete se na ostvarivanje zajedničkih ciljeva u čemu ćete biti uspešni. Pronaći ćete pravi način da izvučete maksimum iz vaše veze i da jedno drugom budete nabolja podrška u svemu.

Ako ste slobodni:

Sredinom aprila ćete upoznati osobu u koju ćete se na prvi pogled zaljubiti i koja će vam pokazati da je otvorena na zbližavanje sa vama. Kada se malo bolje upoznate, oboje ćete jedno drugo doživeti kao srodnu dušu. U trećoj dekadi aprila ćete probuditi duboke emocije koje će vas u početku iznenaditi jer nećete očekivati toliko snažna osećanja i toliko međusobnog razumevanja koliko ćete dobiti. Započećete skladnu i dugu emotivnu vezu koja će biti kvalitetna i plodna.
Stariji Blizanci će u prvoj polovini aprila upoznati osobu koja će u njima izazvati emocije koje retko imaju prilike da osećaju. Shvatićete kako na sličan način posmatrate ljubav i emotivnu vezu. Započećete vezu u trećoj dekadi aprila.

Zdravlje:

Konjunkcija Marsa sa Saturnom u prvoj dekadi aprila vam donosi osetljivost na stres i sklonost psihosomatskim smetnjama, kao i povredama. Izbegavajte da se preopterećujete obavezama. Svakodnevno praktikujte psihofizičku relaksaciju. Ulazak Marsa u znak Riba izazivaće povremene meteoropatske smetnje i disbalans hormona.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su bogate antioksidansima. Od voća je potrebno da jedete više suvog grožđa i borovnica, kao i pomorandže, banane i kivi. Od povrća jedite spanać, brokoli, pasulj, beli luk, kukuruz, krompir i kupus. Od mesa jedite piletinu i ribu. Kao dodatak ishrani uzimajte badem, orah, cimet, kurkumu i pijte mineralnu vodu.

Srećni brojevi:

4, 9, 13, 18, 22


rakRAK

Posao:

Dragi Rakovi,
Merkur će 3. aprila praviti konjunkciju sa Suncem u vašem polju posla i karijere, što će vam omogućiti da pokrenete nešto novo u vašem poslu što će vam doneti podršku naređenih i povećati broj klijenata. Umećete dobro da predstavite vaše proizvode i usluge. Imaćete uspeha na polju trgovine. Mars će praviti konjunkciju sa Saturnom i donosi vam teškoće u platnom prometu. Neophodno je da se postavite vrlo odgovorno i pažljivo u rukovanju finansijama i napravite novi finansijski plan koji bi mogao da bude stabilan na duži rok. Izbegavajte velika zaduživanja. Sekstil Merkura sa Marsom će vam pomoći da osmislite kako da uvećate vašu zaradu i platni promet i to ćete uspeti da sprovedete u delo. Merkur će 11. aprila ući u znak Bika, što će vam omogućiti da poboljšate odnose sa saradnicima i da se bolje organizujete u svemu što zahteva timski rad. Konjunkcija Jupitera sa Neptunom 12. aprila, otvoriće vam mogućnost da pokrenete važnu saradnju sa inostranim partnerom koja vam može doneti velike dobitke. Poboljšaćete vaše stručne i kreativne sposobnosti i veštine.
Mars će 15. aprila ući u znak Bika i motivisaće vas da preuzmete ulogu koordinatora u radnim zadacima koji obuhvataju saradnju više učesnika ili timova. Uspeh vas očekuje ako se bavite radom u društvenim organizacijama. Sunce će praviti kvadrat sa Plutonom, što vam donosi teškoće ako se bavite javnim poslom, kao i neslaganja sa jednim poslovnim partnerom oko raspodele troškova i zarade. Konjunkcija Venere sa Neptunom i Plutonom u trećoj dekadi aprila doneće vam značajnu stručnu i finansijsku podršku za pokretanje jednog kreativnog projekta koji zahteva velika ulaganja ali vam može doneti i velike dobitke. Delimično pomračenje Sunca u Biku napraviće prepreku u transferu jednog dela novca.
Nezaposleni Rakovi će biti u mogućnosti da dobiju zaposlenje u oblastima međunarodne trgovine, ekonomije, knjigovodstva, izdavačke delatnosti, turizma i hemijske industrije.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Marsa sa Saturnom vas upozorava na teškoće u odnosima sa voljenom osobom koje će iskrsnuti u vezi zajedničkih finansija. Potrebno je da napravite novi dogovor i planove oko toga za šta ćete izdvajati zajednički novac i kako da ga uvećate i održavate stabilnim. Uz pomoć sekstila Merkura sa Saturnom, uspećete da rešite ove teškoće.
Druga polovina aprila doneće vam nove nesuglasice, ovog puta oko društvenih aktivnosti. Biće vam teško da se razumete jer ćete imati drugačije potrebe i želje u odnosu na potrebe vašeg partnera. To će izazivati povremene prepirke. U trećoj dekadi meseca ćete se prilagoditi jedno drugom i otići na kraće putovanje. Uživaćete u zajedničkim interesovanjima.

Ako ste slobodni:

Prva dekada aprila vam donosi poznanstvo sa osobom koja je puna energije, planova i ideja. Privući će vas intelektualna snaga i veština komunikacije kod vaše nove simpatije ali ćete ubrzo shvatiti da je to osoba koja se slaže samo sa onima koji prihvataju njen način razmišljanja. Zbog toga ćete odlučiti da se ne otvarate emotivno nego da iskoristite mogućnost za otvorenu i slobodnu vezu bez obaveza. Vaš odnos će vam doneti nova iskustva u ljubavi ali i napetost. Kratko će trajati.
Nešto stariji Rakovi će upoznati osobu sa kojom će moći da razmenjuju ideje i mišljenja. Vaši razgovori će povremeno da se pretvore u otvorenu raspravu. Između vas dvoje je moguća avantura i intimni odnos ali nećete biti spremni za vezu.

Zdravlje:

Zdravlje će vam biti dosta dobro tokom aprila. Poboljšaće vam se cirkulacija i krvna slika. Bićete u dobroj kondiciji koju je neophodno da održavate svakodnevnim fizičkim vežbama ili šetnjom. Prijaće vam mesta gde je čist vazduh, kao što su planina ili selo. Kas god ste u mogućnosti idite u prirodu, van gradske buke i zagađenja. Izbegavajte preterane napore.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od kaloričnih namirnica. Jedite više voća, kao što su banana, jabuka, urma i sušene smokve i šljive. Od povrća jedite bundevu, cveklu, kelj, krompir, pasulj i šargarepu. Od mlečnih proizvoda jedite kajmak i sir kačkavalj. Jaja, ribu i pileće belo meso možete uzimati često. Izbegavajte slatkiše i alkoholna pića. Uzimajte C vitamin.

Srećni brojevi:

2, 7, 16, 20, 25


lavLAV

Posao:

Dragi Lavovi,
Konjunkcija Marsa sa Saturnom 5. aprila doneće vam teškoće u odnosima sa dugogodišnjim poslovnim partnerima što će zahtevati postavku vaše saradnje na drugačije osnove. Neophodno je da uložite veliku energiju i strpljenje u dogovore i da svemu pristupate odgovorno. Venera će ući u znak Riba i uvećaće priliv vaših finansija, dok će vaš platni promet da se odvija lako i bez zastoja. Ako planirate da podignete kredit, dobićete ga pod povoljnim uslovima. Merkur će 11. aprila ući u znak Bika i vaše polje posla i karijere. Započećete sa planiranjem prioritetnih i velikih ciljeva koji bi mogli da vam donetu uspon u karijeri. Bićete u svemu dobro organizovani. Jupiter će 12. aprila pravi konjunkciju sa Neptunom i doneće vam povoljne mogućnosti da investirate na berzi i da vam to donese velike i dugoročne dobitke. Imaćete dobar osećaj u koje oblasti da investirate novac i na koju stranu da usmerite važne poslovne ciljeve. Uspeh vas očekuje u oblastima zdravstva, hemijske industrije, finansija, ekonomije, bankarstva i u poslovima gde se od vas traže kreativna rešenja.
Mars će 15. aprila uži u znak Riba i motivisaće vas da se usmerite u rešavanje i uklanjanje svega što bi moglo da vam pravi potencijalne smetnje u razradi i ostvarivanju aktuelnih radnih zadataka. Uspeh vas očekuje o poslovima obezbeđenja. Merkur će 18. aprila praviti konjunkciju sa Uranom i doneće vam priliv plodnih ideja koje ćete moći da iskoristite za unapređivanje vašeg poslovanja. Imaćete i neočekivane finansijske dobitke zahvaljujući sekstilu Venere sa Uranom. Sunce će 20. aprila ući u znak Bika, što će vam omogućiti da se istaknete u svom poslu i dobijete pohvale nadređenih. Krajem meseca će se delimično pomračenje Sunca odigrati u znaku Bika, što će naneti štetu vašem ugledu i ugroziti vam položaj.
Nezaposleni Lavovi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima javnosti, pravosuđa, konsaltinga i u IT industriji. Biće tražena vaša sposobnost za rukovođenje.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Marsa sa Saturnom u vašem polju ljubavi u prvoj dekadi aprila doneće vam velike napetosti u odnosima sa voljenom osobom. Kako biste uspeli da ih rešite, biće potrebno da postavite vaš odnos na drugačije i čvrste osnove. To će biti moguće samo ako budete bili spremni na teške razgovore i ako budete ozbiljno uzimali partnerove predloge i kritike .
Sekstil Sunca sa Saturnom u drugoj dekadi aprila omogućiće vam da se uskladite sa voljenom osobom oko rešavanja zajedničkih planova i ciljeva. Jedno drugom ćete pružati podršku. U trećoj dekadi meseca će vam kvadrat Merkura sa Saturnom doneti nova neslaganja, ovog puta zbog različitih stavova u vezi jednog zajedničkog cilja na kome radite .

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Marsa sa Saturnom vam donosi poznanstvo sa osobom koja je vrlo izraženih stavova i mišljenja, inteligentna, revolucionarnih stavova ali teškog karaktera. Bez obzira na to, bićete privučeni jer će se između vas dvoje probuditi strasti i lako ćete ući u intimne odnose. Nešto više od toga biće vam teško da postignete. Emocije mogu da se pojave ali će doći do naslaganja u mišljenjima oko nekih važnih pitanja u odnosu, što će dovesti do razilaska, umesto ulaska u vezu.
Nešto stariji Lavovi će imati teškoća da privuku sebi osobu koja im se dopada jer će biti previše navalentni i krutih stavova. Ovo može da odbije vašu simpatiju. Ako se u međuvremenu pojavi neko novi, imaćete teškoće u komunikaciji.

Zdravlje:

Konjunkcija Marsa sa Saturnom na početku aprila vas upozorava da budete pažljivi i da izbegavate velike napore jer može doći do uganuća zgloba. Bićete pojačano podložni prehladi i virusnim infekcijama. Potrebno je da delujete preventivno i da radite svakodnevne fizičke vežbe, dovoljno se odmarate i izbegavate stresne okolnosti. To će ublažiti moguće smetnje.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice bogate vlaknima. Od povrća to su pasulj, artičoka, kukuruz, brokoli i sušeni grašak. Lanene i čia semenke možete uzimati uz jogurt ili kao dodatak kuvanim jelima. Od voća jedite avokado, suve šljive, jabuke i kruške. Zobene žitarice jedite za doručak. Badem i crnu čokoladu uzimajte kao dodatak ishrani.

Srećni brojevi:

7, 12, 16, 19, 24djevicaDJEVICA

Posao:

Drage Device,
Konjunkcija Merkura sa Suncem 3. aprila doneće vam mogućnost da uz pomoć i saradnju sa osobom na visokom položaju poboljšate platni promet i ostvarite profit kroz investiranje u akcije na berzi i investicione fondove. Bićete bolje organizovani u naplati vaših potraživanja. Konjunkcija Marsa sa Saturnom vas upozorava da budete pažljivi u pokretanju nove ponude usluga jer ćete se suočavati sa teškoćama koje će od vas zahtevati ulaganje velikog napora kako biste ih razrešili. Venera će 5. aprila ući u znak Riba gde je snažna i otvoriće vam mogućnost za uspeh na polju javnosti i za nalaženje novih poslovnih partnera sa kojima biste mogli ostvariti uspešnu i dobitnu saradnju. Merkur će praviti sekstil sa Saturnom i Marsom, što će vam omogućiti da ostvarite dobitke kroz oblasti vezane za tehničke usluge i podršku korisnicima. Uspeh vas očekuje ako se bavite servisom kućnih aparata ili automobila. Ulazak Merkura u znak Bika 11. aprila omogućiće vam da dobijete stručnu podršku od inostranih partnera i da profitirate od trgovine robom iz uvoza.
Jupiter će 12. aprila praviti konjunkciju sa Neptunom, što će vam omogućiti da sklopite novi ugovor i poslovno partnerstvo koje će vam doneti velike dobitke na duži rok, kao i korektne poslovne odnose. Imaćete uspeha u oblastima kreativnosti i zabave. Ulazak Marsa u znak Riba 15. aprila motivisaće vas da uložite više energije u rad na projektima koje radite u kooperaciji sa poslovnim partnerima. Konjunkcija Merkura sa Uranom će vam doneti niz novih ideja od kojih će se nekolicina pokazati pun pogodak i doneće vam uspeh u primeni novih metoda i tehnologija. U trećoj dekadi aprila ćete imati prolazne tehničke smetnje ali ćete ostvariti uspeh u oblastima zabave, prava, turizma, dizajna, zdravstva i prosvete.
Nezaposlene Device će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima javnosti, ljudskih resursa, ekonomije, hemijske i farmaceutske industrije i obrazovanja.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Ulazak Venere u znak Riba i vaše polje ljubavi 5. aprila, doneće vam veliku bliskost sa voljenom osobom i vaš partner će vam pružati tople emocije i nežnost. Nastojaće da vam ugodi i pružaće vam podršku tamo gde bude potrebno. Konjunkcija Jupitera sa Neptunom u vašem polju ljubavi doneće vam duboke uvide u vrednosti vašeg odnosa sa voljenom osobom.
Venera će u drugoj polovini aprila praviti konjunkciju sa Neptunom i Jupiterom u vašem polju ljubavi, a kako su sve tri planete ovde u visokom dostojanstvu, pokrenućete niz kvalitetnih promena u vašem odnosu sa partnerom. Počećete spontano da jedno drugome ispunjavate želje i moći ćete intuitivno da se razumete. Vaš porodični život će se poboljšati.

Ako ste slobodni:

April vam je izuzetno povoljan mesec za ulazak u skladnu emotivnu vezu sa osobom koju ćete upoznati u prvoj dekadi meseca kada Venera uđe u znak svoje egzaltacije, Ribe. Vašu novu simpatiju ćete ubrzo doživeti kao srodnu dušu i između vas će se sredinom aprila pojaviti emocije koje će biti vrlo duboke i pune obostrane nežnosti. U trećoj dekadi meseca ćete započeti emotivnu vezu koja će vama i voljenoj osobi doneti mnogo sreće, biće plodna i doneće vam zajednički život.
Starije Device će upoznati osobu koja je produhovljena, umetnički tip i koja ima velike emotivne dubine. Biće to ljubav na prvi pogled i ubrzo ćete oboje osećati snažne obostrane emocije. Do kraja aprila ćete započeti skladnu emotivnu vezu.

Zdravlje:

Konjunkcija Marsa sa Saturnom u prvoj dekadi aprila u vašem polju zdravlja će vas činiti sklonim upalama, povredama i podložnim reumatskim, disajnim, probavnim i kardiovaskularnim smetnjama. Potrebno je da preduzmete preventivne mere i u slučaju da se budete osećali loše, obavezno se javite lekaru. Druga polovina aprila će vam doneti jači imunitet.
Potrebna vam je ishrana na baznoj osnovi, kako bi vaš organizam postigao neophodnu ravnotežu. Od povrća jedite crni luk, krompir, grašak, brokoli, šargarepu, peršun, crvenu papriku i kuvani kukuruz. Od voća jedite mandarine, ananas, jabuke, kivi i grejpfrut. Meso jedite umereno, kao i žitarice i mlečne proizvode. Izbegavajte slatkiše, kafu i alkoholna pića.

Srećni brojevi:

5, 11, 17, 21, 26


vagaVAGA

Posao:

Drage Vage,
Konjunkcija Merkura sa Suncem vam donosi na početku aprila početak partnerstva sa osobom na visokom poslovnom i društvenom položaju. Ako je vaš posao vezan za usluge reklama, radićete projekte za javne ličnosti koje su trenutno u usponu popularnosti. Konjunkcija Marsa sa Saturnom doneće vam velike izazove ako se bavite dizajnom, kreativnim poslom, oblastima zabave ili prosvetnim radom. Otvoriće vam se mogućnost da pokrenete veliki i dugoročni projekat u vezi ovih oblasti. Neophodno je da na početku sve postavite besprekorno i da budete vrlo odgovorni i organizovani, kako biste ostvarili uspeh. Venera će 5. aprila ući u znak Riba, što će vam doneti uspeh u pružanju usluga povezanih sa lepotom i zdravljem, kao što su kozmetičke usluge i slično. Ulaskom Merkura u znak Bika 11. aprila, uvećaćete profit koji vam dolazi preko investicija i prometa nekretnina. Konjunkcija Jupitera sa Neptunom pružiće vam izuzetnu šansu da započnete novi projekat povezan sa obrazovanjem, putovanjima, finansijama ili uslugama, koji će vam doneti veliku zaradu.
Mars će 15 aprila ući u znak Riba, što će vas motivisati da više energije uložite u poboljšanje aktuelne ponude usluga i da pokrenete bar jedno novu uslugu, koja može biti u vezi tehničke podrške ili povezana sa zdravstvenim uslugama. Ulazak Sunca u znak Bika 20. aprila će vam omogućiti da privučete veliki deo neophodnih investicija za nastavak prioritetnih radnih zadataka. Imaćete pomoć i podršku vaših nadređenih. Važno je da izbegavate upuštanje u velike finansijske rizike. Konjunkcija Venere sa Neptunom u trećoj dekadi aprila će vam doneti korisne uvide u poslovna partnerstva koja ćete učvrstiti. Delimično pomračenje Sunca u znaku Bika izazvaće zastoje i teškoće u protoku novca. Čuvajte se gubitaka.
Nezaposlene Vage će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima trgovine, zdravstva, farmaceutske i hemijske industrije, kao i u oblastima inženjeringa.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Merkura sa Suncem na početku aprila doneće vam više razumevanja u odnosu sa partnerom, poboljšanu komunikaciju i postizanje korisnih dogovora. Na teškoće ćete nailaziti u vezi zabave jer će svako imati svoje potrebe koje će želeti da nametne drugome. Po pitanju emocija će doći do zahlađenja na obe strane. Nedostajaće vam toplina i nežnost.
Druga polovina aprila će vam doneti više vremena koje ćete provoditi zajedno u intimnom prostoru, gde ćete moći da se posvetite jedno drugom, bez spoljašnjih smetnji. Vaša osećanja će dobiti na kvalitetu zahvaljujući konjunkciji Venere sa Neptunom i Jupiterom. Imaćete bolji osećaj za potrebe voljene osobe. Biće vam potrebno više zagrljaja i podrške.

Ako ste slobodni:

April će vas činiti zanesenim i sklonim da idealizujete osobe koje vam se dopadnu. Venera će ući u znak Riba, što će pojačati vaše očekivanja u ljubavi. Upoznaćete osobu koja je po prirodi stidljiva, umetnički tip, puna lepih emocija ali u isto vreme zatvorena za bliskost i fizičke dodire. U drugoj polovini aprila će se pojaviti obostrana osećanja i strasti između vas dvoje i vaša nova simpatija će se prema vama postepeno otvarati. Do kraja meseca ćete biti bliski i moguća je veza.
Starije Vage će biti lako zaljubljive ali promenljivih osećanja u isto vreme. Na početku aprila ćete se zaljubiti u osobu koju ćete upoznati preko poslovnih veza, potruditi se da se sa njom emotivno zbližite, a kasnije ćete početi da se povlačite.

Zdravlje:

Očekuje vas stabilno zdravlje koje ćete poboljšati uvođenjem novog režima ishrane i novih metoda za poboljšanje zdravlja. Najviše koristi ćete imati od svakodnevne psihofizičke relaksacije. Sve ovo će vam omogućiti bolju cirkulaciju, poboljšanje krvne slike, jačanje imuniteta, a primenićete i efikasnu metodu čišćenja organizma od štetnih materija.
Namirnice bogate antioksidansima vam se preporučuju za ishranu. Od povrća će vam prijati beli i crni luk, brokoli, spanać, pasulj, krompir, kupus, šargarepa i paradajz. Pripremajte jela od kukuruza. Od voća vam je potrebno suve šljive i suvo grožđe, borovnice, avokado, pomorandže, grejpfrut i banane. Pijte mineralnu vodu. Izbegavajte slatkiše i crveno meso.

Srećni brojevi:

3, 8, 15, 19, 23


skorpijaŠKORPIJA

Posao:

Dragi Škorpioni,
Merkur će 3. aprila praviti konjunkciju sa Suncem i otvoriće vam mogućnosti da pokrenete novu ponudu koja se odnosi na usluge. Bićete u mogućnosti i da dobijete novo i bolje radno mesto gde ćete se lakše snalaziti i imati bolje odnose sa kolegama i nadređenima. Konjunkcija Marsa sa Saturnom će vas usmeriti ka nalaženju novog radnog prostora ili ćete započeti izgradnju novog objekta koji vam je neophodan za proširenje aktuelnog posla. Ovo će od vas zahtevati ulaganje velikih napora i vremena. Nailazićete na teškoće koje će zahtevati odgovoran i pažljiv pristup. Venera će 5. aprila ući u znak Riba, što će vam doneti bolji osećaj za sklad, lepotu i formu. Uspeh vas očekuje ako se bavite uslugama lepote, kao što su kozmetika i slično. Merkur će 11. aprila ući u znak Bika i doneće vam uspeh na polju javnosti. Započećete novo poslovno partnerstvo koje će se pokazati obostrano korisnim. Jupiter će 12. aprila praviti konjunkciju sa Neptunom, što će vam pružiti odlične mogućnosti za pokretanje kreativnog projekta koji vam može doneti veliku zaradu i uspon u karijeri.
Sekstil Sunca sa Saturnom će vam omogućiti da na vreme postižete dogovorene rokove i da ostvarite uspeh i stabilno poslovanje ako se bavite građevinarstvom ili poljoprivredom. Mars će 15. aprila ući u znak Riba, što će vas pokrenuti da se angažujete oko svega što bude neophodno kako bi kreativni projekat koji ste nedavno započeli mogao neometano da se razvija. Uspeh vas očekuje ako se bavite zabavom, prosvetom i ugostiteljstvom. Kvadrat Sunca sa Plutonom dovešće do teškoća u komunikaciji sa klijentima i korisnicima vaših usluga. Ako se bavite trgovinom, imaćete slabiji promet i zaradu. Delimično pomračenje Sunca u znaku Bika na kraju aprila izazvaće prekid jednog važnog poslovnog partnerstva.
Nezaposleni Škorpioni će dobiti povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima usluga, industrije građevinskog materijala i alata, ugostiteljstva i javnosti.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Ulazak Venere u znak Riba u prvoj dekadi aprila pojačaće vaša osećanja koja ćete sa lakoćom deliti sa voljenom osobom. Imaćete dobar osećaj šta je vašem partneru potrebno u ljubavi i u vašem odnosu i bićete spremni da to pružite. Unećete više radosti i smeha u vaš odnos i nalazićete dovoljno vremena da imate više zabave i zajedničkih aktivnosti sa partnerom.
Venera će u drugoj polovini aprila praviti sekstil sa Uranom i uspećete da unesete nešto novo i osvežavajuće u vašu emotivnu vezu koja će dobiti na kvalitetu. Konjunkcija Venere sa Neptunom i Jupiterom u trećoj dekadi meseca pokrenuće u vama duboka osećanja koja niste ni znali da imate i doneće vam uvide u vrednosti vašeg odnosa na obostranu radost.

Ako ste slobodni:

Ulaskom Venere u znak Riba u prvoj dekadi aprila bićete vam lako da prepoznate srodnu dušu kada je ugledate. Na zabavi ili na mestu za zabavu ćete upoznati osobu koja će u vama probuditi snažna osećanja i koja će vam se već na samom početku otvoriti i pokazati da je zainteresovana da vas bliže upozna. Počećete intenzivno da se viđate i jedno u drugom ćete otkriti veliki deo onoga što ste oduvek želeli da imate u odnosu sa osobom sa kojom biste ušli u emotivnu vezu.
Stariji Škorpioni će zračiti seksipilom pomešanim sa dubokim emocijama. Neizbežno ćete privući osobu koja će vam od samog početka delovati kao neko za kim ste celog života tragali. Do kraja meseca ćete ostati bliski u ući ćete u vezu.

Zdravlje:

Konjunkcija Marsa sa Saturnom u prvoj dekadi aprila može da vas čini podložnim probavnim i želudačnim smetnjama, kao i povredama u predelu zglobova. Potrebno je da vodite računa o svojoj ishrani i da preventivno delujete da se zaštitite od upala usled infekcije. Druga polovina aprila vam donosi poboljšanje i bolji imunitet. Potrebna vam je relaksacija.
Potrebno je da se prebacite na režim zdrave ishrane i da jedete manje kalorične i lakše obroke, a da izbegavate prejedanje. Uzimajte više tečnosti, na prvom mestu vodu, limunadu i zeleni čaj. Od povrća jedite brokoli, spanać, pasulj i beli luk. Od voća jedite borovnice. Ribu jedite često, a meso umanjite. Žitarice, masline i orahe možete uzimati svakodnevno.

Srećni brojevi:

6, 10, 14, 19, 25


strelacSTRIJELAC

Posao:

Dragi Strelčevi,
Merkur će 3. aprila praviti konjunkciju sa Suncem i doneće vam podršku naređenih u vođenju projekta koji vam pruža mogućnost da osim rukovodećih, upotrebite i vaše kreativne veštine. Obavljaćete radne zadatke koji će vam prijati. Konjunkcija Marsa sa Saturnom doneće vam početak pregovora oko važnih i velikih projekata koji će se pokazati teškim i zahtevaće ulaganje mnogo napora, vremena i svu vašu pregovaračku veštinu. Venera će 5. aprila ući u znak Riba i pokrenuće vas da preuredite vaš radni prostor. Više ćete raditi od kuće, posebno ako je vaš posao vezan za oblasti dizajna i lepote, u čemu ćete imati više uspeha i bolju zaradu u odnosu na protekli period. Pokazaćete veliku veštinu u pregovorima oko novih poslova u kojima ćete ostvariti značajan napredak. Uspeh vas očekuje i u oblastima saobraćaja i trgovine. Merkur će 11. aprila ući u znak Bika, što će vam omogućiti da pokrenete nove usluge i privučete više klijenata. Konjunkcija Jupitera sa Neptunom će vam doneti veliku uspeh u poslovima vezanim za hemijsku industriju i dizajn.
Mars će 15. aprila ući u znak Riba i pomoći će vam da na vreme dovršite sve dogovorene obaveze. Ostvarićete napredak ako se bavite oblastima mehanike ili energetike. U trećoj dekadi aprila nailazićete na teškoće u trgovini, transportu i saobraćaju. S druge strane sekstil Merkura sa Neptunom i Jupiterom omogućiće vam dobitke kroz oblasti usluga, zdravstva, ekonomije i računovodstva. Imaćete dobar osećaj za prave poteze u pravom trenutku. Umećete da se prilagodite privrednim kretanjima i ljudima sa kojima budete sarađivali. Na kraju aprila će se odigrati delimično pomračenje Sunca u znaku Bika, što će prouzrokovati zastoje, teškoće, čak i gubitke u oblastima usluga. Imaćete napete odnose sa kolegama.
Nezaposleni Strelčevi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima usluga, metalske, poljoprivredne i građevinske industrije, kao i u trgovini.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Merkura sa Suncem u prvoj dekadi aprila doneće vam dogovor o novim zajedničkim planovima, oko čega ćete moći da se složite sa partnerom. Imaćete ozbiljne razgovore koji će vam omogućiti da se bolje razumete. Jedno drugome ćete poveriti vaše brige ali i sve što mislite da vam je potrebno kako biste imali stabilan i skladan odnos.
Sekstil Merkura sa Venerom, Neptunom i Jupiterom u drugoj polovini aprila doneće vam kvalitetne promene u odnosima sa voljenom osobom i članovima porodice. Bićete spremni da ispunite želje vašem partneru, da se zajedničkim snagama pozabavite uređenjem vašeg doma kao i da odete na vikend putovanje. Imaćete više zajedničke zabave i intime.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Merkura sa Suncem na početku aprila će vam doneti poznanstvo sa osobom koja je dinamična, energična, sportski tip i koja će na vas delovati podsticajno. Predložiće vam zajedničke aktivnosti, poput šetnje ili nekog vida rekreativnih vežbi, napolju u prirodi ili u teretani, što će vama odgovarati. Otkrićete da imate mnogo zajedničkih tema za razgovor. U trećoj dekadi aprila ćete početi da osećate obostrane emocije. Do kraja meseca ćete ući u skladnu i dugu vezu.
Nešto stariji Strelci će upoznati osobu koja će umeti da ih zabavi i pokrene, koja će imati dobar osećaj za njihove želje i razumevanje za njihove nestašluke. Ovu šansu nećete želeti da propustite i potrudićete se da opravdate očekivanja.

Zdravlje:

Ulazak Venere u znak Riba gde je egzaltirana i snažna, doneće vam na početku aprila pojačani imunitet, a poboljšaće se i vaša krvna slika i cirkulacija, popraviće vam se ten i organizam će vam se brže i lakše oslobađati od štetnih materija. Treća dekada aprila će vam doneti otpornost na stres, bolju probavu, a vaša fizička kondicija će biti u top formi zbog vežbi.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži ugljene hidrate. Jedite junetinu i pileća prsa, kao i ribu, posebno skušu, tunu i šarana. Za doručak jedite jaja, kajmak, kačkavalj, pršutu i mladi luk. Od povrća jedite cveklu, krompir, sočivo, pasulj, soju i leblebiju. Od voća jedite avokado, nar i sušeno voće. Prijaće vam orah, masline i kikiriki, kao i testenine i proja. Pijte više vode.

Srećni brojevi:

1, 4, 13, 17, 25


jaracJARAC

Posao:

Dragi Jarčevi,
Mars će 5. aprila praviti konjunkciju sa Saturnom i zahtevaće od vas da uložite velike napore i strpljenje u poboljšanje vašeg finansijskog stanja. Pažljivo rukovanje novcem i istraživanje finansijskih, tržišnih i ekonomskih kretanja, kao i berzanskih akcija će biti neophodno. Budite pažljivi i prilikom novih investicija. Ukoliko pokažete veliku veštinu u praćenju berze, možete ostvariti velike dobitke. Ako niste u ovom vešti, nije vreme za nove investicije. Venera će ući u znak Riba i doneće vam dobar osećaj za trgovinu, dogovore i planiranje prioritetnih radnih zadataka. Merkur će 11. aprila ući u znak Bika i doneće vam uspeh u oblastima prosvete i zabave. Pokrenućete novi projekat koji će od vas zahtevati sposobnost za improvizaciju i snalažljivost, kao i preuzimanje izvesne doze rizika. Jupiter će 12. aprila praviti konjunkciju sa Neptunom i doneće vam dobar osećaj za aktuelna kretanja na tržištu, što će vam biti dragoceno u oblasti trgovine i transporta. Imaćete dobar osećaj koja roba će biti tražena na tržištu i šta će vam doneti najbolju zaradu od prodaje.
Mars će 15. aprila ući u znak Riba i motivisaće vas da se angažujete oko pokretanja novih poslovnih pregovora, održavanja čestih sastanaka i poslovnih prezentacija. Venera će 18. aprila praviti sekstil sa Uranom i doneće vam niz kreativnih ideja koje ćete biti u mogućnosti da primenite u svom radu i dobijete novu metodu kojom ćete efikasnije ostvarivati uspeh. U trećoj dekadi aprila Venera će praviti konjunkcije sa Neptunom i Jupiterom, što će vam doneti odličan osećaj za lepotu, kvalitet i formu, kao i dobar osećaj za pristup drugim ljudima. Ovo će vam doneti uspeh u pregovorima. Delimično pomračenje Sunca u Biku vas upozorava da izbegavate upuštanje u finansijske rizike jer možete imati gubitke.
Nezaposleni Jarčevi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima zabave, saobraćaja, ugostiteljstva, trgovine, komunikacija i dizajna.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Ulazak Venere u znak Riba gde je jaka i egzaltirana u prvoj dekadi aprila doneće vam pozitivne promene u odnosu a voljenom osobom. Pokazivaćete više emotivne topline. Konjunkcija Jupitera sa Neptunom će vam omogućiti da se bolje razumete sa partnerom. Neće vam trebati reči, moći ćete da se razumete osećajima, intuitivno, pogledom i stavom.
Druga polovina aprila omogućiće vam da se lako dogovarate oko svega što vam bude važno, a posebno oko zajedničkih planova za budućnost. Učvrstićete međusobno poverenje tako što ćete voljenoj osobi poveravati vaša osećanja, iskreno i bez izbegavanje nečeg što bi moglo da bude teže za prihvatiti i razumeti. Na ovaj način ćete prevazići nejasnoće u odnosu.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Jupitera sa Neptunom doneće vam sredinom meseca poznanstvo sa osobom koja je maštovita i kreativna, a koja će vam na neobičan način pokazati da joj se dopadate. Vama će se dopasti način na koji vam druga osoba prilazi i započećete komunikaciju u kojoj ćete imati jak osećaj kada će šta da vam vaša nova simpatija kaže i koje pitanje će da vam postavi. Između vas kao da neće biti tajni. Do kraja aprila ćete doživeti jaka osećanja i ući ćete u skladnu vezu.
Nešto stariji Jarčevi će upoznati osobu sa kojom će od samog početka moći odlično da se razumeju. Ubrzo ćete uvideti da slično razmišljate i da imate slične želje i potrebe u ljubavi. Ući ćete u intimne odnose, a nakon toga ćete ući i u vezu.

Zdravlje:

Prva polovina aprila vam donosi relativno dobro zdravlje. Bićete podložni urološkim smetnjama i lakšoj prehladi. Potrebno je da se više krećete i da izbegavate velike napore. Druga polovina aprila vam donosi stabilno zdravlje. Prijaće vam da slobodno vreme provodite u prirodi. Neophodna vam je svakodnevna šetnja i psihofizička relaksacija.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje će doprineti jačanju vašeg imuniteta. Od povrća jedite karfiol, cveklu, šargarepu, krompir, bundevu, paradajz i crveni kupus. Od voća jedite borovnice, crveni grejpfrut i jagode. Integralne žitarice, uz kefir i jogurt jedite svakodnevno za doručak. Od mesa jedite ribu. Pijte zeleni čaj. Izbegavajte brzu hranu.

Srećni brojevi:

4, 8, 15, 19, 23


vodolijaVODOLIJA

Posao:

Drage Vodolije,
Mars će 5. aprila praviti konjunkciju sa Saturnom u vašem znaku, što će vam doneti, s jedne strane mogućnost da pokrenete veliki projekat koji bi vam omogućio napredak u karijeri i uspon na više rukovodeće i odgovorne pozicije u vašem preduzeću. S druge strane, ovo vam u isto vreme donosi velike izazove i prepreke sa kojima ćete morati da se suočavate i da ih savladate, kako biste dokazali da ste sposobni i spremni da se nađete na višoj polovnoj poziciji. Venera će ući u znak Riba gde je egzaltirana i snažna, što će vam otvoriti mogućnost da poboljšate vaše finansijsko stanje jer ćete pokazati bolju veštinu u rukovanju novcem. Merkur će 11. aprila ući u znak Bika i pomoći će vam da se bolje organizujete u završnim delovima vaših obaveza, kako biste uspeli da sve postignete na vreme, u predviđenom roku. Uspeh vas očekuje ako se bavite trgovinom prehrambenim proizvodima. Jupiter će 12. aprila praviti konjunkciju sa Neptunom i doneće vam odličan osećaj u koje oblasti je najbolje da investirate svoj novac. Imaćete velike dobitke zahvaljujući mudrim ulozima.
Mars će ući u znak Riba 15 aprila i motivisaće vas da uložite više napora u nalaženje načina za efikasnije privlačenje investicija koje su vam neophodne kako za pokretanje novih, tako i za nastavak aktuelnih projekata i radnih zadataka. Sunce će ući u znak Bika 20. aprila, što će vam omogućiti uspešnu saradnju sa privatnim sektorom i osobama koje su vlasnici sopstvenih preduzeća. Venera će praviti konjunkciju sa Neptunom i Jupiterom u trećoj dekadi aprila, što će vam omogućiti pokretanje novih pregovora. Pokrenućete i nove trgovačke poduhvate i prodajne prezentacije koje će vam doneti veliku zaradu. Delimično pomračenje Sunca u znaku Bika će dovesti do kašnjenja rokova zbog vašeg propusta.
Nezaposlene Vodolije će dobiti šansu za novo zaposlenje u oblastima finansija, ekonomije, berze, bankarstva i investicionih fondova. Bićete u prilici da pokrenete sopstveni biznis.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Merkur će 2. aprila praviti konjunkciju sa Suncem i bićete raspoloženi za važne razgovore sa partnerom o novim planovima i drugim temama koje će vas oboje zanimati i gde ćete imati važne predloge i inicijativu. Vaš partner će se u većini stvari složiti sa vama. Sekstil sunca sa Saturnom će poboljšati vaše razumevanje i međusobno poverenje.
Kvadrat Sunca sa Plutonom 18. aprila će izazvati nesuglasice između vas i voljene osobe zbog nečega što ste skrivali, a što će vaš partner iznenada saznati. Krajem aprila dogodiće se delimično pomračenje Sunca u znaku Bika, što će prouzrokovati neslaganja sa voljenom osobom i članovima porodice jer nećete imati strpljenja za njihove potrebe i želje.

Ako ste slobodni:

Početak aprila vam donosi poznanstvo sa osobom koja će vas privući svojim odlučnim stavom i ličnim kvalitetima. Zaljubićete se i potruditi da privučete pažnju vaše simpatije. Otkrićete da imate slična interesovanja, što će vam omogućiti da se bliže upoznate. Ubrzo ćete ući u intimne odnose, u čemu ćete se slagati ali ćete kasnije uvideti kako postoje veće razlike u vezi životnih ciljeva i svakodnevnih navika. To će dovesti do udaljavanja. Nećete započeti emotivnu vezu.
Nešto starije Vodolije će privući osoba koja nije slobodna ali koja će na njih delovati poput magneta. Ući ćete u tajne intimne odnose koji će trajati kratko. Vaša nova simpatije neće imati vremena i pažnje za vas koliko je vama potrebno.

Zdravlje:

Potrebno je da se više krećete kako biste poboljšali fiziku kondiciju, jer od toga zavisi jačina vaše otpornosti na bolesti. Bićete podložni infekcijama, otežanom varenju i cirkulaciji, kao i reumatskim tegobama ili artritisu. Vaša osetljivost na stres će biti pojačana, pa vam se savetuje da se ne iscrpljujete i da se više odmarate. Drugi deo aprila vam nosi stabilnost.
Potrebna vam je bazna ishrana, kako bi vaš organizam došao u potrebnu ravnotežu. Od povrća jedite crni luk, grašak, brokoli, šargarepu, peršun, kelerabu, crvenu papriku i zeleno lisnato povrće. Od voća jedite mandarine, ananas, jabuke, kivi i mango. Za dodatak ishrani koristite morske alge, kombuhu, soja sos i sodu bikarbonu. Pijte čaj od maslačka.

Srećni brojevi:

2, 7, 13, 18, 25


ribaRIBE

Posao:

Drage Ribe,
Mars će 5. aprila praviti konjunkciju sa Saturnom, što vas upozorava da budete pažljivi u vezi svega što ne vam nije jasno, ne sagledavate dobro i u čemu nemate dovoljno iskustva. Nailazićete na spletke onih koji žele da dođu na viši položaj preko vaših leđa i na vašu štetu. S druge strane, bićete u mogućnosti da pokrenete pregovore iza zatvorenih vrata u vezi jednog važnog velikog projekta koji bi mogao da vam donese napredak u karijeri. To će od vas zahtevati mnogo truda i vremena ali će vam se isplatiti. Venera će ući u vaš znak i poboljšaće vaš lični nastup, kao i vaš osećaj za formu i lepotu. Drugima ćete prilaziti sa saosećanjem i razumevanjem, čime ćete pridobiti njihovu pažnju i volju za saradnju. Merkur će 11. aprila ući u znak Bika, što će vas činiti efikasnim u oblastima trgovine, saobraćaja i komunikacija. Započećete nove poslovne pregovore koji će se odvijati uspešno. Jupiter će 12. aprila praviti konjunkciju sa Neptunom u vašem znaku. Imaćete odličan osećaj za pokretanje novih poslova koji će vam doneti uspon u karijeri, veliku zaradu i isplativu saradnju.
Mars će 15. aprila ući u vaš znak i motivisaće vas da uložite više napora u razradu projekta koji budete pokrenuli. Pokazaćete kako ste u stanju da rukovodite važnim i odgovornim radnim zadacima. Vešto ćete koristiti svoj autoritet i stručna znanja i iskustva. Venera će u trećoj dekadi aprila praviti konjunkciju sa Neptunom i Jupiterom, što će vam omogućiti da povučete u pravo vreme poteze koji će vam omogućiti da unesete neophodne promene u vaš način rada. Imaćete dobar osećaj za aktuelna kretanja u privredi i na tržištu. Pokrenućete poslove koji će vam donositi sigurne dobitke. Delimično pomračenje Sunca na kraju meseca u znaku Bika izazvaće teškoće u pregovorima i jedan plan će vam propasti.
Nezaposlene Ribe će imati povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima hemijske industrije, kreativnog dizajna, izdavaštva, novinarstva, medija i ekonomije.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Merkura sa Suncem na početku aprila omogućiće vam da jasnije sagledate sve vrednosti i prednosti vaše emotivne veze, kao i kvalitete voljene osobe koje ranije niste primećivali. Imaćete više vremena i volje da poboljšate i učvrstite intimne trenutke sa partnerom i jedno drugome ćete se više poveravati. Neke istine će vas malo zaboleti.
Druga polovina aprila će vam doneti više razumevanja i intenzivniju komunikaciju, uz dogovore u vezi zajedničkih planova za budućnost. Vaš partner će se složiti sa većinom vaših predloga. Imaćete dobar osećaj za potrebe i želje voljene osobe. Poboljšaće vam se društveni život. Izbegavajte da bilo šta skrivate od partnera jer to može izazvati zahlađenje.

Ako ste slobodni:

Konjunkcija Merkura sa Suncem na početku aprila doneće vam poznanstvo sa osobom koja poseduje kvalitete koji odgovaraju većini vaših kriterijuma. U početku ćete se nekoliko puta videti diskretno, na mestu gde možete da budete sami i gde ne mogu da vas vide vaši poznanici. U drugoj polovini meseca ćete postati bliski i počećete sve više vremena da provodite zajedno i da se bliže upoznajete. Shvatićete da jedno drugom odgovarate i započećete skladnu emotivnu vezu.
Nešto starije Ribe će upoznati osobu sa kojom će moći odlično da se razumeju od samog početka. Privući će vas slična interesovanja, otvorenost i iskrenost vaše nove simpatije i jasno izraženo interesovanje za vas. Ući ćete u skladnu vezu.

Zdravlje:

Prva polovina aprila vam donosi stabilno i dobro zdravlje zahvaljujući sekstilu Sunca sa Saturnom. Potrebno je da se više odmarate i da ravnomerno raspoređujete svoje aktivnosti, kako biste imali snažan i efikasan imunitet. U drugoj polovini aprila moguće su upale, virusne infekcije i bolovi u nogama i kolenima. Krajem meseca bićete skloni disajnim smetnjama.
Prijaće vam ishrana koja sadrži vlakna, kako biste imali bolju probavu. Od povrća je potrebno da jedete pasulj, brokoli, grašak, sočivo i boraniju. Od voća jedite pomorandže, banane, jabuke, kruške i suve šljive. Zobene žitarice, lanene i čia semenke su vam odlične za doručak, sa dodatkom jogurta, Badem i crnu čokoladu uzimajte za dodatak ishrani.

Srećni brojevi:

7, 12, 18, 21, 26


Mjesečni horoskop za april 2022. pripremio astrolog Igor Pavluković za MesecniHoroskop.com! Strogo je zabranjeno preuzimanje mjesečnog horoskopa bez navođenja i linkovanja izvora!