Mjesečni horoskop za AVGUST 2022.

Pogledajte najdetaljniji mjesečni horoskop za mjesec avgust 2022. koji vam je pripremio naš astrolog Igor Pavluković!

Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN

Posao:

Drage Device,
Konjunkcija Merkura sa Suncem 3. aprila doneće vam mogućnost da uz pomoć i saradnju sa osobom na visokom položaju poboljšate platni promet i ostvarite profit kroz investiranje u akcije na berzi i investicione fondove. Bićete bolje organizovani u naplati vaših potraživanja. Konjunkcija Marsa sa Saturnom vas upozorava da budete pažljivi u pokretanju nove ponude usluga jer ćete se suočavati sa teškoćama koje će od vas zahtevati ulaganje velikog napora kako biste ih razrešili. Venera će 5. aprila ući u znak Riba gde je snažna i otvoriće vam mogućnost za uspeh na polju javnosti i za nalaženje novih poslovnih partnera sa kojima biste mogli ostvariti uspešnu i dobitnu saradnju. Merkur će praviti sekstil sa Saturnom i Marsom, što će vam omogućiti da ostvarite dobitke kroz oblasti vezane za tehničke usluge i podršku korisnicima. Uspeh vas očekuje ako se bavite servisom kućnih aparata ili automobila. Ulazak Merkura u znak Bika 11. aprila omogućiće vam da dobijete stručnu podršku od inostranih partnera i da profitirate od trgovine robom iz uvoza.
Jupiter će 12. aprila praviti konjunkciju sa Neptunom, što će vam omogućiti da sklopite novi ugovor i poslovno partnerstvo koje će vam doneti velike dobitke na duži rok, kao i korektne poslovne odnose. Imaćete uspeha u oblastima kreativnosti i zabave. Ulazak Marsa u znak Riba 15. aprila motivisaće vas da uložite više energije u rad na projektima koje radite u kooperaciji sa poslovnim partnerima. Konjunkcija Merkura sa Uranom će vam doneti niz novih ideja od kojih će se nekolicina pokazati pun pogodak i doneće vam uspeh u primeni novih metoda i tehnologija. U trećoj dekadi aprila ćete imati prolazne tehničke smetnje ali ćete ostvariti uspeh u oblastima zabave, prava, turizma, dizajna, zdravstva i prosvete.
Nezaposlene Device će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima javnosti, ljudskih resursa, ekonomije, hemijske i farmaceutske industrije i obrazovanja.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Venera će u prvoj polovini avgusta praviti sekstil sa Marsom, što će vam doneti više sklada u odnosima sa članovima porodice. Trigon Venere sa Neptunom činiće vas osetljivim na potrebe vašeg partnera i bićete spremni da voljenoj osobi ispunite želje i potrebe. Opozicija Venere sa Plutonom činiće vas sklonim ljubomori i uneće napetost u vaš odnos.
Trigon Venere sa Jupiterom u drugoj polovini avgusta otvoriće vam mogućnosti da poboljšate zabavu i da imate više opuštajućih trenutaka uz voljenu osobu. Imaćete inicijativu i na pravi način ćete činiti srećnim vašeg partnera. Ulazak Merkura u znak Vage će doprineti boljoj komunikaciji i lako ćete se dogovarati oko svega. Vodićete zabavne razgovore.

Ako ste slobodni:

Sekstil Venere sa Marsom na početku avgusta doneće vam poznanstvo sa osobom koja će vas snažno privući i sa kojom ćete već pri prvom susretu osetiti kako imate nešto zajedničko. Počećete da se viđate i izlazite i vrlo brzo ćete spoznati kako ste intuitivno povezani i kako lako možete da osetite šta je vašoj simpatiji od vas potrebno u ljubavi. Umećete to da pružite na obostrano zadovoljstvo. Pratiće vas sreća u ljubavi i do kraja meseca ćete započeti skladnu i ozbiljnu vezu.
Stariji Ovnovi će ući u avanturu sa osobom koju su nedavno upoznali i koja je otvorena na blizak odnos. Do sredine meseca ćete oboje biti zaljubljeni i spremni da uđete u emotivnu vezu. Nova veza će se pokazati kao ispravna odluka.

Zdravlje:

Merkur će 4. avgusta ući u znak Device i vaše polje zdravlja, što će vam doneti snažno i stabilno zdravlje. Više vremena ćete posvetiti preventivi i primeni metoda za poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja. U trećoj dekadi avgusta vam opozicija Merkura sa Neptunom može doneti teškoće sa cirkulacijom, sklonost alergijama i hormonski disbalans.
Prijaće vam da praktikujete ishranu namirnicama koje su bogate ugljenim hidratima. Uzimajte hleb od celog zrna za doručak, uz feta sir, masline i jogurt. Za glavni obrok vam se preporučuju integralne testenine i pirinač. Od povrća jedite kupus, grašak, pasulj, papriku i paradajz. Od voća jedite lubenice, dinje, grožđe, urme i smokve. Uzimajte B vitamin.

Srećni brojevi:

7, 11, 15, 20, 23


bikBIK

Posao:

Dragi Bikovi,
Mars će 2. avgusta praviti konjunkciju sa Uranom u vašem znaku i motivisaće vas da se poslužite novim idejama i metodama koje bi doprinele uvećanju vašeg autoriteta i omogućile vam da se istaknete u svom poslu. Budite pažljivi jer će vas ovo činiti sklonim ishitrenim potezima, koji mogu prouzrokovati greške. Sekstil Venere sa Uranom omogućiće vam uspeh i napredak u pregovorima i prodaji kroz korišćenje novih veština i drugačiji pristup klijentima. Merkur će 4. avgusta ući u znak Device i doneće vam više inspiracije za unošenje kreativnih ideja u vaš posao. Imaćete uspeha ako se bavite zabavom, dizajnom i sekcijama za obrazovanje ili vaspitanje mladih. Mars će 7. avgusta praviti kvadrat sa Saturnom, što će dovesti do zastoja u razvoju velikih i dugoročnih projekata zbog vaših pogrešnih poteza. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite menadžmentom, IT industrijom, programiranjem i građevinarstvom. Venera će 11. avgusta ući u znak Lava i doneće vam mogućnost da pokrenete nove ponude ako se bavite privatnim poslom kao što je kozmetika i frizerske usluge.
Sunce će 14. avgusta praviti opoziciju sa Saturnom i prouzrokovaće ozbiljna neslaganja sa nadređenima zbog čega ćete kasniti sa rokovima, a to bi moglo da se nepovoljno odrazi na vaš položaj i karijeru. Možda ćete odlučiti da date otkaz i pređete na novi posao. Trigon Merkura sa Uranom će vam omogućiti da realizujete nove ideje i profitirate, što će vas izvući iz problema. Mars će 20. avgusta ući u znak Blizanaca i motivisaće vas da uložite napore u poboljšanje vašeg finansijskog stanja. Ulazak Merkura u znak Vage 26 avgusta doneće vam povoljne mogućnosti za pokretanje novog programa iz oblasti usluga. Uspeh ćete ostvariti ako se bavite konsaltingom, zdravstvom i posredovanjem u trgovini.
Nezaposleni Bikovi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima menadžmenta, građevinarstva, dizajna, planiranja i projektovanja i u oblasti usluga.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Venera će praviti sekstil sa Marsom na početku avgusta i motivisaće vas da odete na vikend putovanje sa voljenom osobom gde ćete imati mnogo dinamike, dobar provod i pojačane strasti, što će vam prijati i što će poboljšati vaš odnos. Kvadrat Marsa sa Saturnom će vam doneti neslaganja i sukob oko jednog zajedničkog cilja. Uspećete da to prevaziđete.
Venera će u drugoj polovini avgusta praviti trigon sa Jupiterom i omogućiće vam da više vremena posvetite rešavanju važnih stvari u odnosima sa članovima porodice. Sa voljenom osobom ćete imati više intimnih trenutaka koji će vam oboma prijati. Kvadrat Sunca sa Marsom krajem avgusta činiće vas tvrdoglavim u nametanju svojih stavova partneru.

Ako ste slobodni:

Početak avgusta vam donosi poznanstvo sa osobom sa kojom će se već na prvom susretu osećati obostrana fizička privlačnost. Između vas dvoje će se probuditi strasti i već do sredine meseca ćete ući u intimne odnose u čemu ćete se odlično slagati. Nakon toga će se pojaviti i duboke emocije i bićete spremni da uđete u emotivnu vezu. Ono što će vam smetati i što bi moglo dovesti do toga da se predomislite je to što će vaš partner ubrzo početi da pokazuje ljubomoru.
Stariji Bikovi će upoznati osobu koja će im delovati neodoljivo privlačno. Daćete sve od sebe da se pokažete u najboljem svetlu i osvojite vašu simpatiju. Postaćete bliski i ali ćete primetiti i negativne partnerove osobine koje vam neće prijati.

Zdravlje:

Venera koja vlada vašim poljem zdravlja će imati dobru podršku, što će vaše opšte zdravstveno stanje činiti stabilnim. Posvetićete se zdravoj ishrani i negovanju zdravih životnih navika. Praktikovaćete svakodnevnu psihofizičku relaksaciju. U trećoj dekadi avgusta ćete biti pojačano osetljivi na stres, što može izazivati psihosomatske smetnje i pojačani umor.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su bazne kako biste uspostavili neophodni balans u organizmu. Od voća jedite mandarine, ananas, lubenicu, dinju, grejpfrut i mango. Od povrća jedite grašak, brokoli, šargarepu, kelerabu, crvenu papriku, zeleno lisnato povrće i peršun. Pravite sokove od povrća. Za dodatak jelima uzimajte morske alge i kombuhu.

Srećni brojevi:

3, 6, 14, 18, 23


blizanciBLIZANCI

Posao:

Dragi Blizanci,
Sunce će na početku avgusta praviti trigon sa Jupiterom i omogućiće vam dobitke od saradnje sa osobama na visokom položaju. Uspešno ćete sklopiti nove ugovore i sporazume koji će se pokazati isplativim. Sekstil venere sa Marsom i Uranom u prvoj dekadi avgusta doneće vam plodne ideje o načinu da uvećate finansije tajnim kanalima i te ideje ćete uspešno sprovesti u delo. Merkur će 4. avgusta ući u znak Device. Uspećete da se bolje organizujete u ispunjavanju predviđenih rokova. Ako se bavite privatnim poslom, vaš smisao za detalje će biti tražen i ugovorićete više poslova nego obično zahvaljujući vašem temeljnom pristupu radu. Trigon Venere sa Neptunom će vam 7. avgusta doneti dobar osećaj za poteze kojima ćete uvećati vaše prihode. Bićete naglašeno kreativni i imaćete uspešne investicije. Venera će 11. avgusta ući u znak Lava. Pokazaćete više predusretljivosti i ljubaznosti u dogovorima, čime ćete ostaviti pozitivan utisak i postići ciljeve. Sekstil Marsa sa Neptunom će vam omogućiti napredak u realizaciji tajnog plana i uspeh u oblasti zdravstva.
Venera će 18. avgusta praviti trigon sa Jupiterom i omogućiće vam uspešnu realizaciju radnih zadataka koji obuhvataju trgovinu, komunikacije, saobraćaj, finansije i saradnju sa obrazovnim institucijama i medijima. Opozicija Merkura sa Neptunom 21. avgusta će prouzrokovati velike nejasnoće u razvoju važnih projekata. Propusti i greške bi vam mogle naneti gubitke. Budite pažljivi i spremni na kompromisna rešenja. Merkur će 26. avgusta ući u znak Vage i doneće vam povoljne okolnosti za započinjanje novih kreativnih poduhvata. Uspeh vas očekuje ako se bavite marketingom, idejnim rešenjima, i oblastima zabave. Čuvajte se spletki osoba koje žele da dođu na vaš položaj i izbegavajte nelegalne poteze.
Nezaposleni Blizanci će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima komunikacija, trgovine, prosvete, marketinga i u medijima.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Trigon Sunca sa Jupiterom na početku avgusta doneće vam više izlazaka i zabave sa voljenom osobom. Oko svega ćete se dobro razumeti i prijaće vam da odete na poneko kraće putovanje na mesta gde biste mogli da se opustite i dobro provedete. Pokazaćete više inicijative i razgovaraćete sa partnerom o svemu što će doprineti poboljšanju vašeg odnosa.
Venera će praviti trigon sa Jupiterom u drugoj polovini avgusta, što će vam doneti sklad koji ste oduvek želeli da postignete u odnosu sa voljenom osobom. Jedno drugom ćete poveravati važne stvari, pružaćete jedno drugom bezrezervnu podršku i razumevanje. Pokazaćete otvoreno vaša osećanja i bićete spremni da ispunite partneru jednu želju.

Ako ste slobodni:

Početak avgusta vam donosi poznanstvo sa osobom koja će vas privući na prvom mestu svojim izgledom, a kada se bolje upoznate otkrićete da je privlačnost obostrana. Vaša nova simpatija će vam prijati zbog dinamične prirode i umeće da vas pokrene na akciju. Otkrićete da imate dosta zajedničkih interesovanja i uživaćete u razgovorima. U drugoj polovini avgusta će se pojaviti osećanja i spontano ćete započeti emotivnu vezu koja će se pokazati skladnom u budućnosti.
Stariji Blizanci će upoznati osobu koja je stalno u pokretu, koja drži do sebe i voli da se zabavlja. Privlačnost će biti obostrana. Ući ćete u intimne odnose, otkrićete da se odlično slažete i u drugim stvarima i započećete emotivnu vezu.

Zdravlje:

Konjunkcija Marsa sa Uranom će vas u prvoj polovini avgusta činiti opterećenim i izloženim stresu, što će izazivati probavne i psihosomatske smetnje. Kvadrat Marsa sa Saturnom vas upozorava da se čuvate povreda i uganuća. Izbegavajte hladne napitke jer možete lako da prehladite grlo. Druga polovina avgusta donosi vam bolje zdravlje. Više se odmarajte.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje u sebi sadrže magnezijum i kalcijum. Namirnice konzumirajte većinom presne ili ih samo malo obradite na pari. Od povrća uzimajte spanać, blitvu, grašak, brokoli, kelj, pasulj, sočivo i soju. Od voća jedite avokado, banane i smokve. Jedite još i meso, integralni pirinač, zob, jogurt i kakao. Uzimajte B vitamin.

Srećni brojevi:

5, 8, 11, 17, 22


rakRAK

Posao:

Dragi Rakovi,
Sunce će 1. avgusta praviti trigon sa Jupiterom koji prolazi kroz vaše polje posla i karijere. Vešti i mudri potezi koje ćete povući doneće vam dobitke i uvećaće vaše finansijsko stanje. Uspećete da nadoknadite neke od ranije propuštene prilike i ostvarićete napredak u razvoju jednog važnog projekta. Konjunkcija Marsa sa Uranom vam donosi neočekivani početak saradnje sa preduzećem koje se bavi obezbeđenjem preko elektronskih aplikacija. Sa pojedinim starim saradnicima ćete imati nesuglasice i bićete primorani da drugačije postavite vaše odnose. Sekstil Venere sa Marsom i Uranom će vam omogućiti da ostvarite poboljšanu saradnju sa elektronskom i mašinskim industrijom, medijima i mehanizacijom. Mars će 7. avgusta praviti kvadrat sa Saturnom i prouzrokovaće probleme i zastoje na polju platnog prometa. Izbegavajte da se zadužujete i da ulazite u velike transakcije i investicije. Nedostatak sredstava će onemogućiti razvoj jednog velikog projekta na vašu štetu. Trigon Marsa sa Plutonom će vam doneti uspeh na polju javnosti, što će poboljšati vaše finansije.
Venera će 18. avgusta praviti trigon sa Jupiterom, što će vam doneti dobar osećaj za investicije koje će vam doneti velike dobitke. Uspeh u projektima koji obuhvataju saradnju sa inostranstvom doneće vam napredak na polju karijere. Mars će ući u znak Blizanaca 20. avgusta i motivisaće vas da pokrenete u tajnosti jedan projekta koji bi vam omogućio brži napredak u karijeri. Imaćete uspeha ako se bavite zdravstvom i obezbeđenjem. Merkur će 26. avgusta ući u znak Vage i omogućiće vam da se bolje organizujete u završnim fazama aktuelnih radnih zadataka. Postići ćete sve rokove na vreme. Krajem meseca su moguće nesuglasice sa nadređenima i saradnicima oko raspoređivanja sredstava i ostvarene zarade.
Nezaposleni Rakovi će biti u mogućnosti da dobiju zaposlenje u oblastima saobraćaja, elektronske i građevinske industrije i u maloprodaji.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Kvadrat Marsa sa Saturnom u prvoj dekadi avgusta prouzrokovaće ozbiljna neslaganja sa voljenom osobom, a mogući su u sukobi koji bi doveli do zahlađenja i udaljavanja. Uzrok će biti zbog vašeg društvenog života i partnerove zauzetosti poslom i drugim obavezama. Neslaganja će se pojaviti i oko ulaganja zajedničkih finansija. Oboje ćete biti nepopustljivi.
Sredinom avgusta će Sunce praviti opoziciju sa Saturnom, a krajem meseca će i Venera biti u opoziciji sa Saturnom. Ovo će još više iskomplikovati vaš odnos i pojačati već postojeće probleme i razilaženja oko zajedničkih pitanja. U vezi finansija je neophodno da budete spremni na zajednički prihvatljivo rešenje kako biste izbegli svađe i nepoverenje u vezi.

Ako ste slobodni:

Poznanstvo koje će vam se dogoditi u prvoj dekadi avgusta doneće vam nova uzbuđenja i uneće dinamiku u vaš svakodnevni život. Između vas i vaše nove simpatije će se već pri prvom susretu probuditi strasti jer ćete jedno na drugo delovati izuzetno privlačno. Ući ćete u intimne odnose i otkrićete da se odlično slažete u krevetu, ali ćete ubrzo nakon toga shvatiti da se oko svega drugoga prilično razilazite i da ste različitih potreba u ljubavi i vezi. Ovo će biti samo avantura.
Nešto stariji Rakovi će ući u uzbudljivu avanturu sa osobom koju će upoznati početkom avgusta. Ova osoba će u vama probuditi strasti i umeće da vas pokrene ali vam neće odgovarati za ozbiljnu vezu jer ćete odmah shvatiti da nije za to.

Zdravlje:

Zdravlje će vam biti stabilno i praktikovaćete svakodnevne fizičke vežbe, rekreaciju i bićete često u pokretu. Odgovaralo bi vam da slobodno vreme provodite u prirodi. Prijaće vam planinska i morska klima, kao i plivanje, biciklizam i vožnja rolerima. Vaša kondicija će biti jaka i stabilna, a to će uticati i na vaš imunitet. Izbegavajte preterano izlaganje suncu.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice bogate proteinima. Jedite više mesa, kao što je piletina, ćuretina i junetina. Slaninu i jaja možete konzumirati za doručak, uz feta sir i masline. Od povrća jedite grašak, spanać, sočivo, kukuruiz, brokoli i pirinač. Od voća jedite jabuke, maline i ananas. Uzimajte suncokretove semenke, kikiriki i orah. Pijte više vode.

Srećni brojevi:

4, 9, 15, 17, 24


lavLAV

Posao:

Dragi Lavovi,
Mars će 2. avgusta praviti konjunkciju sa Uranom u vašem polju posla i karijere, što će vam omogućiti da pokrenete jedan važan projekat koji uključuje primenu nove tehnologije. Ovo će od vas zahtevati ulaganje velikog napora i biće stresno, zbog čega ćete biti skloni ishitrenim potezima. Pripazite na odnose sa nadređenima. Venera će praviti sekstil sa Uranom i Marsom, što će vam omogućiti da obezbedite podršku za realizaciju vaših radnih zadataka i ostvarite planirane ciljeve, tako što ćete se poslužiti tajnim kanalima i tako ćete izbeći zamke konkurencije. Ovo će vam doneti sigurne dobitke. Merkur će 4. avgusta ući u znak Device i doneće vam pogodne mogućnosti za sređivanje vaših finansija, kao i za nove investicije koje će vam doneti profit u bliskoj budućnosti. Budite pažljivi 7. avgusta jer će Mars praviti kvadrat sa Saturnom. Imaćete neslaganja i razilazak u interesima sa poslovnim partnerima, što će se nepovoljno odraziti na velike projekte. Venera ulazi u vaš znak 11. avgusta i donosi vam dobar osećaj za pregovore i vođenje prioritetnih obaveza.
Merkur će 16. avgusta praviti trigon sa Uranom, što će vam doneti uspešnu primenu novih ideja i načina rada i uvećati vašu zaradu. Uspeh vas očekuje ako se bavite programiranjem i investicijama. Mars će 20. avgusta ući u znak Blizanaca, što će vas pokrenuti ka nalaženju novih saradnika koji bi se pokazali korisnim i od pomoći u logistici i transportu, a ovo će najviše koristiti Blizancima koji se bave trgovinom. Merkur će 26. avgusta ući u znak Vage i započećete pregovore oko novih projekata. Poboljšaćete organizaciju vaših obaveza i bićete vešti u planiranju. Krajem meseca će Venera praviti kvadrat sa Uranom, što će vas činiti sklonim da se upuštate u poslove gde nemate iskustva, a to vam može naneti gubitke.
Nezaposleni Lavovi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima modernih tehnologija, usluga, trgovine, saobraćaja i komunikacija.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Kvadrat koji će Mars praviti sa Saturnom 7. avgusta izazvaće ozbiljne nesuglasice između vas i voljene osobe i dovešće do zahlađenja. Neslaganja će iskrsnuti oko zajedničkih ciljeva. Oboje žete zauzimati tvrde stavove i nećete biti spremni na kompromis. Opozicija Sunca sa Saturnom sredinom avgusta dovešće do suprotnih stavova oko porodičnih pitanja.
Druga polovina avgusta će biti prilično napeta jer ćete biti previše zauzeti oko svega drugog, a za partnera nećete naći dovoljno vremena, tako da će vaš porodični i emotivni odnosi trpeti. Krajem meseca će Venera biti u opoziciji sa Saturnom, što može dovesti do razdvajanja između vas i partnera. Neophodno je da nađete zajednički prihvatljivo rešenje.

Ako ste slobodni:

Početak avgusta vam donosi poznanstvo sa osobom koja je dinamična, društvena, stalno u pokretu, optimističkih stavova, a koja će vam otvoreno pokazati simpatiju i naklonost. Do sredine meseca ćete se zbližiti i ući ćete u intimne odnose ali ćete odmah nakon toga primetiti razlike u karakteru između vas i vaše simpatije, kao i razlike u stavovima oko drugih stvari. To će vam ukazati da nije mudro ulaziti u emotivnu vezu, pa ćete se povući nakon kraće i uzbudljive avanture.
Nešto stariji Lavovi će biti privučeni osobom koja će im delovati prilično atraktivno. Nakon što se bolje upoznate uvidećete kako možete imati avanturu sa tom osobom ali da ona nije otvorena na više od toga niti je spremna za vezu.

Zdravlje:

Kvadrat Marsa sa Saturnom u prvoj dekadi avgusta donosi vam pad imuniteta i sklonost povredama i uganućima. Budite pažljivi prilikom rukovanja oštrim alatom. Izbegavajte konzumiranje hladnih pića kada su velike vrućine jer biste mogli prehladiti grlo. Praktikujte svakodnevne rekreativne fizičke vežbe kako biste izbegli bolove u leđima. Više se odmarajte.
Potrebna vam je ishrana namirnicama koje sadrže antioksidanse. Uglavnom jedite presno voće i povrće, a meso i mlečne proizvode jedite umereno. Od povrća jedite spanać, brokoli, pasulj, crnu luk, kukuruz, krompir, kupus i paradajz. Od voća jedite borovnice, maline, šljive, avokado, grožđe, breskve, banane i lubenice. Uzimajte magnezijum i pijte mineralnu vodu.

Srećni brojevi:

3, 8, 12, 16, 21djevicaDJEVICA

Posao:

Drage Device,
Merkur će 4. avgusta ući u vaš znak, a kako je ovde snažan i stabilan, naglasiće vaše rukovodeće sposobnosti, vašu radnu veštinu, organizacione sposobnosti i doneće vam uspeh u ostvarivanju planiranih ciljeva. Sekstil Venere sa Neptunom će vam doneti dobar osećaj za saradnju i za potrebe javnosti i vaših klijenata. Poboljšaćete odnose sa poslovnim partnerima i posvetiti se radu na zajedničkim projektima koji su u zakašnjenju i koji se odvijaju otežano. Mars će 7. avgusta praviti kvadrat sa Saturnom i doneće vam teškoće u odnosima sa partnerima iz inostranstva i na polju usluga. Na zastoje ćete nailaziti i ako se bavite zdravstvom i uslugama u IT sektoru. Odnosi sa nadređenima će biti napeti. Sekstil Marsa sa Neptunom i trigon sa Plutonom će vam omogućiti da poboljšate odnose sa poslovnim partnerima i da kroz prihvatanje jednog rizičnog posla profitirate. Imaćete uspeh u oblastima zabave, dizajna i ugostiteljstva. Merkur će 16. avgusta praviti trigon sa Uranom i omogućiće vam da uspešno razrešite teškoće na koje ste nailazili u odnosima sa inostranim partnerima.
Mars će 20. avgusta ući u znak Blizanaca i vaše polje posla i karijere, što će vas pokrenuti da ispoljite više autoriteta i da se potrudite da ulaganjem napora tamo gde je to neophodno obezbedite sebi mogućnost za napredak u karijeri. Merkur će praviti opoziciju sa Neptunom, što će dovesti do tajnih radnji od strane jednog poslovnog partnera i to bi lako moglo dovesti do prekida saradnje, kako ne biste pretrpeli štetu. Merkur će praviti trigon sa Plutonom i pojačaće vašu veštinu u nalaženju načina za napredak u karijeri, sticanju viših pozicija i uvećanju opšteg finansijskog stanja. Merkur će ući u znak Vage 26. avgusta i omogućiće vam da se dobro organizujete na polju finansija i da ostvarite dobitke koje ste isplanirali.
Nezaposlene Device će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima menadžmenta, finansija, industrije, transporta i usluga.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Trigon Sunca sa Jupiterom na početku avgusta doprineće uspostavljanju skladnog odnosa sa voljenom osobom. Uspećete da uvećate zajednički budžet i imaćete više vremena za intimne zajedničke trenutke. Razgovaraćete o svemu iskreno i otvoreno i jedno drugom ćete poveriti nešto što sa drugima ne želite da delite. Vaš partner će vam pružiti podršku.
Venera će 18. avgusta praviti trigon sa Jupiterom i doneće vam veliku srežu u odnosima sa voljenom osobom. Jedno drugom ćete pružati osećanja lako i unećete više radosti i zabave u vašu vezu. Prijao bi vam odlazak na zajedničko putovanje, na odmor, za šta ćete vam se pružiti mogućnosti. Imaćete dinamičan društveni život i ostvarićete jednu želju.

Ako ste slobodni:

Avgust vam je povoljan mesec za upoznavanje osobe koja bi vam bila odgovarajuća za emotivnu vezu. Trigon Sunca sa Jupiterom vam donosi na početku avgusta poznanstvo sa osobom koja će vas na prvi pogled privući i sa kojom ćete pronaći mnogo zajedničkih interesovanja. U drugoj polovini će se između vas dvoje pojaviti i jake emocije zahvaljujući trigonu Venere sa Jupiterom. Bićete spremni da uđete u vezu koja će se u budućnosti pokazati skladnom i srećnom.
Starije Device će upoznati osobu koja će ih privući ali će ih u isto vreme nešto držati na distanci sve dok se bolje ne upoznaju- U drugoj polovini avgusta ćete otkriti da jedno drugom u mnogo čemu odgovarate i ući ćete u emotivnu vezu.

Zdravlje:

Kvadrat Marsa sa Saturnom u prvoj dekadi avgusta činiće vas sklonim upali grla. Izbegavajte da pijete hladne napitke kada su velike vrućine i pažljivo koristite klima uređaje. Bićete osetljivi i na jako sunce zbog čega se preporučuje da koristite zaštitne kreme. U drugoj polovini avgusta vas očekuje bolje zdravlje ali ćete biti skloni povišenoj osetljivosti na stres.
Prijaće vam dijetalna ishrana, kako biste vaš organizam doveli u potrebu ravnotežu i lakše ga očistili od štetnih materija. Možete svakodnevno jesti jaja, slaninu i masline za doručak. Meso možete jesti sve vrste, svakodnevno i na razne načine pripremljeno. Jedite dosta ribe. Od povrća jedite kupus, spanać i karfiol. Od orašastih plodova jedite badem i suncokret.

Srećni brojevi:

4, 10, 16, 21, 25


vagaVAGA

Posao:

Drage Vage,
Sunce će na početku avgusta praviti trigon sa Jupiterom i donosi vam odlične mogućnosti za poboljšanje saradnje na svim poljima vašeg poslovanja. Projekti u kojima učestvujete sa poslovnim partnerima će se razvijati sa lakoćom i počećete da ostvarujete veće dobitke. Uspeh vas očekuje ako se bavite javnim poslovima, pravom, marketingom i menadžmentom. Konjunkcija Marsa sa Uranom će vam otvoriti mogućnosti da pokrenete nove tokove novca ali budite pažljivi jer to u sebi nosi i izbesne rizike od nestabilnosti na tržištu. Merkur će 4. avgusta ući u znak Device. Započećete sa izradom tajnih planova koji imaju cilj da vam obezbede sigurne pozicije na vašem poslu ali i na širem poslovnom polju. Očekuje vas uspeh ako se bavite zdravstvom i administrativnim radom. Mars će 7. avgusta praviti kvadrat sa Saturnom, što će izazvati zastoje u platnom prometu i dovesti vas u visoko rizične okolnosti zbog poremećaja na opštem privrednom planu zbog kojih biste mogli pretrpeti gubitke. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite poljoprivredom i elektronskom industrijom.
Venera će 11. avgusta ući u znak Lava, što će pozitivno uticati na poboljšanje vaših odnosa sa saradnicima. Imaćete koristi od saradnje sa ženama i osobama koje se bave lepotom i dizajnom. Trigon Marsa sa Plutonom doneće vam neophodna sredstva za završetak važnih obaveza u predviđenom roku i imaćete dobitke. Trigon Venere sa Jupiterom će vam doneti srećne okolnosti u sklapanju ugovora i sporazuma, kao i u poboljšanju odnosa sa poslovnim partnerima. Imaćete dobar osećaj za potrebe javnosti i rešićete pravne akte koji su neophodni za nastavak poslova koji zahtevaju veže investicije. Mars će 20. avgusta ući u znak Blizanaca i doneće vam podršku u važnim projektima i uspeh na poljima transporta.
Nezaposlene Vage će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima saobraćaja, transporta robe na duže relacije, turizma, javnosti i prava.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Trigon Sunca sa Jupiterom na početku avgusta će vam doneti više zabave, prijatne zajedničke trenutke uz voljenu osobu, druženje sa zajedničkim prijateljima i ostvarenje zajedničkih potreba i želja. S druge strane, kvadrat Marsa sa Saturnom će izazvati sukobe i neslaganja jer ćete imati različite potrebe u vezi zabave i u vezi ulaganja zajedničkih finansija.
Sekstil Marsa sa Neptunom i trigon sa Plutonom će vam omogućiti da prevaziđete nesuglasice i doneće vam dobar osećaj za potrebe voljene osobe i članova porodice. Trigon Venere sa Jupiterom će vam omogućiti da jedno drugo podržite u svemu gde se to pokaže neophodno. Pokazaćete iskrena osećanja i poštovanje prema vašem partneru i biće vam uzvraćeno.

Ako ste slobodni:

Poznanstvo sa osobom koja će vas privući na prvi pogled svojim stavovima i interesovanjima doneće vam trigon Sunca sa Jupiterom na početku avgusta. Upoznaćete se preko zajedničkog prijatelja na jednoj javnoj manifestaciji. Počećete da se viđate i vrlo brzo ćete postati bliski jer ćete otkriti da imate mnogo zajedničkog. U drugoj polovini avgusta ćete početi da osećate snažnu bliskost i bićete spremni da započnete emotivnu vezu koja će se pokazati skladnom i pored nekih razlika.
Starije Vage će biti u mogućnosti da započnu emotivnu vezu sa osobom koja ih duže vreme privlači. Bez obzira na česta povlačenja i razlike na koje ste ranije nailazili u vašem odnosu, ovog puta ćete oboje biti saglasni da date šansu ljubavi.

Zdravlje:

Tokom avgusta vas očekuje dobro i stabilno zdravlje. Vaš imunitet će biti snažan, a imaćete i izraženu otpornost na stres, što će doprineti da se osećate puni pozitivne energije. Bićete često u pokretu i prijaće vam da se bavite sportom i rekreacijom. Plivanje i česti boravak u prirodi će pozitivno uticati bna vašu fizičku kondiciju. Koristite zaštitu od sunca.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice bogate gvožđem. Svakodnevni možete da konzumirate goveđe i živinsko mesto, kao i morsku ribu. Od povrća jedite spanać, grašak, pasulj i sočivo. Pahuljice od celog zrna žitarice vam se preporučuju za doručak. Od voća jedite brusnicu, borovnicu, šljive, urme i lubenice. Za dodatak je dobra crna čokolada.

Srećni brojevi:

7, 11, 16, 20, 24


skorpijaŠKORPIJA

Posao:

Dragi Škorpioni,
Sunce koje prolazi kroz vaše polje posla i karijere će praviti na početku avgusta trigon sa Jupiterom i omogućiće vam napredak u razvoju važnih projekata koji će vam donositi uvećanu zaradu. Dobici će vam dolaziti kroz polja usluga, kao i kroz poslove povezane sa obrazovanjem, turizmom i saobraćajem. Konjunkcija Marsa sa Uranom će vam otvoriti povoljne mogućnosti za početak partnerstva sa preduzećem koje se bavi modernim tehnologijama, a to bi moglo da unapredi vaše poslovanje. Merkur će 4. avgusta ući u znak Device gde je snažan, što će vam pružiti pogodnosti za započinjanje novog saradničkog odnosa koji bi vam u budućnosti mogao doneti obostranu korist u svemu gde je potrebna preciznost. Najviše koristi ćete imati od saradnje sa zdravstvenim institucijama i računovodstvom. Mars će 7. avgusta praviti kvadrat sa Saturnom, što će izazvati teškoće i zastoje u završnom delu projekta koji se odvija u kooperaciji sa jednim poslovnim partnerom. Nailazićete na neslaganja zbog kojih ćete kasniti sa rokovima, a to bi vam moglo naneti štetu i gubitke.
Venera će 11. avgusta ući u znak Lava i u vaše polje posla i karijere. Što će vam doneti bolji osećaj za poslovne kontakte i za uspostavljanje reda na vašem radnom mestu. Zahvaljujući vašem pristupu drugima, poboljšaćete poslovne odnose i rešiti zastoje na koje ste nailazili. Trigon Venere sa Jupiterom 18. avgusta donosi vam dobar osećaj za poteze koji bi mogli da vam obezbede veliki uspeh u razvoju važnih projekata, a što bi vam donelo napredak u karijeri. Siguran i veliki uspeh vas očekuje ako se bavite dizajnom, marketingom i finansijama. Mars će ući u znak Blizanaca 20. avgusta, što će vaše napore usmeriti ka poboljšanju platnog prometa. Ulazak Merkura u znak Vage obezbediće vam tajne kanale za dobitke.
Nezaposleni Škorpioni će dobiti povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima usluga, finansija, trgovine, administracije i zdravstva.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Konjunkcija Marsa sa Uranom u vašem polju ljubavi i braka na početku avgusta omogućiće vam da unesete nešto novo u vašu emotivnu vezu, što će vam omogućiti više dinamike, intimnih trenutaka i ispunjenje zajedničkih želja. Sekstil Venere sa Uranom će poboljšati kvalitet vaših emocija. Imaćete dobar osećaj šta je vašem partneru potrebno od vas kroz osećanja.
Sekstil Marsa sa Neptunom i trigon sa Plutonom činiće vas punim inicijative u vezi zajedničkih izlazaka i zabave, što će se vašem partneru dopasti. Vodićete poverljive razgovore koji će vas oboje otvoriti jedno prema drugom i ojačati vaše međusobno poverenje. Trigon Venere sa Jupiterom će vam doneti veliku sreću i sklad koju ste već duže vreme želeli.

Ako ste slobodni:

Početkom avgusta ćete upoznati osobu koja je snažnog karaktera, drži do sebe, ima čvrste stavove, lepe spoljašnjosti i zrači autoritetom. Ova osoba će vam pokloniti naklonost i između vas dvoje će doći do obostrane privlačnosti. Počećete da se viđate i da sve više vremena provodite u prijatnim razgovorima. Otkrićete da imate slična interesovanja i slične životne ciljeve. U drugoj polovini avgusta ćete oboje biti spremni da započnete emotivnu vezu koja će se pokazati skladnom.
Stariji Škorpioni će kroz poslovne kontakte upoznati osobu sa kojom će započeti poslovnu saradnju ali će se između njih pojaviti emocije. Počećete da se viđate izvan posla i otkrićete da se odlično slažete u ljubavi. Ući ćete u emotivnu vezu.

Zdravlje:

Uglavnom ćete biti stabilnog zdravlja i puni pozitivne energije. Potrebno vam je više kretanje i sportske aktivnosti. Plivanje i šetnja po prirodi, kao biciklizam bi vam prijale. U prvoj dekadi avgusta budite pažljivi prilikom rukovanja oštrim predmetima i čuvajte se padova, zbog kvadrata Marsa sa Saturnom. Biće vam osetljivo grlo i zglobovi.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice sa vlaknima za bolju probavu. Od povrća jedite pasulj, sočivo, grašak, cveklu, kupus, brokoli, kukuruz i crni luk. Za doručak jedite zobene žitarice sa jogurtom, a možete uzimati i čia i lanene semenke. Od voća jedite jabuke, avokado, suve šljive, maline i banane. Jedite crnu čokoladu. Uzimajte magnezijum i B vitamin.

Srećni brojevi:

3, 5, 12, 17, 22


strelacSTRIJELAC

Posao:

Dragi Strelčevi,
Sekstil Venere sa Marsom u prvoj dekadi avgusta doneće vam priliv sredstava koje ćete moći da usmerite u razvoj projekta koji ste nedavno pokrenuli, kao i u proširenje ponude vaših usluga. Merkur će 4. avgusta ući u znak Device gde je snažan i u vaše polje posla i karijere. Doneće vam pojačani osećaj za sve što je praktično i što zahteva osećaj za detalje. Počećete da planirate nove projekte i poseban naglasak ćete staviti na one koji bi mogli da vam donesu napredak u karijeri. Mars će 7. avgusta praviti kvadrat sa Saturnom i dovešće do zastoja u važnim pregovorima oko pokretanja novog programa usluga. U odnosima sa nadređenima radnim kolegama će doći do neslaganja i napetih odnosa. Izbegnite sukobe jer bi vam naneli štetu. Opozicija Venere sa Plutonom će prouzrokovati teškoće u prilivu finansija. Izbegavajte da se zadužujete. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite investicijama. Venera će 11. avgusta ući u znak Lava, što će vam doneti mogućnost da pokrenete saradnju sa inostranim partnerom. Dobićete podršku koja vam je potrebna za nastavak velikih projekata.
Merkur će 16. avgusta praviti trigon sa Uranom, što će vam doneti značajan napredak u razvoju projekta koji je povezan sa modernom tehnologijom i uslugama iz te oblasti. Primenićete nove metode u radu koje će vam uvećati uspeh u ostvarivanju planiranih ciljeva. Mars će 20. avgusta ući u znak Blizanaca i pokrenuće vaše napore u svrhu nalaska odgovarajućih poslovnih partnera za započinjanje projekata koji bi mogli da vam donesu uspeh u javnosti i veliku zaradu. Izbegavajte da se bavite bilo čim u čemu nemate dovoljno iskustva i obratite pažnju na dvolične ljude. Merkur će ući u znak Vage 26. avgusta i doneće vam povoljne mogućnosti za započinjanje nove saradnje sa marketinškim agencijama.
Nezaposleni Strelčevi će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima usluga, zdravstva, završnih radova u građevinarstvu i u oblastima trgovine.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Trigon Sunca sa Jupiterom na početku avgusta će vam doneti mogućnost da otputujete na odmor u inostranstvo sa voljenom osobom i da se dobro provedete. Sekstil Venere sa Marsom će pojačati vaše strasti i doneće vam zabavu koja će prijati i vama i voljenoj osobi. Ulazak Merkura u znak Device će vam omogućiti ostvarenje zajedničkih ciljeva.
Trigon Venere sa Jupiterom u drugoj polovini avgusta učiniće vaš odnos sa voljenom osobom ispunjen srećom i vašim emocijama će doneti više kvaliteta. S druge strane, opozicija Merkura sa Neptunom vam donosi nesklad u odnosima sa članovima porodice jer nećete imati osećaj za njihove potrebe. Budite otvoreni na zajednički prihvatljiva rešenja.

Ako ste slobodni:

Početak avgusta vam donosi mogućnost putovanja gde biste mogli upoznati osobu sa kojom biste ušli u avanturu. To će biti neko ko će vas odmah pri prvom susretu privući i u vama probuditi strasti. Mada ćete u ovaj odnos ući sa namerom da to bude nešto dinamično, intimno i prolazno, između vas dvoje će se pojaviti snažne emocije i potreba da nastavite vašu vezu i kada se vratite sa odmora. Vremenom postoje mogućnosti da ovaj odnos preraste u ozbiljnu vezu na duge staze.
Nešto stariji Strelci će uživati u zabavi i putovanjima. Poznanstvo sa jednom osobom koja je puna avanturističkog duha će vam prijati. Postaćete intimni i otkrićete da imate mnogo zajedničkog. Lako je moguće da započnete emotivnu vezu.

Zdravlje:

Kvadrat Marsa sa Saturnom u prvoj dekadi avgusta će vam doneti pad imuniteta. Biće vam osetljivo grlo. Izbegavajte hladne napitke po velikim vrućinama i koristite zaštitnu krenu za sunčanje jer će vam i kože biti osetljiva. Osim toga ćete biti i pojačano osetljivi na stres. Potrebno je da praktikujete svakodnevnu psihofizičku relaksaciju i da se više odmarate.
Potrebna vam je ishrana namirnicama koje sadrže antioksidanse. Najviše konzumirajte presno voće i povrće. Meso i mlačne proizvode uzimajte umereno. Od povrća jedite beli luk, brokoli, spanać, kukuruz, krompir, kupus, paradajz i šargarepu. Od voća jedite suvo grožđe, borovnice, šljive, avokado, banane i grejpfrut. Uzimajte magnezijum.

Srećni brojevi:

5, 8, 13, 17, 23


jaracJARAC

Posao:

Dragi Jarčevi,
Sunce će na početku avgusta praviti trigon sa Jupiterom i omogućiće vam da obezbedite sredstva neophodna za završni deo jednog projekta od kojeg očekujete veliku zaradu. Mars će praviti konjunkciju sa Uranom, što će vas navesti da neočekivano prihvatite jedan rizičan posao i uđete u rizične investicije. Sekstil Venere sa Uranom će vam doneti napredak u zajedničkim projektima, uticati na poboljšanje odnosa sa poslovnim partnerima, doneti vam uspeh u javnosti i dobitke kroz poslove vezane za zabavu, modernu tehnologiju i dizajn. Merkur će 4. avgusta ući u znak Device i započećete pregovore sa inostranom firmom oko saradnje u oblasti trgovine. Ovaj mesec vam je pogodan i za odlazak na godišnji odmor. Mars će 7. avgusta praviti kvadrat sa Saturnom, što vas upozorava da budete izuzetno pažljivi u pogledu rukovanja finansijama i u investiranju. Nailazićete na visoko rizične investicije u koje ne bi valjalo da ulazite. Može doći do zastoja u prilivu novca na vaš račun. Venera će 11. avgusta ući u znak Lava, što će vam pomoći u rešavanju finansijskih pitanja.
Venera će 18. avgusta praviti trigon sa Jupiterom, što će vam doneti značajan priliv finansija i uvećati platni promet i obrt novca. Bićete u mogućnosti da zaradite kroz akcije na berzi. Mars će 20. avgusta ući u znak Blizanaca i usmeriće vas ka uvođenju novih usluga u već postojeću ponudu. Imaćete uspeha kroz proširenje usluga iz oblasti komunikacija, trgovine i saobraćaja. Opozicija Merkura sa Neptunom dovešće do nejasnoća i teškoća u pregovorima sa inostranim partnerima. Budite pažljivi ako se bavite uslugama transporta. Bićete promišljeni i proračunati u donošenju važnih odluka, što će vam pomoći da rešite ove teškoće. Ulazak Merkura u znak Vage činiće vas dobro organizovanim u razvoju važnih projekata.
Nezaposleni Jarčevi će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima trgovine, transporta, logistike, usluga, zdravstva i u konsultantskim zanimanjima.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Sekstil Venere koja prolazi kroz vaše polje ljubavi i braka sa Uranom i Marsom u prvoj dekadi avgusta doneće vam nove vidove zabave koji će prijati vama i vašem partneru. Imaćete više vremena za skladne intimne trenutke i vaša strast u vezi će biti pojačana, što će doprineti učvršćivanju sklada. Trigon Venere sa Neptunom pojačaće vaše duboke emocije.
Trigon Venere sa Jupiterom u drugoj polovini avgusta doprineće jačanju sklada u vašim odnosima sa članovima porodice. Vaš partner će biti raspoložen da vam se pridruži u uređenju zajedničkog doma. Krajem meseca će kvadrat Venere sa Uranom izazvati neočekivane nesuglasice oko trošenja zajedničkih finansija na zabavu i izlaske. Imaćete različite želje.

Ako ste slobodni:

Prva dekada avgusta vam donosi poznanstvo sa osobom koja je originalna, dinamična, avanturističkog duha i u isto vreme veoma nemirna i strastvena. Privući će vas svojim izgledom i ogromnom energijom koju će trošiti na sve vidove zabave i uživanja. Počećete da se viđate i uži žete u intimne odnose. U drugoj polovini avgusta ćete postati bliski i poželećete da uđete u emotivnu vezu ali ćete ubrzo shvatiti da je vaša simpatija previše nemirna i avanturista da bi veza mogla da traje.
Nešto stariji Jarčevi će upoznati osobu koja će na njih delovati pokretački i koja će im doneti nova iskustva i uzbuđenja u ljubavi. Mada ćete provesti vrlo intenzivan mesec u zabavi i intimnim trenucima, shvatićete da ovo nije osoba za vezu.

Zdravlje:

Prva polovina avgusta vam donosi stabilno zdravlje. Bićete u pokretu i praktikovaćete svakodnevnu šetnju i lakše fizičke vežbe. Prijaće vam da slobodno vreme provodite u prirodi, a prijaće vam i plivanje. U drugoj polovini avgusta je potrebno da izbegavate alkoholna pića i stimulanse nervnog sistema jer to može nepovoljno da utiče na vaše zdravlje.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su bazne. Jedite većinom voće i povrće, a meso i mlečne proizvode umanjite. Od voća jedite mandarine, ananas, lubenice, maline, dinje, kivi, grejpfrut i mango. Od povrća jedite grašak, brokoli, kelerabu, šargarepu, peršun, crvenu papriku i beli luk. Pijte mineralnu vodu, čaj od maslačka i kombuhu.

Srećni brojevi:

6, 14, 19, 21, 25


vodolijaVODOLIJA

Posao:

Drage Vodolije,
Sunce će na početku avgusta praviti trigon sa Jupiterom i omogućiće vam da poboljšate saradnju sa poslovnim partnerima i da sa lakoćom ostvarite napredak u razvoju zajedničkih projekata. Uspeh vas očekuje na poljima javnosti, pravosuđa, komunikacija, trgovine i saobraćaja. Konjunkcija Marsa sa Uranom će vam doneti pogodnosti da preuredite ili proširite poslovni prostor ili da nađete novi koji bi vam više odgovarao i po lokaciji i po ceni zakupa. Sekstil Venere sa Uranom će vam omogućiti da sve radne zadatke koji su u završnoj fazi na vreme dovršite, a to će vam doneti dobitke. Merkur će 4. avgusta ući u znak Device i omogućiće vam da se bolje organizujete u platnom prometu i važnim finansijskim transakcijama. Vaš osećaj za detalje će vam pomoći da izbegnete komplikacije i da ostvarite siguran profit. Mars će 7. avgusta praviti kvadrat sa Saturnom, što vas upozorava da budete pažljivi u donošenju važnih odluka ako se nalazite na rukovodećem položaju. Bićete ishitreni i tvrdokornih stavova, zbog čega možete izazvati sukobe sa nadređenima .
Venera će 11. avgusta ući u znak Lava i omogućiće vam poboljšanje odnosa sa poslovnim partnerima i pokretanje jednog zajedničkog projekta vezanog za oblasti dizajna. Mars će praviti sekstil sa Neptunom i trigon sa Plutonom, što će vam doneti dobitke i uvećati finansijsko stanje kroz tajne kanale. Imaćete dobar osećaj za prave poteze u pravo vreme. Mars će ući u znak Blizanaca 20. Avgusta i naći ćete se pred izazovom koji će podrazumevati prihvatanje rizika ali ćete biti na dobitku ako prihvatite rizik. Uspeh vas očekuje kroz oblasti zabave i ugostiteljstva. Merkur će ući u znak Vage 26. avgusta, što će vam omogućiti da uspešnim pregovorima obezbedite stručnu podršku za pokretanje novih projekata.
Nezaposlene Vodolije će dobiti šansu za novo zaposlenje u oblastima prosvete, marketinga, medija, izdavačkih poslova, novinarstva, turizma i transporta.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Sunce će na početku avgusta praviti trigon sa Jupiterom i poboljšaće vašu komunikaciju sa voljenom osobom. Razumećete se u svemu i razgovaraćete o svemu što vas bude zanimalo, sasvim otvoreno, iskreno i sa prihvatanjem međusobnih potreba. Kvadrat Sunca sa Uranom će izazvati neočekivane nesuglasice u vezi dogovora oko porodice i kućnih obaveza.
Sunce će sredinom avgusta praviti opoziciju sa Saturnom i vaš partner i vi ćete se naći na različitim stranama jer će svako insistirati na svojim potrebama u vezi i niko neće želeti da popusti. Kompromis će vam biti neophodan. U protivnom može doći do ozbiljnog zahlađenja u odnosu. Sunce će 23. avgusta ući u znak Device i uspećete da prevaziđete nesuglasice.

Ako ste slobodni:

Početak avgusta vam donosi poznanstvo sa osobom sa kojom ćete otkriti kako imate mnogo zajedničkih interesovanja i koja će vas privući svojom inteligencijom, načinom komunikacije, kulturnim manirima, optimizmom i vedrim duhom. Počećete da se viđate u uživaćete u zajedničkim razgovorima i aktivnostima. Postaćete intimni i otkriti kako se i u tome odlično slažete. Trigon Venere sa Jupiterom u drugoj polovini avgusta će vas uveriti da ste odličan par i ući ćete u vezu.
Nešto starije Vodolije će upoznati osobu koja velikim delom odgovara njihovim kriterijumima. Nakon početne nesigurnosti, skupićete hrabrost da se bliže upoznate i oboje ćete biti oduševljeni jedno drugim. Ući ćete ubrzo u vezu.

Zdravlje:

Prva polovina avgusta vam donosi dobro i stabilno zdravlje. Važno je da se više krećete i da praktikujete zdravu i pravilnu ishranu jer će to doprineti dobrom zdravlju. Prijaće vam da posetite kozmetičara, da idete na tretmane koji će ulepšati vaš izgled ali i one koji će uticati na relaksaciju kompletnog tela, kao što su masaža ili joga vežbe. Izbegavajte velike napore.
Vaša ishrana treba da sadrži namirnice koje u sebi imaju magnezijum. Jedite od povrća spanać, blitvu, grašak, brokoli, kelj, pasulj, soju u zrnu i sočivo. Možete da pripremate pirinač i zobenu kašu, jogurt i kefir, a meso i ribu jedite umereno. Od voća jedite avokado, banane, kupine i smokve. Uzimajte orahe, bademe, kikiriki, lešnik, crnu čokoladu i B vitamin.

Srećni brojevi:

1, 6, 11, 15, 23


ribaRIBE

Posao:

Drage Ribe,
Sunce će na početku avgusta praviti trigon sa Jupiterom i doneće vam dobitke kroz oblasti usluga i zdravstva. Imaćete dobar osećaj za rukovanje novcem i investiraćete u oblasti koje će vam doneti sigurne dobitke. Imaćete skladne odnose sa radnim kolegama i jedni drugima ćete biti od podrške. Konjunkcija Marsa sa Uranom će vas pokrenuti ka novim pregovorima koji će biti teški i zahtevaće drugačiji pristup od onog koji ste do sada primenjivali. Nove metode će biti za vas stresne ali mogu doneti veliki uspeh ako budete istrajni. Merkur će 4 avgusta ući u znak Device i započećete pregovore oko novog poslovnog partnerstva. Bićete dobro organizovani u poslovima koje obavljate u saradnji sa poslovnim partnerima. Imaćete uspeha u javnosti. Mars će 7. avgusta praviti kvadrat sa Saturnom i doneće vam zastoje na polju trgovine i saobraćaja, a u pregovorima oko novih projekata ćete nailaziti na velike teškoće koje će vam podmetati konkurencija i osobe koje bi želele da se nađu na vašem položaju. Budite pažljivi i u pogledu odnosa sa saradnicima.
Venera će 11. avgusta ući u znak Lava i otvoriće vam povoljne mogućnosti za pokretanje usluga povezanih sa lepotom, kao što su kozmetičke ili frizerske usluge i slično. Venera će 18. avgusta praviti trigon sa Jupiterom, što će vam omogućiti da kroz nove ponude usluga privučete veliki broj klijenata i ostvarite zaradu koje će biti veća od očekivane. Imaćete dobar osećaj za investicije i upravljanje finansijama, što će dodatno uvećati saldo na vašem računu. Mars će 20. avgusta ući u znak Blizanaca i pokrenuće vas da uložite veliku energiju u pokretanje važnih projekata koji će vam omogućiti bolje poslovne pozicije, posebno ako se bavite sopstvenim biznisom. Uspećete da sve radne zadatke dovršite kako je planirano.
Nezaposlene Ribe će imati povoljne mogućnosti da se zaposle u oblastima javnosti, energetskih resursa, završnih radova u građevinarstvu, trgovine i zdravstva.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Merkur će 4. avgusta ući u znak Device i vaše polje ljubavi i braka, što će doprineti poboljšanju sklada u odnosima sa voljenom osobom. Razumećete se dobro oko svega i jedno drugom ćete pružati podršku. Vaš partner će biti usmeren na vas i sa razumevanjem će prihvatati ono što mu budete poveravali. Sve što vam je stvaralo smetnje ćete prevazići.
Merkur će u drugoj polovini jula praviti trigon sa Uranom, što će vas činiti spremnim da podelite vaša razmišljanja i ideje sa partnerom i da poboljšate međusobnu komunikaciju. Dobro ćete se slagati oko zajedničkih planova. Opozicija Merkura sa Neptunom će dovesti do nesporazuma jer nećete razumeti međusobne potrebe. Potrebno je da postignete kompromis.

Ako ste slobodni:

Ulazak Merkura u znak Device u prvoj dekadi avgusta doneće vam poznanstvo sa osobom koja poseduje osobine koje odgovaraju vašim kriterijumima pri izboru partnera za emotivnu vezu. Simpatije će biti obostrane. Osoba koja vam se dopadne biće komunikativna, praktična, imaće smisao za red i sklad, što će biti odlična protivteža vašoj prirodnoj haotičnosti. Uživaćete u prijatnim zajedničkim trenucima i u drugoj polovini meseca ćete biti spremni za ulazak u vezu.
Nešto starije Ribe će upoznati osobu stabilnog karaktera koja dobro zna šta hoće i sve to uspeva da postigne. Osećaćete kako vam vaša nova simpatija pruža podršku i razumevanje. Ubrzo ćete postati bliski i mogli biste započeti skladnu vezu.

Zdravlje:

Trigon Sunca sa Jupiterom vam već na početku avgusta donosi stabilno zdravlje, jača vaš imunitet i pokreće vas da praktikujete svakodnevne rekreativne vežbe i sportske aktivnosti koje će ojačati vašu kondiciju. Prijaće vam šetnje, plivanje i boravak na čistom vazduhu. U trećoj dekadi avgusta bićete podložni hormonskom disbalansu i slaboj cirkulaciji.
Vaša ishrana bi trebalo da uključuje namirnice koje sadrže veći procenat vitamina i minerala. Za doručak jedite hleb od celog zrna žitarica, sa jogurtom i mladim sirom, sa dodatkom maslina i jaja. Ribu možete pripremati često, a povremeno i pileće meso. Od povrća jedite zeleno lisnato povrće, šargarepu, papriku i pasulj. Od voća jedite citruse, orahe i jabuke.

Srećni brojevi:

2, 8, 14, 17, 25


Mjesečni horoskop za avgust 2022. pripremio astrolog Igor Pavluković za MesecniHoroskop.com! Strogo je zabranjeno preuzimanje mjesečnog horoskopa bez navođenja i linkovanja izvora!