Mjesečni horoskop za JUN 2020.

Pogledajte najdetaljniji mjesečni horoskop za mjesec JUN 2020. koji vam je pripremio naš astrolog Igor Pavluković!

Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN

Posao:

Dragi Ovnovi,
Venera će 3. juna praviti kvadrat sa Marsom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Doneće vam spletke od strane tajnih neprijatelja koje će imati za cilj da vam pokvare važne dogovore, kako bi neko drugi preuzeo vašu ulogu u pregovorima i ostvario ličnu korist. Ukoliko budete učestvovali u tajnim pregovorima, nećete ostvariti planirani cilj. Bićete u mogućnosti da pokrenete novi projekat uz pomoć vaših naređenih ili jedne osobe na visokom poslovnom položaju gde će se od vas očekivati velika veština u organizaciji i gde ćete trebati da dokažete vaše stručne kvalifikacije. Sekstil Merkura sa Uranom omogućiće vam da ostvarite finansijske dobitke zahvaljujući dobroj organizaciji u završnim fazama aktuelnih poslova i ispunjavanju dogovorenih rokova. Sunce će 6. juna praviti kvadrat sa Marsom, a nekoliko dana kasnije i kvadrat sa Neptunom. Naći ćete se pod pritiscima od strane naređenih osoba i doći će do ispoljavanja njihovog nepoverenja u vašu kompetentnost za poslove koje su vam poverili. To će vas znatno usporiti, a može se dogoditi i da vas smene sa položaja.
Mars će 13. Juna praviti konjunkciju sa Neptunom. Započećete jedan projekat koji je pripreman u tajnosti. Imaćete uspeha u svemu što je povezano sa zdravstvom i farmaceutskom industrijom. Merkur će 18. juna krenuti retrogradno i dovešće do odlaganja nekih važnih rokova. To će se nepovoljno odraziti na vaše finansije. Mars će praviti sekstil sa Plutonom i Jupiterom koji prolaze kroz vaše polje posla i pomoći će vam da prevaziđete prepreke i obezbedite podršku vaših nadređenih, kao i da povratite poljuljano poverenje. Mars 28. Juna ulazi u vaš znak i pravi sekstil sa Saturnom, što će vam omogućiti da istaknete vaše rukovodeće sposobnosti i ostvarite više uspeha i stabilnosti u razvoju važnih radnih obaveza.
Nezaposleni Ovnovi će se potruditi u traženju novog zaposlenja i imaće uspeha u oblastima finansija, obrazovanja i javnih poslova, gde će im se pružiti šansa za zaposlenje.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Kvadrat Venere sa Marsom na početku juna dovešće do ljubomornih ispada između vas i voljene osobe. Pokazaćete sumnje jedno u drugog po pitanju vernosti i iskrenosti. Poverenje će biti poljuljano. Retrogradna konjunkcija Venere sa Suncem pokrenuće vas da započnete razgovore sa partnerom kako biste rešili napetu situaciju. Poboljšaćete komunikaciju.
U drugoj dekadi juna će Mars praviti konjunkciju sa Neptunom što će uneti još više nejasnoća i pitanja, a neke tajne koje ste imali će izaći na videlo. Biće vam potrebno dosta truda kako biste uspostavili više međusobnog poverenja. Venera će u trećoj dekadi juna krenuti direktno i doprineće efikasnijem rešavanju krize u vašem odnosu sa partnerom.

Ako ste slobodni:

Privući će vas jedna osoba početkom juna, koja će vam otvoreno pokazati da želi da bude intimna sa vama. Kako se radi o osobi koja nije slobodna, ući ćete u tajnu vezu koja će biti puna strasti ali i intriga. Ubrzo ćete shvatiti da je osoba u koju ste zaljubljeni promiskuitetne prirode i to vam neće odgovarati ali nećete imati snage ni da prekinete odnos. U trećoj dekadi juna ćete zauzeti jasne stavove šta želite, a šta ne u vezi. Upoznaćete nekog novog i prekinućete tajnu vezu.
Stariji Ovnovi će pokazati posesivnost prema bivšem partneru i pokušaće da obnove vezu. Pri tome ćete biti skloni da idete preko nekih granica pristojnog ponašanja, što će vam doneti neuspeh. Novo poznanstvo očekuje vas krajem juna.

Zdravlje:

Zdravlje će vam biti u prvoj polovini juna stabilno. Osećaćete potrebu da se više krećete. Svakodnevno ćete praktikovati šetnju ili lakše fizičke vežbe, što će pozitivno uticati na vaš imunitet. Od 18. juna Merkur će krenuti retrogradno i dovešće do pada vašeg imuniteta. Preporučuje vam se da izbegavate stresne situacije na koje ćete biti pojačano osetljivi.
Vaša ishrana treba da sadrži lako svarljivu hranu, kao što je sveže voće i povrće, riba i pileće belo meso. Od voća uzimajte smokve, urme, trešnje, maline i ananas. Od povrća jedite mladi krompir, šargarepu, peršun i spanać u većim količinama. Izbegavajte meso sa roštilja, brzu hranu i suhomesnate proizvode. Pijte više vode i unosite B i E vitamin.

Srećni brojevi:

5, 8, 14, 17, 24


bikBIK

Posao:

Dragi Bikovi,
Venera će 3. juna praviti kvadrat sa Marsom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Bićete nezadovoljni saradnjom. Doći će do nekorektnih poteza od strane pojedinih saradnika u vezi raspodele finansija. Promene će biti neophodne, a moguć je i prekid jedne saradnje. Pokrenućete nove investicije ali je prethodno važno da uzmete u obzir trenutna finansijska opterećenja i zaostale obaveze i dugovanja, kako biste uspeli da ostvarite željene dobitke. Sekstil Merkura sa Uranom doneće vam napredak u poslovnim pregovorima i uspešne dogovore. Imaćete praktične ideje kako da pristupite sagovornicima. Uspeh vas očekuje na poljima komunikacija, tehnologije, menadžmenta i trgovine. Sunce će praviti kvadrat sa Marsom i Neptunom i doneće vam neslaganja sa nadređenima oko finansijskog dela vaših radnih obaveza. Vi ćete tražiti povećanje sredstava kako biste mogli da postignete tražene rezultate ali će vam to biti odbijeno. Zbog toga ćete postići slabije rezultate od očekivanih. Vaši nadređeni će odgovornost za slabiji uspeh nepravedno prebacivati na vas.
Mars će 13. juna praviti konjunkciju sa Neptunom. Započećete saradnju sa osobama koje se bave farmaceutskom ili hemijskom industrijom. Ako se bavite završnim radovima u građevinarstvu, započećete nove poslove koji obuhvataju farbanje unutrašnjosti i fasada. Merkur će 18. juna krenuti retrogradno i doneće vam zastoje na poljima komunikacija, saobraćaja i trgovine. Informacije će kasniti, vozila će se kvariti, vi ćete često nailaziti na nesporazume u poslovnim odnosima. Mars će praviti sekstil sa Plutonom i Jupiterom, što će vam doneti napredak u saradnji sa inostranim partnerima i uspeh u distribuciji robe iz uvoza. Venera 25. juna kreće direktno, što će vam olakšati rešavanje finansijskih obaveza.
Nezaposleni Bikovi će imati uspeha u nalaženju novog zaposlenja u oblastima trgovine, komunikacija, usluga i zanatskih delatnosti. Honorarni poslovi će vam biti na raspolaganju.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Kvadrat Venere sa Marsom na početku juna doneće vam zamerke emotivnog partnera da previše vremena provodite na društvenim mrežama i u kontaktu sa prijateljima, a da vašu vezu zanemarujete. Pojaviće se i elementi ljubomore. Moguće su i svađe i prepirke. Pokušavaćete jedno drugom da nametnete dominaciju. Vaš odnos će zbog toga da trpi.
U drugoj polovini juna osećaćete motivaciju da izađete u susret potrebama voljene osobe, što će pozitivno uticati na vaš odnos u celini. Izgladićete nesuglasice. Sekstil Marsa sa Plutonom i Jupiterom omogućiće vam da se lako prilagođavate voljenoj osobi i da pružate podršku tamo gde se to od vas očekuje. Ovo će doprineti zbližavanju i uneće sklad u vezu.

Ako ste slobodni:

Početkom juna zaljubićete se u osobu koja vam je dobar prijatelj. Osećaćete ljubomoru jer je vaš prijatelj zaljubljen u drugu osobu i poveravaće vam svoje ljubavne teškoće. Osećaćete potrebu da porazgovarate o vašim osećanjima ali ćete odustati kako ne biste pokvarili prijateljstvo. U drugoj polovini juna će neko blizak vašem prijatelju da se zaljubi u vas i počeće da vas obasipa pažnjom. To će vam prijati. Do kraja juna ćete se sa tom osobom zbližiti i moguć je početak veze.
Stariji Bikovi će početi da se viđaju sa osobom sa kojom su ranije bili u emotivnoj vezi. Obnoviće se stara osećanja ali će i raniji problemi zbog kojih ste prekinuli vezu početi da se javljaju. Neko nov koga ćete upoznati okupiraće vam pažnju.

Zdravlje:

Bićete osetljivog i promenljivog zdravlja u prvoj dekadi juna. Ako ste skloni alergiji disajnih puteva, osećaćete pojačane tegobe. Bićete i nervno napeti što će dovoditi do psihosomatskih smetnji. Od druge dekade juna će vaše zdravlje biti stabilnije, a vitalnost će vam biti pojačana nakon 25. juna, kada Venera koja vlada vašim zdravljem krene direktno.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje olakšavaju probavu. Od voća jedite više banana, suvog grožđa, jabuke i smokve. Od povrća vam je važan spanać, keleraba, blitva, brokoli, sočivo, grašak i peršun, što možete svakodnevno uzimati. Jedite više ribe, a manje mesa i suhomesnatih proizvoda. Izbegavajte slatkiše. Uzimajte magnezijum.

Srećni brojevi:

8, 13, 17, 20, 24


blizanciBLIZANCI

Posao:

Dragi Blizanci,
Venera će 3. juna praviti kvadrat sa Marsom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Nailazićete na nesuglasice u odnosima sa nadređenima koji će biti zavidni na rezultate koje ste do sada pokazali, pa će nastojati da uspore vaš napredak u karijeri. S druge strane ćete sa jednom osobom na visokom položaju ili sa generalnim direktorom u firmi sa kojom radite započeti saradnju koja bi mogla da vam donese napredak i uspon u karijeri. Dobićete podršku i nove odgovornosti ali će ta osoba na visokom položaju očekivati od vas vrhunske rezultate. Neće vam biti lako da se dokažete. Ako ste vi na položaju ili se bavite sopstvenim poslom, bićete suočeni sa jakom konkurencijom i novim izazovima. Sekstil Merkura sa Uranom će vam omogućiti da kroz razradu jedne ideje ostvarite bolju zaradu. Sunce će praviti kvadrat sa Marsom i Neptunom. Kako biste održali vaše pozicije biće neophodno da se suočite sa svojim slabostima, propustima, pogrešnim odlukama i nerealnim očekivanjima. Tako ćete uspeti da se prilagodite otežanim okolnostima na poslu. U protivnom bićete na gubitku.
Konjunkcija Marsa sa Neptunom 13. juna doneće vam mogućnost da pokrenete jedan novi projekat koji će biti značajan za vašu karijeru. Merkur će krenuti retrogradno 18. juna, što će dovesti do otežanog priliva sredstava na vaš račun i samim tim i do teškoća u daljem razvoju prioritetnih radnih zadataka. Mars će praviti sekstil sa Plutonom i Jupiterom. Veštim akcijama uspećete da prevaziđete prepreke i teškoća na finansijskom polju i da poboljšate platni promet i obrt novca. Neptun će 23. juna krenuti retrogradno u vašem polju posla i doneće vam zadatke koji vam neće biti sasvim jasni i u kojima nemate iskustva. Mars će 28. juna ući u znak Ovna i omogućiće vam uspešniju saradnju i bolje pozicije na poslu.
Nezaposleni Blizanci će uspeti da se zaposle tamo gde budu tražene njihove rukovodeće sposobnosti, kreativnost i veština saradnje i timskog rada. Imaćete uspeha i u nalaženju honorarnih poslova.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Prva dekada juna doneće vam prolazne napetosti u odnosu sa voljenom osobom jer ćete biti prezauzeti obavezama na poslu. Potrebno je da sa partnerom odredite nove zajedničke ciljeve kako biste izbegli monotoniju u vašoj vezi. U protivnom ćete oboje biti neraspoloženi i promenljivog raspoloženja. Biće vam potrebno više međusobne podrške.
Druga polovina juna donosi vam više motivacije za rešavanje svega što bi moglo da vam poboljša zajednički budžet, kao i za rešavanje nečega što vam je ranije pravilo teškoće u vezi. Mars će praviti sekstil sa Jupiterom i uspećete da postignete napredak u ostvarivanju zajedničkih planova. To će vas zbližiti i uneće više sklada i radosti u vaš odnos.

Ako ste slobodni:

Početkom juna očekuje vas poznanstvo sa osobom koja će vas snažno privući snagom svoje ličnosti ali će vam u isto vreme predstavljati izazov jer će vam delovati nedostižno. Bićete neodlučni da li da pokušate da se toj osobi približite jer ćete doći do zaključka da imate različite poglede na stvari u životu. Kako će druga osoba pokazati interesovanje za vas, počećete da se viđate i razgovarate, a u drugoj polovini juna će se pojaviti i emocije. Moguć je ulazak u vezu.
Stariji Blizanci će biti više raspoloženi za avanturu nego za ulazak u ozbiljnu vezu. Razočarenje će vas navesti da odustanete od veze koja može da bude samo tajna. U drugoj polovini juna upoznaćete osobu koja će vam se dopasti.

Zdravlje:

Zdravlje će vam biti promenljivo i osetljivo u prvoj polovini juna. Čuvajte se povreda prilikom rukovanja alatima i izbegavajte duži boravak na jakom suncu. U drugoj polovini jula ćete biti više u pokretu i to će vam doneti bolju kondiciju i jači imunitet. Zdravlje će vam biti stabilno. Potrebne su vam svakodnevne fizičke aktivnosti i relaksacija.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice sa vlaknima za lakšu probavu. Jedite svakog dana banane, jabuke, trešnje, smokve i kajsije. Od povrća uzimajte sveže i presno kao što su šargarepe, krastavac i zelena salata. Od kuvanog će vam prijati grašak i sočivo. Jedite više ribe, sireva i integralnih žitarica. Izbegavajte brzu hranu, slatkiše i alkoholna pića.

Srećni brojevi:

3, 10, 16, 21, 25


rakRAK

Posao:

Dragi Rakovi,
Venera 3. juna pravi kvadrat sa Marsom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite međunarodnom trgovinom, turizmom ili visokim obrazovanjem. Na ovim poljima nedostajaće vam sredstva za razvoj planova i suočavaćete se sa teškoćama u odnosima sa poslovnim partnerima, saradnicima i drugim osobama koje su vam važne u poslu. Bićete u mogućnosti da pokrenete jedan projekat koji ste planirali u tajnosti. Za to ćete dobiti podršku uticajne osobe na visokom poslovnom ili društvenom položaju. Merkur će praviti sekstil sa Uranom i doneće vam bolju koordinaciju sa saradnicima, što će vam omogućiti da učvrstite svoj položaj. Vaš autoritet i insistiranje na obavljanju prioritetnih radnih zadataka naići će na otpor i neslaganje osoba na višem položaju od vašeg i vaših nadređenih zbog kvadrata Sunca sa Marsom i Neptunom. Konjunkcija Marsa sa Neptunom doneće vam podršku za pokretanje novog projekta ali će u sebi nositi i nejasnoće, pa je važno da dobro proučite ugovore kako biste izbegli nepredviđene troškove.
Merkur će krenuti retrogradno 18. juna i usporiće vas u planiranju, organizovanju i rukovođenju. Bićete skloni propustima koje ćete trebati da ispravljate tako što ćete promeniti vaše planove. Sekstil Marsa sa Plutonom i Jupiterom doneće vam uspeh i uvećaće vašu zaradu kroz oblasti javnosti i prava. Projekti koje radite u saradnji sa poslovnim partnerima će se odvijati bolje nego što ste očekivali. Venera će 25. juna krenuti direktno i uspećete da pokrenete finansiranje jednog tajnog plana koji je bio u zastoju. Mars će 28. juna ući u znak Ovna i vaše polje posla i karijere. Kako je Mars u Ovnu snažan, doneće vam mogućnost da napredujete u karijeri. Imaćete podršku naređenih i bićete efikasni u svemu čega se prihvatite.
Nezaposleni Rakovi će biti u mogućnosti da pokrenu sopstveni posao. Pružiće vam se mogućnost da se zaposlite u oblastima menadžmenta, industrije i u javnom sektoru.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Kvadrat Venere sa Marsom na početku juna doneće vam nesuglasice u odnosima sa voljenom osobom. U vašem odnosu pojaviće se nepoverenje i ljubomora. Vaše sumnje će biti neosnovane, ali će vas obuzimati zato što nećete uspeti emotivo da se povežete sa partnerom. Potrebno vam je više zabave i razonode kako biste izašli iz zatvorenosti i ublažili napetosti.
Merkur će krenuti retrogradno u drugoj polovini juna i činiće vas sklonim da se povlačite u sebe i ćutite, što će vašeg partnera činiti obeshrabrenim u pokušajima da vas pokrene i oraspoloži. Krajem meseca Mars će praviti sekstil sa Saturnom. Ostvarićete napredak u radu na zajedničkim ciljevima i to će dovesti do željenog sklada u vašoj vezi.

Ako ste slobodni:

Veći deo juna proći će bez značajnih događaja osim povremenih potencijalnih prilika koje ćete vrlo brzo odbaciti jer vam se neće dopasti nešto u osobama koje vam privuku pažnju. Nećete imati zajedničke teme i razlike će biti velike. Tek u drugoj polovini juna upoznaćete osobu sa kojom ćete vrlo brzo postati bliski jer će vas interesovati mnoge zajedničke teme. Doći će i do obostranih emocija i bliskosti. Ući ćete u skladnu vezu kojom ćete biti zadovoljni i ispunjeni.
Nešto stariji Rakovi će biti uporni u pokušaju da postanu bliski sa osobom koja ih duže vreme privlači ali se drži na distanci. Upornost će vam se isplatiti jer će vam se vaša simpatija otvoriti u trećoj dekadi juna. Moguć je ulazak u vezu.

Zdravlje:

Mada će vam zdravlje biti uglavnom dobro, neophodno je da se potrudite da ga održavate stabilnim tako što ćete preduzimati preventivne mere. Izbegavajte prometna mesta gde možete doći u kontakt sa većim brojem ljudi i izbegavajte duži boravak na jakom suncu. Koristite kreme za zaštitu od sunca i za zaštitu od uboda insekata. Koža vam je osetljiva.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje su kalorične i koje sadrže belančevine i proteine. Pileće meso i riba mogu da vam se češće nađu na jelovniku, kao i jaja, tvrdi sir i drugi mlečni proizvodi. Od povrća uzimajte spanać, grašak, blitvu, krompir, šargarepu i krastavac. Jedite više voća kao što su kivi, ananas, trešnja, kajsija i malina. Pijte više vode.

Srećni brojevi:

8, 12, 17, 21, 26


lavLAV

Posao:

Dragi Lavovi,
Venera će 3. Juna praviti kvadrat sa Marsom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. U odnosima sa saradnicima nailazićete na teškoće zbog otežanog platnog prometa i nerešenih međusobnih dugovanja, što će izazivati napetosti i nesuglasice, a može da dođe i do prekida jedne saradnje, što bi vam nanelo gubitke. S druge strane, bićete u mogućnosti da započnete saradnju sa jednom osobom na visokom poslovnom položaju koja će vam pružiti dragocenu podršku u pokretanju novih projekata i povezaće vas sa važnim poslovnim kontaktima. Merkur će praviti sekstil sa Uranom koji prolazi kroz vaše polje posla i omogućiće vam da implementirate nove radne metode kao i da razradite nove ideje koje će vam doneti više uspeha i bolju zaradu kroz ostvarenje planiranih radnih zadataka. Uspeh vas očekuje ako se bavite oblastima programiranja, elektronike i medija. Sunce će praviti kvadrat sa Marsom i Neptunom, što će vam doneti teškoće u odnosima sa nadređenima u vezi raspodele troškova. Njihove pogrešne odluke sabotiraće vaše napore da uvećate profit.
Merkur će 18. juna krenuti retrogradno i doneće vam teškoće u vidu pojačanih spletki na poslu i raznih tajnih radnji koje će vam ometati napredak u razvoju planiranih ciljeva. Mars će praviti sekstil sa Plutonom i Jupiterom. Pružiće vam se mogućnost da poboljšate platni promet kroz polje usluga. Na drugačiji način ćete ponuditi klijentima već postojeće usluge i prilagodićete se njihovim zahtevima. To će vam doneti dobitke. Venera će 25. juna krenuti direktno i polako će doći do poboljšanja u saradničkim odnosima koji su bili otežani. Mars će 28. juna ući u znak Ovna gde je snažan i doneće vam više podrške od strane naređenih osoba kao i nove mogućnosti na polju međunarodne trgovine, turizma i saobraćaja.
Nezaposleni Lavovi će najviše uspeha imati u dobijanju posla u oblastima usluga, u IT sektoru i u menadžmentu. Pružiće vam se i brojne mogućnosti za honorarne poslove.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Tokom juna je pogodno vreme da se usmerite na rešavanje onoga što ste primetili da vam smeta u odnosu sa voljenom osobom. Pokušajte da poboljšate međusobnu komunikaciju i da se više poveravate jedno drugom. Otkrićete zbog čega vam se dešava da dolazi do povremenih zahlađenja u vašem odnosu i naći ćete način da to u budućnosti ublažite.
Druga polovina juna će vam biti pogodna za rad na zajedničkim ciljevima i jedno drugom ćete pružati podršku gde god to bude potrebno. Naći ćete vremena da imate više zajedničke zabave, što će vam omogućiti da se opustite i da uživate u zajedničkom vremenu i aktivnostima. Dobro bi vam došlo i vikend putovanje u prirodu da se odmorite od gužvi.

Ako ste slobodni:

Prijaće vam samoća i nećete želeti da gubite vreme na osobe koje pokušavaju da vam privuku pažnju na sve moguće načine, a pri tome nemaju kvalitete koje vi vrednujete. Počećete da se družite i povremeno viđate sa bliskim prijateljima. Tokom tih druženja ćete upoznati osobu koja poseduje veći deo kvaliteta koje tražite kako biste bili spremni da se prema nekom otvorite. Započećete sa tom osobom komunikaciju, a do kraja meseca ćete osetiti i emocije. Moguća je veza.
Nešto stariji Lavovi će se viđati sa osobom sa kojom su ranije bili u emotivnoj vezi ali neće obnavljati vezu, već će biti u nekoj vrsti neobaveznog i slobodnog odnosa. To će odgovarati i vama i drugoj osobi. Uglavnom ćete se dobro slagati.

Zdravlje:

Potrebno vam je da se više krećete i prijao bi vam boravak u prirodi na planinskom vazduhu. Potrudite se da nađete vremena za više odmora kako bi vaš organizam mogao da se regeneriše. Bićete podložni povremenom povišenom stresu, pa vam se preporučuje svakodnevna psihofizička relaksacija. Ako ste u poznijem dobu, smetnje ćete osećati u zglobovima.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su više bazne, a to su ćureće i pileće belo meso, riba i razne salate od povrća. Posebno zelena salata, rotkvice, mladi luk i celer. Od voća jedite jabuke, banane, suvo grožđe i smokve. Za doručak možete uzimati ovsene pahuljice i med. Pijte sokove od limuna i pomorandže. Izbegavajte crvena mesa i roštilj.

Srećni brojevi:

3, 11, 14, 19, 23djevicaDJEVICA

Posao:

Drage Device,
Venera će 3. juna praviti kvadrat sa Marsom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Doneće vam teškoće na polju javnosti u pravnim delovima vašeg posla i u odnosima sa pojedinim poslovnim partnerima. Zbog neslaganja oko raspodele zaduženja i finansija u zajedničkim projektima doći će do otežanog napretka i zastoja u planiranim radnim zadacima. S druge strane, bićete u mogućnosti da započnete jedan važan projekat koji će biti podržan od vaših nadređenih i koji će imati uticaja na vaš napredak u karijeri. Dobićete i odgovorna zaduženja, a moguće i neki rukovodeći položaj. Ako se bavite privatnim poslom, vaš autoritet će doći do pozitivnog izražaja u rešavanju važnih situacija na poslu. Sekstil Merkura sa Uranom doneće vam uspeh kroz saradnju sa inostranim partnerima, kao i kroz oblasti turizma, trgovine uvoznom robom i kroz nove metode na polju saradnje. Sunce će praviti kvadrat sa Marsom i Neptunom, što će dovesti do pada vaše popularnosti na polju javnosti zbog vaših poteza koji neće biti prihvaćeni i koji će biti negativno dočekani od strane poslovnih partnera.
Mars će 13. juna praviti konjunkciju sa Neptunom i bićete u situaciji kada ćete trebati da donosite važne odluke u zajedničkim projektima, pri čemu ćete trebati da pazite jer lako možete pogrešno nešto da procenite. Merkur će krenuti retrogradno 18. Juna i dovešće do teškoća u koordinaciji sa saradnicima. Na tom polju vas očekuju nesporazumi i kašnjenja. Mars će praviti sekstil sa Plutonom i Jupiterom, što će podržati vaše kreativne akcije i doneće vam dobitke kroz prihvatanje razumne doze rizika u finansijskim ulaganjima. Venera će 25. juna krenuti direktno i počećete da lakše rešavate one radne zadatke koji su bili u zastoju. Ulazak Marsa u znak Ovna 28. juna poboljšaće vaš platni promet.
Nezaposlene Device će biti u mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima javnosti, zabave, ugostiteljstva, turizma, saobraćaja i transporta. Sezonski poslovi će vam biti na raspolaganju više nego obično.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Sunce će u prvoj polovini juna praviti kvadrat sa Marsom i Neptunom koji prolaze kroz vaše polje ljubavi,što će dovesti do nepoverenja između vas i partnera. Bićete previše posvećeni svojim ciljevima i često ćete zbog toga dolaziti u sukobe sa voljenom osobom. Konjunkcija Marsa sa Neptunom navešće vas na neophodne promene i dovešće do poboljšanja.
U drugoj polovini juna Mars će praviti sekstil sa Jupiterom koji vlada vašim poljem ljubavi. Unećete više radosti i zabave u vaš odnos sa voljenom osobom i pobrinućete se da odgovorite adekvatno na potrebe vašeg partnera. Na samom kraju juna Jupiter će praviti retrogradnu konjunkciju sa Plutonom i omogućiće vam da postignete jedan zajednički cilj.

Ako ste slobodni:

Prva polovina juna donosi vam razočaranja. Bićete privučeni jednom osobom koja će se ubrzo pokazati sasvim drugačijom od vašeg prvog utiska o njoj. Imaćete osećaj kako nećete nikada upoznati nekog ko vam može biti adekvatan emotivni partner. U drugoj polovni juna ćete otići na zabavu gde ćete upoznati nekog ko će vam na prvi pogled potvrditi da poseduje kvalitete koje cenite. Vaš prvi razgovor uveriće vas da imate mnogo zajedničkog. Krajem meseca ući ćete u vezu.
Nešto starije Device će biti pasivne i odbijaće potencijalne udvarače. Prijaće vam samoća. U trećoj dekadi juna doći će do susreta sa osobom sa kojom ste ranije bili emotivno bliski. Između vas će doći do buđenja emocija i veza je moguća.

Zdravlje:

Zdravlje će vam biti stabilno ali je važno da se više krećete. Kad god budete u mogućnosti, otidite na izlet ili šetnju u prirodu. Najviše će vam prijati planinski vazduh. Smetaće vam gradski vazduh, posebno ako živite u mestu gde je gust saobraćaj. Potrebno je da svakodnevno praktikujete rekreativne fizičke vežbe, posebno za leđa, vrat i ramena.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice pune vitamina. Svakodnevno jedite voće, posebno sveže. Prijaće vam trešnje, breskve, kajsije, banane, kivi, smokve i urme. Od povrća će vam prijati sve što možete da jedete presno kao što je šargarepa, rotkvice, zelena salata i paradajz. Ribu uzimajte češće nego mesto. Izbegavajte slatkiše i brzu hranu.

Srećni brojevi:

5, 11, 14, 20,


vagaVAGA

Posao:

Drage Vage,
Venera će 3. Juna praviti kvadrat sa Marsom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Nedostajaće vam podrška za jedan paket usluga koji imate u ponudi. Teškoće će nastati oko opreme koju ste očekivali iz inostranstva, a koja će kasniti zbog nesporazuma sa uvoznikom i drugih smetnji u odnosima sa inostranim partnerom. S druge strane će vam se otvoriti mogućnost da sklopite saradnju sa novom inostranim partnerom koji će vam se pokazati pouzdaniji na duži rok i sa kojim ćete imati obostrano isplativu saradnju. Merkur koji prolazi kroz vaše polje posla praviće sekstil sa Uranom. Uspećete da razradite jednu ideju u vezi poboljšanja platnog prometa, što će vam doneti bolju zaradu. Sunce će praviti kvadrat sa Marsom i Neptunom. Na teškoće ćete nailaziti ako radite u zdravstvu ili hemijskoj industriji. Sa nadređenima se nećete slagati u vezi načina obavljanja radnih zadataka. Ako se bavite privatnim poslom, uslugama servisa ili zanatskim delatnostima nailazićete na nezadovoljne klijente i korisnike. Nešto ćete morati da promenite u svom načinu rada.
Mars će 13. Juna praviti konjunkciju sa Neptunom, što vam otvara mogućnost pokretanja novih ponuda na polju usluga ali je važno da budete sigurni da će to privući nove korisnike. Bićete suočeni sa izazovima i neizvesnostima. Merkur će 18. Juna krenuti retrogradno u vašem polju posla i doneće vam zastoje, kašnjenja u rokovima, nesporazume sa osobljem, kolegama, saradnicima i poslovnim partnerima, što će vas znatno usporavati u izvršavanju planiranih zadataka. Sekstil Marsa sa Plutonom i Jupiterom doneće vam pogodnosti i uspeh u poslovima vezanim za industriju, poljoprivredu i rad od kuće u čemu ćete ostvariti dobitke. Mars ulazi u znak Ovna 28. juna i donosi vam uspeh u javnosti i nova partnerstva.
Nezaposlene Vage će dobiti novi posao u sektoru javnosti. Ako ste planirali da pokrenete sopstveni posao, dobićete za to potrebnu podršku. Honorarni poslovi će vam biti na raspolaganju iz oblasti ugostiteljstva.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Kvadrat Venere sa Marsom koji vlada vašim poljem ljubavi na početku juna doneće vam ozbiljnije nesuglasice sa voljenom osobom. Osećaćete kako vam nedostaje podrška i kako ste stalno na meti kritika vašeg partnera. Voljena osoba će vam zamerati da ste sebični i da ne želite da se prilagodite njenim potrebama. Doći će i do pojave ljubomore.
Mars će u drugoj polovini juna praviti sekstil sa Plutonom i Jupiterom. Bićete motivisani da se posvetite vašoj porodici. Sa voljenom osobom ćete popraviti odnos i angažovaćete se na uređenju zajedničkog doma. Mars će 28. juna ući u znak Ovna gde je snažan i u vaše polje ljubavi. Vaši odnosi sa partnerom će biti stabilni i jedno drugom ćete pružati podsticaje.

Ako ste slobodni:

Početak juna doneće vam pojačane strasti i avanturu koja će biti burna i začinjena ljubomorom zbog koje će se završiti brzo kao što je i počela. U drugoj polovini juna upoznaćete osobu koja živi u mestu udaljenom od vašeg. Poznanstvo je moguće preko poslovnih kontakata. Počećete da se dopisujete i kontaktirate. Dogovorićete se da provedete bar jedan vikend zajedno i nakon toga ćete se oboje zaljubiti. Započećete krajem meseca skladnu vezu na duge staze.
Starije Vage će tragati za pravim i iskrenom ljubavi i biće razočarane jer će nailaziti uglavnom na osobe koje žele laka i prolazna uživanja. Krajem meseca upoznaćete nekog ko će vas osvojiti vedrim duhom i ko će probuditi u vama strasti.

Zdravlje:

Kvadrat Sunca sa Marsom i Neptunom koji prolaze kroz vaše polje zdravlja u prvoj dekadi juna doneće vam pad imuniteta i sklonost upalama i alergiji, a mogući su i poremećaji u radu žlezda i nivoa hormona. Pazite na ishranu jer može doći do alergijske reakcije na neku vrstu hrane ili želudačnih smetnji. U drugoj polovini juna imaćete variranja krvnog pritiska.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje sadrže vlakna za bolju probavu i vitamine. Na prvom mestu jedite više voća kao što su banane, maline, brusnice, jagode, jabuke, ananas i kivi. Od povrća pripremajte pasulj, sočivo i krompir kao i lisnato zeleno povrće. Za doručak jedite ječmene pahuljice. Prijaće vam riba uz feta sir i masline. Izbegavajte roštilj.

Srećni brojevi:

1, 7, 13, 16, 22


skorpijaŠKORPIJA

Posao:

Dragi Škorpioni,
Venera će na početku juna praviti kvadrat sa Marsom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Bićete u iskušenju da uđete u rizične investicije koje bi mogle da se završe gubitkom. Na polju platnog prometa nailazićete na teškoće u vidu neizmirenih potraživanja zbog čega će vam nedostajati sva potrebna sredstva za nastavak jednog važnog projekta. Neko na višem položaju od vašeg će vam pružiti pomoć i podršku ali i pored toga budite pažljivi kada su novac i saradnja u pitanju. Merkur će praviti sekstil sa Uranom i uticaće povoljno na vaše odnose sa inostranim partnerima. Uspeh vas očekuje u oblastima trgovine na veliko, posebno kada se radi o robi iz uvoza. Imaćete uspeha i u javnosti, turizmu, transportu robe na daleke relacije i u izdavačkim poslovima. Sunce će praviti kvadrat sa Marsom i Neptunom, što vas upozorava da ne prihvatate nikakve rizike, posebno one finansijskog tipa. Teškoće vas očekuju ako se bavite zabavom ili ugostiteljstvom. Konjunkcija Marsa sa Neptunom 13. juna omogućiće vam da pokrenete kreativni projekat koji će vam doneti dobitke.
Merkur će 18. juna krenuti retrogradno i doneće vam teškoće i zastoje ako se bavite uvozom, transportom i intelektualnom vrstom poslova. Podrška koju ste očekivali će izostati, a neki poslovi koji su u toku moraće da se odlože zbog nedostatka sredstava. Mars će praviti sekstil sa Plutonom i Jupiterom, što će vam doneti napredak u pregovorima oko finansiranja prioritetnih radnih zadataka Uspeh ćete ostvariti na polju komunikacija i trgovine. Venera će krenuti direktno 25. Juna i doći će do boljeg obrta novca i brže naplate vaših potraživanja. Mars će ući u znak Ovna 28. juna i motivisaće vas da pokrenete nešto novo na polju usluga, što će vam privući nove klijente i što će istaći vašu stručnost i autoritet.
Nezaposleni Škorpioni će dobiti mogućnost da na osnovu svoje kreativnosti dobiju novi posao upravo na mestu gde su potrebne njihove dizajnerske usluge i veština rukovođenja.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Kvadrat Venere sa Marsom na početku juna uticaće negativno na vaš odnos sa partnerom jer će pokrenuti ljubomoru i prejake strasti. Često ćete ulaziti u sukobe. Kvadrat Sunca sa Marsom i Neptunom izneće neke tajne na videlo koje će dovesti do udaljavanja i nepoverenja između vas i voljene osobe. Potrebno vam je više iskrenih i intimnih razgovora.
Venera koja vlada vašim poljem ljubavi krenuće direktno u trećoj dekadi juna i počećete da polako rešavate teškoće koje su ometale vašu vezu. Naći ćete način da vratite poljuljano poverenje i više vremena ćete provoditi sa partnerom u intimnoj atmosferi koja će vam oboma prijati. Preduzećete inicijativu i zainteresovati partnera za nove zajedničke ciljeve.

Ako ste slobodni:

Vaše strasti će biti pojačane što će vas uvući u burnu i uzbudljivu avanturu u kojoj ćete imati zadovoljavajuće intimne odnose sa partnerom, dok se u svemu ostalom nećete slagati i vaš odnos će biti ispunjen sukobima. Do kraja meseca ćete odlučiti da prekinete vezu jer ćete shvatiti da vam ne zadovoljava očekivanja i potrebe. Venera će 25. juna krenuti direktno i upoznaćete nekog ko će vam više odgovarati. Počećete da se viđate i izlazite ali nećete žuriti da započnete vezu.
Stariji Škorpioni će pokušati da obnove vezu sa bivšim partnerom u čemu će uspeti ali samo privremeno. Do kraja meseca će doći do izražaja sve teškoće koje su i ranije doprinele da veza ne potraje. Odlučićete da ovog puta definitivno prekinete.

Zdravlje:

U prvoj dekadi juna bićete podložni upalnim procesima i povremenoj glavobolji. Moguće su želudačne i probavne smetnje. Neophodno je da preduzmete preventivne mere za jačanje imuniteta. Izbegavajte duži boravak na jakom suncu. U drugoj polovini juna vaše zdravlje će biti stabilnije i imunitet će vam se pojačati. Više se krećite i redovno se odmarajte.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od lako svarljivih namirnica kao što su ovsene pahuljice, razne salate i čorbe od povrća, kao i od namirnica koje sadrže dosta vitamina. Od voća jedite jabuke, smokve, urme, trešnje i grejpfrut. Ceđeni sokovi od limuna, pomorandže će pozitivno uticati na vaš organizam. Izbegavajte slatkiše i suhomesnate proizvode.

Srećni brojevi:

7, 12, 16, 21, 25


strelacSTRIJELAC

Posao:

Dragi Strelčevi,
Venera će 3. juna praviti kvadrat sa Marsom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Doneće vam teškoće u dovršavanju jednog prioritetnog radnog zadataka u vidu neslaganja sa poslovnim partnerima i nedostatka potrebnih sredstava. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite pravnim i javnim poslovima. S druge strane, jedna osoba na visokom položaju će vam ponuditi saradnju i može vam otvoriti brojna vrata. To je neko ko je na javnom položaju i ko bi mogao da poboljša vaše poslovne pozicije i vaš ugled u javnosti svojim savetima i podrškom. Sekstil Merkura sa Uranom omogućiće vam bolji platni promet zahvaljujući primeni jedne praktične ideje. Sunce će praviti kvadrat sa Marsom i Neptunom, što će vam doneti pritiske od strane nadređenih da požurite sa dovršavanjem radnih zadataka u predviđenom roku, a pri tome vam neće obezbediti neophodnu podršku. To će dovesti do kašnjenja, a u žurbi da što pre dovršite neke zadatke bićete skloni greškama koje će vas još više usporiti. Ako imate sopstveni biznis, nailazićete na nezadovoljne klijente i radnike.
Mars će 13. juna praviti konjunkciju sa Neptunom. Bićete u mogućnosti da pokrenete sopstveni posao ili neki vid rada od kuće ali je važno da se dobro organizujete jer ovaj posao nosi u sebi dosta izazova, rizika i neizvesnosti. Merkur će 18. juna krenuti retrogradno i izazvaće zastoje na polju platnog prometa. Naplata potraživanja koju očekujete će kasniti. Mars će praviti sekstil sa Plutonom i Jupiterom, što će vam omogućiti da dovršite prioritetne poslove u predviđenom roku. To će vam doneti dobitke, a isto tako i neke ranije investicije će se pokazati isplativim. Venera će krenuti direktno 25. juna i uspećete da ostvarite pomak u poslovima koje radite sa poslovnim partnerima, a koji su bili u zastoju proteklih nedelja.
Nezaposleni Strelčevi će imati povoljne mogućnosti da dobiju novi posao u oblastima finansija, javnosti, usluga i trgovine. Ako planirate da pokrenete privatni posao, dobićete potrebnu podršku.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi praviće u prvoj polovini juna sekstil sa Uranom i omogućiće vam da unesete nešto novo i kvalitetno u odnos sa voljenom osobom. To će vas zbližiti. Poboljšaćete komunikaciju i vodićete prijatne razgovore o raznim zajedničkim temama. Pravićete nove planove i u vezi toga ćete se potpuno slagati i podržavati međusobno.
Merkur će 18. juna krenuti retrogradno i doneće vam pad raspoloženja, povlačenje u odnosu sa partnerom i manje razgovora. Vaši dogovori neće moći da se realizuju, a nailazićete i na česte nesporazume. Najbolje bi bilo da ovaj deo meseca iskoristite za rešavanje onoga što vam najviše pravi smetnja u emotivnoj vezi i gde se ne razumete dobro.

Ako ste slobodni:

Osoba koju ćete upoznati posredstvom prijatelja privući će vam pažnju i zainteresovaće vas. Imaćete mnogo zajedničkih tema o kojima ćete voditi duge i inspirativne razgovore. To će trajati intenzivno do treće dekade juna, kada će odjednom doći do povlačenja druge osobe, ćutanja i prekida komunikacije ni viđanja. Nećete dobiti jasno objašnjenje zbog čega se druga osoba povukla. Nakon toga će vam se još jednom javiti do kraja meseca, a vaš odnos će ostati nedefinisan.
Nešto stariji Strelci će preko društvenih mreža upoznati osobu sa kojom će pokrenuti intenzivnu komunikaciju. U drugoj polovini juna pojaviće se osoba sa kojom ste ranije bili u vezi. Bićete neodlučni da li da obnovite vezu ili ne.

Zdravlje:

Prva dekada juna donosi vam pad imuniteta i disajne smetnje čiji uzrok može da bude alergijskog tipa. Prijalo bi vam da slobodno vreme provodite u prirodi na čistom vazduhu. Zdravlje će vam se popraviti i stabilizovati u drugoj polovini juna zahvaljujući preventivnim merama koje ćete preduzeti. Osetljivost na stres će vam biti uvećana. Više se odmarajte.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice pune proteina, kao što su pileća i ćureća prsa, riba, jaja, mleko i mlečni proizvodi. Od povrća jedite grašak, sočivo i soju, a od voća uzimajte jabuke, maline, ananas i breskve. Povremeno možete za obrok pripremati jela sa testeninom i pirinčem. Izbegavajte hranu pečenu na ulju, alkoholna pića i gazirane sokove.

Srećni brojevi:

4, 11, 15, 18, 23


jaracJARAC

Posao:

Dragi Jarčevi,
Venera će 3. juna praviti kvadrat sa Marsom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. U pregovorima oko uvođenja novih usluga u vašu poslovnu ponudu naići ćete na neslaganja sa sagovornicima zbog čega će doći do odlaganja pokretanja novih radnih zadataka. Na teškoće ćete nailaziti i u odnosima sa radnim kolegama. S druge strane, bićete u mogućnosti da započnete novo partnerstvo sa osobom koja je na visokom položaju i koja će vam se pokazati kao odličan poslovni partner. Vaši nadređeni će vam pružiti podršku u pokretanju jednog novog projekta i poveriće vam odgovornije poslove, a moguće i da dobijete neku od rukovodećih funkcija. Merkur će praviti sekstil sa Uranom. Poboljšaćete svoj ugled u javnosti zahvaljujući implementaciji jedne praktične ideje u vaš način poslovanja. Bićete kreativni i time ćete privući pažnju ali i uvećati zaradu. Kvadrat Sunca sa Marsom i Neptunom doneće vam nesuglasice i nesporazume sa nadređenima jer će vam davati kontradiktorne naloge i biće nejasni, a to će negirati kada im skrenete pažnju i na vas će prebacivati odgovornost.
Konjunkcija Marsa sa Neptunom 13. juna dovešće do uspešno sklopljenog dogovora o jednom poslu ali obratite pažnju na stavke koje vam deluju nejasno kako biste razumeli da se radi o nečem što u sebi nosi povišen stepen rizika i daje mogućnost manipulacijama i gubicima. Merkur će krenuti retrogradno 18. juna i dovešće do nesporazuma u odnosima sa poslovnim partnerima, kašnjenja u zajedničkim projektima i neorganizovanosti. Mars će praviti sekstil sa Plutonom i Jupiterom. Ostvarićete napredak u oblastima trgovine zahvaljujući dobroj organizovanosti, stručnosti i rukovodećim sposobnostima. Venera će krenuti direktno 25. juna i počećete da nadoknađujete zastoje koje ste imali na polju usluga.
Nezaposleni Jarčevi će dobiti šansu da se zaposle u oblastima trgovine, menadžmenta, zdravstva i javnosti. Honorarni i sezonski poslovi mogu vam doneti pristojnu zaradu.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Sa voljenom osobom ćete raditi na ostvarenju zajedničkih ciljeva i u tome ćete odlično sarađivati i biti dobro organizovani. Uspećete da ostvarite nešto što vam je bilo važno i to će doprineti stabilnosti u vašoj vezi i boljoj bliskosti. Vodićete otvorene razgovore o ozbiljnim zajedničkim temama, a nakon toga ćete uživati u zabavi. Vaša veza će dobiti na kvalitetu.
Druga polovina juna doneće vam mogućnost da otputujete na zajednički odmor, bar na vikend ako ne i nešto duže. Prijaće vam odlazak u prirodu, na planinu ili neko mesto sa rekama i jezerima jer ćete se tamo oboje dobro osećati. Bićete u mogućnosti da jedno drugom posvetite veliki deo vremena i pažnje. Otkrićete koliko ste vezani za svog partnera.

Ako ste slobodni:

Privući će vas osoba koja će u vama probuditi skrivene strasti ali dalje od toga nećete stići. Upustićete se u avanturu koja će biti kratka ali uzbudljiva. Kako je vama potreban neko ko će vam ulivati poverenje i sa kim možete da planirate vezu na duže staze, odlučićete da izađete iz avanture do kraja juna. U međuvremenu ćete upoznati osobu koja je stabilnog karaktera i koju neće biti lako osvojiti. Biće vam potrebno mnogo truda i strpljenja, za šta ćete biti potpuno spremni.
Nešto stariji Jarčevi će pokušati još jednom sa osobom sa kojom su bili ranije u emotivnoj vezi. Vaš odnos će biti nestabilan na početku ali će do kraja jula da se stabilizuje. Donećete obostranu odluku da nastavite zajedno.

Zdravlje:

Izbegavajte da boravite duže vreme na jakom suncu i koristite kreme za zaštitu. Vaša koža će biti osetljiva i može da dođe do pojave osipa. Osećaćete pojačani umor, posebno kada bude dolazilo do naglih promena vremenskih prilika. U drugoj polovini juna osećaćete bolove u tetivama ruku. Potrebne su vam rekreativne fizičke vežbe. Izbegavajte fizičke napore.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su lako svarljive ali kalorične. Najviše će vam prijati sveže povrće koje možete da jedete presno u obliku raznih salata sa dodatkom sira i maslina. Od voća jedite jabuke, trešnje, smokve i urme. Meso i mesne prerađevine jedite umereno. Preporučuju vam se riba i morski plodovi. Izbegavajte alkoholna pića.

Srećni brojevi:

2, 8, 15, 19, 24


vodolijaVODOLIJA

Posao:

Drage Vodolije,
Venera će 3. juna praviti kvadrat sa Marsom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Bićete skloni upuštanju u rizične investicije, što bi bilo poželjno da izbegavate jer vas mogu zadesiti gubici. Na polju finansija vas očekuju teškoće u vidu slabijeg priliva sredstava i većih izdataka. Osoba koja se nalazi na višem položaju od vašeg i koja je uticajna u svojoj sferi poslovanja podržaće jedan vaš kreativni projekt i ova saradnja će za vas biti korisna ali će zahtevati da ispunite uslove koji će vam biti postavljeni i da se prilagodite aktuelnom stanju na opštem privrednom polju. Merkur će praviti sekstil sa Uranom i doneće vam mogućnost ostvarenja praktičnih ideja na polju usluga, a to će vam biti naročito korisno ako imate sopstveni biznis. Važne obaveze ćete ispuniti u planiranom roku i to će vam doneti dobitke. Sunce će praviti kvadrat sa Marsom i Neptunom, što će dodatno iskomplikovati vašu finansijsku situaciju. Biće vam ponuđeni sumnjivi poslovi i projekti. Na teškoće sa nadređenima ćete nailaziti ako se bavite prosvetom, zabavom, ugostiteljstvom i računovodstvom.
Mars i Neptun će biti u konjunkciji 13. juna i doneće vam mogućnost da pokrenete nove investicije ali je važno da dobro procenite rizike koji će postojati i neizvesnost u pogledu očekivanih dobitaka. Merkur će krenuti retrogradno 18. juna i usporiće vas u razvoju planiranih zadataka na polju usluga. Vaši odnosi sa radnim kolegama će biti puni nesporazuma i budite pažljivi. Mars će praviti sekstil sa Plutonom i Jupiterom, što će vam omogućiti da snalažljivim akcijama i uz pomoć tajnih fondova poboljšate vaše finansijsko stanje i ostvarite dobitke. Venera će 25. juna krenuti direktno i uspećete da ostvarite napredak na polju kreativnosti i dizajna. Mars ulazi u znak Ovna 28. juna i započećete nove poslovne pregovore.
Nezaposlene Vodolije će imati povoljne šanse da dobiju novi posao u oblastima usluga, trgovine, ugostiteljstva, kao i u svemu gde se traži njihova kreativnost, kao što je dizajn i slično.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Retrogradna konjunkcija Venere sa Suncem dovešće do neophodnih promena u vašem odnosu sa partnerom. Potrudićete se da se prilagodite jedno drugom u svemu gde je ranije postojalo neslaganje i da na bolji način odgovorite na međusobne potrebe u vezi. Kvadrat Sunca sa Marsom i Neptunom će vam to otežavati jer će probuditi razne sumnje i nepoverenje.
Sunce će ući u znak Raka 20. Juna i vaš partner će početi da pokazuje više emocija prema vama i usmeriće se ka poboljšanju zajedničkog života i porodičnih odnosa, što će i vama odgovarati. To će vam omogućiti da prevaziđete neslaganja i da ojačate međusobno poverenje. Potrebno vam je više zabave i razonode u vezi. Potrudite se oko toga.

Ako ste slobodni:

Upoznaćete na početku juna osobu koja će vam privući pažnju svojim snažnim karakterom, privlačnim izgledom i kvalitetima koji zadovoljavaju vaša očekivanja. U početku ćete imati dosta teškoća da osvojite pažnju vaše nove simpatije i više puta ćete biti u iskušenju da odustanete jer će vam delovati da ste stekli pogrešan utisak. Nešto u ponašanju druge osobe će vam delovati nejasno. U trećoj dekadi juna uspećete da uspostavite komunikaciju i počećete da se češće viđate.
Nešto starije Vodolije će pokušati da obnove vezu sa osobom u koju su ranije bili zaljubljeni i sa kojom su imali snažnu ali i problematičnu vezu. U početku ćete biti nesigurni da li će to uspeti ali ćete odlučiti da istrajete. Uspeh je moguć.

Zdravlje:

Potrebno vam je više kretanja u prvoj polovini juna kako biste održali dobru kondiciju i kako bi vaš imunitet bio na potrebnom nivou. Povedite računa i o pravilnoj ishrani. U drugoj polovini juna će Merkur krenuti retrogradno, što će dovesti do sklonosti psihosomatskim i probavnim smetnjama. Biće vam neophodna psihofizička relaksacija i odmor.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice bogate vitaminima i proteinima. Na prvom mestu vam je važno da uzimate ribu i pileće meso bar nekoliko puta nedeljno, a možete i svakodnevno. Jaja, jogurt, sir i masline uzimajte bar jednom dnevno. Od povrća će vam prijati grašak, krompir, spanać i sočivo. Od voća jedite jabuke, maline i breskve.

Srećni brojevi:

3, 10, 14, 17, 22


ribaRIBE

Posao:

Drage Ribe,
Venera 3. juna pravi kvadrat sa Marsom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Zbog ishitrenih poteza doći ćete u situaciju da jedan važan rok morate da pomerite, a to vam može doneti gubitke. Ako se bavite privatnim biznisom pokušavaćete da previše istaknete svoj autoritet ali vam to neće doneti očekivane rezultate, već će izazvati negativne reakcije kod vaših saradnika i drugog osoblja na vašem poslu. S druge strane, pružiće vam se mogućnost da pokrenete nešto novo ili da pokrenete sopstveni biznis. Sa jednom osobom na visokom poslovnom položaju započećete saradnju koja će vam omogućiti da dođete na bolje pozicije i da ubrzate ostvarenje prioritetnih ciljeva. Merkur će praviti sekstil sa Uranom i doneće vam uspeh u pregovorima gde ćete dogovoriti finansiranje jednog važnog projekta. Vaše ideje će biti prihvaćene, a napredak vas očekuje i ako se bavite kreativnim poslovima. Kvadrat Sunca sa Marsom i Neptunom donosi vam neslaganja sa osobama od autoriteta u vezi načina obavljanja poslova koji su ušli u završnu fazu. Zbog toga ćete kasniti sa rokovima.
Konjunkcija Marsa i Neptuna 13. juna navešće vas da pokrenete nove projekte ili da prihvatite one gde će vam biti dodeljena rukovodeća uloga, ali budite pažljivi jer ćete biti skloni da precenite vaše sposobnosti i spremnost zbog čega biste mogli imati gubitke. Merkur će krenuti retrogradno 18. Juna i doneće vam smetnje, kašnjenja, zastoje i nesporazume ako se bavite oblastima dizajna, zabave ili ugostiteljstva. Mars će praviti sekstil sa Plutonom i Jupiterom, što će vam omogućiti da poboljšate odnose sa saradnicima i uz njihovu pomoć da ostvarite bolju zaradu od očekivane. Venera počinje da se kreće direktno 25. juna. Polako ćete uspevati da nadoknadite odložene rokove i da dovršite prioritetne radne zadatke.
Nezaposlene Ribe će biti u mogućnosti da dobiju posao u oblastima trgovine, komunikacija, menadžmenta, računovodstva i ugostiteljstva. Imaćete na raspolaganju veći broj honorarnih poslova.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Sekstil Merkura sa Uranom u prvoj dekadi juna omogućiće vam da unesete nešto novo u vaš odnos sa voljenom osobom, što će poboljšati kvalitet vaše veze. Imaćete više zabavnih trenutaka uz voljenu osobu. Jedno drugom ćete pružati iskrena osećanja i poboljšaćete komunikaciju. Voljena osoba će podsticati vaše kreativne ideje i davati vam podršku u svemu.
Merkur će krenuti retrogradno 18. juna i doneće vam nesporazume u odnosima sa voljenom osobom. Potrebno je da poradite na rešavanju onoga što vam je pravilo smetnje u vezi od ranije. Sve što vam ne bude dovoljno jasno u razgovorima sa partnerom potrebno je da insistirate na pojašnjenju kako ne biste dolazili u neprijatne situacije.

Ako ste slobodni:

Sekstil Merkura sa Uranom doneće vam posredstvom zajedničkog prijatelja neočekivano poznanstvo sa osobom koja će se razlikovati po svojim kvalitetima od većine ljudi koje poznajete, a osvojiće vas svojom inteligencijom i veštinom komunikacija. To je neko ko je vrlo kreativan, od ideja, inovativan i ko će umeti da vas inspiriše, sasluša i bude vam od podrške. Doći će do obostranih simpatija i zaljubljenosti. Oboje ćete biti otvoreni na vezu ali i pomalo nesigurni.
Nešto starije Ribe će biti na korak od toga da uđu u emotivnu vezu sa osobom koja im se duže vreme dopada. Umesto da nastavite ka svom cilju, počećete da se povlačite i preispitujete da li ste možda doneli prenagljenu odluku.

Zdravlje:

Prva polovina juna donosi vam nestabilno zdravlje zbog kvadrata Sunca sa Marsom i Neptunom. Bićete podložni upalama i alergijskim reakcijama. Izbegavajte duži boravak na Suncu i koristite zaštitne krem. Budite pažljivi prilikom rukovanja oštrim predmetima jer možete da se povredite. U drugoj polovini juna imaćete poboljšan imunitet i stabilno zdravlje.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od pretežno baznih namirnica kako biste uspostavili potrebnu ravnotežu u organizmu. Od povrća jedite brokoli, rukolu, grašak, peršun, šargarepu, kelerabu i crni luk. Od voća jedite mandarine, maline i ananas. Kao dodatka ishrani koristite morske alge. Pijte sokove od povrća, ceđeni limunov sok i mineralnu vodu.

Srećni brojevi:

7, 12, 16, 20, 25


Mjesečni horoskop za JUN 2020. pripremio astrolog Igor Pavluković za MesecniHoroskop.com! Strogo je zabranjeno preuzimanje mjesečnog horoskopa bez navođenja i linkovanja izvora!