Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2019.

Mjesečni horoskop za novembar 2019.

Pogledajte najdetaljniji mjesečni horoskop za mjesec novembar 2019. koji vam je pripremio naš astrolog Igor Pavluković!

Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN

Posao:

Dragi Ovnovi,
Venera na početku novembra ulazi u znak Strelca i otvara vam mogućnost za započinjanje nove saradnje sa ženama koje su poslovno povezane sa inostranim firmama. Imaćete uspeha u poslovima povezanim sa izdavačkom delatnošću, prosvetom i turističkim agencijama. Mars će 5. novembra praviti kvadrat sa Plutonom koji se nalazi u vašem polju posla. U odnosima sa poslovnim partnerima i klijentima nailazićete na velika neslaganja koja će dovoditi do napetih situacija. Ovo može, dovesti i do prekida nekih poslova. Nailazićete na impulsivne reakcije drugih ljudi, a povremeno i vaših nadređenih. Mada će vam ovo ometati u postizanju napretka vaših ciljeva. Sekstil Sunca sa Saturnom i Merkura sa Plutonom doneće vam uspeh u obrtu novca i uspećete da povučete neophodna sredstva za finansiranje važnih radnih zadataka. Tako ćete uspeti da stabilizujete vaše poslovanje. Uspeh vas očekuje u građevinarstvu, industriji i oblastima bankarstva i investicija. Ostvarićete uspeh u pregovorima iza zatvorenih vrata, što će vam još više učvrstiti položaj.
Druga dekada novembra doneće vam više uspeha u javnosti i u odnosima sa poslovnim partnerima, zahvaljujući sekstilu Marsa sa Jupiterom. Ovo će doprineti i porastu vaših finansija. Mars ulazi 19. novembra u znak Škorpiona gde je u svom vladarstvu. Doneće vam snažnu motivaciju i energiju koju ćete usmeriti u poboljšanje obrta novca i ostvarićete dobitke. Merkur će krenuti direktno i moći ćete brže i efikasnije da ostvarujete vaše planove. Sunce će ući u znak Strelca 22. novembra, a narednog dana će u istom znaku Venera praviti konjunkciju sa Jupiterom. Ovo će vam doneti mogućnost za pokretanje nove saradnje sa inostranim partnerima. Uspeh vas očekuje kroz oblasti izdavaštva, prosvete i turizma.
Nezaposleni Ovnovi će biti u mogućnosti da se zaposle u štampariji, agenciji za dizajn, u turističkoj agenciji i u oblastima edukacija, posebno kao profesori jezika.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Venera koja vlada vašim poljem ljubavi će na samom početku novembra ući u znak Strelca. To će uneti više vedrine i optimizma u vaše odnose sa voljenom osobom. Bićete u mogućnosti da nekuda otputujete i dobro se zabavite. Gde god se to pokaže potrebno pružaćete voljenoj osobi podršku. Uživaćete u zajedničkim aktivnostima i slobodnom vremenu.
Venera će 14. novembra praviti kvadrat sa Neptunom i doneće vam emotivne zaplete zbog toga što ćete otkriti nešto što je vaš emotivni partner krio od vas. Na sreću, shvatićete da se radi o relativno nebitnim stvarima. Konjunkcija Venera sa Jupiterom uneće veliki sklad i sreću u vašu emotivnu vezu. Doći će do stabilizacije u odnosu ulaskom Venera znak Jarca.

Ako ste slobodni:

Očekuje vas poznanstvo sa osobom iz inostranstva sa kojom ćete započeti intenzivnu komunikaciju na daljinu. U početku će to biti iz čiste radoznalosti, a kasnije ćete otkriti kako delite mnogo zajedničkog. Imate slično mišljenje o mnogim stvarima i slične ciljeve u životu. U trećoj dekadi novembra će vam se pružiti mogućnost da se sa tom osobom vidite uživo, da odete na vikend putovanje. Mogućnost da se nakon susreta dogodi emotivna veza je velika i realna.
Stariji Ovnovi će lako i bez mnogo truda ući u vezu sa osobom koju će upoznati na jednom kursu. Postoji mogućnost i da uđete u vezu sa osobom koju poznajete iz mlađih dana i sa kojom ste išli u školu nekada.

Zdravlje:

Zdravlje će vam biti najvećim delom novembra stabilno i vaš imuni sistem će biti osnažen zahvaljujući tome što ćete biti stalno u pokretu i umećete da osetite šta vam je potrebno za dobro zdravlje. Vodićete više nego obično računa o fizičkoj kondiciji i praktikovaćete svakodnevnu psihofizičku relaksaciju. To će vas činiti otpornijim na stresne okolnosti.
Tokom novembra vam je potrebna ishrana koja sadrži više kalorija. Ako jedete meso, možete ga jesti skoro svakodnevno. Posebno će vam odgovarati pileće i juneće meso, kao i testenine, lazanje, ali i jela kao što su pilav sa integralnim pirinčem, rižoto, morska riba, krompir, kupus i grašak. Od voća jedite što više pomorandže i jabuke. Uzimajte C i D vitamin.

Srećni brojevi:

7, 13, 18, 21, 25


bikBIK

Posao:

Dragi Bikovi,
Venera na početku novembra ulazi u znak Strelca i u vaše polje platnog prometa. To će vam doneti poboljšane uslove za dobijanje donacija i finansijske podrške, a ostvarićete i bolje odnose i dogovore sa investitorima. Mars će 5. Novembra praviti kvadrat sa Plutonom, što vas upozorava da budete pažljivi ako se bavite transportom robe na duge relacije, turizmom, obrazovanjem i menadžmentom. Nailazićete na napete odnose sa nadređenima i klijentima, a uzroke nećete biti u stanju da jasno sagledate i da ih rešavate na adekvatan način. Bićete skloni da reagujete impulsivno i da ulazite u sukobe što vam može naneti štetu. Saturn će praviti sekstil sa Neptunom 9. novembra i doneće vam veliku pomoć saradnika u svemu što je povezano sa poslovima od dugoročnog značaja. Ostvarićete uspeh ako se bavite medicinom, građevinarstvom i hemijskom industrijom. Merkur će praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem u vašem polju javnosti i partnerstava, što će vam doneti mogućnost za poboljšanje saradnje sa poslovnim partnerima i za započinjanje novih zajedničkih projekata.
Mars će 12. novembra praviti sekstil sa Jupiterom. Posvetićete se poboljšanju vaših usluga i svemu što je od koristi vašim klijentima, što će vam doneti dobitke. S druge strane ćete se suočavati sa teškoćama u odnosima sa saradnicima koje će vam remetiti stabilne finansijske tokove ali ćete to uspeti da rešite na zadovoljavajući način. Mars će ući u znak Škorpiona 19. novembra i doneće vam velike šanse za uspeh u oblastima javnosti. Ovo će dodatno podržati Merkur koji će odmah potom krenuti direktno. Konjunkcija Venere i Jupitera 24. novembra doneće vam dobitke kroz veće obrte finansija. Izbegavajte ishitrene poteze i odluke, jer vam to može doneti raskid jednog ugovora, zbog opozicije Marsa sa Uranom.
Nezaposleni Bikovi će dobiti mogućnost da se zaposle u sektoru finansija, ekonomije i prava. Mogli biste započeti i sopstveni posao u oblasti usluga.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Mars koji vlada vašim poljem braka praviće 5. novembra kvadrat sa Plutonom što će vam prouzrokovati veliku napetost i moguće sukobe u odnosu sa voljenom osobom. Mnogo toga će biti oko čega nećete moći da se složite. Vaš partner će vas svojim ponašanjem, impulsivnim reakcijama i frustracijama izbacivati iz ravnoteže. Doći će do zahlađenja u odnosu.
Očekuje vas poboljšanje situacije oko 12. novembra, kada ćete oboje biti spremni da nešto konkretno učinite kako biste umanjili probleme sa kojima ćete se suočavati. To će biti kratkog trajanja jer ćete, zbog opozicije Marsa sa Uranom, već 24. novembra zastupati suprotne stavove. Ovo bi moglo znatno da naruši sklad u vašoj vezi. Potreban vam je kompromis.

Ako ste slobodni:

Vaša strastvenost će biti pojačana i odvešće vas u avanturu sa osobom koja će vas samo fizički privlačiti. Osim u intimnim odnosima, u koje ćete bez razmišljanja ući, ni u čemu drugom se nećete moći međusobno složiti. Vaš odnos će biti previše dinamičan. Osećaćete snažan međusobni erotski naboj, nakon čega će dolaziti do isto tako žestokih svađa i neprijatnih scena. Krajem meseca ćete ovu vezu prekinuti. To će vam doneti olakšanje ali vas niko drugi neće privući nakon toga.
Stariji Bikovi će pružati više pažnje osobi sa kojom su počeli da se viđaju u prethodnom periodu. Zbog nepovoljnih okolnosti, vaša viđanja neće biti česta ali će to doprineti razvoju odnosa i boljem upoznavanju. Još nije vreme za vezu.

Zdravlje:

Prva dekada novembra vam donosi sklonost upalama u predelu bubrega i urološke tegobe. Ako imate pesak u bubregu ili mokraćnim kanalima, možete imati komplikacije. Biće vam osetljiva žuč. Žene će osećati tegobe u predelu jajnika. Druga polovina novembra će vam biti povoljnija i imaćete jači imunitet ali ćete biti osetljiviji na stresne okolnosti.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži lakšu i većinom tečnu hranu, sa dodatkom namirnica koje služe za čišćenje štetnih materija iz organizma. Koristiće vam čorbe od mešanog povrća, kao što su kupus, bundeva, šargarepa, celer, karfiol i grašak. Izbegavajte hranu pečenu na ulju. Jedite više maslina i pijte zeleni čaj sa limunom. Potreban vam je C vitamin.

Srećni brojevi:

2, 9, 14, 18, 23


blizanciBLIZANCI

Posao:

Dragi Blizanci,
Venera će na početku novembra ući u znak Strelca i otvoriće vam mogućnosti da sklopite jedan ili više poslovnih ugovora koji će vam u budućnosti doneti očekivane dobitke. Sklopićete bar jedno novo i korisno poslovno partnerstvo. Uspeh vas očekuje na polju javnosti. Mars će 5. novembra praviti kvadrat sa Plutonom. Izbegavajte sve moguće vidove finansijskih mahinacija i ulazak u rizične transakcije i investicije jer bi vam to moglo naneti ozbiljne gubitke. Bićete pritisnuti uvećanim troškovima. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite oblastima prosvete, zabave i ugostiteljstva. Sunce i Saturn će praviti povoljne aspekte sa Neptunom koji se nalazi u vašem polju posla, što će vam doneti veliki uspeh, a moguće je i unapređenje. Ostvarićete značajne dobitke u velikim i dugoročnim projektima, kao i ako se bavite finansijama, uslugama, građevinarstvom i kreativnim zanimanjima kao što je dizajn i slično. Merkur će praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem i omogućiće vam da započnete dugo odlagani projekat koji se odnosi na oblast usluga. Doneće vam zadovoljne klijente.
Mars će 12. novembra praviti sekstil sa Jupiterom. Vaša kreativnost će vam omogućiti da ostvarite značajne dobitke nakon predstavljanja javnosti jednog projekta na kom ste vredno radili i od kojeg mnogo očekujete. Uspeh je siguran ali ćete se suočavati i sa preprekama iz tajnih izvora kao i sa ponudama za saradnju koje u pozadini imaju pokušaje finansijskih manipulacija. Toga se čuvajte da ne biste imali gubitke umesto očekivanih dobitaka. Mars će 19. novembra ući u znak Škorpiona i omogućiće vam da vašim uobičajenim uslugama dodate nove, sa čijim startom ste kasnili. Merkur će krenuti direktno i više nećete imati prepreka. Konjunkcija Venere sa Jupiterom uvećaće vašu popularnost u javnosti.
Nezaposleni Blizanci će dobiti povoljne ponude za zaposlenje u oblastima javnosti. Moći ćete da se zaposlite u oblastima informacija, prava i dizajna.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Zahvaljujući većinom skladnim aspektima Jupitera koji vlada vašim poljem ljubavi, očekuje vas dosta lepih dešavanja i poboljšanja u odnosima sa voljenom osobom. Imaćete više vremena i inicijative za zajedničke aktivnosti. Vaš partner će biti prijatno iznenađen pažnjom koju ćete mu poklanjati. Na taj način ćete vašu vezu učiniti stabilnom i skladnijom.
Kvadrat Venere sa Neptunom 12. novembra, doneće vam teškoće oko organizovanja zajedničkog vremena, a vaš partner će b iti sklon sumnjama u vas i misliće da nešto krijete. To će uneti prolazne smetnje u vaš odnos. Konjunkcija Venere sa Jupiterom u trećoj dekadi meseca doprineće ostvarenju zajedničkih želja. Prijaće vam zajedničko putovanje.

Ako ste slobodni:

Početkom novembra ćete upoznati nekog ko dolazi iz daleka i s kim ćete već na prvi pogled doživeti obostranu simpatiju i otkriti da imate brojna zajednička interesovanja. Bez obzira što ne živite u istom mestu. Nastavićete kontakt i učestvovaćete u jednom zajedničkom projektu. Bićete pomalo nesigurni kuda vodi ovaj odnos jer će vam delovati da nećete moći da rešite trenutne prepreke. Ubrzo će vam se ukazati mogućnost da opet budete zajedno i ući ćete u vezu.
Stariji Blizanci će imati niz srećnih okolnosti u svojoj želji da privuku pažnju osobe koja im se dopada. Bićete skloni idealizovanju ali vam to neće smetati da na kraju dobijete punu pažnju vaše simpatije i da započnete vezu sa njom.

Zdravlje:

Bićete osetljivog zdravlja i podložni upalama u predelu urinarnog trakta. Moguć je i osetan pad imuniteta, pa vam se savetuje da se više krećete i da radite svakodnevne fizičke vežbe radi bolje fizičke kondicije. Izbegavajte duži boravak na hladnim i vlažnim mestima. Bićete skloni prehladi i lošoj cirkulaciji. Krajem meseca će vam se poboljšati imunitet.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži kalorične i gradivne namirnice. Ribu i meso možete svakodnevno da konzumirate, uz mešano, kuvano povrće. Pasulj, sočivo, grašak, boranija, spanać, pirinač i kiseli kupus treba često da vam se nalaze na jelovniku. Od voća će vam prijati urme, sušene smokve i jabuke. Pijte više vode i uzimajte magnezijum i B vitamin.

Srećni brojevi:

4, 10, 16, 21, 23


rakRAK

Posao:

Dragi Rakovi,
Venera na početku novembra ulazi u znak Strelca i otvara vam povoljne mogućnosti za ostvarenje napretka ili nove saradnje u oblastima usluga. Očekuju vas dobici ako se bavite uslugama posredovanja, kao što je rad u turističkim agencijama, obrazovnim institucijama koje nude razne vrste kurseva, a posebno onih koji su povezani sa lepotom i dizajnom. Mars će 5. novembra praviti kvadrat sa Plutonom i doneće vam velike prepreke i neslaganja sa poslovnim partnerima u završnom delu jednog zajedničkog projekta. Krajnji rezultat neće zadovoljiti vaša očekivanja i krenuće međusobne optužbe koje će još višem komplikovati situaciju. Saturn će 9. novembra praviti sekstil sa Neptunom. Od nekoga ko je stručniji i iskusniji od vas dobićete dragocenu podršku za rešavanje spornih situacija u poslovnim odnosima, što će vam pomoći da izbegnete ozbiljnije gubitke i stabilizujete vaše pozicije. Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem omogućiće vam da pokrenete novi kreativni projekat i da ostvarite zapažene rezultate u oblastima zabave.
Mars će praviti sekstil sa Jupiterom 12. novembra. Vaši konstruktivno usmereni napori doneće vam neophodna sredstva za završetak jednog važnog projekta. Mars će 19. novembra ući u znak Škorpiona i u svoje sedište, što će vas činiti veoma motivisanim da vaše napore usmerite u poslove koji su povezani sa oblastima zabave, ugostiteljstva i sporta. Merkur će dan kasnije krenuti direktno i ubrzaće ostvarenje vaših planova. Venera će praviti konjunkciju sa Jupiterom i doneće vam niz srećnih okolnosti koje će vam omogućiti da proširite ponudu vaših usluga, a to će vam doneti dobitke. Mars će praviti opoziciju sa Uranom, što vas upozorava da možete imati finansijske probleme i gubitke u odnosima sa saradnicima.
Nezaposleni Rakovi će najviše mogućnosti da dobiju novi posao imati u oblastima usluga, zabave, ugostiteljstva i u kreativnim poslovima.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Sunce će u prvoj dekadi novembra praviti sekstil sa Saturnom koji vlada vašim poljem ljubavi. Doneće vam stabilnost u odnosima sa voljenom osobom i ostvarenje jednog velikog i važnog zajedničkog plana. Saturnov sekstil sa Neptunom će vam omogućiti da ostvarite zajedničke želje. Vaš parter i vi ćete se osećati ispunjeno i bićete privrženi jedno drugom.
Merkur će u drugoj polovini novembra praviti sekstil sa Saturnom. Više nego obično ćete razgovarati sa partnerom i razmatraćete šta biste sve želeli da postignete zajedno. Oko svih predloga ćete uspeti da se složite i osim što ćete poboljšati komunikaciju, radićete i na ostvarivanju zajedničkih planova. Više ćete izlaziti i družiti se, što će vam ispuniti vreme.

Ako ste slobodni:

Novembar vam donosi velike šanse da započnete emotivnu vezu koja će se pokazati stabilnom i koja će trajati dugo. Postoje mogućnosti i da uđete u vezu koja bi se pokazala sudbinskom. Upoznaćete preko zajedničkog prijatelja osobu koja će vam se dopasti na prvi pogled i sa kojom ćete lako ostvariti kontakt. Počećete da se viđate i ubrzo ćete uvideti da jedno drugom odgovarate u mnogo čemu. Doći će do obostrane zaljubljenosti i do kraja meseca ćete započeti novu vezu.
Nešto stariji Rakovi će uspeti da se, nakon dužeg nastojanja, se emotivno zbliže sa dugogodišnjom simpatijom. Mada će i dalje da zadržava određenu emotivnu distancu, vaša simpatija će pristati da uđe u emotivnu vezu sa vama.

Zdravlje:

Zdravlje će vam biti najvećim delom novembra stabilno i dobro. Moguće su samo povremene tegobe koje se odnose na slabiju cirkulaciju, lakši i prolazni disbalans hormona i meteoropatske smetnje u slučajevima nagle promene vremenskih prilika. Potrebno vam je više odmora. Izbegavajte da se fizički i mentalno iscrpljujete. Bavite se rekreativnim vežbama.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži veću količinu voća i povrća, dok meso treba da jedete umereno i samo povremeno, uglavnom kuvano. Izbegavajte pečenu i brzu hranu, a od mesa uglavnom uzimajte kuvanu piletinu ili supe. Povrće iz turšije je blagotvorno po vaše zdravlje. Neophodna vam je mineralna voda, kalcijum i vitamini D i E.

Srećni brojevi:

7, 12, 19, 22, 26


lavLAV

Posao:

Dragi Lavovi,
Venera na početku novembra ulazi u znak Strelca i pojačava vaše kreativne sposobnosti. Ostvarićete zapažen uspeh ako se bavite oblastima zabave, lepote, dizajna, ako radite u kao frizer ili kozmetičar ili ako ste prosvetni radnik i predajete neku od oblasti umetnosti. Mars će 5. novembra praviti kvadrat sa Plutonom i znatno će vam otežavati pregovore oko pokretanja novih projekata. Sa drugom stranom ćete doći u ozbiljna neslaganja, kao i sa vašim nadređenima. Budite pažljivi u saobraćaju, posebno ako se bavite oblastima transporta robe i putnika. Ako se bavite trgovinom i uslugama, naći ćete se na gubitku. Saturn će 9. novembra praviti sekstil sa Neptunom i doneće vam priliv sredstava za nastavak ranije započetih radnih zadataka. Imaćete uspeha ako se bavite uslugama iz oblasti građevinarstva, starim zanatima, kao i ako ste zaposleni u finansijskom sektoru. Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem će vam omogućiti da dovršite važne radne zadatke sa kojima ste bili u zaostatku. Nakon toga ćete imati više mogućnosti da započnete sa realizacijom novih.
Mars će 12. novembra praviti sekstil sa Jupiterom. Doprineće razvoju ranije započetih projekata koji obuhvataju oblasti komunikacija, trgovine, saobraćaja, kreativnog rada i zabave. Izbegavajte da ulazite u rizične poslove i investicije kada Venera bude pravila kvadrat sa Neptunom jer vam to može naneti gubitke. Nećete moći jasno da sagledate vaše mogućnosti. Mars će 19. novembra ući u znak Škorpiona, a narednog dana će Merkur krenuti direktno. Usmerićete vaše napore na sve što je moguće dovršiti u predviđenom roku, u čemu ćete imati uspeha. Venera će praviti konjunkciju sa Jupiterom, a to će se povoljno odraziti na vaše kreativne ideje. Uspećete da na finansijskom polju ostvarite veće dobitke.
Nezaposleni Lavovi će uspeti da dobiju novi posao u oblastima usluga i zabave. Najviše mogućnosti za nova poslovna angažovanja ćete imati u slobodnim zanimanjima.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Zahvaljujući sekstilu Sunca sa Saturnom, u prvoj polovini novembra ćete biti više nego obično posvećeni porodici i pomagaćete voljenoj osobi oko kućnih obaveza. Zajedničkim snagama ćete poboljšati uslove zajedničkog života. Uvećaćete zajednički budžet, a imaćete i bolji osećaj za to šta je vašem partneru potrebno i to ćete mu pružati.
Druga polovina novembra će vam proteći u skladnom odnosu sa voljenom osobom. Jedno drugom ćete pružati podršku gde god se to pokaže potrebno. Imaćete dovoljno ideja i inicijative za kvalitetno provedeno zajedničko vreme. Ispunićete partneru jednu želju za koju znate da je duže vreme priželjkuje. To može da bude i jedno uzbudljivo vikend putovanje.

Ako ste slobodni:

Privući će vas neko koga ćete upoznati preko nekog vida zajedničkih ili poslovnih aktivnosti. U početku će vam ta osoba delovati neupadljivo i povučeno ali ćete spontano započeti razgovor koji će vas oboje voditi ka sve više zajedničkih interesovanja i tema. Čak i kada ne budete vodili razgovore, prijaće vam blizina te osobe. Počećete da se viđate privatno, da povremeno izlazite, a onda ćete osetiti obostranu zaljubljenost. Oboje ćete se složiti da želite da uđete u vezu.
Nešto stariji Lavovi će početi da sarađuju sa jednom osobom koja će početi da im se dopada. Uvidećete da se i vi dopadate toj osobi. Odlučićete da ne žurite i da se prvo bolje upoznate. Za početak ćete nekoliko puta da zajedno izađete.

Zdravlje:

Očekuje vas dobro i stabilno zdravlje u novembru. Neophodno je da se više krećete i da radite svakodnevne fizičke vežbe. U suprotnom vam preterano sedenje i neaktivnost mogu izazivati bolove u predelu leđa. Neće vam prijati hladnije vreme ali ako budete vodili računa da se oblačite toplije, nećete biti izloženi mogućnosti da se prehladite.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od gradivnih namirnica kao što su integralni hleb i pirinač, testenine, riba i meso. Od povrća će vam prijati kiseli kupus, turšija, kuvani krompir, šargarepa, peršun, brokoli, pasulj i sočivo. Od voća jedite jabuke, pomorandže, kivi, mango, sušene kajsije i smokve. Unosite veću količinu C i A vitamina i pijte više vode.

Srećni brojevi:

5, 11, 16, 20, 24djevicaDJEVICA

Posao:

Drage Device,
Venera će na početku novembra ući u znak Strelca i omogućiće vam da ostvarite bolju saradnju sa dobavljačima i korisnicima vaših usluga. To će vam olakšati da važne radne zadatke dovršite u predviđenom roku. Mars će 5. novembra praviti kvadrat sa Plutonom, a to vas upozorava da izbegavate svaki vid rizika u poslu i ulazak u rizične investicije. Lako možete da se nađete na gubitku i u velikim problemima. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite finansijama, prosvetom, zabavom i kreativnim poslovima. Saturn će 9. novembra praviti sekstil sa Neptunom. Uspećete da ubrzate ostvarenje jednog velikog i dugoročnog zajedničkog projekta. Sa poslovnim partnerima ćete poboljšati i učvrstiti odnose, što će doneti obostranu korist i dobitke. Uspeh vas očekuje ako se bavite oblastima industrije, građevinarstva i zdravstva. Merkur će u drugoj dekadi novembra praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem i omogućiće vam da ponovo pokrenete važne poslovne pregovore koji su bili u prekidu i zastoju. Imaćete više uspeha ako se bavite oblastima komunikacija i trgovine.
Mars će 12. novembra praviti sekstil sa Jupiterom. Uložićete napore da pribavite neophodna sredstva za završetak jednog važnog projekta i u tome ćete imati uspeha. Oko jednog dela ulaganja tih sredstava nećete moći da se usaglasite sa poslovnim partnerima, što bi vam moglo doneti manju zaradu od očekivane. Mars će ući u znak Škorpiona 19. novembra i doneće vam snažnu motivaciju da ostvarite uspeh u započetim pregovorima. Bićete snalažljivi, proračunati i koristićete svaku slabost druge strane, pa ćete pregovore okrenuti u svoju korist. Merkur će krenuti direktno, što će vam doneti više uspeha u trgovini. Konjunkcija Venere sa Jupiterom će vam doneti veliku zaradu od realizacije jednog projekta.
Nezaposlene Device će imati najviše mogućnosti za dobijanje novog zaposlenja u oblastima komunikacija i trgovine. Privremeni posao lako možete dobiti u sektoru usluga.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Tokom novembra ćete osećati potrebu da se poveravate voljenoj osobi i razgovaraćete o raznim važnim ali i opuštajućim temama. To će vas zbližiti i imaćete bolji uvid u potrebe voljene osobe. Znaćete kako da se postavite u svakoj prilici, što će vašem partneru prijati. Dobro ćete se razumeti i vaš partner će se slagati sa vašim predlozima.
Bićete u mogućnosti da zajedničkim snagama i idejama poboljšate izgled zajedničkog prostora i bićete posvećeni porodici i rešavanju potreba članova vaše porodice. Ako imate decu, njima ćete poklanjati posebnu pažnju. Sa voljenom osobom ćete provoditi veliki deo slobodnog vremena u zajedničkim aktivnostima i to će vam oboma posebno prijati.

Ako ste slobodni:

Bićete pozvani na zabavu koja se održava u mestu udaljenom od mesta gde stanujete. Na toj zabavi ćete upoznati osobu koja će vam privući pažnju svojim otvorenim i vedrim nastupom, koja će umeti da vas sa nekoliko reči oraspoloži i koja ima izražene intelektualne sposobnosti. Doći će do buđenja obostranih emocija. Nakon zabave ćete nastaviti da održavate kontakt i počećete da razmatrate kada opet možete da se vidite i da provedete zajedničko vreme. To ćete i ostvariti.
Nešto starije Device biće neodlučne da li da prihvate poziv osobe kojoj se dopadaju da izađu zajedno. Kako nećete imati bolju mogućnost, niti će biti nekoga ko bi vam se više svideo, prihvatićete poziv. Nećete se razočarati.

Zdravlje:

Vaše zdravlje će biti stabilno tokom novembra ali je neophodno da izbegavate duži boravak na vetru i hladnoći. U protivnom vam se može dogoditi jača prehlada, koja može da se prošiti i da dođe do upale u predelu urološkog trakta, a moguća je i upala grla. Potrebno vam je da se više krećete i da se bavite svakodnevnom psihofizičkom relaksacijom.
Potrebno je da vaša ishrana sadrži što više kuvanog povrća kao što su brokoli, karfiol, grašak, šargarepa, celer i bundeva. Meso jedite umereno, dok možete češće da jedete morsku ribu, uz dodatak feta sira i masline. Od voća će vam prijati grejpfrut, avokado, urma, jabuka i mandarine. Izbegavajte slatkiše i brzu hranu. Uzimajte više magnezijuma i vode.

Srećni brojevi:

7, 10, 13, 18, 22


vagaVAGA

Posao:

Drage Vage,
Venera će na početku novembra ući u znak Strelca i doneće vam pogodnosti za započinjanje novih pregovora oko predstojećih projekata, a doneće vam uspeh i nas polju komunikacija. Ostvarićete dobitke na poljima trgovine, ako se bavite trgovinom kozmetičkim preparatima i ako ugovarate turističke aranžmane. Mars će 5. novembra praviti kvadrat sa Plutonom. Bićete ishitreni i previše samouvereni, što će za posledicu imati sukobe sa nadređenima i dovešće do zastoja u završnoj fazi jednog važnog projekta. To će vam naneti finansijske gubitke, a uticaće i nepovoljno po vaš položaj i status na radnom mestu. Saturn će 9. novembra praviti sekstil sa Neptunom i doprineće poboljšanju vaših usluga, a to će vam doneti veći broj zadovoljnih klijenata i stabilnije poslovanje. Očekuju vas dobici koji će vam pomoći da većim delom pokrijete gubitke koje ste imali u prethodnim danima. Uspećete da dovršite projekat koji se našao u zastoju. Merkur će praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem, što će vam omogućiti da ostvarite dobitke od ranijih investicija.
Mars će 12. novembra praviti sekstil sa Jupiterom. Zahvaljujući istrajnim naporima, vašem autoritetu i stručnosti, uspećete da ostvarite napredak u pregovorima koji se tiču finansiranja predstojećih radnih zadataka, kao i nabavke neophodnog materijala. Uspeh vas očekuje u oblastima saobarćaja i trgovine. Obratite više pažnje na komunikaciju sa klijentima i njihove sugestije i želje jer će ti biti nesporazuma i nejasnoća. Mars 19. Novembra ulazi u znak Škorpiona gde je snažan. Uložićete veliku energiju u sređivanje finansijske situacije. Budite pažljivi 24. novembra kada Mars bude pravio opoziciju sa Uranom, jer ćete biti suočeni sa neočekivanim teškoćama koje mogu poremetiti vaše finansijske planove i akcije.
Nezaposlene Vage će dobiti povoljne mogućnosti za zaposlenje u oblastima trgovine i komunikacija. Siguran posao vas očekuje u oblastima industrije i građevinarstva.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Kvadrat Marsa sa Plutonom u prvoj dekadi novembra uneće veliki nemir u vaše odnose sa voljenom osobom. Nesuglasice će nastati u vezi organizacije vašeg zajedničkog života, uređenja životnog prostora ili oko raspodele porodičnih obaveza. Nakon učestalih prepirki, uspećete da pronađete obostrano zadovoljavajuće rešenje do sredine meseca.
Druga polovina novembra, posebno treća dekada, doneće vam ponovo napetosti i ozbiljne nesuglasice u vezi ulaganja zajedničkih finansija. Mars će praviti opoziciju sa Uranom, zbog čega ćete vaš partner i vi imati suprotne ideje i zahteve oko toga u šta je prioritetno da ulažete sredstva. Biće vam neophodno da se usmerite na nalaženje kompromisa.

Ako ste slobodni:

Osoba koja vam se dopada i kojoj ste planirali da privučete pažnju neće obraćati pažnju na vas ni malo. Umesto toga će početi da se viđa i izlazi sa osobom koju vi od ranije ne možete da smislite. To će u vama izazvati ljubomoru i počećete da smišljate način kako da vašoj konkurenciji smestite nekakvu intrigu. Za to vreme će neko kome se vi dopadate osmisliti izuzetno kreativan plan kako da vas osvoji i u tome će uspeti. Do kraja meseca ćete ući u novu vezu prijatno iznenađeni.
Starije Vage će biti promenljivog raspoloženja. Vaša osećanja će se kretati od ljubomore i razočaranja s jedne strane, do zaljubljenosti i platonske ljubavi s druge strane. Neko će vam poklanjati pažnju ali vi nećete umeti adekvatno da reagujete.

Zdravlje:

Zdravlje će vam biti uglavnom stabilno, osim oko sredine novembra, kada ćete biti podložni hormonskom disbalansu i prolaznoj prehladi. Više se odmarajte i izbegavajte da duže vreme provodite na hladnom, vlažnom i vetrovitom vremenu. Biće vam osetljivo grlo. Svakodnevne fizičke rekreativne aktivnosti će pozitivno uticati na vaš imuni sistem.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži hranu koja sadrži vlakna, kako biste poboljšali probavu i kako bi vaš organizam lakše izbacivao štetne materije. Od voća će vam najviše prijati banane, jabuke, grejpfrut, sušene smokve i kajsije. Od povrća je potrebno da jedete veće količine kiselog kupusa i turšije. Izbegavajte alkoholna pića. Uzimajte B vitamin i kalcijum.

Srećni brojevi:

8, 15, 19, 22, 26


skorpijaŠKORPIJA

Posao:

Dragi Škorpioni,
Venera na početku novembra ulazi u znak Strelca i otvara vam velike mogućnosti za poboljšanje vašeg finansijskog stanja. Imaćete dobar osećaj za tokove novca i za raspoređivanje prihoda i rashoda. Ovo je povoljno vreme za nove investicije. Bićete dobro informisani o stanju na berzi, a vaši vešti potezi u tom pravcu će vam doneti sigurne dobitke. Mars će 5. novembra praviti kvadrat sa Plutonom. Budite pažljivi u vezi primopredaje informacija jer ćete biti izloženi pokušajima da vam neko nedobronameran podmetne lažnu informaciju i time stekne ličnu korist na vašu štetu. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite saobraćajem, komunikacijama i trgovinom građevinskim materijalom i sirovinama za proizvodnju. Saturn će 9. novembra praviti sekstil sa Neptunom. Bićete u mogućnosti da pokrenete nešto novo na polju kreativnosti, za šta ćete dobiti podršku. Ostvarićete veliki uspeh ako se bavite radom u IT sektoru i ako ste po profesiji grafički ili web dizajner, kao i ako ste programer i radite na kreaciji kompjuterski generisanih video igara. Vaše ideje će vam se isplatiti.
Mars pravi sekstil sa Jupiterom 12. novembra i donosi vam finansijske dobitke, što će uvećati saldo na vašem računu i omogućiti vam da investirate u nove projekte. Dobici vam dolaze i preko tajnih kanala, kao i od oblasti zdravstva. Izbegavajte da ulazite u rizike, kako poslovne tako i finansijske 14. novembra, jer biste mogli da se nađete na gubitku zbog loše procene. Mars ulazi u vaš znak 19. novembra i omogućiće vam da učvrstite vaše pozicije, kao i da istaknete svoj autoritet. Merkur će narednog dana krenuti direktno i biće vam lakše da vaše planove sprovodite u delo. Budite pažljivi 24. novembra kada Mars bude pravio opoziciju sa Uranom. Doći će do iznenadnog razilaska sa jednim poslovnim partnerom.
Nezaposleni Škorpioni će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima zdravstva, komunikacija i u IT sektoru. Dobićete dosta ponuda za honorarne poslove.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Ulazak Venere u znak Strelca početkom novembra poboljšaće vaše odnose sa voljenom osobom. Bićete u mogućnosti da unesete više kvaliteta u vašu vezu tako što ćete se potruditi da ugodite svom partneru i da mu ispunite jednu želju. Iznenadićete voljenu osobu jednim lepim poklonom. Uspećete da razrešite neke nesuglasice od ranije.
Venera će 14. novembra praviti kvadrat sa Neptunom. Bićete skloni flertu i ulasku u tajnu vezu. Vaš partner će primetiti da ste u nečem neiskreni i to će izazvati konfliktne situacije. Venera će 24. novembra praviti konjunkciju sa Jupiterom i bićete u mogućnosti da izađete iz zanosa i popravite odnosa sa voljenom osobom. U suprotnom ćete se naći na ivici raskida.

Ako ste slobodni:

Pružiće vam se mogućnost da na samom početku novembra uđete u emotivnu vezu sa osobom sa kojom se duže vreme viđate i koja vam se dopada. Ubrzo nakon toga ćete upoznati nekog novog ko će na vas ostaviti snažan utisak i ko će vam jasno pokazati da je zainteresovan za intimnu vezu sa vama. Može vam se lako dogoditi da uđete u paralelnu vezu ali vam to u isto vreme donosi i opasnost od raskida prve. Imajte u vidu da je druga osoba neko ko je u prolazu.
Stariji Škorpioni će biti pristati da započnu slobodnu i neobaveznu vezu sa osobom koja im se dopada. Kada saznate da se ta osoba viđa sa još nekim, napravićete ljubomornu scenu. Sami ste pristali na vezu slobodnog tipa, prisetite se.

Zdravlje:

Vaše zdravlje će biti dobro i stabilno, pod uslovom da se pridržavate zdravih navika, da se više krećete i da izbegavate poroke i prevelike fizičke i mentalne napore bez adekvatnog odmora. U drugoj polovini novembra bićete podložni uplanim procesima u predelu bubrega i mokraćnih kanala. Moguć je i grip. Preduzmite preventivne mere.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od pretežno voća i povrća, kao i hrane koja u sebi sadrži vitamine koji su u ovom mesecu potrebni vašem, organizmu. Prijaće vam šargarepa, celer, brokoli, kao i kiseli kupus. Od voća jedite više sušenog, kao što su smokve, kajsije i urme. Citrusi, posebno pomorandže i grejpfrut su vam najvažniji. Izbegavajte brzu hranu.

Srećni brojevi:

7, 10, 13, 17, 22


strelacSTRIJELAC

Posao:

Dragi Strelčevi,
Venera ulazi u vaš znak na početku novembra i donosi vam bolji osećaj za saradnju, lični nastup i pojačava vašu kreativnost na svim poljima. Mars će 5. novembra praviti kvadrat sa Plutonom i doneće vam teškoće na polju finansija koje će prouzrokovati nesuglasice sa saradnicima oko raspodele zarade. Ako se ove nesuglasice završe raskidom jedne važne saradnje, bićete na dvostrukom gubitku. Saturn će 9. novembra praviti sekstil sa Neptunom. Bićete u mogućnosti da dovršite prioritetne radne zadatke u predviđenom roku, što će vam doneti dobitke koji će vam omogućiti da pokrijete prethodne minuse na računu. Uspeh vas očekuje ako se bavite građevinarstvom, hemijskom industrijom, finansijskim sektorom i trgovinom energetskim resursima. Merkur će praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem, što će vam omogućiti da razrešite intrige koje su vas ometale u postizanju ciljeva i koje su negativno uticaje na vaš ugled i posao u celini. Uspećete da povratite ranije stečene pozicije. Uspeh vas očekuje u oblastima zdravstva, konsaltinga i bezbednosti.
Mars će 12. novembra praviti sekstil sa Jupiterom i omogućiće vam da ostvarite napredak u saradničkim odnosima i poslovima koji su povezani sa društvenim organizacijama. To će vam doneti dobitke, a uticaće i na uvećanje vašeg ugleda. Uspeh ćete ostvariti i na polju menadžmenta. Može se dogoditi da dobijete unapređenje. Mars ulazi u znak Škorpiona 19. novembra, što će pojačati vašu sposobnost donošenja strateški važnih odluka i ostvarićete uspeh u tajnim pregovorima. Ostvarićete dobru saradnju sa zdravstvenim institucijama. Merkur će krenuti direktno i uspećete da prevaziđete prepreke koje su vas držale u neizvesnosti. Opozicija Marsa sa Uranom upozorava vas da izbegavate nelegalne poslove.
Nezaposleni Strelčevi će dobiti novi posao u oblastima zdravstva, industrije, menadžmenta i u savetodavnim oblastima. Najviše sreće ćete imati u nalaženju honorarnih poslova.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi i braka praviće u prvoj polovini novembra sekstil sa Plutonom i retrogradnu konjunkciju sa Suncem. Ovo će pojačati vašu strastvenost, na šta će vam partner reagovati oduševljenjem. Bićete u mogućnosti da razrešite neke nesporazume od ranije, što će vam omogućiti da poboljšate komunikaciju u vezi.
Merkur će u drugoj polovini novembra krenuti direktno i postaćete otvoreniji, promišljeni i iskreni u svemu u odnosu sa voljenom osobom. Neke ideje o zajedničkim aktivnostima koje su vam delovale neostvarive, sada će vam biti dostupnije, pa ćete ih predložiti partneru. Vaš partner će se složiti sa većim delom vaših predloga. Imaćete više vremena za intimu.

Ako ste slobodni:

Osećaćete pojačani optimizam i više nego obično ćete izlaziti, viđati se sa prijateljima, upoznavati nove ljude. Bićete komunikativni i lako ćete nalaziti sagovornike i istomišljenike. Svojom vedrinom i lepim izgledom, jer ćete umeti lepo da se doterate, privlačićete pažnju. Tako ćete privući osobu koja odgovara vašim očekivanjima u ljubavi. Otkrićete da imate vrlo slična interesovanja, a počeće odmah da se bude i obostrane emocije. Do kraja novembra ćete ući u skladnu vezu.
Nešto stariji Strelci će zahvaljujući dobro osmišljenom nastupu, šarmu i samouverenosti, uspeti da osvoje osobu koja im se dopada. Potrebno je da imate u vidu da ne bi valjalo da preterate u samouverenosti i da previše idealizujete vašu simpatiju.

Zdravlje:

Zdravlje će vam biti uglavnom stabilno u prvoj polovini novembra ali vam se savetuje da obavezno praktikujete svakodnevne fizičke vežbe i psihofizičku relaksaciju, kako biste umanjili osetljivost na stres. U drugoj polovini meseca ćete biti podložni hormonskom disbalansu, kao i psihosomatskim smetnjama, upalnim procesima i povredama.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži proteine i gradivne materije. Integralne žitarice, mleko, mlečni proizvodi, jaja, posebno od prepelica, možete svakodnevno da konzumirate. Prijalo bi vam da uzimate med i matični mleč. Od povrća će vam prijati bundeva, spanać, sočivo i grašak, a od voća jabuke i pomorandže. Izbegavajte suhomesnate proizvode.

Srećni brojevi:

2, 6, 11, 15, 23


jaracJARAC

Posao:

Dragi Jarčevi,
Venera na početku novembra ulazi u znak Strelca i donosi vam mogućnost pokretanja projekta koji ste pripremali uz asistenciju osoba i saradnika u koje imate najviše poverenja i od kojeg očekujete veliki uspeh i još veću zaradu. Uspeh vas očekuje ako se bavite radom u socijalnim ustanovama, bolnicama i organizacijama za pomoć ljudima u nevolji. Mars koji prolazi kroz vaše polje posla i karijere praviće 5. novembra kvadrat sa Plutonom. Doneće vam ozbiljna neslaganja sa nadređenima. Ako ste vi u ulozi nadređenog, bićete skloni da namećete drugima svoj način pristupa radnim zadacima, a to će se pokazati kontraproduktivno i naneće štetu vašem ugledu, a negativno će uticati i na radne rezultate vašeg tima. Saturn će 9. novembra praviti sekstil sa Neptunom. Ovaj aspekt će vam doneti bolji osećaj za pregovore, dogovore i komunikaciju sa svim osobama koje su vam važne za ostvarenje napretka u razvoju velikih i dugoročnih projekata. Ostvarićete uspeh ako se bavite oblastima tehnološkog menadžmenta ili ako trgujete energetskim resursima.
Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem doneće vam rešenja kojima ćete poboljšati odnose sa saradnicima i obnoviti jednu saradnju koju ste u prošlosti prekinuli, a koja je bila korisna. Mars će praviti sekstil sa Jupiterom 12. novembra. Uspećete da uvećate vaše tajne fondove i da iz tih izvora finansirate prioritetne radne zadatke, što će vam doneti prednost nad konkurencijom i uvećati vaše prihode. Mars će 19. novembra ući u znak Škorpiona, a Merkur će narednog dana krenuti direktno, što će vam otvoriti dosta prostora za uspostavljanje uspešnijih i efikasnijih saradničkih odnosa, posebno sa finansijskim sektorom, kao i sa raznim rukovodiocima. Izbegavajte upuštanje u rizične poslove i investicije.
Nezaposleni Jarčevi će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima komunikacija, marketinga, menadžmenta, trgovine i saobraćaja. Dobićete posao honorarnog saradnika ako se bavite visokom tehnologijom.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Ostvarićete sklad koji vam je potreban u odnosima sa voljenom osobom, zahvaljujući vašim naporima da se uskladite u zajedničkim željama i akcijama. Više vremena ćete provoditi zajedno, poboljšaćete komunikaciju i imaćete bolji osećaj kako da se postavite prema voljenoj osobi da biste se bolje razumeli. Vaši kvaliteti u emotivnoj vezi će doći do izražaja.
Druga polovina novembra biće vam puna dinamike i zajedničkih nastojanja da ostvarite ciljeve koje želite. Na oprvom mestu ćete poboljšati uslove zajedničkog života, tako što ćete obnoviti nešto u kući ili otići u kupovinu neophodnih stvari za domaćinstvo. Organizovaćete se tako da možete više da izlazite na mesta za zabavu i da imate vremena i za intimu.

Ako ste slobodni:

Svojim stabilnim stavovima, načinom na koji budete nastupali i predstavljali sebe, privući ćete osobu koja je emotivna po prirodi, kreativna i širokih pogleda na svet. Mada će vam delovati nepraktično, upravo taj deo će biti nešto što će vas privući jer ćete, nakon upoznavanja, otkriti da možete da joj pomognete da praktično rešava neke stvari u životu. Ona će vam za uzvrat doneti više razonode i probudiće u vama emocije. Do kraja novembra ćete spontano ući u skladnu vezu.
Nešto stariji Jarčevi će početi da dobijaju pažnju od osobe koju će upoznati preko zajedničkog prijatelja. U početku ćete biti nezainteresovani ali ćete od sredine novembra početi da odgovarate na dobijenu pažnju. Počećete da se viđate.

Zdravlje:

Potrebno vam je više kretanja i što raznovrsnije aktivnosti. Izbegavajte sve što je monotono i ustaljeno. Vreme je da promenite vaše svakodnevne navike, kao i radne navike i da unesete nešto novo u svoju brigu za zdravlje. U protivnom ćete biti podložni depresivnom raspoloženju. Najviše će vam prijati svakodnevna šetnja jer će vam to ojačati imunitet.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje u sebi imaju antioksidanse i koje za sebe vezuju štetne materije i izbacuju ih iz organizma. Pojačajte unos vitamina, kalcijuma i magnezijuma. Važan vam je D i E vitamin. Od povrća će vam odgovarati veća količina kupusa i cvekle, a od voća pomorandže. Meso jedite umereno, kao i mlečne proizvode.

Srećni brojevi:

5, 7, 12, 18, 24


vodolijaVODOLIJA

Posao:

Drage Vodolije,
Venera će na početku novembra ući u znak Strelca i otvoriće vam mogućnost da započnete novu saradnju sa jednom ženom, sa kojom ćete u budućnosti imati obostrano korisne polovne odnose i značajne dobitke na polju novca. Imaćete koristi i od saradnje sa obrazovnim institucijama i turističkim agencijama. Mars će 9. novembra praviti kvadrat sa Plutonom, što vas upozorava da odložite poslovna putovanja u inostranstvo ako ste ih planirali. Isto tako budite pažljivi u saobraćaju i ako se bavite transportom robe na duže relacije. Teškoće vas očekuju i ako se bavite trgovinom uvozne robe. Nailazićete na spletke i pokušaje nekih osoba da vam nanesu štetu i prigrabe ličnu korist. Merkur će praviti retrogradnu konjunkciju sa Suncem u vašem polju posla, što će vam doneti pogodnosti da nastavite sa razvojem planova sa kojima ste bili u zaostatku u proteklom periodu. Uspećete da pokrenete i nove poslovne projekte. Sekstil Marsa sa Jupiterom doneće vam sredinom novembra dobitke kroz saradnju sa inostranim partnerima. Poboljšaćete saldo na vašem računu.
Mars će 19. novembra ući u znak Škorpiona, gde je snažan i u vladarstvu. Kako je to ujedno i vaše polje posla i karijere, pojačaće vašu motivaciju i usmerićete sve svoje napore u zauzimanje boljih pozicija na svom radnom mestu. Moguće je da dođe i do unapređenja. Vaš autoritet i stručne sposobnosti će se poboljšati i to će vam doneti uspeh u svemu čega se prihvatite da radite. Merkur će krenuti direktno i biće vam mnogo lakše da planirate, da se dogovarate i da organizujete sve što je neophodno. Budite pažljivi 24. novembra kada Mars bude pravio opoziciju sa Uranom jer ćete biti suočeni sa neočekivanim teškoćama prilikom postizanja rokova. Neke rokove ćete morati da pomerite i to će vam naneti gubitke.
Nezaposlene Vodolije će dobiti mogućnost da se zaposle u oblastima elektronske, hemijske i prehrambene industrije. Ako želite da pokrenete sopstveni posao, dobićete podršku.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Sunce koje vlada vašim poljem ljubavi će praviti 8. novembra trigon sa Saturnom i sekstil sa Neptunom. Sa voljenom osobom ćete ostvariti važne zajedničke ciljeve, što će uneti više sklada i stabilnosti u vašu vezu. Osećaćete pojačanu potrebu za zajedničkim romantičnim trenucima i potrudićete se da to ostvarite. U tome ćete biti saglasni oboje.
Retrogradna konjunkcija Merkura sa Suncem će vam omogućiti da prevaziđete neslaganja od ranije i da poboljšate komunikaciju. Merkur će krenuti direktno u drugoj polovini novembra i počećete da se dogovarate oko novih zajedničkih planova. 22. Novembra će Sunce ući u znak Strelca i počećete više zajedno da izlazite i da se družite sa prijateljima.

Ako ste slobodni:

Mada volite da budete samostalni i slobodni i mada ste skloniji slobodnim i neobaveznim vezama, ovog meseca ćete osećati snažnu potrebu da uđete u vezu koja bi bila stabilna, ozbiljna i na duže staze. Pružiće vam se mogućnost za takvu vrstu veze jer ćete upoznati osobu koja će u vama probuditi duboke emocije i koju ćete doživeti kao srodnu dušu. Pole nekoliko stidljivo razmenjenih poruka počećete da se viđate i izlazite. Do kraja novembra ćete započeti skladnu vezu.
Nešto starije Vodolije će početi da razmišljaju da li da pokušaju nešto više sa osobom sa kojom u proteklom periodu često provode slobodno vreme. Biće vam ubrzo jasno da i druga strana isto razmišlja i da je vaš odnos više od prijateljstva.

Zdravlje:

Očekuje vas promenljivo ali ipak ne i otežano zdravlje. Izbegavajte duži boravak na vetru i hladnoći jer ćete biti podložni prehladi i upalama u predelu grla i urinarnog trakta. Vaša otpornost na stresne okolnosti će biti umanjena, pa je važni da se redovno odmarate i da imate vremena za psihofizičku relaksaciju. Krajem meseca će vam biti slabija cirkulacija.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži lako svarljivu hranu koja je puna povrća. Najviše će vam prijati čorbe od mešanog povrća ali i jela sa kiselim kupusom. Meso možete jesti umereno, a riba će vam prijati više od mesa. Od voća je potrebno da uzimate jabuke, sušene smokve i limun. Umanjite unos hleba i peciva, kao i suhomesnatih proizvoda.

Srećni brojevi:

4, 11, 15, 18, 23


ribaRIBE

Posao:

Drage Ribe,
Venera će na početku novembra ući u znak Strelca i vaše polje posla i karijere. Pojačaće se vaš osećaj za poslovne odnose i saradnju. Vaš lični nastup će biti ljubazniji i zapaženiji. Ostvarićete uspeh ako se bavite sopstvenim poslom, posebno ako ste po struci dizajner. Mars će 5. novembra praviti kvadrat sa Plutonom. Budite pažljivi u odnosima sa saradnicima. Sa jednim dugogodišnjim saradnikom se nećete složiti oko raspodele prihoda od zajedničkog posla i doći će do nesuglasica zbog ranijih neizmirenih obaveza. To će znatno otežati vašu dalju saradnju, a može je i dovesti u pitanje. Ovo vam neće ići u prilog i zbog toga se potrudite da rešite ove probleme bez ulazaka u konflikte. Saturn će 9. novembra praviti sekstil sa Neptunom i otvoriće vam mogućnost da poboljšate situaciju na polju saradničkih odnosa. Oslonite se na svoj osećaj ali i na realne činjenice jer će vam to olakšati da nađete pravi pristup rešenju problema. Uspeha vas očekuje ako se bavite sopstvenim poslom, građevinskim radovima, arhitekturom, kreativnim poslovima, kao i oblastima zabave.
Mars će 12. Novembra praviti sekstil sa Jupiterom, što će vam omogućiti da zahvaljujući svojoj veštini i istrajnim nastojanjima poboljšate priliv novca na vaš račun, isplatite veći deo vaših dugovanja i finansijskih obaveza i ostvarite uspon na poslovnom polju. Moguće je da dođe i do unapređenja. Kvadrat Venere sa Neptunom vas upozorava da imate u vidu sa vaše želje neće biti u skladu sa vašim mogućnostima. Zbog toga se bavite samo onim što će vam doneti sigurnu korist u poslu. Mogućnost stručnog usavršavanja imaćete u trećoj dekadi novembra kada Merkur krene direktno. Sunce će ući u vaše polje posla 22. novembra i doneće vam mogućnost preuzimanja veće odgovornosti i rukovođenja.
Nezaposlene Ribe će biti u mogućnosti da dobiju posao u oblastima usluga, menadžmenta, dizajna i na mestima gde se traži smisao za kreativnost i rukovođenje uopšte.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi praviće retrogradnu konjunkciju sa Suncem i učiniće vas sposobnim da prevaziđete ranije nesuglasice sa voljenom osobom. Jedno drugome ćete moći lakše da se prilagodite i naći ćete način da se dogovorite i oko onih stvari oko kojih imate različite stavove i mišljenja. To će vašu vezu podići na viši nivo.
Druga polovina novembra donosi vam više izlazaka i druženja. Merkur će krenuti direktno, pa će biti mnogo manje nesporazuma i mnogo više ćete koristiti zajedničke trenutke uz voljenu osobu da biste jedno drugom ispunjavali želje. Imaćete dobar osećaj za potrebe vašeg partnera. Umećete da organizujete zajedničke trenutke na obostrano zadovoljstvo.

Ako ste slobodni:

Bićete više nego obično aktivni u društvenim okupljanjima i u radu organizacija čiji ste član. Upoznaćete nove ljude od kojih će se izdvojiti neko ko će vam već pri prvom susretu delovati vrlo privlačno, ne samo fizički već i po načinu nastupa, komunikacije i inteligencijom. Počećete da se viđate sve češće i već od polovine novembra ćete postati bliski i nakon toga i intimni. Oboje ćete se složiti da želite emotivnu vezu i to će biti mudar izbor. Otkrićete da ste stvoreni jedno za drugo.
Nešto starije Ribe će privući osoba koju će upoznati na jednom putovanju i sa kojom će započeti komunikaciju na daljinu. Neće vam smetati fizička udaljenost. Osim uživanja u svakodnevnim kontaktima, počećete da pravite zajedničke planove.

Zdravlje:

Vaša vitalnost će biti na potrebnom nivou, tako da će vam zdravlje najvećim delom biti stabilno. Ovo ne znači da možete da se opustite i budete lenji i inertni jer vam to može doneti tegobe poput bolova u donjem delu leđa i vratu zbog smanjene aktivnosti. Važno je da se više krećete i da imate dovoljan broj fizičkih aktivnosti. Moguća je lakša i prolazna prehlada.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od veće količine povrća kao što su turšija i kiseli kupus, jer sadrže veću količinu vitamina neophodnih vašem organizmu. Jedite više ribe, a meso umanjite. Izbegavajte brzu hranu i suhomesnate proizvode, kao i alkoholna pića. Pijte više čaja i ceđenih sokova od pomorandže i limuna. Potreban vam je i med.

Srećni brojevi:

3, 8, 12, 17, 24


Mjesečni horoskop za novembar 2019. pripremio astrolog Igor Pavluković za MesecniHoroskop.com! Strogo je zabranjeno preuzimanje mjesečnog horoskopa bez navođenja i linkovanja izvora!