Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2020.

Pogledajte najdetaljniji mjesečni horoskop za mjesec NOVEMBAR 2020. koji vam je pripremio naš astrolog Igor Pavluković!

Ukoliko želite da dobijete neke dodatne informacije, pojašnjenja ili savjete o bilo čemu, slobodno se obratite našim astrolozima putem telefona ili sms porukom, tu su 24h dnevno da vam pomognu!

ovanOVAN

Posao:

Dragi Ovnovi,
Merkur će praviti kvadrat sa Saturnom na početku novembra, pre nego što krene direktno i još jednom nakon prelaska u direktno kretanje. Biće neophodno da posebnu pažnju posvetite poslovnim partnerstvima, javnim odnosima i projektima koji su od većeg i dugoročnog značaja. Izbegavajte sklapanje novih ugovora i dobro proverite svaku stavku pre potpisivanja bilo kojeg zvaničnog dokumenta ili ugovora. Merkur će 3. novembra krenuti direktno i polako ćete početi da rešavate smetnje koje ste imali u javnim odnosima, pravnim stvarima i u relacijama sa poslovnim partnerima. Venera će 9. novembra praviti opoziciju sa Marsom. Prekinućete jedno partnerstvo zbog proteklih smetnji i razilaženja u interesima. U drugoj dekadi novembra Merkur će ući u znak Škorpiona i poboljšaće vaše veštine u rukovanju finansijskim tokovima. Isplaniraćete uspešne investicije i poboljšaćete obrt novca. Konjunkcija Jupitera sa Plutonom omogućiće vam da nakon dužeg zastoja pokrenete jedan važan projekat koji će vam doneti napredak u karijeri i doneti vam velike dobitke.
Mars će 14. novembra krenuti direktno. Vaš autoritet i rukovodeće sposobnosti će početi da dolaze do boljeg izražaja. Brže i efikasnije ćete obavljati zadatke koji su vam u proteklom periodu bili otežani. Venera će praviti kvadrat sa Plutonom, Jupiterom i Saturnom, što vas upozorava na teškoće ako se bavite oblastima javnosti, prava i ljudskih resursa. Očekuju vas teškoće u odnosima sa saradnicima. Vaše pozicije će biti uzdrmane zbog nečijih spletki. U trećoj dekadi novembra Venera će ući u znak Škorpiona. Izbegavajte velike transakcije i zaduživanje. Merkur će praviti sekstil sa Plutonom, Jupiterom i Saturnom, što će doprineti efikasnoj realizaciji prioritetnih planova i radnih zadataka i poboljšati vaš ugled i radne odnose.
Nezaposleni Ovnovi će dobiti šansu da se zaposle u oblastima finansija, bankarstva, menadžmenta i informacionih tehnologija. Biće tražene vaše rukovodeće sposobnosti.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Venera će 9. novembra praviti opoziciju sa Marsom i dovešće do otvorenog neprijateljstva između vas i voljene osobe. Oboje ćete čvrsto držati svoju stranu i bićete nepopustljivi u svojim zahtevima prema drugoj strani. Ako se ne potrudite da potražite kompromisno rešenje, ovo bi moglo ozbiljno da naruši vaše odnose, čak da dovede do privremenog razilaska.
Venera će u drugoj polovini novembra praviti kvadrate sa Plutonom, Jupiterom i Saturnom, što će dovesti do ozbiljnih neslaganja oko zajedničkih ciljeva i dodatno će otežati rešavanje već aktuelnih problema u vašoj vezi sa partnerom. Opozicija Venere sa Uranom 27. novembra prouzrokovaće neočekivani sukob oko ulaganja zajedničkog novca.

Ako ste slobodni:

Prva dekada novembra vam donosi snažnu zaljubljenost u osobu koja će u vama da probudi nekontrolisane strasti. Ući ćete u odnos koji će vam u početku delovati kao emotivna veza kakvu ste oduvek želeli. Ubrzo ćete početi da osećate jaku ljubomoru i posesivnost koju će vaš partner svojim nekorektnim ponašanjem sve više podsticati u vama. U drugoj dekadi novembra svađe će biti svakodnevne, da biste krajem meseca naglo i bez objašnjenja prekinuli ovu vezu zauvek.
Stariji Ovnovi će uvideti kako bi trebalo da paze pre nego što povučeni strastima uđu u avanturu radi intimnih odnosa. Suočićete se sa nekontrolisanim strastima i nizom negativnih emocija koje će vas duboko emotivno povrediti.

Zdravlje:

Nakon perioda promenljivog i oslabljenog zdravlja, novembar će vam doneti znatno poboljšanje. Više nego obično ćete voditi računa o svom zdravlju, preduzimaćete preventivne mere i koristiti metode za jačanje imuniteta. Bićete otporni na stresne okolnosti što će znatno doprineti stabilnosti vašeg zdravlja. Osećaćete potrebu da se više krećete i vežbate.
Vaša ishrana treba da sadrži gradivne namirnice pune vitamina i proteina. Od povrća jedite kuvani krompir, celer, peršun i šargarepu. Posebno će vam prijati čorbe od mešanog povrća, sa većom količinom peršunovog lista. Od voća jedite sušene smokve i grožđe, kao i jabuke. Ribu i pileće belo meso možete jesti češće, kao i mladi sir i jaja. Izbegavajte slatkiše.

Srećni brojevi:

3, 10, 14, 17, 25


bikBIK

Posao:

Dragi Bikovi,
Merkur će praviti kvadrat sa Saturnom na početku novembra, pre nego što krene direktno i još jednom nakon prelaska u direktno kretanje. Nedostajaće vam podrška u vidu sirovina, finansija i stručnih saveta za nastavak važnih i dugoročnih projekata, zbog čega će doći do zastoja. Saradnja sa inostranim partnerima će bit otežana. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite turizmom, transportom robe na duže relacije, prosvetom i izdavaštvom, kao i trgovinom robom iz uvoza. Venera će praviti opoziciju sa Marsom i ometaće vaše odnose sa radnim kolegama. Na polju usluga ćete imati nezadovoljne klijente. Bićete primorani na kompromisna rešenja. Merkur će 10. novembra ući u znak Škorpiona i poboljšaće vaše dogovore sa poslovnim partnerima. Imaćete više uspeha u javnim odnosima i u poslovnim prezentacijama. Konjunkcija Jupitera sa Plutonom u drugoj dekadi meseca omogućiće započinjanje projekta u saradnji sa inostranim partnerom koji je više puta bio odložen. Mars će 14. novembra krenuti direktno i omogućiće vam da pokrenete posao koji ste pripremali u tajnosti.
Venera će u drugoj dekadi novembra praviti kvadrate sa Plutonom, Jupiterom i Saturnom. Ovo će uticati negativno na Bikove koji se bave izdavačkim poslom, građevinarstvom, industrijom, arhitekturom, transportom i uslugama lepote. Nailazićete na zastoje i previše zahtevne klijente. Venera će 21. novembra ući u znak Škorpiona, gde je u izgonu i doneće vam smetnje u odnosima sa poslovnim partnerima i u javnim poslovima. Merkur će praviti niz povoljnih aspekata sa Neptunom, Plutonom, Jupiterom i Saturnom, što će vam doneti bolju saradnju, uspešne dogovore i napredak u velikim poslovima. Bićete vešti u rešavanju komplikovanih situacija i pružiće vam se prilika da usavršite radne veštine.
Nezaposleni Bikovi će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima komunikacija, zdravstva i u uslugama koje su vezane za servise i tehničku podršku.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Venera će 9. novembra praviti opoziciju sa Marsom i to će dovesti do ozbiljnih nesuglasica, pojačanih strasti i ljubomore između vas i voljene osobe. Saznaćete za tajne koje je vaš partner krio od vas. Moguće je i da dođete do saznanja o njegovom neverstvu. To bi moglo dovesti i do privremenog razdvajanja. Budite otvoreni na kompromis i razgovor.
Mars će 14. novembra krenuti direktno, što će pokrenuti napete odnose ka poboljšanju. Merkur će ući u znak Škorpiona i započećete iskrene razgovore sa partnerom o aktuelnim problemima. Bićete oštrog jezika i direktni, ali ćete tako navesti vašeg partner ada i on bude iskren prema vama. Mada ćete biti emotivno povređeni, uspećete da stabilizujete situaciju.

Ako ste slobodni:

Osećaćete snažnu privlačnost prema osobi koja nije slobodna, a koja će vam predložiti tajnu vezu. Ako na to pristanete, naći ćete se u nezahvalnoj situaciji gde će druga osoba da pokaže samo požudu u odnosu na vas, a izostaće emocije i razumevanje. Zbog toga ćete brzo izaći iz tog odnosa. Druga osoba će vas proganjati i praviti vam neprijatnosti. Tek u trećoj dekadi novembra ćete upoznati nekoga s kim ćete se dobro razumeti i ko će se pokazati kao prava prilika za vezu.
Stariji Bikovi će saznati da osoba koja im se dopada i sa kojom su počeli da izlaze ima vezu sa drugom osobom što krije od vas. To će vam doneti veliko razočaranje. Krajem meseca upoznaćete osobu koja će vas privući svojim intelektom.

Zdravlje:

Zdravlje će vam tokom novembra biti uglavnom stabilno. Bićete stalno u pokretu, što će poboljšati vašu fizičku kondiciju. Praktikovaćete duge šetnje na mestima gde ima čistog vazduha. Prijaće vam češći odlasci u prirodu. Vaša otpornost na stres će biti pojačana. Izbegavajte duži boravak na vetru i kiši jer ćete biti osetljivi na hladnoću i možete da se prehladite.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži integralne žitarice, mladi sir, masline i sušeno voće poput smokvi i grožđa, što možete konzumirati svakodnevno. Uzimajte više jogurta, a izbegavajte mleko, šećer i previše začinjenu hranu. Meso jedite umereno i uglavnom kuvano. Delikatese od mesa izbegavajte. Uzimajte vitamin B6 i D. Pijte mineralnu vodu.

Srećni brojevi:

6, 11, 17, 20, 24


blizanciBLIZANCI

Posao:

Dragi Blizanci,
Merkur će praviti kvadrat sa Saturnom na početku novembra, pre nego što krene direktno i još jednom nakon prelaska u direktno kretanje. To će vam doneti zastoje na polju platnog prometa. Uplate koje očekujete će kasniti i moraćete da odložite neke planove zbog nedostatka sredstava. Doći će do zastoja i u pregovorima oko novih poslova. Kada Merkur krene direktno postepeno ćete poboljšati protok novca i komunikaciju sa poslovnim partnerima. Venera će 9. novembra praviti opoziciju sa Marsom i dovešće do prekida jedne saradnje što može da vam nanese gubitke. Izbegavajte da se zadužujete i da ulazite u finansijske rizike. Merkur će 10. novembra ući u znak Škorpiona i omogućiće vam da pokrenete nešto novo u oblasti usluga što će se pokazati isplativim. Imaćete dobru saradnju sa radnim kolegama. Konjunkcija Jupitera sa Plutonom u drugoj dekadi novembra doneće vam dobitke od velikih projekata i od ranijih investicija. Vaš platni promet će se poboljšati. Mars će 14. novembra krenuti direktno i bićete efikasniji u timskom radu i saradnji.
Venera će u drugoj dekadi novembra praviti kvadrate sa Plutonom, Jupiterom i Saturnom, što će vas činiti sklonim ulasku u rizične investicije i to bi moglo da vam nanese ozbiljne gubitke. Na teškoće ćete nailaziti ako se bavite prosvetom, dizajnom, projektovanjem, ugostiteljstvom i oblastima zabave. Venera će 21. novembra ući u znak Škorpiona gde je u izgonu i doneće vam pad prometa ako se bavite frizerskim i kozmetičkim uslugama, kao i zanatskim poslovima. Merkur će u trećoj dekadi novembra praviti povoljne aspekte sa Neptunom, Plutonom, Jupiterom i Saturnom, što će vam doneti priliku za ostvarenjem velike zarade kroz oblasti osiguranja, investicione fondove, zdravstvo i usluge konsaltinga.
Nezaposleni Blizanci će biti u mogućnosti da dobiju novo zaposlenje u oblastima usluga, informacionih tehnologija, saobraćaja, trgovine i u konsultantskim poslovima.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Jupiter će u prvoj polovini novembra praviti konjunkciju sa Plutonom. Bićete u mogućnosti da poboljšate uslove zajedničkog života tako što ćete kupiti nešto novo za domaćinstvo ili ćete uložiti zajednički novac u proširenje ili preuređivanje životnog prostora. Možete otići i na zajedničko putovanje gde biste se mogli da se posvetite jedno drugom.
Sredinom meseca će Venera praviti kvadrat sa Jupiterom. Izbegavajte flert i budite pažljivi u odnosu sa osobama koje će pokušati da vam se približe i zavedu vas jer će to dovesti do ozbiljnih nesuglasica sa voljenom osobom. U trećoj dekadi novembra vaša emotivna veza će biti skladna i stabilna. Uživaćete u prijatnim razgovorima i zajedničkim aktivnostima.

Ako ste slobodni:

Osoba koja vam se u početku predstavljala kao prijatelj pokušaće da vam se emotivni približi i pokazaće da je za vas zainteresovana seksualno. Strasti bi mogle da se pojave između vas dvoje ali ako se u to upustite uvidećete ubrzo da jedno drugom ne odgovarate za emotivnu vezu nego samo za intimne odnose. Doći će i do ljubomornih scena. Najbolje je da to zaobiđete. Sredinom meseca upoznaćete osobu koja će vas privući i koja će se pokazati pogodnom za emotivnu vezu.
Stariji Blizanci će biti u iskušenju da nepromišljeno ulete u avanturu sa osobom sumnjivog morala. Od toga će vas odvratiti neko s kim ćete često učestvovati u društvenim aktivnostima i ko će vam pružiti razumevanje i naklonost.

Zdravlje:

Prva dekada novembra donosi vam zdravstvene smetnje i slabost koju ćete osećati u predelu bubrega, pankreasa, jetre i mokraćnih kanala. Bićete podložni glavobolji, posebno ako ste meteoropata. Kontrolišite češće krvni pritisak. Merkur će u drugoj dekadi novembra ući u znak Škorpiona i vaše polje zdravlja što će doprineti poboljšanju. Bićete fizički aktivniji.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži kaloričnu hranu, laku za probavu. Jedite kuvano povrće, posebno brokoli, sočivo, blitvu, peršun. Takođe jedite krastavac, kao i kiseli kupus. Orašasti plodovi su vam važni za dobro zdravlje . Jedite orah, badem i semenke bundeve. Od voća će vam najviše prijati ananas, banane i citrusi. Meso jedite umereno, možete i ribu.

Srećni brojevi:

8, 14, 16, 21, 25


rakRAK

Posao:

Dragi Rakovi,
Merkur će praviti kvadrat sa Saturnom na početku novembra, pre nego što krene direktno i još jednom nakon prelaska u direktno kretanje. Bićete primorani da odlažete i pomerate važne rokove jer ćete nailaziti na velike prepreke i zastoje koji će se rešiti do sredine meseca. Imaćete teškoće u dogovorima i odnosima sa poslovnim partnerima. Merkur će 3. novembra krenuti direktno i moći ćete nakon toga da se bolje organizujete u ispunjavanju predviđenih rokova. Opozicija Venere sa Marsom dovešće do ozbiljnih neslaganja sa nadređenima. Neophodno je da budete spremni na kompromis. Merkur će 10. novembra ući u znak Škorpiona i pokrenuće vas da planirate nove radne zadatke i projekte, oslanjajući se na svoju kreativnost. Ostvarićete uspeh ako se bavite prosvetom ili oblastima zabave. Konjunkcija Jupitera sa Plutonom će vam omogućiti uspeh u javnosti. Sklopićete novo poslovno partnerstvo i jedan ugovor koji će vam doneti veliki profit, a koji je povezan sa investicionim fondovima, bankarstvom, međunarodnom trgovinom i energetskim resursima.
Mars će 14. novembra krenuti direktno u vašem polju posla i karijere. Počećete polako da rešavate sve u čemu ste nailazili na zastoje i teškoće u proteklom periodu. Odnosi sa nadređenima će se poboljšati. Vaše rukovodeće sposobnosti i radna efikasnost će doći do boljeg izražaja. Venera će u drugoj dekadi novembra praviti izazovne aspekte sa Plutonom, Jupiterom i Saturnom, što će dovoditi do neusklađenosti sa partnerima i saradnicima i do odlaganja realizacije pojedinih planiranih zadataka. Venera će 21. Novembra ući u znak Škorpiona gde je u izgonu, što vas upozorava da izbegavate upuštanje u finansijski rizične poslove. Treća dekada meseca donosi vam više uspeha, bolju zaradu i rešenje teškoća.
Nezaposleni Rakovi će imati sreće u nalaženju novog zaposlenja u svojoj struci. Bićete u mogućnosti da se zaposlite i u sektoru administracije, finansija i u savetodavnim poslovima.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Početak novembra vam donosi neusklađenost sa partnerom oko kućnih i porodičnih obaveza. Više puta ćete menjati zajedničke planove, teško ćete postizati dogovore i bićete pritisnuti brigama i nepoverenjem u partnera. Od sredine meseca ćete imati više strpljenja i razumevanja i uspećete da se dogovorite oko važnih stvari. Poboljšaćete odnos i raspoloženje.
Druga dekada novembra vam donosi promenljiv period gde će doći do zahlađenja u odnosima sa voljenom osobom. Obuzimaće vas ljubomora, često neosnovano ali će i vaš partner umeti da vam prigovori zbog nečega što nije vaša greška. Sve probleme na koje budete nailazili rešićete u trećoj dekadi meseca. Razgovaraćete iskreno i shvatiti šta želite u vezi.

Ako ste slobodni:

Privlačićete pažnju svojom pojavom i umećete da istaknete svoje kvalitete. Jedna osoba će se u vas zaljubiti i nastupiće romantično, što će vam prijati. Poželećete da započnete emotivnu vezu ali ćete ostati suzdržani jer će vam nešto u ponašanju vaše simpatije delovati sumnjivo. To će navesti drugu osobu da se povuče i pokaže razočaranost. U trećoj dekadi novembra ćete uspeti da se uskladite i kroz bliže upoznavanje i otvorenu komunikaciju da se zbližite emotivno.
Nešto stariji Rakovi će izbegavati osobu koja im poklanja pažnju i pokušava da im se emotivno približi. Nećete biti spremni da prihvatite naklonost. Krajem meseca ćete biti otvoreniji i počećete da se viđate. Moguć je ulazak u vezu.

Zdravlje:

Izbegavajte da se izlažete previše hladnom vremenu, vetru i kiši. Mogli biste da se prehladite. Većim delom novembra će vam zdravlje biti stabilno i vitalnost će vam biti jaka. Poboljšaćete i vaš imunitet ali je u tu svrhu važno da se više krećete, da radite fizičke vežbe i da se ispravno i zdravo hranite. Sredinom meseca možete biti podložni pojačanom umoru.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica baziranih na voću i povrću, sa što manje namirnica životinjskog porekla. Posebno izbegavajte mesne delikatese, hranu pečenu na ulju, brzu i previše začinjenu hranu. Mleko izbegavajte i jedite uglavnom mladi sir i jogurt. Hleb i žitarice uzimajte umereno. Povećajte unos meda, kolagena i vitamina D i E.

Srećni brojevi:

1, 12, 15, 20, 22


lavLAV

Posao:

Dragi Lavovi,
Merkur će praviti kvadrat sa Saturnom na početku novembra, pre nego što krene direktno i još jednom nakon prelaska u direktno kretanje. Planovi koje ste imali na polju usluga neće moći da se realizuju i na samom početku ćete morati da ih odložite zbog prepreka na koje ćete nailaziti. Imaćete teškoće u odnosima sa radnim kolegama. Pregovori oko važnih i dugoročnih projekata će biti zaustavljeni. Mada će Merkur krenuti direktno 3. novembra, tek sredinom meseca ćete biti u mogućnosti da izađete iz ovih teškoća. Opozicija Venere sa Marsom 9. novembra će dodatno iskomplikovati pregovore oko novih i važnih projekata i zadataka. Jedan očekivani projekat neće moći da se ostvari jer će druga strana odustati od daljih dogovora u vezi toga. Merkur će 10. novembra ući u znak Škorpiona i ubrzaće dovršavanje svega što je bilo u zastoju dok je bio retrogradan. Pokrenućete nešto novo u oblasti trgovine, a ako se bavite zdravstvom imaćete nove prilike za uspeh i napredak u karijeri. Konjunkcija Jupitera sa Plutonom doneće vam veliki uspeh u oblasti usluga i nove klijente.
Mars će krenuti direktno 14. novembra i polako ćete početi da dobijate podršku, više poverenja i odgovorna zaduženja od strane vaših nadređenih, što je sve izostalo u prethodnom periodu. Kvadrati Venere sa Plutonom, Jupiterom i Saturnom doneće vam teškoće ako se bavite trgovinom, ugostiteljstvom, turizmom, građevinarstvom i prosvetom. U poslovnim odnosima i na polju saradnje doći će do neslaganja koje će izazivati zastoje i gubitke. Izbegavajte velike investicije i zaduživanje. Venera će 21. novembra ući u znak Škorpiona i usporiće vas u postizanju rokova zbog nedostatka sredstava. U trećoj dekadi meseca Merkurovi povoljni aspekti će vam pomoći da prevaziđete najveći deo teškoća i poboljšate zaradu.
Nezaposleni Lavovi će se potruditi da ostave snažan utisak na potencijalne poslodavce i to će im omogućiti da dobiju posao u struci, kao i u oblastima menadžmenta, zabave i u savetodavnim i administrativnim oblastima.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Dogovori i komunikacija sa voljenom osobom odvijaće se otežano već od početka novembra. Nećete imati dovoljno poverenja jedno u drugo i u mnogo čemu se nećete razumeti. Zbog opozicije Venere sa Marsom dešavaće vam se ljubomora i česte svađe. Kada Mars krene direktno, od sredine meseca, doći će do poboljšanja u vašim odnosima.
Tokom druge dekade novembra će se osećati zahlađenje između vas i voljene osobe. Bićete povučeni i nepopustljivi. Od treće dekade meseca ćete početi da se otvarate jedno prema drugom i da više razgovarate o svemu što vam pravi smetnje u vezi. Na taj način ćete do kraja meseca uspeti da prevaziđete najveći deo teškoća i uspostavite sklad koji vam je potreban.

Ako ste slobodni:

Osećaćete neodoljivu privlačnost prema nekome ko je strastven po prirodi ali nije postojan u vezama. Mada ćete dobro znati u šta se upuštate, ipak ćete izgubiti strpljenje i biti uvučeni u ljubomorne scene i svađe sa vašom novom simpatijom. Pored najbolje volje, moraćete priznati sebi da se ne možete složiti ni u čemu osim u seksu i odlučićete da prekinete vezu. Krajem novembra upoznaćete osobu sa kojom imate mnogo zajedničkih interesovanja i koja će vam pružati razumevanje.
Nešto stariji Lavovi će nailaziti na velike prepreke u pokušaju da priđu osobi koja im se dopada. Delovaće vam kako se sve zaverilo protiv vas. Zahvaljujući vašem strpljenju i istrajnosti, u trećoj dekadi meseca ćete početi da se viđate.

Zdravlje:

Imunitet će vam biti oslabljen u prvoj i drugoj dekadi novembra. Moguće su disajne smetnje, virusne infekcije, urološka infekcija ili upala, a bićete osetljivi i na promene vremenskih prilika. Lako ćete se zamarati i biće vam potrebno više odmora. U trećoj dekadi novembra će vaše zdravlje doći u stabilno stanje. Bićete više u pokretu i otporni na stres.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje pomažu vašem organizmu da se oslobodi štetnih materija. Zeleno povrće ali i kiseli kupus, turšija, kiseli krastavci doprineće boljem zdravlju. Od voća jedite suve smokve, jabuke, urme i pomorandže. Obavezno uzimajte morsku ribu i pijte više tečnosti. Izbegavajte slatkiše, brzu hranu i alkoholna pića.

Srećni brojevi:

2, 8, 13, 17, 24djevicaDJEVICA

Posao:

Drage Device,
Merkur će praviti kvadrat sa Saturnom na početku novembra, pre nego što krene direktno i još jednom nakon prelaska u direktno kretanje. Finansije će vam biti u zastoju i kasniće uplate koje očekujete na vaš račun. Nedostatak sredstava će usporiti realizaciju vaših planova i moraćete da odložite rad na prioritetnim radnim zadacima. Izbegavajte nove investicije, a posebno ulaganja u velike i dugoročne projekte jer će se po pokazati kao investicije visokog rizika koje lako mogu dovesti do gubitaka. Kada Merkur 3. Novembra krene direktno, započećete da radite na zadacima koje ste bili primorani da odložite u prethodnom periodu. Venera će 9. novembra praviti opoziciju sa Marsom. Doći će do povećanja nekih troškova koje ćete morati da pokrijete i to će vas finansijski oslabiti, zbog čega ćete morati da menjate vaše poslovne planove i neke projekte da odložite do daljnjeg. Ulazak Merkura u znak Škorpiona 10. novembra, omogućiće vam da pokrenete nove poslovne pregovore i da se bolje organizujete. Bićete vešti ako se bavite trgovinom i saobraćajem.
Konjunkcija Jupitera sa Plutonom će vam doneti veliki uspeh u kreativnim poslovima. Pokrenućete nešto novo u oblastima dizajna ili zabave, što će vam doneti veliku zaradu u budućnosti. Mars će krenuti direktno 14. novembra, što će dovesti do postepenog poboljšanja i uvećanja obima vašeg platnog prometa. Počeće da vam pristižu zaostale uplate, pa ćete moći da pokrijete prioritetne troškove. Važno je da budete pažljivi u rukovanju novcem i štedljivi, posebno u drugoj dekadi meseca. U trećoj dekadi novembra Merkur će praviti povoljne aspekte sa Neptunom, Plutonom, Jupiterom i Saturnom, što će vam doneti uspeh na polju javnosti, u kreativnim projektima, industriji, prosveti i građevinarstvu. Ostvarićete dobitke.
Nezaposlene Device će uspeti da se zaposle u oblastima zabave i ugostiteljstva. Ako se bavite dizajnom ili oblastima komunikacije, vaše sposobnosti će bit tražene.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Jupiter će 12. novembra praviti konjunkciju sa Plutonom i doneće vam mnogo zabave i prijatnih zajedničkih trenutaka sa voljenom osobom. Pronaći ćete nova zajednička interesovanja koja će vam omogućiti da izbegnete monotoniju i da se bavite novim zajedničkim aktivnostima u kojima ćete oboje uživati. U slobodno vreme ćete izlaziti na mesta za zabavu.
Venera će sredinom meseca praviti kvadrat sa Jupiterom. Izbegavajte flert i bilo kakve tajne u odnosu sa voljenom osobom. Oko vas će se kretati veći broj osoba sumnjivog morala što se neće dopasti vašem partneru. Sekstil Merkura sa Jupiterom krajem meseca poboljšaće vašu komunikaciju sa partnerom. Vodićete zabavne i inspirativne razgovore.

Ako ste slobodni:

Imaćete više od jedne prilike za ulazak u novu emotivnu vezu. Važno je da napravite dobar izbor. Jedna osoba koja će stalno biti u vašoj blizini i koja će vas umeti nasmejati i zabaviti, a uz to je i privlačna, biće vaš prirodni izbor. Ono što nećete primetiti na prvi pogled je dvostruka priroda te osobe i njena sklonost ka paralelnim vezama. S druge strane, neko ko će vam biti zanimljiv sagovornik ali će delovati pomalo stidljivo i povučeno, krije u sebi kvalitete koji vam odgovaraju.
Nešto starije Device će ostvariti kontakt sa osobom koja ih duže vreme privlači, a sa kojom su nekoliko puta neuspešno pokušavale da se zbliže. Ovoga puta ćete imati otvorena vrata i iskoristite pruženu šansu. Veza je moguća do kraja meseca.

Zdravlje:

Potrebno vam je više vremena za odmor i relaksaciju. Izbegavajte duže izlaganje vlažnom vremenu. Biće vam osetljivi disajni putevi i mokraćni kanali, gde može da dođe do lakše upale. Najviše ćete biti podložni upali u predelu grla. U trećoj dekadi novembra će vaš imunitet i fizička kondicija biti pojačani i stabilni. Bićete otporni na stres i dobro ćete se osećati.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su u svojoj osnovi bazne, kao što su celer, smokve, limun, peršun i morske alge. Jedite masline, patlidžan, proso i heljdu, kao i kiselo povrće. Prijaće vam pečurke i soja. Od voća jedite pomorandže, mango i papaju. Meso i mlečne proizvode uzimajte u umerenim količinama. Izbegavajte svinjetinu.

Srećni brojevi:

3, 7, 12, 16, 24


vagaVAGA

Posao:

Drage Vage,
Merkur će praviti kvadrat sa Saturnom na početku novembra, pre nego što krene direktno i još jednom nakon prelaska u direktno kretanje. Više puta ćete biti primorani da menjate vaše planove i da odlažete rokove u slučaju velikih i dugoročnih poslova. Ako se bavite građevinarstvom, naglašeno ćete kasniti sa predviđenim rokovima o predaji objekata u izgradnji. Na teškoće ćete nailaziti i ako se bavite trgovinom industrijskim resursima, sredstvima za radi i investicionim fondovima. Opozicija Venere sa Marsom 9. novembra dovešće do prekida odnosa sa jednim poslovnim partnerom zbog razilaska u interesima, a to će se nepovoljno odraziti na vaše finansijsko stanje. Pokušajte da postignete kompromisno rešenje. Merkur 10. novembra ulazi u znak Škorpiona i bićete veštiji u rukovanju novcem, što će vam doneti manje dobitke. Konjunkcija Jupitera sa Plutonom i donosi vam mogućnost ostvarenja profita ako se bavite kupoprodajom nekretnina i kroz investicije u industriju. Ako planirate da pokrenete svoj biznis, ovaj aspekt će vam dati povoljne uslove.
Mars kreće direktno 14. novembra, što će vam doneti postepeno poboljšanje odnosa sa poslovnim partnerima, a imaćete i više uspeha u oblastima javnosti. Pravni zastoji kojima ste bili izloženi u prethodnom periodu počeće da se rešavaju u vašu korist. Izbegavajte upuštanje u rizične projekte i budite pažljivi u rukovanju novcem. Na teškoće ćete nailaziti u oblastima usluga i u kreativnim poslovima zbog izazovnih aspekata Venere u drugoj dekadi novembra. U trećoj dekadi meseca, skladni aspekti Merkura sa Neptunom, Plutonom, Jupiterom i Saturnom omogućiće vam da se dobro organizujete i povežete sa saradnicima i da na vreme dovršite sve planirane aktivnosti. To će vam doneti zaradu višu od očekivane.
Nezaposlene Vage će imati dosta dobre šanse da dobiju nov zaposlenje u oblastima usluga, javnosti, zdravstva i u administrativnom sektoru.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Opozicija vašeg vladara Venere sa Marsom koji vlada vašim poljem ljubavi doneće vam udaljavanje od voljene osobe zbog ljubomore, neslaganja oko zajedničkih ciljeva i zbog toga što ćete oboje insistirati da budete u centru pažnje onog drugog. Nećete želeti da izađete u susret partnerovim potrebama i željama. To bi moglo dovesti i do prekida veze.
Druga polovina novembra doneće vam mogućnost da rešite nastale nesuglasice jer će Mars krenuti direktno. U slučaju da je vaš odnos sa partnerom duže vreme bio težak i pun sukoba, razići ćete se i otići svako svojim putem u novi život. Ako je vaš odnos uglavnom skladan, ovo će biti samo prolazna kriza i ubrzo ćete postići dinamiku koja vam je neophodna u vezi.

Ako ste slobodni:

Osoba koju ćete upoznati na početku novembra delovaće vam izuzetno privlačno i pored toga što će vam prijatelji reći iskreno mnogo nepovoljnih stvari koje su čuli ili znaju o vašoj novoj simpatiji. Vas dvoje ste suprotne prirode ali je upravo to razlog što ćete biti neodoljivo privučeni jedno drugome. Ubrzo ćete ući u intimne odnose i odmah će doći do pojave posesivnosti, ljubomornih scena i pokušaja nametanja svojih stavova. To će samo pojačati vašu potrebu da budete zajedno.
Starije Vage će sredinom novembra započeti skladu vezu sa osobom sa kojom su više puta pokušavale da budu bliske ali su uvek u zadnjem trenutku iz nekog razloga odustajale. Sada ćete ići na sve ili ništa i nećete se razočarati.

Zdravlje:

Bićete stabilnog zdravlja većim delom novembra. Jedino je važno da izbegavate hladno i kišno vreme jer biste mogli da se prehladite. Moguća je prolazna i lakša upala ili virusna infekcija, kao i otežana cirkulacija u predelu nogu. Potrebne su vam svakodnevne fizičke vežbe i psihofizička relaksacija. Budite u svemu umereni i poštujte vreme za odmor.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje sadrže vitamine i kalorije. Od povrća uzimajte krompir, šargarepu, peršun, kelerabu i kiselo povrće kao što je mešano kiselo povrće, krastavci i kupus. Voće jedite svakodnevno u većoj količini. Prijaće vam jabuke i pomorandže, kao i sušene smokve i urme. Meso, mlečne proizvode i ribu uzimajte umereno.

Srećni brojevi:

5, 11, 19, 22, 26


skorpijaŠKORPIJA

Posao:

Dragi Škorpioni,
Merkur će praviti kvadrat sa Saturnom na početku novembra, pre nego što krene direktno i još jednom nakon prelaska u direktno kretanje. Nailazićete na zastoje i teškoće u pregovorima iza zatvorenih vrata. Na teškoće ćete nailaziti ako radite u zdravstvu. Bićete opterećeni brojnim obavezama i biće vam teško da se u svemu tome organizujete. Venera će 9. novembra praviti opoziciju sa Marsom. Čuvajte se tajnih neprijatelja i izbegavajte bavljenje bilo čime u čemu niste dovoljno stručni. Neko će iza vaših leđa da dobije pohvalu ili nagradu koju ste vi zaslužili, što će u vama izazvati revolt i razočaranje. To će negativno uticati na vaše odnose sa radnim kolegama. Merkur će 10. novembra ući u vaš znak i doneće vam prodornost i oštrinu uma u rešavanju komplikovanih radnih zadataka. Donosićete racionalne odluke i vaše intelektualne sposobnosti će doći do pozitivnog izražaja. Bićete vešti u rukovođenju. Konjunkcija Jupitera sa Plutonom omogućiće vam da pokrenete pregovore koji su bili u zastoju i da ovog puta uspešno dogovorite velike projekte .
Mars će krenuti direktno 14. novembra i počećete polako da ulažete više vremena i energije u oblasti usluga, a najviše uspeha ćete imati u svemu što je vezano za zanatstvo, tehničke i servisne usluge. Venera će u drugoj dekadi novembra praviti nepovoljne aspekte sa Plutonom, Jupiterom i Saturnom, što će dovoditi do teškoća u oblastima saobraćaja, trgovine i komunikacija. Nedostajaće vam finansijska podrška, a bićete suočeni i sa velikom konkurencijom. Veliki poslovi će biti u zastoju zbog toga. U trećoj dekadi novembra povoljni aspekti Merkura sa Neptunom, Plutonom, Jupiterom i Saturnom omogućiće vam da postignete uspeh u kreativnom radu i oblastima zabave. Uspešno ćete okončati važne pregovore.
Nezaposleni Škorpioni će se pokazati snalažljivi i vešti u nalaženju zaposlenja. Najviše šansi za novi posao imaćete u oblastima ugostiteljstva, dizajna, komunikacija i usluga.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Opozicija Venere koja vlada vašim poljem ljubavi sa vašim vladarom Marsom 9. novembra, prouzrokovaće ozbiljne nesuglasice i udaljavanje od partnera. Oboje ćete insistirati da dobijete ljubav i pažnju ali nećete biti spremni da dajete pre nego što dobijete ono što tražite. Važno je da potražite zajednički prihvatljivo rešenje, kako ne bi došlo do raskida veze.
Druga polovina novembra donosi dalje komplikacije u vašem odnosu sa voljenom osobom zbog niza nepovoljnih aspekata koje će praviti Venera. To će dovesti do međusobnog nerazumevanja koje može prouzrokovati prekid komunikacije između vas dvoje. Opozicija Venere sa Uranom u trećoj dekadi meseca činiće vas sklonim naglim odlukama i reakcijama.

Ako ste slobodni:

Novembar vam nije povoljan za započinjanje nove emotivne veze. Jedna osoba će vas fizički privući i bićete skloni da se bez razmišljanja upustite u intimne odnose. Mada će vam vaš novi partner odgovarati u intimnom smislu, na drugim poljima ćete otkriti da ste različiti i čak suprotnih potreba i očekivanja. Pojaviće se nekontrolisane strasti u vašem odnosu, a nakon toga i ljubomora i druge negativne emocije. Doći će do svađe i krajem meseca ćete prekinuti ovu vezu.
Stariji Škorpioni će želeti samo avanture i provod. Nećete biti zainteresovani da ulazite u emotivnu vezu. Sa jednom osobom ćete ući u tajnu vezu koja će biti nabijena strastima i vrlo intenzivna ali će služiti samo vašem zadovljstvu.

Zdravlje:

Tokom prve polovine novembra imaćete osetljivo zdravlje i moguća je upala u predelu mokraćnih kanala. Izbegavajte da duže vreme provodite na mestima gde je hladno i vlažno i toplije se oblačite. Bićete podložni prehladi. U drugoj polovini novembra će doći do postepenog poboljšanja vašeg opšteg zdravstvenog stanja i do jačanja vašeg imuniteta.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od hrane sa vlaknima za bolju probavu i od namirnica koje olakšavaju vašem organizmu da se oslobađa od štetnih materija. Povrće poput brokolija, graška, sočiva, peršuna i blitve pokazaće se odlično za vaš želudac. Od voća jedite banane, pomorandže i jabuke. Za doručak jedite ovsene pahuljice, mekinje i jogurt.

Srećni brojevi:

5, 12, 17, 21, 24


strelacSTRIJELAC

Posao:

Dragi Strelčevi,
Merkur će praviti kvadrat sa Saturnom na početku novembra, pre nego što krene direktno i još jednom nakon prelaska u direktno kretanje. Nailazićete na teškoće i zastoje u radnim zadacima koje obavljate timski. Sa pojedinim saradnicima će doći do neslaganja u vezi raspodele finansija. Kasniće uplate na vaš račun, što će dodatno usporavati napredak planiranih poslova. Venera će 9. novembra praviti opoziciju sa Marsom, što bi moglo dovesti do prekida jedne saradnje zbog razilaska u interesima. Izbegavajte ulazak u rizične investicije i poslove sumnjivog tipa. Teškoće vas očekuju ako se bavite kreativnim poslovima, prosvetom i humanitarnim radom. Merkur će ući u znak Škorpiona 10. novembra i omogućiće vam da pokrenete dogovore iza zatvorenih vrata u vezi projekata koje pripremate u tajnosti. Imaćete uspeha ako ste zaposleni u zdravstvu. Konjunkcija Jupitera sa Plutonom doneće vam srećne okolnosti i povoljne šanse da pokrenete jedan važan projekat i da kroz nove investicije ostvarite veliku zaradu. Očekuje vas uspeh ako se bavite komunikacijama i trgovinom.
Mars će krenuti direktno 14. novembra i počećete polako da rešavate sve što ste bili primorani da odložite u prethodnom periodu. Ostvarićete napredak u oblastima, ugostiteljstva i dizajna. U drugoj dekadi novembra poželjno je da budete pažljivi u raspoređivanju prihoda i rashoda, kao i u odnosima sa saradnicima. Poslovni odnosi će vam biti otežani zbog nepovoljnih aspekata Venere, a to može dovesti do gubitaka. U trećoj dekadi novembra Merkur će praviti povoljne aspekte sa Neptunom, Plutonom, Jupiterom i Saturnom, što će vas činiti dobro organizovanim i veštim u postizanju svih rokova. Ostvarićete uspeh u trgovini energetskim resursima i poboljšaćete svoju zaradu. Dobici vas očekuju i od investicija.
Nezaposleni Strelčevi će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima finansija, menadžmenta, trgovine, dizajna, ugostiteljstva i zdravstva.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Merkur koji vlada vašim poljem ljubavi na početku meseca će praviti kvadrat sa Saturnom i doneće vam nerazumevanje od strane voljene osobe. Doći će do neslaganja oko zajedničkih ciljeva. Bićete skloni povlačenju i prekidu komunikacije. Kada Merkur 10. novembra uđe u znak Škorpiona savetuje vam se da izbegavate pokušaje da obmanjujete partnera.
Treća dekada novembra doneće vam dobar osećaj za potrebe voljene osobe i postići ćete uspešan dogovor oko zajedničkih planova i aktivnosti. Poboljšaćete komunikaciju i razgovaraćete više nego obično o svemu što vam bude delovalo važno za poboljšanje vaše veze. Postaćete svesni nekih kvaliteta voljene osobe koje ranije niste primećivali. Pružaćete podršku.

Ako ste slobodni:

Velika zaljubljenost u osobu koja vam je nedavno privukla pažnju svojim izgledom i stilom života i sa kojom ste bez razmišljanja ušli u intimne odnose doneće vam 9. novembra veliko razočaranje jer ćete saznati da je vaša simpatija već duže vreme u stalnoj vezi, a da je vas iskoristila za sopstveno zadovoljstvo. U trećoj dekadi meseca upoznaćete nekog novog ko će vas već u prvom kontaktu privući saosećanjem koje će pokazati i razumevanjem za vaše potrebe u ljubavi.
Nešto stariji Strelci će biti raspoloženi za avanture ali i pored jedne prolazne koju će imati, neće biti zadovoljni niti emotivno ispunjeni. Susret sa osobom koja će vas zainteresovati svojim vedrim duhom može da krene u pravcu veze.

Zdravlje:

Bićete osetljivog zdravlja zbog čega je neophodno da se više odmarate, da ni u čemu ne preterujete i da preduzmete preventivne mere u cilju zaštite zdravlja. Tegobe možete osećati u predelu kolena, donjeg dela leđa, mokraćnih kanala, a bićete skloni i prehladi i virusnim infekcijama. Moguć je i hormonski disbalans. Izbegavajte stresne okolnosti.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su bazne osnove, a to su od voća limun, mango, papaja, suvo grožđe i suve smokve. Od povrća jedite patlidžan, prokelj, praziluk i krastavac. Kao dodatak jelu uzimajte med, morske alge i masline. Izbegavajte kafu, alkoholna pića, slatkiše i brzu hranu. Proso, heljdu i jogurt jedite za doručak. Pijte čajeve.

Srećni brojevi:

8, 14, 17, 20, 13


jaracJARAC

Posao:

Dragi Jarčevi,
Merkur će praviti kvadrat sa Saturnom na početku novembra, pre nego što krene direktno i još jednom nakon prelaska u direktno kretanje. Biće vam teško da planirate i da donosite efikasne poslovne odluke, što će vas znatno usporiti. Vaša koncentracija će biti umanjena. Na teškoće ćete nailaziti ako se nalazite na odgovornom položaju ili ako se bavite trgovinom, komunikacijama ili ako vaš posao podrazumeva rad sa klijentima ili javne usluge. Opozicija Venere sa Marsom 9. novembra dovešće do neslaganja sa nadređenima i do odlaganja važnih rokova. Moglo bi da dođe i do prekida jednog važnog poslovnog odnosa zbog razilaska u interesima. Merkur će 10. novembra ući u znak Škorpiona i omogućiće vam da se angažujete u timskom radu, kao i da započnete nove saradničke odnose koji će se pokazati korisnim po vas. Jupiter će praviti konjunkciju sa Plutonom i doneće vam mogućnost da napredujete u karijeri, dobijete viši položaj, kao i da pokrenete novi projekat koji ste više puta odlagali, a koji će vam doneti dugoročnu korist i uvećati finansijsko stanje.
Mars će krenuti direktno 14. novembra i počećete polako da dovršavate prioritetne zadatke koje ste bili primorani da odložite u prethodnom periodu. Uspeh ćete ostvariti ako se bavite oblastima industrije ili mehanike. Budite pažljivi u poslovnim odnosima jer će nepovoljni aspekti Venere u drugoj dekadi novembra dovoditi do otežanog priliva sredstava i nedostatka podrške, a nailazićete i na otežanu saradnju i loše odnose sa kolegama. Ako se bavite dizajnom, arhitekturom i građevinarstvom, bićete suočeni sa velikim preprekama. U trećoj dekadi novembra povoljni aspekti Merkura sa Neptunom, Plutonom, Jupiterom i Saturnom omogućiće vam da prevaziđete sve teškoće i da se istaknete kao rukovodilac.
Nezaposleni Jarčevi dobiti šansu da se zaposle u oblastima usluga, menadžmenta i administracije. Ako ste planirali pokretanje sopstvenog posla imaćete podršku krajem meseca.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Opozicija Venere sa Marsom u prvoj dekadi novembra doneće vam tenzije u odnosu sa voljenom osobom jer će vam biti teško da se međusobno uskladite u vezi kućnih i porodičnih obaveza. Zbog obaveza koje ćete imati na poslu nećete moći da dovoljno vremena posvetite jedno drugome i zajedničkim aktivnostima. Budite otvoreni na zajednički pristup rešenju.
Druga polovina novembra doneće emotivno zahlađenje između vas i voljene osobe jer nećete biti spremni da ispunite očekivanja i potrebe vašeg partnera. Tek od treće dekade meseca ćete biti otvoreni na razgovore oko toga kako da poboljšate vašu vezu i rešite teškoće na koje nailazite. Do kraja meseca ćete većinu smetnji ukloniti i postići više sklada.

Ako ste slobodni:

Postaćete bliski sa osobom koju ste upoznali u ranijem periodu i počećete da se češće viđate i zajedno izlazite. Povezivaće vas ista interesovanja i zajedničke aktivnosti u kojima ćete oboje uživati. Vodićete zanimljive razgovore koji će biti ponekad i zabavni i otkrićete kako jedno drugog možete da nasmejete. Nedostajaće vam emotivna povezanost. Osećaćete privlačnost, pa čak će i strasti da se probude ali će vam biti teško da međusobno delite osećanja. Budite strpljivi.
Nešto stariji Jarčevi će igrati igru toplo-hladno sa osobom koja im se dopada i koju su upoznali pre vise meseci. Kako bude došlo do emotivnog približavanja, odmah potom će doći do udaljavanja. To će otežavati ulazak u vezu.

Zdravlje:

Uglavnom ćete biti dobrog zdravlja tokom novembra i bićete često u pokretu, što će pozitivno uticati na vaš imunitet i fizičku kondiciju. S druge strane ćete biti osetljivi na stresne okolnosti, što će zahtevati da nalazite dovoljno vremena za psihofizičku relaksaciju. Moguća je lakša upala u predelu urinarnog trakta. Kontrolišite nivo šećera u krvi.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su srednje kalorične i koje sadrže vitamine. Od povrća će vam prijati turšija, kupus, krastavci, peršun, krompir i celer. Od voća jedite sušene smokve i grožđe, a od svežeg jabuke i pomorandže. Morsku ribu spremajte češće. Izbegavajte meso sa roštilja i preterano začinjenu hranu. Pijte više vode i voćnih sokova.

Srećni brojevi:

5, 11, 16, 18, 23


vodolijaVODOLIJA

Posao:

Drage Vodolije,
Merkur će praviti kvadrat sa Saturnom na početku novembra, pre nego što krene direktno i još jednom nakon prelaska u direktno kretanje. Nailazićete na nedostatak podrške i saradnje u razvoju planiranih radnih zadataka, a usporavaće vas i mnogo toga što ste zbog nepovoljnih uslova morali da odložite u prethodnom periodu. Izbegavajte da se bavite nečim u čemu nemate dovoljno iskustva i obratite pažnju na spletke od strane konkurencije. Venera će 9. novembra praviti opoziciju sa Marsom i dovešće do odlaganja važnih pregovora zbog nemogućnosti nalaženja neophodnih sredstava i nemogućnosti nalaženja zajedničkih interesa sa drugom stranom. Merkur će 10. novembra ući u znak Škorpiona i vaše polje posla. Vaši planovi biće dobro osmišljeni i bićete sposobni da rešavate komplikovane stavke u svakodnevnim radnim zadacima. Vaš um će biti oštar i uspeh ćete postići ako se bavite konsaltingom, prosvetom ili zdravstvom. Konjunkcija Jupitera sa Plutonom omogućiće vam da započnete jedan projekat koji ste pripremali u tajnosti i ostvarite visok profit.
Mars će krenuti direktno 14. novembra i motivisaće vas da se više potrudite kako biste uspeli da nastavite pregovore koje ste morali da odložite u ranijem periodu. Sada ćete uspeti da postepeno ostvarite napredak i bićete efikasniji i organizovani u obavljanju radnih zadataka. Nepovoljni aspekti Venere u drugoj dekadi novembra upozoravaju vas da obratite pažnju na tajne neprijatelje koji će vam spletkariti iza leđa jer bi lako mogli da ostvare ličnu korist tako što će vama naneti štetu. Izbegavajte tajne radnje. Merkur će u trećoj dekadi meseca praviti povoljne aspekte sa Neptunom, Plutonom, Jupiterom i Saturnom, što će vam doneti napredak u karijeri i uspeh ako se bavite građevinarstvom, industrijom i zdravstvom.
Nezaposlene Vodolije će dobiti šansu da se zaposle u oblastima zdravstva, u savetodavnim poslovima, a najviše mogućnosti za novo zaposlenje će imati Vodolije sa licencom inženjera.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Sunce koje vlada vašim poljem ljubavi praviće trigon sa Neptunom i sekstil sa Plutonom u prvoj polovini novembra. Bićete romantični i pružaćete nežnost voljenoj osobi. Pojačaće se vaša strastvenost i imaćete više vremena za intimne zajedničke trenutke. Potrudite se da unesete nešto novo u vašu vezu jer će vas to još više zbližiti i stvoriti više sklada.
Sunce će u drugoj polovini novembra praviti sekstil sa Jupiterom i Saturnom. Prijalo bi vam da vaš partner i vi iskoristite slobodno vreme za izlaske na mesta za zabavu, druženje sa zajedničkim prijateljima i za rad na ostvarivanju zajedničkih ciljeva. Za sve to ćete imati dovoljno mogućnosti. Potrebno je samo da se bolje organizujete. To će vam doneti stabilnost.

Ako ste slobodni:

Novembar vam donosi mnogo povoljnih prilika za ulazak u emotivnu vezu. Upoznaćete osobu koja će vam na prvi pogled delovati idealno jer će umeti da pokaže svoje kvalitete, snagu ličnosti, stabilnost, ambiciju ali i duboku osećajnost. Najvažnije od svega je što će to biti neko ko će moći da oseti vaše potrebe i da vam na adekvatan način pruži ono što želite u ljubavi. Ubrzo ćete početi da se viđate i do kraja meseca ćete započeti skladnu i ozbiljnu vezu koja će trajati dugo.
Nešto starije Vodolije će početi da slobodno vreme provode u društvu osobe koja su nedavno upoznali i koja im je otvoreno pokazala naklonost. Doći će do buđenja obostranih emocija i bliskosti što će dovesti do početka nove veze.

Zdravlje:

Tokom novembra ćete biti promenljivog i pomalo osetljivog zdravlja. Izbegavajte da preterujete u bilo čemu, a posebno u telesnim zadovoljstvima, hrani, piću i napornom radu. Potrebno vam je više odmora. Izbegavajte duži boravak na vlažnim i hladnim mestima, posebno na kiši i vetru. Bićete podložni prehladi, upali grla i lakšim virusnim infekcijama.
Vaša ishrana bi trebalo da sadrži namirnice koje su kalorične ali lake za probavu, kao i gradivne namirnice. Od povrća jedite krompir, peršun, šargarepu, sočivo, kelj i brokoli. Od voća jedite jabuke i ananas, kao i razno sušeno voće. Pijte čajeve sa dodatkom đumbira. Meso, ribu i mlako uzimajte umereno, kao i žitarice. Izbegavajte mesne delikatese.

Srećni brojevi:

3, 10, 14, 17, 22


ribaRIBE

Posao:

Drage Ribe,
Merkur će praviti kvadrat sa Saturnom na početku novembra, pre nego što krene direktno i još jednom nakon prelaska u direktno kretanje. Nailazićete na teškoće u odnosima sa saradnicima. Platni promet će vam se odvijati otežano i nedostajaće vam sredstva za ulaganja u velike i dugoročne projekte. Nakon što Merkur krene direktno 3. novembra, počećete da polako ali dosta sporo rešavate ove zastoje. Venera će 9. novembra praviti opoziciju sa Marsom, što će negativno uticati na vaše finansije. Doći će na naplatu zaostali računi i to bi moglo dovesti do znatnog smanjenja vaše platne moći. Neke od ranijih investicija će se pokazati neisplativim i naći ćete se na gubitku. Čak bi i jedan projekat mogao da se prekine zbog nedostatka sredstava i da se zbog toga nađete u minusu i u dugovima. Izbegavajte da se dodatno zadužujete. Merkur će 10. novembra ući u znak Škorpiona. Počećete da tragate za načinima kako da nadoknadite gubitke i uspećete da korak po korak rešavate najvažnije probleme i zastoje. U tom pogledu ćete biti vešti i dobro organizovani.
Mars će krenuti direktno 14. novembra i dobićete više motivacije da ulažete napore u poboljšanje vašeg finansijskog stanja, a vaše akcije u tom pravcu će se pokazati uspešnim. Venera će praviti nepovoljne aspekte sa Plutonom, Jupiterom i Saturnom u drugoj dekadi novembra, što će otežavati vaše saradničke odnose. Veliki projekti koji zahtevaju velika ulaganja će biti u zastoju jer nećete imati podršku od strane nadležnih institucija, a nailazićete i na neslaganja sa saradnicima. U trećoj dekadi meseca ćete uspeti da se dogovorite oko svega što je neophodno kako biste izašli iz teškoća, zahvaljujući skladnim aspektima Merkura. Obnovićete odnose sa važnim saradnicima i ostvariti dobitke na svim poljima.
Nezaposlene Ribe će biti u mogućnosti da se zaposle u oblastima administracije, komunikacija, zabave, ugostiteljstva i u dizajnu. Honorarni poslovi mogu vam doneti veću zaradu.

Ljubav:

Ako ste u vezi:

Početak novembra doneće vam teškoće u komunikaciji sa voljenom osobom i neslaganja oko zajedničkih ciljeva. Biće vam potrebno dosta strpljenja kako biste našli zajednički prihvatljivo rešenje. Čuvajte se ljubomornih scena koje može da vam donese opozicija Venere sa Marsom. Prijalo bi vam da jedan vikend iskoristite za odlazak na zajedničko putovanje.
Merkur će 17. novembra praviti opoziciju sa Uranom i doneće vam neočekivane nesuglasice i stresne okolnosti u vezi. To će vas pokrenuti na iskrene i otvorene razgovore sa voljenom osobom u trećoj dekadi meseca, što će vam pomoći da rešite najveći deo onoga što je ometalo sklad u vašoj vezi. Pružaćete više topline i nežnosti voljenoj osobi, što će vas zbližiti.

Ako ste slobodni:

Imaćete više od jednog poziva na zabavu u prvoj dekadi novembra. Na jednoj zabavi upoznaćete osobu koja će vas privući svojim izgledom i šarmom. Otkrićete kako vas zanimaju slične teme i prijaće vam što će to biti neko ko će slobodno ispoljavati svoja osećanja i imati moderna i savremena shvatanja i stavove. Počećete da se viđate nakon te zabave i jedno drugom ćete pokazati zainteresovanost za vezu. U trećoj dekadi meseca postaćete dovoljno bliski i započećete vezu.
Nešto starije Ribe će tragati za osobom koja će umeti da ih motiviše i inspiriše. Preko jednog prijatelja upoznaćete nekog ko će vam predložiti saradnju u vezi jednog projekta. Ubrzo ćete oboje doći do zaključka da se u svemu dobro slažete.

Zdravlje:

Novembar vam donosi dobro i stabilno zdravlje. Vaša vitalnost i fizička kondicija će biti ojačani vašom dobrom brigom za svoje zdravlje, pravilnom ishranom i svakodnevnim kretanjem i fizičkim vežbama. Bićete umereni u svemu i umećete da ravnomerno rasporedite svoje aktivnosti, tako da ćete imati dovoljno vremena za odmor i psihofizičku relaksaciju.
Vaša ishrana bi trebalo da se sastoji od namirnica koje sadrže proteine, vitamine i materije koje podstiču lakše izbacivanje štetnih materija iz organizma. Jedite više voća, posebno suvo grožđe, urme, kivi, pomorandže, mango i pijte sok od limuna i grejpfruta. Od povrća jedite karfiol, grašak, šargarepu i blitvu. Ribu spremajte češće, uz masline. Izbegavajte brzu hranu.

Srećni brojevi:

6, 8, 15, 19, 24


Mjesečni horoskop za NOVEMBAR 2020. pripremio astrolog Igor Pavluković za MesecniHoroskop.com! Strogo je zabranjeno preuzimanje mjesečnog horoskopa bez navođenja i linkovanja izvora!