Rekli ste…

Sajt Astrologija.ba je objedinio prisustvo svih astrologa sa prostora Balkana na jedno mjesto, i omogućio svim korisnicima iz Bosne i Hercegovine da stupe sa njima u kontakt.

Svi astrolozi koji su trenutno na sajtu, a nove ćemo redovno da dodajemo, su već uveliko poznati nait.medadvice.net našim područjima, mogli ste da ih pratite na raznim TV kanalima, u novinama i na radio stanicama.

Ako ste stupili sa našim astrolozima u kontakt, i htjeli biste da pohvalite njihov rad, molimo vas da nam se javite putem kontakt stranice i prenesete vaša iskustva, značiće i njima i budućim korisnicima njihovih usluga!

Javio nam se Danijel koji je dobio savjete vezane za posao od naše Jovane Lučić Gajić

Želim samo da se zahvalim Jovani Lučić Gajić koja mi je puno pomogla prilikom odabira novog posla. Imao sam dilemu da li da prihvatim posao u jednoj auto kući iz Sarajeva, uslovi koje sam imao su bili lošiji od postojećih u firmi u kojoj sam radio, ali mi je ona rekla da obavezno pređem u novu firmu i u roku od 3-4 mjeseca krenuće sve na bolje.

Evo danas skoro 6 mjeseci od tada, postao sam menadžer prodaje i sve je bilo kako je ona predvidjela.

Puno hvala,
Danijel iz Sarajeva

Javila nam se i Nermina, iz Sarajeva, kojoj je Dušan Veličkovič pomogao oko zdravstvenih ali i velikih ljubavnih problema, koji su je mučili…

Dušane, hvala vam još jednom za sve. Što se tiče problema sa zdravljem sve je riješeno baš onako kako smo i predviđali, dakle sve je sada dobro, a kontrole će biti znatno rijeđe nego do sada.

Razvod je prošao teško, ali sada se kao slobodna žena mnogo bolje osjećam a moja ćerkica je srećnija nego ikada…

Sigurno ćemo se čuti kada budem imala bilo kakvu životnu dilemu.

Srdačno vaša Nermina

Mostarka Elvira nam se također javila da se zahvali sim astrolozima iz našeg Astro centra…

Samo i ovim putem da se zahvalim djevojkama sa kojima sam više puta razgovaralawww.es.medadvice.net/premier-salt-scrub/ prošlog mjeseca, uglavnom u kasnim noćnim satima kada ni sa prijateljima ne mogu da pričam…

Sve dileme koje sam imala su uspiješno otklonjene, idemo sada u nove pobjete.

I ubuduće, kad god mi zatreba pomoć obratiću se vašim astrolozima.

Hvala i pozdrav iz Mostara,
Elvira

Ako i vi imate bilo kakvu priču, molimo vas da nam je javite!

 

 

  найти работу в новокузнецке